shopping!

JÄTTE besviken på shoppingen i Borlänge, det S Ö G! Men sen blev de skönt när man kom hem:)
Idag var vi iaf på Tuna Park & där hittade jag en del saker faktisk! I borlänge hittade jag en nyårs klänning och en svart blus.
Allting är fixat till imorgon iaf, hur mycket alkohol som helst, mat och så blir det lite välkomsdrinkar och så! Blir suveränt! Skönt att vi hann fixa allt idag iaf, slippa gör de imorgon. Det ända imorgon är systemet, champanjen kvar! :D Vi kommer ha så jävla kul!!!!
NYYYYYÅÅÅÅÅRRR OCH EN JÄVLA MASSA RÖJ!:D
2008 2008

SÖNDAG -hemfärd imorgon!

Igår blev de en lång scootertur, 10 mil!!! Det är långt!  Men så kul! :) Imorgon åker vi hem, och det ska faktiskt bli skönt. Saknar min egen säng! Men har haft en jättebra vecka här.
Imorgon ska jag shoppa på vägen hem. Fan inte handlat ett skit under mellandags rean. Å inte lär man kunna ta de lugnt imorgon när man går runt o kikar, jag som gillar & gå och shoppa och kunna ta de lugnt. Men men... inte jag som kör så!
Men får väl hoppas på att man hittar nå. Förra veckan så var vi ju o handla ett PAR gånger men inte hitta man nå, allt var ju så stressigt som vanligt!

Jaja nu ska jag kolla på hockey matchen, Djurgården såklart! Vinst i Fredags blev det iaf!

Bye!


,,,

Dagen efter!

Sådär ja, nu har julafton varit:) Var kanon mysig julafton iaf och fick fina saker, fick ett par termobrallor (skit snygga!) och det behövdes riktigt mycket! Sen fick jag pengar, en jätte mysig morgonrock, smycken, en väska , kläder och de allra roligaste var faktiskt en vit björnfitta sen så massa småsaker också:)
Den10-11 januari så ska jag,jimmy,hans päron, mackan & evve till stockholm till Wallmans och kolla på föreställningar och käka gott och så, sen bo på ett fint hotell:) Det var julklapp från jimmys päron:) Ska verkligen bli jätte trevligt!
Idag har jag inte en aning om vad som händer, blir väl mys och sådära.

NEXT --- NYÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!!!!!!!!



MEfoton från idag:)

JULAFTON NU!! (00:48)

GOD JUL DÅ!! klockan är ju ändå över 12 :)
Idag var Jimmy & jag iväg med scootern upp på fjället, så GRYMT fin utsikt! Tog några bilder där uppe iaf.
Annars så har vi för det mesta tagit det lugnt idag, förutom att vi var nere i Sveg & handlade lite öl och sådär till imorgon;) 
Mer vet jag inte vad jag ska skriva, så imorgon blir det nytt :P
fjälletfjälletbit

LOFSDALEN

Kom upp till Lofsdalen igår vid 2 tiden på dagen. Tog det mest lugnt igår, spela lite spel och så:)
Imorse vaknade vi vid 8 och käkade frukost, sen vid 10 gick vi ut och puttsa av MASSOR av snö på scootern, det är över en halv meter snö här så det räcker & blir över :) Så idag har vi kört scooter m.m:) Riktigt skoj!
Åker hem nästa måndag så en hel vecka i massor av snö:D
Under hela veckan så ska vi på en redig scooter tur upp på fjället såklart, sen blir det nog lite pimpla, poker och en massa spel, julafton, god mat och alkohol:D haha .
Akilles var ute i snön idag, måste fortfarande ha koppel på honom, men så himla söt :) (lite småförkyld är han nu)
Fast jag,jimmy,hans mamma o pappa är dock förskylda !
Men men, skriver imorgon:D
lofsfint:)

fredag lov!

Skönt, första dagen på lovet sov jag ut, och det var så jävla skönt! Finns nästan inge bättre än att sova:) Idag blir det parta lite, elr mycket blir de nog:) Kommer lite karlsson släkt till fam karlsson ;) haha. Blir poker tuneringar, god mat och alkohol såklart! :) Älsklingen är kvar på jobbet men kommer nog strax skulle jag tro.
Så idag blir de en liten "lill-julafton":P hahah.. Blir nog skitkul! Så ska jag fan se till att vinna poker tuneringen, ni hejar på mig? viste väl de ;)
Men nyår börjar också bli fixat & det är jätte skönt. Älsklingen ska laga maten & så ska han få en liten överraskning:) Men den får han inte veta, nanana.
 
Ne nu ska jag nog ta mig an att fixa mig lite. Ser ut som ett skogstroll:D Haha

..POKER

TORSDAG! avslutning!

Äntligen torsdag! Gick upp 05:20 och min buss går 07:58. Hur fan kan jag gå upp så tidigt!? Jag vaknar upp som ingenting! Men men..
Idag blir det skolan en pytteliten stund, sen shopping;) Handlade lite julklappar igår till mamma & pappa. Och så blev det lite små saker:) Men idag blir det julklapp till älskling, fan nu skulle jag då ha gjort det för ett tag sen, men har dock inte blivit av. Så nu är det dags! Ska shoppa lite idag på lunchen + timmen efter. Sen åker jag till Strängnäs dä hjärtat tar upp mig sen åker vi till Tuna och handlar mera:)
Idag är det då 1 år & 2måndaer mellan mig & Jimmy, och det känns jättebra. Blir bara mer & mer kä för varje dag som går :)
Allmänt känns allt kanonbra, förutom att det finns en människa som absolut inte finns i mina ögon längre sen vad jag hörde igår! Du tror du är så perfekt, men för mig är du absolut inte i närheten av att vara bra, för du är ingenting i mina ögon! Men du har fått som du vill & hoppas du lyckas igenom de, men skulle jag vilja så skulle du inte lyckas!
Men men skit samma, har det bra som jag har det nu! Och Jimmy & mina vänner betyder absolut allting! Vissa betyder som sagt mer än andra!

Ska kila iväg ill bussen nu. Tjingeling!

HC08!

FOTO - människor


MODELL
: Khim Björkman | FOTO: Nathalie Dahlström



MODELL: Khim Björkman | FOTO: Nathalie Dahlström


MODELL: Khim Björkman | FOTO: Nathalie Dahlström


MODELL: Khim Björkman | FOTO: Nathalie Dahlström


MODELL: Khim Björkman | FOTO: Nathalie Dahlström


MODELL: Khim Björkman | FOTO: Nathalie Dahlström


GODMORGON VÄRLDEN:D

nyss vaknat & har världens mest ondaste mage idag skulle jag tro:P Blev ingen skola idag, så det blir till att handla julklappar idag, jag som aldrig annars har tid med det så lika bra att göra det idag :)
Men men.. Har nyss käkat frukost så nu är det lite poker som gäller sen så blir det skicka in mina medie inlämningar, eller först och främst bli klar med dom. & de är jag inte ens närheten av.

AKILLES är nog världens busigaste jobbigaste katt skulle jag tro:) Men söt ändå;)

akilles

Söndag..

Vaknade vid halv 9 idag :O Men ganska pigg ändå:) skönt det iaf.
Ska alldelses strax åka till vårdcentralen och byta något på Jimmys fot:) Sen blir det nog bara lugnt. Kankse blir en liten poker tunering senare också. Får vi se hur det går då! :)
Imorgon är det måndag igen, fast det känns inte så humla jobbigt, det är ju som sagt sista veckan:D
 Du är allt!

18:30

Nyss kommit hem till Jimmy igen, vi har varit i Åker & hälsat på Mamma och Pappa:) Det gick iaf bra på vårdcentralen idag! Sitter & spelar poker nu (på datorn), för det blev inge poker tunering idag. Lika kul på internet, speciellt när det går så bra som det gör! haha.
När man vaknat så tidigt på morgonen så känns det som att klockan är massor nu, för att man har varit uppe så länge:P Ganska trött nu faktiskt!
& nu är iaf planerna för Nyår färdiga=) Blir säkert en skit bra Nyår!!!:)
Men ska kika hur det går för älsklingen och poker´n!


POKERPOKER

student 2010!!

MÖSSPÅTAGNINGEN 6/6 - 2010!









För att se bilderna stort, tryck då på bilden.







STUDENTEN 12/6 -2010




















































Ja, det var några.. tog över 700 bilder så orkar ej lägga upp alla!

Äntligen Fredag!!

Vaknade vid 5:20, var pigg faktiskt,  vi somnade vid halv 9 så det blev ju några timmars sömn.
Kom till skolan, mötte Ellen och sen in till Flanuer och kollade på Lucian. En kille & en tjej var lucia och lärarna var tärnor osv. Var ganska roligt! Sen vid halv 10 tog jag bussen till Mälarsjukhuset där älsklingen blev opererad idag. Kom dit vid 10 och frågade om han låg på uppvakarna men han var fortfarande inne på operation så fick vänta. Och så blev det ännu mer vänta, och ÄNNU mer. så efter 3 timmars väntan så kom han ut. Stackarn. Det hade gått bra iaf, men trött var han, förstås!
Men nu är vi hemma och blir bara en massa mys ikväll. Se på idolfinalen, lira lite poker m.m
Blir nog en lugn helg, men det har det inte vart på.. vet inte hur länge.. så det passar väl ok nu:)

Men de var de de:P

<3 Ellen & jag

shopping



askinn
Skinnjacka
skorna
skor
skor
300:-

skor
300:-

gina

Pamela knitted cardigan 199:- Gina Tricot

hnm
Rosa tröja 200:- H&M

ff
Make up store 414 :-

...

...
Skjorta 149:- Gina tricot
...
Hög kjol 199:- Gina Tricot

....
Fred perry skor 599:-

.
Gina Tricot 149:-

sjal
Sjal 99:- Gina Tricot



skor
Din sko 399:-


f
Skjorta 199:-









baby I love you yes I do
I will be with you as long as you want me to
until the end of time
Du är allt!

FOTO-växter


Höst bild


Blomma med otroligt fina färger.


Höst äpplen


Höst äpple


Blomma på sensommaren.


Geting på fin blomma i sommras


Röd blomma.


Blöt växt


Svamp


Rosknoppar


Blomma


Lila blomma


Grön växt


Löv ( tagen med D70s, min gamla kamera)


Vatten droppe ( Tagen med D40 )


Ros


Frusen ros


Ros med spegel


svamp


Höst löv


Droppar på löv

RSS 2.0
Fotobloggar