Ååååhhhh...



Snacka om att man kommer sakna dessa underbara sommarkvällarna..
(Dock inte varit så många i år) Men bättre det än kall & ruggig vinter :(
Först höst men den brukar gå så fort..
Jag hoppas innerligt att snön kommer sent i år! Förra årets vinter var ju katastrofalt lång!!



Sjuker :(

Har världens underbaraste pojkvän som kom hem med trisslotter & choklad till mig nu när jag är sjuk. Och handlade lite annat som behövdes så slapp jag det sen. Och självklart så vann jag på en utav lotterna =)

Tänkte fixa i min walkin closet, men jag orkar verkligen inte! Finns ingen energi. Fryser, kallsvettas, fryser, kallsvettas osv. Känner att febern är påväg tillbaka också.. USCH, vad jag avskyr att vara sjuk! Men är ganska glad att jag slipper vara det ofta. Är det så himla sällan så får väll ta och godkänna att jag är sjuk när jag väl är det :)

Nu ska jag ladda ner en film & gosa ner mig i soffan med ett varmt täcke.



Uschaaa...

Börjar tråkigt nog känna mig krasslig, halsen började strula igår och  i natt vart det inte mycket sömn för min del då jag verkade ha feber så det bara kokade om det. Känns lite bättre nu förutom att jag är trött och seg.. Får se ikväll om det blir värre.
Alltid när den kalla hösten kommer, jag som annars aldrig är sjuk. Minns inte ens när jag hade feber senast?

Men så kan det vara. Ska strax ta mig en kopp varm choklad & hoppas på att halsen blir lite bättre för ett tag.




19:20

Mätt och belåten!

Har moffat lite potatismos och kokat kotletter i sky. Det var ju bara så smarrigt! Jag älskar verkligen potatismos.
Sitter framför tvn nu och ska kika på Robinson kl 20.00.
Pratade precis med min älskade mamma och spikade in att dom kommer upp nästa helg. Så skoj! Saknar dom nå fruktansvärt!
Vi skulle egentligen åka ner nu på torsdag, över en natt för att hälsa på och ha mysigt. Men vi skippade det eftersom dom kommer upp nästa helg.
Så denna helg blir det att fixa hemma osv. Ta bort sommarblommorna ute ska göras eftersom det är nästan kallt på kvällen nu så dom börjar vika sig. Välkomnar hösten, hej!


Checkelicheck..

Dagens springtur avklarad! Gick lite tyngre än sist, men det var så fruktansvärt kvavt, jätte tung luft! Men efter ett tag gick det bra. Skönt! Nu är det bara se vad resten utav dagen har att erbjuda?
Städa lite i huset senare, inte alls ork till det men det ska ju göras och det är super skönt när det är klart. Fint & fräscht=)
Nu ska jag stoppa i mig en knäckemacka och ta ett isssskallt glas vatten. Eller ja, först vänta in Jimmy som kommer hem på lunch vilken sekund som helst!


morrn

Vaken ja, trött ja, uttråkad ja...

Det blir mindre och mindre "
mina dagar" utan det mesta går emot! Blir ibland halv tokig på när jag inte vet vad jag ska eller vad jag vill göra.
Tänk om sin dröm bara kunde gå i uppfyllelse En gång i alla fall! Jag är trött på det mesta och irreterad upp till K2s topp!


Inte min dag...



Kväller

Nu är det sängdax. Blir att kika på Road Trip tills det är dags att sova. Den är ju bara för bra.. Säkert sätt den mer än 10 gånger och fortfarande är den lika rolig =)
Imorgon när jag vaknar så är det dags för en springtur eftersom det inte blev någon idag.. och inte ens i helgen.. Dåligt Natta, dåligt! Haha.. nej då.. Ingen jag precis behöver få ångest över :) Men det är skönt!

Sov gott så kommer nya ord imorgon!

Nattinatti...


Lite nytt!

Sitter & väntar på att Robinson kan börja. Får se om det är bra i år eller om det är tråkigt? Det återstår att se.
Snart inne i September, vilket menas med höst! Dock finns det två positiva saker med hösten och det är som sagt alla snygga höstkläder och när det gäller fotograferandet!
Annars är det ingen årstid som jag gillar speciellt mycket.

Hämtade förövrigt hem mitt paket med lite smått till hösten.
Klackar & en poncho.
Exclusive Lee SEK 119, Nelly  Shoes - NELLY.COM



Måndag.



Kan inte säga att jag är såhär jätttepigg denna måndag. Men det spelar ingen roll. Jimmy & jag kunde inte somna igår så vi kikade på lite filmer och sedan var klockan redan halv 2, på natten alltså. Men då somnade båda två välsigt snabbt!
Har haft en kanontrevlig & mysig helg då vi tillbringat den med Evelina, Markus & lilla Nova =)
Mycket prat, kubb, grillning & kortspel.
Idag ska jag faktiskt bara ta det lungt. Blir ingen träning heller som jag absolut hade bestämt mig för, men känner att kroppen inte är fit for fight för det idag.



Freeedag

Klev upp vid halv 9 idag, Springtur & sedan lite tvättfix =) Och nu inväntar jag på Jimmy som troligtvis slutar snart. Evelina,Markus & Nova kommer väl också om ett tag. Då blir det lite korvgrillning som lunch.
Vädret ser lovande ut.. I onsdags när jag kika skulle det vara katastrof men nu lovar dom riktigt fint och varmt! Vilken tur, skönt med lite fint väder så att vi kan vara ute lite också! 21° idag & 26° imorgon så det kan vi väl inte klaga på. Så varmt har det väl knappt varit i Augusti i år? Tveksamt!
Igår beställdes lite gottigott på Nelly. Tack älskade mamma och pappa! För övrigt saknar jag er dunder mycket, men nästa helg så kommer vi ner en sväng :)






Och min älskade bror saknar jag massor!

Sådär.

Nu har jag precis gjort situps & tagit en dusch, skönt!

Nu ska vi slå på en film & bara slappa i soffan. Skönt i detta skitväder!
Imorgon knatar jag nog upp samtidigt som Jimmy & tar mig en springtur. Idag blev det ingen för jag hade absolut ingen lust och vädret gjorde mig jätte trött & seg! Men en sväng imorgon blir det allt. Helgen får bli fri från träning så kör jag på måndag igen =)

Förslag på någon bra film? Känns som att vi sätt det mesta faktiskt!



Torsdag

Halloj!

Hade skrivit ett inlägg i morse men glömt att publicera det, sorry! Får bli ett nu istället.
Har inte gjort så mycket idag, städat,tvättat & fixat lite. Ska strax börja med maten. Idag blir det Spaghetti med köttfärssås.
Dock inte speciellt hungrig men det går väl ner ändå.
Riktigt tråkigt väder idag så man kan inte vara ute. Eller kan och kan.. men inte speciellt roligt. Ska iväg en sväng sen för att köpa hem lite lunch till imorgon när Evelina,Nova & Markus kommer hit. Får hoppas på uppehåll så vi kan grilla lite. Annars får vi ta elgrillen och grilla inne, går lika bra det men dock inte lika mysigt som att grilla ute när solen skiner lite :)



Kan inte sova...

Turn back the time or turn it to the future ... Let it not stand still!




Natttttttiii!!!

Dags att sova nu.. Eller ja, slå på en film som man kan somna till. Är det är en bra film så kan jag dock inte somna. Finns inget värre än att känna sig dunder trött då ögonlocken bara vill stängas när man ser en super bra film!

Imorgon ska jag städa och fixa lite för på fredag kommer Markus, Evelina & Nova. Stannar över helgen vilket ska bli kanontrevligt :) Så då blir det lite fiske, grillning osv..

Men mer imorgon, nu ska jag lägga mig med mina grabbar.. Rocky & älskling!




..


Göteborg bilder

Bilder från göteborg.. En del av bilderna är tagna med min lilla digitalkamera och en del med systemkameran!
Orkade inte släpa med systemkameran ner på stan.







På promenad genom staaan...


Utsikt..


Jag & Älskling.




Älskling!



Över Gbg på dagen.




Middag!



På kvällen..



Dags att gå till sängs..


I väntan på Jimmy..





På väg hem.

...




Några bilder från Göteborg kommer strax upp! :)

Tisdag.

Känns som att det är måndag idag? Bara för att vi kom hem igår säkert!

Vaknade när Jimmy skulle åka till jobbet. Rocky låg såklart kvar breved mig när jag vaknade till. Lite mys & kel ville han självklart ha. Somnade dock om ganska fort men vaknade lika fort ändå utav att Rocky slickar mig i ansiktet och var allmänt gosig bara. Någon som verkligen saknade oss även vi bara var borta ett dygn. Går efter en vart man än går!

Började iallafall min dag med en springtur. Gick kanonbra idag vilket var skönt! Lite längre tur blev det t om. Så imorgon blir det samma runda :)
Annars så är jag faktiskt väldigt seg idag, det kommer väl efter. Blir en sväng iväg & handla senare, fylla på kylen och frysen lite. En promenad ikväll om jag känner mig lite piggare då.



Borta bra men hemma bäst.

Nu har vi kommit hem. Väldigt skönt eftersom vi båda är så trötta =)
Haft det kanon trevligt och mysigt men det är alltid skönt att få komma hem. Så vi la oss ner i soffan nästan direkt & jag har absolut ingen ork till någon springtur idag inte. Imorgon får det bli extra!
Idag ska jag bara njuta framför tvn & halvsova.
En superglad Rocky hade vi när vi kom hem, mysig & busig! Så jag vet vem som absolut inte kommer röra sig en meter ifrån mig i natt. Haha.
Självklart hade han bäddat in sig i mitt täcke nu när vi var borta ;-) Lilla ponken!

Nu dags att hämta ut täcke och kudde och verkligen myyyysa sig ner i soffan!




På väg hem!

Nu är vi på väg hem. Har åkt 12 mil snart. Stannade & tog en lunchbit förrut & det var gott, behövdes lite energi kände vi :) men nu kör vi raka vägen hem. Så otroligt seg, men så blir det efter en rolig tur till göteborg med den underbaraste pojkvännen :) Han är trött han med så jag skulle chansa på att det blir soffläge ikväll! Ville dock ut & springa en bit men jag vet inte om det finns tillräckligt med energi i min kropp till det? Annars får jag köra extra hårt imorgon ist. Såå det spelar nästan ingen roll. Kanske låta kroppen vila idag :-) Men nu ska jag försöka vila lite. Så jag orkar köra sen den sista biten. Om Jimmy inte orkar dvs :-)

Igår kväll när Jimmy & jag var och käkade ...

mms_img12638 (MMS)

Igår kväll när Jimmy & jag var och käkade lite god mat :-) Men nu sitter jag i bilen & väntar på Jimmy. Har tagit en promenix till höjden och sen kikat runt lite.. Men nu är jag liiite pömsig & så önskar jag att vi kunde komma hem på nolltid, inte så sugen på bilåkning idag, men så kan det vara :-D Hem & släppa ut min goding som nog är het på att gå ut nu ;-)


Haft det kanonbra.. Jättemysig kväll igår ...

mms_img26514 (MMS)

Haft det kanonbra.. Jättemysig kväll igår med älskling:-) Vaknade vid 7. Då gick vi upp & åt lite frukost osv. Nu ligger jag och halv sover medans hjärtat är på möte! Efter mötet så börjar färden hemåt igen. Kram


Då var vi på väg. Eller ja vi åkte vid kva...

mms_img22417 (MMS)

Då var vi på väg. Eller ja vi åkte vid kvart i ett. 25 mil kvar sen är vi framme. Har precis tagit en liten matbit på mc donalds. Var skit länge sedan sist så det smakade faktiskt gott!! :-)


Göteborg

Godmorgon för er som just vaknat!
En annan gick upp vid 8 snåret. Packade ner det som behövdes osv. Vi åker som sagt ner till Göteborg idag. Nu väntar vi bara på att Rocky ska komma in så att vi kan börja vår färd :) Så 5 timmar i bil idag. Men vad gör det? ;)
Ikväll ska vi ut och äta och bara ha det mysigt. Så dagen ser bra ut än sålänge, och bättre blir den.

Uppdaterar något från mobilen senare under bilresan.




Bakning..

Jimmy och jag drog iväg & handlade lite ingridienser till kladdkaka (+ en trisslott som jag vann på, 100 kr men ändå, haha). Så jag ställde mig och gjorde en super god kladdkaka, jag lyckades! Haha. Så nu ligger vi halvt i "matkoma". Men det är de värt. Blir skönt men en kvällspromenad sen :)



Bilder på min goda kladdis!



God morgon Lördag!

God morgon god morgon.. Tråkigt väder idag också! Regnar och man blir såå slö utav detta väder.
Idag ska vi bara vara hemma och ta det lugnt eftersom vi åker till Göteborg över en natt imorgon :)
Så idag blir det filmdag och god mat. Skulle ha målat lite ute idag men det går ju inte när detta skitväder står i hela tiden. Imorgon skulle det dock bli bättre väder vilket vi ger en tumme upp för.

Nu på dagen eller ikväll så blir det iallafall en långpromenad oavsätt väder.. "Finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder.. Hm!" Stämmer dock inte.. enligt mig! För idag är det jäääätte dåligt väder ;)



Film myyys.

Skön hemma kväll med massa filmer, en godis skål & den bästa!
Det var verkligen det som behövdes idag. Inte precis varit min bästa dag idag om man nu säger så.
Såå, en kväll som denna behövdes verkligen=) Och att det är med min underbara gör ju kvällen ännu bättre!
Nu ska vi slå på en ny film!

Så ha en härlig, galen eller tråkig kväll allihopa:)
Om man ska lägga till något så får det bli att vädret är katastrofalt tråkigt! ;)


Words.


Fredag!

En timmas träning avklarad! Så skönt:)

Men ett samtal gjorde mig riktigt less efter. Vet inte riktigt vad jag ska ta mig till! Ingenting går riktigt min väg nu känner jag.

Kan jag trolla fram ett litet jobb till mig till nästa vecka så ska jag ge mig en guldmedalj, haha!
Eller kan det åtminstånde ploppa ut något nytt???


Nej nu skiter jag i det här.. Inte riktigt min dag idag känner jag.


God Natt!

Nu så är det dax att lägga sig i sängen för att kika på någon bra film. Ganska trött idag faktiskt! Så kan det vara ibland :)

Sov så gott!



Rockys fångst... idag..

.. en död och en levande.. euuuhh!!!


"Jag är jättenöjd, kika här!"



"Hmm.. ska jag göra hjärt&lung räddning?"




Nöjd över dagens FÖRSTA fångst!



ANDRA LEVANDE FÅNGSTEN.






Finn ett fel....






Mer om den hemska fågeljakten kommer senare.. Haha..

trallalaalal..

Sitter & väntar på att klockan kan bli kvart över 4 så jag kan ge mig ut på en powerwalk till älsklings jobb. Lagom tills han slutar. Då får det bli en lugn kväll.. denna powerwalk får bli istället för kvällspromenaden :)
På söndag blir det Göteborg med Jimmy, ska bli mysigt att spendera en dag/natt där. Så det ser jag fram emot.
Alltid skönt att åka iväg ibland, visst? :) Borta bra, men hemma ABSOLUT bäst!


Onsdag

Precis kommit ut ur en skön kall dusch.. Var så himla varm efter en springtur som gjorde susen såhär vid lunchtimmarna :)
Nu inväntar jag älskling som kommer hem på lunch vilken sekund som helst. Sen senare ska jag börja städa och tvätta lite.
Middagen idag ser jag nästan fram emot. Jimmy får äta chiliconcarne och jag min suuuper goda kycklingsallad som Jimmy inte är speciellt förtjust i. Finns väll inte mycket som är godare än kyckling? Jo visst, oxfilé osv.. Men annars är kyckling pricken över I-et.

Nej nu ska jag sätta igång med något så jag inte somnar här framför datorn!


Hemma

När Jimmy kom hem från jobbet så åkte vi en sväng hem till svärisarna och åt lite mat o så. Stek, muuums.. Trevligt & god mat! Tack tack :)
Sen åkte vi hem och tog en promenad vilket var kanonskönt :) Nu är vi hemma från den och ska kika på film & bara slappa i soffan.
Imorgon är en ny dag som ska börjas med en timmas träning sen får jag se vad som sker. Något hittar jag väll alltid på :)

Nu dax för film!



Älskar dig mitt hjärta



Energi..

NU har jag precis gjort slut på nästan all energi jag hade i kroppen. Haft det några dagar så nu var det dags att träna kände jag. En timmas träning gjorde susen. Beställde för en vecka sedan ett special hopprep från fitnessbutiken. Jag säger bara, - skaffa er ett hopprep. Grymt bra träning.. Bra för kondition, förbränning och syresupptagningsförmågan förbättras! Hela kroppen sätts i arbete vilket är kanon. Dock körde jag inte bara hopprep!
Så nu är jag nöjd.. fram till ikväll! Ska försöka få med min älskade sambo ut på en långpromenix. Men det är nog inga problem? ;)

Nu ska jag andas lite. Jimmy kommer strax hem på lunch.

Ha en bra dag!


Bilder från helgen

Torsdagkväll - Edvin & mimmi kom upp:)



FREDAGEN
- kubbspel, spel, grillning och god dryck :)









LÖRDAG!

LÖRDAGEN bestod utav 5kamp.. tjejerna mot killarna.
God mat & dryck och trevligt sällskap.. En perfekt lördag med andra ord.








Mimmis sår efter att ha ramlat över grillen då vi körde med förbunda ögon.. My wrong.. haha :)

MOBILKORT..



Kanon helg!

Haft en riktigt bra helg här hemma tillsammans med älskling, Mimmi & Edvin! Varit i full fart hela tiden så inga lugna minuter har det varit. Riktigt trevligt och roligt!
Idag är man dock inte lika pigg så idag har det bara blivit pizza och slapp framför tvn.
Nu ska vi hoppa in i sängen och sätta på någon bra film som vi kan somna till.
Imorgon tänkte jag lägga ut lite bilder från dessa dagar. Orkar verkligen inte nu.. om ni är så nyfikna så kan ni kika på bilderna på min Facebook!





Så..

Inte blev det någon vila, såklart! Energiapa? Yes!
Har fixat och donat lite ute.

Har precis pratat med Mimmi och snart börjar dom åka hitåt. Så NU ska jag lägga mig i soffan och bara ta det lungt tills dom kommer hit. Eller ja nu ska jag bara fixa i ordning mig osv SEN ska jag lägga mig i soffan. Haha..
Skulle behöva en dryck som gjorde mig lite lugnare..  INTE en energidryck.. Dock tycker jag inte ens om det, som tur var.




Gäsp..

Shit vad jag är slut..
Har varit i full rulle hela dagen.. Jag som inte visste vad jag skulle hitta på idag, men kan bara säga att det fanns saker att göra ändå. Nu har jag precis kommit in efter att ha klippt gräset. Och, jag känner att jag "dog" nu. Ska nog vila ett tag så att jag är pigg ikväll! Vila fram tills Jimmy kommer hem :) Om jag ens kan vara still? Det återstår att se...

Så det är precis vad jag ska göra nu - Vila.





Tors.

Halloj! Då var torsdagen kommen.. Har dammsugit övervåningen och nu ska jag starta en maskin med tvätt. Sen har jag inte så stora planer på vad jag ska hitta på nu på dagen. Ikväll kommer som sagt Mimmi och Edvin, skoj! Stannar till på söndag så vi har några dagar att umgås på vilket är mycket trevligt.
Såå ikväll blir det god mat & trevligt sällskap.

Men nu är det dax för mig att sätta igång annars somnar jag om på nytt.. Lite pömsig är man allt!


Skulle först ta in Rocky till veterinären idag men det ser ut att bli bättre, så jag håller tummarna.



Min fining lite törstig.. Dricker lite vatten i kranen ute ist.

Handlaa.....

Dags att åka iväg för att storhandla:-)  Passa på med det när det är så otroligt tråkigt väder!!


Onsdag

Nu har jag satt upp de sista som låg på tork i köket. Det vart kanon fint de med. Så nu är allting klart. Känns skönt!
Ikväll ska vi iväg och handla lite smått. Willys och bolaget så att allt är klart tills imorgon då Mimmi & Edvin kommer. Det ser väldigt lovande ut med vädret i helgen iaf. Sol sol sol och inge regn. Kan ju inte bli bättre? Hoppas bara att det stämmer nu också. Väderprognoserna har väll kanske inte stämt så jätte bra denna sommar, eller tycker ni det? Kan knappt säga att vi haft en sommar. Någon enstaka vecka har väl varit riktigt fin. Men resten? Jo regn och mulet.
Nu hoppas jag verkligen att det stämmer till helgen. Isf blir det en massa grill och kubbspel.


=)


Natti Natti..

Nu ska vi ta och lägga oss i sängen och kika på en film. Sen blir det sova :) Kommer somna som en stock ikväll. Hur mycket jag än gör om dagarna så finns det alltid energi kvar, helt otroligt! Brukar tycka det är tråkigt att gå lägga mig för att sova, bara för att det finns en gnutta energi kvar FAST jag är trött! Märkligt! Nu är jag trött men skulle utan tvekan kunna göra något ansträngande. Men när jag väl lägger mig till ro så storknar jag.

Nu är filmen klar som vi ska se.
God natt & sov gott.


Ännu mera måla

Inte kunde jag sätta mig och ta det lugnt.. Hjärtat målade verandan på framsidan och jag målade om dörren som leder in till garaget:-)  väldans skillnad blev det!!
Det blir kanonfint det älskling gör! Så skönt att vi kan göra var sitt, kanonbra :) Två på en smäll! Och jag är ganska nöjd med att jag fixade köket själv. Jimmy kom med glada tillrop mellan hans arbete med verandan. Vilket gjorde att det gick ännu bättre att dona!

Mobilkort!


Bilder

Köket precis innan jag började måla. (Därför massor utav saker ligger över allt!) Kika in den hemska rökgula färgen på väggen och "gardinstången". Men nu är det väck!



MELLAN: Målningen pågår. Första omgången.



Efter: (Dock så är två saker på tork som ska på plats ikväll eller imorgon så en ny bild kommer sen eller imorgon)





Innan målning
:




Efter:





Halvmålat övre delen:



Efter:





Lite blandade bilder under måliningen och efter:

Klart




Målat en omgång




Klart:






Sådär, liten titt fick ni. Det kommer bild på "hela" när alla saker som fattas är på plats :)

Känns skönt att målningen utav väggen är klar, för den färgen var värst! Nu ska vi se hur vi vill ha resten utav köket.. Färger osv. Svart mosaik blir det iallafall över diskbänken :)




Godmorgon

Vaknade för en halvtimma sedan. Och det är ju klarblått och sol ute! Hoppas det håller i sig hela dagen.
Tänkte visa lite bilder på köket men det får bli när jag hunnit plocka bort allt runt om kring. Som sagt så har köket varit ett bombnedslag under målningen. Saker precis över allt. Men nu så... Bara bort med små sakerna och ta ett kort så ni får se resultatet :)
Ni får dock vänta en stund!

Jimmy har börjat med verandan på framsidan. Målas såklart vitt! Igår började han. Han har ju börjat jobba nu igen så att det får bli hans kvällsgöra medans jag fixar ordning i köket sen kommer jag & hjälper honom ute :)


En liten del BOMBNEDSLAGET!

Målat KLART, nästan.

Jag började måla köket igår vid halv 1 tiden på dagen. 7 timmar målade jag igår.
Idag började jag halv 12 och exakt nu, 20:39 är jag färdig! Och nästan klar, bara lite smått kvar som jag ska måla på lite. Ganska snabbt har det gått, PLUS att jag målat allt två gånger, förutom en vägg som behövde målas 3 ggr. Så jag är väldigt nöjd med mitt arbete. Den gamla gardinhängaren rök åt skogen så nu sitter det en fin svart ist. Jag är riktigt nöjd!! Känns kanon, slippa den OTROLIGT fula gula som var innan :)
Ni ska få se för och efter bilder om ett tag för nu är jag värd en kvällsmacka!



Tisdag - Fredag förra veckan.

Här kommer bilder från när mamma och pappa var hos oss förra veckan. Vi målade, badade, solade & hade det otroligt trevligt och mysigt :) Tusen tack för all hjälp!♥

Tisdag


Mamma & jimmy målar.


Pappa målar.


Måla måla måla..




Vi kan vi.. älskling!

Ibland kan vi, tills detta hände mig..
Råkade tappa min bytta som jag hade färg i.. som tur på mig och inte på golvet! Tack å lov!




ONSDAG



Halva golvet oljat.. Vilken skillnad!


Oljar in resten..



Det blev en stor familjePizza till lunch. Vi var fyra stycken som åt, men ändå tog den inte slut..


Sol sol..


Mammas och min kubbsida. Sparken som bord t om.


Träffade eller missade du kubben, mamma?



TORSDAG



Honey!


Mys i solen.


Lovely sun..



Grillning.



Grillspätt!



och så vart resultatet av verandan. Nymålat och oljat golv! Super nöjda:)

Pustar ut..

Nu har vi precis städat huset, tvättat 2 maskiner med tvätt, bytt gardiner och fixat ute. Nu känner jag att min energi har tagit slut. Men fan så fint det är nu ;)

Imorgon kommer mamma och pappa hit. Ska bli riktigt trevligt & mysigt! Och denna gång stannar de längre än en helg. Någon dag till iallafall. Förhoppningsvis hinner vi hitta på en hel del roliga saker men det beror helt på vädret. Fiska, bada, shoppa, grilla, njuta av ledigheten m.m :) Antar att dom kommer ganska skapligt för dom skulle ge sig av ganska skapligt. Då bjuds det på Blåbärs smulpaj och hallon smulpaj med vaniljsås som jag tillagade igår kväll. Egenplockade blåbär ska tilläggas ;) haha..

Så ligger det till. Nu ska jag lägga mig och se en film. Håller tummarna på att det blir lika soligt och varmt imorgon. Idag har jag verkligen pressat hela morgonen. Det behövdes. Denna sommar har vädret inte varit så bra så färgen man fick i början försvann en del. Så gärna mer sol, tack!


Jag var eller försökte vara en bagare igår ;) eller ja, gjorde smulpaj vilket inte är så svårt! Men satan så gott det blev!




God morgon.

Har precis vaknat.. Håller på att föra över bilder från kameran. Bla från veckan i Åker :) Dock bara bilder från två
tillfällen, men det får ni nöja er med! Så nu ska ni få lite bilder.

Fiskedag med Jimmy, Mamma, Pappa & Kjell.



Papps & jag.




Svamp hittade vi också.



Jimmy, Kjell & Mamma (dock lite suddig)


En liten Kjell hamnade bakom elden :)


Mamma & Pappa.



Jimmy & Kjell



Pappa med fisk. (Dock dagen efter bilderna ovanför)



TÄLTNING MED EDVIN & MIMMI Tis-Ons



Grillning



Gotta hörnan :)



Mimmi & jag :)



Tälten.


Skål


Söta Mimmi!



Mimmi & jag


Edvin & Mimmi.




Vi fyra :)



Fint!



:)



Dags för korvgrillning!


Mysigt!



Suddigt men mysigt :)


Älsklingen min & Edvin

RSS 2.0
Fotobloggar