pppp-ics



Söndag..

Då var det söndag. haft en kanon härlig helg:)
Ifredags var vi och handla lite smått och gott till huset.. Hittade mycket fint! Så det är uppsatt och fixat!
Igår var vi till svärföräldrarna i Kopparberg. Anglade och myste i solen, jätte skönt! Hade kanon trevligt :)
När vi kom hem fixade vi i ordning lite tacos, vilket var huuuuuur gott som helst, förutom att jag hade köpt fel bröd. (Med vitlök).
Och nuu är det söndag, vaknade vid 8 och pigg som man var klev man upp och pulade med lite saker direkt.
Ikväll blir det mys och så kika på solsidan. Kan inte sluta garva åt det, haha. Så fruktansvärt bra.



Lite ändrade planer..

Ja, det blir idag istället som vi tar oss till ludvika för att kika in på Jysk! Har precis kikat på deras hemsida. Har hittat det som vi ska ha! Så imorgon efter vi har varit hos svärföräldrarna tar vi Willys och handlar. Orkar inte det idag. Är fruktansvärt seg & känns som att jag bara blir mer och mer förkyld. Allt tack vare denna kyla!!! Hoppas att jag mår bättre i morgon, eftersom vi ska vara ute! Får dock se hur kallt det är.. Men tror dom visade att det skulle vara sol. Hoppas på de!

Men nu ska jag fixa iordning mig lite så jag är klart när hjärtat kommer hem!


Fredagen kommen!

Så fruktansvärt skönt! Vaknade kanon pigg vid 7 tiden. Efter att Jimmy åkt så blev jag plötsligt jätte trött. Så skulle jag självklart komma på något att göra istället för att lägga mig en stund. Sova kan man göra i graven, right?
Rocky har vi släppt ut, lös, det går kanon bra.. Men han vill att man ska vara med hela tiden.. Haha sen är han ute i 5 minuter sen vill han in. Men det känns skönt att man slipper ha koppel och så innan för att vänja honom. Han vet allt vart han har maten och oss. Så han går inte långt han inte! Så satans duktig vår svarta fara ;)

Imorse var det svin kallt ute, -19 tror jag att det var, men nu har solen kommit fram, vilket gjorde att det gick ner till -3, HUR skönt som helst! Men våren kan gärna få komma och gärna värme med så att man kan sola.. Nu har jag iallafall skickat in efter solkort i Ludvika, får ett gratis eftersom jag är nyinflyttad. That´s nice! Jag blir tokig när jag blir "blek". Plus att det är mycket finare med lite färg, tycker jag.
Nog om det..
Igår beställde jag en reflexskärm, blir mycket bättre bilder när man tar porträtt bilder, så att det kommer sitta fint! Kom inte med posten idag så att den kommer säkert på måndag:)



Kommer att bli kanoners!


Då var det kväller..

och i morgon är det fredag. Skönt med helg:) Imorgon ska vi bara ta det lungt och käka gott, på lördag ska vi till svärföräldrarna en sväng & efter det blir det Jysk för att kika runt lite;)
Nu ska jag bara softa i soffan, mätt och belåten.

Slänger in några enstaka bilder från Thailand idag med då:)





HAHAHAHAHA smile...



Man måste fula sig också ;)


svärföräldrarna efter att vi käkat gott :)



Alla är överlyckliga när vi får käka Pizza;) hahaha

Morning

Självklart har man klivit upp.
Efter resan så blev tiderna helkonstiga. Vaknar tidigt och somnar tidigt nu när man är hemma.
Det är ju ändå 6 timmars skillnad, och ja det känns. Är helt knäpp i huvud och kropp känns det som;)
Självklart så är man förkyld och lite seg i kroppen, men vad förväntar man sig när man ska komma hem till otroligt kalla Sverige? Jag sa redan när vi satt på planet hem att, jaha nu kommer man hem och åker på en jädrans förkylning, ja det verkade som att jag hade rätt.. Suck!

Men men, man kan inte lägga sig ner i soffan och tro att man är jättesjuk när det finns saker som ska fixas. Så jag har redan börjat. Tänd brasan så det blir varmt och gosigt inne och nu ska jag fixa tvätten, köra en maskin så att alla Thailandskläder luktar gott sen ;)

Dax att sätta igång, annars blir man väl sittandes här..


Koh Samuis flygplats, väntar på flyget till Phuket där vi var över en natt.

Evighet!

Nu har jag setat i telefon en hel evighet känns det som. Och hur länge jag har setat framför datorn ska vi inte ens tala om. Har fixat och trixat med ip koder hit och dit. Men tillslut löste jag det! Trådlösa funkar, det är det som har spökat, men tillslut, efter att jag pratat med Netgear en 40 minuter för att det hade hänt något vajsing med roatern, så ringde jag bradbandsbolaget och bad dom brygga modemet, sen var det lite små saker som jag fick pula med efter, men nu är det klart och det är skit skönt! En sak mindre på listan, CHECK!

Nu ska jag slå mig ner i soffan, där jag knappt har bänkat mig på hela dagen. Dock har jag inte ro till det heller. Kanske kan det bli så att jag inte kan göra det nu heller, eftersom klockan har rullat på som bara den och Jimmy kommer hem om 45 minuter. Så tyvärr inge soffläge nu heller, det blir att ställa sig vid spisen och göra potatismos, köttbullar (Kyckling till mig) Från gårdagen då vi gjorde otroligt god kyckling i grädde och lite smaskens. MUMS.

Så får det bli!



kalla dag!!!

God morgon.. Vaknade vid 5 i morse då jag inte kunde somna om. Suck! Men så kan det va. När jag klev upp kikade jag på temperaturmätaren, inte så kul!!! Minus 23.. Åhhhh blir tokig på det kalla. Tänk så skönt med vår nu och sen en grymt VARM sommar, skulle sitta fint;-) Ligga o gassa i solen, grilla på sena kvällar och umgås med en jävla massa underbara människor! Men NEJ nu sitter man inne och går man ut så fryser man ihjäl! Nu lät jag kanske inte så positiv, men finns det mycket positivt med vintern? Nä... ;-)

Vaken..

Vaknade klockan 6 ungefär. Pigg som bara den.. Fick sova nån timma länge än igår iaf. Vilket var skönt! Gick upp och tog det lugnt en timma och sedan ut och hämta ved för att starta brasan, myyyyysig värme, finns absolut inget bättre ;) Haha.
Nu ska jag röja undan lite. Skicka ut några kartonger som bara står. Resten av dagen har jag inget planerat, men det kan vara skönt att bara slappa också :)

Tänkte att jag skulle bjuda på några bilder från Thailand, blir kanske inte så överdrivet många eftersom det tar en så lång tid här på blogg.se, skit!

Men men.. njut och se, fler bilder kommer i andra inlägg!






Pinacolada och cocosolja, tummen upp? Jupp!


Sista Natten tillbringade vi i Phuket, eftersom planet hem skulle gå så tidigt på morgonen!


Sista middagen...



Straden där vi drog vår tid varje dag =) UNDERBART!


Pooldax..


Jag och min underbara älskling!


Sådär nu får det räcka i detta inlägg :)

HEMMA

Då var man hemma igen. Har haft det så bra! Kunde inte bli bättre. Varmt och skönt! Bilder kommer såklart.
Nu är man hemma i kalla sverige och får starta med de planer man har har. Igår åkte vi hem från mamma och pappa, det var kanon kul att träffa dom. Stort tack till världens bästa föräldrar som ställde upp med sjuts till och från Arlanda, och en massa mer.

Har inte hunnit ställt om mig ännu, tids mässigt alltså.. Vaknade 04.00 i natt och var kanon pigg, jobbigt! Men men, brukar ta någon dag sen är allt fit for fight ;)




Förlåt!!

men jag hinner faktiskt inte fixa in bilderna från Lofsdalen m.m idag. Det får bli imorgon innan vi åker hem.
Ska strax gå ner och lägga mig, kika på tv och somna som en stock. Låter ganska skönt en sån här seg dag ;)
Dock så mår jag bättre än vad jag trodde att jag skulle göra.
Jimmy & jag har FAKTISKT till och med lagat mat idag;) Blev smaskens, klyftpotatis med kyckling gryta & fetaost sallad! MUMS!
Nu är iaf Jul och Nyår över, nu blir det lugnt ett tag framöver!




Sådär, Im Back!

nu var det exakt en vecka sen jag skrev. Som sagt så har jag inte internet hemma än. Plus så har vi varit i Lofsdalen Mån- Tors.
Så var det 2011 också, hoppas ni hade kanon bra nyår igår, det hade verkligen jag :) Började med att jag o Jimmy gick över till Kjell vid 12 tiden på dan och tog någon öl, sedan blev det pizza, å satan vad gott det var ;)
Gick och hämta min kusin och hennes kille som har varit sedan Söndags. Dom fick självklart följa med oss på fest!
Vi kilade tillbaka till Kjell en sväng och sedan iväg till Mimmi där trevligt folk var:)

Lyckad och trevlig kväll!

 

Bilder från Lofsdalen kommer senare idag:)

 

 


RSS 2.0
Fotobloggar