Inget skrivande

Har inte blivit så att jag har skrivit under helgen, men hade en bra och rolig helg i allafall. Men nu börjar en ny vecka och då måste man ta nya tag, tråkigt nog!
Varit i skolan idag och det gick bra, har ju bara en lektion. Imorgon ska jag vara ledig.
Idag så blir det bara mys i soffan, är inne på andra filmen nu. Sen ska jag och älskling laga till hamburgare, pomes frites med bearniesås. Ska bli gott!
Men ska kika klart på filmen nu.

ci

Längtar så mycket efter bra väder när jag ser bilden, men nu börjar kylan komma, tyvärr!

vinkväll!

Har varit lite seg idag, men efter ett tag så kändes det bättre så att jag och Jimmy hjälpte till med brors och sandras flytt! Fin lägenhet. Sen blev det hem och åt en pizza, och gud så gott det var. Nu har Jimmy åkt iväg till jobbet, jobbar natt.
Khimsan kommer snart över och tar några glas vin och så.
Men annars så blir det nog bara lugnt ikväll vad jag vet nu;) Underbart med helg i alla fall.
Hoppas att ni får en härlig kväll, för det ska jag ha.

zx


zz
Och du är absolut det underbaraste som finns hjärtat mitt!
Älskar dig!♥

Halva veckan avklarad!

Det är skönt att halva veckan har gått nu, känns som om att dagarna går jätte sakta. Vill bara ha helg nu. Men jag försöker göra det bästa, skoldagarna är som sagt inte så långa. Men imorgon slutar jag 17. Men ska kanske inte klaga över det heller eftersom jag börjar 13:05, haha.
I natt så ska vi sova ute i Länna, svärföräldrarna åkte upp till stugan idag. Så vi är lite kattvakt, så då tänkte vi att det är lika bra att sova här ute.
Just nu så sitter jag i soffan och slappar och tittar på tv medans Jimmy och Markus är ute och fiskar lite, kände att jag inte hade ork till det. Var hemma hos mina kära päron som tränade lite efter att jag slutade skolan, men det är skönt. Imorgon blir det en springtur.


z

Slappdag:)

Sitter här och kikar runt lite på lite olika saker, och så kollar jag på family guy, hahah, finns inget att säga om de:P
Har varit i skolan idag, hade en lektion så att det var slappt. Åkte hem med 12 tåget, sen när jag kom hem så träffa jag Khim ett tag. Älskling kommer hem om två timmar och då blir det bara mys, han var också trött.
Men nu ska jag nog ställa mig och diska och fixa lite.


Då var det dags igen.

Helgen har varit kanon bra, lördagen på beachen var kanon, hade så kul!
Men nu är det dags för en vecka i skolan igen. Ska strax gå till bussen som går 8. Börjar 9.50 och har bara en lektion, så det är ju skönt. Så det är väl lika bra att jag packar ihop allting som ska med, vet dock inte om datorn behövs ta med idag? Men jag tror att jag struntar i att släpa med den.
Hoppas att ni får en bra dag i skolan eller på jobbet!
Bye!

ci

Partay, idag med!

Sitter hemma hos kjell nu, lånade hans dator så att jag kan uppdatera lite idag. Ikväll så blir det beachen, hoppas på en kanon kväll, men det blir det garanterat;)
Ska träffa Markus och evelina där inne, ( Jimmys bror och hans tjej ).
Men nu så är det dax att boka taxin och dra i sig en till öl :)
Ha en kul kväll alla.

Poker och öl!

Sitter nu och spelar poker och tar några öl. Gud så trevligt det är! Haft lite kräftskiva idag, har varit riktigt kul, dock inte så nykter jusst nu. Har absolut varit en riktig rolig kväll. Det kommer kanske kort från denna kväll, men bara kanske eftersom jag har inte min kamera med mig så har vi har tagit några kort med svärföräldrarnas kamera. Så jag måste ha min usb sladd för att få över bilderna till min dator.
Det känns som att jag ska fortsätta min trevliga kväll.
Hoppas ni också har en rolig kväll!

Första skoldagen avklarad!

Som sagt, första dagen i skolan. Gjorde inte så mycket, fick schemat och gick igenom lite saker. Schemat blev kanonbra. Nöjd med det. 1 lektion på måndagar och tisdagar, 2 på onsdagar och fredagar och 3 lektioner på tordagar! Wiho, kommer att bli ett slappt år. Sen så har jag valt företagsekonomi men det ska jag plugga på distans. Men det kommer att bli kanonbra.
Idag är det kräftskiva, (fast kräftor äter jag inte). Men blir en del alkohol och skoj.
Så nu ska jag nog vara social och ta mig en öl!



Ny mobil.

Gårdagen eller rättaresagt kvällen var jätte trevligt. Men mådde dock inte så bra tillslut;) Men sånt är livet. Idag så har jag mått kanonbra ialla fall.
Idag följde jag och jimmy med mamma och pappa till Södertälje för att hämta brors bil. (Varit på lagning). Men innan vi hämta den så var vi och kika på skor, hittade ett par, jättefina. Efter det så åkte vi ner till moraberg, gick runt och kikade lite sen så hittade jag en fin mobil som pappa och mamma köpte till mig, tack så mycket!! Sen så åkte vi och hämtade Robbans bil och så hemfärd efter det.
Så tack för allt idag mamms och papps.
Men nu så är vi ute i Länna och ska sova här i natt. Jimmy skjutsar ut mig till tåget i morgon, jag börjar ju som sagt imorgon!
Nu så blir det tv, kika lite på friidrott.


nh

Strax så vill ögonlocken stängas.

Sitter här och spelar lite spel på datorn, men hittar faktiskt inget roligt spel att spela.
Pratade nyss med Antonia i telefon, berättade saker som hon inte hade en aning om haha, bruden då! Men iaf, ska strax ta mig lite sallad, har inte ätit något sen klockan 3-4, magen börjar bli lite hungrig nu. Det är dock inte bra att äta på kvällen, men sallad har nog ingen större betydelse. Gott ska det bli ialla fall.
Nu jobbar Jimmy sin sista natt, skönt för honom. En annan börjar ju snart, ska bli ganska skönt att komma igång:)

Idag har det inte funnits så mycket att göra eftersom vädret har varit värdelöst, stått som spön i backen. Men övningskört har jag gjort och fixat lite tvätt och småpysslat lite. Men i morgon så ska vi förmodligen träffa Oskar och det var ju ett tag sen, men får se vad vi ska hitta på.

c
En bild som är tagen för några helgen sen på fest.

Natter.

Sitter fortfarande uppe. Kikar lite på tv och tittar runt på datorn. Fixat skype för ett tag sen så tittar runt lite där, men ja kanske inte det roligaste. Ska snart sova, för ögonen börjar bli lite tunga. Jag som hade vänt på dygnet så bra, och nu är klockan redan mycket, så lika bra att sova så att man inte ändrar på det igen, lagom nu till skolan börjar.
Känns inte så jobbigt längre att det börjar på fredag, ska faktiskt bli skönt! Komma bort här från den här urtråkiga hålan.
Men men, nu så ska jag kika lite till på datorn sen är det sovdax, god natt!

xs

Rekomenderar!

http://www.woopa.se/?ref=Dahlan

Bli medlem. Få ihop lite pengar, helt gratis såklart!
I när du registrerat dig så får du en liten summa som får igång dig.

Då var det slut på helg!

Ja exakt, och bara 5 dagar kvar till skolstart! Så måste passa på att njuta de sista dagarna. Fast kan dock inte sova ut, vaknar tidigt varje dag, senaste dagarna har jag vaknat mellan 05 och 08, känns trögt, men det kanske är bra på ett sätt, eftersom när jag börjar skolan sen igen så är det ju upp fem på morgonen nästan varje dag. Men så är det.
Ligger i soffan nu och kikar på MTV, det är room raiders. Inte det bästa eftersom man redan sätt alla avsnitt förr.
Men nu ska jag väcka mitt hjärta som har sovit någon timma.

m

Lördag.

Sitter ute i Länna med Jimmy och svärmor:) Har precis ätit, ytterfilé gryta med klyftpotatis. Jimmy och jag lagade ihop det och det blev så himla gott!! Men nu sitter man här, jättemätt, lite halvsliten från igår. Igår så satt vi ett gäng hemma hos mamma och pappa( dom är i Härnösand), så vi satt där några stycken och snackade en massa och drack , jätte trevligt! Så tack för igår alla som var med.
Men nu så är det inte länge kvar tills skolan börjar, usch, men har lite planer till nästa helg så att hoppas lovet kan sluta med en jätte trevlig helg.
Men nu så är det dax att lägga sig i soffan och kika på tv.


f

Så var det kväller, igen.

Dagarna bara rusar iväg känns det som. Nu i helgen är det dax att hitta på någonting, känner mig lite rastlös. Men någonting händer nog. Nu har vi precis ätit, så nu är jag proppmätt och snart så är det dax för oskyldigt dömd.
Har faktiskt inte gjort något speciellt idag, mest tagit det lugnt.
Men nu är det dax för lite tvtittande. Ha en så skön kväll alla!


Rensning pågår.

Rensar min dator lite, har massa skit som inte behövs, massor av skolarbete från första och andra året, men nu är det väck!
Ska strax ta mig något att äta, lite yoghurt blir det nog, har inte ätit frukost så jag känner att magen inte är speciellt glad på mig nu. Men har så himla svårt för att äta frukost ibland, knappt hungrig på morgonen, förutom när det är dagen efter, då känns det som att jag kan smälla i mig hur mycket som helst. Haha.
Vaknade när älsklingen gick till jobbet, då var klockan runt halv 7, och då fick jag tanken att jag skulle ut och springa för jag var inte allt för trött, men sen så blev det inte så för sängen var så otroligt skön så jag somnade om och det var så skönt, så nyttig var man inte!
Men nu ska jag nog ta mig yoghurt eller rostbiff! Svårt val. Och så ska jag sätta på en film och kika på.


mej

Mätt & belåten.

Har precis ätit, lagade till lite gott lagom till hjärtat kom hem efter en lång jobbardag. Gott blev det! Städat och fixat lite idag också, fått upp lite saker som min käre far hjälpte till med. Men det viktigaste var nog att han fixade varmvattnet i duschen. Nu är det varmt och skönt, innan var det jummet och inte alls skönt! Körde in till strängnäs och handlade lite smått med mamma och pappa också. Så nu blir det allt en skön och mysig kväll med Jimmy.


.

9 dagar kvar!

Just det, bara 9 dagar kvar tills skolan börjar, och det känns rent ut sagt förjävligt! Fast å andra sidan skönt, eftersom det är sista året. Men att man nu ska börja och mer än hälften av våra lärare som vi haft i två år har fått sparken, känns sådär. Det kommer kännas som om man börjar om på nytt! Men får hoppas på att det kommer några vettiga nya också. Kunde ju ha varit som det va innan.
Men men så är det. Nu har jag vaknat iallafall och Jimmy är på jobbet. Ska snart ut och övningsköra och senare kanske jag ska träffa Chantal, får se hur det blir. Men nu ska jag nog ställa mig och diska lite, kanske inte det roligaste, men det måste ju göras!


c

God kväll!

Sitter nu i soffan och myser med hjärtat mitt, kikar på dödlig fångst på discovery. Ska strax hoppa i säng, är lite små trött, och Jimmy ska upp och jobba imorgon och då ska jag ut och övningsköra och pula med lite annat. Hämtade ialla fall buss och tåg kortet idag och sedan fixade jag mitt seb kort. Så om en vecka så funkar det som det ska igen.
Men nu orkar jag verkligen inte skriva mer för att mina ögonlock vill stängas.

natt

God morgon

Nu har jag precis fixat mig i ordning. Vi har en del att göra idag, först så ska vi till tippen och kasta en massa kartonger, sen in till strängnäs och hämta mitt tåg och buss kort, fixa mitt SEB kort, kanske köpa hårfön, sen iväg till länna för att kika till svärföräldrarnas hus och till sist hem till åker igen och hämta en matta hemma hos mamma och pappa. Så lite har vi att fixa idag. Hann tyvärr inte lägga in bilder på det jag handlade igår, eftersom kamerabatteriet tog slut, men nu är de på laddning så jag lägger in dom lite senare.
Men nu ska vi åka iväg.

z

Hemma efter en underbar helg på trosa skärgård

Helgen har varit så underbar, och jag har fått så himla mycket färg, så nu är man brun:) Var inte ett enda moln på himlen när vi var där, förutom de som låg över fastlandet, men där kan de gott vara! I fredags kom vi ut vid ca 1, pappa hämtade oss vid båtplatsen, sen så var det bara att plocka upp allt och sedan lägga sig på klippan och nöta sol. På Lördagen så solade och badade jag hela dagen, och det var sååå skönt! Samma sak på Söndagen. När vi kom hem igår så somnade jag nästan direkt, var så varm och trött. Men helgen kunde absolut inte bli bättre och denna helg slår värmen som varit.

Idag
Vi vaknade vid 10, tittade på tv lite och spelade poker. Bestämde oss för att åka in till Eskilstuna för att inhandla lite kläder. Jag hittade en tröja från carlings och ett par byxor från vila. Bilder kommer i ett senare inlägg. Älskling hittade ett par jättesnygga jeans från carlings och ett par skor.


Bilder från sjön.


x
xc.x<3cixabdsxsxxxxxxxxxsooolxx

In mammas och pappas plase

Sitter hemma hos mamma och pappa med sandra, bror har redan gått och lagt sig eftersom han ska upp och jobba imorgon. Så bara jag och Sandra som är vakna. Mamma och pappa åkte ut med båten i morse, och dom är ute på en av dom bästa öarna så det blir perfekt! Jimmy jobbar ju hans sista natt idag, sen i morgon åker vi ut till hölö mörkö och där kommer pappa och hämtar oss med båten. Kommer att bli en kanon helg med fint väder, som det är lovat iallafall.
Men nu ska jag kika runt lite sen blir det nog sova:)


s

Ledin kort och på det jag inhandlade dagen i Stockholm

ledin
ledin
ledin
ledin
ledin
ledin


Shoppingen

sol
väska
skojirta
plånbok

Färgat håret.

Älsklingen har precis åkt till jobbet, hans första dag efter semestern. Hoppas allt går som det ska.
Jag har precis blonderat min utväxt som jag hade, så nu ser det bättre ut. Har inte färgat mitt hår på hela sommaren så nu var det dax för det. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll, är det någon som har lust att göra något så är det bara att slå en signal. Har inte gjort någe speciellt annars idag, var iväg till Länna en sväng och hälsade på Jimmys mamma och pappa, efter det så åkte vi och åt gott på kolgrillen, och såklart så blev det en sovlaki för min del, och Jimmys.
Men nu ska jag nog spela lite poker och se om man kan vinna lite extra pengar.

s


Poker.

Sitter och spelar lite poker och tar det lugnt, sov som en stock i natt men ändå är jag trött! Men blir nog bättre fram mot kvällen. Ska på bio vid halv 7 ikväll, hoppas verkligen att den är bra, men det tror jag. Men nu på dagen så blir det nog en massa sola, fast just nu har det kommit in lite moln. I helgen så ska vi ut med båten i trosa skärgård, kommer bli underbart! Bra väder ska det ju bli också, så hoppas på att man är lite neger när man kommer hem. Mamma och pappa åker redan ut på Torsdag och jag och Jimmy åker på fredag eftersom han jobbar onsdag och torsdag natt. Bror och Sandra ska också med, så det är alla som åker, hoppas på en jätte solig helg!!!
Men nu ska jag spela lite poker, men ha en kanon dag everybody!


b

Äntligen tittar solen fram.

Ännu mer sol idag, har legat i solen några timmar. Sen kom Jimmys föräldrar hem från Lofsdalen så då lagade vi tacos åt dem. Så vi blev kvar där ett tag, kom hem för en halv timma sen. Blev senare för att Jimmy övertala mig om att vi skulle ut och fiska, så vi tog en sväng på någon timma. Nu sitter vi här och absolut inget bra går på tv, ska kika om jag har några bra filmer på datorn:)
Igår var vi iväg och kikade på den nya harry potter filmen, den var väl ok. Imorgon ska vi iväg och kika på en till, sommar med göran eller vad den nu heter, men den tror jag är bra.
Men nu ska vi kika på film, sov gott!



Tomas Ledin

Det var grymt kul! Började med att vi åkte in med halv 1 tåget. Kom dit och gick på stan, hittade bla en väska, lång skjorta, plånbok och solglasögon. Sen satte vi oss på en uteservering för att äta gott och ta en öl! Vid halv 7 tog vi bussen till skansen för vid halv 8 började förbandet som var Caroline af ugglas, så hann ta en öl där också innan det började. Men hon var ju totalt kass, så att stå och lyssna på henne en hel timma var inte det roligaste jag har gjort. Men sen när ledin kom så blev det ett jävla drag, skit kul!! Men det blev inte lika kul när vi skulle ta bussen till tåget. Eller aa när vi kom fram till station så såg vi att ett tåg inte gick, de vi skulle ta, så det gick inga bussar heller. Vi fick lite panik, men tillslut tog vi pendeln till Södertälje och där fick Robban hämta oss, så snäll! När vi väl kom hem så var man så trött, så somnade som en stock. Men dagen var hur bra som helst och bättre kunde den inte ha blivit.
 Men nu ska jag och Jimmy ut och plocka svamp, haha!

RSS 2.0
Fotobloggar