Kellys firande & 3-årsdag❣

I lördags vaknade vi upp till grått och trist väder, men ändå en väldigt bra dag eftersom Kellys mormor och morfar var på väg upp för att fira henne.
Vi började dagen med lite frukost och sedan skulle Kelly få sin (lite tidiga) present från oss. 
En studsmatta. 
Den fixade vi ihop på fredagskvällen när Kelly hade somnat. Jimmy började t om tidigare med att fixa ihop den i regnet. Men vi hann bli klara iaf :) 
Så när vi hade ätit frukost så gick vi ut och sa till Kelly att hon fick se på tomten vad hon fått. Oj oj oj vilken lycka. Hon sprang och tjöt nöjt "titta jag har fått en studsmatta, iiiih" upprepade gånger. Video finns på min instagram: dahlstromn.
Så glad! 
Hon hoppade nästan hela tiden fram till att mormor och morfar hennes kom strax innan lunch. 
När dom kom så blev det mer presenter, en supersöt gitarr (hon hade önskat sig ett instrument, så det blev populärt!) och pysselsaker. Strax därefter gjorde vi i ordning korv med bröd till lunch. 
Kelly fick bestämma all mat under dagen. Till middag blev det spaghetti och köttbullar. 
Sen gick vi ut och studsade studsmatta, såklart! 
Helt plötsligt sprack det upp på himmelen, solen och värmen kom som en chock efter den gråa morgonen. Supervarmt och härligt! Kelly badade ute, det blev kubbspel och så njöt vi av det underbara vädret. 
Det blev kalasfika med en massa smarriga saker. Tårta, jordgubbar, mängder av grädde och vaniljsås, jordgubbar doppade i choklad, kakor och allt som lilla K önskat! 
Vi njöt hela dagen och kvällen ute. Efter att Kelly somnat så satt vi fortfarande ute, ända fram till sen kväll! Så underbart med sommarkvällar. 
Lördagen kunde absolut inte bli bättre. Kelly var så himlans nöjd! 

Igår (måndags) när hon fyllde år så väckte Jimmy och jag henne med sång och paket. Hon vaknade till på direkten och öppnade paketen. Fick pärlor och band så att hon kan göra sina egna armband och halsband. Självklart hann hon med att göra ett innan det var dags för förskola och jobb. 
Efter att jag jobbat färdigt så hämtade jag henne på förskolan för att sedan åka vidare till stan. Gick vi till ett mysigt fik där hon fick välja något gott. Hon valde en bit Budapest-tårta och saft. 
Nästan hela biten slank ner i hennes lilla mage, haha. Sen gick vi till leksaksaffären där hon fick välja något som hon ville ha. Hon valde en mikrofon, en tallrik och mugg med prinsessor på. 
Hon gillar verkligen musik vår lilla K. Mikrofonen och gitarren går i ett. Hon kanske får lite talanger inom musik.. En sak jag är säker på iaf är att det inte kommer från hennes mamma & pappa. 

Bra dagar för vår stora 3-åring!❤️























Måndag (födelsedagen!)
Godmorgon 🎤🎂

Och..

Stan.

















Och idag (tisdag) blev hon firad på förskolan. Hämtades med en fin krona på huvudet som hon fått:)





Söndag - vädret fortsätter att leverera!

Vi gick ut direkt efter frukost, precis som alla andra dagar nu när vädret verkligen levererar! 
Energin sprudlar och glädjen är på topp! 
Man behöver verkligen detta väder. 
Idag har vi rensat rabatten, rensat bland plattorna, tvättat altangolvet på framsidan och sedan oljat halva golvet. 
Blir så fint! 
Har tagit fram det stora parasollet, där satt Kelly under och badade i sin babybalja, haha. Man får ta det som finns när poolen ej kommit upp än :) 
Hon njöt för fullt och satt där i över en timma. 

Nu är grillen tänd, potatisen är i ugnen & salladen står redo. Vi har vridit ut tvn och bara njuter i väntan på middagen. 











Underbart!

Vädret har varit strålande idag också. Har varit underbart med fint och varmt väder flera dagar i rad, och fler dagar lovas det likadant! 
Har rivit mattan som låg på altangolvet på framsidan. Golvet var i väldigt bra skick tack och lov. Så det behövs absolut inte bytas ut, bara oljas. Oljade det nyaste trallgolvet igen idag och det blev superfint! Så nu är det bara altangolvet på baksidan och framsidan kvar. Mycket att olja när man har trall runt halva huset 😄. 
Har självklart hunnit njuta av den härliga solen också. 

Imorgon ska vi ta oss en sväng till Borlänge för att kika på lite smått och gott 😜. Mer än så är inte planerat. 


Igår hade jag en fotografering som blev så lyckad! Underbara små flickor som skötte sig exemplariskt, och även föräldrarna. 
Så himla himla kul! Tänk om man kunde arbeta med detta jämt. 
Inte för att jag inte tycker om mitt arbete som jag har nu, för det älskar jag! 
Men drömmar måste man ju ha. 
Är dock otroligt glad över att få ha så många fotograferingar som jag har nu på fritiden 











Sooool.

Idag har jag jobbat i Bollnäs hela dagen. Bytt ut en jädra massa ställ! 
Tiden bara rusade fram så denna måndag gick i ett nafs. 
Efter jobbet hämtade jag lilla K från förskolan & sedan vidare hem. 
Satt oss ute i solen och mumsade på jordgubbar innan det var dags att börja med middagen. Idag blev det grillat! Gjorde även något nytt som vi hade till köttet idag. Potatismos i rullad smördeg toppat med mozzarella och cheddarost. Supersmarrigt blev det!

Se lilla K's stora bula i pannan som hon fick idag på förskolan. Snabb som hon är i benen så hade hon dunkat rätt in i en stol.



Mums!! 




RSS 2.0
Fotobloggar