Pluggdax!

Har precis gjort klart grafkom uppgiften. Nu har jag bara företags ekonomi och plugga på projekt & företagande. Men jag har inte alls lust med det. Imorgon har jag ju också dagen på mig, är ju som sagt ledig då. Har så härligt schema nu, för nu försvinner projekt och företags lektionerna:)
Men sen så kommer Malin (kusin) hit med Maja(hennes barn) i morgon. Hon ville att jag skulle fotografera Maja lite, så det ska bli roligt:) Hoppas på att det går bra.

Ska strax göra varma mackor i ugnen, gud så gott. Har inte ätit någonting idag så jag är enormt hungrig. Ikväll blir det idol och mys med absolut världens bästa pojkvän. Vi båda är lediga i morgon så det är såå skönt.
Men nu ni så är det dax för mig att göra varma mackor!


d
Visst är det ultra skönt ?:)

Kallt!

Ja exakt! Det är så himla kallt ute, nu börjar verkligen vintern komma. Imorse när jag kollade ut så var det frost ute, då känns det verkligen att vintern är på g. Men nu så har jag ialla fall en varm jacka till vintern.
Lollo kom hit och hämtade jackan och så hann vi prata lite strunt också. Men åkte vid 5 så att nu har jag setat här i soffan och myst in mig i filten. Jimmy kommer hem om en halvtimma och då ska vi iväg, för ikväll så ska vi äta ute, ska ta något smarrigt!
Men nu så ska jag nog ta mig en dusch så att jag vaknar till lite .


c

Far&dotter dag=)

Idag så har jag och pappa irrat runt över allt känns det som. Dagen började med att vi åkte in till strängnäs vid 8.45 för att jag skulle ha kör lektion vid 9.20. Så jag körde in dit och sen körde jag på körlektionen och sen åkte vi till stan och kikade på skjorta och slips till pappa. Allting plus lite till hittade han.
Efter att vi handlat så åkte vi hem och åt matlåda, sen körde vi, eller jag körde till Eskilstuna och handlade min jacka som jag hade ringt och sagt att dom skulle lägga undan till mig. Så nu har jag handlat min käre vinterjacka. Och äntligen är man hemma nu, fast inte blir det lugnt ändå, måste plugga! Det jag mest hatar av allt på denna jord, jo det är att plugga, men vad ska man göra, det är ju som sagt sista året nu :)
Men det är väl lika bra att sätta igång annars kommer jag aldrig att börja. Hinner iallafall göra en uppgift tills klockan blir tre, för då kommer Lollo som ska köpa min henry Lloyd jacka :)
Men nu så..... plugg...:/

jackan min
jackan min
jacak

Nu så...

nu så är jag klar med allt denna dag, är mätt och belåten. Maten blev kanon god!
Har precis kommit hem från ica, behövdes lite frukost och saft m.m
Men nu så blir det soffan hela kvällen, idol kommer ju så att det är verkligen något vettigt att kika på:)
Håller verkligen på Erik, han är bra.
Imorgon är jag ledig och det känns kanon bra eftersom jag är helt slut i kroppen nu. Har körning i morgon, tidigt! Men hellre det än skolan. (även jag bara har en lektion på Tisdagar).
Men nu så är det dax att ladda för idol och poppa lite popcorn:)
Hoppas ni får en kanon mysig kväll, för det ska verkligen jag ha.

zz

Äntligen!

Nu så har jag nästan gjort allt som jag behövt göra idag. Först så var det såklart skolan sen kom jag hem vid halv 1 kanske, så satte jag igång med att diska, gick och handlade, städa och snart så är det bara en sak kvar och vad kan det vara? Jo, laga maten! Älskling ska få god mat när han kommer hem från jobbet vid 7 tiden. Det blir potatismos i ugnen ( som plankstek ) med lite olika goda saker till:)
Sen så är det ju idol idag, får inte missa det!

Imorgon så är jag ledig, men ska på körning vid 09.20, sen ska jag och pappa till eskilstuna och kika efter en skjorta till honom och köpa min vinterjacka. Den var slut idag när jag skulle köpa den, men imorgon skulle dom få in 2 st till så jag måste vara snabb ;) haha.


Ha det så bra sålänge så hörs vi sen ;)


Såhär ser städade lägenheten ut nu:)


x
vardagsrummet
x
köket
x
Klädkammaren
x
sovrummet
c
en del av hallen
c
Badrummet

och slutligen en liten del av vardagsrummet:)

Fint va?

God kväll :)

Sista dagen här uppe nu, åker i morgon på morgonen någon gång. Men min kommande vecka är inte så jobbig. Ledig på tisdag och torsdag, ska bli så skönt. Men sen så provet i projekt och företagande på fredag ser jag verkligen inte fram emot. Men men, sen har jag ju graf kom på fredag också, usch! Tycker inte ens om de ämnet längre. Men skäl finns det ju till de!
Men ialla fall, idag så har vi haft en tävlig vi här uppe, hahah, den som kunde tälja finast smörkniv. Shit vad vi höll på. Men min och svärmors vann;) Är man duktig eller är man.
Sen så har vi bara haft det allmänt skönt!


Tänkte att jag ska inhandla min vinterjacka i veckan. I love it! Den är sååå skön:)


Dax för tv!

aa

Lofsdalen

Nu sitter man här uppe och har det hur skönt som helst, så underbart att vara borta lite. Har fint väder, men inte så jätte varmt. Här om dan hade det kommit snö blandat regn! Så snart kommer det väl massa snö, men jag längtar massor. Längtar efter att få åka skooter och en massa annat här uppe :)
På söndag kommer jag hem, och då är det dax för att börja den nya veckan, känner mig dock inte så taggad på det, men men vad ska man göra! Får njuta sålänge jag är här haha.

Kan passa på att gratta svärmor här på bloggen också. Hon fyllde år igår, så ett stort grattis!:)

c

Men nu så är det dax att gå ut.



Idol!

Då var det dax för idol igen! Håller såklart på Erik, han är duktig:)
Älskar verkligen såhär i "början"när folk åker ut hela tiden, förstår ibland inte hur de vågat åka dit!? Pinsamt, verkligen!

Men men, iallafall så är det min sista skoldag imorgon, för denna vecka dvs. Imorgon åker jag och älskling upp till Lofsdalen, det ska bli så skönt! Känns bra att komma från Åker ett tag, börjar verkligen tröttna på denna håla. Så det jag mest ser fram emot nu är sluta skolan och börja jobba och flytta här i från:)

Men nu så ska jag fortsätta kika på idol.

...

Trött jag blir....



USCH!!

uttråkad!

Sitter hemma hos mamma och pappa, kikar på färjan, inte precis det bästa programmet jag sett. Men men.
Börjar bli sjuk igen, förstår inte varför jag blir det nu. Förkyld såklart! Hoppas på att jag blir bättre till helgen för då blir det förhoppningsvis Lofsdalen, ska bli så skönt att komma ifrån Åker!

Jimmy jobbar natt och jag saknar honom så mycket:) Hoppas att det går bra för honom.
I allafall så, idag har jag varit i skolan, tog 12 tåget hem, Jimmy hämtade mig vid station och sedan åkte vi ner till hamnen och gick där i det otroligt sköna höstvädret.
Hade körlektion vid 13.20 så det blev perfekt med en liten promenad vid vattnet :)
Efter att jag hade kört så åkte vi ut till Länna och tittade på den nyaste Johan Falk och hälsade på svärföräldrarna.
Hoppas nu på att jag kommer känna mig bättre i morgon, skönt är att jag bara har en lektion i morgon med.

Men nu så är det dags att krypa ner i sängen.


God natt!


...
Älskar dig hjärtat♥
Du är värd allt som finns hjärtat mitt!

Söndag,

Ser inte alls fram emot morgondagen, nu börjar ännu en ny vecka och den här helgen har gått så fort. Men rolig har den varit:) Men nu så är det söndag och det känns inte alls lika skönt.
Är ute hos svärföräldrarna och tittar på fotboll, har tippat lite:) Står 1-1 mellan Man U och Man C. Har 1X på den matchen så nu hoppas jag på att man u gör mål ;)
Ikväll blir det iallafall bara lugnt, orkar inte göra ett smack, så pigg är jag;) hahah..
Men nu så ska jag lägga mig ner och försöka slumra till en stund.


Fredag = fest ;)

Nå, då har man öppnat den första ölen, och gud så gott det var! Mer blir det..
Vet inte riktigt planerna ännu, men något blir det alltid.
Men hoppas ni får en kanon kväll, för det ska jag...

Vilken dag!!!

Usch vad min dag har varit urjobbig och trååkig!
Började med att jag började skolan 11:45, slutade 17, tog tåget till strängnäs och vänta på station i ca 30 minuter, ner på stan med mamma och sen iväg till teorilektionen. Känns som att man irrat runt hela dagen.
Hade en lång håltimma också, men då gick jag och Sara och fika:)
Jimmy hämtade mig halv 8 vid trafikskolan så vi åkte ut till Länna, ska sova här i natt:)
Men upp och hoppa tidigt imorgon, blir nog vid 5 snåret.

Men nu så alla så är det dax att sluta sina ögonlock:)

.

Nu är jag hungrig och slut i kroppen!

Kom hem för en timme sedan, och då ställde jag mig och diskade, så blev klar för ett tag sen. Nu sitter jag här i soffan och är så himla slut i kroppen, och har inte en aning om varför, har ju inte gjort något speciellt.
Jimmy ringde precis och frågade om vi skulle äta ute idag för vi orkar verkligen inte ställa oss och laga mat idag, är för trötta för de idag. Så ute blir det nog någonting med tzatziki till. Jag bara älskar tzatziki, bästa som finns till kött:)
Sen så blir det självklart idol idag, får se om vi hinner äta innan de, eftersom Jimmy slutar vid kvart över 7.
Skulle gärna ha följt med mamma och pappa till Ikea idag, har lite saker jag skulle vilja köpa, men en sak skulle dom kolla på till mig, hoppas bara att det finns. Men men, nu ska jag slå på tvn och vila lite så jag är någorlunda pigg när Jimmy kommer hem.

(inlägget är inlagt en timma sent, glömde att spara)


....

Blir myskväll med den bästa

Soffläge med älskling, blir fotboll och myskväll:) Djurgården-Malmö. Djurgårn måste vinna idag, men det är hemma match så håller tummarna!

Blev nyss lite irreterad, fick ett mail av min Grafkom C lärare, hon skrev att jag måste göra ett typografi prov som jag dock redan gjort och klarat! Det gjorde vi förra året. Men nu säger hon att jag ska göra om det!! Jag säger då det fy fan för att få nya lärare inför sista året, de har inte en aning om vad man gjort och inte gjort! USCH! Men jag tänker inte ens tänka tanken på att sätta mig framför det där provet, igen! No way..

Men nu så är det tv dax!

Tippar man bra eller;)

Fick alla rätt på min trippel:) Välbehövliga pengar. Haha. Och Jimmy kom vidare till en turnering som började 22, bra gjort. Så nu sitter han och spelar, och jag är kanon trött så att strax blir det hoppa ner i sängen. Spelade ett tag jag med, men var lite för trött för att spela, så lika bra att lägga ner.


Hela dagen har det varit höst väder ute, blåsit och burrigt! Men ändå så tycker jag om hösten, höstkläder är absolut det bästa som finns (grymt roligt att shoppa höstkläder, finns så mkt snyggt), kan fota grymt fina bilder eftersom färgerna är så starka ute. Nä hösten är bra, förutom det kalla!

Nu ska jag kolla klart på Kommissarien och havet. Ha en bra kväll


hölst

usch för Söndagar!

Sitter ute i Länna hos svärföräldrarna. Tv tittande och väntar på att resultat ska komma upp, så jag får veta om jag vunnit något på min trippel som jag gjorde idag. Fast jag vet redan att jag vunnit något, men vet inte vad resultatet vart i en av matcherna.
Jimmy sitter och spelar poker turnerig så sitter och håller tummarna för honom också.
Imorgon så börjar ny vecka och det känns som att jag har en del att göra hela veckan och veckan efter den.
Har körning imorgon också och sen teorikurs på tisdag:)
Men nu så är det dax att fixa ihop mina saker så att jag är redo när vi ska åka hemmåt!


df

Mår inge vidare idag...

Hade trevlig kväll igår, men idag mår jag riktigt dåligt. Men får skylla mig själv!
Idag blir det bara mys ute i Länna. Jimmy och jag ska laga god mat och titta på fotboll:) Har tippat en massa, så idag blir vi miljonärer. Haha, hoppas kan man ju alltid. Det blir ytterfilé, klyftpotatis och tzatziki, ska bli sååå gott!
Känner mig inte sjuk idag ialla fall, men lite hängig är man, men det är väl från gårdagen. Men idag så blir det inte en enda droppe alkohol.

Nej, nu ska jag fortsätta kika på travet ;) haha, måste ju vara insatt när jag ska bli miljonär!


ssss

fredag!

Då var äntligen helgen här. Har precis ätit pizza och hunnit tagit min första öl, och gud så gott det var. Drack inte en droppe förra helgen. Strax kommer Kjelle över, och sedan ska vi iväg och träffa Oskar och någon av hans lumpen polare. Får sedan se vad som händer i kväll, någon händer nog alltid.
Men nu ska jag fixa i ordning mig lite. Vi är hemma hos mamma och pappa nu, men ska gå hem till oss sen ett tag efter att Kjelle har kommit!
Men hoppas ni får en bra kväll.


f

Trött, men kan inte sova.

Är ganska trött nu faktiskt, men kan inte sova. Nu har jag fått ont i bröstkorgen också, men tror att det är efter att jag hostat eller nå liknande. Verkar inte som att febern kommer idag, men det vet man ju aldrig, har vaknat två nätter i rad av att jag varit varm.
Men i alla fall så var jag på teorikurs idag, så nu har hälften gått, 4 ggr kvar. Sen blev det självklart idol med mamma och pappa, sover här i natt eftersom det är inte det roligaste och sitta i lägenheten helt ensam. Roligare med lite sällskap. Gjorde klart företagsekonomin också, skönt att ha den färdig så slipper man tänka på den i helgen.

Pratade precis med Jimmy, han är på jobbet, hans sista natt nu, skönt! Sen imorgon så får vi se vad vi planerar in i helgen, något roligt ska vi nog göra:)
Men nu så är det dagt att sova!

God natt!


vitvå
Du är det bästa som finns hjärtat mitt♥

På bättringsväg

Känner mig lite bättre idag, vilket känns underbart:) Imorgon blir det i alla fall skola. Ska bli ganska skönt ändå, så tråkigt att bara sitta hemma hela dagarna. Ikväll så ska jag på min fjärde teorikurs, och sen när jag kommer hem vid 20 så blir det Idol och plugga lite Företags ekonomi och sedan skriva en projekt idé.
Men sen så är det änligen fredag! Skööönt, helg.

Men nu är det dax att vila ett tag innan jag ska åka.


Hugger dig i ryggen!

När man var liten vart nästan inget problem.
När man bråkade med en vän så löste det sig efter någon minut,
Man glömde det direkt,

Men nu, växer problemen och varar en tid som nästan är oförglömlig,
Det tar ditt hjärta och leende på läpparna,
den man brydde sig om,
som spela sin vän,
som sedan hugger dig i ryggen,
de flesta vet hur det känns.



(texten är bara en text"smart;)", är inte pekat mot någon eller så)


hh

Jimmy Karlsson, mitt hjärta♥

Febern kommer tillbaka!

Nu börjar jag känna att febern börjar komma igen, åååhh blir tokig, hatar att vara sjuk!! Kan inte somna för det är för varm ena sekunden och för kallt nästa. Men på fredag måste jag vara frisk för jag orkar inte sitta inne hela tiden. Men så är det, ska inte bara vara negativ nu. Chantal kom förbi en stund förrut, kollade på fotbollen och idol. Trevlans!
Hjärtat är och jobbar nu, hoppas att allt går bra för honom, men det tror jag eftersom han är sååå bra:)
Imorgon när jag komma ligga hemma så blir det till att plugga Företags ekonomi, vill bli klar med den så fort som möjligt, fast jag tog kursen på 25%.
Men nu är det dax att försöka slumra lite.

God natt

&
speciellt du hjärtat, hoppas din natt går fort.
Älskar dig så mycket!


jimm

Då var det min tur.

Ligger hemma och är sjuk, så jävla trissssst! Som tur är så jobbar Jimmy natt så har sällskap iaf=) Mys framför tvn fram till halv sju, då han ska iväg & jobba.
Kände mig lite halv dassig redan igår i skolan, men hoppas på att bli frisk till helgen.
Hade bara en lektion igår som tur va. Inhandlade en tröja i måndags, jätteskön, så det köpet blev jag nöjd med.
Ikväll så blir det bara slappa, kanske drar mig till ica och hyr en film, tycker det låter som en bra idé.
Men nu ska jag gosa ner mig med Jimmy.


f

Mår lite halv dåligt!

Känner mig inte alls ok, känner mig seg och nere.
Strax så ska jag iväg till strängnäs för att gå på min tredje teorikurs, hoppas det går fort, för idag orkar jag verkligen inte anstränga mig allt för mycket, men får anteckna allting och läsa på hemma:)
Ska beställa några fler körtider också hade jag tänkt. Körde min första lektion igår, gick kanon bra. Men det som vi gjorde har jag redan övat på en hel del med pappa.

Sen ikväll när jag kommer hem så blir det idol såklart, sen sova efter det. Förhoppningsvis mår jag bättre i morgon!

Hoppas ni får en trevlig kväll!

Kram på er!

xs

Söndag, usch!

Då var det söndag kväll. Imorgon skola, usch. Inte alls sugen på de, känns som att jag vill vara ledig lite längre , haha. Nu så blir det tv, älskling och jag sover hemma hos mamma och pappa idag. Så blir tvmys med dom ikväll!
Men nu så blev det panik för jimmy, han ska såklart ha datorn och spela poker. Pappa och han ska spela samma turnering, så det blir jag och mamma som kikar på tv och njuter av den goda saften och chipsen ;)
Ha en bra kväll!


m

Jag säger bara, Zlatan!

Vilket underbart underbart UNDERBART mål i sista sekunden av Zlatan. Kändes underbart!
1-2, vilken match, men vi var värda denna match, vi spelade kanon hela matchen.

Lite vinst blev det, men topptipset gick upp i rök, eftersom portugal gjorde 1-1 målet, hade 1,2! Men men, får nöja mig med att Sverige vann.

zlatan

zsver

Ungern-Sverige!

Sitter och kikar på ungern- Sverige, och just nu står det 0-1, känns kanon! Har tippat en hel del så nu hoppas jag verkligen på sverige och portugal! Har redan en trippel avklarad, man kan ju tippa;) haha!
Nu så blir det god mat och fotboll.

dx

Poker!

Har precis spelat en pokerturnering, och ja gissa vem som vann? Jo jag=) Och svärfar kom 2a, kunde ju inte bli bättre!
Men nu blir det lite cashgame bara, får se om man har samma tur där. Får hoppas på det bästa.
Kikar lite på Mamma mia filmen också, sköna låtar ;) Men nu så ska jag först byta om och sedan spela lite.
Ha en bra kväll!

AA

Tv tittande och snart tacos!

Sitter och kikar lite på tv, och på datorn. Har precis läst igenom lite mail som jag fått angående Företagsekonomi som jag ska läsa på distans. Men helt ärligt så står det lite konstigt på alla sidor i mailet. Men får kolla upp det på måndag så man kan få en bättre förklaring ang allt!
Och äntligen har dem lagt ut mitt schema. Tog en jädra tid;) haha.
Blir tacos idag och det ska bli så gott, var så länge sen jag åt det. Sen så är såklart chipsen och dippen köpt.
Gick till ica förrut när vi var hemma, när jag gick dit så regnade det inte ett smack, men sen när jag står i kön och ska betala så ser jag ut ur fönstret, det SPÖREGNADE och var orkan ute, såg det ut som. Men jahapp, det var bara att knalla hem, cirka sådär 150 meter hem. Klädern var dyngsura och då menar jag verligen dyngsura! Håret såg ut som, ja jag vet inte vad. Var lika blöt som om jag vore nyduschad. Höll på att blåsa ned också.
Nu är sommaren över, tyvärr!!


Här ska ni se mitt absolut underbara schema!
s

Äntligen fredag!

Har varit i skolan idag, men efter min första lektion så ringer Jimmy mig och säger att han har varit på sjukhuset, så jag for upp till tåget och åkte hem för dagen. Som tur var så va pappa hemma som kunde skjutsa in Jimmy. Men ikväll så blir det sova ute i Länna hos svärföräldrarna och ta det lugnt. Lugnt blir det också resten av helgen.
Ikväll blir de gotta sig med chips och dipp, det var nå otroligt länge sen jag åt chips, så det är nästan någonting man ser fram emot, Haha! Men nu så blir det till att spela lite poker.


gg

Varm o´boy och oskyldigt dömd

Sitter här i soffan med min underbara, med en kopp varm oboy och oskyldigt dömd på tv. Är så trött i huvudet, har varit på parken zoo idag, nästan hela dagen. Sen för någon timma sen så kom jag hem från teorin. Bara 3 veckor kvar på det nu, känns skönt! Fast lite kul är det allt. På måndag har jag min första körlektion på körskolan, men det kommer att gå bra, eftersom jag kört så mycket hemma.
Imorgon är det fredag och jag ser verkligen verkligen verkligen ifram emot den!


.

RSS 2.0
Fotobloggar