Gott Nytt År!

Välkomnar 2013 med öppna armar!
2012 har varit fantastiskt bra och jag hoppas det kommande året blir lika bra.
Lite bättre sommar med varmare väder och mycket mer sol är det som gärna kan få vara bättre :)

Några av Höjdpunkterna under 2012 var:

* Jimmy och jag fick reda på att vi väntar en liten dotter.
*Vi förlovade oss.
* Greklandsresan med älskling.
* Mamma och pappas giftermål.
* Firade 5 år med bästa.



Nyårslöfte!

Jag har ett nyårslöfte och det är att göra mig nöjd med min kropp efter att vår älskade flicka har kommit ut :)
Precis som jag var innan jag blev gravid, nöjd & kroppen mådde bra alltså. Självklart vet jag att jag inte får tillbaka min kropp som den var innan. Det är inte det jag är ute efter heller, utan att jag ska må bra och trivas.
Men det blir inte en massa onyttigheter inte.
Nu tror inte jag att detta löfte blir så svårt att hålla eftersom vill man någon så klarar man det! :) Så är det för mig iallafall!

Sen kanske jag redan är nöjd efter älskade har kommit, det vet man ju inte heller:)

Mår sin kropp bra så mår man själv bra!


Jeffrey Campbell

Mina JC skor som jag fick utav min älskling i julklapp (Bland mina favoriter av JC skorna. Stilrena och snyggast i svart). Dessa kommer nog att bo på mina fötter i sommar :)
Har fått sin plats på hyllan bredvid mina svarta JC lita spike. Älskar dessa skor som verkligen sitter som gjutet på fötterna!
 

Soffbordet.

 
Tror inte att jag visat bild på nya soffbordet som vi var och köpte? Fick det i julklapp av svärföräldrarna. Väldigt nöjda! Passade perfektos :)

Tror att min lilla prinsessa i magen har gymnastik. Full fart! Bultar på som bara den :) Så kul nu när allt känns så himla tydligt. Och syns massor när hon roar sig där inne. På en vecka förändras verkligen mycket! Har man inte känt eller sätt på en vecka så är det stor skillnad. För andra som känner utanpå dvs.
Ryser till när du börjar sparka såhär mycket, blir så glad & längtar tills du ligger i min famn ist för i magen <3


Forever and ever for a...


Sena v20 bilder.

 
 
Inte så bra veckobilder, men den får duga :)
Går dock in i v21 imorgon så det fick bli sena v20 bilder.

L.

Åh, vill till IKEA och handla för presentkortet vi fick i julklapp. Det får nog bli nästa helg! Ta en heldag ute i Erikslund. Vet ju också vad som ska kikas på så det ska bli kul :)
Imorgon blir det nog en sväng till kupolen för att handla lite kläder som jag behöver. Som sagt så känner jag mig så obekväm så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Finns väll inget värre än att känna sig obekväm i sina kläder? Jag måste iaf känna mig bekväm i mina kläder jag ska ha på mig!
Använder pösiga tröjor och leggings nu, hur kul är det? Vill variera något iaf :)
 
Åkte förresten och köpte ny micro igår. Så jäkla underbart att bli av med den gamla. Fungerade väll kanske inte sådär jättebra tillslut. Plus att en ny snygg satt inte fel. Så tack till mamms och papps för denna ♥
Köpte i rostfritt för det är de som vi ska ha i resten utav vitvarorna när de är dax att bytas ut PLUS att det är absolut mycket snyggare än vitt, enligt mig.
 
 
 
 
 
 

Nu en tupplur!

Har haft besök av Markus och lilla Nova nu på dan :)
Nu har dom precis åkt tillbaka så jag ska ta min en tupplur. Först äta. Skulle kunna sova varje minut så en vilostund på dagen är nästan ett måste.
Måste kolla med barnmorskan om jag behöver järntabletter för nu är jag inne i en svacka igen där jag är trött jämt! När jag bara sitter eller ligger så är jag trött! Måste hålla igång om jag ska känna mig någorlunda pigg.

Ska trycka i mig lite mat sen somnar jag nog som en stock =) Ska äta makaroner med falukorv. Jag som inte alls gillar makaroner annars. Men nu efter all julmat osv så vart jag sugen på det? Haha märkligt!


Lördag!

Nyss vaknat.
Ska gå upp och ta en dusch eller så ska jag ligga kvar och göra ingenting. Är så uttråkad så det finns inte & ingenting finns att göra. Möjligtvis åka till stan för att handla lite så jag kan känna mig bekväm i något klädesplagg som jag absolut inte gör nu. Skulle vilja gå i mjukisar hela tiden & då är det illa.
Jobbarbyxorna sitter som.. Jag vet inte vad! Och har ingen bekväm bh och ååååååååå.. Apless med andra ord :)

Viktoriaaaaaa vart är du? I need you!! Ja, juste vi bor aslångt ifrån varandra :( Tänk om vi bodde närmre varandra och kunde ses jämt, när vi ville, eller sist men inte minst, när vi behövde varandra som mest! miss you soooooo!! <3


.


Rockys "kåtleksak"

Haha inte riktigt, men man då tro det när man ser på när han "leker" och gosar =)



OBS väldigt dåliga mobilbilder!


Soffan!

Lagt mig i soffan med täcke, kudde och en bok som vi fick igår när vi firade jul hemma hos svärföräldrarna :)
Hade jätte trevligt!
Rocky fick någon leksak med kattmynta i och igår när jag kom hem så hoppade han i julklappspåsen och rotade fram hans julklapp. HELT tokig var han i den. Låg och rulla och gosade järnet med den, haha.
Nu när han har haft den på golvet i vardagsrummet så ligger han och gosar med golvet och drar sig? Haha, luktar väll massor där ;)

Tyvärr har jag inga bilder från gårdagen. Inga!! Så tråkigt. Men när Jimmy och jag åkte hemifrån så glömde vi kameraväskan i hallen. När Jimmy åkte hem igen för att släppa in Rocky så glömde han den då med. Haha, minnet är bra men kort ibland :)


Du gör mina dagar till något extra.

Lillhjärtat i magen gör verkligen mina dagar till något extra. Minsta lilla neråt jag känner mig så gör du mig glad bara genom att jag kan tänka på dig.
Kan inte låta bli att släppa en tår av lycka när jag känner hur du sparkar så vilt där inne just nu.
Längtar efter dig!
Längtar tills jag får se dig första gången.

Vi mot världen, dotter.


God natt!

Dags att sluta locken så att man kommer upp imorgon =)
God Natt & Sov Gott!


Onsdag

Har haft lördagsfeeling hela dagen idag. Men icke, det är ju torsdag! Alla lediga dagar hit och dit gör en knäpp. Se det inte som att jag klagar för jag klagar absolut inte över de underbara lediga dagar jag har. MEN man har inte så stor koll på dagarna, haha. Men imorgon jobbar jag på igen!
Efter jobbet ska vi fira jul med Svärföräldrarna, Markus, lilla Nova och Jimmys farbror m familj. Ska bli mysigt!

Sen efter imorgon så är det slut med jul och allt vad det innebär. För det mesta så är jag trött på julmat. Men nu har vi ätit lite annat i två dagar så det var så gott! :)
Så imorgon blir sista julmaten för i år! ;)



Annars idag så har jag bytt lite rum. Haha. Min Walk in closet flyttades upp till förra gästrummet och gästrummet flyttades in till de rummet vi hade gymet i. Så nu är mitt gamla walk in closet rum tomt. Det är självklart där vi ska ha lillhjärtats rum. Vår lilla flicka ska få så fint rum <3
Så det har tagit ganska många timmar från denna dag, men shit så nöjd jag är!
Har tyvärr inte tagit några bra bilder med kameran men jag gör det imorgon när jag kommer hem från jobbet. Ska försöka hinna med det iaf :)
Har nog någon suddig bild på mobilen som jag kan slänga ut så länge. Dock är det inte klart i något rum än!


Biobiobio

Vi var på bio igår kväll. Kikade på Hobbit i 3D. Den var riktigt bra måste jag säga =) Var dock väldigt trött sista timmen, haha. Den är ju ca 2h 45min lång & vår började vid halv 9 på kvällen. Nu för tiden orkar man ju knappt vara uppe länge på kvällen. Vid 11 snåret på kvällarna är jag oftast super trött, haha :)


Jul Jul Strålande jul..


 
 
 
 
Hahah, när min farfar fick djurgårds halsduken så var hans ända krav att han skulle bära den att han fick gratis röntgen på mammas jobb.. hahaha!

God jul :)

God jul på er alla från lilla mig :)



Lilla hjärtat!


Bad update!

Jag vet! Varit jätte dålig med uppdateringen under helgen. Men vi har varit hos min familj och firat jul som sagt.
Haft en helt otrolig helg med god mat, dryck ock firande :)
Och självklart så var fredagsbeskedet också väldigt roligt! Nå otroligt roligt!! Vår älskade lilla flicka som ligger och gosar i magen :)

Jag har massor utav bilder på systemkameran från julfirandet igår :) Hade två otroligt snygga tomtar också (Jimmy & Elina). Ni ska få en mobilbild. Tog bara en bild på dom med mobilen (resten med systemkameran).
Haha Shit så vi skrattade.
Farmor och farfar var såklart också med igår. Vilket är helt underbart! Älskar när dom är med på jul :)

Nu har vi börjat vår färd hemåt. Det ska bli skitväder i kväll så vi tyckte att det var smart att åka innan det kom. Skulle mer än gärna stannat några dagar till men jobbar som sagt imorgon :(
Jaja, haft en perfekt jul och det är huvudsaken :)



Vi är gladare än gladast!

Vi har fått sätt lillhjärtat i magen idag & det blir en liten flicka i maj! Vi är lyckligare än någonsin.. Och ultraljudet var helt underbart! Bästa julklappen någonsin var att se dig hjärtat :)

Ni får en bild nu men den är lite suddig men det är så mörkt i bilen så jag tar kort när vi kommer hem till mamma och pappa <3



På väg! (11:53)

På väg till Borlänge nu. Ska en sväng till kupolen. Handla lite och trycka i oss någon lunch :) Sen en sväng in till Borlänge, stan alltså.
Efter det så är det dax att åka mot lasarettet i Falun. Ultraljud på G som sagt. Sitter så nervös och full av spänning! Haha..

Uppdatering kommer!


https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d4354de087c35cb34737b8.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d4354de087c35cb34737b8.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d4354de087c35cb34737b8.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d4354de087c35cb34737b8.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d4355d9606ee5ad8547d11.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d4355d9606ee5ad8547d11.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d4355d9606ee5ad8547d11.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d4355d9606ee5ad8547d11.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d435719606ee5a65ba9a1e.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d435719606ee5a65ba9a1e.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d435719606ee5a65ba9a1e.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d435719606ee5a65ba9a1e.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d436249606ee5a646d6fa2.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d436249606ee5a646d6fa2.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d4362c9606ee5a62549750.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d4362c9606ee5a62549750.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d43639ddf2b32cc10000b4.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d43639ddf2b32cc10000b4.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d4363cddf2b32cbb0000ac.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d4363cddf2b32cbb0000ac.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d494249606ee5a7de4d2e5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/785544/images/2012/pic_50d4944fe087c35cce4f75c3.jpg" class="image">


God natt!

Nu är det dax att sova, eller försöka sova rättare sagt! Är full av spänning och nervositet inför morgondagen.
Men det ska gå finfint det där :)

Ska försöka stänga in mina blå & somna så att jag är pigg imorgon.


Mobil och bilder från systemkameran från ÅR 2012!






Röda julnaglar :)

Fick bli röda naglar nu till jul och allt :)


Klar med lite!

Efter förra inlägget så började min näsa förblöda igen, haha. Skämt o sido..
Nä men började blöda näsblod igen. Så sjukt! Har inte gjort det på år och dar. Höll på att komma blod på min nya julklänning också, men som tur är så klarade den sig.
Jaja, nog om det.. Inte så jätte kul att veta, haha.

Har iaf nu packat, slagit in mer julklappar och målat naglarna. Bara några saker till att göra på listan. Gääääsp.. Jag som satt mig så skönt i soffan nu när jag målade naglarna ;) ska bara låta det torka lite sen ska jag sätta igång igen:)


En dag som vi skulle kunna hoppa över..

Inte för att det är en dålig dag på någe vis men vill bara att det ska bli fredag! Haha.
Vaknade ganska tidigt i morse men låg kvar i sängen till halv 10 tror jag det var. Jätte skönt!
Vid halv 11 kom Jimmy hem på lunch, vi åkte iväg och åt lunch på Gästis vid halv 12. Pannkakor! Mums.
Proppmätt nu.

Ligger nu i soffan och kikar på tv. Men ska resa på mig och börja med första maskinen med tvätt. Sen ska jag dammsuga så att det är fint här hemma när vi kommer hem! Packa ner kläder samt julklappar ska också göras.. Och sist iväg och handla.
Hur ska jag orka allt med denna förbannade täppta näsa? Förkylningen vägrar att släppa! Blir ju dubbelt så jobbigt när man bara kan andas med munnen.. Nässpray går inte heller för då förblöder jag från näsan, som igår! Hahahah..

Jaja, det är bra att jag har mycket att göra för då går tiden fort. Vill bara att det ska bli fredag nuuuu.. Kommer inte kunna somna ikväll :) Men nu är det nära, tycker nyss att vi var i v11 på inskrivningen hos BM & fick veta att vi skulle på ultrat denna vecka. Men det har nästan gått 9(!) veckor sen dess.

Dags att börja annars blir jag klar i natt =)



Natti natti..

Dags att sova så man är pigg och fräsch imorgon :)
Förkylningen vägrar ju släppa så har svårt att somna. Har varit förkyld i 2 veckor nu.. Är lagom less på det!
Vissa dagar känns dock bättre än andra.
Jaja, skönt att man inte åkt på något värre som tex vinterkräksjuka eller så.. Uscha!

Time to sleep sweeties.
God natt!


Mätt och lite smått seg!

Har bäddat ner mig i soffan med min älskling! Täcke och kudde i högsta hugg =)
Dagen har flytit på i bra fart idag. Fick julklapp på min första butik jag var på imorse, choklad och lite gott! Orden och klappen, det gjorde verkligen min dag. Blev så glad :)
 

Nu efter maten vart jag lite smått seg och det verkar Jimmy också vara som redan slumrat till i soffan. Här lär vi ligga hela kvällen, haha. Idag kommer det ju lite OK program på tvn. Men bäst av allt är Morden i sandhamn som jag har fastnat riktigt mycket för =)
 
Imorgon ska det hinnas med mycket. Ska tvätta lite som behövs i helgen, städa, packa ner julklapparna och sen packa väskorna så att det också är klart på fredag så vi bara kan dra iväg när Jimmy kommer hem. Ska en sväng till Kupolen samt stan i Borlänge innan vi åker vidare mot Falun för ultraljudet och efter det börjar vi vår färd ner :) Shit vad trötta vi kommer att vara. Blir mycket framåt & tillbaka. Men men.. det ska gå finfint det där.
 
 
 

What doesn't kill you makes you stronger


Always together, always there ..


Tisdagen avklarad!

Jupps, tisdagen är nu också avklarad! Och jag kan bara säga, SHIT vad trött jag är!
Har legat och sovit till och från nu i någon timma. Men imorgon är det onsdag och sen på torsdag har jag endast en-två timmar som ska jobbas och sen på fredag är jag ju som sagt ledig eftersom det är dax för ultraljud då. Sen efter det bär det av till bästa där nere ♥
Jobbar på Julafton som sagt.. Skulle jag inte ha gjort det så skulle jag troligtvis ha stannat längre hos mamma och pappa ♥ Saknar dom så att det gör ont!! Behöver mer tid!! Men sen när bebis finns till världen så kommer det tillbringas mer tid nere hos er eftersom då finns lite mer ledig tid :)
 
Iaf nu så ligger vi i soffan och kikar på hockey. Väntar på att klockan ska slå 21 så Morden i sandhamn kan börja. Väldigt spännande faktiskt. Det får mer än gärna komma ut mer svenska serier. Och gärna filmer med! Så länge det inte är några sketna B-filmer=)
 

Miss the sun.

Vad skönt det skulle vara med en fin vinterdag med sol!
Har inte sätt solen på år och dar känns det som. Haha. Skönt när vi börjar närma oss våren så att man kan vara ute i solen. Längtar något enormt =) Men det är ju dock ett tag kvar. Ska komma förbi januari och februari först.. Tråkmånader ju!
 
 
 
 
 
 
 

You are my life, already.


Trött!

Ligger under filten i soffan & väntar på att klockan kan bli halv så jag kan hämta Jimmy. Är nå fruktansvärt trött idag! Skulle kunna somna nu.
Har gått bra på jobbet iaf och det är skönt att måndagen är gjord nu :) En dag närmare ultrat och julfirandet hos min underbara & världens bästa familj <3 längtar!!


Krock..

Sitter i kö.. Längst fram också.. En bil som kört av så Falck och massa grejer fixar..
Alltid är det något på måndagar.
Går inte bilen igång så är man sjuk och är man inte sjuk så får man sitta i kö osv osv.. Men nu så är jag pigg idag så det går an :) Hoppas bara dom klarade sig i bilen som ligger i diket!

Dags att åka snart hoppas jag :)

Ha en bra dag! För det ska jag ha...


Söndag

Då var söndagen också gjord. Den har verkligen bara sprungit iväg.
Ställde klockan på 08:10 imorse & runt 10 snåret kom svärföräldrarna och hämtade upp oss. Vi tog en tripp till Västerås, till erikslund. Började med Ikea där vi hittade lite smått och gott. Fortsatte med lite klädaffärer osv osv. Köpte första bebisplagget idag! Kändes helt underbart. Så mysigt! :)
Sen åkte vi till Mio och kikade efter ett soffbord. Hittade ett som vi fastnade för som vi fick utav svärföräldrarna som julklapp :) Jättefint verkligen!
Så på fredag när vi åker ner till mamma och pappa hämtar vi det. Det var beställningsvara så det skulle komma på fredag. Det passade ju bra det eftersom vi ska ner då.
Iaf så Tusen tack för det fina soffbordet =)

När vi kom hem åkte vi iväg och handlade lite frukost osv på en gång.
Kom hem, slog på en bra film & myste ner oss i soffan. Här ligger vi kvar än och kikar på filmen "Smekmånaden". Den är ju bara för bra! Kan inte sluta skratta även fast jag sätt den hundra gånger innan, haha.



Här är förresten en till som längtar efter lillhjärtat i magen ska komma ut. Shit så han gosade med sparkdräkten :)


Välkommen v19 :)

Då är vi som sagt i v19 idag :)
Längtar!


Sista dagen i v 18

Imorgon sparkar vi in i v.19 :)
Går ganska snabbt nu och jag hoppas kommande vecka också gör det! För det är nämligen dags för ultraljud och jag kan inte förklara hur fort jag vill att det ska gå dit =)




Fredagsmys

Jobbat i vanlig ordning idag. Kom hem vid 2 tiden tror jag att det var.
Fixade lite hemma innan jag åkte iväg och handla lite som jag hade glömt köpa och efter det hämtade jag Jimmy från jobbet :)

Vid 16 tiden kom dom som skulle köpa vår soffa o fåtöljer som vi hade innan den nya soffan. Det gick väldigt snabbt vilket var skönt för jag och Jimmy var hungriga som bara den!

Idag gjorde vi julmat. Mums vad gott det var! Köttbullar, prinskorvar, julskinka, potatis. Och så gjorde jag revbensspjäll till älskling =) Det är det ända som behöver finnas på ett julbord för min del, haha. Och gräddfil såklart!

Nu blir det soffmys tills det är dax att sova :)

Natti natti..


Time to sleep.

Nu är det dags att stänga in dessa blå så att man kommer upp imorgon :)
Ny dag med nya möjligheter väntar!
Good night & sleep tight=)


Gäsp!

Har precis panikfixat lite saker inom jobbet så allt är klart till jul, nyår och veckan efter det. Men nu är jag klar!
 
Har som sagt varit ledig idag. Dagen har sprungit iväg verkligen. Har städat, fixat lite möbler som hämtas av köpare imorgon osv osv..
Men nu jäklar ska jag ta det lugnt :) Någon enstaka timma kvar innan jag måste sluta min små blå.
Fredag imorgon och det känns kanon. Har verkligen varit en jobbig vecka då jag inte är speciellt fräsh i kroppen. Förkylningen tar kål på mig! Jaja, värst är det på kvällarna då man ska sova. Täppt och jävlig i snoken, haha.
Får hoppas att det går över snarast. Det måste(!) göra det eftersom det är full rulle på jobbet kommande veckor.
 
Och vill vi tala om vädret som vi har? KNAPPT! usch och fy vad kallt vi har det. Imorse hade vi 26 minusgrader. Jag kan lova att det kändes när jag klev upp ur sängen. Burr va kallt det var! Haha.
Förstår varför Rocky låg under mitt täcke hela morgonen. Han frös väll också, lillpojken.
Nu är det nog lite varmare ute. Ca 12 minus är det nu tror jag. Där kan det mer än gärna få stanna.. Eller bli varmare såklart. Men när det kommer över 20 minus då är det inte bara snäppet för kallt, utan HELT JÄTTE för kallt!!
 
Nu ska jag mysa i soffan med mina två pojkar. Och med den lille i magen, såklart! =)
 
 
En sambo som absolut inte ville vara med på bild.. haha
 
 

Paus

Tagit en paus från städandet. Blir sjukt slut i koppen av den där jävla dammsugningen. Kan inte heller ligga på magen på golvet när jag ska köra under sängen, haha. Big problems va?;)

Nu ligger dammsugarn och skriker på mig att vi ska gå upp på övervåningen så vi blir klara, men JAG ORKAR INTE.. Vad gör man då? Haha..

Jaja, fint blir det och det är väll huvudsaken:)


All I Want for christmas is you..

Har inte gjort så mycket ikväll. Mest tagit det lugnt! Svärföräldrarna kom förbi på en fika förrut & efter det har vi legat bänkade framför tvn och brasan. Myskväll med andra ord.
Nu ligger jag och njuter när lillhjärtat i magen sparkar och sprattlar där inne :) Helt otroligt vad underbart det är att känna pyret ♥
 
Är för övrigt jättenöjd med håret. Känns så skönt att den fula utväxten är borta nu. Hann med att köpa lite julklappar på stan också. Så mysigt att gå & julshoppa nu! 
Det bästa med julen är som sagt att köpa julklappar till alla andra. Finns inget mysigare och roligare!
 
 
 
 
Och såhär mysigt ligger mitt stora hjärta och njuter =)
 
 
 
 
 

Kvällsmys!


Frissan :)

Sitter hos frissan med färg i håret. Ska piffas upp med lite slingor. Så fruktansvärt trött på utväxten som jag aldrig gör något åt. Men nu så :)
Som sagt så tickar tiden bara på varje dag och ingen tid till att ta sig frisören har funnits. Eller jo, torsdagar men då har väll annat kommit i mellan! Nä men det är bara så ibland.
Så det var skönt att jag fick en tid hos frissan nu innan jul och nyår :) Ska bli så skönt!


Nu ska jag sitta här knapra på min chokladbit som jag fick ;)



Subway lunch!

Finns inte mycket som är godare än det :)


Sparkar..

Nyss så kände Jimmy för första gången sparkar från lillhjärtat i magen <3
Så mysigt! Så lycklig far ( självklart jag med ) till pyret <3

Ca en vecka kvar sen får vi se vår älskade igen.
Snart är vi en egen liten familj <3



Sparkar..


En dag som denna behövdes detta

Det här kortet behövdes idag efter en otroligt tung arbetsdag då febern kom tillbaka på dagen. Förkylningen tar död på mig!! Åh!

Men jag klarade mig igenom hela dagen. När jag kom hem och tömde postlådan så fanns ett litet kuvert med en fin liten pojke i, på bild såklart ;)
Ett fint julkort från våra raringar!


Handboll!

Börjar bra men fortsätter sämre.. 14-14 nu. Kom igen nu Sverige!!!


Trötthet

Ska vila ett tag innan Jimmy kommer hem från jobbet hade jag hade jag tänkt. Känner mig lite små pömsig!
Sen måste jag komma på något som vi kan äta till middag idag. Skulle behöva handla men orken finns lixom inte! Skulle behöva allt från frukost till middag..
Blir ju knäpp när smöret är slut, Vardagen funkar ju inte utan de.. Haha!
Och nu under graviditeten är det ju bra att ha så mycket som möjligt hemma eftersom man kan ju få sug för något från ena minuten till den andra. Knäppt!
Dock så var det värst i början för min del. Då ville jag ha ALLT!! Sugen på ALLT!! Nu är det för det mesta som vanligt. Någon gång ibland så blir man dock extremt sugen på något och då måste man verkligen bara ha det. Haha!
Choklad (speciellt nougat) är något jag skulle kunna krypa för vissa dagar. Så var det verkligen inte innan jag blev gravid.

Jaja, nog om det.. Dax att försöka vila :)


Dålig Magbild :)

Bättre bilder kommer i veckan :)


V18

Gick in i v18 igår :)

 


Gäps, prosit och suck..

Japp, så ser det ut här hemma.
Dock så har febern släppt lite och det känns bra.
Stannade hemma från jobbet idag. Bättre att vara hemma och krya på mig än att köra med kroppen som redan är helt slut av förkylningen. Första gången jag är hemma sjuk på över 1 år. Eller ja, jag har rättare sagt aldrig varit hemma från de jobbet jag har nu. Men som sagt.. Nu har jag en till att tänka på och då är det viktigt att jag också mår bra :)
 
Vaknade när Jimmy gick upp idag. Kunde inte somna om så låg och drog mig lite innan jag tog med täcke och kudde till soffan. Tog lite frukost med varm oboy. Gottigott=)
Tog nyss en dusch så att jag skulle vakna till lite. Känns dock som att jag ska vara i viloläge hela dagen så att jag känner mig bättre imorgon för då är det dax för jobb igen.
 
 

Sjukstuga

Välkomnar feber med en sur min. Förkylningen håller också i sig men har blivit värre.
Känner mig väldigt mör i hela kroppen och jag orkar inte mycket alls. Har iaf orkat slänga ihop lite mat och hängt tvätt idag. Jag har en sån tur som har världens bästa sambo som fixar och donar här hemma ♥
Han serverade precis varm oboy som var väldigt välbehövligt. Gott!
 
Ska känna efter och se om jag ska jobba imorgon. Tänker inte pressa kroppen om jag mår såhär. Skulle det bara var mig själv att tänka på så skulle jag ha jobbat, men nu är vi två som ska må bra i min kropp =) Men det återstår att se hur jag mår ikväll!
 
Ska kika klart på fotbollen sen är det solsidan som väntar :)
 

Välkommen feber :(


I want you, summer!


En fantastisk dag!

Har verkligen kunnat slappna av idag. Vi har inte gjort något speciellt. Har fixat hemma, ätit pizza och varit lite onyttiga.. Men det behövdes de med =)
Nu ligger vi i soffan och kikar på Så mycket bättre. Darins kväll denna gång och Maja gjorde nyss klockrent ifrån sig! Hon är så jävla bra.
Efter detta ska vi kika på en komedifilm. Får se hur mycket man orkar se utav den, haha. Är ganska trötta faktiskt. Men vad gör det? Det är ju lördag och ännu en ledig dag väntar imorgon. Härligt!
 
20 minusgrader har vi ute. Nu kommer kylan tillbaka som det ser ut. Jag som vart så nöjd när det gick ner under 10 minusgrader. Då känns det ändå ganska skönt ute efter att man varit med om -25 i två-tre dagar. Jaja, får hoppas vintern går fort!
Men först så vill jag att dessa 1½-två veckor framöver ska gå fort(!) Föööööör sen är det dax för ultraljud :)
Längtar så himla mycket men är ändå nervös!
 
 

God Morgon Lördag!

Har sovit fruktansvärt dåligt och jag är så trött!
 
Har så mycket i huvudet som jag bollar framåt tillbaka hela tiden. Och självklart kommer allt upp på nätterna när jag kan slappna av lite ialla fall. Ligger vaken timmar och bara funderar på vad jag måste och ska göra och hur skiten ska lösas! SUCK!!!!! så less...så trött! Energi, vad är det?
 
Så färdig klagat!
Idag så ska vår gamla soffa och två fåtöljer putsas av lite innan köparna kommer och hämtar dom i veckan.. Skulle tro att det blir i veckan. Skönt att bli av med den soffgruppen nu när vi har ny härlig soffa :) Dock så står det i garaget så de stör inte..
Sen ska det dammsugas och tvättas kläder. Ja.. det är nog den lördagen. Sen vet man aldrig vad vi hittar på.. Dagarna brukar inte alltid bli som planerade, vilket är väldigt skönt ibland =)
 
 
 

FREDAG!

Då var den efterlängtade fredagen här :)
 
Kom hem vid 12 snåret. Lunchade med älskling ett tag och nu sitter jag här och jobbar.
Okej, jag bloggar just nu men det är för att jag synkar handterminalen och det tar sin lilla tid.
Har inte sådär supermycket kvar nu. Men en del ligger och väntar!
 
Handlade en till julklapp idag.. Det rullar på och snart är vi klara med alla klappar. Känns skönt att bli klara i god tid:) Men det är verkligen det roligaste med julen.. Att köpa julklappar till andra alltså. Finns så mycket fint att ge bort! Och mycket roligt också... Haha..
 
Nu ska jag fortsätta jobba och en bättre uppdatering kommer såklart senare.
 

Ledig fast lite jobb gjort..

Har som sagt varit ledig idag. Och inte kunde jag somna om imorse.. Så typiskt när man är ledig!
Men har iallafall haft en skön dag. Förutom att jag har varit lite orolig för min lille katt som aldrig kom in idag.
Var ju kaosväder ute.. hur mycket snö som helst! Plus blåst.
Släppte ut han vid halv 6 imorse och vid 12 hade han inte kommit in, tänkte dock inte så mycket då för det är vanligt att han är ute så länge. Men vid 3 började jag undra och vid 4 gick jag ut en sväng och ropade på honom.. Typ 200 meter från huset hörde jag honom från ett träd när jag gick under det. Han skreeeeeeeeek! Min raring! Han kom ner (efter många om och men) och ville bli buren hem (min latmask) & la huvudet under min armhåla när vi gick hem.. Så kall.. Åh my lovely♥
 
Vad skulle jag göra utan dig?
 

Iaf så har jag jobbat några timmar också. Hemifrån. Fixat lite till jul/nyårsveckorna. Dock inte helt färdig så det får fixas imorgon om jag kommer hem skapligt :)
Har burit in våran soffgrupp i garaget också. Den ska säljas så då får den stå där inne så länge.
 
Men nu är jag faktiskt ganska pömsig. Imorgon väntar en ny arbetsdag. Hoppas vägarna är okej så jag kommer dit jag ska och inte ner i diket =) Skämt o sido.
 
 
 

Ledig & vaken..

Ja som rubriken lyder så är jag ledig OCH vaken.. Hmm det hör inte riktigt ihop, haha.
Är jätte trött men kan inte sova.

Släppte ut Rocky för en timma sen eller något, och Shit vad snö det har kommit i natt! Vi har ca en halvmeter på baksidan(!) usch! Men Rocky verkar inte bry sig allt för mycket eftersom han inte har kommit in än heller. Stackarn sjunker väll ner om han går på snön..

Jaja, nu har Jimmy åkt till jobbet & jag ska slå på vakna med the voice :)


Åh två bilder(dåliga) på min lille Rocky när han var liten..
(En är ifrån nu, 3 år senare)


Myskväll i högsta nivå.

Här har & kommer jag att tillbringa hela min kväll. Slipper märka av ovädret på utsidan :)


oväder oväder och åter oväder..

Ligger nerbäddad i soffan & myser!
 
Njuter över att jag är ledig imorgon. Så himla underbart! Varför jag tycker det är så skönt är för att då slipper jag ut och åka i detta kaosväder. Halkan är så vidrig så det finns inte, usch!
Håller mig gärna inne i säkerhet istället :)
När jag åkte hem idag låg fem bilar i diket vilket var på en stäcka på 2 mil bara.. Helt otroligt!
 
 
Får se om det kommer mer snö i natt..
Tycker ändå inte att det har kommit så mycket snö här under dagen. Inte om man jämnför med vad Stockholm har fått. Jaja. har kollat så hela familjen där nere har kommit hem ordentligt iaf, då kan jag vara lugn ♥
 
 
Nu blir det mys i högsta nivå  ♥
 
En suddig men lycklig katt :)

v17


Inte den bästa måndagen.

Som ni säkert vet (om ni läst inlägget från i morse) så har denna måndag inte varit den bästa.
 
Började med den iskalla (25 minusgrader) morgonen som gjorde att bilen inte ville starta. Vilket resulterar att jag inte kommer iväg till jobbet i tid. Men vid kvart över 9 kom jag iväg.
Jag skulle ju enbart ta två av mina tre butiker idag men jag körde alla tre ändå.
Vet att jag inte skulle må så bra i min rygg imorgon om jag skulle ta alla mina tre största butiker på samma dag.
Ryggen är som sagt inte med mig och den strular till det lite. Jaja, inte så konstigt med tankte på alla muskler osv osv som ändras i kroppen just nu.. Och jag som använder mina ryggmuskler varje dag då jag jobbar. Det är mycket nytt som händer i kroppen =)
 
Kom hem och här stod alla tusen delar utav nya soffan. Svärföräldrarna kom över och hjälpte till också, tack tack!
Sen åt älskling och jag mat & efter det föll vi ner i vår nya sköna soffa som kommit på plats.
Nu ligger vi här alla fyra. Jag, Jimmy, Rocky & liten i magen :)
 


Nya soffan.

Jag är så nöjd! Passade perfekt in :) Nu är det bara nytt vardagsrumsbord. Men det tar sin tid att hitta.. För det måste verkligen klicka.. Måste passa in i minsta detalj! Haha, men vitt ska det vara iallafall.
 
 

Smått less!

Sitter här framför brasan i arbetskläder och väntar på att bilen ska starta. Vi har försökt sen klockan 07 typ. Men icke!
Är fruktansvärt less och känner att sånt här förstör en hel dag.
Nu är Jimmy iväg och köper nytt batteri till bilen.. Hoppas att det fungerar sen.
Inte det roligaste som kan hända en måndagsmorgon. Blir en butik mindre idag och så får jag ta en extra imorgon. Får se hur det kommer att fungera med ryggen då det blir en riktigt tuff och tung dag. Men det verkade vara de som fanns som förslag så vad gör man!

Äsch den här dagen kan hoppa upp någonstans..


Kall kväll!

En väldigt kall eftermiddag & kväll har det varit. Åkte till Borlänge vid 2 tiden idag för att shoppa lite julklappar. Impulsgrej & det blev bra för några julklappar hittade vi :)

När vi kom ut från kupolen o satte oss i bilen så visade mätarn 17 minusgrader!!
När vi kom hem så var det minus 21 ett tag.. Det var ju bara att hämta ved och elda igen =) mysigt!
Hoppas på lite varmare imorgon iallafall. Jag som klagade på 13 minusgrader. Det får gärna vara det och inte såhär mycket.

Men nu ska jag lägga mig under ett varmt täcke i sängen och sova. Dax för en ny arbetsvecka! OCH imorgon kommer nya soffan.. Yes!



V17

Går in i vecka 17 idag!
Det går framåt o det går faktiskt ganska fort just nu :)
Snart ultraljud! Åh, längtar..


1a Advent :)

God morgon! Då var det första advent :)

Vi har precis fått i oss lite frukost. Myser framför brasan och tvn. Har självklart tänt första ljuset också.
Det är svinkallt ute.. Eller ja, 13 minusgrader! Imorgon kväll lovar dom upp till 21 minus. Heeeelt otroligt! Vill inte ha så kallt.
Men men, ganska mysig dag får det bli.
Synd att inte Ikea hade öppnat i Borlänge för då skulle jag ha tagit en tripp dit UTAN tvekan..

Helgen har iaf känts jättelång. Hunnit med en del vilket känns skönt. Igår kväll ändrade & fixade jag lite i min walk in closet. Blev nöjd! Dock väldigt svårt att få med på bild hur det blev. Har bra bilder på datorn från kameran men vid den sitter min kärlek så han kan gott få sitta kvar :) ni får nöja er med mobilbilder idag!


Julklänning

Då var julklänningen beställd.
Fick bli en lite pösigare ner till så magen får puta fram klänningen lite :) vilket jag tycker är mysigt!



Lördag!

Då var det lördag & inte bara det.. utan 1 December också.
 
En mysig lördag blir det här hemma. Ska göra lite god mat och så.
Kika på lite fotboll som vi självklart har tippat på. Skulle sitta fint med en bra vinst idag? Det sitter väll alltid fint? :)
Det återstår att se.. Nu ska jag lägga mig och vila ett tag i soffan tillsammans med min underbara. Skottning tar på krafterna, eller?? Nog inte det ;)
Och så har såklart Rocky öppnat första luckan på sin enorma adventskalender! Snacka om överlycklig katt som verkligen stod på hela kalendern och luktade, haha..
 
 
 
 

God morgon!

Jag har vaknat men mina pojkar sover fortfarande :)

Frågan lyder - hur kan man sova så gott under detta hemska täcke? Haha..


RSS 2.0
Fotobloggar