Lite nytt!

Öppnade dörren för att släppa ut Rocky och vad står då där? Jo ett bord.. Ett riktigt snyggt som Jimmy har köpt plus en vit soffa och en vit fåtölj (allt i lite gammeldags gräddvit färg blandat med klar vit). Kommer att bli fruktansvärt snyggt på övervåningen där vi också ska tapetsera om & inreda.. Troligtvis i vitt. Det är ju så fräscht och snyggt!
Det kan verkligen inte bli fulare än vad det är på övervåningen i dagsläget. Orangea tapeter!!! Hur tänkte dom som tapetsera det när dom har tapetserat i GRÖNT i trappen? För mig är det helt otroligt. Så fult!
Men det kommer att bli så snyggt när vi har kommit i ordning där uppe. Dock kommer det ta sin tid eftersom snart kommer lillhjärtat & på sommarn vill vi fixa ute mest. Så det projektet börjar vi nog med i höst/vinter :)
Möblerna är iaf i engelsk stil. Bättre bilder kommer när det är på plats. Soffan får vi dock inte hem idag.

Läskigt nog är detta köpt UTAN att jag hade sätt det innan. Vågat, men det är tur att Jimmy och jag har samma stil för möbler! Så nu får han en stooor guldstjärna =)



Morrn morrn!

Vaknade vid 8 snåret idag. Har sovit gott i natt så det känns skönt. Det är skönt att kunna få vara lite pigg under dagarna. Kvällarna tränger tröttheten på oavsett. Men det är kanske inte så konstigt eftersom jag inte vilar något under dagarna (absolut ingen ro för det) samt att energin i kroppen tar slut snabbt nu.
Börjar bli extremt tungt för min lilla rygg nu. Att sitta längre tid är väldigt jobbigt för ryggen och andningen.. Speciellt efter man har ätit då allt trycker uppåt :)
MEN!! Jag är snart i mål och det känns kanoooon:)

Nu ligger jag i soffan och myser med min lille pojk som självklart också ska ligga och trycka under filten med mig.
Världens mysigaste :)


Our little family.


Längtar

Åh vad jag längtar efter riktig sommarvärme. När det är såhär grått och trist ute så saknar man det extra mycket!
Dock så kommer denna sommar bli den bästa oavsett bra eller dåligt väder ♥
... Men en fin och varm sommar skadar ju aldrig...
 

Tre veckor.

Magen tre veckor :)


Mys framför project runway.

Har precis hängt upp tvätt och startat en till maskin. I väntan på att den ska bli klar så slog jag mig ner i soffan framför Project runway.
Har en dotter i magen som absolut inte vill ligga still. Magen går i vågor om man säger så, haha. Men det är mysigt!
Skulle dock vara mysigare att ha henne på magen och inte i magen.
Tänk om man kunde veta när hon vill titta ut.. Får panik bara jag tänker på att gå över tiden typ 2 veckor eller så. Det skulle vara en mardröm!
Några dagar är okej..
Det blir som det blir men man har ju sin önskan. Men så länge hon kommer ut frisk och så :)


Lunchdax!

Idag får det bli apelsiner till lunch. Göttans!


Måndag.

Vaknade kvart över 7 av att en granne höll på med motorsågen(!!!)
Så tidigt, hallå?! Då var jag såå less. I ett villaområde kan man åtminstone vänta några timmar till.

Men, då var en ny vecka igång & igår gick jag in i v38. Det närmar sig verkligen!
Hoppas veckan går lika fort som förra veckan gjorde :)
Imorgon när Jimmy kommer hem från jobbet så ska vi på middag hos svärföräldrarna & på onsdag blir det en härlig dag hemma eftersom Jimmy är ledig då :)
Så dessa dagar lär knata på i god takt skulle jag tro.
Helgerna blir vi hemma nu framöver eftersom det närmar sig så pass så vill hålla mig hemma :)

Idag trodde jag att det skulle bli fint väder så jag kunde gå ut och plantera nya uteblommorna som mamma köpte till mig. Men icke! De får stå inne tills imorgon istället :) Grått & tråkigt ute idag.
Håller på & tvättar lite så det får bli mitt dags"nöje" idag..


Helgen

Jag vaknade vid 7 tiden i morse och då var pappa redan vaken. Vi började fixa lite frukost och tajmade in det lagom till Jimmy och mamma vaknade. Kikade på tv och tog det lugnt ett tag innan mamma och pappa började packa ihop och skulle börja åka hemåt. Eller ja dom skulle vara hos min bror & Elina kl 12 för att fira Robban som fyller 25 år imorgon! ❤
Jimmy och jag åkte till Falun samtidigt. Tog en sväng dit för att kika vägen & vart man går in till förlossningen. Kan vara skönt att ha varit där innan det är dags :)
Så vi tog en tur dit framåt och tillbaka.. En snabbvisit =)
Sen handlade vi lite till middagen idag.
Och nuuuu ligger vi i soffan och tar det lugnt. Ska ha en mysig filmkväll idag!


Igår var som sagt jag och mamma iväg och kika på stan lite. Jag köpte (på tiden) mig ett par nya löpskor. Mina andra är inte i bästa skick längre.
Lika bra att ladda upp med träningskläderna nu igen. Bara att lilltjejen kommer ut snart så att man kan börja röra sig på rätt sätt efter ett tag :)
Får se hur mycket som måste tränas bort efter? Har ju som sagt inte gått upp så mycket i vikt under graviditeten. Det mesta jag gått upp är vikt från Kelly & allt annat i magen :) Men jag klagar inte över det!
Jag trycker inte i mig en massa skit bara för att jag är gravid. Det är ju bara en själv som får lida för det sen. Det behöver ju inte vara i vikt kroppen tar stryk utan även i mående!
Det är ju bara att lyssna på kroppen sin. Skulle jag trycka i mig en massa onyttigt skit så skulle jag må pyton.. Både jag & min kropp!
I alla fall,
Hittade lite mer annat smått på stan.. Till Kelly såklart! Lite smått som behövdes innan hon kommer.
Och så har mormor (mamma) handlat av sig till lilltjejen, mycket välbehövligt och fina saker.. Som vanligt :)
Sen så fikade vi och handlade middag till grillningen igår. Åkte runt och kika på lite allt möjligt! Sen när vi var på väg hem (super trötta i kropp och knopp) så stöter vi på trafikolycka o massa sånt och ingen räddningstjänst hade kommit så mamma knatade ut och hjälpte och prata med dom som precis kommit ut ur de krockade bilarna ( hon jobbar inom sjukgrejs ). Gjort illa sig lite här och där! Läskigt.. En hade struntat i stop plikten & kört rakt ut och den andra bilen låg i diket halvt kvaddad.. Den andra var inte heller speciellt vacker efter. Men men..
Iaf,
Vi har så otroligt kul när vi är iväg på våra tripper. Mor&dotter tid är underbart!❤

Vi fick ju förresten skötbordsöverdelen nu också. Äntligen har den kommit till rätta! Mamma och pappa som jagat efter den i halva Sverige, hahaha :) Men nu är den på plats & vi så nöjda!
Tack till min farmor och farfar också som har köpt en babynest till Kelly/oss. Den kommer garanteras älskas utav lilla hjärtat ❤



Men nu kommer lite bilder på det nya samt från vår lördag:)



Lördagsgotta & lördagsmys..

Mamma & jag ställde oss o laga till en smulpaj med hallon o blåbär som vi kunde äta till filmen som alla vi nu ligger & gluttar på :) Gott var det!
Myskväll på högsta nivå!


Mys med mamma!

Mina föräldrar kom ju upp igår. Hade en härlig fredagskväll. Alla blev så trötta så vi gick och la oss för att ladda för en ny härlig dag i solen :)
Nu är Mamma och jag i Ludvika medan Jimmy och pappa är iväg och fiskar lite. Dom skulle testa iaf :)
Ikväll är det lite tippning & grillning som gäller. Skönt att vädret ska hålla i sig hela eftermiddag/kvällen också :)
Fick precis ett mms från Jimmy, ser lagom skönt ut där dom är & fiskar! Så fint!




Kärlek ❤


Barnmorskan

Sitter och väntar på bm.
Ska kika blodtrycket o så eftersom det är så pass nära nu. Blir som vanligt lite tätare kontroller nu :)

Har haft en Hemsk(!) natt med alldeles för lite sömn. Vid 4 tiden i natt så satt jag i köket och åt frukost. Så nu är jag tröttare än tröttast men hoppas på att kunna sova några timmar när jag kommer hem :)
Mellan 02-06 i natt så har jag väll fått en timmas sömn. Gäääsp!


Ändrade planer :)

Jimmy och jag kollade med mina föräldrar i början av veckan om dom ville komma upp nu i helgen men pappa skulle troligtvis jobba och så var det lite andra hinder som kom i vägen. Så det skulle bli nästa helg isf.
Men idag när jag prata med mamma så kom det överraskande att dom kommer upp i morgon och stannar över helgen =) Såååå underbart! Precis som vi ville :)
Så det blir en riktig myshelg! På lördag åker väll killarna iväg och fiskar några timmar (som vanligt).. Och jag & mamma gör något annat :)

Så nu ska vi sova. Ska upp när Jimmy ska upp imorgon för vi ska vara hos barnmorskan halv 9.. Gääääsp!


Gäsp!

När Jimmy slutade jobbet så åkte vi och hämta ut ett paket & sen vidare för att handla lite :)
Kom hem och började med maten och så. Öppnade paketet som innehöll den fina badbaljan som jag beställde för två dagar sen. Jättefin!


Hääärligt!

Helt otroligt hur glad man blir när det är såhär fint väder ute. Jag har suttit ute hela dagen verkligen! Från att jag vaknade och än sitter jag & njuter för fullt!
Färg har man också fått vilket är underbart! Finns väll Inge tråkigare än att vara en blekfis? Nix. Dock så solar jag inte magen nu, men det har jag heeela sommaren på mig att göra :D Men först ska vår pärla komma ut till oss ❤

Har precis målat om naglarna här ute i solen. Gjorde det i morse också men det nagellacket var nog det sämsta någonsin! Torkade aldrig, så det fick åka av & nytt fick åka på =)


Soltajm

Härligt väder idag. Direkt när jag vaknade så satte jag mig i badenbaden. Sååå varmt och skönt! Hoppas vädret håller i sig hela helgen också :)


Angående svar på kommentarer..

Ja, när jag svarar på en del kommentarer så syns inte mitt svar under er kommentar. Det är som att jag har valt vit färg på texten, vilket jag inte har. Har ändrat på alla möjliga sätt men det fungerar inte. Allt annat går att byta med inte just texten som jag skriver, dvs mitt svar. Jätte konstigt. Så har ni några tips på vad felet kan vara så släng gärna hit tipset :)
 
Jag kommer sålänge printscreena svaren till kommentaren som jag fått & lägga upp på sidan. Vill ju inte att ni som skickar så fina kommentarer ska tro att jag skiter i dom, för det gör jag verkligen inte :) Jag svarar men troligtvis så ser ni inte svaret!
 
 
Såhär kommer det alltså komma upp på de kommentarer jag vill svara på och på de jag vill publicera :)
 
 

Dagsnöjet.

Jag kände mig ganska rastlös så fort jag vaknade idag. Konstigt, men vissa dagar är så..
Och det är ju inte så att man är gjord utav energi för tillfället.
Men jag bestämde mig för att flytta ut en byrå från vårat sovrum och ställa in spjälsängen eftersom vi kommer att ha henne med oss i början. Det gick bra och en tavla som jag fixade i ordning fick också komma upp på väggen. Tre bilder från ultraljudet. Så nöjd över att vi fick så klara bilder!
 
Sen uppkom ett problem! Vart ska jag ha den fula byrån i furufärg? Ingenstans, ville nog mest slänga ut den och aldrig mer se den.

Men jag bestämde mig för att lasera den vit och se hur det blev. Kom på mer och mer som jag kunde göra med den eftersom.. När jag hade laserat den så kom jag på att jag kunde sätta tapet i bakgrunden ist för att vitlasera det med. Så upp och hämta tapet och tapetklister. Mätte, skar i ordning allt osv osv...Startade med det och det gick bra.
Hmm.. vad skulle jag nu göra?
Vill ju ha en liten ställning i Kellys rum som jag kan hänga lite kläder på men idén slog mig att jag skulle göra en liten öppen garderob på ena sidan ist för dessa fula hyllor som satt innan.
Skulle leta efter någon stång som jag kunde ha för att ens kunna hänga galgar på. Gick upp och rotade lite bland en massa saker och hittade en svart stång som man använder om man vill ha fler längder gardiner ni vet..
Dock så var den för lång. Haha men jag hade självklart bestämt att jag ville ha den!
Gick ut i garaget och slet med alla verktyg som Jimmy äger och har för att få av den. Jupp tillslut gick det och jag fick av den precis där jag hade gjort ett slarvigt märke efter att jag mätt.
Tog en tjockare spik och hamrade in lite på sidan mot lådorna så att jag skulle få in den sidan jag hade brytit av stålpinnen. Alltså i ett hål. Den andra sidan pressade jag in så det sitter stenhårt :)

På med galgar & så var jag nöjdare än jag någonsin hade trott att man kunde bli av den skitbyrån!
 
 
 

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA VÄN!

Min underbara bästa vän, kusin & Kellys blivande gudmor fyller år idag så Grattis till dig raring!
Hoppas din dag blir fantastisk. Önskar att jag kunde vara hos dig och skämma bort dig heeela dagen lång :)
Men det tar vi när ni kommer ner! Då ska du få tårta och allt där till ❤

We love you!



Tiden går fort!

När man tänker på att det redan är den 23 april idag så inser jag hur fort tiden har gått! Hela våren har ju snart knatat förbi.. Visst är väll maj en vårmånad, men förra året så var en helg i maj finare än någon annan helg på sommaren.
För visst räknas maj som en vårmånad & inte som en sommarmånad? Eller har jag tvärfel?

Jaja,
När Jimmy kom hem så slängde vi in fryspizzor i ugnen. Brukar aldrig äta dessa men idag orkade ingen utav oss laga mat så vi bestämde oss för en varsin sån. Dock så hade vi på lite eget gott. Gurka, sås och lite så, vilket gjorde det mycket godare :)
Nu ligger vi i soffan & kikar på 112 på liv & död. Det går varje kväll på tv vilket är kanon för det är ett program man kan se när inget annat bra går på tv :)
Ska strax slå på fotbollen ett tag. Hoppas med hela mitt hjärta att Barca får stryk! Annars löser Real det problemet senare *kaxigt*, haha.




v37 bild

På mig och min underbara älskling ♥
 

T-t-t-tjockis!

Vecka 37 (36+2)


Välkommen tisdag!

Har precis kommit hem igen efter att varit iväg & handlat. Åkte förbi Jimmys jobb och slängde in lite lunch också, för det glömde han ta när han & svärfar var här en sväng vid lunchtid :)

Nu ska jag dammsuga lite tror jag. Göra mitt bästa iaf. Känner att tröttheten börjar krypa sig på.
Natten har väll varit ok, lite lagom sömn (lite för lite kanske). Men vaknade upp några gånger med förvärkar som inte var roliga!
Bara gilla läget för snart är det ju över..

Nu ska jag väcka min katt som sover bort heeeela dagarna & sen plocka fram lite nagellack och fixa naglarna :)




Film.

Ligger i sovrummet & kikar på film. Älskling har somnat så gott & det ska jag också göra strax. Är jätte trött, men måste se klart den bra filmen som vi börjat kika på. Den är dock slut vilken minut som helst :) 
Så sov gott och dröm sött ❤
 

Måndag.

 
Har hållt på hela dagen idag. Det känns också i ryggen o så. Fan att när man väl har börjat så kan man inte sluta. Måste lära mig att andas i mellanåt. 
Men fint har det blivit i alla skåp i köket. Rensat bort en massa skit och fick nästan ett helt skåp ledigt där jag ställde in alla kastruller så nu är det inte så trångt i de förra skåpet där vi hade alla kastruller och stekpannor. 
Klanta till mig hann jag också med. Råkade tappa två gratängformar i golvet.. Gick självklart i tusen bitar! Suck.. 
Har tvättat en massa mattor och kläder också. 
Fullt upp hela dagen med andra ord. Så nu har jag & Jimmy lagt oss i soffan & slagit på en twilight film. Vila ryggen och magen lite :) och självklart mysa med min underbara ❤
 

Välkomnar vecka 37.

Då hoppas vi in i vecka 37 ❤
 

Söndag

Har varit ute en hel del idag också. Varit soligt & skönt idag med :) 
Tvättat bilen invändigt, oljat in lite träsaker & fixat bilbarnstolen i bilen. Satt in den igår men vi fixade lite med den idag så allt är på plats och i ordning när det är dags för tösen att åka bil första gången =) 
Åh den är så fin!! 
 
 

Helgen.

Här kommer lite blandade bilder som snabbtogs från igår:)
Hade som sagt en myslördag hemma bara, jätteskönt!
 
 

Lördag:)

Haft en bra lördag med min bästa. 
vaknade runt halv 8 snåret i morse och det första jag såg var klarblå himmel ute :) 
Låg kvar i sängen till 9, sen upp för att få i oss lite frukost. 
Efter det så gick vi ut i det otroligt härliga och varma vårväder som vi haft idag. Älskar verkligen våren. Inte mer än sommarn men väldigt mycket iaf :) 
Sen åkte vi iväg och handlade lite vårblommor och jord. Måste ju ha några penseer såhär när våren har kommit. Nu finns det inte en gnutta snö kvar & det känns sååå bra! Allt är borta :) 
Sen tvättade Jimmy bilen och jag planterade blommorna och fixade lite på framsidan. Klippte till en buske samt rensade lite annat där :) Så nu håller det sig fint hela sommarn. 
 
Grillade lite hamburgare efter det. Blev smaskens! 
Avslutade sen vår "utedag" med en promenad ner till sjön. Mysigt! 
 
Nu har vi slappat i soffan ett tag. Kikat på en Beck film & så. 
Med andra ord så har dagen varit bra! 
 

90 HELA %!!

Idag så =) Känns så skönt att se dessa siffror. Att verkligen veta att "snart är hon här".. Nu är 90% avklarat så nu får man gilla läget med sista 10 procenten.

Snart är du här, och snart så slipper jag bökmagen!


90% imorgon :)

Imorgon är jag exakt 90% gången.
10 ynka procent kvar till BF ❤


Mer och mer och mer..

Man kommer på mer och mer som behövs till Kelly men alla stora saker är klara nu. Det syns klart & tydligt i hennes rum också som man knappt kommer in i just nu, Haha. Men det är bara för att vagn, sittdelen till vagnen & bilstolen & fixen står där inne just nu.
Tänkte att jag skulle rensa i förrådet under trappen nu i helgen & se om man kan få lite extra plats där under. Isf kan man ställa lite saker som inte kommer användas nu i början där :)

Förresten så tog jag ett kort på babygymmet som kom igår. Såå fint :)
Det var inte precis som det jag la ut på bild igår utan lite färger osv skildes åt bara.. Mer rosa i det vi köpt, haha.


Fredag!

Äntligen är det fredag!
Gick upp med Jimmy imorse och åt frukost för att jag var vrålhungrig, haha.
Tanken var att jag skulle somna om efter det men det tog två timmar innan jag lyckades med det. Huvudet värkte på så det var väll det som hindrade mig ifrån att sova.
Somnade om vid 9 snåret och vaknade igen vid 10. Då klev jag bara upp och slängde på mig kläder och ytterkläder för att ta en promenad. Gick upp till Coop och hämta ut paketet som hade kommit. Skötväskan var det!
Handlade lite saker också.. Köpte med mig wienerbröd till Jimmy och hans kollega och gick förbi deras jobb på hemvägen :) Ibland kan även jag vara snäll ;)

Nu är jag hemma och har öppnat paketet och är så nöjd med väskan!

Nu ska jag dra fram snabeldraken och få det lite rent på golven här hemma.. Försöka iaf. Promenaden vart lite för lång för mina hälar samt ryggen. Jävla tyngd man bär på dååååååå... :)



Gääääsp

Nu är det verkligen dax att sova. Vi fastnade i en film som är super bra! Orkade dock inte se klart så det får vi göra i morgon :)
Hämtade ut babygymmet idag förresten, så fint! Och imorgon kommer troligtvis skötväskan.

Idag är det redan den 18e april! Shit vad fort april har gått, eller ja, går. Idag har Jimmy och jag varit tillsammans 5 1/2 år :) Inte för att vi firar halvår men kul är det ändå.
Har verkligen världens underbaraste❤

Men nu är det dags att slumra lite..
Är tröttare än tröttast!


v36 bilder

v36 (35+4)
 

:)

Lägger in denna bild för att visa min farmor om ni undrar.
Pratade precis i telefon så hon ville se bild o då är bloggen det bästa stället att lägga upp eftersom hon följer mig här :)


Morrn Torsdag!

Ligger som en riktig latmask i soffan, haha. Hade svårt att somna om efter att Jimmy åkt till jobbet så jag låg vaken ett bra tag innan jag kunde somna om i 40 minuter :)
Tråkigt väder ute idag så det känns som att det är jätte mörkt inne.. Så himla grått och trist ute. Men ska strax hoppa in i duschen så jag vaknar till lite. Tänkte ta några v36 bilder. Är dock i slutet av v36.. Men som vanligt så blir bilderna lite sena, haha.

Halv 4 har vi tid hos barnmorskan så Jimmy kommer väll och hämtar upp mig ett tag innan. Ska bli kul och se vad SF måttet samt hjärtljuden ligger på nu =)
Vår lilla pärla i magen ❤

Förresten, ett namn har vi nästan haft planerat hela graviditeten & vår flicka ska få namnet Kelly.
Sen tänker många att "det kanske inte är en Kelly när hon kommer ut".. Men så tror inte jag. Vi som haft namnet i våra huvud nu i flera flera månader & jag tror det sitter på plats även när hon är ute :)
Vi bara älskar namnet!

I


Kväller.

Har precis beställt hem en Emmaljunga skötväska. Det ingick inte i vagnpaketet så det fick jag beställa på sidan av.
Det fick bli en fin svart. Blir bra med svart som inte blir så skitit osv. Ville ju först ha i samma som vagnen, alltså i brown flowers men det är så himla lång leveranstid om jag måste beställa den nu. Vill ju ha väska innan lillhjärtat kommer :)
 
Sen håller jag på och kikar på babyvakt men har väldigt svårt att bestämma vilken det ska bli. Det är så svårt för jag vill ha en riktigt bra som känns säker med mottagningen osv osv..
Jaja det får jag fortsätta kika efter i morgon för nu ska vi hoppa in i sängen och slå på något som man kan somna till.
Imorgon är det torsdag redan vilket känns kanon skönt. Vill bara att veckorna ska flyga iväg.
Vi ska till barnmorskan imorgon också, någon gång på eftermiddagen var det. Efter det blir det iväg och handla lite som behövs :)
 
Men nu är det dags att göra i ordning sig för natten!
natti natti.
 
 
 
 
Jag älskar dig!
 
 
 
 

Huvudvärk från hell!

Ända sen måndags har jag haft huvudvärk. Jätte jobbigt! Inget jag brukar ha så känslan är jobbig..
Hoppas bara att blodtrycket osv ligger bra till fortfarande.
Ska till barnmorskan imorgon så det återstår ju att se. Skulle vara skönt om blodtryck och värden håller sig så bra som det har varit hela graviditeten.
Huvudvärken kan ju inte bero på att jag dricker för lite heller eftersom jag dricker vatten stup i ett.
Jaja, det är väll bara vanligt värk =)
 
Idag har jag iaf tvättat mer utav lilltjejens saker. Så nu är det klart. Så mysigt att fixa hennes små strumpor som man nästan bara får in tummen i och när man drömmer sig bort när man viker hennes små bodys och tänker "Denna ska vår lilla prinsessa bära ".
 
Jag kan bädda om hennes spjälsäng 10 gånger utan att tröttna, gå in och ut i hennes nya fina rum och se på alla otroligt fina saker hon har... och bara njuta av hennes rörelser i magen & veta att snart har jag dessa rörelser i famnen ♥
Längtar något fruktansvärt, men snart, snart ,snart så ♥
 
 
 
Har nu gått 89% utav graviditeten och har ca en månad kvar till beräknad födsel. 
Kan inte förstå att vi snart har vår älskade dotter hos oss.
Först gå igenom förlossningen som jag längtar efter (för nu är jag såå less på att vara gravid). Sen återstår det att se hur länge vi blir kvar innan vi får åka hem och boa in vår flicka. Komma hem och lära känna dig, starta vårt nya fantastiska liv med dig, få in rutiner samt bara vara tillsammans. Besök kommer vi att vänta med tills vi känner oss redo och samlat ny energi. Vi vill komma in i situationen själva innan. Men den förståelsen finns väll bland de flesta :)
 
Åh, blir tokig.. Längtar bara mer och mer när jag skriver om hur mycket jag längtar, haha!
 
 
 
 
 

Tygbyte

Då har jag bytt tyg på dynan. Blev mycket snyggare & fräschare :) Plus att nu passar det husets färger ;)

Innan & efter bilder.


Tis.

Har inte gjort mycket alls idag. Bara tagit det lugnt. Är lite smått uttråkad men så kan det lätt bli :)
Ska ut och byta tyg på dynan som är på kattkojan/sittplatsen som jag gjorde förra veckan. Blir i mörkt blått som färgen på huset. Kommer att bli kanon snyggt! :)
 
Sen blir det in och laga lite mat. Blir kebabskav med ris. Mums mums!
 
 
 
Här är en bild som är tagen 16 April förra året, dvs exakt ett år sedan.
Shit vad tiden går fort. Ett år senare så är man höggravid och väntar på livets bästa resa med vår kommande  dotter & med min älskade sambo ♥ Snart blir vi en egen liten familj ♥
 

Av blivande morbror m tjej.

Dessa fick lilltjejen utav hennes blivande morbror & tjej.
Någon som blev otroligt nöjd var Jimmy. För min del så är det fel lag, men utan märket så är dom otroligt tuffa ;)


True Love


Morrn morrn!

Vaknade vid halv 9 (!!). Det kändes bra att kunna sova så länge fast att jag sovit bra hela natten. En bra natt med sömn brukar sluta med att jag vaknar väldigt tidigt annars.
Har tagit ut täcke & kudde till soffan och myst ner mig. Kikar på Nyhetsmorgon men ska strax se på någon film.
Blir en slapp dag idag. Tråkigt väder ute. Grått och känns som att regn ska komma när som. MEN, det är plusgrader och all snö är nästan borta =)


❤ Närmar sig! ❤


Home again.

Då var vi hemma igen :)
Vaknade runt 9 tiden i morse & i natt har jag sovit riktigt bra faktiskt. Skönt! Vi alla bestämde oss för att grilla lite korv och sådär så vi höll oss mätta fram tills vi kom hem.
Efter det så bestämde pappa och Jimmy sig för att ta en liten fisketur på någon timma bara så mamma och jag passade på att åka iväg och handla lite kläder. Mamma köpte massa fina plagg till lilltösa o så och jag köpte en tröja till mig, en till Jimmy och en till lilltösa =)
Sen åkte vi & tanka upp bilen o sen vidare hem där pappa & Jimmy njöt i solen på baksidan. Dom hade glömt nycklar, såklart!
Vi började packa våra saker & gjorde oss redo för hemfärden.
Vad tror ni vi glömde?!??? Jo skötbordsöverdelen!!!! Åh så less jag blev nu när jag kom på det.
Men mamma och pappa kommer upp en helg snart så överdelen förhoppningsvis kommer på plats innan tjejen vill titta ut :)

Nu blir det iaf soffläge och fotboll!


Bad update

Förlåt för dålig uppdatering men har inte kommit in på bloggen på ett dygn. Något fel som varit kanske?

I alla fall så är vi i Åker hos mina föräldrar. Kom ner i går & samtidigt som vi kom fram så kom farmor och farfar så det var kul att träffa dom också ❤
Efter ett tag kom bror & Elina så då kunde vi åka & äta Pizza. Mamma, pappa, Robban, Elina, Kjelle & vi åkte ner. Vilket var Jätte trevligt =)
Sen hade vi en fortsatt trevlig kväll!

Vaknade kl 7 imorse men har varit vaken ganska mkt i natt. Like always!
Lite illamående & sådär.. Usch så trött jag är på det hääääär nu!
Nu får det bli mys i soffan. Mysdag idag:)


Bjuder på några bilder i från torsdags då vi fixade sittdelen till vagnen. Vi fick slapp hjälp om man säger så ;)


v35 (34+4) bild


Hämtat barnvagn, adapter och så blev det lite småshopping.

Här kommer bilder på vagnen, när vi har satt på adaptern till chassit & satt på bilstolen samt lite smågrejor vi köpte :) Känns så skönt att allting från vagn till bilstol osv osv är nytt och fräscht :)
 
Vagnen fick sin premiärtur från butiken till bilen & jag kan inte annat än att älska å köra den! 
Bilder när vi har sittdelen på kommer också.. Men hann föra över alla bilder innan jag monterade ihop den :)
 

Till kupolen

Nu är vi på väg in till Borlänge för att hämta vagnen. Wiiiiie! Fick sms om att dom hade fått leveransen. Kunde inte bli bättre. Så ska hämta den och adaptern och se runt på lite annat :)

Sen är det vara att vänta på tösen som ska ligga i vagnen :)


Torsdag

Idag vill jag verkligen att vagnen ska komma så vi får hämta ut den! Och hämta ut adaptern till den.
Det har ju gått många dagar över leveransdagen nu.
Men det är väll som vanligt? Det brukar aldrig stämma det där med leveransdagar hit och dit.
 
Nu är också ett fint babygym köpt. Det får jag nog hämta ut på måndag eller tisdag. Känns som att jag inte gör annat än att hämtar ut paket, haha.
Letar nu efter en bra babyvakt.. Vet inte riktigt vilken vi ska välja, någon som har förslag på någon bra?
Vill inte ha något skit med dålig batteritid eller liknade. Så har ni bra förslag så skriv gärna!
 
Nej, nu ska jag byta om och ta mig en promenad upp till Jimmys jobb för att hämta bilen.
Mer än så har jag inte planerat idag. Det får bli en lugn dag! Bara hålla tummarna för ett sms från babyproffsen så vi kan hämta ut vagnen =)
 
 
 
 

Massa paket idag ;)

Idag kom alla plagg som jag har beställt till lilltjejen :)
Djurgårdsdressen kom med posten och resten hämtade jag ut på Ica när jag var där. Allt var kanonfint!

Plaggen ser dock lite stora ut men det är för att jag tagit kort på nära håll. Det är såå litet så att jag smälter när jag tar i det ❤


Kattkoja/bänk

Här är lite bilder. Den är inte riktigt klar än heller. Ska byta tyg på dynan så den blir i samma blåa färg som vi har på huset. Sen är det lite småfix som ska göras bara :)

Jag är nöjd! Ville ha det i lite "lantlig" stil och det komma den å bli. Passar perfekt till de vita möblerna som vi har bredvid också.

 

Ursäkta kvaliten på bilderna. (mobilbilder)


Onsdag

Då var det onsdag. Dagarna har väll rullat på i skaplig takt iaf.
I natt har jag sovit dåligt som bara den. Gick upp och åt frukost med Jimmy vid halv 7 snåret & efter det kunde jag somna om en timma iaf :)
Klev upp och gick ut direkt nästan. Gick ut och skulle se vad vi hade i garaget för att kunna bygga en kattkoja. Kom på en ganska bra idé tillslut & hittade det som behövdes för att kunna göra det.
Nu när det är vår & Rocky är ute i princip hela tiden så passar det bra :)
Kan han gå in och mysa där i.
Hann med ganska mycket, hann t om måla allt vitt :)
Bilder på det kommer sen.


Gick in vid 2 tiden och har precis kommit ur duschen nu. Är HELT slut & jag skulle kunna somna på en gång.
Men Jimmy kommer om en timma & då ska vi iväg & handla.
Ska ut & kika om färgen har torkat.



Här får ni en liten bild från denna vecka (35). De andra bilderna tänkte jag ta imorgon så de kommer ut då :)


Grillat :)

Har precis ätit. Vi körde på lite grillat till middag! Kött, majs, tzatziki med kroketter. Något jag aldrig tröttnar på är iaf grillad majs. Skulle kunna äta det varje dag om det är så, haha.. Muuuums!
Nu blir det matkoma i soffan :)


Härligt!

Har kommit tillbaka efter min sköna promenad. Nu känner jag verkligen av hur långt jag kan gå. Går jag för långt känns det direkt. Trycket är inte roligt då så det är lika bra att ta en runda som är lagom.
Ibland tror jag att jag klarar av allt som jag klarade innan jag blev gravid. Typ som att jag vägrar inse att en del saker faktiskt inte går i samma takt osv osv.. Jag är ganska dålig på att lyssna på min kropp. Men det är nog för att jag mest är less på att vara så "klumpig" och less på att ha en mage som är i vägen för massor. Utan jag VILL klara det ändå.. Förstår ni?
Men snart är jag på bana igen och denna extra tyngd är snart borta :) Det ska bli fantastiskt skönt!
Och då har jag tyngd i min famn istället ❤


Jaja, nu har jag krattat rabatten också. Den var inte så fin med alla gamla löv och gammalt gräs från förra året. Nu ser den lite bättre ut.. Den får bli rensad när tjälen gått ur backen helt :)
Mer vårtecken hittades iaf ;)




Dags för en promenad.

Ska ge mig ut på en promenad i solen nu. Imorse blåste det lite men det verkar ha lugnat sig lite nu iaf :)
Verkar inte som att det blir till å hämta någon vagn idag heller. Ringde dit och dom visste inte vilken dag den skulle komma för det kommer leveranser lite då & då under dagarna. Men den här veckan skulle den komma iaf :)
Hoppas på imorgon för på torsdag ska vi lämna in bilen kl 5 för nya sommardäcken ska på osv & på fredag ska vi på föräldraträff & så åker vi ner till mamma&pappa efter det :)
Samtidigt så ska jag hämta ut en adepter till bilstolen som man kan ha på vagnen. Mycket smidigt när man inte vill väcka knytet & hålla på att bära över osv :)



Djurgårdsprinsessan

 

Nu är detta fina set beställt till vår prinsessa.
Kommer att sitta som gjutet på vår djurgårdsflicka ♥


LOVE

Slängde bara ihop detta snabbt.. Några veckobilder. Det är några hopp i veckor men det får ni tåla.. Dock så slutade jag med förra veckans bild eftersom jag inte hunnit tagit någon vecka 35 bild denna vecka :)
 
 


:)

Inte blev de till att hämta någon vagn idag inte.
Ringde i morse till dom och då sa han att leveransen skulle komma efter lunch idag. Men inte fick jag något sms om att den hade kommit, som han sa att jag skulle få.
Ska ringa & kolla imorgon igen om det blev nå strul eller så :)
 
Har faktiskt inte gjort så mycket idag.
Ryckte alla prislappar osv från lilltjejens kläder och tvättade allt. Snacka om att man drömmer sig bort när man hänger upp alla dessa fina, små och mysiga kläder ♥
Alla tankar på tösen gör mig så glad. De flesta senaste dagarna har varit och är jobbiga just nu men när man vet vad orsaken är så kan man inte annat än att le och vara överlycklig inombords. För SNART är du här hjärtat, snart.
 

God morgon :)

Vaknade vid 07:20 idag. Sovit ganska okej i natt iaf. Har väl "bara" klivit upp fem gånger i natt, haha!
Skulle precis fixa i ordning mig för att ta en promenad upp till Jimmys jobb och ta några kopior på lite papper som ska skickas iväg. Men pratade med Jimmy precis och han hade redan tagit med dom, tagit kopior och skickat iväg dom :)
Han är ju bara bäst!

Så jag slår istället på ett till avsnitt med Skilda Världar. Ska ut i solen en stund sen hade jag tänkt. Mer än så har jag inte planerat.
Vill att leveransen av vagnen ska komma till butik idag så vi kan hämta den snart! Den skulle ju ha kommit igår men gjorde inte det. Hoppas på idag!
Väntar som en tok på ett sms.


Vecka 35 ❤

Idag har vi sparkat oss in i v 35❤ Endast 41 dagar kvar till BF..
Har gått 85,4% av graviditeten. Det känns med andra ord att vi närmar oss målet iaf.
Nu önskar jag mig en mycket lättare vecka än denna som varit. Den har rent ut sagt varit Pain in assssss!

Snart bara en månad kvar (om 10 dagar). EN månad.. Det känns lite läskigt men samtidigt helt underbart!
Hoppas bara på att slippa gå över tiden. Känner att det är det sista jag vill :)


Tripp till Åsmansbo

Jimmy vaknade runt halv 9 imorse och då åt vi lite frukost och kikade på en film som gick på tv. Bestämde oss sen för att åka till Åsmansbo (där svärföräldrarna bor ) å hälsa på & säga hej då till Markus och Nova som har varit på besök hos dom.
Grillade lite lunch och busade lite med Nova :)

Sen åkte vi iväg & handla innan vi åkte hemåt. Nu har vi precis ätit lite tacogratäng som vi gjorde. Så smarrigt!


Där fanns det lite snö kvar på tomten så Nova och jag tog oss en runda på snön :)


God morgon!

Det är tur att man börjar bli van med dessa nätter och mornar utan sömn.
I natt kunde jag knappt sova efter kl 02.. Somnade om vid halv 5 och vaknade halv 6 igen. Har lagt mig i soffan så att jag inte väcker älskling.
Mina ögon är som två jordglober och svider som bara den, haha. Men nu ligger jag & kikar på lite barnprogram innan Nyhetsmorgon ( ja, jag älskar barnprogram ) .

För övrigt så sparkas vi in i vecka 35 idag :) Närmar sig!


Nästan på pricken, hehe..


Ett stort skämt!


Fredag

Vaknade runt halv 8 av världens illamående. Känns lite bättre nu iaf!
Den här veckan har verkligen varit lång även fast att det har varit "kortvecka".

Hoppas helgen blir bättre då Jimmy är hemma, slipper tiden gå så fruktansvärt sakta.
Det är iaf sol ute idag också & i eftermiddag väntas grillning!
Så fruktansvärt sugen på en god grillad köttbit, gött gött!

På söndag väntas förresten leveransen på vagnen, får se om den kommit då så vi kan hämta den nästa vecka. Hoppas hoppas.
Sen har vi bara några saker kvar som ska inhandlas, sen är allt klart!
Sen kan du komma ut älskade du ❤


Saknar dig!

Kan inte förstå att det gått över ett år. Över ett år sen då du inte orkade mer.
Jag saknar dig & tänker på dig ofta. Du var så underbar, fantastisk & häftig katt & det är jag så glad över, för Rocky är näst intill precis som du var. Du uppfostrade honom bra! :)

Saknar dig & du finns alltid där, Sotis ♥
 
1991-2012

Till min prinsessa.

♥Lite smått & gott till lilltösa♥

Jobbig torsdag!

Självklart räckte det inte med dålig sömn idag. Nu är jag trött och less på att vara gravid. Vill bara ha prinsessan här nu!
Jag är så fruktansvärt uttråkad & mår som en påse jordnötter. Men finns inte mycket som jag kan göra såna här dagar. Hormonerna tar kol på mig & jag känner mig less.
Just nu skulle jag vilja spola mig till en annan plats!

Bläääää!!

Något positivt är att Ica ringde och sa att dom hade fått in paketet nu. (sänghimmeln och stativet)
Har hämtat det och det var kanonfint!




Sömnen, var är du?

Tror några timmar sömn gömmer sig för mig varje natt. Lite less blir man allt.
Är så trött, men kan inte få en minut extra sömn då jag väl har vaknat en gång.
Jaja, bara gilla läget & vila så mycket som det går på dagarna.

För övrigt så hoppas jag på att ett avi hoppar ner i postlådan i dag. Skulle ha fått ett paket förra veckan(!) med bussgods som inte har kommit till Ica. Det är borta och det konstiga är att i torsdags förra veckan hade det blivit vidaresänt från Ludvika. Och då är det bara hit det ska, men icke!
Jävlar om dom slarvat bort det, vilket jag tyvärr tror att dom har :(



Men på tal om annat så saknar jag våra älsklingar från norr, väldigt mycket! ❤


Kvällsgott :)

Har smaskat i oss god apelsin. Det är ju bara för gott & jag skulle kunna trycka i mig flera stycken om dagen =)

Nu är det dax för fotboll, R Madrid-Galatasaray!


Kärlek.


Idag.

Åkte till Ludvika vid 1 tiden idag. Handlade lite mat till veckan & sen åkte vi vidare till barnmorskan som vi hade tid hos kl två.
Lilltjejen hade vuxit till sig lite o alla mina värden och det såg bra ut. På två veckor hade jag gått upp 0,3 kg.. Eller ja, det var tösen i magen som hade lagt på sig det, så det var ju kanon.
Skönt det :)
Hon hade lagt sig med huvudet nedåt också.
Men på dessa två veckor har man verkligen känt av att hon har vuxit mycket o att hon har bökat en massa. Nu känns det dock en hel del när hon bökar där inne.
Kroppen känner också av en massa nu.. Min rygg vill inte alls hänga med och mina hälar bultar på som två stora hjärtan. Barnmorskan berättade också idag att det är aortan (stora kroppspulsådern) som får tryck på sig när jag ligger på höger sida & ibland när jag ligger på rygg, i och med det så mår jag fruktansvärt illa på kvällar och nätter.
Får likadant när jag får täta sammandragningar som jag fått ganska mycket på senaste när man varit igång för mycket.
Men nu blir det lugnt framöver.
Jag ska ta med älskling på bio någon kväll & ha lite ensam tid. Självklart får vi det i veckorna med men det är inte alls samma sak då han självklart är trött efter jobbet. Då finns varken ork eller tid till att göra det man vill göra eller hinna med.

Nu ska jag gosa ner mig och kika på PSG-Barcelona :)


v34 bilder

 
 

Tisdag..

Känns konstigt att det är tisdag idag. Har måndagskänsla så att det skriker om det!
Har sovit som en påse jordnötter i natt. Tryckt på nå fruktansvärt på revbenen så att illamående uppstår när jag ligger på höger sida. Kunde iaf sova ett litet tag efter kl 7.. Det var skönt :)

Ska hoppa upp i duschen strax så att jag blir klar tills vi ska in till stan. Ska träffa barnmorskan idag.
Efter denna tid har vi bara tre tider kvar. Inbokade iaf.. Beror ju lite på hur allt står till också :)
Känns iaf att det närmar sig!


Promenad i finvädret.

Vaknade vid 7 imorse. Kikade på tv och åt god frukost. Hade en skön & lång morgon.
Sen åkte mamma och pappa hemåt vid lunchtid ungefär. Har varit underbart att få haft dom här, som vanligt :)
Vi fick så fin påskblomma och påskägg med lite välbehövligt samt godis i igår när dom kom.
När dom åkte så tog vi oss en promenad ner till sjön. Fint väder idag med så det var skönt. Satt utanför på baksidan ett tag när vi kom hem också :)


Påskdagarna

FREDAG - Jimmy och jag var hemma och njöt i solen med lite hamburgergrillning :)
 
 
 
 
 
LÖRDAG - Var hemma hos svärföräldrarna & åt påskmat och umgicks :)
 
 
 
 
SÖNDAG - Mamma och pappa kom till oss vid lunch. Satt ute i solen nästan hela dagen och njöt. Sedan blev det påskmiddag, kortspel och en mysig filmkväll :)
 

RSS 2.0
Fotobloggar