Trött trött trött..

Är fortfarande jätte trött, vi har precis lämnat Ellen i läggesta:) Nu är det bara fortsätta att slappa och slappa. haha! Käkade pizza i morse med Ellen,Jimmy och Patrik! Skit gott var det! Behövdes verkligen. Gårdagen var absolut minnesvärd. Hade så otroligt kul, och jätte fina blommor och grejer fick jag :)  Bilder kommer såklart också:)

 roser av jimmy älsklingav jimmy
Rosorna jag fick av min underbara älskling!

av alexandra
Blommor av alexandra, jättefina!

av friskytt
Blommor av familjen Friskytt! Sååå fina:)

av ros,thom,ivan och juliar,t,j,i
blommor jag fick av Julia,Ivan,Thom och Ros, sjukt fina :)

av antonia och pierre
Ett jättefint halsband som jag fick av underbara Antonia och Pierre, TACK!

Av robban och sandraav bror
necessärer och en cocktail bok som jag fick av Bror,sandra,Eddie,jessica! Tack, verkligen välbehövligt!♥
...
Ett kollage som min älskade bror och sandra har gjort♥

av ellen och emelie
En hög kjol, örhängen och en sjal fick jag av underbara tjejorna Ellen & Emelie:) ♥

FY FAN VILKET PARTAY!!

Ritktigt riktigt riktigt roligt, kunde abslout inte bli bättre än det som var igår, men nu sitter man här med världens huvudvärk och hur töstig som helst! Men herregud, de går inte att klaga! Alla var kanon dragna, och hade kul hoppas jag ? Haha, och Eddie spelade gittarr och sjöng, var sååå bra! Jag älskar det verkligen:) Tack till alla som var här och ni gjorde min dag till nå alldeles extremt! TACK!

.....
..
.....
EMELIE
....
VI
...
....
....
...
FOLK
julia
....
....
....
........

feeest!

NU BÖRJAR DRICKANDET !!!!!!


CD

Min födelsedag:)

NU är man 18 då! Och det känns kanoners faktiskt. Har fått presenter av mamma och pappa, Fick en bok som heter "Fordons handbok för tjejer", en eltandborste ( skulle ändå köpa så det var kanonbra ), blommor, och en sak där jag kan spara pengar i till min resa:) OCH DOM BETALAR MIN RESA :D wiiiiie! Jätte glad blev jag! Nu är det bara spara pengar till shopping och allt utomlands, kan inte bli bättre! 
Alla underbara som skrivit och skickat till mig, tack så mycket mina änglar!

bil
Boken och en bil jag fick av svärföräldrarna, tyckte det passade att ställa den framför boken;)
.....
Bildbevis! haha TACK SÅ MYCKET ÄLSKADE MAMMA OCH ÄLSKADE PAPPA!♥
flowers
Blommorna:)
...
Eltandborsten, har dock inte prövat så vet inte om den är bra;)

Så slut!!

Är helt slut i kroppen, har hållt på HELA dagen, fixat bord,stolar och hela kittet. Men bra blev det. Älskling och jag har städat också, helt rent :)
Så har vi varit hemma hos svärföräldrarna också, hämtat bord och så fick jag present och ni kan inte gissa vad det är, ett ROSA FISKESPÖ!!! JÄTTE fint!!! Jag kommer få fett stooor fisk med de! Haha. Tack tack tack ♥
Bättre svärföräldrar kan man inte ha!
Bild kommer såklart!

Nu längtar jag väldigt mycket till imorgon, kommer att bli otroligt skönt!

rosa
Finfint!
wiie
:)
:)...
Tack tack tusen tack:)

Hårfärg!

Håller på att blonderar håret nu:) Tål inte att ha utväxt;) Så får hoppas på att det blir bra, lite nervös för det är faktiskt Jimmy som färgat på mig! Men jag litar på honom så det blir nog jättebra! Så om en halvtimma ska jag tvätta ur de, lägger ut bild på de sen så ni får se hur det blev :)
Sen när jag börjar bli klar ska vi åka till Börsen och sedan till Mariefred till systemet :)
Det är ju en del alkohol till i morgon:) Haha.
Ska nog fota lite nu, så att man får tiden att gå lite!
HÅR


...

Morrn morrn!

Jätte trött idag faktiskt,  och så är det så himla mycket saker som ska ordnas! Lite stressigt kanske, men det gör ingenting. Får hoppas att det blir en lyckad dag imorgon! Men det tror jag. Lite nervis ;) haha. Men men, trevligt folk, trevlig kväll, inte sant?
Det är väl lika bra att gå upp nu, för nu ligger vi i sängen och kollar på the perfect storm, gammal men bra.
Ska ta mig upp och äta lite frukost och sen in i duchen och sen uppdatera lite på en hemsida och sen fixa alla miljontals grejor!
Låter intresant va?
Vi kan byta:)


.....

Väntar på fixarTorsdag!

Har valt ut lite kläder idag som jag ska ha, och det blir kjolen som jag köpte och en vit body under. Det blir nog bra de.
Morgondagen ska så himla mycket fixas! Jätte mycket. Ska fixa bord och massa stolar, duka, all alkohol, mat m.m Så det blir lite att göra, men hellre det än att sitta som en soffpotatis! :)
Har fixat lite i min garderob nyss, hitta en hel del saker som jag glömt att jag hade. Måste skaffa mig en större garderob, får inte ens plats med alla kläder! Sen så vill man bara ha mer och mer så då måste det finnas lite extra plats.
Men iaf, nu är det väl dags att lägga sig, ska upp tidigt i morgon.

2 dagar tills min födelsedag och 4 dagar till den efterlängtade hemligheten;)

Älskling o jag

two days left!!!!

Två dagar kvar sen är man 18 och det känns faktiskt bra. Och riktigt kul kommer det att bli! Allting kommer bli så super bra:) Haha fulla & glada! Och jag längtar verkligen efter sommarn, det kommer absolut bli den bästa sommarn!
Summer 09 here we come!

....

VAD TÄNKER VISSA MED?

ESKILSTUNA, VAD HÄNDER??!!


STATT!!

Vad händer igentligen? Varför sabotera så jävla mycket! Det är ju sjukt!
Harrys, MingPalace och nu Statt!!! Det är ju förjävligt rent ut sagt!
Sabba era egna liv och inte andras, eller låt bli med skiten ni har för er, HELT!!

IDIOTER!
(Om den nu är anlagd, som den tros vara)


Ni får ursäkta, men blir förbannad! Vad händer med världen?

Good Night:)

Nu ska jag & älsklingen sova, har precis tittat klart på en kanonbra film, sorlig som attan! 
Vårt älskade lag förlorade inte, men vann dock inte heller, det blev 2-2, men får vara glad för 1 poäng också!
Sov så gott alla så blir det nya inlägg imorgon:)

vi

Shopping!

Idag så har jag och älsklingen varit inne i Eskilstuna och kikat runt på lite kläder och så. Först var vi på Tuna Park men tyvärr så tycker jag att det blir sämre och sämre där! Hittade iaf ingenting där. Så vi åkte in till stan och innan vi började gå runt och titta så träffade vi sötan, Emelie. Trevligt och träffa henne:) Pratade lite och så. Sen gick vi vidare och inne på Gina Tricot hittade jag en kjol, (bild kommer) och sen inne på Wear it hittade jag en tubtop:) Älsklingen hittade en jätte häftig skjorta! Riktig fest skjorta!
Och nu sitter vi här hemma hos Jimmy och har precis ätit makaroner och köttbullar som Mackan lagade till, jättegott!
Tittar på poker after dark nu, och senare så spelar Djurgården-Skellefteå. Djurgården måste verkligen vinna idag, så håll tummarna!
kjol
GINA TRICOT 199 :-

God natt!

Har precis kommit in efter en promenad med älsklingen, blev en liten bit iaf! Så himla mycket snö, vill inte ha nå mer snö nu, det kan gärna försvinna. Nu är det tv dax! Det är ju advokaterna och det har jag fastnat för väldigt mycket:) Det börjar om 20 minuter så det är väl bara att hoppa ner i sängen och gosa ner sig med älskling ♥
God natt alla!

två







RESULTAT !!


Brödet vart skit gott! Att man är så duktig på att baka:) haha.. Nej, men nu har man en god frukost till i morgon!

,k
Så blev det italienska brödet:) Mycket gott!
.k
Här är frallorna, dom blev kanongoda:)

Bakdags!

Älskling och jag håller på att baka, vi bakar italienskt bröd:) Och sen ska vi göra baguetter. Sen får vi hoppas på att det blir gott, men det tror jag! Haha. Har lite bilder på starten av bakandet. Jimmy är faktiskt en hejare på att baka.
Sen kommer det recept och bilder på det som är klart!

jimmy
Min bagare ;)
ddd
Jäsdags.
....
Jäst
deg
knåd och sen in i ugnen=)

Godmorgon Godmorgon!

Har precis ätit lunch, mycket gott och behövligt! Har försökt fixat min kusins blogg, men förstår inte vad som är fel, ibland visades bilden och ibland inte. Väldigt märkligt, men ska kolla lite senare igen.
Har APU i två veckor nu och det känns ganska skönt (A) Slippa skolan och det behövs verkligen, sen efter APUn så är det ju inte så jätte länge kvar tills man slutar, ca tre månader eller så. Plus att det är lite ledigt där emellan också:)
Men men ska fortsätta med mitt nu!

memme

Beck & bloggfix.

Sådär, har precis blivit klar med Julias blogg:) fixat den åt henne och det blev bra.
Nu ligger jag och älsklingen och tittar på Beck-advokaten. Brabra, Persbrant är bäst, såklart! haha.
Sen blir det nog sova. Hatar de jävla pauserna som kommer mitt i filmen, man hinner ju bli trött innan filmen börjar igen! Så irreterande!
ddd
Besök henne också, har precis börjat blogga så följ henne på

http://duggals.blogg.se/

Familjen Annorlunda

Tittar på familjen annorlunda, fy fan säger jag bara, förstår verkligen inte hur det fungerar, hur man står ut, hur man orkar. Shiiit! Haha!  Ingen frihet alls. Men men, alla människor är annorlunda, och det kanske är bra de!


Annars har jag inte gjort så mycket nu ikväll, ätit hemma-pizza:) Jätte gott var det! Och nu så sitter jag här och kollar på tv och pratar men Emelie på msn:) Saknar bruden, men vi ses på fredag och ska festa som fan! Ha skit kul!
Så nu är det bara fem dagar kvar, sen är man 18 och det känns jätte bra, och otroligt skönt!!

Emelie
emelie
Och så får självklart en bild på jättego vän vara med:) Superglad att du kommer till mig på min födelsedag gumman!

Massa snö

Vaknade kanske halv 9 idag. Duschade, sen kollade jag ut, det är ju MASSOR med snö som har kommit! Vill ju inte ens ha nå mer snö. Så himla blött åhhh jag vill ju ha sommar o sol! Men de får man väl vänta på ett bra tag om det ska hålla på och komma massor med snö hela tiden! Men men, det var tur att det inte kom snö igår:) Gårdagen var ju kanonkul! Men var så himla trött när vi kom in, men så kan det vara, nu är det ny dag och jag har sovit så nu är man pigg igen =) Tänke ta och ringa Ellen idag och kika om hon lever, tjejen hade ringt mig sent i natt men jag var så himla slut så jag vaknade tydligen inte :)

snö

Mätt och belåten!

Kom in för ett par timmar sen, har varit ute ända sen klockan halv 8 i morse, och fiskat med alla :) Idag blev det några fiskar som vi fick och en blev faktiskt det nya rekordet för 2009! 7,3 kg.
Så var säkert ute 7-8 timmar. Nu är jag helt död kan jag lova, smyger i mig lite öl, gott! Har precis käkat, mina päron är här ute i Länna också och har varit här hela dagen:) Trevligt de! Så det blir en poker tunering senare också, men ska kolla på hästarna först för jag känner att idag blir det miljonerna ;) haha. Nej men iaf så kvällen är bokad med mycket, men sen om den blir lång är en annan fråga, helt slut i kroppen!
Lägger upp lite bilder från idag!

ill
Akilles
varl
Lite kall god öl som jag t om fick kort på!
fc
Akilles igen!
jag
Jag med gäddan på hela 7,3 kg;) haha
kos
Pappa & Stephan with the firre!
....
Min svärmor som är brynäsare men har en underbar Djurgårds mössa! Hur kommer det sig?
<3
Älskling som borrar in the ice=)
evve
Evelina fixar brasan:)
dnjnd
Svärmor & Markus!
aqaaaa
MIN underbara mamma!
angling
Så var vår anglingsdag:P

En tidig morgon!

Nu är man uppe, och det känns förjävligt rent ut sagt :P Men det gör ingenting, för vi kommer att ha kul iaf. Om ca 40 minuter så ska vi hämta Pappa & mamma. Får man se hur pigga dem är ;) Haha.. Men nu ska jag äta frukost, tänkte bara att jag uppdaterar lite nu på morgonkvisten också;) haha. Bevis på att man är uppe FÖR tidigt på en lördag :P
..

Poker och Lets Dance

Precis spelat poker, men tyvärr så gick det inte så bra denna gång! Varken för mig eller Jimmy. Men ibland går det så med:)
Nu sitter vi och kollar på Lets dance. Morgan har precis dansat och han är ju ändå en av favoriterna, men idag var dem inte så duktiga som de brukar vara. Men men kan inte alltid gå bra :P hehe Magnus där emot var duktig:)
Åt tacogratäng förrut och det är ju så himla gott, jätte mätt fortfarande haha.
Men nu ska jag kika vidare på Lets dance:)
Ha en bra fredags kväll!
dance

Kall & trötter!

Jimmy & jag kom in för ett tag sen, vi har varit ute i ca två timmar. Borrade hål i isen tills i morgon. Ska ju upp 7 och hämta mamma o pappa för dom ska komma hit ut till Länna och angla och sådär:) Ska bli trevligt iaf!
Nu ikväll blir det nog en Poker tunering, och det darrar om motståndarna, haha skoja!

Gårdagen hos Bror & Sandra var ialla fall riktigt trevlig, tack så mycket för dagen och kvällen :) Sen åkte Jimmy & jag taxi hem till Åker men inte fan tar de betalt med de kortet jag hade, så blev lite sur på de!:)

Vill verkligen kolla efter utomlands resa nu också, så man skulle kunna dra vid slutet av sommaren! Men fårse om man väntar upp lite med det, men skulle va underbart härligt!

sommar

1 mars

är en hemlighet;)
Deni!


hello igen

Sitter hemma hos mig nu, har varit hemma hos bror min och Sandra. Trevligt trevligt! Och ikväll ska vi dit igen och snacka lite gojs och ta det lugnt=) Ska bli kul!
Skit skönt var det o träna i morse, men fortfarande lite sjuk och det kändes efter, går aldrig över :( Får hoppas på att det blir bättre. Längtar så grymt mycket till våren, speciellt sommaren då men våren är helt ok också.
Men nu ska jag fixa mig i ordning, och kika lite på Poker after dark.
vi

morgonträning!

God morgon, vaknade för ett tag sen, och nu ska jag göra upslider sen gymma lite=) Då känns det som att man har gjort nå nyttigt idag iaf! Så det ska bli skönt.
Sen har jag inte en aning om vad vi ska göra idag, någon som har en idé? Kanske ska ringa broder och fråga vad dom ska hitta på. Får se får se. Men nu ska jag ner och träna lite.
skriver sen:)
gym

Okända & Efterlyst!

Sitter och kollar på Det okända nu, bra faktiskt! Sen är det ju Efterlyst och det gillar jag very much!
Idag vaknde vi upp hos älsklingen iaf, sen gick vi ut med Akilles och fick inte in honom, men vi försökte väl ett bra tag iaf:P Tillslut fick Jimmy in honom:) Sen åkte vi hem till mig iaf och kollade på Poker after Dark. Faktiskt väldigt spännande program.
Snart blir det göra upslider, sen sängdags och glosa på Efterlyst.
Imorgon så blir det gymma direkt på morgonen så man vaknar till, sen så vet jag inte riktigt vad som händer, men det får vi veta mer om i morgon ;)
Nu börjar efterlyst!
God natt allesammans!
jag

Så trött på vädret!

Nyss vaknat och fått i sig lite frukost, de va gott! Nu sitter vi i soffan och tittar på miami ink:) Snart är det dags för mig, redan gjort en tattoo som jag ska göra. Fin fin!
Finns ju absolut ingenting att göra när det är såhär kallt ute, så boring! Men idag måste någonting göras.. Så trött på att sitta inne dag in & dag ut. Vill ha sommar, då kan man göra mycket mer, vara ute! Ut och röra på sig, sola och bada. Finns ju inge bättre.
Är väldigt frestad på att åka utomlands, så det är nästa steget. Ska spara ihop pengar och sen åka och leva gott!
Så fyller jag ju om 9 dagar så då ska jag önska mig lite till en utomlandresa i höst!:)
Men nu ska jag kika klart på miami ink!
...

VINST!!! SÅ HIMLA BRAAA!!!!

ETT UNDERBART LAG!
Att man håller på rätt lag, Djurgården:) Vi vann, först gjorde Timrå 0-1 men såklart drar Djurgården över nollorna med 4-1!!! Kunde ju inte bli bättre. Så det kändes skönt! Kom upp över Brynäs.
Och i Modo-HV blev de 4-6.. Så det var ju iof bra för oss:)
Härlig match iaf, men nu tänkte jag ringa Ellen, vi har haft vår ligga sms terror under matchen! Så lika bra att ringa henne så vi kan dela på vår glädje:P haha!

dif

DJURGÅRDEN, såklart!

Ska kolla på Djurgården-Timrå nu, så hoppas verkligen att dom tar Timrå idag, då går vi om Brynäs, de gillar vi =) Spelat bra på slutet, synd bara att det blev 4-4 mot MODO. Vi som hade ledningen hela tiden. Men men, poäng som poäng!
dif

Annars under dagen så har inte mycket hänt, har bara tagit det lugnt! Och det har varit vääldigt skönt:)
Tänker inte göra något annat heller. Bara hoppas på att det underbara laget vinner denna match!
Uppdaterar efter matchen!


se här, NYTT NUMMER!

Så nu kan jag äntligen skriva ut mitt nya nummer och det är 073-6941246, Så fram med mobilen och lägg in de :) Och ja, jag har Comviq.
Men men, ska blir lite bättre på att skriva lite mer också:) Men iaf, idag har jag bara hunnit vakna, och sen åkte vi hem till älsklingen, så vi kom precis hit nu:)
Igår så gick jag & Jimmy och träffade Antonia och Pierre en snabbis, kul och träffa dom för att det var ju ett tag sen.
Men värst av allt är att jag inte får träffa Eyylleen på jätte länge, förutom om 10 dagar då jag fyller år och de blir ett jävla röj, och riktigt kul!
Jätteskönt med lov är det, behövdes verkligen, sen är det APU i två veckor också, så det blir också skönt, så ingen skola på tre helt underbara veckor.
Snart får man pengar också, och då ska jag iväg och handla lite kläder:)

comviq

Trött så det skriker om det!


Har nyss kommit ut från duchen, och nu sitter jag här i soffan och är helt slut! Älsklingen ligger redan och halvsover.
Hela dagen har vi varit ute och anglat och grillat och det var kanon mysigt! Fick massa fisk också, 9 gäddor och 4-5 abborrar på kilot. Skit nice! Gick upp klockan 4:50 i morse, och sen vid halv 6 kom Bror och Sandra. Mamma kunde dock inte följa med för att hon är sjuk! Tråkigt nog. Men men, vi hade kul iaf, vid 3- halv 4 åkte vi hem. Största gäddan var på 6-7 kg, och den näst största var på 3,7 kg. Så det blev lite reält iaf! Bilder kommer naturligtvis. Håller på att lägger in dem nu.


.Den högst upp 3,7 kg. Den under är en liten skit:P
hahaHaha min bror är fotograf:)
älsklingVärldens bästa!
pappa Pappa med gäddan
7kgGäddan på 6-7 kg
borreAbborrarna
hela gänget:PHela gänget;)
-.Jag ska såklart också visa upp fisken:P


Och ALLA HJÄRTANS DAG som var i går var så bra. Vi var på Heron City och gick på BIO och käkade jättegod mat! Black & White:) Mums! Sen kom vi hem på kvällen och då blev det film & mys:) Så var hur bra dom helst med världens bästa pojkvän! Älskar han så mycket! Jimmy Karlsson!
vy

LOV, det kan inte bli bättre..

Riktigt skönt med lov nu! Ska sova ut exakt varje morgon och ha skit skönt! Yeeah!
Har jätte lust att åka utomlands, ska spara ihop lite pengar nu så att det blir av snart. Sen fyller man ju år snart också, 2 veckor exakt idag:) 18 årrrr, det känns underbart! Sen kan man ju hoppa över att fylla 19 så att man fyller 20 direkt=)
Men men, planerna för fest och släktgrejs är iaf fixat så det är ju skönt!
Nog om de..
Har inte hänt så mycket idag för klockan är ju inte så mycket ännu, men har inte planerat att göra någonting ändå.. Bara ta det lugnt! Älsklingen ska iväg på träning vid 17, sen efter det ska vi hem till Jimmy och bara ha en myskväll!!
Förresten, jag byter nummer nu eller från och med i morgon, lägger ut det imorgon:)
Ska äta nu:)


...

ONE day left!

Nu börjar jag må relativt bra, ska till skolan imorgon i alla fall. Vi har någon Temadag imorgon, kommer någon gubbe som har varit kriminell förr eller vad de nu var. Men får se om man orkar hela dagen, min sovmorgon + min tidiga dag försvinner. Men men, är fortfarande inte helt pigg i kroppen.
Idag har jag iaf inte gjort någonting, ingen skola iaf. Vaknade iaf relativt tidigt och så gick vi upp och badade sen har vi bara tagit det lugnt. Lagade mat till mamma och pappa, blev spaghetti och köttfärssås, såklart!
Men ska kolla på Knutby-vägen hem nu:) Den där serien eller vad det är:)
GOD NATT SEN!!
.........

Myskväll!

Precis så har jag och Jimmy lagt oss i sängen och kollar på Det okända och snart så börjar Efterlyst, I like!
Så blir det såklart lite läsning också, måste faktiskt klara provet! Sen har vi tydligen Psykologiprov imorgon, men jag sattsar på Grafkom ist! Sen får jag fixa Psykologin. Så får se hur det provet går.
Förresten så har jag glömt bort att lägga in en bild på feting firren vi fick i Lördags när vi anglade. Det har blivit lite klagomål från min kära att jag inte hade lagt upp en bild, så den kommer in i morgon:)


Jag är väldigt less på en sak också, faktiskt, och det är  t om. så illa att jag måste skriva det här!
Tycker så hilma synd om dig och du är värd något som är bra för dig! Förstår inte hur du orkar med!
arg



Men nu ska jag mysa med världens bästa pojkvän, han är bäst, deni;)
Att ha díg betyder allt, du gör mig så lycklig Jimmy Karlsson.
hun


No school!

Sådär ja, vaknade vid 3 i natt och var SÅ himla kallsvettig, och det var inge vidare skönt:( Att vara sjuk är nog absolut det tråkigaste som finns. Snart ska jag & Jimmy gå ut med lilla akilles som sitter vid dörren och vill ut. Så vi får se om det blir någe trädsklättring eller inte =) Hehe. Han är en hejare på att klättra;) Vaknade tidigt idag, redan vid 8. Ganska skönt ändå:) Senare så blir det att plugga massor. Det är ju som sagt några sidor!  Men nu ska vi ut med kissen.
Skriver mer om dagen sen:)

...

Akilles har iaf fått vara ute nu:) Och de tog ett tag att få in han,haha men tillslut lyckades jag:) Var säkert ute en timma! Va skönt att få lite friskluft. Ska börja plugga nu tänkte jag. Så de blir väl de jag kommer göra hela dagen:(
Men men..

En helt vanlig Tisdag!!

Sitter hemma hos älskling och kollar på "Poker after dark".  Bra program!
Pluggat ganska mycket också, så får hoppas på att det går bra på provet på Torsdag:) Ikväll händer faktiskt ingenting, ska bara slappa och plugga lite till sen. Har frysigt hela dagen, märkligt märkligt!
Ellen & jag gick och fikade idag på lunchen, alltid lika trevligt med denna brud:)
Ska kika på pokern nu:)

POKER


Har multimedia, håller på med hemsidan. Nu bara 3 dagar kvar till lovet:) Nice.
Har inte så många lektioner idag så det är ju skön det:)
Men men, har inte tid att skriva nu!


tos

måndag-

Sista veckan nu då, innan lovet och APUn. Skönt med är så jävla trött idag. Har Grafkom nu. Igår blev det en lugn dag. Åkte hem från Ellen vid 10 sen käka jimmy,thom,ivan och jag pizza:) Det var gott:P
Sitter och gör anonser på grafkom, ganska ok. Prov på typsnitt på Torsdag, får hoppas de går bra:)
Ska bli så himla skönt med lov om en vecka, behövs verkligen!
nej nu ska jag jobba på fram till lunchen:)

Helst så skulle jag vilja hem till hjärtat och mysa!

älskling

Helg- uppe tidigt

Vaknade vid 7:40 då blev det frukost och sen hopp i duchen:) Jimmy & Stephan åkte till södertälje och hämta betesfisk. Ska angla. Somnade iaf relativt tidigt igårkväll, kollade klart på Twilight, sen somnade vi:) Filmen var riktigt bra! Sen ska vi hem till mig och hämta vin, sen till Eskilstuna:)
Skriver mer sen..
.....

veckan gjord, bara en vecka kvar..

Sådär då är det Fredag igen, skönt! För nu är det bara en vecka kvar innan lovet och APUn. Så ingen skola på 3 veckor sen och det känns enormt skönt!  Skönt att komma bort där ifrån också. Kom in till skolan idag vid 9:40 då vi började, så hade vi engelska prov, men de gick inge vidare så slutade 10:00 så min skoldag var 20 minuter!
Imorgon blir de eyyyllen=) Men idag blir de lugnt, så man är pigg i morgon:)
Riktigt trött  faktiskt, men de går över, hade ju faktiskt sovmorgon så förstår inte hur jag kan vara så trött. Konstigt:)
Plus att det har kommit en massa snö idag och jag vill inte ha nå mer nu, men får hoppas att de inte ligger kvar!

snö

Inte så länge tills man fyller nu då, och de känns riktigt härligt!


Så är det kväller. Sitter hemma hos Jimmy & tar det lugnt. Ganska seg! Men men, inge roligt på datorn heller!
Men men, ska titta klart på Twilight sen också. Har bara kollat på halva. Jättemätt är jag också, åt tacogratäng:) Gott vare.
Ikväll blir det iaf ingenting speciellt. Planerat lite för morgondagen också, så innan 3 måste vi vara i Eskilstuna för då stänger systemet:P och sen ska Jag,Ellen,Jimmy,Thom och Ivan dra och äta gott på O´Learys. Så det blir trevligt!

,,

Snart helg, så underbart!

-viminkäre

Skolan idag var lugn, inte så många lektioner så de är ju skönt!
Älskling kom och hämta mig vid tåget idag, sen åkte vi hem till mig hämta mina saker, sen åkte vi hem till Jimmy & tog det lugnt coh somna till ett tag:)
Nu sitter vi och kollar på hockey, Sverige-Ryssland ( 2-0 ) Sverige gjorde mål ganska så fort!:)
Planerat helgen har vi iaf gjort, från Lördag -  söndag ska vi hem till Ellen i Eskilstuna och dricka och ha de allmänt trevligt. Ska bli kul! Alltid kul att vara med den bruden;) haha.¨
Sen på söndag blir det vääääldigt lugnt!

Ha en skön kväll!

Heron City- god mat & BIO med den bästa!

Känner mig fortfarande lite krisig, men kom iaf hem från Heron City för ett tag sen. Var där med älsklingen, vi käkade och kollade på bio. Det var mysigt! Åt pommes, fläskfilé :) Mums.. Tack för en rolig/mysig kväll!
Imorgon blir det skola iaf! Bara två dagar kvar nu=) skööönt!
Väntar & väntar på en kommentar, men får inte även jag tjatat på dig!:P Tråkigt nog, haha!
Men ska sova nu, trött som satan.
God Natt!

..


Onsdag...

Sitter i skolan på media. Fryser och har jätte ont i halsen, känns skit! Tagit alvedon men inte fan hjälper det. Håller på med Adobe Premiere Pro men inte så kul för ingenting fungerar som man ska, och så är jag jätte trött så orkar abslout ingenting:(
Idag ska jag bara ta det lugnt, titta på film och mysa ner mig:) Skönt att det bara är två dagar kvar efter denna dag, helgen blir nog också lugnt, vill inte få mer ont i halsen eller någe sånt.
Men ska försöka göra klart lite här, låter som jag har varit versta negativ i de här inlägget, så ursäkta:) Mår verkligen piss i kroppen!
Hoppas ni iaf har en bra dag !

TISDAG- tandlärkaren

Nyss bastat med hjärtat. Tar det bara lugnt och slappar lite nu. Har vart hos tandläkaren idag och det gick bra, fast jag HATAR tandläkaren! Men lika bra att passa på nu innan man måste betala för skiten. Imorgon blir det skola, fast känner mig lite hängig, ont i halsen och sådär men det får gå.
ro

Så börjar veckan..

Trött, jättetrött!! Haft en kanon kul helg med alla! Tack för den. Nu sitter jag hemma hos Jimmy och tar det lugnt! Har vart ute med lilla Akilles ett tag och sen gick vi in och lagade lite mat, blev spaghetti och korv:P Ganska skönt ute idag, sol som man inte har sätt på ett antal dagar! Så skönt att den är framme. Blir bara lugnt ikväll, massa mys:) Och imorgon ska jag till tandläkaren, så hoppas på att det går bra också. De har avbokat mina tider enda sen i Novermber och det är ju lite kasst, och tydligen så är den tandlärkaren jag skulle ha sjuk, VARJE tid jag haft! Det låter verkligen märkligt! Men men imorgon ska dom få sig en liten utskällning, för inte ens skickar dom sms som påminnelse till mig! Märkliga.
Ska lägga in lite bilder från när vi var ute i dag!

jimmy..kkakakasssss

 Kväll
Ligger & kollar på tv, snart kommer advokaterna och det är faktiskt rätt bra! Men sen ska jag sova, för jag är trött!!! :) Men ledig imorgon iaf! Ska bli skönt. Bara 2 veckor kvar tills lov nu, och bara 25 dagar tills jag fyller 18, och då jävlar blir det festa:) Men sen efter lovet så har jag APU, men finns ingenstans så det är tråkiiiiiigt!!! Vill jobba & tjäna pengar nu. Kunna göra lite iaf. Måste kika upp något jag kan jobba med i sommar, har ni förslag så blir jag väldigt glad!
God natt på er allesammans!

ONT I HUVET!!!

Galen natt!! jiiiises.. Först var vi hos Kjell några stycken, sedan drog vi till Fraj och drack massor. Drack upp en platta Cube och så fixade vi en platta öl när allt var slut som vi dela på. Den tog slut den med:)  Kom hem vid halv 5 - 5 på morgonen, Helt SLUT!!! Blir en lugn dag idag iaf. Ska laga lite god mat idag och det ska bli så himla gott!! Imorgon skola också, en ny vecka att gå igenom!
Ligger och myser med älskligen i sängen :) Ska kika på tågtider nu till Ellen!
skriver sen.

.


RSS 2.0
Fotobloggar