Valborg!

Så var det valborg, och ledig dag, gud vad skönt! Äntligen är långhelgen här.
Nyss kommit hem från strängnäs, så nu blir det bara ta det lugnt och vila lite tills älsklingen kommer hem från jobbet. kl 16 slutar han så det är inte så länge kvar. Och tills dess ska jag ha valt ut kläder som jag ska ha på mig ikväll, men shit, måste verkligen rensa min garderob, den är smockad med kläder!! Men lite ska nog kastas tror jag.
Men nu ska jag lägga mig i soffan och vila ett par timmar.
Ha en riktigt bra och trevlig valborg!


brasa

Wiho, äntligen ledig!

Varit och handlat lite skor i Södertälje med älskling idag. Åkte hem med 3 tåget för jag missade 2 tåget och det var så himla surt, för att jag kom upp till stationen precis när tåget åkte! Blev så himla förbannad.Men sen kom Emelie och höll mig sällskap och det var mycket trevligt:) Men iaf så kom älskling och hämta mig kvart över 3 i strängnäs och då åkte vi till tälje. Köpte två par skor och älsklingen hitta ett par, jättefina!
Sen så köpte jag & jimmy pressent till Bror, och han blev jätteglad:)
Lite bilder kommer på skorna m.m

skor
Tyckte att dom var riktigt söta :)

skor
Dessa svarta också.

bikini
Bikini underdel med...

d
..ringar och knyten på sidan


Men ska kolla klart på miami ink nu:)

SISTA DAGEN

Äntligen sista dagen, hoppas att den går riktigt fort. Imorgon är det valborg och det ska bli riktigt skoj!
Tyvärr så är älskling sjuk fortfarande, men får hoppas på att han blir lite bättre tills i morgon. Nu har vi precis hämtat kamera, mic och miljontals sladdar, ska ha över helgen. Filma in våran informations film! Hoppas den bli relativt bra..
Men snart är det lunch, sen har jag bara två lektioner kvar. Redovisningen på mediekommunikationen gick bra ialla fall.

Ska kolla igenom svenskan nu!

hjärtat
Världens bästa♥

Äntligen klar!

Nu har jag skrivit klart svenskan och läst igenom de lite grann, men nu har jag lite huvudvärk, men det går över! Tänkte sova nu så jag är skapligt pigg i morgon, ganska lång dag! Och så fyller min käre bror år i morgon. 21 hela år ;) börjar bli gammal nu hörru! Haha ne skoja bara. Hoppas han får en kanonbra dag iaf:)
Imorgon så är det ganska mycket som ska göras eller händer i skolan.. Först på mediekommunikation, där ska vi ha lappat ihop reklam information m.m om 1970 talet, sen svenska nationella och sist på grafiskkommunikation då vi ska ha skrivit lite om utvalda logotyper och lite fakta om de företaget eller det man valt. Men men, har hunnit med allt känns det som, men nästa vecka blir det en lugn vecka känner jag! Förutom nationella i engelska:/
Men nu ska jag sova men ni får sova så gott!

jagen

Lugn dag.

Sitter hemma hos älsklingen och tittar på poker på tv. Hjärtat är sjuk, attans att det skulle komma till honom också!
Annars så har jag varit i skolan idag och hade engelska nationellt, och det gick uruselt! Tyvärr. Men men, man kan inte vara duktig på allt i denna värld, och jag är definitivt inte duktig på engelska.
Men iaf, har handlat en bikini underdel idag, samma färg som jag har på överdelen. Kommer bild på den i morgon, för ska inte hem någonting idag. Kommer också en bild på en t-shirt som jag köpte igår.
Men i morgon ska jag kolla efter en tröja, blir tokig, har knappt några tröjor ;)
Men nu ska Jimmy låna datorn och spela lite poker, och jag ska fortsätta läsa lite i boken. Hoppas på att jag klarar av att läsa ut denna bok, jag som aldrig läst ut en hel bok i mitt liv, men denna är riktigt bra!! 14 år till salu heter den. Läs den!

Sista dagen i morgon sen en lång ledighet! Måste plugga lite också, svenska nationellt i morgon, men det kommer gå bättre än engelskan ialla fall.

Ha det bra!


f14

Måndag, igen!

Sitter i skolan och har grafisk kommunikation fram till 11. Kort dag idag och det känns väldigt skönt :) Lite sådär måndags seg idag, men det går över under dagen. Tänkte ta en tripp på stan sen och kolla lite kläder som jag ska ha på valborg. Hoppas jag hittar något.
Som vädret säger nu så ska det bli relativt fint väder då så att det blir väl nå lätt! Första valborg på flera år det ska bli bra väder.. om det nu blir det!
Har mycket jag ska göra klart nu i skolan.. Men har knappt någon ork, vill bara ha lov nu!
Men men inte så länge kvar nu. =)


.

Ikea dag:)

Har precis kommit hem, vi har varit hos älskling och hämtat min dator.. Innan det var vi på IKEA, hittade ganska mycket behövliga saker till en lägenhet :)
Finns så himla mycket roligt att kolla på där. Så får man massor med saker för så lite pengar.
Innan IKEA så var vi inne på Be outdoors. Älsklingen och pappa hittade lite fiske drag m.m.
Men det har varit en kanon bra söndag och nu är vi jätte pömsiga. Ikväll blir det slappa..
Men hoppas att ni haft en lika bra söndag, imorgon börjas en vecka igen. Men får tänka positivt ;) Som sagt bara 3 dagars vecka.


j&n

Rocky!

Nu har vi precis avslutat en poker omgång.. Hjärtat vann:)
Är så himla trött nu, känns som de är mitt i natten men ändå är den bara ca 22. Känns inte så himla jobbigt att det är söndag imorgon. Går ju bara tre dagar nästa vecka. Plus att det kommer nog att bli en rolig söndag, ska ju till IKEA och outdoors:)
Har iaf haft en jätte bra lördag också. Massa värme ute och imorgon ska det bli ännu varmare, jätte skönt!
Och nu så ska vi lägga oss i soffan och titta på sista Rocky filmen (Y)

Förresten, djurgården - Brommapojkarna?! Fy fan!! Vad händer med oss?!!!ry



Vädret är otroligt underbart!

Ursäkta men fy fan vilket härligt väder det är ute! Solat hela dagen men nu gick vi in efter en kubbmatch, eller 4 stycken matcher rättaresagt! Haha jag och Stephan mot Markus och Jimmy. Jag säger bara att de var total kassa ;) Haha.
Nu är jag jätte trött iaf, solen tar på krafterna!
Ska snart äta god mat också, efter man ätit lär man bli ännu tröttare! Men men, det gör ingenting, det är ju bara Lördag :)

Imorgon ska vi åka till IKEA och handla lite saker:) Ska bli trevligt! 
Men nu ska jag lägga mig och vila för jag är jätte trött!

jimmy

Äntligen Fredag!

Så himla skönt nu ! Två lektioner kvar och sen en hel helg framför sig! Är riktigt pigg idag och det är antadligen för att det är fredag! hehe. Sen nästa vecka så går jag bara tre dagar, mån-tid och Onsdag:) Sen valborg! Så det känns väldigt skönt. PLUS att det bara är ca 27 skoldagar kvar nu! Och jag klarade Grafkom prooovet :)
Himla fint väder ute idag, så himla skönt att slippa ha jacka på sig.. Nu är sommarn på väg och det gillar vi!
Men nu måste jag fortsätta med en film som måste göras klart och sen en ljuduppgift som måste vara klart på Måndag :( Så himla mycket nu!
Men ha en bra dag och njut massor av det härliga vädret!

memmme

Home at home..

Nyss kommit hem, vi har varit hemma hos Jimmy och fiskat.. haha men inte blev det någon fisk!
Idag gjorde jag grafkom provet, och det gick bra faktiskt. Det kändes som det iallafall. Har dock inte fått reda på vad jag fick för betyg, men får hoppas på någorlunda bra..
Snart ska vi titta på Granfejden, sen ska vi sova och sen så är det bara hopp upp och gå till skolan igen. Men äntligen fredag imorgon! Ska blir så skönt med helg.

f

Prov nästa lektion!

Nästa lektion så har vi provet. Fast har ca 2 timmar rast innan.. Jätte jobbigt! Men jag hoppas verkligen att jag klarar det. Orkar inte ha nå rester efter mig!
Nu har vi iaf psykologi, och har massor uppgifter att göra.. Men dom är så himla tråkiga. Men dom måste ju göras.
Imorgon har jag engelska och då ska vi prata några minuter om någonting, och det har jag inte heller gjort..
Orkar inte nu, känns som att det är massor att göra i skolan nu. Men ledig nästa Torsdag och Fredag, och det ska bli underbart skönt =) Och så är det ju valborg och det känns som att den kommer bli skit kul!! Mycket folk också :)
Men nu ska jag snart gå ut till Carina ( psykologi läraren ) och få veta vad jag fick på psykologiprovet som vi hade för ganska så många veckor sen, och det gick inte så jätte bra så får se vad man fick på de..

pluggpluggplugg:(
Plugg Plugg Plugg:(

Plugga.

Hemma nu, ska plugga! Eller håller rättaresagt på och pluggar:(
Men så är det.. Handlade ett nytt linne idag, på Gina såklart :P haha det är inte så ovanligt att det kom där ifrån:) Sen så har jag klackat om ett par skor som jag kom på att jag hade :)
Träffade Chantal vid tåget idag, trevligt! Fast hon kom in med tåget som jag skulle åka hem med så det blev inte så långvarigt, tyvärr!
Men men nu ska jag fortsätta så jag kan printa in någonting i huvet av detta tråkiga pluggandet!
Bild på linnet och så kommer nästa inlägg..

skola, men inte så långt kvar

Sitter i skolan, har mediekommunikation, inte det roligaste jag har gjort. Håller på med Intern och extern information:/ Inte vidare roligt!
Men det är inte så jätte länge kvar i skolan nu, ca 30 dagar! Sen ett härligt långt sommarlov:)
Ska göra klart lite saker som jag inte har gjort, fast det är inte så mkt. Lite i psykologi och en liten liten uppgift i mediekommunikation.. Och engelskan har jag nog lite saker i, men det är för att jag bara haft engelska B halva teminen. Men lite saker ska jag göra klart. Nästa vecka på Tisdag har jag nationella i Engelska B, coh ja hur det kommer gå får man se, hahaha!
Men nu ska jag fortsätta leta information om 1970-talet! Och det är så himla tråkigt:(

Ha en bra dag och jobba inte ihjäl er ;)


jag och antonia

Mina och antonias härliga ben en sommardag ute på Trosa skärgård :)
Lite bruna ben hade man ändå;)

God natt på er

Nu är jag dunder trött. Har precis tittat klart på en film, fast jag somnade. Har varit jätte trött hela dagen.. Men när morgon dagen är över så har man gjort halva veckan iaf:)
Och på torsdag är det provet. Hoppas verkligen att man klarar de.. Fast det är så sjukt mycket att kunna.:/ men men.. Imorgon får man lite sovmorgon iaf, ska ta 8 tåget!
Men nu ska jag gosa ner med älsklingen!

God natt!



vi

Skolan

Sitter i skolan nu, började för en kvart sen.. Är jätte seg idag och det är verkligen svin kallt ute idag.. Brr.
Har fortfarande inte blivit frisk, börjar faktiskt verkligen bli trött på de nu, trodde att det skulle gå över för ett tag sen, men icke sa nicke..
Men nu ska jag gör någonn uppgift som vi fått som jag inte förstår ett piss av!
Skriver mer senare..

vi

Wiiie

Idag tackade älsklingen Ja till lägenheten och vi kommer att göra den till världens finaste ;) haha.. Ne kanske inte de.. men iaf bra!  Så det var ju jättekul!
Nu ska jag och Jimmy kolla på Spårlöst. Hoppas de är bra idag.. Har varit ute och gått en sväng också men det var så himla kallt. Blåser alldeles för mycket! Men i helgen ska det bli fint väder igen och det ska bli kanon skönt. Då blir det nog sola lite, måste få lite grund färg innan sommaren..
Fast får bli lite mer solarium också. Har ni hört på radion eller på nyheterna att de kanske ska göra så att man måste vara 18 för att sola solarium? Tycker det är ganska konstigt. Finns så mycket andra saker som dom bör sätta åldersgräns på! Men men, skönt att man nu är det ifall det nu blir så:P
Men nu ska jag hoppa på min käre :) Ha en bra kväll! God natt!

minminmin

Home:)

Kom hem för ca en timma sen. Jätte skönt! Trött idag faktiskt.. Måndag och allt!
Antonia och jag gick på stan på lunchen och jag handlade lite roligt på Åhléns och Hemtex..
Hittade sex stycken fina tallrikar, diskborste,smörknivar, skärbrädor och decilitermått.
Så det var ju bra.
Idag bli det nog lugnt, jimmy kommer hem alldeles strax och då ska vi nog åka hem till honom och byta däck på hans bil:)

Ikväll bli det plugga till typografin också och sen så blir det lugnt :) hehe..
Nu så ska jag ta mig en macka för att stoppa hungern lite..


....

Bilder!

Är hemma nu, jimmy och jag har varit ute och gått en bit, skönt efter maten. Fast nu ligger han här brevid och sover, ganska djupt :) Blir bara en massa tv tittande och mys ikväll!
Men nu kommer bilderna på kläderna jag inhandlat och lite saker vi fått av mamma och pappa idag..Välbehövliga saker!

gina
Pamela Knitted cardigan 199:- Gina Tricot
Leggings 149:- Gina Tricot

hnm
Rosa tröja  200:- H&M

SS
Välbehövliga köks saker.
javål
Skålar

Sun-day

Sitter hemma hos älsklingen nu, kom tillbaka vid 12 snåret. Lägenheten var fin iaf :)
Blåser massor ute och det är inte alls skönt.. När det väl är sol så kan blåsten hålla sig borta;)
Om ett par timmar ska vi hem till mig och äta världens godast maträtt. Det behövs för då får jag energi hela veckan ut, haha!
Nej men gott ska det bli!
På Torsdag så har jag prov så jag ska plugga ganska mycket nu under veckan, så får jag hoppas på att jag klarar det.
Jag och plugga går inte alltid så bra ihop, men nu ska det gå:P
Vet inte om jag och Jimmy ska ta oss en fiske tur sen.. Nu hjälper han Stephan med kylskåp, dom har köpt en nytt. Jättefint!
Har kollat på lite kläder på internet och blir nog att beställa en fin jacka, bild kommer sen..
Kom på idag att jag inte lagt upp bilder på det jag inhandlade förra veckan.. Men ikväll så ska jag lägga in bilderna:)

söndag

godmorgon

Var precis kommit ut ur duchen..
Blev att gå upp vid 9 idag för klockan 11 ska jimmy och jag iväg på visning på en lägenhet..
Hela dagen blir nog lugn, imorgon är det skola igen. Måndag, tycker inte om det alls ;) haha men men, hoppas på att veckan går fort!
Och idag blir det världens godaste mat, Inbakadfläskfilé med klyftpotatis och pepparsås. Såååå efterlängtat!!
Men nu ska jag äta frukost.
Hade en trevlig kväll igår, och idag är det sol så nu är det skönt igen:D

soool

Poker, god mat och trevligt hemma hos svärföräldrarna

Har precis spelat poker och det gick bra:) Fast jag inte vann, men fick kanon kort idag iaf! Kom 2a båda gångerna..
Har ätit jätte god mat idag och haft trevligt, nu ska vi köra "lapp i pannan" om ni nu förstår vad det är för lek..
Kul är det iaf..:)
Men snart är det ny vecka, och efter denna vecka så är det ledigt torsdag och fredag:D
Som ni vet så vann Antonia Friskytt trisslotterna, alla rätt! Lottade ut igår! Några som hade all rätt iaf.
Ett mail kommer till er som har svarat i morgon, så att ni får reda på vilka frågor ni har haft rätt/fel på!
Ha en jätte bra kväll så hörs vi i morgon!
Ska ha kul med Jimmy, Markus och svärföräldrarna nu :)
hjärtat

fest

sitter hemma hos simon och dricker några härliga öl:) Trevligt faktiskt... Skönt folk också:) nu kom patrik ceder och gojar , hahha.. Lyssnar på roger pontare, haha det var så länge sen.  Slåååsss för den jag är.. ;) Haha.



Föresten innan jag ska fortsätta min härliga natt så ska jag berätta om att min egna vän vann trisslotterna, alla rätt och blev utlottad av alla de som hade alla rätt.

Så grattis Antonia Friskytt!!

Ha en bra kväll alla..

Underbara fredag :D

Så himla skönt med fredag nu :) Känns så skönt! Sen är det bara en vecka och veckan efter den så är vi lediga torsag och fredag, då är det ju valborg, ska bli intressant och se hur detta år blir, lite planer har vi faktiskt :)
Antonia och jag har kommit från stan för ett tag sen, lunchen blev snabb.. Hittade en fin rosa tröja med hög krage. Kommer bilder på kläderna från igår och idag..

Går dagen var faktiskt kul ändå, Shan var grym på scen:) Var skit kul.. Bästa blatte komikern.
Sen när jag kom hem så blev det lugnt, jag och Jimmy gick ner och kolla på Åker-Mariefred ( fotboll ) Men stannade bara halva matchen för det blev så fruktansvärt kallt!

Kom ihåg!
Idag lottas vinnaren ut, vem vinner trisslotterna? Idag klockan 18.00.
Ganska många som har svarat så det blir spännande..

Men nu ska vi snacka lite om hur vi ska göra våran film på medieproduktionen..


....

Antivåld dagen!

Det är antivåld dagen så sitter i skolan, finns ändå ingenting att göra hemma. Men kunde lika gärna ha varit det, har inga lektioner och det är så kasst och sitta här! Men har iaf varit på stan och handla lite kläder också. Blev ett par leggings och en tröja.. Bilder på de kommer sen när jag kommer hem.
Sen blir det till att gå till fristadstoget, för Shan Atsi kommer, eller vad han nu heter! Är väl kasst det med :P haha
 Men ska kila nu :)
Skriver sen!

Efterlyst!

Sitter hemma hos älskling och kollar på efterlyst, tycker verkligen om detta program.
Har precis kollat på lite Thailand bilder, åhh fyfan vad jag längtar efter sol, det frestar så himla mycket! Men men snart sommar och det ska bli så underbart skönt :)
Denna sommar ska bli den bästa och jag hoppas verkligen att det blir kanon väder!
Imorgon ska jag in till skolan en snabbis, nå tema sak, usch tycker verkligen inte om sånt.. Långtråkigt!
Men snart är det helg och älsklingen som skulle ha jobbat fred,lörd och söndag.. Men han fick precis veta att han ska jobba i morgon och på fredag ist, så då är han ledig på Lördag och söndag och det är ju skönt för han:)
Jag hoppas ni är med och tävlar för på fredag är ju sista dagen;) hehe..

Men nu ska jag kika klart på Efterlyst.
Ha en bra kväll och sov såå jätte gott i natt :)


ddd

skola och magen har ont!

Sitter i skolan på multimedian, har magknip och tror jag fått tillbaka febern, mår inte alls bra! Hela jag är helt varm.. Blir nog bara att åka hem och vila. Orkar inte vara sjuk mer. Trött på de! Fast det var ju länge sen jag har varit såhär sjuk så det var väl på tiden, men nu kan det gärna gå över!
Nästa Torsdag är provet i Typografi så nu måste jag ligga i plugga! Måste verkligen klara det, men det går nog bra..
På Fredag ska jag kanske följa med Chantal till Eskilstuna och shoppa lite på dagen, sen på kvällen så¨slutar älskling vid 19 så då blir det nog bara mys. Får se om man hittar något. Vet inte riktigt någonting som jag måste köpa men något hittar man nog alltid =)

Sen så har jag och Ellen kollat upp biljetter till Tomas Ledin, och det blir det i sommar ;) Kommer bli grymt i sommarvärmen!

ledin

Långpromenix..

Nu sitter jag och Ellen här och planerar lite, ett problem hon har ;) haha! Nu sitter hon och skiter på det här! haha
Vi har gått en väldigt lång promenad idag, skönt var det! Gick lite längre än planerat. Så nu har vi fått vår motion för idag.
Men snart så måste jag sova för annars så kommer jag inte upp i morgon! Och det måste man ju för det är ju som sagt första skoldagen efter det korta lovet! Har gått alldeles för snabbt.
Hoppas att ni deltar i tävlingen ;) ni har verkligen chansen till att vinna :)


Lite bilder från min och Ellens promenad genom stan nannannannnanna... hehe Byn rättaresagt!
vjag
ellenx

Proppmätt!

Precis ätit spaghetti och köttfärssås, skit gott var det! :) Min favorit rätt!
Ellenpellen är här nu, hämtade henne vid Läggesta vid halv 6. Vi ska sen ut och gå när älsklingen åker och jobbar, han börjar vid 19. Jobbar natt stackarn, men han är så duktig:)
Ellen och jag ska gå först till ICA och sen till talludde och tillbaka. ( Talludde är en badplats för er som inte vet )
Det blir kanske bada för fegis Ellen (i sjön!) haha jag står över för jag är sjuk;) Hahah, bilder kommer!
Men men nu ska jag byta kläder, ha en bra kväll för det ska jag :D

pellenrellen


GLÖM INTE TÄVLINGEN!!!

Närbilder









nästan klar

Snart så är den klar, bara headern kvar, som ska fixas lite!
Vad tycks? blev den bra?


Men inlägget nu efter är en tävling som går till såhär..

*Svara på frågorna som ställs
*Skicka svaren till min hotmail ([email protected])
*Glöm INTE skriva erat namn längst ner på mailet.
*Sista dagen är FREDAG den 17 april. Då lottas vinnaren ut, klockan 18:00

Vinsten är två trisslotter!
Vem vet kanske du som sitter med vinsten!


trisslotter

repareras!

BLOGGEN GÖRS OM! SNART KLART!

Slut på friden..

Har precis vaknat, min sista sovmorgon..
Imorgon börjar skolan igen och jag är inte alls laddad för de.. Känns inte som att jag har varit ledig en vecka.
Men men, bara att göra allting snabbt så att man någongång slutar!
Älsklingen ligger nere och sover.. Han kom hem vid 7 i morse, efter en lång arbetsnatt. Men vi myste ihop och somnade som stockar..
Inte lika fint väder idag, målingt! Men man ska inte klaga, vi har haft underbara dagar med fint väder..
Nu har isen släppt också så vad säjs om årets första dopp i de kalla? Brr :)

.

kväller och slut på de roliga..

Sådär, nu har söndagen flygit iväg fort, för fort!
Alla roliga program att gått och nu går det bara skit på tv..
Hoppas älsklingen är pigg på jobbet, men det tror jag, han är så duktig! Världens duktigaste dvs :)
Har varit ute och träffat Chantal en snabbis innan hon åkte till Strängnäs. Det var trevligt!
Nu borde jag plugga, men jag har absolut ingen ork till de, för trött och seg.. Får bli i morgon, men skulle verkligen ha behövt nu.. hmm... men nej, inte fan ska man behöva plugga på sitt lov?! Ne det tycker jag verkligen inte!
Men ni får ha en jätte bra kväll och de flesta av er är nog lediga imorgon, så sov ut lääänge, det ska iaf jag!


väder
Hoppas på fint väder framöver också! I love the sun!!

Back:)

Så, nu är jag hemma igen. Har haft det kanon bra och det har varit så mysigt i lofsdalen. Har dock inte haft så mycket tid till att skriva.. Åkte hem vid 7 i morse och kom hem vid ca 12.30..
Idag blir det nog bara lugnt, ledig i morgon och det är ju underbart iaf :)
Älsklingen jobbar idag, natt.. Han börjar klockan 19!
Men men, måste plugga och så..
Ska kanske ta en promenad med Chantal senare och efter det kanske jag ska träffa Antonia.. Men vet inte de riktigt ännu.
Men nu ska jag kolla på "jag vet vad du gjorde förra Lördagen" och mysa med absolut världens underbaraste:)

lofsdalen

Lofsdalen..

Nu sitter vi här uppe i Lofsdalen och har precis ätit jätte god mat:) Vädret är lite till och från, men snö finns det iaf, haha.. Imorgon är det marknad och så blir det väl lite öl på kvällen, blir nog riktigt roligt! Vi kom upp vid ca 1 på natten igår, eller idag rättare sagt. I natt kommer Markus och Evve upp.. Älskling och jag sover ute i den lilla stugan, så himla mysig!
Sitter nu med en kall öl och lyssnar på Thomas Ledin :) Ska snart spela Sverige spelet, jag ska vinna!! haha..
Men hoppas ni får en jätte bra kväll!


Slöhög

Ligger i soffan som jag har gjort exakt hela dagen, är helt slut i min lilla kropp:P Har iaf ätit lite nu, men har absolut inge matsug!!
Men men, måste ju ha något i magen nu när man ska sitta i bilen ca 6 timmar!
Kan kanske bli lite dåligt bloggande de dagar jag är borta, men jag ska försöka så gott de går:)
Hade feber i eftermiddags, men känns lite bättre nu, men det är så himla typiskt!
Men nu ska jag slänga ner resten av sakerna som ska med.
Men nu får ha det så bra, blir tyvärr inge inlägg ikväll, för jag är framme vid 1 på natten eller någe.


...

God morgon folket!

Har precis klivit upp, är jätte trött men kunde inte somna om.. Har blivit bättre i halsen, men förkylningen är kvar, tyvärr.. Ikväll ska vi åka upp till Lofsdalen, det ska bli kul.. Får hoppas på att jag blir bättre under dagen. Har ju inte feber och det är ju iaf positivt.
Idag blir det till att packa lite och så ska jag läsa grafkom, har prov efter lovet och det är ganska stort så att lika bra att ligga i :P hehe..
Älsklingen kommer hem vid 7 och då packar vi bilen och åker direkt hem till honom, sen åker vi med Stephan upp:) Sen åker vi hem på Lördag för att på Söndag jobbar Jimmy..
Men nu ska jag börja packa lite:)

lofs
lofs
jimmy

gottgott:)

Nu ska jag snart iväg och möta Antonia, sen ska vi gå och äta nå gott!
Jätte hungrig!!
Blir nog en kebabrulle, det var ett tag sen..
Men nu ska jag kila,lika bra, för jag och tider passar inte så bra ihop:P

an

Host Host!!

Ligger i soffan och hostar som en galning, varit vaken ända sen kl 2:30 i natt.. Jätte trött nu men kan dock inte sova..
Älskade har åkt till jobbet för ett tag sen, han gjorde varm choklad till mig innan han drog, och det var så himla gott! Är jätte skönt för halsen. Åt någon tablett som skulle hjälpa mot hostan, men inte gjorde den de.. :( Och jag hoppas att jag kan bli lite friskare under dagen för på Onsdag kväll åker vi ju till Lofsdalen, och jag ser fram emot de massor..
Ni har säker sätt att jag har bytt header, men jag ska byta igen, är faktiskt inte nöjd, allt blir så mörkt och dystert!
Men får se vad jag hittar på för nytt.
Ska nog försöka sova lite, annars kommer man sova på dan och då vänder man på dygnet, och det har jag inte lust att göra..
Men nu får ha en så bra morgon, sov om ni kan :P

f

Ledig...

Så underbart det är att kunna sova ut :)
Vaknade vid 11 och då var bror och Sandra kvar här hemma så haft lite sällskap under dagen:) Och snart ska jag plugga lite, finns lite saker som jag måste bli klar med :)
Underbart väder idag också, det är så skönt!
Älsklingen jobbar, slutar klockan 19.. Så ikväll blir det bara att ta det lugnt, han är säkert jätte trött stackarn:) Hehe..
Helgen blev iaf kanon bra, och lägger nu in bilder på inlägget nedanför.. ( bilder från helgen )
Men nu ska jag ta mig i kragen och öppna grafkom boken!
Skriver mer lite senare..

sooool

Inge bloggande...

Blev tyvärr inge bloggande igår, hade verkligen inte tid! Igår så solade vi hela dagen för det var ju så himla underbart väder.
Hade inga planer för kvällen, det skulle inte bli nå festande, men sen in mot kvällen så blev det så iaf, och kul var det!
Höll hus hemma hos mig nästan hela kvällen och natten.. Gick och la oss vid 4 i natt så nu är jag helt död, så det är riktigt skönt att ha lov nu! Älskling jobbar nu måndag,tisdag och onsdag och sen så åker vi upp till Lofsdalen på onsdag kväll! Det ska bli så mysigt:)
Idag så händer ingenting iaf, blir bara lugnt!
Men ska nog lägga mig ett tag nu.. Bilder från igår kommer !

öl
Älskling & jag började dagen med öl ute i solen, såå skönt:)♥
<3
Hjärtat♥
biiiiiiiiiiiiii
Underbar vååårkänsla:)
fram
Fram med solbrillorna!!!

Och kvällens/nattens bilder blev...

jag
Antonia och jag!
dom
Antonia och pirre
pierreojimmy
Älskling och Pierre som försöker, aa spela gitarr och sjunga:P
...
Robban och Oskar flummar sig lite:P


De var iaf några bilder, fick dock inte bilder på alla:)

Underbart väder.

Har solat hela dagen nästan, somnade nästan i stolen, är så trött!! Men färg fick man iaf och det är ju positivt. Imorgon ska det ju vara lika bra väder, om inte bättre.. Blir sola då med..
Snart ska jag och älsklingen kolla upp en utomlandsresa, och den blir nog v 28 eller 29.. Då blir det Turkiet och vi kommer ha det så skönt.. Får se om det blir då!

Nu har vi iaf precis kommit in och snart ska vi äta god tacogratäng med sallad, mums!

Men nu ska jag nog ta en liten vilopaus innan maten...

sunshine

Trötttrötttrött

Jättetrött idag, knappt sovit i natt! Men nu har jag iallafall vilat ut mig lite..
Blir bara mys med älsklingen ikväll, ska inte göra nått! Och det ska bli skönt.. Imorgon så hittar vi på något ist :)
Men nu ska jag ta och läsa fototidningen.. se om det står nå intressant i den.
Men vet ni vad det bästa är?
- Deeeeet är sooool idag med =)


kväll

kort dag

Blev kort skoldag idag, slutade vid 11 så det var ju hur skönt som helst.. Sen kom jag hem och gick ner och la mig och sov brevid älsklingen, sen vaknade vi vid 2.. Och då åkte vi hem till honom, stekte plättar och träffa svärmor..
Sen så vid sju började älsklingen och jobba, så då blev det övningsköra för min del:) Bra gick det!
Nu ska jag nog plugga lite, om jag orkar.. Det vet man aldrig ;) haha..
Så nu är det bara en dag kvar sen ledig i 10 dagar och det känns så himla skönt.. Behövdes verkligen just nu, även det inte kommer kännas att man har varit ledig sen när man börjar igen, men ändå, får sova ut ganska många dagar, och det är ju det som ska bli skönt :)
Men ni får sova så gott i natt!

Saknar mitt hjärta♥

vi<3

mys

Älsklingen har precis åkt till jobbet och jag sitter nu och väntar på mat :)
Vi myste ner oss och sov ett par timmar innan han åkte till jobbet och det var så skönt att vila lite, för jag är så trött! För mig och Ellen blev det inte så mycket sömn i natt..
Men men, i morgon är det torsdag och det är så skönt och grafkom provet blev flyttat så det kändes som en lättnad för att jag skulle aldrig orkat plugga nu.. Känns som att man bara har pluggat nu på slutet, och vi som aldrig brukar ha prov som man måste plugga på så mkt.. Men men, snart är tvån slut och det känns så bra..
Ska äta nu sen gosa ner mig och sova :)

...
Du är världens bästa kille, älskar dig så mycket ♥

Solen skiner!

Så himla skönr väder ute. Men skulle varit perfekt om det kunde sluta blåsa. Men ska inte klaga, det är ju sol:)
Sov hos Ellen i natt, skulle ha pluggat men öppnade inte ens svenska häftet, men nationella gick bra ändå. Började halv 9 och jag var klar efter knappt en timma. Och vi hade fem timmar på oss, men så det var skönt, blev att sluta lite tidigare också:) Kom hem vid kvart i 12 och älsklingen ligger nere och sover för han har jobbat natt.
I morgon är det Torsdag och slutar tidigt och det känns skönt. Sen är det bara fredag och sen ledig en vecka.. Så skönt!
Men vad ska man göra under lov veckan? Kan någon komma med något förslag, skulle vara skönt och kunna vara ute om det ska vara såhär fint väder :)

Vill bara ha sommaren nu!

...

RSS 2.0
Fotobloggar