Lördag, PARTAY!!

Nu har vi kommit hem från ST-cupen och åker kom 3a och det var ju kanonbra! Riktigt bra var grabbarna;) Men en annan har jätteont i fötterna för att man har fått stått upp hela dagen förutom första matchen de hade på morgonen och sen sista matchen vid halv 4. Så det var lite jobbigt, men kul var det och Jimmy är riktigt duktig:) Är så stolt över honom!
Sitter och kollar på hästarna och vi satte spiken i första och elvan i andra, det var ju skönt=) blir det miljonerna? Såklart!
Ska snart äta mat och sedan ska vi ut och träffa Ivan, Thom och sen vidare och ha en nice kväll med alkohol!
Jimmy & Jag sitter här och försöker hjälpa Ellen med lite problem som hon har som jag dock inte ska skriva ut här för då blir det inte kul för mig:)
Men ska kika klart nu! Men ha en KANON kväll! För det ska jag ha!

......

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG!!

Sådär ja, inte skrivit idag men nu blir de! Bättre sent än aldrig, visst?:) Nu ligger man här i soffan med Älsklingen och Jimmy. Ellen och jag har nytt varit på Ica och inhandlat lite onyttigt, och Jimmy var kvar hemma och stretchade, han har ju cup imorgon, så får hoppas det går bra! Så måste gå upp tidigt, HELA klockan 7!!! men det är det värt! Har iaf sagt att han måste göra ett mål för mig och ett för Ellen=)
ikväll blir det en lugn kväll, bara lite vin! Men imorgon däremot så blir det lite mer för vår del!

Ellen & jag har setat och gjort klart psykologin idag, och det gick väl sådär! Blev klar med det iaf, konstigt nog i sista sekund;)

Men nu ska vi käka tacos :)
Ha en bra kväll, och drick för mycket!

......

Torsdag - snart helg!

Sitter på första lektionen, Grafkom. Slutar tidigt idag, skönt det iaf.
Sitter med Antonia och hennes dator har pajat, haha. Men kanske fixar den snart!
Finns ganska mycket planer för idag, och känns som jag har massor att göra klart, har fortfarande kvar svenska uppsatsen och psykologin och yttligare en uppgift i svenskan som jag dock inte förstår ett piss av. Men den är till Onsdag så får väl fixa den till dess. Sen så ska jag gymma lite idag, var ett tag sen de blev av, men nu jävlar! Vill ut och springa också så det blir kanske av på Söndag eller något:) Haha!
Sen så kommer ju Ellen imorgon, och hon ska vara hos mig tills på söndag. Fast ungen är sjuk idag!! Men måste se till att vara frisk tills imorgon:)

.... . ..
vi bjuder på bilderna:)

<3
<3

Tisdag!!

Sitter i skolan & har meida fast läraren är inte här, så vi har vikarie fast gör ingenting, blir ju aldrig någonting gjort när man inte har den läraren man ska ha!
Men men, håller på med någonting som heter "ligga schysst", märklig uppgift:) Haha..
Men ska kila ner på nästa lektion nu..

HEMMA! -
Så nu har man kommit hem & hunnit käka och så. Ska snart ta och börja på svenskan som jag dock inte har gjort. Älskling sitter & spelar poker och ska på träning om nån timma. Så då får jag fixa svenskan eller psykologin.
Tog 2 tåget hem från Eskilstuna idag, så hämta Jimmy mig vid station så åkte vid till Thomas Gymnasiet och hämta ett nytt busskort till mig, för mitt hade blivit avmagnitiserat! Blev det igår morse.
Halva veckan har gått och det har faktiskt gått fort.
 sommar
minkäre
Du gör mitt liv till något speciellt!

Köttel här!

KVÄLL!
Jättetrött & seg! Skolan var helt Ok idag, inte kul, men de gick;) Skönt var det att komma hem iaf! Blir nog att somna tidigt ikväll, så man orkade den LÅNGA dagen i morgon! Slutar 16:05.
Idag så hade vi 2h & 20 min håltimme & det är totalt kasst! Men iaf så gick jag, Ellen & Antonia till Wayne´s Coffee och jag tog en kladdkaka med grädde och det var skit gott!! Det var det ända jag käkade idag ända tills jag kom hem till Jimmy! Dum som jag var, eller VI var, jag & Ellen, åt ingenting när vi följde med Antonia då hon skulle äta. Så vi gick hungriga hela engelskan & idrotten, men dum som man är!
...........


Jag är en god vän till natta aka porrmutta, ville bara komma fram till att jag finns jag fiiiiiiiiinnns, IRL som krille skulle sagt:).

Tack och Hej Nattas flals!:D


Så!!! Nu har min käre konstiga mogno kompis skrivit ett litet konstigt meddelande.
Men måste behålla det, tyvärr:) Får leva med det!
Men men, Sitter i skolan, och nu ska vi på stan:) skriver sen!





Skoltrött!

Sitter i skolan på Grafkom, med Antonia. Sitter och dricker en varsin Yoggi:) Somnade på bussen in idag, skit skönt var det, speciellt när man är så trött som man är på måndagar!
Nu ska vi fortsätta i Photoshop och göra typsnitten, som dock inte är så kul!
Men måste fortsätta nu, bra att ligga i ibland;)



Sådär ja, hemma nu! Älskling & jag har bastat och bara tagit det lugnt, och nu spelar vi poker:)
Gick på stan idag för vi slutade tidigare, så kikade runt lite tills 3 tåget skulle komma! Handlade en Bh och en sjal. Sen mötte vi Ellen vid station för hon hade köpt med sig ett par stövlar till mig, så jag betalde och så. Jättesnygga! Kommer bilder på de.
Ikväll blir det definitivt inget annat än en myskväll, för både jag & Jimmy är helt slut!
Har precis ätit spaghetti och köttbullar som jag lagade till:) Gott blev det!
skor
Stövlarna, utsidan
...

sjal
sjalen GINA TRICOT 79:-

Tråkiga söndagar!

Såja, nyss kommit hem och Jimmy har åkt iväg på träning! Nästa Lördag är det ST-cupen i Strängnäs & då kommer Ellen hit också, najs! :) Då blir det partaya!
Idag händer väl inte så mycket, blir nog som vanligt en lugn söndag:) Skönt det med, man har ju trots allt en tråkig vecka framför sig! Men lov snart så bara att ligga i:P
Igår blev det inte så mkt, kollade på hockeyn,handbollen & spelade poker, & svärmor vann! ;)
vi
Skulle inte klara mig utan er mongos!
-vi
Vår vänskap slår ingen!!



Absolut slut!

Har nyss ätit kycklingsallad och det är ju så gott! Känner mig nästan lite sjuk, trött och hängig! Kände mig redan lite hängig igår. Får hoppas att det går över ialla fall! Snart tänkte jag sätta mig ned och fortsätta lite i Photoshop & göra klart min handstil! Skit tråkigt men måste göras, tyvärr!


Regn, regn och åter regn

Lördag, fast totalt kasst väder. Finns ju absolut ingenting man kan göra när det är så dåligt väder! Men men, ska vara glad att man är ledig iaf!
Ikväll så är det ju handboll,  Sverige-Frankrike. Vilka tror ni på? Förra matchen mot Kroatien gick ju inte så bra, men det får vi skulla på deras kassa målvakt som stod första.
Men idag får man hålla tummarna för Sverige.
Evelina fyller 25 år idag så hon och Mackan var här och fikade. Så tippade vi hästar så jag tror nog att vi vinner miljonerna idag! Haha! Även man inte förstår så himla mycket om hästarna så är det ändå kul att tippa, en vacker dag så sitter vi där med vinsten, det tror jag på!
miljonen
Sen så spelar ju Djurgården-Brynäs idag, och den matchen är ju självklar, vi har ju som sagt 5 raka vinster.=D Så blir att sitta hemma hos älsklingen och kolla på matchen, svärföräldrarna är Brynäsare och vi Djurgårdare, så det blir nog ledsna miner för dom,Haha:) Håller man på rätt lag så gör man :)
Vad tror ni de blit i matchen? Blir det djurgården, lika, eller brynäs? 

NÄRA NU!

Nog om sport, nu är det bara 3 veckor kvar tills lov och två veckorna efter lovet så har jag APU! Har dock inte kollat vart jag ska vara men det löser sig alltid in i sista, som vanligt!
Känns som det finns lite och göra i skolan också. Lite svenska, media, och Psykologi, så det är väl bra om man skulle sätta igång med det också snart! Inte haft ett ända prov nu i 2an, och i 1an hade vi ca 3 st så det ska man ju vara väldigt nöjd med! Förövrigt så går det väldigt bra i skolan! =)
..


HOCKEYN DJURGÅRDEN-BRYNÄS
16:30

Första perioden har gått och det står 0-0 men Djurgården tar hem det, känns det som:) Bra spelar dom!
Nu blir det till att ta en öl och kolla klart på hockeyn. Skriver efter 2a perioden

17:20
Andra perionden, först gjorde Brynäs 0-1 sen Djurgården 1-1 Skit skönt!! =) Så nu får vi hoppas på sista period att vi får in ett till!

18:10

Tredje perioden, SÅKLART SÅ VINNER VÅRT UNDERBARA LAG DJURGÅRDEN!!!! 2-0! Så totalt underbart! 6 raka nu:D


POKER NU!

En Fredag utan planer!

cdin

ja, precis, en fredag utan planer! Det var väldigt länge sen jag inte hade någonting planerat till en Fredag. Men ändå ganska skönt att inte ha de, då kan man ju planera eftersom.
Veckan har ialla fall gått fort & det är säkert därför man inte hunnit planera någonting inför helgen. Men det brukar nästan alltid komma upp någonting som man ska hitta på mot kvällen.
Ne nu ska jag nog se till att jag kommer in i dushen och sen fixa i ordning mig lite.



SHOPPING!
Känner suget att shoppa, vill ha,
  •  Massor med pumps till sommarn!
  •  En snygg vår/höst kappa!
  •  Nytt snyggt guldarmband!
  •  Guld ring
  •  Nå söt klänning
Ne nu får jag lugna mig lite, men snart får jag pengar så då blir det väl en runda:) Har ju däremot varit väldigt sparsam denna månad! Så har man varit så duktig som jag så får man ju alltid lite extra.


Och om en månad så fyller man 18 år! Ska bli så skönt!


Morrrn!!

06:30
Fixad & klar in i minsta detalj:D haha. Sjukt trött, satt & pluggade och klippte och klistra i psp i 5 timmar igår, så att hela kvällen försvann! Och idag är jag jätte trött, bara svider i ögonen. Men snart helg:) Ska aldrig vakna på Lördag känns de som, ska iaf sova ut, MASSOR! så är de:)

Längtar nå grymt till sommarn, men man får leva med sålänge att sola i solarium, tyvärr, men kan ju dock inte se ut som en blekfis. Längtar efter att kunna ha lite kläder, klänningar och shorts och allt! ska bli så underbart! Så hoppas vi på en bra sommar år!
 Kanske blir en solrunda efter skolan idag:)

 Skriver mer under dagen=)

soolpumps



12:00


Sitter i skolan nu, precis haft lunch, idag blev de att käkade fläskfilé med potatisgratäng. Gott:)
Nu har man Psykologi, ska skriva om filmen "ondskan".
Försöker också få tag i min bror, men han svarar aldrig! Jobbigt nog, när man väl ringer svarar du inte, inte bra inte ;) hehe.
Men ska väl försöka att ta tag i det vi håller på med nu.
robban
Min käre bror som jag saknar att festa med!!!Älskar dig!
vi
Jag & absolut världens bästa pojkvän! Försök att bli bättre än han :) Det går inte! Haha
Bästa svärmor & svärfar!!! Underbara!
Så har vi underbara svärmor & svärfar:)
..
Älskar min underbara mamma!
..
Världens bästa pappa!



19:55
Nu är det nära till handbollen, Sverige-kroatien. Hoppas sverige tar de, för då har vi vunnit alla matcher! Men de är ju såklart att vi gör! Har precis fixat Sandras blogg! Blev helt ok!
Trevlig kväll!!!!

God morgon Sverige!

Godmorgon gomorr:P Inge försovning idag inte. Nu har jag precis fixat klart mig, ska snart upp o käka frukost, när min käre orkar ta sig upp:) Haha, Äntligen Onsdag, slutar tidigare också, för sista lektionen får vi jobba på valfri plats, och det blir ju solklart hemma:) så 14:40 idag.
Idag har jag absolut inte några planer, men skriver mer sen om vad som händer resten av min dag;)
..






16:58


Sådär nu har man kommit hem från skolan, sitter hemma hos älskling, vi har nyss ätit lite och nu kikar vi på Tv, ikväll är det ju handbollen också, tror definitivt på Sverige idag.
Skolan var helt okej idag, skönt att vi fick jobba hemma på sista lektionen, så snart är det bara att sätta sig och göra i ordning allt som ska vara klart tills i morgon:) Ganska mycket men det fixar sig ändå! Imorgon blir det en kort dag, slutar 13:15 & sååå skönt att det äntlingen har gått halva veckan.( för då har jag bara korta dagar kvar ).
Så är det, den 31a har Jimmy cup, ST-cupen. Och då kommer Ellen hit så vi ska kika på den:) Sen på kvällen hittar vi på något;)

Men nu ska jag plugga:)

<3<3klassen

Så bra skådisar och lite försovningar!

Kollade på "Smekmånaden" igår, och den är ju så grymt bra, speciellt när det är Brittany Murphy och Aston Kutcher som är huvudrollerna! & Brittany Murphy har alltid varit en favorit hos mig, gjort grymt bra filmer.
kutcher cmurp



FÖRSOV OSS!

Jimmy väckte mig halv 7, kvart i 7 går min buss. Skulle igentligen upp 05:20 men så blev det verkligen inte. Jimmy hann i tid till jobbet iaf, det var ju någonting som var positivt, men själv så blev man ledig! Känner mig konstig i magen, hoppas verkligen inte att det är nå på gång, som sagt så ligger ju många sjuka nu! Trist men sant.

vad tycker ni?
funderat lite på mina rosa pumps som jag vill ha. Ska jag ha ett par rosa? Eller röda?
Eller ett par andra som jag nog ska beställa, ganska tuffa faktiskt!
rosaröda..


VILKA TYCKS VARA SNYGGAST?

komentera!






(17:37)

Nu ligger man som en riktig slösäck i soffan, jimmy och jag har legat helt ihop kurade :) Kollat på en skapligt bra film. Akilles är ny dushad och hur SÖT som helst, som vanligt!
Och stackars min lilla kattrackare får ha en tratt för han blivit biten av en räv. Men det går över de me;)

AKILLESSOTIS
Akilles                             Sotis.

Så är det dags igen!

Skolan nu igen då! Men äntligen så har måndagen gått! Och aldrig har jag varit så trött som jag varit idag. Puu. Men iaf var jag bara på en lektion idag, för sen så följde jag med Ellen, sen gick vi på stan och så handlade jag två jeans leggings, och underkläder. Bilder kommer nog snart på lite kläder jag handlat under ett tag. HIttat ganska mkt fint på senaste. Tittat på ett par jättehäftiga rosa pumps, men såklart så finns dom inte kvar idag, dom var slut! Testade ett par jätte fina svarta stövlar med satt dock inte lika fint som dom såg ut!

Nu sitter jag,mamma,pappa och älsklingen och kollar på handbollen, Sverige - Spanien, Just nu är det halvlek och de står 19-13 så vi leder ju iaf:)
....... (20:00 SVERIGE VANN SÅKLART MED 34-30! )

Ska snart ner & mysa med hjärtat mitt och kolla på smekmånaden:)

...
Kortet ger mig sommarkänsla=)




Bilder på lite kläder som jag senast köpt!
gula
Gula trosor, GINA TRICOT 59:-
GINA
Jeans leggings, GINA TRICOT 179:-
...
GINA TRICOT 199:-
HM
örhängen H&M 79:-
...GINA
ljusa "jeansleggings" GINA TRICOT 299:-
GINA
Svart blus GINA TRICOT 100:- 1/2 priset!
....
Storskjorta GINA TRICOT 199:-

Sen blev det en svart/grå blus på CARLINGS 399:-
baslinnen GINATRICOT 99:- /st

söndag-jätteslö-tröttare än tröttast!

-Så är det söndag, skola imorgon, känns som man aldrig hinner vila upp sig! Men iaf så i Fredags var Ellen här och hon jag & Jimmy skulle väl ta det relativt lugnt, men som vanligt så blev det inte så. Ellen & jag började med att ta och dricka en vinare hemma hos mig, sen drog vi tre hem till Patan och där blev det ölspel och mer dricka.. Tillslut så aa, vi drog hem till kjell och nyktert vart det inte, mkt som hände men kan inte dra upp allting här för då blir det jobbigt, men kul hade vi. Vi drog hem vid 2 kanske klockan var, sen när vi kom hem så käkade vi spaghetti m köttfärssås. GOTT vare! Sedan skulle vi gå ner och lägga oss, Jimmy var snabb han hade redan hunnit ner och lagt sig!:) Ellen och jag började hålla på med hudlotion, och så klart att när det är vi två som håller på med någonting så blir det alltid nå tok! Båda hade hela ansiktet fullt med hudlotion och munnen och allt, så för oss blev det ett bad mitt i natten. sen vid halv 4 eller någonting så blev det sovdags! Hade absolut en kanonkväll!!

lördag-
Ellens mobil ringde vid nio för att då skulle hennes pappa åka hem ifrån för att han skulle hämta ellen här, så tidigt vaknade man, men inte förns halv 12-1 kom han fram:P haha så längre kunde man ju iaf ha sovit. Men men död var jag iaf hela dagen och tilloch med idag så är jag seg, hahha känns inte bra med skola i morgon:¨(

:)vi<3<3 

1 år & 3 månader mellan mig & hjärtat!
Älskar han så mkt!

ONSDAG - halva veckan gått!

Nyss kommit hem. Älskling o jag stannade på donken, men jag åt bara en pommes:) Men gott vare!
Var helt ok i skolan idag.
salam och kattcup. Ingen förstår väl men kul var det!
Idag blir det iaf gymma med älsklingen, skönt ska det bli! Fast är dock lite förkyld men får ta det lugnt, vill inte bli mer sjuk! Förkylningen har jag nu haft i 3 veckor om inte mer.
Imorgon blir det en kort dag iaf, slutar 13:15 och på Fredag 13:20 + att jag har sovmorgon till 9:45!
Men men hejhej!!!!!!!

Du är allt!

HELG!!

Har vart så himla förkyld, skit jobbigt! Har varit det i 3 v nu så börjar faktiskt tröttna lite nu! Men imorgon blir det kul, då ska vi iväg till Sthlm och shoppa och gå på Wallmans och käka gott och sedan bo på hotell. Kommer blir super mysigt! Får man se om man hittar någonting på stan. Något hittar man nog.
Nog om de.

Jul lovet har iaf varit kanonbra, har gått väldigt fort men det är väl nästan bara positivt, det visar ju att man haft kul. Allt man gjorde blev skit lyckat.
Men nu är det slut på friden, nu börjar skolan igen, men går bara några veckor sen är det ju sportlov. Då har jag dock inga planer.
Fått nytt schema denna termin, var väl ok, men inte mer än OK! måste ta 4 tåget hem på onsdagar :( Fast Torsdagar och Fredagar slutar vi iaf 13:15 & 13:20 så det är väl godkänt. + att vi har sovmorgon på fredagar till 9:45 men förra terminen hade jag redan slutat så dags, då slutade jag halv 10, så lite besviken, men men överlever=)





skolan

Fredag!!

Jahapp nu har julafton och Nyår kvar! Och dom dagarna har varit riktigt roliga. Snart så är det skola igen, men det är väl ok, fast skulle inte sitta fel med lite längre lov:) Inget nyårs löfte blev de iaf, men ska ta skolan lite mer på allvar tänkte jag:)
Imorgon ska jag till Nykvarn & kolla på Jimmys fotbolls cup, får man se hur det går för dom denna gång.
Idag har man inte gjort så mkt, först var jag o jimmy i Mariefred och tvätta bilden i den där rullande saken, sen till vårdcentralen där Jimmy skulle kolla om dom kunde ta bort hans stygn på benet, men det var ingen sköterska där, konstigt nog. Sen till Länna och städade lite innan Jimmys mams o paps kommer hem:) Dom åker hem från lofsdalen imorgon.

Nä nu ska jag kika på när Jimmy spelar poker, har varit en pokerdag idag:)

älskling&jag vi

NYÅR 2009! Nytt år, NYA möjligheter!!!!!

Hade en kanon bra nyår, helt underbara människor, hur mkt alkohol som helst, god mat & bäst var nog att ALLA var fulla &glada:D Kunde absolut inte bli bättre!
TACK ALLA!


12slaget

RSS 2.0
Fotobloggar