Ledig torsdag + sol!

Min dag har varit helt underbar!
 
 
Vaknade vid kvart i 11 i morse. Super skönt att sova ut!
Gick ut på en gång och la mig i solen, varmt och skönt. Det har man ju inte precis blivit bortskämd med denna sommar, eller ja, denna tid som har gått utav sommarn. Är väldigt less på vädret men ändå känns det inte så illa eftersom vi åker till Grekland om mindre än tre veckor.
När vi kommer hem så får det mer än gärna vara fint väder för då har vi två veckor semester kvar.
 
Iaf, har hunnit med en hel del idag faktiskt. Dammsugit och fixat allt inför imorgon.
Åkte till ludvika på dan där vi handlade mat, in på bolaget, köpte fler blommor & åt på sibylla :)
När vi kom hem skulle jag plantera de nya blommorna men självklart hade jag inte tillräckligt med krukor ( redan använt alla till alla andra blommor ), så det var bara iväg för att handla lite nytt.. Hittade massa fint, men det fick bli några stycken bara. haha..
Så nu är det gjort också. Fint som bara den ;)
 

Skulle gärna vara jättetrött nu så att jag kan gå och lägga mig, men icke! För pigg..
Så fort man är ledig en dag så kan man inte sova på kvällen.. Kanske för att man sover ut? eller för att man inte gör av med samma energi? Jag gör av med sjukt mycket energi på jobbet, så dom dagarna somnar jag alltid som en stock på kvällarna, haha. Hur skönt som helst verkligen! Annat är det som sagt nu när man har varit ledig en dag.
Jaja, imorgon är det fredag & en fantastisk rolig helg väntar. Vänner. Ludvikafesten. 7-kamp. God mat. God dryck. Skratt. Förhoppningsvis fint väder.
 
 
Lite bilder från förra året då Ludvika festen var.
 
 

Good Night...


Imorgon väntar en...

... Ledig dag :)

Ska fixa allt inför helgen. Städa, tvätta, handla & fixa med allt annat som ska göras. Det är som sagt Ludvikafesten denna helg & vi får upp några vänner hit. Så det blir full rulle denna helg oxå. Men, jäklar vad kul vi ska ha. Får se när dom kommer hit på fredag. Då blir det dock bara att vara här hemma hos oss.. På lördag kör vi en heldag inne i Ludvika..

Veckan har som vanligt bara rusat förbi & det är inte alls så fullt upp på jobbet som jag trodde det skulle vara såhär efter midsommar :)
Skönt skönt..

Ska fortsätta kila på amarican pie nu sen får det bli sängdax.. Även fast att jag är ledig imorgon .. Kan räkna med en sak iaf & det är SOVMORGON =)

MIDSOMMAR HELGEN!

Nu ska ni få se "lite" bilder från midsommar helgen. En helt fantastisk helg med underbara vänner.
Vi var som sagt uppe hos Viktoria,Micke & lilla Viggo. Ni är bäst raringar..
Finns inget mer att säga än att helgen har varit perfekt!
 
 
 
Vi kom upp i torsdags som sagt. Då beställde vi lite pizza och så. Vi kom ju upp vid halv 8 tror jag att klockan var.
Lite kubb och så på kvällen, en myskväll dvs :)
 
 
 
 
 
 
 

Fredagen - MIDSOMMARAFTON
 
Började med lite mys med Viggo innan han skulle åka, super mysigt!
Sen åkte jag och Viktoria ner till Maxi och handlade middag osv.. Plockade blommor till kransarna som skulle göras.
Jimmy och Micke åkte iväg och lämnade Viggo hos hans farmor som han skulle tillbringa midsommaren hos. Då började jag och Viktoria med maten o så. Njöt i solen och började tagga inför den planerade midsommarn ;)
God mat & dryck, kubbspel & förfest innan vi skulle ut till Åhman där kvällens partay var. Det var hel kul!
Så nu ska ni få en del bilder från morgon till kväll, haha. Se och njut..
 
Blev dock inga bilder från systemkameran på kvällen från midsommar, den fick stanna hemma. Så, en drös med Mobilbilder är med!
 
 
 
 
 
 
 
LÖRDAG
 
Vaknade vid 9 (!!!!) snåret.. Dock ganska pigg, ett tag! haha.
Började dagen med att åka bort till mormor där vi åt lite lunch, prata om lite allt möjligt & hade trevligt. Åkte sedan ut till Robban som fyllde år. Öl, vattenskoter, snack, mys vid vattnet och fika. Jätte trevligt!
Efter någon timma åkte vi & handlade middag till grillkvällen. Så ja, lördagskvällen blev det grillning, kubb och FULL fart! Haha, vilken kväll alltså.. Robban & Åhman kom och grillade och tillbringade kvällen med oss. Sen vart vi några fler och lite ölspel osv osv körde vi.. och det slutade som det slutade med några sovande grabbar i soffan medans vi några andra höll oss vakna med dundrande musik.
Båda kvällarna blev absolut 10 poängare :)
 
 
 

GLAD MIDSOMMAR !!!!!

Ja, då midsommar kommen. Idag kör vi!!!
 
Har myst en stund med Viggo nu på morgonen ( ja, jag ät faktiskt vaken 07:21) haha. Nu blir det chill i soffan ett tag.
 
Allt gick iaf bra på vägen upp igår. Inte allt för mycket trafik ändå:) 
Viktoria och jag ska åka & handla om ett tag.. Lite mat och så.. Om det finns kvar dvs. 
Sen ska vi fixa med mat och ha det kanon kul. Ikväll åker vi ut till en drös vänner till Viktoria & Micke. Där ska vi spendera resten utav midsommar:) hoppas på en fantastisk kväll med fint väder. 
 
Hoppas ni också får en kanon midsommar & att solen vill titta fram på er oxå!  
 
 

Tisdagen gjord..

Då har man slagit sig ner i soffan nu. Full fart på jobbet nu när det närmar sig midsommar., så jag är lite småtrött i huvudet. Men dagarna rullar på som vanligt!
Slog en signal till Viktoria påväg hem för att checka av lite inför midsommar & lite sådär. Men allt är under kontroll så nu är det bara invänta torsdag så att man får åka någongång. Ska upp tidigt på torsdag morgon också, kommer att vara så jäkla trött!! Men men, bara upp och jobba & tagga till en grymt härlig helg!! Det kan jag garantera att det blir..
Ska självklart hälsa på min mormor när vi väl är där uppe. Det får bli på lördagen då man säkert mår för*ävla bra, haha :) Får flirta lite så hon kan göra lite pannkakor.. Dom är så goda! Får bli bakislunch... haha.
 
Imorgon blir det till att tvätta lite kläder som ska med. Beställt lite smått och gott som kom hem i fredags. Klänning till midsommar samt en drös smycken. Som sagt så får vi hoppas att vädret är bra, annars kan det bli lite små kallt med kort klänning. Blir det kasst väder kör jag nog på mina vita jeans med kavaj. Har definitivt inte lust att frysa..
 
Men nu ska jag gå ut & sätta mig i solen en stund.. Synd bara att det blåser lite..
 
 

Måndag.

Då var dagens arbetsdag avklarad! Ligger helt slut i soffan. Har sovit 2 timmar och funderar på om jag ska hoppa in i sängen och sova för natten. Men frågan är bara, när vaknar jag då? Har inte lust att vakna vid 4 i natt & vara pigg. Haha..
Men jag är såååååå trött idag!

Nu närmar vi oss den efterlängtade torsdagen iaf. Torsdag kväll åker vi som sagt upp till Härnösand. Till Viktoria,Micke & Viggo. Ska bli så rolig midsommar med dessa underbaringar ♥ Nu håller vi bara tummarna på att vi får fint midsommar väder här i Sverige. Det skulle ju vara så tråkigt om det blir regn & kallt? Man vill gärna kunna vara ute på midsommar & köra lite lekar och bara njuta utav vädret :)

Nu ska jag försöka bestämma mig om jag ska sova eller ej, haha! Svårt beslut,,,,




mobilblogga.

Eftersom blogg.se håller på att göra om så fungerar det inte alls för mig att blogga från mobilen.. Alltså blogg.se appen fungerar ej.
Men så kan det vara.

Är iallafall ledig idag, var kanonskönt att sova ut. Vaknade nästan halv 12. Vaknade inte ens när jimmys klocka ringde, inte ens när han höll på & dona innan han åkte till jobbet.
Så ja, jag måste ha sovit stenhårt i natt och ända fram tills jag vaknade runt halv 12 snåret. Haha!
Inte så ofta jag kan sova sålänge nu för tiden. På helgerna finns det inte en suck till det.. Jimmy vaknar oftast runt 9 eller så och då vaknar oftast jag med, pigg!
Så när jag har mina lediga torsadagar så är det verkligen underbart att få sova ut.

Har inte hunnit med så mycket mer än startat en maskin med tvätt, plockat undan & hängt upp kläder. Och lunchat med Jimmy vid 12 snåret!
Vädret suger så jag kan inte klippa gräset, hänga ut tvätten eller någonting som har med utomhusfix att göra. 

Fredag imorgon vilket känns skönt! Helgen ska vara så jäkla lugnt. Inte åka någonstans, inte något planerat, inget bestämt.. Just me and my handsome! Minns inte senast vi hade en helg bara han och jag och inga måsten.. Denna helg är som gjord för det, haha. Framöver är vårat schema fullsmockat med planering.

v.25 - På torsdag kväll åker vi upp till Härnösand för att fira midsommar med de underbaraste Viktoria & Micke. Och självklart gosa massor med lilla Viggo. Kommer att bli bättre än bäst!

v.26 - Ludvikafesten. En drös vänner kommer upp till oss över helgen :) PARTY!!

v.27 -

v.28 - Åker ner till Åker för att fira världens bästa pappa som fyller 50 År! ♥

v.29 - Åker till Grekland. + SEMESTERN BÖRJAR!

v.30 - Kommer hem från Grekland. Dagarna som blir kvar på denna vecka blir nog att spendera med vännerna. Sena härliga sommarkvällar :)

v.31 - Umgås med alla nära och kära!
Mamma och pappa kommer upp några dagar troligtvis. Typ bara denna vecka som vi har semester samtidigt, haha.


Så ja, så ser veckorna ut ett tag framöver..



Nu ska hitta något att fixa med..








:)


Helgen

Helgen har varit kanon bra!
I fredags åkte vi ner till åker. Spelade lite spel & kubb med mina föräldrar då vi kom ner. Tog det mest lugnt eftersom vi skulle iväg på lördagen.

På Lördagen var vi uppe hos Oskar. Han hade bjudning då han fyllde 24. Kanon skoj kväll, fullt med härligt folk! Riktigt lyckad kväll :) Ni får några bilder men tog bara då vi direkt kom dit, så tyvärr hade inte alla kommit. Så blev bara på några som kom ungefär samtidigt.. Som vanligt blir man sämre på att ta fler kort när tiden tickar på.. Haha! Så kan det va.. Bjuder på några Iaf ..

(de två första korten är från fredagen då vi hade en härlig kväll hemma hos mamms & papps)

 

 

 

LÖRDAG

 


This is love..


If..

"If you really want to do something, you will find a way. If you don't, you will find an excuse"




Imorgon väntar en ledig dag...

Imorgon.. Nationaldagen.. Ledig.. sovmorgon..


Skönt!

Idag har jag som vanligt jobbat, kommit hem, åkte iväg och solade, handlade, hem & bytte om till träningskläder & for iväg till spåret och tog en runda i spöregnet. Någon km mer än igår och det var kanon skönt!
Så efter det blev det en dusch, sen mat, soffläge & NU ligger jag i sängen & är kanon nöjd över min dag.
Dax att sova med andra ord. Skönt att somna skapligt även fast en ledig dag väntar imorgon.
Ska bli skönt :)

Hoppas ni också har haft en fantastisk dag.

Natti natti..






Måndag-gäsp!!

Go kväll! Strax god natt. Är skiiiiiiit pömsig. Kom hem från jobbet vid 5 snåret. Hämtade Jimmy och sen åkte vi hem & drog på oss träningskläderna.
Åkte iväg & tog en sväng i spåret. Fruktansvärt skönt!

Kom hem, tog en dusch, åt tacos & la oss i soffan.. Ganska trötta nu faktiskt. Ska nog lägga mig i sängen och slå på en film som man kan somna till :)
Imorgon väntar en ny arbetsdag & en sväng i spåret!
Ska oxå försöka klämma in en solning. Beror på när jag kommer hem från jobbet.
Så tråkigt nu när det är skit väder ute. Fick ju så fin färg då det var så varmt och fint ute för någon helg sen. Den försvinner ju så måste försöka hålla lite kvar ju ;) Vill gärna inte se ut som en blekfis i juni?!! Dock behöver jag nog inte oroa mig för det.. Haha.

Jaja, nu är det dax att lägga sig i den underbara sängen.

God natt & sov gott :)


Mys!


RSS 2.0
Fotobloggar