Filmtajm!

Har bäddat ner mig i sängen. Nu ska vi slå på en film och jag antar att jag slocknar bara efter några minuter, haha.
Jag ber nu att det inte kommer någon regn imorgon, snälla! Nej jag ber inte men jag önskar ;) haha.
Det är redan sista Juni! Vart har denna månad tagit vägen och vart har det fina vädret varit? Förutom denna vecka som gått.. Den har varit underbar, mer än så kan man inte säga:) Men hela början och mitten av juni har varit kass! Jag hoppas verkligen att Juli och augusti blir riktigt stekheta. Gärna som de senaste dagarna har varit :)
Det finns ju inget bättre än att ligga och sola och bara må.
För mig kunde de få vara sommar året om för vintern är.. nej men usch, nu ska jag inte ens tänka tanken på den skit årstiden!
Ge mig mera sol så är jag nöjd!

Nu är det dax att slå på filmen och somna gott.
Sov gott sweeties.



Sova nu?

Skulle gärna göra det!! Men då kommer jag inte kunna sova senare. Jag är så trött!!
Kommer att sova som en prinsessa i natt.. och sova ut ska jag göra. Eller kanske inte? Har en del saker att göra imorgon innan grabbsen kommer =) Skulle ha städat idag men inte ens det hade jag ork till. Så kan det vara i bland och idag var det en sådan dag för mig! Imorgon ska jag vakna pigg som bara den och börja tagga till kvällen, hoppas den kommer att bli super bra! Men det är jag nästan säker på.
Börjar med käka och dricka gott på någon uteservering!


Bilden bjuder jag på, mjukisoutfit! ;)

Summer!!

Jag har precis duschat. Om ett tag kommer svärföräldrarna för att hämta Bagge. Det har gått kanonbra. Förutom natten. Han undrade väll vad som hände? Han har aldrig sovit här så. Fick mig iallafall 3-4 timmars sömn :) Annars har det gått kanon. Nu är han helt utslagen i hallen. Sen när Jimmy kommer hem ska vi iväg in till Ludvika för att handla lite smått och gott på bolaget. Middagen idag får bli en halv macka på Subway, gott! Jag är inte ens sugen på varm mat såhär på dagarna när det är så varmt. Tappar matlusten helt!
Får hoppas på att det inte är fullt med folk på stan idag, men det finns en stor chans att det tyvärr är det eftersom LudvikaFesten börjar redan idag.
Måste bara tillägga att vädret är ju helt underbart idag med! Tack för det.
Men men, vi hörs när jag kommit hem igen :)


Då har bagheera kommit hit. Hunnit med lit...

mms_img12724 (MMS)

Då har bagheera kommit hit. Hunnit med lite vattenkrig och så. Nu är han helt slut & ligger i skuggan & flåsar :-) inte lätt med den pälsen i denna värme. Invänta älskling, iväg och handla & sedan tillaga lite nachotallrik:-D mums...


Ligger ute & pressar lite. Sömnen har väl ...

mms_img73326 (MMS)

Ligger ute & pressar lite. Sömnen har väl kanske inte varit den bästa i natt. Rocky somnade väll någonstans ute och jag upp och ropade efter han stup i ett;-) haha. Men 8 i morse kom han in och gosa ner sig under täcket med mig :-) Så nu ligger jag o vilar upp mig i solen.


Fäääärdigt!

Nu har jag & Jimmy precis målat klart de lilla i hallen. Skönt!
Känner mig jätte trött men det kanske inte är så konstigt efter många timmar i solen och rensat i trädgården :) En dusch skulle inte sitta fel så att det får bli det första jag gör efter att jag skrivit detta inlägg! Och seeeen så är det movietajm =) Det skulle sitta fint!
Imorgon kommer som sagt Bagheera hit och ska vara här till på torsdag, så självklart blir det solen hela dagen imorgon också. Promenader och lek!


Markus & Evelinas fina Nova.

Två bilder på lilla Nova från dagen innan Midsommar!
Är hon inte vacker :)




God Morgon =)

Dags att gå ut & lägga sig i solen. Tänk om det kunde vara sånt här väder varje dag man vaknar upp? Lovely!
Har lite saker att göra idag också, tvätta, rensa, städa och sen måla! Men något kanske man kan göra i morgon
Imorgon är vi hundvakt. Bagheera ska vara här till på Torsdag! Hoppas på att det går bra, men det tror jag :) Han har aldrig sovit här förrut.
Men nu hörrenini nu är det dax för mig att lägga mig i solen och stekas, och det tycker jag att ni också ska göra om ni inte jobbar dvs ;)  

ovriga smileys som är gratis




Dags att sova.

Nu är det dags att sova. Älskling & jag har kikat på film så nu är jag helslut.. Såg Svinalängorna som var KASS! Trodde den skulle vara bra, men icke! Kommer inte ut så många bra nya filmer nu. Vet knappt vilka som går på bio nu? Haha. Men så är det, nu ska jag sova så att jag orkar upp för att jobba mer på brännan imorgon;)

Good Night!


Äntligen!

Nu funkar internet som det ska! Åh blit tokig när inte internet fungerar..  Det är ju något man använder varje dag. Haha.
Ligger just nu ute i solen och solar, satan vad skönt det är =)
Hela veckan ska det vara fint väder, skönt!
På fredag kommer några vänner upp. Riktigt skoj! Så fredagskvällen kommer vi att tillbringa inne i Ludvika eftersom det är LudvikaFesten! Galet skoj. Så ge oss fint väder då tack! Dom blir självklart kvar över helgen så på lördagen kommer vi att vara hemma :) Lite grillning, kubb och sånt shit! Mycket kul!
Tänka lägga in lite bilder från midsommar sen också, om jag kommer ihåg, de ligger fortfarande kvar i kameran. Har inte ens tänk tanken att föra över dom eftersom internet har krånglat.
Men nu ska jag fortsätta sola i det underbara vädret som besökt oss ;)


Kan tyvärr inte uppdatera från datorn då v...

mms_img75055 (MMS)

Kan tyvärr inte uppdatera från datorn då vi har varit utan Internet 2 dygn. Ikväll någon gång ska det förhoppningsvis fungera igen :-) bättre uppdatering lovar jag när Internet funkar ;-) Resten av denna söndag kommer jag att ligga halvdöd i soffan ! Heeeelt slut;-)


Pustar ut...

Okej, det ser ut som en byggnadsplats här inne. Haha.. Men idag är två väggar till gjorda. Är otroligt trötta så mer blir det inte idag! Tänkte visa lite bilder på hur det ser ut nu :) Innan bilder kan jag också lägga upp..
Sen lite bilder från idag då vi som sagt haft trevligt besök av Markus, Evelina & lilla Nova :)


Innan: Då jag precis hade laserat sko & hatthyllan. Men nu är det som sagt om väggen!


Efter: Målat. Dock har vi ej kunnat ställa tillbaka byrån då vi precis nu har målat väggen åt vänster!



Innan:



Efter:


Innan: Innan vi ens hade laserat allt i vitt! Precis nästan när vi flyttat in!



NU:


Fina lilla Nova:)







Ons.

Har Markus & Evelina på besök :) Har precis ätit lite lunch, hamburgare fick det bli! Senare är det dax att börja med målningen igen. Får se hur långt vi kommer idag? Kanske blir klara? Skulle vara riktigt skönt i så fall. Dock så behöver vi nog köpa en liten färgburk till! Kanske kanske..



Målat..

Igår började vi måla hallen! Hela dagen igår & idag har varit fullt upp med just målningen. Bra blir det. =) Bild får ni se i morgon  på det som är klart. En hel del kvar att måla.. Imorgon kör vi hela dagen! Men nu..

Sova!

Kanon helg!

Haft en jätte bra och mysig helg, kan vara just det som gjort att uppdateringen har varit på noll! Haha.
Helgen gick fort men vad är det man säger? När man har roligt går tiden fort..
I fredags så åt vi lite mat när mamma och pappa var framme. Spelade kort inne eftersom det var jätte dåligt väder ute. Eller ja regn ialla fall. Men lite senare in på kvällen vart det varmare ute och det sluta regna så att vi hoppade ut på verandan på baksidan & satt ute ett tag :) Fredagen drog mot sitt slut och på lördagen väntade stan på mig och mamma & fisket för Pappa och Jimmy.
Först stan där vi hitta lite smått & gott. Lite baskläder & smycken. Självklart Subway lunch på det! Vidare ut mot Gonäs där vi kika runt på Jysk och alla andra affärer.
Köpte en ny grill till Jimmy, en torkvinda så jag ÄNTLIGEN kan hänga ut sängkläder utan att vika dom 411 gånger! Haha nej men det vart hur skönt som helst :) Ljuslykta, och en ljusgrej som är uppe på väggen kom och med hem :) Killarna fick 4 fiskar denna gång också, helt otroligt! Haha..
Kubb på kvällen då vi hade KANONväder från klockan 3 på dagen och hela kvällen. Kanoners..











Så trött på regn, inte ens varm ute! Men i...

mms_img49238 (MMS)

Så trött på regn, inte ens varm ute! Men idag kommer mamma o pappa hit vilket gör dagen genast mycket bättre :-D så nu invänta Jimmy sen iväg o handla det sista till maten & kvällen. Spöa alla i kortspel ikväll;-) eller något roligt spel... Ser fram emot detta ;-)








Tors.

Morrn Morrn!
Sovit som en prinsessa hela natten, haha. Hoppas bara att jag kan piggna på mig snart bara, fortfarande trött? Idag gäller lite dammsugning osv.
Imorgon kommer som sagt mamma & pappa hit, och jag håller verkligen tummarna för OK väder. Vilket jag menar med åtminstånde uppehåll! Imorgon spelar inte så stor roll, men på lördag får gärna solen kika fram lite :) Men men, det blir som det blir. Lika trevligt ändå =)

Nehe ni, det är väl lika bra för mig att kliva upp och börjar dra i snabeln (dammsugarn)


Stooooormissen♥

Phuu..

Nu har jag precis hängt upp de nytvättade sängkläderna. Så nu blir det rent och luktar gott i vår säng & gästsängen såklart :) Så nu är det dax att kika klart på filmen som jag inte hann se klart igår. Hinner med det innan Jimmy kommer hem från jobbet då vi direkt ska iväg in till Ludvika för att storhandla och lite sånt =)
Så nu ska jag slänga mig ner i soffan och ta det lugnt ett tag!



=)

Igår kom halkskydden till trappan. Och det blev kanon snyggt! =) Så nu är det absolut Ingenting mer att fixa på trappen. Nästa steg är att riva tapeterna i hallen och måla i någon snygg färg. Vi har lite planer på färg men det får ni se när det är klart :)

Tänkte dra upp lite bilder från bla helgen, trappen osv.









Här satt vi näst in till hela Lördagkvällen, så mysigt! Helt plötsligt kom världens åska så då hoppade vi gärna in ;)


Lite regn kom också..


walk with your memories...



16:24

Nu kom det lite moln som skymmer solen lite så att jag har hoppat in.
Legat ute och solat nästan hela dagen. Fixat och trixat med lite tvätt och sånt tråkigt ni vet :) Sånt som måste göras.
Nu ska jag fixa lite käk. Jimmy kommer hem strax också. Får se vad mer som händer idag? En promenad ikväll skulle jag tro. Eller blir det bara en slapparkväll? Får se får se.
På fredag kommer mina föräldrar hit, så roligt! Håller tummarna för fint väder eftersom grillning och kubbspel är såklart inplanerat:D


Monday

Nu ska jag bege mig ut i solen för att det är STRÅLANDE väder idag =) Så himla skönt!
Vaknade ganska tidigt idag, får ju inte missa solen ;) Nej jag skoja.
Men nu ska jag slänga på mig bikinin och så!


Hemma!

Idag har jag målat lite smått på övervåningen så nu är det också klart ;) Efter det gick jag direkt ut för att klippa gräsmattan, HELT slut efter det! Men nu är det fint & klippt. Solen kom ju fram vilket gjorde att det blev riktigt varmt och härligt.
Vid halv 5 tiden åkte vi ut till kopparberg för att hälsa på svärisarna. Mumsade pizza & så. Länge sen man åt det så det satt riktigt fint i magen :)
Nu är vi hemma och jag är så himla trött. Ska bädda ner mig i soffan och bara titta på tv! Mysmys..


Tråksöndag

Vilket piss väder det har varit ute heeela morgonen! Jag som hade massor utav planer utomhus idag :( Finns inget tråkigare än att bara sitta inne frmaför tvn, känner mig så fruktansvärt Lat då.. Tiden bara rusar iväg och därför vill jag att solen kan komma fram NU. Vill ut & klippa gräset och mer. Jag håller tummarna för lite sol!


Kanon..

Haft en helt underbar dag/kväll med bästa.
Har först och främst solat under dagen, som ni såg i inlägget innan så var det stekhett ;)
Har grillat kanongod mat och haft helt kanon hela dagen.
Först moffade vi lite sen satte vi oss ute på verandan (på baksidan) och öppna lite vin & bara njöt!
Helt plötsligt kom världens åska som gjorde att vi gick in.. Aldrig hört så högt dunder som idag.. Men mysigt var det ;)
Sen var det lite mer trevligt som gjorde vår dag eller ja, kväll =)


Det går knappt att vara ute på baksidan.. ...

mms_img71463 (MMS)

Det går knappt att vara ute på baksidan.. Men jag är nöjd ;-)


Bilder..

Bilder på den nya eländiga byrån som vi köpte och monterade ihop igår. Vi klarade FAST att det stod fel i hjälp pappret.... Anvisningarna. Men nu är den ihop och klar! Fin fin! Bara älskar den :)
Halv 1 inatt blev vi klara ;)

Mina Grabbar ;)



Invigde nya dynorna :)





Vår pausplats igår.




Lite extra energi..




Klaaaaaaaar!
(Lådorna på nedersta bilden är öppna lite om ni undrar varför det ser så ut)


Fredag

Fredag, så skönt! Idag drar det lite i shoppingtarmen, alltså för det som jag är ute efter :) Så nu är det bara att invänta gubben som slutar kl 15 :)
Ska nog passa på att måla listerna i hallen så det är gjort.
Ha en underbar dag i solen.


kvällkväll

Självklart skulle Rocky vara med nu på kvällen när jag packade bort alla vinterkläder ur garderoben.
Se & finn ett fel!

Nu ska ialla fall jag sova. Imorgon är en ny dag & undra sa flundra vad för skoj jag ska hitta på då? Lite planer har jag allt! Sen blir det iväg för att kika efter lite nya galgar & en liten spegel. Jag måste bara hitta det :)
Så god natt..

Bilder!

Trappen INNAN!


Igår. FÖRSTA omgången av målning!


Idag. Färdigt! (Är inte riktigt torrt på alla ställen därför ser det lite blankare och vitare ut på en del ställen) (Nu fattas bara de svarta snygga halkskydden)







Ingång
INNAN

(Förutom de lilla vita jag redan hann måla innan bilden togs)




KLART!!!






Lite nytt här inne också :)

Målat!

Exakt hela dagen har jag målat! Målade trappen för andra och sista gången, den är klar! Förutom de svarta "halkskydden" som ser ut som halv månar.
Sånna -->  (Bild från google.se)

Ska antingen beställa hem eller så ska vi se om vi hittar några i helgen! Kommer bli super fint!

Iallafall, trappen är klar! Och skostället, hatthyllan m.m - Färdigt! Allt är vitlaserat. Ser nu mycket ljust och fräsht ut :)
och ja självklart kommer ett bild inlägg senare.
Nu vill jag att trappan ska torka mera så att jag kan knata upp och duscha. Det är så fruktansvärt kvavt så det tar längre tid för färgen att torka.. suck! Men jag är såå nöjd!

Shit så slut jag är!!

Jimmy kom hem vid halv 5, drog iväg direkt för att handla ny laseringsfärg och sedan vidare till Ica för att inhandla lite smått. Direkt hem och fixade lite käk så att energin fanns där när målningen startade, haha nej nej..
Har i alla fall målat trappstegen idag + lite till. Vit laserat! Nu ska det bara målas en gång till. Får se om jag gör det imorgon? Beror på om vädret tillåter målning inne eller solning ute. Haha.
Bild får ni självklart se imorgon. För - mellan - och efter bilder kommer upp då.

Puss & God Natt!




Vaken!!

Gick upp klockan 8. Hade en katt i ansiktet som skulle gosas:) Och när jag väl vaknar så lägger han sig och sover PÅ mina ben. Haha.
Ganska fint väder ute ser det ut som här ifrån sovrummet. Men det tycker jag att vi ska ha efter all åska och alla blixtrar som var igår kväll. Bara blinkade i huset när blixten blixtra ;) Haha.
Var inte hemma på hela dagen igår, blev en sväng till sthlm. Bara nästan 6 timmar i bil (framåt&tillbaka).. Jag var lagom trött på kvällen kan jag lova.
Ikväll är ska vi måla klart hela trappen. Dragit ut på det lite men nu ska det bli klart! Sen är det bara svarta "halkskydd" som ska sättas dit. Dock inte för att det är en hal trapp men för att de är snyggt =) Svarta mot de fina vita :) Najs najs..

Dax att kliva upp!






Lördagen





Måndag!

Det blir inte en lång uppdatering nu inte. Jätte trött och seg men ett litet inlägg får det allt bli :)
Har haft en helt fantastisk långhelg hemma hos päronen. Hur mysigt som helst!
Fredagen började som sagt med god mat och sedan mötte vi upp några och Robban kom och hämtade oss. Kom till Mariefred och drack lite hemma hos Robban & Sandra. Vi var en drös härliga människor. Drog på uteservering vid vattnet och hade kanon härligt i solen! Så fredagen var kanon, samma gällde lördagen. Upp tidigt för att vi skulle ut med båten. Med mamma och pappa såklart! Åh, kanonväder och allt! GREAT! Var ute hela dagen så att på kvällen var vi skapligt trötta. Söndagen var film mys hela dagen nästan :) Så där fick ni lite snabbt vad jag har gjort denna långhelg. Mer härligt var det självklart men orkar inte rabbla upp allt ;) Shit.. nu blev det längre än planerat :P

Nu var den den ända och sista uppdateringen för idag!
Sov gott!

Lite mobilkort kan jag bjuda på från lördags




Sommar

Vilken härlig kväll igår! Kunde inte bli så mycket bättre sommarkväll! :) Idag mår man hyffsat ändå, ganska skönt! Bilder från igår kommer in senare. Satt iaf på uteservering med de bästa, dricka, sol och Eddie som spelade gura. Underbart med andra ord!
Men idag är en ny dag och vi ska åka vilken sekund som helst. Lägga i båten och ut på sjön hela dagen. Sola och årets första dopp i sjön kan det bli. Burr?



igår :)
Mer bilder kommer sen..


Zzzz...

Strax är det dax att sova. Måste dock vänta på BB avsnittet kommer ut på elva.tv. Vi är hos svärföräldrarna och det går inte att kika på de på datorn kl 22 om man INTE har 24-7... Vilket jag inte har :)
Gick helt Ok med Rocky i bilen idag, men i början och i slutet skrek han för fullt! Problemet är den kassa vägen i början, svängig och jävlig! Suck..
Men men, kliver upp klockan 06:45 imorgon och kl 8.00 åker vi och ska kika på Bagheeras utställning osv. Efter det bär det av ner. Ska bli skönt att få träffa familj och vänner en heeeel helg + lite till!


Nej tv dax ett litet tag nu sen sova.
Natti Natti

Strax strax...

.. kommer Jimmy hem & då åker vi till Kopparberg direkt. Rocky ska med och stanna där över helgen. Håller verkligen alla tummar och tår att det går bra i bilen idag, med Rocky alltså. Hoppas att han inte blir allt för åksjuk.
Jag tror att jag har packat ner allt som behövs. Det som är glömt är glömt!
JUSTE! Precis nu när jag skrev det så kom jag på att jag glömt packar ner mina klackar, illa illa.. Inte kul om jag hade glömt kärlekarna :)
Men nu ska jag springa och slänga ner dom på en gång så att jag inte glömmer bort det. Minnet är kort ibland när det finns tusen andra saker att minnas!


Någon som verkligen INTE vill åka bil..

RSS 2.0
Fotobloggar