Regn..

Ligger ute i lillstugan och tar det lugnt, fixar lite bilder och så. Ingen lust att vara ute i detta skit väder, regn regn och åter med regn. Men är nöjd ändå, har varit fint i många veckor nu:) I helgen kommer ju värmeböljan, 32 grader ska det vara om det stämmer nu, därför passar det perfekt med en riktig sommar fest i helgen..
Halva veckan har nu gått, känner mig som en slappgris. Vill ha jobb, börjar bli liiiite för tråkigt att bara sitta hemma. Men jag söker och söker så det kommer väl upp något snart =)



god kväller

Sitter och tittar på allsång på skansen, efter det blir det fotboll, hoppas på vinst för portugal. Hela min dag har varit lugn, vilket har varit jätte skönt eftersom jag haft huvudvärk hela dagen.
I helgen blir det som sagt till att åka hem till mamms och papps, vilket ska bli kanon kul, hoppas på fint väder. Ha lite tid för vännerna också, underbart!! Har planerat in lördags kvällen lite iallafall=)

Midsommar var kanon!

Hade en så himla lyckad midsommar:) Bra väder, härligt folk och glada miner=)
Det blev så grymt mycket dans så de flesta hade grymt ont dagen efter, haha.. Vanlig dans var det inte heller. Krutpaket.. !!
Fick en hel del bilder också, jätte bra bilder:)


Dagen efter var alla totalt jätte sega, men det hör till;) Och på söndagen blev det stranden hela dagen, sola och bada som bara den, hur skönt som helst.. Nu börjar man märka att det är sommar ( men skulle ändå vilja ha det som utomland;) Men jag är (sol)-klart nöjd. haha...

Idag känner jag mig lite dålig så att jag har bara legat inne hela dagen, ont i huvet m.m ganska jobbigt! Tur att man inte har det ofta.
Men nu ska jag fixa liten spotify lista till helgen,då vi ska hem :D




Skön kväll!

Åkte till Mörtsjöberget med Antonia vid 8-halv 9 tiden. Kvälls solen hade vi på oss och fötterna var i vattnet, jätte skönt, verkligen! Nu märker man att det är sommar, så varmt ute på kvällarna:)
Kommer ihåg då man var yngre när man var ute hela sommarnätterna.. tälta och gjorde så mycket skoj!
Antonia och jag kom på det idag, att sikta in oss på en liten paddlingtur helgen efter midsommar, skulle vara skit kul. Om det är fint väder dvs.

Imorgon har jag fullt upp hela dagen, fast lite sovmorgon hinns nog med;)
vakna, fixa i ordning mig, in till Strängnäs för att klacka om några av mina älsklingar (skor), sedan till Karlsson för att köpa myggljus, hem och packa in lite i bilen, och sedan vänta in mamms och papps för färd till Kopparberg :)



Nästa Midsommar.

Ja.. allting går så fort. Studenten var för  1½ vecka sedan, och nu är det redan midsommar, snart iaf..
Är ialla fall jätte nöjd för alla fina presenter som jag fick på studenten:)
Fick som sagt en laptop av mamma och pappa, vilket jag blev jätteglad över, hur skulle jag klara mig utan dator? bra fråga!;)
Fick spa av svärföräldrarna och Älskling. Det ska bli SÅÅÅÅ jäkla skönt! Vet inte riktigt ännu när jag ska boka in det men när jag väl ligger där ska jag bara njuta så at det skriker och det!
Sen så fick jag smycken av några söt vänner, blommor, presentkort, Lasse Åberg vinglas, trisslotter och en massa "hemma" saker. En massa champagne, rosé, bubbel och fint och mer fina saker. TACK alla för att ni var med och gjorde min dag!


Hur min dag har sätt ut idag,
ja jag åkte hem från kopparberg vid 9 i morse, så nu sitter jag hemma hos mamma och pappa:) Åker dock tillbaka imorgon, då mamma och pappa också följer med upp över midsommar. Jättekul! Så vi åker samtidigt upp!
Kom hem något innan 11, då var det så himla varmt ute så att jag drog ut badenbaden för att sola tills jag skulle iväg till tandläkaren (13:30),
Åkte dit, dem gjorde undersökning, allt gick finfint, inga hål! Skönt, slipper jag det där stället ett tag till. Innan jag åkte iväg stannade jag till på blomsteraffärn för att hälsa på Antonia, vilket var trevligt! Förhoppningsvis ska vi iväg och bada ikväll:) Ryser bara jag säger bada, men så är det.
Åkte sedan hem och hoppade ut i solen igen. ...och nu sitter jag här..


Min älskade bror och Sandra kommer strax, måste slänga mig i duschen.


Ny dag, nya möjligheter

Åh det är inte bara en ny dag! Det är fredag, wiie!
Har sovit som en stock i natt.. förutom nu på morgonen då det har åskat massor här i kopparberg. Men det var mysigt, första åskan jag hört för i år.
Nästa fredag är det redan midsommar, vilket ska bli skit kul, för då kommer mina älskade päron upp hit, ska bli så mysigt. Men det är en vecka kvar tills dess, men en vecka saknad efter dem klarar jag =)

Ikväll ska älsklingen och jag kika på Englands matchen, käka något gott med ett glas vin och bara mysa.
Men nu ska jag nog ta mig frukost:)


BILDER UTE

Nu är studentbilderna ute på bloggen..
Under  "student 2010"

Allt gjort..förutom en sak..

Klarat av allting i skolan, haft en urtrevlig student och en helgrym student kväll/natt! Men en sak fattas, jag har inte skaffat mig ett jobb. Har skrivit in mig på arbetsförmedlingen, ska dit inom 14 dagar, MEN jag orkar inte åka på en massa skit möten där, JAG VILL HA ETT JOBB! Har sökt en hel del jobb.. Får verkligen hålla tummarna för något av dem. Skiter i vad det är för jobb, så länge pengar rullar in! Så jag och Jimmy kan spara och sedan göra roliga saker tillsammans, bara han och jag! INNAN man blir 65! Men den dagen kommer den med =)
Har en massa bilder från studenten.
Kommer att lägga in dem här men om ni nu har så bråttom så kika in länken


http://www.facebook.com/?ref=logo#!/profile.php?id=623484438&v=photos


Jag & min bästa♥

Nu börjar det närma sig

Jajamensan, har en hel drös att fixa inför studenten.
Men jag längar så mycket.. Lämna in datorn idag också, plus att jag fick ut pengarna för mina APU veckor. Pengarna var något som behövdes!! Hahah helt slut på kontot.
Åkte in med Antonia till skolan idag vid 10:40 kanske.. Åkte hem med 12 tåget, då kom khimsan och hämtade mig från Läggesta vid halv 1. Vid 1 Tog jag och Khimsan Robbans gamla bil för att ta oss in till Eskilstuna, IGEN. För att lämna in datorn, vilket jag inte hann med första vändan in.

Men sen var det gjort, så skönt!
Imorgon ska jag och Mamma åka och handla min studentpresent från mamma och pappa.
Ny laptop, aaaaah, så underbart det ska bli!! En dag utan klara jag mig galant,
I LOVE THEM! ♥


Men dax att hoppa i sängen, god natt people!


Mösspåtagningen..

Yes, den var i går.. Var in till skolan, skulle ut till Vilsta för att grilla och spela kubb m.m, ha mösspåtagning såklart.. Men efter 10 minuter drog jag, Antonia, Sara och Ellen vidare för att handla pizza. Ingen i klassen ville festa så att jag och Ellen åkte hem till mamma och pappa. Två tiden drog vi igång och sedan åkte vi vidare till strängnäs med 16:47 bussen. Mötte Chantal och en massa andra. Dricka dricka dricka.. och sedan drog vi hem till Theresa där vi fortsatte dricka.. Blev för mycket.. Men dagen/kvällen var helt ok. Mamma kom sedan och hämtade mig.
FLER BILDER FINNS UNDER, FLIKEN, STUDENT 2010

v







För att se bilderna stort, tryck då på bilden.



Fler bilder finns på Facebook!!

Imorgon, imorgon, imorgooooon!

..åker vi hem till mamms och papps, hell yeah! Ska bli myspys.. Sen är jag hemma en del.. Har mycket att fixa nu in för studenten. Massor verkligen. Kommer att bli bästa dagen i mitt liv, med de bästa människorna, såklart. Har bjudit alla mina närmaste, vilket jag tycker ska bli skit kul! 
Kommer att bli en lång dag, kväll.. natt.. Måste väl gå upp vid 4 på morgonen eftersom klockan 6 har vi champangefrukosten. SHIT, var det första jag tänkte. Hinner inte precis vila på dagen, nono..
Men det blir bra.. kommer förhoppningsvis inte kunna bli bättre :)
Men nu ska jag slänga mig i duschen..
UT OCH SOLA MED ER!

Hur kan veckorna gå så fort?

Dem bara rusar iväg, dagarna går suuper fort verkligen!
Redan torsdag imorgon, går så fort.. Men dagarna får faktiskt gå fort nu, iaf fram till studenten:) Bara 9 dagar kvar, shit, när jag tänker på det så mår jag såååå bra. (lite ångest!)
Har planerat en hel del idag, kommer bli en super kväll.. Så skönt det ska bli med hemma fest. Mycket roligare med det!
Nu börjar det närma sig fredag, då jag får träffa världens bästa, mamma & pappa. Sedan ska jag såklart träffa några vänner, bara ett måste.
Lördagen ska bestå av shopping, det var såå länge sen jag & min älskade mamma shoppade tillsammans, ska bli super najs.

Men det är några dagar kvar, så nu ska jag sova så att tiden rusar på som vanligt..

PUSS & GOD NATT

z

solig dag, igen!

yesbox, underbart med sol, jag verkligen ÄLSKAR det.
Har solat hela dagen idag med. Nu börjar verkligen sommaren att komma, vilket känns underbart. Tänk om det kunde vara fint året om? Därför vill man bo utomlands, ialla fall jag:)
Jag är så varm på hela kroppen efter all sol, men det känns bra, man vet att man lever;)
Men denna dag är gjord, nu är det bara vänta in morgon dagen.
Dax att sova, god natt!


RSS 2.0
Fotobloggar