Jättetrött, men kan inte sova än..

Tittar på DIF-HV71, förlängning, 1-1, vi måste bara vinna idag!!!
Försöker kika efter studentskor men hittar verkligen inga alls, jättetråkigt. Har någon nå bra förslag där man kan hitta några fina, så SÄG TILL!!

Har hittat ett par som är Ok, men inte mer än okej, och nja jag vet inte. Blir nog inga än, måste hitta ett par!
Har 11 skoldagar kvar och det känns som en förjävlig press, har ett prov på onsdag i religon, yttligare ett till i religon v 18, i think. Slutuppgifter i SvenskaC, Historia och Samhällskunskap. Känns sådär, plus att jag ska fixa min matteA. Usch Usch Usch säger jag bara, men man kan ju inte deppa ner sig för det. STUDENTEN närmar ju sig.


Nej nu lockar sängen, hoppas på att kunna sova, både jag & Jimmy är sjuka, känns sådär nu på slutspurten!!


s
Min studentklänning:)

Måndag, vilket betyder ledighet!

Haft en underbar dag idag, solen gör ju en så himla glad! Har varit ute och bytt till sommardäck på jimmys bil. Så nu är det fixat, vilket betyder att det är en sak mindre att bry sig om ;) Vid fyra tiden lämnade vi in bilen för att det är lite som ska fixas på den. Lampor och så. Imorgon är det skola igen, men det gör inte så mycket eftersom jag bara har två lektioner och slutar 10:55, jätteskönt! Idag har vi varit hemma hos mamma och pappa hela dagen och blir kvar här i natt.
Var in till strängnäs idag och köpte nya örhängen, eller ja pappa köpte till mig ♥ Passade bra eftersom jag var tvungen att byta ut de örhängerna som satt i när jag tog hålen, för ca 3 veckor sedan. Jätte fina ialla fall.

Men nu ska jag kolla på Arn, sen blir det nog hopp i säng eftersom jag ska upp tidigt, min ända tidiga dag! Ser inte fram emot att vakna, haha. 


nh

Djurgårdeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

5-1, så JÄVLA UNDERBAAAAAAART!!!!!!!!!!!
Det börjar lukta GULD!!!


GIIII

Lofsdalen

Kom hem från lofsdalen i måndags, hade det kanon kul! Blev många skoterturer. Väldigt många mil:)
Nu är det snart slut på lovet, men ska bli ganska skönt att börja igen nu efter lovet. Vill bara att tiden ska gå fort nu. Vill sluta nu.. Vill börja jobba så att man kan komma ifrån den här tråkiga hålan. Finns absolut ingenting att göra, så tråkigt! Men men, får stå ut sålänge. :)

Älsklingen och jag ligger och tar det lugnt nu, snart ska han iväg på träning. Rocky ligger också helt utslagen i soffan, så man kan inte kalla oss pigga precis:) Hahah
Har en jädra ond träningsverk också, gymade igår. Rumpan har ont efter att jag cyklat..

Blir att slänga in en del bilder från våra skoterturer. Och jag måste bara säga att vi såg en varg, och ja det var det ;)


.
k
jagk
hun
k
l
h
k lkoo ice

RSS 2.0
Fotobloggar