Lördag

Då var det lördag, jag & Jimmy har bara tagit det lugnt & kommer att göra det heeeela dagen :)
Ikväll ska vi iväg och fiska lite i en ädelfisksjö. Grilla och bara ha det skönt!
Strax ska vi moffa lite tacogratäng framför v75, våran omgång att bli miljonärer eller? Skulle inte sitta helt fel! ;) Sen är det fotboll som gäller. En skön lördag med andra ord. Sen har jag en hel drös med bilder som ska upp här på bloggen, bla från veckan nere i Åker. Vet att jag skulle lagt upp bilderna för några dagar sedan. Men dagarna bara rusar förbi och tiden räcker inte till :)
Igår blev det en sväng till Örebro där vi handlade en ny toalettstol ner m.m Den vi har är inte sönder men vi ville bara ha en ny fräsh :) 
Alltid kul med nytt & fräsh, visst?

Haha, jag bjuder på denna :)


Hemma!

Nu är vi hemma efter 1½ vecka nere hos mamma och pappa i Åker. Varje dag har varit riktigt bra. Något jag kanske får klaga över är väl vädret? Inte det bästa faktiskt. Känns nästan som en varm höst!
Men men, man får göra det roligt och vi har verkligen haft det =)

Igår var vi iväg och campade med Mimmi & Edvin, vilket var så skoj! Hela dagen,kvällen & natten var super. Har en hel drös bilder som kommer upp senare ikväll då jag har fört över bilderna till datorn. Fiskade, grillade, vin i solen och kanonväder. Tältning var det som gällde och vi somnade vid 3 tiden på natten. Men vem kan inte sitta uppe hur länge som helst bara man har en mysig brasa och kanon sällskap? Vi kunde definitivt det!
Men när klockan var 3 så bestämde vi oss att det var dags att hoppa in i tältet. Jimmy och jag skulle ju åka hem idag också så att vi ville vara skapligt pigga när vi skulle köra :)
Helt klart en kanondag,kväll & natt!

Sitter i soffan nu och är så trött! Vi ska slå på en film och somna i soffan.. skulle iallafall tro att vi somnar :)

Och tusen tack till mina älskade föräldrar för en suuuper trevlig vecka (1½ v) .. Älskar er så mycket & det är alltid lika underbart att få umgås med er.


Nej, nu måste jag tacka för mig, soffläge? japps.


Lite mobilkort från igårkväll..


Mys :)

Mimmi :)


Kväller :)


Vi är som vi är.. knäppa ;)


Älskling & Edvin!

Lång dag! Gick upp halv 6. Åkte iväg o fis...

mms_img66242 (MMS)

Lång dag! Gick upp halv 6. Åkte iväg o fiskade med Jimmy, pappa, Markus & Kjell :-) Kjell o pappa fick en var. Åkte senare till farmor & farfar där vi åt mat & hade trevligt:-) fick jätte fina skor och en väska av farmor, ooootroligt fint alltihop :-) tusen tack! Sedan kom vi hem. Hade trevligt med mamma och pappa :-) nu sitter vi hos Kjell & tar en öl. Suuuuper trött bara :-) men nu ska jag vara lite social här. Ha en bra måndag folket:-D


Fisketajm!

Dags att dra ut en sväng och fiska, grilla och bara njuta :) Mamms och papps köpte en otroligt snygg fiskelåda till mig. Passar perfekt till mitt rosa spö, Haha :) jimmy köpte ny lina som han fixade på mitt spö och självklart blev det en ny fin spinnare ;) Så nu åker vi och hämtar upp Kjelle och sedan vidare upp til älgsjön.

Nya lådan. Dock inte så mycket innehåll just nu, men det fylls på när jag kommer hem. Smart som jag är tog jag inte med en enda fiskesak hemifrån förutom spöt!



Nya spinnaren


Ny lina på så nu jävlar.. Ska ta en större än i Tisdags.. 2,5 kg.. Idag - större!

R.

Rocky har hittat sin plats.. Det roliga är att idag har han varit på dom mest konstiga ställerna. Började med de stället på bilden. Satt där och myste. En timme senare så är han högst upp på hustaket. Haha helt sjukt att se han högst upp och verkligen njöd och sedan la han sig på verandataket!




Dåligt Natta!

Uppdateringen är katastrofal nu - Jag vet!

Men varje dag gör man alltid något. Igår var vi in till Riddardagen i Mariefred. Riktigt roligt! Bra drag också vilket var kanonkul. Vi mötte upp Malin där inne också, kusinen dvs. Hade kanonkul hela kvällen och natten men tillslut var det dax att åka hem. Dock så åkte vi inte hem utan vi följde med Malin hem till henne, Maja och Tommy. Så det blev övernattning där. Sen natt, halv 5 i morse slöt vi ögonen. Vaknade vid 9 & beställde taxi hem. När vi kom hem så var vi lagom slitna och trötta. La oss framför tvn och vaknade till liv igen kl 14:00!! Men det var verkligen välbehövligt :)

Efter att vi vaknade till liv så åkte Jimmy, jag, mamma, pappa och Robban in till Mariefred och käkade ute vilket var kanonmysigt och gott. Mer än det har vi inte gjort.
Nu är Jimmy och pappa ute och fiskar medans jag och mamma myser och äter varma baguetter och lite annat gott!
Kvällen är kommen och jag orkar inte ens lyfta på ena lillfingret. Trött? - Väldigt!






Fisket..







SOMMAR!

Igår började vi dagen med att fiska. Gick upp vid 7 och åkte iväg. Mysigt! Denna gång fick Jimmy en på 2kg. Bild kommer senare. Efter fisket så blev det lite partay. Kubbspel m.m . Väldigt trevligt :)
idag vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, men det är ju UNDERBART väder ute så inte tänker jag sitta inne och lata mig. Inte meningen att göra det när det är fint väder. Då ska man inte ha mage till att klaga sen när det är dåligt!! SÅÅÅ nu ska jag dra ut badenbaden och sola. Vill bada också... Jag får väll åka och göra det om ett tag.



Hemma från fisketuren.

Nu har vi kommit hem från fisketuren. Varit uppe i älgsjön och fiskat lite. Jag fick en bamse :)
Mer uppdatering & bilder imorgon:)

Regn..

Det regnar ute och vi försöker komma på något skoj att göra :) Finns mycket men det skulle vara roligare om det var sol ute. Men ikväll kunde solen komma fram så vi får se vad vi ska hitta på då!
Nu ska jag fixa i ordning mig och försöka komma på något skoj att göra.

Sovit hur bra som helst så jag är kanonpigg. Sovit länge också.. somnade runt halv 10 på kvällen igår och vaknade vid 6 och var kanonpigg men försökte somna om och lyckades sova till 9 iaf :)



Helgen i bilder.





I Åker.

Vi kom som sagt ner i fredags. Har redan haft två kanondagar!
Härliga människor, god mat & dryck och allt är allmänt bra :)
Idag ska vi iväg på Majas kalas och sådär sen vet jag inte riktigt vad som sker, är sugen på lite kvällsfiske. Skulle vara mysigt. Lite grillning på kvällen osv ... mysigt! Men får flirta lite med Jimmy så att han också vill. Dock brukar det inte vara så svårt när det gäller fiske :)

Lite bilder från fredags och igår får ni senare, tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu!
Ha det härligt alla semesterfirare=)


Då var allt klart..

Nu är allt packat! Inte en sak som är glömd, förhoppningsvis.. Jimmy kommer väll hem om en timma ungefär och väntar på att min morbror och mina kusiner från Härnösand ska komma förbi & hälsa på och se hur vi bor. Mycket trevligt! Dom kommer väll vilken sekund som helst :)

Sen så är det bara bilfärden kvar sen så är det bara att dra igång Jimmys semester =) Skönt skönt!

Kusinerna förra året hemma hos mamma och pappa.



Och morbror Conny.

<3

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they're torn
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, they never go away
They live on, even when we're gone



Gäsp.

Är ganska så pömsig nu. Grillade lite kött förrut, lika bra att passa på nu när det är underbart väder ute :) Efter det så försvann all energi för ett tag och då la vi oss och kika på en film och bara slappade vilket gör att man blir väääldigt trött! Vaknade till lite när jag gick ut och hämtade och vek tvätten. Nu är det också gjort så nu kan jag lägga mig i soffan och bara slappa igen. Men då kommer jag väll på något annat som ska göras? ;-)

Idé på någon bra film? Känns som att vi sätt nästan alla nya och en hel drös gamla. Går absolut inget bra på tv heller.


Summer is my best friend

Solat hela dagen.. Men har faktiskt också hunnit packat ner kläder osv. Så nu är allt packat och klart för imorgon..
Självklart kommer man hitta lite kläder här och där som kommer att flyga ner i någon väska. Därför är det så bra att packa dagen innan annars glömmer jag alltid någonting & kommer på det halvvägs.

Nu ska jag inte göra speciellt mycket. Jimmy har bänkat sig framför tvn och det kanske jag också ska göra. Vet dock inte om jag har ro till det just nu. Energin bara flödar, energisk människa som man är ;)

Imorgon blir det självklart lite partay när vi kommer ner. Först umgås med mamms och papps och sedan träffa vännerna på kvällen och festa in semestern. Hoppas på lite sol som dom dock inte har lovat. Men det kan ju ändras ;-)


Torsdag.

Tvättmaskin är på & jag ska packa ner lite skor som ska med under veckan. Det är inte lätt. Vill nästan ha med mig alla. Av närmare 45 skor så får jag väl ta med mig 6-7 kanske? Det är lagom. Måste som sagt ha lite att välja mellan beroende på vad vi ska göra. Mina små darlingar.
Sen är det dax att börja med kläderna...
När ska jag hinna sola? Jo jag gör så att jag går ut nu igen och solar till 12 sen får jag börja med tråkigheterna! Låter som en ganska så bra idé.

Nästa vecka kan också få bjuda på detta fina väder!



Soffan!

Har precis kommit hem igen efter en skön promenix ner till sjön :) Fint & skönt väder ute!
Så nu har jag lagt mig i soffan. Kikar på tv & är faktiskt ganska trött!

Imorgon är det saker som ska fixas sånt som tvätta, packa, städa & tänka på allt som ska med på fredag. Inte läge att glömma någonting eftersom vi är nere 11 dagar. Vill gärna ha med det som behövs, haha. Och välja kläder för en vecka? Känns som att det är lika bra att ta med  -näst intill allt!
Men det går ju inte.
Rocky ska med ner på fredag så jag hoppas innerligt att det går bra i bilen. Det var länge sedan han åkte så långt nu. Men håller tummarna. När han väl är framme så lever han som fisken i vattnet. Okej, det där gick inte ihop.. Katt & fisk?!
Iallafall, nu ska jag ta ut täcke&kudde och halvsova innan det är sängdax.


värme..

Okej, jag tar tillbaka en del av det jag skrev om vädret i förra inlägget ;)
Nu är det varm, 42° så jag kan absolut INTE klaga.. Det är precis utanför på baksidan och självklart är det där man ligger och glassar. Dock är jag lite halvt uttråkad och inte vill man sitta inne och häcka när detta väder är? NO WAY!! Ska se efter vad jag kan hitta på. Skulle helst av allt att det kunde vara fredag idag =)

Nu ska jag ut och lägga mig i solstolen igen. UT i solen med er.. Om ni inte arbetar såklart :)



Ons

Då är det Onsdag & om 2 dagar åker vi. Ska bli så skoj!

Igår började dagen med att vi åkte och fiska vid en ädelfisksjö. Svärmor,svärfar, Jimmy & jag. Jimmy började med en fisk efter första kastet och svärfar avslutade med en.  Började sedan åska och regnet bara hängde i luften så vi beslutade oss för att åka hem. Var kanske hemma i 3 timmar sedan åkte jag & Jimmy en sväng tillbaka på kvällen. Mysigt!

Idag så vaknade jag vid halv 10 vilket var suuuuper skönt! Skulle ut & sola men det blåser ju nästan lite kallt? Vart har den riktiga sommaren tagit vägen?
Vilket fall så gick jag in igen. Nu ligger jag här, myser med Rocky & kikar runt lite.

Fick hem mina skor som jag beställde förra fredagen. Satt kanonbra!



Får nog hem det sista plagget idag!

Men nu ska jag kila ut och hämta posten sedan plocka lite smått.

Ha en bra dag!

Ute & fiskar med Jimmy. Jag ska bara få en...

mms_img41042 (MMS)

Ute & fiskar med Jimmy. Jag ska bara få en redig en ;-) har ju mitt otroligt snygga spö så vilken fisk drar sig inte till rosa spö och rosa powerkulor;-) ? Nej men dags för mig att dra upp en jävel nu!!


GRATTIS PAPPA!!!

♥Grattis till världens underbaraste pappa♥



Hoppas att du får en otroligt underbar dag,
Älskar dig ♥

Helgen i bilder.

I fredags åkte vi som sagt ner till mamma och pappa. Mycket fint väder och väldigt trevligt =) Plus att Malin (min kusin) och lilla Maja kom och spenderade en del av kvällen med oss vilket var mycket trevligt :)
Så tänkte dela med mig utav lite bilder från Fredagen.




Moi



Älskling!



Pappsen.



Mormor & Mamma



Malin & Jag.


Lilla Maja =)



Maja & Sotis!


Malin och Maja.




Mamma


Mormor och Jimmy.


Malin, kubbspel.


Pappsen



Maja.


Jordgubbar..









LÖRDAG
Lördagen kom vi hem och väntade besök av svärisarna. Ca 5 minuter efter att vi kom hem så kom dom. Så eftersom det var fint väder i lördags med så satt vi ute och njöt av värmen. Grillade sedan lite mat osv och senare på kvällen gick vi in till Grangärde "festivalen" som ja, vad ska man säga? Haha. Kanske inte det bästa som jag varit på ;) Men vi satte oss vid lite öltält och sådär. Mycket trevligt! Har dock inte så mkt kort från lördagen då jag nästan glömde bort att jag hade kameran med mig. Men ni får se bilderna som jag tog iaf :) haha.






De var tyvärr de ända bilderna som fanns.. Men bättre än ingenting! ;)



SÖNDAG!
Ett ord för söndagen!
-   D-Ö-D!!!!!!



Så pigga var jag och Rocky Igår :P

Då var vi på väg. Har åkt 40 minuter redan...

mms_img16181 (MMS)

Då var vi på väg. Har åkt 40 minuter redan. Så kommer fram skapligt:-) ska dock stanna på Tunapark först. Se om man hittar något skoj;-) Fick inte hem de jag beställde i onsdags idag, eller ja inte innan vi åkte. Så får hämta ut det i morgon om det kommer in senare idag:-D Men hoppas ni har en bra dag i solen för det ska jag verkligen ha :-D


Freedag

Godmoooorgon! Äntligen fredag!
Har precis vaknat och sk strax hoppa in i duschen. Sedan packa ner lite badkläder och lite smått. Är som sagt bara borta över natten så det blir inte så mycket packning =) Plocka undan lite och bädda sängen sen är dat bara att sätta sig och åka ner mot Åker =) Åh tänk om det var idag vi skulle åka ner och stanna hela veckan..
Äsch det är inte så länge kvar till dess.
Men nu ska jag sätta fart. Hörs senare.


(glömde klicka på visa inlägget så detta var skrivet 09:07)



Åhhhhh!!

Nu är jag färdig med alla "hushålls sysslor". Men nu har jag ett annat problemo.. Vad ska jag göra för mat? Jimmy kommer hem vid halv 5 så jag tänkte att maten kunde vara klar då men hur lätt är det när jag inte har den blekaste aning om vad jag ska göra för mat? Och ingen bil hemma så kan inte åka och handla.
Jag själv är inte speciellt hungrig så jag skulle klara mig på en toast men Jimmy lär vara något hungrig det efter jobbet ;)
Ge mig tips på något gott tack!


Torsdag, (12:50)

Har precis hoppat ur från duschen. Har faktiskt hunnit med en del idag, redan! Gick upp vid halv 10, så skönt att sova ut lite. Klädde på mig och tog mif ut för att klippa gräsmattan.. så det är klart! Fixade sedan tvätten och plockade undan lite smått så strax ska jag ut och hänga ut tvätten och sedan starta en maskin till.

Imorgon åker vi iväg till mamma och pappa som sagt. Fira min älskade pappa som fyller år på Måndag ♥ och självklart träffa mormor som är nere och hälsar på :) och som sagt åker vi hem på lördag igen. Snabbfärd får det bli, men det är lika underbart att få komma ner ändå! Plus att vi åker ner igen hela vecka 29. Från fredag v28 - sön/måndag v 29/30 :) Ska bli så kul att ha lång tid nere. Då menar jag verkligen underbart! Så jag håller tummarna för strålande väder v29 så ge mig det, tack!


You're the best.


Film

Precis kikat klart på en film. The way back. Helt okej men absolut inte den bästa jag har sätt! Lite långtråkig i mitten utav filmen. Nu ska vi kika på en annan film, 127 Hours. Får se vad det är för någon. Sevärd eller icke?
Så dax för mig att borsta tänderna och fixa i ordning mig för sängen =) Krypa ner och somna till en film, finns inget skönare :)
Sov gott!

KlickKlick...

Nu har jag klickat hem skor och lite smått. Hoppas de kommer innan helgen :) Hittade inte så mycket kläder som jag fastnade för men lite. Skor skulle jag kunna beställa en hel drös för det finns det massor utav. Men men.. På fredag åker vi ner till mamma och pappa. Min mormor kommer från Härnösand ner och är hemma hos dom så då vill vi självklart åka ner och träffa henne. Och mamma och pappa såklart =) Åker hem på lördag igen. Svärföräldrarna kommer hem till oss då. Det är Grangärdefest så det blir till att gå dit om det blir uppehåll dvs. Hoppas på en solig och varm helg!


Tired..

Jag känner mig trött.. men inte så konstigt! Gick upp tidigt idag ;) Haha.. Men det är bara att vänja sig. Nej, men så jobbigt tycker jag inte ens att det är. Problemet är bara att vi somnade sent igår. Kikade klart en film och den slutade halv 1 och sen ska man försöka sova efter det :) Idag blir det tidigare i säng.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu?
Fram med kameran & trixa lite kanske?

Bad update..

Jag vet.. Men har varit otroligt fint väder idag så jag har setat ute i solen och njutit :) Jätte skönt!
Dock tycker jag att solen kommer fram allt för sällan :( Det är ju ändå sommar!!! 
Nu har jag absolut ingen aning om vad jag ska göra, en promenad senare blir det iallafall, skönt innan man går & lägger sig! Blir knäpp utav att sitta inne en heldag.. I veckan får det kanske bli en sväng in till stan för att kika runt. Får se får se..


Kväller.

Nu ska vi slå på den nya serien The Killing och se vad vi tycker om den. Hoppas på att den är riktigt bra :)
Sen är det dags för sängen. Fortfarande lika trött som jag varit heeela dagen lång! Det kommer efter.. efter den otroligt roliga och galna helgen =)
Nu är det som sagt ny vecka och den ska bli lugn. Fixa lite hemma i veckan bara :)

God Natt & sov g
ott, för nu är det dax att kika på The Killing!

Lite smågodis & mys i soffan. Dock inget b...

mms_img67687 (MMS)

Lite smågodis & mys i soffan. Dock inget bra som går på tv! Och den lilla vita datorn hakar upp sig hela tiden så ingen film blir det heller.. Så kanske ska stänga ögonlocken en stund så kanske det börjar en bra film senare? Låter som en väldigt bra idé. :-)


True..

Har precis kikat klart på P.S I Love You..
Trött men ändå pigg, svårt va?
Vädret är kasst, ingen sol idag heller. Dock gör det inte så mycket idag, men imorgon kan gärna solen få kika fram. Kanske blir lite piggare då? Om ett tag ska jag börja med maten. Potatismos får det bli idag.. och något till men vet dock inte vad. Sen om jag får lite energi så ska jag ta mig en tripp ner till sjön med kameran :)
Men nu ska jag kika lite skor på internet. Kanske hittar några skönheter ;)








- People changes, things goes wrong, shit happens, life goes on.

Hold me when I'm scared And love me when I'm gone

Music-eighthnote.pngMusic-quarternote.png


There's another world inside of me

That you may never see
There's secrets in this life
That I can't hide
Somewhere in this darkness
There's a light that I can't find
Maybe it's too far away...
Maybe I'm just blind...
Maybe I'm just blind...

So hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone
Everything I am
And everything in me
wants to be the one
You wanted me to be
I'll never let you down
Even if I could
I'd give up everything
If only for your good
So hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
You can hold me when I'm scared
You won't always be there
So love me when I'm gone
Love me when I'm gone...

When your education x-ray
Can not see under my skin
I won't tell you a damn thing
That I could not tell my friends
Roaming through this darkness
I'm alive but I'm alone
Part of me is fighting this
But part of me is gone

So hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone
Everything I am
And everything in me
wants to be the one
You wanted me to be
I'll never let you down
Even if I could
I'd give up everything
If only for your good
So hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
You can hold me when I'm scared
You won't always be there
So love me when I'm gone

Maybe I'm just blind...

So hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone
Everything I am
And everything in me
wants to be the one
You wanted me to be
I'll never let you down
Even if I could
I'd give up everything
If only for your good
So hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
You can hold me when I'm scared
You won't always be there
So love me when I'm gone
Love me when I'm gone...

Love me when I'm gone
When I'm Gone
When I'm Gone
When I'm Gone

I promise, I dont know..

Det snurrar tusen saker i mitt huvud just nu och väldigt många frågor som jag inte kan besvara.. än..


Så därför ska jag stänga ner datorn, gosa in mig ännu mer i mitt sköna täcke & försöka sova. Imorgon får bli en dag då jag inte gör ett smack. Känner att jag varken orkar eller vill göra något. Bara vara och bara ha all tid på mig.. Så nu ska jag försöka sova. Sov gott och dröm sött :)


Wow, vilken helg!

Idag mår jag kanske inte lika bra som jag gjorde i går och i fredags. Shit, jag är helt slut!
I fredags var vi som sagt inne på LudvikaFesten & jädrans så kul vi hade. Bra drag och massor utav folk.
Lördagen var vi hemma och grillade gott och drack gott. Kubbspel, 5-kamp och brännboll! Jag kan säga att alla var möra i kroppen idag. Varje liten del i kroppen har ont. Haha. Men självklart var det värt det för helgen kunde absolut inte ha blivit bättre. Den var toppen.
Så lite bilder vill ni kanske se..
Har tagit både med systemkameran och den andra lilla kameran. Så de bilder som har lite sämre kvalitet är de som är tagna med den lille ;) Hade bara den med mig in till Ludvika under fredagskvällen/natten.





FREDAG!


På väg in till Ludvika i taxin.




Älskling & jag på uteserveringen vi käkade och drack gott på.


Andreas,Freddan,Jag,Patan och Kjell på uteserveringen.


Andreas,Freddan,Patan och Kjell med de nybeställda drinkarna;)


Svärföräldrarna som vi mötte inne i Luddis.


Jag, ser lite trötter ut där? Men det kan nog inte stämma :)




Då har vi knatat vidare och slagit oss ner i ett öltält.



Två glada grabbar. Andreas och Freddan


Älskling




Klockren bild!



Innan vi drog hem gick jag, Jimmy och Freddan till subway och tröck i oss. Det var bara vi tre för vi alla tappade bort varandra. Slutade med att Andreas kom till oss då han hade gått till en mack som ligger ganska bra bit ifrån stan. Men han lyckades med att hitta tillbaka som tur var. Kjell och Patan var på villovägar. Hittade Kjell tillslut. Bara Patrik kvar då;) Men efter några timmar så ringde han och var i ett parkeringshus.. Ja galen och helt otroligt rolig kväll!!



Subway



Sen var det dax för hemfärd efter en total lyckad kväll..


Älskling, Freddan & jag


Grabbarna:)









LÖRDAGEN!
Då kör vi bilder ifrån Lördagen.


Bål.


Grillning


Efter maten var det dags för roulette.. med jäger


Lite vin på det.. Lagom till 5-kampen som jag tyvärr inte har några kort på :( Glömde helt bort!



Kjell avgudade bålen!


Kubbtajm. Patan & Älskling



Kväller



Självklart ville vi ha korv med bröd sent på kvällen så fram med grillen!




Sådär nu får det räcka med bilder. Orkar inte lägga in fler nu :)

Nu kör vi !!

mms_img21277 (MMS)

Nu kör vi !!


Yes!!

Outfiten är vald! Men kan ändras i sista sekund...
Fan jag är hopplös när det gäller att välja kläder!

Grabbarna har iallafall börjat sin färd upp hit. Och det bästa är att det är soligt! De hade lovat regn & grått men nej nej .. Stämde inte.
Imorse när jag klev upp så regnade det och det var hel grått. Min första tanke var typ - fan också, det kommer absolut inte komma någon sol idag inte. Två timmar senare så sprack det upp och nu är det sol. Underbart!
Hoppas verkligen att det håller i sig hela kvällen för då blir det perfekt!

Nu måste jag nog ta mig en macka eller något. Fick i mig en halv macka på lunchen. Inte speciellt hungrig men annars kommer jag slänga huvudet i golvet kl 8 ikväll ;) haha



Done!

Äntligen klar med städningen! Bäddat sängarna som grabbarna ska sova på också.
Jimmy kommer hem om en timma och då ska vi iväg och handla lite smått. Måste handla jordgubbar till bålen som ska göras ikväll! Eller tills dom kommer.
Vi löste färden in till Ludvika också.. Taxi bokat in.. och ja hem blir samma visa :) Skönt!
Dax att föna håret och fixa i ordning sig lite. Kanske ta tag i det jobbigaste problemet också..
Vad ska jag ha på mig ikväll?
Får kika lite, annars ska jag kika på den en halvtimma innan vi ska åka, typiskt mig!!


God morgon Fredag!

Vaknade vid 9 snåret. Fortfarande trött men det blir bättre under dagen :) Äntligen är det fredag. Veckan har bara rusat förbi vilket är bra tycker jag :) Ikväll blir det som sagt Ludvikafesten. Kul. Men kollade bussar nu och det går ingen den tid vi vill åka in, vilket suger. Får lösa det på något annat sätt :)
Nu ska jag väll försöka ta mig upp och börja med städningen.. Åå vad jag är icke-städsugen!
Jag gör det för fredagens skull ;)



RSS 2.0
Fotobloggar