Trötter

Har precis kikat på en bra film. Nu sitter jag och svärmor och kikar på Beck. Väntar in våra gubbar som är på julbord med jobbet! Dom kommer nog när som. Sen ska jag lägga mig & sova för jag är otroligt trött just nu.
Känns som att jag inte kommer komma upp ur sängen i morgon, så pass trött är jag nu.
Men har precis smaskat i mig lite varm oboy, det gjorde susen nu när det är så burrigt ute. 22,2 minusgrader, härligt va? Ne fy! Kommer inte att sätta en fot utanför dörren ikväll.


Myspys i soffan





Gos gos i soffan:) (bilderna är tagna med cam, därför dålig kvalitet)

Im so happy, im so glad...

Yes, precis vad jag är just nu =)
Förlåt, men så jävla skönt!


Har inte vilat ett smack som jag skulle göra, jag skulle ju slumra in ett tag, men icke. Tiden går så fort så det hann jag inte med. Får sova gott i natt istället;)
I veckan måste jag hinna med att åka in till Lindesberg för att fixa nytt pass sedan måste Jimmy och jag iväg och ta spruta, :( Finns det något värre än sprutor? Nej! Men det är ju så värt det så jag struntar i om det är obehagligt. Vi ska ju ha kanon veckor i solen =) Skönt!!




Tisdag 30;e

Klockan ställd på 06:00. Klev upp, hoppade in i duschen och sedan åkte vi till Nyhammar och lämnade av Jimmy vid jobbet. (Vi behövde hans bil, därför skjutsa vi honom). Efter det åkte jag och Svärmor till Smedjebacken för att Akilles och Zeke skulle till veterinären för att få viccination. SEN åkte vi hem och nu sitter jag här och är helt död! Trött som bara den..
Mer blir det nog inte idag. Gosa in sig lite och vila en stund. Sen är man nog fit for fight igen;)



Everything means something




19:15

Precis ätit mat, så mätt och belåten är jag:)
Nu har jag precis bänkat mig i soffan och är kanon sugen på att se en bra film, eftersom det går ju inte ett skit bra på tv på måndagar. MEN men men...ikväll är det El clasico, det får man ju bara inte missa. Så något bra går det denna måndag. Dock börjar inte det förren klockan 21.00.


Måndag 29;e

Hoppas att ni gillade bilderna på Zeke. Visst är han fin?

Nu sitter jag och kikar igenom lite bilder som jag la in från kameran. Har absolut inte haft suget att gå ut och fota idag, snöar så himla mycket! Tredje dagen i rad. Kan det inte sluta nu?
Visst får man otroligt fina bilder när det är vitt och massa snö ute, men det behöver absolut inte komma ner mer snö nu.
Fick bli en liten vinterbild. Isssss.. Buurrrrr....
Nästan så att man får jul känsla när man ser denna bild..

Zeke







Vilken sötnos va?

Så var det söndag, igen..

Jimmy och jag har precis smällt ihop träningsbänken som han fick i present av mig och mina päron. Han gillade den kanon mycket så det blev en perfekt present!
Hade en helmysig kväll igår men lite vin och bra på tv.
Men nu är det söndag och snart kommer svärföräldrarna som har varit iväg. Plus att dom hämtar lilla Zeke idag. En liten blandis norsk skogskatt på 12 v. Bild kommer absolut sen. Ska bli mysigt och roligt att se resten av djuren hur dom kommer att reagera.

Igår beställde vi iaf en säng som vi hämtar den 15 dec. Då vi flyttar. Blir bättre att hämta den samma dag som flytten i stället för innan.

Men nu ska jag sätta mig en stund, morgonen har bestått av snöskottning, MASSOR med snö kom ner igår och idag snöar det med. Vissa ställen är ca 3 dm. Så det var jobbigt. Det är inte bara en liten plätt som ska skottas heller.


Mätt!

Nu har vi precis moffat i oss kött,klyftpotatis och bea med ett glas vitt, och MUMS så gott det var! :) Nu är det mys resten av kvällen.
Hoppas ni har lika härlig kväll=)

Lördag!

Så himla skönt!
Hade en trevlig kväll igår.
Ikväll ska jag och min älskling ha myskväll. Vi är hundvakt så det blir lugnt och gosigt! God mat m.m
Kom hem från Ludvika vid 1 snåret, tror jag att det var?
Så nu tar vi det lugnt och ska kika på fotbollen som börjar klockan 16.00 :)

Vad sker ikväll för eran del då? :)

Kram

Fredag 26;e

Det blev ingen power walk idag :( Har varit lika kallt hela dagen. Gjorde lite övningar inne istället. Det var skönt!
Nu sitter jag i soffan och bara är. Ganska skönt faktiskt! Det är fredag, och ja, det blir en lugn fredag framför idol skulle jag tro. Imorgon ska vi in till Ludvika en sväng för att hämta ut Jimmys present och till jysk för att troligtvis köpa en säng som vi hittat. Säkert så är sängen en beställnings vara. Så länge vi får den innan vi flyttar ;)

Inte länge kvar till flytt nu, ska bli otroligt spännande!


Ska jag eller inte?

Ska jag ut i kylan (-9) och ta en power walk eller köra lite övningar inne?
Det lockas kanske lite mer att vara inne. Blåser fruktansvärt kallt ute. ( och snöar ). Får nog bli lite övningar nu och sen om det lugnar sig lite drar jag mig ut för en power walk.
Låter som en bra idé.
Nu skulle man haft sig ett löparband!



Kör ba kör ba!!

Robinson om 10 minuter.. Denna kväll är snart också slut!
Varit en kanon dag om inte detta skit väder skulle vara.
Imorgon blir det power walk runt lådan ( en affär ). Nu måste jag ta raska promenader, för springa kan man ju inte göra i detta väder. Då ramlar jag och bryter benen eller liknande. Så ja, få bli en riktigt snabb gångtur. Bara på med MP3n, sen är allt perfekt!


New..

Ny header!S
Bättre eller sämre än den förra?










Feelings..



"
Life on the flower"

Photography

Photography is more than just pictures....



It´s style..


and focus..

Grattis Älskling!

 

♥ Grattis på din 23 års dag älskling! ♥

Hoppas att frukosten smakade och att du är nöjd över alla preseter du fått!

Jag älskar dig så mycket sweetheart!

Ha en kanon bra dag på jobbet! =)


God TIDIG morgon..

Jag har precis lagt mig igen.
Har gjort frukost till min älskade Jimmy innan han skulle iväg till jobbet. Han fyller 23 idag:)
Så nu ska jag försöka sova en stund till, men hur går det när man har en katt som är så himla busig? Och ja han ska vara inne i rummet, han kan inte busa någon annanstans i hela huset? Nej, i rummet!
Så nu ska jag slumra till ett par timmar. Hoppas ni sover gott, eller att ni är pigga om ni är vakna..


Herregud,...

Precis kikat på Ung & Bortskämd. Finns knappt något att säga om det förutom - vilka skitungar! Hur fan kan vara en så lat människa. Nog med att man kan få bli bortskämd, men om man knappt vet hur man handlar mat i en affär så är man, ja.. Finns inga ord. Haha. Ganska kul att se på.
Man borde väl ändå alltid veta vart det går en gräns. Dock är det inte bara deras fel, utan dom som uppfostrat dom!

I alla fall, sorry för att det inte kommit ut några nya bilder på ett tag. Har ingen större lust att gå ut i detta hemska väder. Jag lovar, så fort det blir bättre väder så ska jag ut och plåta! Nya bilder kommer!!


Sovit gott?

Själv har jag sovit bra fram till klockan 05:40. Sedan vakade Rocky och sprang runt som en galning, för ut vill han ju inte. Snöstorm och värre blir det! Så jag är lite trött faktiskt. Men jag överlever, haha.
Idag tänker jag inte sätta foten utanför dörren. Det är svinkallt, snö och blåser massor. Så det blir en inne mys dag :)
Har ingen bil hemma heller så att det blir inte Ludvika idag heller. Jag och Jimmy får ta och åka in i helgen. Det blir nog bra. I helgen blir vi kvar i Kopparberg, hundvakt Lördag till Söndag.
Några andra planer? Nej..


Bullbaket klart!


Innan våra goda bullar har varit i ugnen.


Ut ut ut..




Nu blir ni allt sugna!? 105 st

Tisdag 23:e

Bara tre veckor kvar tills flytt. Tiden går otroligt fort nu. Dagarna bara rinner iväg.
Dock är ju det bra, för vi vill flytta in Nu! Haha, ska bli otroligt skoj. Men visst finns det lite saker som fattas än. Bara småprylar mest. Det mesta har vi, vilket är skönt!
Så alla jul saker kommer upp direkt när vi flyttar, vilken tajming!
Över julafton blir vi hemma, så vår första julafton blir nog i nya huset, mysigt!
Men nu ska jag strax baka lite saffransbullar med svärmor. Gott va?
Dock är jag inte en bullälskare precis. Men en slinker ner såklart!



Nu är jag trötter..

Precis kikat på Biggest Loser finalen. Men snart är det dax för mig att hoppa i säng och sova. Ska upp ganska tidigt imorgon. Ska ner på möte i Kopparberg. Troligtvis. Klockan 9!
Förhoppningsvis får jag ett samtal imorgon som är ganska efterlängtat :)
Så det är lika bra att hoppa i säng, annars kommer jag aldrig upp, ni vet jag är svår väckt på vintern, då allt är mörkt och tråkigt. Då kan jag lika gärna sova en hel dag! Sommar då är jag uppe med tuppen. Haha..

God Natt gott folk!


Bilder från helgen

Tänkte att jag ska bjuda på lite bilder från helgen, som jag skulle ha gjort igår, men det hann jag inte med. En riktigt skön ganska lugn helg som var suverän:)


Lite suddig bild. Bilderna är tagna med lilla kameran inte systemkamera.

Kejlle.

Haha jag och kjelle mot Jimmy och Thom, vilka vann? Vem gjorde det ända målet? Och vem har bara spelat det där satans spelet bara TVÅ gånger i mitt liv? Jo jag:) Stackars killar.

Vinstbild, såklart!

Jag och världens bästa! ♥

Thom och Kjelle.

Lördag

Hemma hos min Bror och Sandra
Super mysigt!
Blev dock inga kort! Eller jo nått enstaka litet kort!











Spelade fyrmanstwist såklart!


Sådär ja, och nu gör jag inte mkt alls, har precis varit upp och myst med lille Rocky, men höll på att somna så att jag gick ner och gick en promenix med Bagheera. Så nu är han också trött, han ligger utslagen på soffan:)



Rocky med sin favorithund som han fått av mams och paps.


Baggelito!



God morgon..

Min morgon har börjat lite annorlunda. Hade ställt klockan på 08:00, men jag vaknade 7:52 av att grannens hund hade rymt och sprang omkring på tomten och skällde massor. Jagade våra katten så att dom blev livrädda. Nu har båda kommit in och ingen vill gå ut. Förstår de ja. Iallafall, lite konstig morgon. Gick ut med Bagheera en sväng och nu sitter jag här.
Blir nog inge Ludvika idag, världens snö storm och säkert snorhalt på vägarna. Så det får bli imorgon istället.
Nu kommer det verkligen mycket snö och igår hade det också kommit innan vi kom fram. Så fortsätter det såhär kommer väl snön ligga ett tag. Svinkallt kommer det säkert också bli.



Söndag

Förlåt, liyr dålig uppdatering!
Nu är vi hemma i Kopparberg igen. Haft en kanon mysig helg med nära och kära:)
Men nu är det en ny vecka, får se vad denna vecka har att erbjuda då! Något bra? Ja snälla!
Imorgon eller Tisdag ska jag in till Ludvika för att hämta ut Jimmys present :)

Nu ska jag fortsätta min kväll med massa Beck tittande!
Natti=)

Förslag Tack!

Någon som kan ge förslag på någon bra sida som man kan beställa lite kläder?


Någon bra sida och inte dessa vanliga sidor som tex Nelly.






Lördag.

Halloj!

Fredagen är gjord och Lördagen håller på:) Igår kom vi hit vid 6 tiden. Tog oss en tripp hem till Kjelle på kvällen, jätte trevligt, verkligen!
Idag har vi bara tagit det lugnt, vilket är jätte skönt. Har inte orkat göra så mycket. Nu börjar jag piggna!! Tog mig precis ett glas vitt. Ikväll blir det en tripp till Mariefred för att umgås med Robban och Sandra. Men först ska vi äta mumsig mat med mamma och pappa. Sen blir vi upp plockade här, jätte skönt! Slippa ta taxi in också.

Bilder från gårdagen kommer självklart in när jag lagt in bilderna på datorn. Men tänkte lite smart sådär, att jag väntar med att lägga in dom för bilder kommer det bli ikväll också. Så imorgon mina vänner.. imorgon..

Vad ska ni göra ikväll? Lugn hemma kväll eller galen ute kväll? :)



God morgon Fredag!

Fredag, hur skönt är inte det?
Jag har precis kommit in från en morgonpromenad med Bagheera. Ganska kallt ute i dag med. Blåser!! Burr.
Väntar på att sotaren ska komma, sen ska jag börja packa väskorna. Vi åker som sagt till Åker idag. Ska bli härligt att träffa alla igen:)

Nu är det mindre än en månad tills vi flyttar till vårat. Ska bli fruktansvärt kul! Den 15e flyttar vi och troligtvis kommer mina älskade päron upp på helgen den 17e. Ska vi fira en liten "lilljulafton" med gos och god mat! Och fixa och trixa lite i huset såklart! Ska bli helmysigt! Synd bara att Min bror och Sandra inte kan komma:( Känns lite tråkigt faktiskt!

I alla fall, senare åker jag til Nordic (Jimmys jobb) för att hämta Jimmy, sen åker vi på en gång:)
Så det är väl lika bra att jag börjar packa för jag har inte en aning om när jag ska åka. Skulle vilja att sotaren kommer innan jag sätter igång, men icka sa nicke.

 

 


Inne igen..



Det var såååå ISKALLT fortfarande.. Snart ska jag börja laga lite mat. Idag blir det Spaghetti och köttfärssås som står på menyn.. Mums..

Hundvakt!

Sitter i soffan med denna lille krabat, eller ja lilla och lilla. STORA.. :) Hundvakt idag eftersom det bara är jag som är hemma idag. Han har precis fått i sig ett hundben. Så strax ska vi ut och gå en sväng, men just nu är Baggelito lite trött så får vänta ett tag :)



(tagna med cam)



Torsdag 18e

God morgon.
Nu har jag precis kommit in från en promenad med Bagheera. Sen att han är så stark att jag flyger efter honom är en annan sak. Kallt är det ute också. Snö kommer ner. Så idag kommer det nog ingen skön sol som det var igår förmiddag. Det spelar inte så stor roll för att jag ska packa ner kläder och andra saker. Bra dags göra idag.

På fredag åker vi ner till Åker för att hälsa på Mamma och pappa och självklart vännerna. Ska bli riktigt roligt! Ska fira Jimmy i helgen också. Han fyller år på Torsdag nästa vecka men då är ju inte mamma och pappa med så då firar vi honom i helgen istället :) Så ja, jag måste packa dom kläderna också, som vi ska ha med oss i helgen, men det går på ett klick:)
Imorgon åker jag och hämtar Jimmy i vår blivande bostadsort, så åker vi direkt till Åker efter det!

Nu ska jag hoppa in i duschen.
Kram


Im back.

Nu är jag tillbaka från Ludvika. Handlade lite och sedan lunchade vi lite sallad, mums. Kanon gott var det:)
Solen har försvunnit och det betyder att jag håller mig inne, för det är SVIN kallt! Det går inte att vara ute utan att näsan fryser ihjäl. Okej ja överdriver lite.. Men nära på att det är så..
Nu tror jag att jag ska fortsätta med att packa ner lite kläder i kartonger. Kan vara skönt att få det klart!
Så ja, det är väl lika bra att sätta igång?



God morgon.

Har sovit kanon bra i natt, ni?
Nu ska jag fixa i ordning mig, jag och svärmor ska in till Ludvika en sväng.
Ska bli skönt, komma ut i solen lite. Äntligen lite sol. Regnat varje dag på sistonde känns det som.
Men nu så, blev lite kort, så får det bli!


Tisdag, 16e

Just nu har jag slagit ner baken i soffan. Ätit plättar, gjort en hel drös sit ups, tog en dusch, och ja som sagt, nu sitter jag här:)
Har inte gjort något speciellt annars idag. För det mesta har jag tagit det lugnt. Det var bara i morse som jag var iväg en sväng. Men var bara iväg en timma så det var skönt! Ingenting som intresserar mig precis.
Nu ska jag gjuta fast mig i soffan hela kvällen. Något annat orkar jag inte med.

Skulle vilja ha förslag på någon riktigt bra film, så snälla ge mig:)


Kram


Ibland så..


Ibland så går saker som man vill och ibland gör det inte det, eller hur? Så går livet till..
Det kan inte alltid bli som man har tänkt sig.
Ibland blir jag så irreterad att det inte alltid går som jag vill, fast att jag vet att det inte alltid kan vara så :) Haha. Envis som man är. Men ibland är det bra att vara det med;)

Haha jaja, nog om det!

Hann inte skriva ett smack i morse. Gick upp vid 7 och då var jag kanon trött, sovit lite dassigt i natt. Vilket kommer göra att jag kommer sova som en stock i natt, förhoppningsvis! Det blev en snabb tur in till Kopparberg för att prata lite med min handläggare.
Idag ska jag inte göra ett smack hade jag tänkt, haha. har precis finslipat mitt personliga brev lite. Förhoppningsvis blev det bra. Det beror på vem som får det, eller hur?;-)


Dags att sova.

Jaha, då var det dax för mig att sova. Upp tidigt imorgon, ska iväg på möte kl 9:00 så jag kliver upp när Jimmys klocka ringer 06.30, eller ja, kanske sover en halvtimma till, dock blir jag alltid så trött när jag somnar om en kort stund. Får se hur trött eller pigg jag är:)
God natt!



Klar..

Har kikat igenom lite kläder. Orkar verkligen inte ta allting idag. Sen när jag hade rivit ut ganska mycket kläder som jag skulle packa ner så kom jag på att jag inte har något att packa ner dom i! Smart!? Nej. Så jag fick lägga dom i högar. Men men.. jag är på god väg i alla fall. Skorna ska jag också packa ner. Men det är som sagt några det med:/
Har några par skor som ska bort. Så hojta om någon vill se bild. Går för väldigt billig slant!  Str. 36-37

Nu ska jag sticka ner och ta mig ett glas ISkallt vatten. Mums.


Packa..

Nu ska jag dra på Spotify och packa lite kläder som inte används så mycket just nu:) Perfekt att gör det nu.. Då slipper man tänka på alla det precis innan vi flyttar.


shit, vad djupt jag har sovit..

Har inte vaknat till en enda gång i natt, har sovigt så himla tungt. Jätte skönt:)
Jaha en ny vecka har börjat. Det spöregnar ute, kul, vill inte sätta en fot ute i detta väder. Blir det lite finare väder senare så ska jag ut på en power walk, men det får jag vänta och se. Det här är det värsta med denna årstid. Regn, snö och slask! Värdelöst faktiskt.
Om exakt en månad flyttar vi. Någon dag ska jag sortera lite kläder. Måste ju finnas lite kläder som vi behöver slänga? Dock har jag väldigt svårt att rensa bland mina kläder. Hittar jag något plagg som jag inte använt på 1000 år så kommer tanken.. - men det kanske passar till dom här jeansen eller till den här eller den här.. osv..
Haha jag vet! Man ska slänga.
Ska försöka med det denna gång. Haha..

Men nu ska jag hoppa in i duschen hade jag tänkt.

Kraam

Kanske ska man ta sig ner och sola lite idag? Smart drag!


Söndag

Ligger uppe i sängen, är otroligt trött nu. Ska vila ett tag så jag är pigg senare:)
Senare ska vi trycka i oss lite oxfilé, bea och hackelbacks potatis, hur gott låter inte de? Mums. Ska bli suveränt gott!
Idag gick vi upp vid 07:20 tror jag att den var. Tog det lugnt, kikade på filmer och hade mysigt! Så nu är jag liiite trött, haha.

Farsdag idag också. Ringde till pappsen i morse och skickade en tipsrad och så:) Jag har världens bästa pappa


Hemma

Hemma efter en tur i Ludvika. Gick bara och kika lite och luncha :)
Köpte en ny fondation eftersom min andra är helt slut. En T-shirt, två långa party linnen. Hel nöjd! Plus att dom slog fel i kassan så ett linne blev gratis märkte jag efter, ja vad säger man.. Tack Tack:)
Nu ligger vi i sängen och kikar på fotboll och har mysigt! Ikväll blir det samma som igår, lugn och mysig kväll:) Förresten såg ni idol igår? Det var bra att Elin Åkte, men ja, men den andra kunde ha åkt ut för länge sen, usch tycker inte alls om hennes stil.. Hon får gärna åka nästa fredag.


J

So hold me when I'm here

Right me when I'm wrong

Hold me when I'm scared

And love me when I'm gone

Everything I am

And everything in me

wants to be the one

You wanted me to be

I'll never let you down

Even if I could

I'd give up everything

If only for your good

So hold me when I'm here

Right me when I'm wrong

You can hold me when I'm scared

You won't always be there

So love me when I'm gone


I LOVE YOU


God morgon.


SKÖNA FREDAG
Hur skönt känns det inte? Jag ligger kvar i sängen och det är fredag.. Kollar på en bra film och gosar med Rocky :) Han var min väckarklocka idag, vid halv 10 slickade han mig på näsan och stod på min mage och jama.
Jaha, så är det fredag, vad ska ni göra idag? Något speciellt roligt?
Själv så blir det bara en skön lugn fredag. Imorgon ska vi som sagt in till Ludvika, och lagom pigg vill man vara.
Idol ikväll vilket är något man kan glo på en grå fredag som denna :) Jaja planer kan ändras, vi får se hur fredagen slutar. Den kan sluta huuuur som helst!

good night

Do what you feel,
Do what you want,
Listen to yourself,
No one else has control over you.
But never do something you will regret.


Nu är det dax för mig att sova, så jag är pigg imorgon:) Har lite planer för helgen, sen kommer det som det kommer. Haha smart.. Hm. På Lördag ska jag & min finaste till Ludvika, kika runt lite och bara gå. Mysigt! Sen så vet jag inte. Ska iallafall bli skönt. Men helg är det inte än, så därför ska jag nu gosa mig ner hos min sovande fining.
Jag älskar min Jimmy!


19:59

Jaha, då var denna dag snart över. Har ialla fall haft en skön dag med massor av sol:) Nu sitter vi & kikar på halv åtta hos mig. Haha. Ikväll är det Robinson, tummen upp för det! I morse blev det inte av att jag tittade på Efterlyst och HK. Får nog ta det ikväll! Haha.. ni vet jag kan inte missa Hells Kitchen, fastnat nå fruktansvärt för de programet.
Men men,  nu är det soffan och Robinson som gäller!
Förresten, har ni förslag på någon bra mobil, jag kan inte bestämma mig, så snälla ge mig lite förslag.
Min är totalt förstörd!!

5

Riktigt härlig fotodag






Jag, svärmor och Bagheera tog en promis ner till sjön :)







10 November


Pink Photos




Nu börjar jag bli trött. Kommer dock inte kunna somna än. Missat Efterlyst OCH hells kitchen ikväll! Eller ja HK börjar nu, men älskling kikar på Man City-Man U. Så jag få ta en lååång morgon i morgon för att se allting på play ;) Smart smart.. Spelar ändå ingen roll, kan lika gärna sova, VILL jobba! Tur att svärmor är hemma så att jag kan umgås med henne:) Annars skulle jag nog ha blivit knäpp och pratat med mig själv hela dagarna. Ok, inte så överdrivet. Men jag mår verkligen piss av att inte få komma ut och jobba. Blir knäpp! Samma sak dag in och dag ut. Tur att jag har min Jimmy som ger mig ett leende varje dag! Det gör alla mina nära..
Men, jag har positiva saker framför mig nu.. Flytten speciellt, och sen en sak till som ni ska få veta när det är klart!
Hittat några fina sängar idag också, tål att tänka på. Det är sååå svårt! Haha.. Men men, vi har exakt 35 dagar kvar, så tid har vi:) Dock går dagarna väldigt fort, det glömmer man ibland!

Jaja, fan så jag babblar.. Ska sova, snart..


Enkelt tips!


Jag har tagit en enkel bild för att visa lite tips på hur man kan ändra lite på en bild snabbt och enkelt.
Jag fick en fråga av en tjej igår om jag hade något tips på att få en bild mycket "varmare". Därför tänkte jag visa lite som jag bara drog ihop, hur man kan ändra till värme i bilder eller till kyla i bilden. Den bilden som det står Kallt på har jag enbart dragit ner färgtemperaturen och ökat skuggorna lite. Det det verkligen iskallt ut på denna bild. Att fixa det tar inte längre än 1 minut! Medel - bilden ser ut som vanligt! Där får man fixa och trixa hur man vill om man vill det. Nu kommer jag till din fråga, hur man får bilden varmare? Ja om bilden "varmare". Den har jag ökat färgtemperaturen en liten bit och sedan har jag graderad ton. Ser ut som att solen precis gått ner efter en klar vinterdag.

Hoppas att tipset hjälpte.

Today is today..

Halloj!
Var ute ett tag och fota lite, men tillslut blev det fruktansvärt kallt om mina händer. Så jag hoppade in i värmen igen:)
Snön ligger kvar, ganska mycket faktiskt. Hörde att det mest hade försvunnit nere i Åker. Det har det inte gjort här. Haha. Men håller det sig såhär så har jag inte något emot lite snö. Sålänge det inte blåser och är så kallt så att man blir en isbit direkt när man går ut! Det gillas verkligen inte!

Jag var påpälsad nu när jag var ute så om kroppen frös jag inte ett dugg, men det var som sagt händerna.

Har några som har frågat mig angående lite koder för att fixa till sin blogg lite. Men skriv gärna frågorna ni har här på bloggen istället för mailen, inkorgen är fullproppad, tömmer den aldrig, haha! och då är det stor chans att jag inte ser era mail:) Så det ni vet!




Då vaknade man upp, och ute var det ännu vitare..

Ja, det var helt vitt ute när jag vaknade i morse.. och snöar gör det fortfarande. Dock så är stormen borta, vilket är kanon skönt! Nu kan man åtminstånde vara utomhus utan att flyga bort;)
Jag ska strax klä på mig lite och ta mig ut. Snart blir man knäpp av att sitta inne. Haha.
Är otroligt sugen på att ta mig en springtur, men det är snorhalt på vägarna och jag vill gärna komma hem utan brutna ben. Säger bara det, ett löparband. Tummen upp för de.
Nej nu ska jag ta och pälsa på mig & hoppa ut i det vita.




Kväll.

Har precis kikat på sängar, men ja, det är svårt att hitta en som man verkligen fastnar för. Men några har vi fastnat lite för. Man tror alltid att det ska komma ut någon ännu snyggare.. Men det finns ju en del ursnygga!
Kvällen har jag ägnat framför tvn. Halv åtta hos mig och nu house.. Går ingenting roligt:(
och inte kikade jag på idol (play) igår kväll som jag skulle ha gjort.. Fast nu vet jag redan vem som åkte ut, hjärtat försa sig. morr! Haha, nej men det gör ingenting, man förstod ju det nästan.

Nu ska jag kika klart och sedan hoppa i säng.
Kram

Imorgon får ni lite bilder som jag tog idag, om jag kommer ihåg, påminn mig annars!;)

Mys pys

Eftersom man inte kan vara ute i detta väder så ligger jag och Rocky fortfarande och myser:)
Känner mig otroligt trött. Kolsvart ute och världens snöstorm, jippie nej!
Har verkligen inte gjort ett smack idag. Men vem blir inte less när det är detta väder?







Burr.. vill knappt se ut:(


Snowstorm..

Jag och Rocky passar på att gosa lite när detta otroliga skitväder är.. Så himla tråkigt! och nu kom snön.. snöstorm =( Blåser väl bort om man går ut nu! Usch och fy..

Halloj.

Då var det tisdag och jag har precis ätit lite kyckling till lunch, och satan vad gott det var!
Har inte kommit någon snö ännu, bara några flingor. Blåsten är fruktansvärt jobbig och det är fruktansvärt KALLT ute!
Så jag håller mig inne idag också. Kikar på lite möbler på olika sidor. Hittar massor med fint. Men först och främst ska jag kika på en fin dubbelsäng. Visst vi har redan en säng, men en ny vill vi ha. Vill att det ska vara den 15 December nu så att vi kan få fixa i vårat fina hus:) Ska bli riktigt roligt faktiskt.
Mycket smått är inhandlat. I söndags hitta jag jätte skön pläd, fina kuddar ljusstake m.m Så det står några fulla jysk påsar och väntar på att bli urplockade ;)


Två av dessa finingar



Den otroligt gosiga pläden;)




Förresten, fick hem mina bilder som jag framkallade. Dom mindre kom först och sedan dom stora, blev kanon nöjd! Ska jag rama in några av dom större bilderna!


De Större bilderna


De Mindre bilderna

God Natt

Dax för mig att sova..
Hörs imorgon!

God natt kram


Oups..

Mitt förra inlägg skulle jag ha lagt ut 14.45 men det hamnade i Utkast, sorry!
Nu har jag precis ätit lite köttbullar,potatis och god sås. Var kanon gott.
Men nu är jag mätt & trött. Och inte går det något bra på tv idag heller, tråkigt. Ska kika på Idol ikväll, på play för det missade jag i fredags.
Annars ska jag inte göra ett smack.. Vänta in morgondagen, håller tummen hårt för att detta ska sitta. Haha. Mycket som jag inte berättar nu förren denna sak också är klar! Men när den är klar så ska ni självklart få reda på det också:)

Imorgon lovar dom snö, onsdag med, hur roligt är det? Usch, jag vill ha sommar igen. Nu är det så fruktansvärt kallt och jobbigt!


Åh vad roligt det ser ut? Nej.. så otroligt tråkigt!! =(

promenad

Precis kommit in efter att ha tagit en promenad med svärmor och Bagheera. Känns som att kinderna ska frysa ihjäl. Kallt ute! och varmare blir det inte. Men det är absolut uppfriskande! Annars har jag inte gjort så mycket idag, sökt lite jobb men mer än så blev det inte. Just nu längtar jag tills vi flyttar så att jag kan börja söka en hel del jobb i Ludvika. Kommer mycket närmre då. Men men.. får se hur det blir, nu riktar jag in mig på flytten och ett satans jobb!! ;) haha

Nu ska jag ner och ta mig lite varm oboy, låter smaskens va!

 


Lördag

Hade en jätte trevlig kväll igår. Firade mamma och hade jätte trevligt!
Kl 02 tror jag att vi gick och la oss, eller ja, iallafall jag och Jimmy.

Idag har vi farit runt lite varstans.. Var in till Länna och träffade Markus och Evelina, sen blev det vidare och kikade lite på bla Karlssons. Vidare till Mariefred. Något välbehövligt gjorde vi samtidigt, körde bilen i guldtvätt, blev så fin så;)

Senare bär det av till Kjelle, troligtvis ialla fall. Men först ska vi få i oss lite gott i magen.. Potatismos, kotletter och sås. Mums vad gott det ska bli!
En lugn kväll kan jag lova att det blir, haha kanske inte ska säga för mycket? ;)


Äntligen..

Nu så är jag färdig med städningen.. Vet inte vart jag ska lägga alla våra kläder! Vi har inte riktigt plats för allting.
Därför är det bra ibland när man ska packa för att åka bort.. Då känns det som att man har massor med plats, men saken är ju det att då har man packat ner ett X antal kilo kläder i några X antal väskor redan. Sen när man ska packa upp allting så hittar man ingen plats för kläderna igen.. Jaja, det ska bli skönt med en walk in closet. Ett rum att fylla kläderna med, ja det behövs för oss.
Nu när Jimmy ser det här, när jag skrev oss, då tänker han att "ne det är inte mina kläder, utan Nattas kläder som tar plats". Hahaha..
Jaja ska kila om jag fått med mig allt! Sen är det bara invänta att Jimmy ska sluta så jag kan hämta honom.





Härliga fredag... ( skulle läggas ut 9:34 )

God morgon!

Sovit gott? Jag har sovit kanon härligt!
Så är det ju fredag också, vilket betyder att vi åker idag. Ska bli kanon roligt!
Nu ska jag ta mig i kragen och hoppas ur sängen. Annars kan jag bli liggande här ett tag. Haha. Jag som ska städa, packa och fixa och trixa innan jag hämtar Jimmy.
Precis pratat med min bror på telefon, åh jag saknar honom/dom:(

Jaja, får ju inte glömma att GRATTA världens bästa Mamma!

GRATTIS PÅ DIN 43 ÅRS DAG MAMMA!

Jag älskar dig nå otroligt mycket! Vi syns i kväll och då ska du firas!

 

 


Sådär då var den..

kvällen nästan gjord.
Robinson har slutat. Var bra denna tordag med. Mycket bättre i år än vad det var förra året.
Självklart så är jag kanon glad och kommer att sova som en ängel i natt. Kommer nog att möblera i sömnen, haha. Nej det har jag redan gjort, i huvudet alltså. Sen kommer det säkert inte alls bli så som man möblerat i huvet, men roligt är det att planera lite. Haha.
Det tror jag att dom flesta gör när man ska flytta?
Nu kommer vi ha gott om plats kan man säga. Många rum, vilket passa perfekt för oss! Perfekt när våra nära & kära kommer och hälsar på. Låter bra va?

Nej men det kommer att bli suveränt och roligt!

Imorgon åker vi mot Åker. Måste städa innan eftersom det gjorde jag inte idag, jag vet, skäms på mig! Dock tar det inte så lång tid så det kan jag allt göra imorgon. Packa ska jag också göra. Så lite har jag att göra imorgon innan jag ska hämta Jimmy i Nyhammar på jobbet. Vi åker därifrån direkt så slipper han sitta och åka till Kopparberg innan. Tjänar åtminstånde ca 40 minuter på det!

Dax för mig att borra tänderna och tvätta bort sminket, sedan gosa in mig under täcket och sova!
Kramas med min underbaring, vilket är det bästa som finns :)


Jaha, då är det väl dax..

för er att veta:)

Idag blev det påskrivet för vårat hus.
Vi ska alltså bli Dala bor:) Otroligt kul ska det bli och denna väntan har varit otroligt jobbig, men nu är det vårt!
Jimmys och mitt första hus och det blir i Nyhammar, Dalarna.
Blev detta till en av dom bästa dagarna i vårt liv än sålänge? Ja självklart!
Är otroligt lättad eftersom det är helt klart. Kan inte förklara hur jobbigt det varit att bara väntat och väntat på att denna dag skulle komma. Men nu är det gjort, det är så JÄKLA SKÖÖÖÖNT!

OTROLIGT GLADA ÄR VI NU!


TickTack...


Jaha, lite bilder!

Har varit ute, och jag säger bara burr! Solen skiner men vindarna är enormt kallt.. Men några fina bilder fick jag ihop!


En liten halvtrött Rocky som låg och spanade och följde efter mig!


Såhär tråkiga ser rosknopparna ut såhär års.


Höstfeeling..


Höstfeeling..


Höstfeeling..


Ser nästan ut som vinter på bilden, men icke icke..


Sunshine..


Höst..


Varför ta en hårfön? Går lika bra med lövblåsen.. Svärmor:)

Då var det Tordag..

vilket betyder att det är en speciell dag idag:)

Klev upp vid halv 10 idag så det var kanon skönt. Fixade i ordning mig direkt så nu känner jag mig pigg som bara den;)
Imorgon åker vi hem till Åker, fira mamma som fyller år i morgon . Min bror och Sandra kommer också så det ska bli jätte roligt faktiskt! Under helgen lär vi ju självklart hitta på något med vännerna också, och berätta vår härliga sak. Ska bli roligt!
Idag ska jag städa lite, behövs för det ligger lite kläder var stans i detta rum, haha. Så mer planer än det har jag faktiskt inte. Tar mig nog en foto runda ute eftersom solen skiner. Lika bra att passa på att vara ute. Igår kunde man knappt sätta sin fot utomhus, då blev man dyngsur direkt.

Nehe, fram med fönen och föna håret och sedan ut för att ta några fina bilder, förhoppningsvis.




Vad kan det vara?;)

Wait...

NO..

The big day is tomorrow...


God Natt



Dags för mig att gosa ner mig hos min sockertopp som redan sover så sött!
God Natt på er och sov så gott!

Regn regn regn..

Det är så tråkigt. Finns inte mycket man kan göra när det är skit väder som det är nu.
Kan inte vara ute och man vill knappt gå ut till bilen heller.
Men man får väl roa sig så gott det går, eller hur?
Passande väder för tv, men det kommer absolut ingenting på tv såhär mitt på dagen, men ikväll så;)
Jag får gosa ner mig och sätta på någon film som jag har på datorn. Låter ganska lagom!
Väntar fortfarande på det förbaskade samtalet, haha.. Vill att det ska ringa NU!;)
Men den som väntar på något gott...


God morgon onsdag.

Ja, jag är vaken!!
Har sovit som en guldklimp i natt, hur bra som helst:) Men är ändå trött nu när jag vaknar. Så kan det vara.
Idag är det onsdag, vilket betyder att imorgon är det dax. Och, idag får jag veta en bra sak förhoppningsvis.
Jaha, det är väl lika bra att fixa sig i ordning och om en kvart ska jag få ett samtal.
Jo föresten, Jimmy och jag har kikat in en otroligt snygg säng. En mörk brun med otroligt fina mönster på. Får se, kanske blir den =)



Beck tittande..

Jimmy & jag ligger och kikar på en Beck film, dom är så otroligt bra! Men, ögonlocken vill stängas och det ska dom strax få göra:) Är otroligt trött just nu!
Vill se klart, men får se hur länge jag orkar.
Imorgon tänkte jag mig att jag ska sova ut, men kom direkt på att kl 9 ringer det ett samtal som jag måste svara på. Och sedan måste jag upp och fixa i ordning mig så jag är fixad och klar om dom ringer från lådan. Som dom nu ska göra:)

Det här fick bli det sista för idag, sov gott och dröm sött! En ny dag väntar, med en massa nya möjligheter. Hoppas jag;)

Satan vad jag längtar efter alla sköna sommarkvällar!





Det känns verkligen inte som tisdag.

Tycker ni det?
Jag är helt inställd på att det är onsdag, men ja, jag har fel!
Det kunde gärna få vara onsdag för min del! Tror jag.. om det blir så som jag önskar;)
Imorgon har halva veckan gått och det närmar sig helg, igen. Då ska vi hem till Åker och fira min underbara Mamma som jag älskar så mycket, hon fyller år på fredag. Men vi har inte bara en sak att fira, utan två eller kanske tre! Fram med champagne flarran, sen jävlar firar vi ;) Vi ska vilket fall ha en härlig helg med nära och kära. Låter bra va? Ja!

Nu ska jag bänka mig i soffan!



Hahah..

Haha, denna är väl bara för bra.. Haha kan inte sluta skratta åt den!

"Kanske tänkte han att det finns fler träd i skogen"

Ja verkligen..

Att såhär mycket bra saker kan komma på en och samma vecka, det är HELT otroligt.
Jag är fruktansvärt glad och förhoppningsvis är jag ännu gladare imorgon! Håller tummarna.

Min dag började med att jag vaknade och slängde mig i duschen, och ja jag somnade nästan där med. Haha. Åkte sedan ner på mötet. Slutade halv 11. Kom hem och tröck i mig lite mumsig lunch.
Ringde ett samtal som kan göra min morgondag kanon bra;) haha.

Men nu ska jag ta och ringa ett samtal till.

Hörs senare!
Kram




Natti..

Nu är det dax för mig att sova.
Ska upp tidigt i morgon, kl 9 imorgon ska jag vara på möte inne i Kopparberg.
Klockan är ställd på 07:30 och jag är inställd på att sova nu så att jag vaknar pigg & glad imorgon.
Idag började min dag lite halv knasigt. Kände mig absolut inte glad och kände paniken komma av att inte ha ett jobb på dagarna. Men efter lunch kunde dagen inte bli bättre. Så kan det vara!

Hörs imorgon alla goa och glada.
God Natt!


Om jag inte har hittat något jobb snart så måste jag väl börja plugga eller något, kan inte sitta hemma.
Dock kan jag inte plugga här, eftersom det finns inte det jag vill plugga här.
Vägen tar mig väl någon vart..
:)

JAAAAAAA!!!

Gladare än gladast! Visst kan en liten sak göra en dålig dag till världens bästa?! Ja det kan det verkligen. Jag är så otroligt glad, och varför, ja det ska ni få reda på, men inte idag. Men på torsdag! =)

Puss och kram.

Funderingar..

Nu ska jag ut & rensa mina tankar och komma fram till det bästa. För det är väl det man alltid ska göra?
Ganska skönt väder ute, solen tittar fram och det är 10 grader, skönt! Riktigt höst väder.
Redan 1 November, inte länge kvar till jul. Hoppas att jag kan ha fått ett jobb tills dess. Då ska jag jobba så mycket som det går. Över jul och hela skiten om det är så, för att nu måste jag känna att jag lever. Men nu ska jag vara positiv och köra mitt race. Söka överallt och allt som finns, då måste något sitta. Så desperat är jag över ett arbete.
Sålänge så får jag försöka gå med ett leende på läpparna och söka och söka.
Jaja, jag ska fixa det. Vilket som, det kommer, det kommer.. :)

Nehe nu ska jag klä på mig lite varmt och sedan gå ut.
Hoppas ni haft en kanon helg!

Kram Kram..


Min bästa trötta sötnos,♥

10:27

Jag har absolut ingenting att skriva om..
Less less less..
FINNS INGA JÄDRANS JOBB!!!!!!
Får samma svar när man ringer varje gång.
Orkar inte med att gå såhär längre..

Jag vill jobba NU!!
Snart ett halv år, konstigt att man blir trött!


Jaja, nu får en gladare mig senare förhoppningvis.. :)

RSS 2.0
Fotobloggar