Snart ledig så underbart!

Ska bli så skönt att vara ledig efter denna vecka.. Skolan är så knasig, ingenting är som det ska, allting känns så konstigt!
Vet inte hur detta ska gå?

Om du har några problem så snälla låt det inte gå ut över oss andra.. Du gör dig själv till en elak människa! På det sättet blir man inte omtyckt!
Säg vad du vill, kommer aldrig ta åt mig skit från dig!

Men iaf så ska jag hem till Ellen idag, ska sova hos henne:) Vi ska göra varandra lite sällskap och då har jag absolut det perfekta sällskapet! Först ska vi sola, vi har tid klockan 19, sen ska vi hem till henne och plugga! Det är väl lika bra..
Vi har gjort så grymt många uppgifter i Grafkom men på torsdag har vi prov och klarar vi inte det så får vi ig i kursen, skulle vilja veta vad våra andra uppgifter han betytt, ne ingenting verkar det som eftersom klarar vi inte provet så klarar vi inte kursen!! Dom flesta är lite upprörda över ett beteende, förstår absolut för det är jag med!!
USCH!

Men men, imorgon är det nationella i svenska och det tänker jag lägga min energi på. Så det blir nog det jag och Ellenpellen kommer att plugga på!


jagellen

Ny vecka, känns jobbigt!

Känns jobbigt men ändå skönt för nästa vecka är jag ledig, och det ska bli så underbart! Blir Lofsdalen över Påsk också, ska bli mysigt:)
Idag har jag inte haft för mig så mkt, förutom skolan, sen kom älskling till läggesta så då passade vi på att åka in till Robban & Sandra och prata lite stunt med dom. Sen hem och kollade på film och myste, sen blev det laga mat och nu ligger man här igen, trött som attan! Men men, på onsdag har jag nationellt i svenska och det känns väl sådär, känner mig inte så taggad, och på torsdag är det grafkom prov och det känns inge vidare alls, vill bara vara ledig nu.. Men men.. nu ska jag kolla på spårlöst och gosa med hjärtat!

Take care!

....

Sliten!

Idag är jag tröttare än tröttast!
Gårdagen var kul.. Ingenting var planerat, men skulle kolla på fotbollen och dricka öl men blev utgång ist, och det var helt ok!
Men satan vad dragen man blev:) Haha så idag får jag skylla mig själv att jag mår som jag gör!
Har precis varit på ICA och handlat chips och dricka.. så gott! Älskling och jag har legat i sängen nästan hela tiden och det tänker vi fortsätta med, för vi är inte så pigga haha:)
Men nu ska vi mysa ner oss och kolla på en film..
Hoppas ni iaf mår bra och ha en skön söndags kväll!! Imorgon börjas det ju igen:(

...

lördag morgon:)

Vaknade vid 8 idag, men det var ganska skönt, för då är dagen lång :) Haha.. Vi har redan varit och besiktat Jimmys bil. Vid halv 10 var vi där och nu är vi tillbaka igen.. Har inte så mycket planer för kvällen så får se vad som händer och sker.. Men ska till bolaget sen. Så det blir nog lite öl iaf. Redan söndag i morgon, känns förjävligt, för det har varit så jobbig vecka nu.. och på Onsdag så har jag nationellt prov i svenska i 5 timmar. och det är väl ingenting som lockar så mycket. Och på Torsag är det prov i graf kom, det som jag inte har gjort ännu.. Så får hoppas på att det går bra..
Men skriver lite senare..

.....

Jimmy Karlsson!

When I look in your eyes 
All of my life feels before me
And I'm not running anymore
'Cos I already know I'm home..
I love you! ♥

Jimmy Karlsson<3...
.......

Hemma och så skönt med helg!

Nu har jag kommit hem och det är såå skönt, äntligen helg! Denna vecka har varit så jobbig! Jobbigast på länge.. Men men, allt har ju gått bra iaf..
Nu ska jag njuta av helgen massor.. Var på stan idag med Antonia. Emelie kunde tyvärr inte följa med vilket var synd! :) Men men, blev ingen vår jacka utan det blev jättesnygga skor som jag fastnade för jättemycket!
Kommer bilder på dom skorna, dom skorna jag köpte för tre dagar sen och sminket jag köpte igår.

Nya skornanya
Skorna jag köpte idag:)

smink
Sminket från make up store

Skor
Skorna jag köpte i Tisdags. Jättesköna!

Äntligen fredag:)

Sitter på första lektionen, och det är sugig engelska.. Så tråkigt:/ Men men, ska skriva nå romeo och julia, visst låter det frästande? Nix!! Men måste göras så..
Idag ska jag titta på en ny vår jacka.. Så får se om jag hittar någon fin:)
Så det blir en liten stund på stan med Antonia och Emelie. Lite avis på Emelie för hon har då nyss kommit hem från Thailand.. Vill också åka men snart blir det att boka en resa, lääängtar!!
Men nu ska jag fortsätta med engelskan.. Ha en bra dag alla.
Jobba inte ihjäl er!!

.....

Helt slut!!

Nu är jag jätte trött, har varit två jobbiga dagar i skolan nu.. Idag hade jag psykologi provet, och det lyckades jag med, förhoppningsvis :) haha. Snart kommer älsklingen hem från jobbet:) Sen blir det pankakor. Gott!
Handlat smink idag på Makeup store, hade presentkort sen jag fyllde år :) Handlade en rouge och punder. Så det blev bra..
Jättebra var det också.
Imorgon är det äntligen fredag och det ska bli sååå skönt!
Imorgon har jag absolut ingenting i skolan förutom att vi ska skriva klart lite om vad vår film ska handla om och lite så.. Ellen, Antonia och jag ska då göra en film. Den blir nog rolig om den blir som tänkt!
Men nu ska jag ta och skicka in min annons..
Gillar verkligen bilden, därför blev det den :)

...

Sista lektionen.

Äntligen sista lektionen, har precis redovisat, o de gick bra:) Hoppas jag..
Tar 4 tåget hem idag, så har  varit en lång dag idag.. Började klockan 8.20.. Men ska bli skönt att komma hem sen..
Älsklingens första arbetsdag på nya jobbet idag. Hoppas det har gått bra hela dagen:) Han slutar 7 idag, så jag ska hem och plugga, sen blir det mysa med älskling!
Men ska snart packa ihop och dra.. skriver sen..

.

GOD NATT!

GOD NATT!!
Har pluggat färdigt nu!! Fattar ingenting, för det är så grymt lååånga och svåra ord! Men ska fixa de:D
Sov gott alla!

Nu tjatar min älskling om att få se en film, så han ska få det nu:)


...

Plugga,plugga och åter plugga..

Usch så jävla trött på plugg. Orkar verkligen inte plugga! Så himla trött också, förstår ju inte ens vad man läser, men det är väl värt ett försök, antar jag! :/
 Men men nu ska vi åka hem till mig.. Ska hinna gymma också, känns som det är lite mycket nu..
redovisning i morgon också, icke klar för det finns inge information om ROSA..
Jaja, nu rullar vi..


Tisdag..

Jätte seg idag, ont i halsen också, vill helst inte bli sjuk igen!
Men men, varit i skolan idag sen så har jag köpt nya skor och ett par nya leggings...
Skorna var ett par vita Fred Perry, tyg skor. Jätte fina. Fast kommer att kännas väldigt konstigt att inte ha klackskor på sig.. Har inte haft låga skor på flera år.. Men men.. Det var panik att köpa ett par skor, för min klack höll på att gå sönder på ett par andra.. Längtar till sommarn då man kan använda alla sina sommarskor och köpa nya fina, fast har ju så det räcker och blir över, men finns inge roligare att handla än sommar skor :D
Imorgon så har halva veckan gått och älsklingen börjar jobba. Kul för han:)
Men nu ska jag kika på tv, bilder på skorna kommer ikväll för jag har inte usb kabeln här :)

....

Hemma:)

Hemma hos Jimmy nu :) Tog 1 tåget hem, sen hämtade älskling mig, sen åkte vi och käka, sen så nu är vi här. Trodde jag hade tappat bort mina hemmanycklar men dom låt visst i min väska :P haha.. Ibland så kan man vara glömsk:)
Sen ska vi hem till mig och gymma lite, sen ska jag förhoppningsvis ut och övningsköra, kulkul! Sen blir det ta det lugnt och kanske läsa lite till psykologin om jag nu hittar boken, inte en aning om vart den kan vara.
Nästa vecka så har jag prov i typsnitt också, får hoppas det också går bra :)
Men men.. sen är det lov och då ska jag slappa som attan.. :D


gammal
Gammal bild på mig och ellen:D Hahah..

Kunde inte bli bättre..

Så himla glad nu!!!
..även fast jag är i skolan..
Men älsklingen har fått sitt nya jobb och jag är så himla stolt över honom.. Så skönt att höra att han är så himla glad, och lika glad är jag över honom.
Men iaf så sitter jag i skolan nu och inväntar sista lektionen för idag.. Sen ska jag hem och älskling kommer och hämtar mig i Läggesta sen ska vi åka och äta god mat och jag ska bjuda för att fira lite att han fick jobbet :D
Men iaf så börjar jag om 6 minuter och då är det lika bra att stänga i hop nu och försöka göra så att lektionen går fort så att jag kommer hem :)

.
MITT UNDERBARA HJÄRTA♥

Ny vecka..

Så var det måndag igen, ny vecka att gå igenom..
Sitter på Grafkom nu, håller på med färger.. Ska redovisa min färg på onsdag, och jag har färgen rosa :) Finns knappt någon information om rosa, så om ni hittar någe så skicka till mig :P haha.
idag ska jag inte göra ett smack, bara ta det lugnt.. och gymma ska jag göra föresten :) Men det ska bli skönt..
Men nu ska jag vara duktig och va med lite på lektionen :)

...


<3
Älskar dig <3

Hopp i säng..

Sanningens ögonblick slutade för ett tag sen och denna gång var det också bra :) Men nu så blir det mysa ner sig hos älskling och sova :) För annars kommer jag inte upp i morgon, hatar måndagar, men slutar tidigt iaf och det är ju positivt:)
Så hoppas jag på att den här veckan går fort för att efter den här så går vi bara en vecka till sen är det loooov :) Och då ska vi upp till Lofsdalen. Ska vara där över påsk. Ska bli mysigt!
Men nu ska jag gosa med hjärtat!
Natti Natti!!

....

Inte mer?!!

Herregud, det har verkligen varit bra väder några dagar nu, men nu kommer det ner snö igen? Det förstör ju så himla mycket när man har blivit van med lite härlig vårvärme!
Men men, det ska ju inte vara så himla bra väder denna vecka.. Tråkigt men sant!  Vad som säger på vädret iaf! Men till helgen så ska det bli bra igen tydligen..
Jätte jobbigt med söndag nu, har inte alls lust med skolan, så himla mycket saker nu också så att jag tappar verkligen suget. Men nu har jag iaf gjort klart och skickat in lite Psykologi uppgifter.. På torsdag har jag psykologi prov och kan ingenting alls, jätte svårt. Men nu ska jag läsa igenom de..
Ni får ha en bra kväll, för det ska jag iaf ha :)

Missa in wipeout och sanningens ögonblick idag på kanal 5
klockan 20:00 och 21:00

...

Ojojoj....

Nu har man kommit in, har varit ute från 7 i morse.. Har hållt på hela dagen.. Nu är det travet och vi har 2 rätt efter 2 lopp och det är ju positivt! Har ont i axeln men vet inte alls vad jag har gjort:P Snart blir det jättegod mat, älsklingen är ute och grillar köttet och det är verkligen skönt att kunna vara ute och grilla. Kommer bli jättegott!
Idag är det också Robinsson, hoppas att det är lika bra nu som det var förrut när det gick..
Men nu ska jag fortsätta dricka min iskalla öl:D
Ha en bra kväll alla..

Ikväll blir det poker igen.. Hoppas det går lika bra som igår =)

....

Lördag!

Jättetrött idag, sovit 4 ½ timme i natt, så typiskt när det är helg och man kan sova ut.. Men men, vi har anglat och så, två fiskar har vi fått :) Lagom stora. Snart ska vi ner och elda upp lite grenar och sådär som vi sågat ner :) Sen ska vi grilla och det ska bli jätte gott :)
Men nu ska jag gå ut igen...

Föresten, pokern gick ju otroligt bra igår ( första rundan) ;)


...


POKER.

Poker tuneringen började klockan 6 och jag vann första omgången, började dåligt men gick riktigt bra till slut. Vann all-in mot Thom! Nu körs andra rundan och den gick inte lika bra för mig, men men, tjänade i hop ändå!! och tackar och tar emot från första rundan.. Har jätte trevligt och det har varit det hela kvällen.. Hat tagit lite bilder under kvällen som jag tänkte lägga in...


okerpooker
....
...


Hoppas att ni får en bra kväll, älsklingen vann sista omgången i tuneringen... så det var ju bra det:) Nu blir det en skoj tur...
Hoppas att ni sover gott i natt! :) God Natt!

natti

God natt på er alla!
Nu ska vi titta på en film och mysa ner oss :) Ska bli sååå skönt efter denna dag!!


..




Helt slut i kroppen..

Nu är jag så himla trött i kroppen.. helt trött! Har precis kommit tillbaka till Länna. Åkte till åker en snabbis och hämtade lite kläder och sådär.
Kommer att somna som en stock ikväll.. Men men imorgon är det Fredag och det känns jätteskönt:)
Har iaf hela helgen uppbokad, imorgon är det tunering och på lördag ska vi vara ute hela dagen och grilla och angla. Ska bli skönt. Första grillningen på grill i år :) Ska bli så gott..
Men nu ska jag titta på tv, ha en så bra kväll!

...

Fredag i morgon!

Så härligt med fredag imorgon, och ska bli riktigt kul med pokertunering, om det går bra dvs..;)
Har precis kommit in, har sågat massor med träd på tomten, hemma hos Jimmy alltså. Så nu är det jättefin utsikt:) Ont i ryggen och i handen.. Då ska vi inte prata om hur det kommer att kännas i morgon :P Usch!
Imorgon är det skola, börjar 9:40 så det är skönt:) Är så himla trött på skolan nu, allting är ju jätte konstigt, bästa lärarna försvinner, frånvaro skiten har dom verkligen NOLL koll på!
Hade nå jävla NTI dag och då skulle alla lämna in en hundring, men väl när man har gjort de så har man ogiltig frånvaro på den dagen? Försår inte vad dom håller på med...

Men men.. vilket underbart väder det är ute:) Och det ska hålla i sig också!

sooool

Poker...

Sitter och spelar poker, men gick inge vidare för mig! Tyvärr.. Får spara mig tills på Fredag, då jävlar blir det pokertunering.. Får hoppas på att det går bra då.. Ska snart göra klart mitt bildspels grejs, som jag måste göra för jag gjorde inte det när vi gick i 1an så har inge betyg i de, men nu så har jag börjat på den och den blir ganska bra faktiskt!
Men nu ska jag träna mig lite på Word Battle;)

tunering

Vååårväder, så skönt!

Vilket väder det är ute, helt underbart!  Så ska det hålla i sig resten av veckan, & de är ju jätteskönt:) Man blir ju pigg direkt bara det är såhär fint väder.. Men i morse var det lika hårt att komma upp, men det gick..
Inte länge kvart till Påsklov nu, ca 2½ vecka så det är ju skönt, sen så går vi ett tag sen är det sommarlov och det ska bli det underbaraste på länge=)
Händer inget speciellt annars idag, ska gå ut i det sköna vädret ett tag sen. Man kan ju inte sitta inne hela dagen:P Det går ju inte:)
Men nu ska jag kika på älsklingen när han spelar poker !
soool

Jerry Springer.

Ligger i soffan och tittar på Jerry Springer, ursäkta mitt språk, men vilka riktiga sjuka människor det är med alltså! Alla är precis störda! Hhaha.. Men men, tänkte vila ett tag men kunde inte de, så kommer somna som en stock ikväll:) Sköönt. Hade tydligen sovit jätte djupt i natt sa jimmy, men var så jävla trött i morse, kunde knappt ställa mig upp.. Vill bara ligga kvar! Men kom iaf upp och duscha, sen gick till bussen och slocknade hur fort som helst, och helt plötsligt så var man inne i Eskilstuna, det gick fort :P Imorgon slutar jag lite tidigare för ska kolla blodtrycket och så:)
Men nu ska jag titta klart på Jerry Springer...

sommmar
VILL HA SOMMAR NU!!!! Massor med värme!

Äntligen hemma!

Kommit hem nu, skönt! Har varit så trött idag och i morse var det en mardröm att komma upp. Usch säger jag bara!
Älsklingen ska på träning vid 7 så då ska jag plugga, som jag inte alls är sugen på.. Men de måste göras! Imorgon så har det gått halva veckan och det känns jätteskönt! Vill ha sommarlov nu, ganska skoltrött faktiskt!
Men nu ska jag kolla när Jimmy spelar poker...

Pokertunering i helgen...:)
..

Väntar på att morgon dagen ska börja & ta slut!

Ligger i sägen och gosar med älsklingen, jätte trött! Måndag och allt, usch. Slutar 13:15 nu på måndagar, okej tid men slutar senare på fredagar och förstår fortfarande inte varför dom ändrade? Men men.. Älsklingen kom och hämtade mig vid tåget vid 2 sen så åkte vi hem till han. Anglade lite sedan åt jättegod porterstek :) Mums..Men nu är vi hemma hos mig och snart börjar Spårlöst, sen ska vi sova, eller ialla fall jag:)
Men nu ska jag fortsätta gosa med hjärtat mitt!!

..
Världens bästa Jimmy !♥


trött måndag morgon..

Sitter på Grafkom och är svin trött, sov hela bussresan in :) Så det var skönt! Inte så lång dag i dag och det är ju skönt de. Men nu när dom ändrat schemat så blev det sämre än någonsin, slutar tidigt på måndagar och sent på fredagar. Så dåligt! Det är ju då man vill sluta relativt tidigt. Allt är kasst med denna skola just nu. Gillar det inte alls!
Men men. Hoppas dagen går fort så man får komma hem!!

Hoppas på lika fint väder idag som det var igår!!

...

wipeout tittande!

Precis tittat klart på Wipeout! Var okej idag, inte lika roligt som sist! Men nu är det sanningens ögonblick så måste kika på de nu.. Sov gott alla, Dröm sött :)

....

Tillbaka!

FÖRLÅT för att jag inte skrev igår, fanns inte alls tid till det! Fullt upp hela dagen. Sov hos Jimmy, så vaknade tidigt för han skulle åka iväg på fotbolls match, men förlorade tyvärr! Sen när han kom hem igen så planerade vi vad som skulle ske under kvällen. Kom fram till att vi skulle dricka lite.. Hämtade thom, sen åkte vi hem till Jimmy och hämtade lite kläder och alkohol, sen gick vi hem till Simon, och så kom Chantal också.. Vid halv 3 gick vi hem till mig och tog lite mackor.. Sen drog Chantal hem vid halv 4, så det blev en hel natt! Men kul var det.
Katten överlevde också, haha, chantal vet vad jag menar iaf ! Inte haft ett sånt gott skratt på länge!


Men iaf så vaknade vi vid 12 idag och gick upp, ute var det hur fint väder som helst! Glad blir man, nu kan våren komma! Så hade mamma och pappa skrivit en lapp att dom var och fiska, så vi fort upp och åkte dit och grillade och njöt av solen :) Underbart!
Åkte sedan hem till Jimmy och träffade svärmor och svärfar som kom hem från Lofsdalen idag..
Så nu har vi gjort vårt idag, nu är det tv´n som väntar!!
Skriver ett litet inlägg ikväll också!
Nu är vi hur trötta som helst:)

..

pokern är klar!

Maten blev kanon god och pokern gick kanon bra.. Första omgången vann Evelina och andra omgången vann jag. Gick inte så bra för killarna ;) haha.
Kul var det iaf. Härlig kväll har det varit iaf, med god mat och poker..
Men nu ska jag faktiskt sova, så sov gott alla och hoppas ni har haft en bra fredags kväll!!

...

pokerkväll

Sitter hemma hos Jimmy nu, ska snart äta god mat som Jimmy och Markus lagar till, så duktiga :) Blir säkert jättegott! Sen ska Jag, Jimmy, Evelina och Mackan spela lite poker.. Så blir ganska lugn kväll!
Imorgon ska Jimmy på fotbolls match, sen ska vi kanske träffa Bror och Sandra! Får se vad vi hittar på då, om vi nu ska träffas.

Har inte gjort mycket annars idag, kom hem ifrån mig för ett tag sen, hälsade på Mamma och pappa och hämtade lite saker..
Men nu är vi tillbaka iaf, skriver mer ikväll om hur pokern gick. Jag ska se till att vinna! Men då måste ni hålla på mig ;) haha

...

God morgon..

Nu har man vaknat, känner mig lite piggare idag, fast fortfarande ont i halsen och är förkyld!! Förkyld känns det som att man har varit hela vintern så det börjar man bli van vid ;) Haha.. Kollar på tv och slappar nu, Irene Huss, ganska ok, fast sett det ganska många gånger nu :P
...

Kväller..

Sitter hemma hos älsklingen, jätte trött, men kan inte sova.. Typiskt!
Tittar på Poker after dark..  Men ska försöka sova snart, hoppas på att det går!
Men god natt på er alla!


Sliten

Jätte trött i kroppen fortfarande, hade feber i natt och kunde knappt sova i natt heller!
Snart ska jag och jimmy åka in till åker, han ska träna och jag ska hem och vila lite tror jag, kanske man kan vara lite vaken ikväll.. Eller så somnar man direkt:P

Anglat har jag och jimmy gjort, och grillat hamburgare :) Det var gott! Fick en gädda. Hade förväntat oss lite fler, men men det gjorde ingenting!

 Men nu ska vi åka,
akilles

Trötter..

Sitter och kikar runt lite på datorn, men håller på att somna, så himla seg i kroppen! Och bättre blir det ju inte..
Imorgon så blir det att sova ut, annars kommer jag bli så himla trött på dagen..
Sen så är det helg snart och det känns kanoners, efterlängtat med helg även det är första veckan :) Men tänkte bara säga god natt till alla:) Nu ska jag spela lite sen ska jag sova sååå gott, förhoppningsvis!


jag

Förkyling!

Jahapp så har man blivit förkyld och fått hosta, igen! Nu är jag totalt trött på det här vädret, kunde inte sova i natt för att jag var täppt hela tiden, och nässpräjen hjälpte inte!
Mer snö har kommit, kommer ner mer och mer hela tiden.. Vill ju ha sommar, eller åtminstånde vår! Men icke sa nicke. Det är nu all snö kommer. Känns som den här gången är den värsta i år, med snö alltså!  Älsklingen och jag kanske ska angla senare idag, eller så ska vi göra det i morgon:) Får se hur det blir..

snö

Snöoväder!!

Värsta ovädret ute, jätte tråkigt! Älsklingen är på träning, tycker verkligen synd om hjärtat! Jag har ont i halsen för det här skit vädret! Vi åkte från Länna vid 18.15 men fastnade i backen och bilen bara gled.. Så halt är det! Så kom hit vid kvart i. Jimmy släppte av mig och sedan åkte han på träningen. Både mamma och pappa stod ute och skottade.. Såg väldigt kallt ut! Haha.
Men men, skrapade nyss en trisslott men vann ingenting, förstår inte vart min tur har tagit vägen? Ingenting har jag tur med när det gäller spel:P
 
ljus

Lunch

Har precis ätit lunch, idag tog jag Potatis,biff med sås :) svin gott! Så nu är jag mätt.
Väntar på att engelskan ska börja, den börjar 12, sen så har vi Idrott, inte alls sugen. Så himla trött, men resten av veckan är soft så det är lugnt, då kan jag ta lite trötthet nu:P
Har 2 ½ timme hål, skit jobbigt!


Iaf så förstår jag inte vad vår väldigt konstiga rektor på skolan håller på men, hon har sparkat båda våra mentorer och satt vår idrottslärare som 50 procentig rektor!? Hör bara på hur det låter!! Vi ska göra allt för att få ha kvar våra lärare, aldrig har jag haft en så bra lärare som Peter, han har ju verkligen lärt oss allt inom media.
Hon sparkar folk lika ofta som hon byter underkläder!!! När vi börjar 3an så kommer den medie läraren vi får inte se någonting alls av vad vi har utvecklats i, gillar inte alls det som har hänt.... Vi har ju världens bästa lärare, Peter!

nti

Skola,skola,skola..

Sitter på Multimedia nu, håller på med min hemsida. Blir ganska nöjd, får iaf duga :) Hann inte skriva nå mer igår kväll, var så himla trött efter första skoldagen:P Och idag är jag så himla trött, sov på bussen ända fram till skolan, så skönt, fast har ont i nacken nu. Men men, ledig på Torsdag så bara att ligga i så dagarna går fort.
Sen ska jag åka hem till mitt hjärta och mysa.
Snöar massor ute idag, vill ha vår nu, så trött på all snö som kommer varannan dag! Blir så himla slaskigt.
Men men nu ska jag fortsätta med min hemsida :)
Ha en bra dag och jobba inte ihjäl er !

<3
Jimmy Karlsson, du betyder mest för mig, du gör mig till världens lyckligaste :) Jag älskar dig!♥

Första skoldagen efter lov & APU

Sådär ja, nu är jag hemma efter första skoldagen efter lov & APU! Var ganska lugnt och dagen gick relativt snabbt. Är jätte trött idag, sov inte alls bra i natt. Kunde inte sluta kolla på filmen som vi hade på igår kväll. Haha, så vi skyller på det. Men ikväll blir det i säng tidigare.
Ledig dag på Torsdag, så det är ju skönt i alla fall. Så då blir det en mys dag:)
Sitter och kollar på TV nu, men det går absolut ingenting bra. Väl när man vill att det ska gå något roligt så gör det inte de. Men så kan det vara. Nu ska jag spela lite poker och sen vila ett tag tror jag.

...

wipeout

Kollar på det där programmet som jag skrev innan att jag skulle kolla på, och det var riktigt bra! Roligt också. Men slutar om ca 5 minuter. Sen kommer sanningens ögonblick så det är en härlig tv kväll:) Sen så ska jag sova så att jag kommer upp i morgon när jag ska till skolan, ska ta 7 bussen här ifrån och det som är bäst är att den går hela vägen till Eskilstuna och stannar exakt utanför skolan, kan inte bli bättre:) Men nu ska jag kika klart, ha en bra kväll!

....
Jag älskar dig! ♥

Borta bra men hemma bäst!

Kom hem för ett par timmar sedan, blev tyvärr inge bloggande för mig igår, förlåt! Får bli extra mycket dagarna fram över ist:) Hade det trevligt i Ramnäs. Skönt att komma hem också, eftersom jag börjar skolan i morgon som jag dock inte är taggad på. Men men, får hoppas på att veckan går fort så att det kan bli helg igen :)
Iaf så har denna helg varit bra, och så har det varit ganska skönt att varit ifrån Åker! Kommer tyvärr inga bilder, hade kameran med mig men hann ta ett kort sen dog kameran, hade glömt att ladda, så det var ju klantigt av mig :P haha.
Ikväll så blir det att slappa och kolla på ett program som börjar på 5an klockan 8! Får hoppas att det är bra.
Och massor av mys med älsklingen!

Tack alla för denna helg!

Aantonia & jag
Hahaha, var tvungen att lägga upp den här bilden, jag bjuder :)

ramnäs

Sitter i Ramnäs nu och dricken en riktikt god smirnoff;) Riktigt kul att träffa alla blomströmmare igen. Har det iaf bra och skit gott med lite god alkohol. Har annars bara tagit det lugnt hela dagen och sådär :) Förlåt om jag inte har uppdaterat så mycket idag, men har åkt bil hela dagen och setat här :) men nu fick jag lite tid över att skriva. Men nu ska jag fortsätta att dricka och umgås. Ha en så bra kväll alla. Puss på er!

Börjar bli lite trötter..

Sitter och kollar på antikrundan, inte det bästa programmet jag sätt! Men det är min käre mor och far som tittar:) Och jag har precis spelat lite poker i ett par timmar. Kul. Älsklingen kommer väl snart från fotbolls träningen skulle jag tro..
Nu är det bestämt att vi ska följa med till Ramnäs, så inte hemma på hela helgen. Ska bli skönt att komma bort från Åker :)
Sen så är det dags för skola igen... orkar inte tänka på det...
Men nu ska jag ner och sätta på mig myskläder, gosa ner mig i sängen och vänta på att älskling ska komma hem!
God Natt!

,,,,

soffligg!

Nu sitter vi bara och tar det lugnt i soffan, har precis duschat och älsklingen tog en bastning:P Skönt var det iaf. Idag så ska vi in till Strängnäs och fixa lite.
Förmodligen så blir det Ramnäs i helgen, Sandra ska höra av sig sen och säga hur det blir, hoppas det går iaf! Skulle vara trevligt!
Ne nu ska jag ta och spela lite :) Men skriver mer sen!

Proppmätt!

Har precis ätit klart, Jimmy och jag lagade klyftpotatis,fläskfilé och bea sås:) Blev väldigt gott!
Nu sitter vi proppmätta och spelar poker, och bloggar, såklart!
Har klippt Jimmys hår idag, blev bra och han blev nöjd och det är ju huvudsaken. Men nu så blir det soffläge hela kvällen! Är så mätt så orkar inte röra mig:)
Vill ha helg, inte för att vi planerat så mycket men kanske så ska vi åka med Bror och Sandra till Ramnäs och sova där, får se hur det blir iaf. Men det skulle ju vara kul, få träffa alla dom igen, det var ju ett tag sen!
 Helgen som var va iaf den bästa, så plussar vi på Fredagen, då blev den grym! Partay, tauering, och en massa fina saker av alla underbara! Tack alla ännu en gång till:P


<3

Vår väder.

Jätte fint väder nu, hoppas det håller i sig hela dagen. Tänkte gå ut och ta en promenad idag med, jag och älsklingen! Ska bli skönt, sen ska vi hem till mig senare och hämta upslidern. Imorgon ska jag till banken och fixa lite och så. Så man får de gjort någongång:) Snart är det skola igen, vill inte.. APU är mycket bättre och roligare!! Skoltrött så det finns inte. Men bara att ligga i för nu är det  ju bara tre månader kvar tills det är sommarlov och så måste jag försöka hitta någe sommarjobb, men det är ju svårt som sjutton nu, men bara att försöka!
Men nu ska jag sluta skriva innan min dator lägger ner, har kasst med batteri! Orkar inte hämta strömsladden :P

<333

Promenad genom byyyyn...Nananannnana

Sitter hemma hos älsklingen nu och kollar på en relativt bra film faktiskt:)
Har inte gjort så mkt annars. Jimmy och jag lagade mat förrut, potatis, köttbullar och gräddsås. Jättegott blev det :) Sen åkte jimmy på träning så då gick jag ut och tog en promenad med Chantal, trevligt var det! Det var ju som sagt ett väldigt bra tag sen. Finns alltid mycket att prata in då:) Sen gick jag hem och äslklingen kom efter ett tag och då åkte vi hem till Jimmy, så nu sitter man här =)  Ganska pigg idag och det är skönt. Kanske var promenaden som gjorde att man blev pigg för innan var jag helt slut!

..
Jag & Chantal
--
Jag och absolut världens underbaraste!

tjingeling!

Sitter här och skulle till tandläkaren klockan 12:30 men var tvungen att byta tid, så att den 20 mars ska jag dit :) Haha. Tycker inte om tandläkarn alls, men men.. Idag händer inte alls mycket, ska nog gymma lite senare! Ska bli skönt. Och ikväll blir det slapp kväll, vi ska sova hemma hos älskling idag :) Ganska seg idag, kom hem ganska sent från bion igår men det var det värt för den var riktigt bra!
Massa snö ute också, så tråkigt, vill ha sommar nuuu!!

...


BIO!

Vi kom precis hem och nu ligger vi helt döda i sängen, jätte trötta! Vi har varit på Heron City och kolla på bio, filmen "män som hatar kvinnor", den var jättebra, fast vissa saker var lite grova! Men den är verkligen sevärd!
Och så käkade vi och det var riktitg gott för jag åt såklar Apollo, Tzatsiki,pommes och fläskfilé.
Men nu ska vi sova! Sov så gott alla!!

io

Good morning!!


Igår så spelade ju vi poker, jag, Jimmy, Robban & Sandra. Och kul var det, Sandra vann första och jag vann andra omgången! Så killarna, hur gick det för dom, haha! Men hade riktigt trevlig kväll.
Idag så ska vi sova hemma hos hjärtat! Så dit åker vi väl ikväll!
Troligtvis så blir det lite gymma idag också, skönt att röra på sig :)
Men nu ska jag kila.
poker

nu är det klart!

Så ja, nu är jag färdig firad! Och har äntligen gjort tatuering, och det gjorde inte ont alls, inte ett skit!:)
Släkten har varit här och det var jättekul! Fick otroligt fina saker av alla! Smycken, presentkort, pengar, glas och blommor, mycket fint! Tack alla!
Men nu blir det pokerkväll med älskling, Robban och Sandra. Hoppas jag vinner vad tror ni ;)?
Men blider kommer i morgon på det jag fått :) Men bild på tatueringen kommer nu!
OCH TACK ÄLSKLING, FÖR DET VAR PRESENT FRÅN HAN, OCH BLEV SÅ OTROLIGT GLAD. JAG ÄLSKAR DIG!

TATTTOOO
Ser lite glansig ut, men hade precis smörjt in den :) Ser lite sne ut också, men bara för att jag inte står rakt med ryggen :P Haha, bättre blid kommer:)

Släkt kommer!

Nu har jag vaknat precis, jimmy ligger och kollar på vasaloppet och jag ska börja fixa mig, vi ska till eskilstuna, :) Sen så kommer släkten för att jag har fyller år, så det blir trevligt:)  Idag är jag ialla fall lite piggare än vad jag var igår:P hehe. Shit vad kul jag hade i Fredags! Men men, nu ska jag ta och hoppa in i duschen och sen fixa mig, skriver mer sen:)
:P

RSS 2.0
Fotobloggar