Torsdag.

Dagen började med att vi vaknade vid halv 9. Låg kvar i sängen och kika på film till klockan 11 nästan, haha. Blev frukost på sängen också :) Kanon mysig morgon!
Vid 12 tiden åkte vi mot Falun där vi träffade en specialist läkare. Det fick ok iaf. Ska börja jobba 25% fr.o.m. tisdag igen. Får se hur det går :) Hoppas att det kommer fungera!
Efter det stannade vi för att äta & sen handlade vi lite mat osv i Borlänge.
Kom hem och tog det lugnt.
Just nu har vi bänkat oss framför tvn :)


Imorgon är det fredag och i helgen ska vi fortsätta med rummet. Slipa lite till & spackla =) Helgen efter det åker vi upp till våra raringar (Viktoria, Micke och Viggo) i Härnösand. Ska bli så kul att träffas igen. Har ju saknat ihjäl mig! ❤ Älskade ni..


Ge mig vår tack! :)


Promenix

Har precis kommit hem från en promenad. Var skönt när solen ville hålla såg framme. Dock väldigt blött och jävligt.. Jaja, med hög musik och sol går allt bra.
Nu får det bli en dusch innan maten.
Imorgon blir det en sväng till Falun och träffa en specialistläkare igen. Jimmy följer med och det känns skönt! Har lite smått sjukhus skräck så det är alltid skönt slippa åka själv.
Borde dock inte ha det eftersom min mamma jobbar på sjukhus plus att jag ofta var med henne när jag var liten. Ville ofta följa med henne en dag på jobbet, haha!
Men jag tror att det är när det handlar om mig, att det är jag som ska dit för något.. Har alltid varit rätt för att fel ska hittas eller sånt. Haha knäppt, jag vet! Men så ligger det faktiskt till :)
Blir svettig bara jag ser operations salar el dylikt..
Minns när Jimmy opererade benet, det gjorde ont i hela mitt ben när jag såg honom komma ut efter operationen. Det var "nära svimma-upplevelse" haha.
Nej, sjukhus är läskiga när man själv ska dit!

Men nu måste jag hoppa in i duschen =)


Gäääsp!

God morgon :)
Har fått i mig lite frukost & ligger nu i soffan. Är jätte trött! Kunde inte somna om efter att Jimmy åkte så att jag gick upp. Slog på Vakna med NRJ på tvn & hoppades på att somna. Gick inte så bra att somna om va? Nej!
Men jag tänker ligga här ett tag till.
Hoppas på att det ska sluta regna så att jag kan gå ut på en promenad senare. Har dock ingen större lust att plaska runt i regnet nu. Imorse öste det ner!
Så hoppas det ger sig med det blöta så jag kan ge mig ut :)



v25 bilder

Var som sagt hos BM idag. Lyssnade på lilltjejens hjärta och mätte magen. Allt lät och såg bra och jag låg bra på kurvan så att det kändes kanon bra! Hade jättebra värden också så inga järntabletter eller så behövs än så länge iaf. Skönt!
 
Här har ni några "v25 bilder"  :)
 

Morrrr'n!

Gäsp.. God morgon!

Ligger fortfarande kvar i sängen med världens mysigaste katt som gosar massor. Vaknade för en timma sen ungefär.
Ska snart hoppa upp & ta lite frukost framför tvn innan jag hoppar i duschen. Kl 13:30 ska vi vara hos BM och lyssna på lillpluttens hjärta och mäta magen :) Mysigt!
Tänkte också ta några "vecka 25" -bilder som jag lägger in senare.
Magen växer så att det knakar och nu känner man att det kommer upp nya saker som gör en mindre rörlig, haha känner mig som en boll med magen & vill knappt tänka på hur jag kommer känna resten utav graviditeten, haha.
Förstår mig inte på hur jätte överviktiga klarar av sin vardag. Jag flåsar som en gris och skulle knäckas av att vara såhär ständigt! Jobbigt för kropp och knopp ju... Och ändå har jag bara gått upp 4-5 kg (från v 11)! Väger med andra ord ca 54 kg nu. Jaja, snacka om att man känner sin kropp väl och märker av direkt då något ändras.
Och snart smäller väll flera kilo extra på min kropp, hahah!

En mobilbild från idag får ni :)


Morning monday!

God morgon!
Vaknade som vanligt runt 9 snåret. Sovit underbart i natt.. Sjukt mycket drömmar bara. Haha, vilka knasiga drömmar man kan ha ibland alltså =)

Idag blir det en lugn & skön dag utan måsten. Ska skicka iväg lite papper idag, det är väll det som står på schemat idag.
All tvätt är tvättad och allt är rent och fint här hemma & den jag kan tacka det för är väll min mamma som alltid fixar och donar <3
Så jag tror jag ligger kvar här i sängen en kvart till & sen hoppar jag upp för lite frukost :)


<3


Helgen

Haft en super bra helg då mina föräldrar har varit hos oss. Lång helg känns det som eftersom dom kom i torsdags :) Så skönt med en extra dag!
Har haft mycket för oss, shopping för mig o mamma ( en mor&dotter dag ), fiske för grabbarna, spel, filmkvällar med massa gott, god mat, mys lilltjejen i magen, massa skratt osv ..
Mamma och jag åkte till Borlänge igår (lördags) för shopping.. Vi hittade faktiskt väldigt mycket! Och superfina bilbarnstolen m tillbehör. Så nöjda :)
Haha, vi måste ha sätt bra roliga ut när vi släpa omkring på allt ut till bilen.. Haha.
Tack bästa mamma för en super härlig dag vi fick tillsammans ❤

Men idag åkte dom hem igen. Men vi hade mysig frukost med film mys innan :)

Nu ligger Jimmy & jag i soffan och kikar på film. Mysigt!
Åkte o lämnade skotern till svärföräldrarna också.. Blev premiäråk idag :)


Bilbarnstol :)

Nöjda!! :) bilbarnstol och fixen.


Lilltösen <3

 
 

Lilltösen gillar också fast and furious filmerna.. 

Morrrrn..

God morgon! Vaknade vid halv 9. Som vanligt har jag legat vaken mellan halv 3 och 05.. Det är något speciellt just då.. Tredje eller fjärde natten jag ligger vaken då. Så man är ju lite trötter när man vaknar. Men så kan det vara. Det är väll bara någon konstig period just nu :)
Har gjort en brasa så att det blir varmt o skönt här inne vilket det INTE var i natt och i morse. BURR!! Hade 23 minusgrader i natt när jag kollade.. Kanske inte så konstigt att det blir lite kyligt inne då. Men nu ska det bli varmt och skönt.
Det bästa av allt idag är att mamma och pappa kommer ikväll. Då blir det en mysig tvkväll och något lätt att äta :)

Nu måste jag kika Rocky om han vill in.. Han fryser väll fast där ute annars!



Juste, hämtade ut ett paket igår med lite söta bebiskläder :)


Barnvagn.

Nu är barnvagnen beställd! Det blev exakt en sån som var tänkt. En Emmaljunga Edge duo combi, Brown Flowers.
Så nu är det bara vänta väldigt många veckor innan vi får hämta ut den. I April någongång skulle den vara levererad till butik. Åh jag som längtar redan!
Fastnade för en bilbarnstol också. Den var sååå fin! Får kika lite mer på lördag då jag och mamma ska in dit igen. Det är ju inte det lättaste att bestämma sig.. haha. Tycker man velar hela tiden! Men nu fastnade både jag och Jimmy för denna bilbarnstol så det är ju bra :)
Förresten så kommer mamma och pappa hit imorgon kväll redan. Så underbart att få en extra dag ♥
 
 Men nu är det dax att sova. Det väntar ju en dag imorgon också =)
 
 

Gravid v.24

Här kommer bilder för v24 :)
 
 

Har som sagt..

... haft en mysig morgon i soffan..

Men nu är det dax att slänga av sig morgonrocken. ( jag vet att klockan är ett snart ). Men har tagit det lugnt och ätit frukost och duschat osv. Nu tänkte jag få bort lite av allt skit som har hamnat på golvet efter att vi har slipat. Gick ju Inge vidare att dammsuga upp dessa stora damm/slip tussar. Dammsugaren suger ingenting nu och inte är det stopp i slangen heller?
Hmm det har väll hamnat i något filter eller så.
Jaja, får lösa det på något bra sätt :)

Så det är väll lika bra att lyfta på baken.


Mysmorgon..

Ligger i soffan och njuter utav en livlig tös i magen. Tror att hon har spelat handbollsmatch halva natten. Haha, nej men jag har väl haft en lite halvtaskig sömn i natt. Lilltösen kände för att vara vaken & så blev det även för mig :) Men det är så mysigt så för mig spelar det inte så stor roll. Så underbart att få känna henne så mycket!
 
Skulle egentligen ha tagit en tripp till Ludvika för att lämna min handterminal till tjejen som jobbar ist för mig nu när jag är sjukskriven men så blir det inte. Vi ska få ny så måste vänta in den!
Så istället ligger jag kvar här i soffan och vilar. Ska iväg sen och beställa barnvagnen. Så roligt! Och på lördag kolla om vi hittar någon bilbarnstol som gillas. Hoppas det!
 
Förövrigt så är det svinkallt ute. Vi har 22 minusgrader så det finns ingen större lust till att gå ut. BURR!
Det är en perfekt dag att bara slappa i soffan tillsammans med bästa Rocky. Det är bara Jimmy som fattas. Men han får jag snusa tillräckligt på under hela kvällen ♥
 
 
Älskar dig världens bästa.
 

15:04

Då var klockan över 3.. och dagen har gått OK fort iaf. Har kört en maskin med tvätt och städat lite lugnt. Inga böjningar eller så, så att då gick det bra!
Har inte ens hunnit duscha idag så det får jag hoppa upp och göra nu innan jag ska laga lite mat :)
Ska göra blodpudding till Jimmy. Men jag står över det och äter rester från igår, haha. Lite fegis som inte smakar men jag är nästan helt säker på att jag inte tycker om det. 
Jaja, nu ska jag slita mig från min vilostund för att hoppa upp i duschen. Eller först kanske hänga upp tvätten..
 
 
Saknar dig..♥

God morgon.

Vaknade kl 9.. Känns konstigt att vara hemma på en tisdag. Haha.. Jättekonstigt faktiskt.
Har fixat lite ordrar så att det kommer någe godis till butikerna nu när jag är borta. Så hon som jobbar ist för mig nu har någe att göra ;) 
Men imorgon ska jag in en sväng till stan för att lämna lite smått till henne som hon kan ha sålänge jag är sjukskriven.
 
Annars då.. Jo jag har sovit bra den här natten. Magen har hållt sig lite öm bara, och det tackar jag för. Slippa det jag hade igår natt. Och Rocky har sovit som en stock hela natten =)
Så med andra ord har jag knappt blivit väckt. ( förutom alla hundra toalettbesök )
 
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Ta det lugnt och plocka undan lite här hemma. Vila upp mig!
Det ser ut som ett bombnedslag här hemma eftersom alla saker som var i lilltjejens blivande rum står i hallen och i vardagsrummet. Men det får vi leva med tills rummet är klart! :)
 
Nu ska jag lägga mig i soffan och få i mig lite frukost. Min varma oboy skriker efter mig..
 
Sommar, du är så välkommen!

Mina fina..

Finns inget finare än att se på mina pojkar när dom sover :) Åh snart får man titta på tre fina filurer <3


En sån dag en sån dag..

Ja, finns inte mycket att säga om denna dag.
Natten var hemsk till att börja med. Fick ont i magen och kunde absolut inte somna om. En katt som inte var trött utan mer mot det busiga hållet. Dock störde det inte mig så mycket då jag hade så ont i magen. Det gick dock över efter ett tag och jag kunde somna om efter någon timma.
Kändes OK i magen när jag vaknade, bara lite öm som jag är hela tiden.
Så jag åkte iväg till jobbet utan att tänka på det. Började jobba.. böjde mig ner och där var det kört!
Då hade jag lika ont igen. Sammandragningar så det skriker om det! Slutade med att jag gjorde klart min första butik men kunde inte åka vidare för att ta mina andra två.
Träffade en specialistläkare på sjukhuset som såg att allt såg bra ut, men att jag lyfter alldeles för mycket och för tungt om dagarna vilket gör att jag får sammandragningar som gör sååååå ont!
Så nu är det vila under två sjukskrivna veckor som gäller. Hoppas att det blir bättre med lite vila..
Fan, man är inte superwoman som klarar allt, som man tror ibland ;) Hahah...
 
Skönt att allt såg bra ut med lilltjejen iaf. Det är det viktigaste ♥
Värmde att få se henne igen också ♥
 
Nu ska jag förbereda maten innan jag hämtar älskling!
 
Älskar dig älskade lilla flicka!
 
 
 

Då drar helgen mot sitt slut.

Har haft en otroligt skön helg. Tagit det lugnt men samtidigt hunnit med mycket :) Så som det ska vara..
Och nästa helg kommer som sagt mamma och pappa upp till oss. Ska bli skönt att få tid med dom. Umgås, laga god mat och ha mysiga kvällar här hemma :)
På lördag blir det mor och dotter-dag med shopping osv. Ska kika bilbarnstol & så. Känner att en sån dag behövs med min älskade mamma. Pappsen och älskling drar som vanligt ut & fiskar, grillar och har det trevligt. Så hoppas dom får kanonväder.
 
Nu blir det lite tv-tittande innan det är dags för sängen. Kontoret börjar ju idag och det känns nästan som att det bara är jag och Jimmy som tycker det är kul. Haha! Alla som tycker något om det tycker att det är dåligt. Det är ju askul! haha.. Efter det så ska vi kika på En pilgrims död som också är fruktansvärt bra!
 
Ha en bra söndagkväll och sov gott sen så ni orkar med måndagen =)
 
 

Hello Sunday!

Vaknade vid 9 idag också. Jätte skönt att få vakna utan att en väckarklocka ska tvinga upp en =)
Vi startade dagen med en lång mysmorgon med frukost och en mysig brasa. Sen fick det bli slipning i lillatjejens blivande rum. Så nu är det inte så mycket slipning kvar.. Dags att spackla lite och det tänkte jag börja med i veckan. Så skönt att vi inte behöver stressa för att få det klart. Vi tar lite i taget och det är så skönt! Sen är det dags för det roliga, tapetsering!! Eller ja, det roligaste är att välja några fina. Vi har dock redan kikat på några super snygga. Ih, vad kul det ska bli :)
 
Nu ska jag kika på lite fotboll och mysa med mina älsklingar ♥
 

Filmkväll.


Lördag

Har precis stoppat in kyckligen i ugnen. Ska göra kyckling i lergryta med lök. Så nu ska den få vara inne 1½ timma ungefär. Sen ska det lagas ris och currysås till det. Hur gått är inte det då? Jo fantastiskt gott enligt mig :)
Var iväg till Colorama förrut också. Köpte slippapper till slipmaskin, spackel, spackelspadar osv osv.. Så nu har vi kommit igång med lilltjejens rum ♥ Började lite smått idag med att ta ut alla spikar och pluggar som satt i väggen & så slipade jimmy lite skarvar medans jag förberedde maten lite. Gick prima det :) Fortsättning följer imorgon.. 
Nu ska vi kika på fotboll, sen äta lite mat och kika på Hypnotisören. Underbar lördag med andra ord!
 
Maten innan den fick åka in i ugnen, MUMS!
 

Fredagsmys!

Ligger i soffan med mina två pojkar =) Vi ligger här på en divan och myser, haha varför använda stor del utav soffan när man kan ha det såhär mysigt? :)
Filmkväll är det här hemma, helt underbart skönt!


Little Girl

I will always Love you!
 


Home sweet Home..

Kortis dag idag..
 
Mycket skönt med tankte på att jag mår lite dåligt. Illamående som kommer mer och mer nu när jag jobbar och börjer mig ner så mycket. Inte alls kul! Blir lite yrslig & självklart kryper illamåendet fram då.
Jag får vara nöjd som klarade mig från det fruktansvärda illamåendet iaf. Det som många har i början utav sin graviditet.
Annars så mår jag bra. Det är fredag och en helg som jag ska tillbringa med min älskling. Ska börja lite i rummet som lilltjejen ska ha sen. Spackla, slipa och ta bort lister. Ska som sagt tapetsera om där inne. Så imorgon får det bli en sväng till Colorama. Jag bara älskar den butiken!
Sen ska vi göra god mat imorgon och bara ha det mysigt. Ni vet sånna dagar som verkligen behövs!
 
 
Nästa helg kommer mina underbara föräldrar till oss. Världens bästa ♥
Kan inte förklara med ord hur mycket jag saknar dom och hur mycket jag bara önskar att jag kunde trolla mig ner till dom vissa dagar. Men snart blir som sagt mer ledighet och då kommer vi självklart ses mycket ofta :) Haha, låter som vi träffas sällan, men det gör vi inte. Men för mig är det väldigt viktigt att träffas mycket. Det var mitt krav när vi flyttade hit till dalarna. Annars funkar det inte alls för mig och så kommer det alltid att vara.
Att åka ner till Åker för mig betyder massor varje gång, för det är ändå mitt "hemma", förstår ni?
Jag saknar det och det kommer jag garanterat ALLTID att göra. Jag har ju så fruktansvärt mycket där, inte bara just Åker men runt om. Familj, släkt, vänner m.m..
Men det är det som är kul, man vet aldrig vad tiden för med sig. På tre år händer mycket.. och vem vet vart man sitter om fem eller tio år?
Det är det som är livet, man har inte en aning!
 
 
 
Oj, det där har jag nog aldrig skrivit om? Nä tror inte det. Haha. Men så ligger det till vettni =) 
Nu ska jag slänga på mig en annan tröja och sen blir det lunchtajm!
 
 
 
 
Snart är vi en till, älsklingar ♥
 

White as snow.


God Morgon!

Eller ja, vad säger man? Haha.
Kunde knappt somna om efter att Jimmy åkt till jobbet så vid 8 - halv 9 gick jag upp och tog med mig täcke och kudde till soffan. Gjorde i ordning lite frukost och varm oboy som jag fick i mig. Så gott!
Ligger fortfarande kvar i soffan och har det varmt och skönt här. Känns som att jag kommer ligga här någon timma till. Behöver vila kroppen och har inte lust att gå utanför dörren idag.
Snart kommer Jimmy hem på lunch så ska väll fixa fram lite. Steka på någon korv med bröd kanske.. Får se vad han vill ha :)
 

Ons. 16e Jan.

Kom hem vid 3 snåret idag. Tror jag att den var? haha. Ingen koll verkligen.
Drog på mig mjukiskläder på en gång som vanligt. Finns ju inget skönare att ha på sig när man går hemma bara :)
Sen åkte vi och hälsade på svärmor. Åt lite mat och sådär tillsammans :)
Kom hem vid halv 7 och då fick det bli soffläge. Jimmy har somnat i soffan och Rocky är ute. Här ligger man själv och små kikar på tvn. Börjar bli lite småtrött faktiskt. Men min natt har varit kanon! Har sovit som en stock och inte vaknat någonting förren vid halv 6 då jag höll på att kissa på mig (Skämt o sido). Skönt att få en bra natt då och då :) Och Imorgon väntar min lediga dag! Hoppas jag kan sova lika gott i natt för imorgon ska jag sooooooova ut! Åh vad jag längtar.. Ska bli så skönt! Haha.
 
Två bilder från idag klädd i myskläder & har dundertrötta ögon, men det bjuder jag på =)
 
 
 

Kvalitetstid!

Kom hem från jobbet. Tog en macka. Gick ut i garaget för att hämta ved och hugga några smalare bitar som jag kunde tända med, men det gick inge vidare. För det första var yxan nästan längre & tyngre än mig & för det andra så vill inte min rygg det jag vill.. Så fick bara bli en vedkorg.
Kom in och tvättade o dammsög ur kaminen. Så nu är den fin i och har skinande ruta ;) Slutade med att jag dammsög överallt, fast att jag egentligen inte orkade.. Haha, snacka om att jag inte lyssnar på mig själv. Skärpning Natta!!!
Men nu är det fint överallt och det är huvudsaken =)

Just nu ligger jag med täcke i soffan & har jag kvalitetstid med min lilla grabb :) Det finns inte mycket som slår det här.. Min bästa vän!




Trötter i mössan.

Då var äntligen måndagen gjord. Är trött som bara den. Ryggen är lite haft knasig.. Jaja, that´s life, right?
Gjorde i ordning tunnbrödsrulle när vi kom hem & nu tar vi det lugnt och kikar på idrottsgalan. Väldigt kul faktiskt!
Vet inte riktigt när det här slutar men efter det så får det bli sängen. Kommer somna som en stock idag känner jag :)
 

Kvällsmys!

Snart dax för sängen så att jag orkar upp imorgon.

Sov gott & Dröm sött!


Söndag

Haft en skön söndag!

Har för det mesta tillbringat all tid i soffan. Kikat på fotboll och lite annat. Har varit skönt att bara tagit det lugnt =)
Nu sitter vi och kikar på något nytt program som började idag. Myser framför brasan som i stort sätt varit tänd hela dagen idag. Så himla kallt ute idag ju. Tror vi har 19(!) minusgrader ute nu.
Kan ha varit därför vi har hållt oss inne idag, haha.
 
Imorgon är det dax för jobb igen. Hoppas att det känns bättre i ryggen denna vecka. Hade lite problems förra veckan. Men som sagt, det blir tyngre och tyngre för varje vecka som går nu.. Magen börjar hamna i kläm lite när jag böjjer mig. Jag som börjjer mig hela dagarna när jag jobbar,haha typiskt!
Men men, får göra så gott det går & så länge det går.
 
 
Bjuder på en till bild från idag då jag går in i v23 ♥

V.23 Idag


Världens underbaraste!

Idag för 3 år sedan hämtade vi dig. Du som ändrade allt till snäppet bättre. Dig jag alltid kommer att älska så fruktansvärt mycket. Du som tog en så stor plats i mitt hjärta!
Min bästa vän!!


12 januari, 2013

Ligger i soffan och slappar hemma hos svärföräldrarna. Blev inte någe fiske för tjejernas del ;) Killarna gick ut en snabbis. Men blev utan fisk!
Jimmy invigde sin nya flytoverall som han fick när han fyllde år. Var kanon varm tyckte han så det var ju bra :)
Dock så blåser det väldigt kallt ute. Fast att det inte blåser i närheten utav vad det gjorde igår.

Nu ska vi kika på lite fotboll då alla har tippat lite. Sen blir det god mat lite senare :)


Hoppas ni har en härlig lördag!


God morgon!

Här ligger man vaken INNAN klockan skulle ringa. Lilltösen i magen vill inte sova när jag vill, haha.
Men men, det är väll bara att hoppa upp och ställa sig i duschen och göra sig redo för en fiskedag. Hoppas det inte blåser ute idag. Låter som att det är ganska lugnt med vinden :)

Nej, nu väntar en varm dusch som troligtvis ska få mig lite piggare!


Home!

Kom hem från svärföräldrarna för ett tag sen. Har varit en lugn och skön kväll med god mat :) Skinkstek, åh vad jag älskar det! Men vart sååå mätt! Haha.

Nu har vi lagt oss i soffan & kikar på gladiatorerna. Går det något bra på tv på fredagar? Går ju ingenting längre :(
Och inga nya filmer kommer heller..
Jaja, får hoppas det kommer något som man kan kika på :)


FREDAG!

Då var det fredag och jag har precis blivit klar på sista butik så nu tar jag helg :)
Sitter & dricker min älskade loka och väntar på älskling och svärfar som är på väg in hit till Ludvika. Ska in och kika lite på en fiskeaffär osv osv.. Dom kommer väll vilken minut som helst :)

Riktigt skit väder idag. Blåser som bara den så att det känns som att det är iskallt. Dock så är det bara 4 minusgrader ute!
Jaja, hoppas på lite bättre väder imorgon då vi ska vara ute hela dagen :) Håller tummarna för det!


Hemma.

Det fick bli en matbit ute. Jag åt ryggbiff med stekt lök! Men åh så gott det var..
Sen var vi ju och kikade på barnprylarna. Jag skulle kunna gå där inne så länge! Men när man har sin älskade sambo med sig så är det snabba ryck som gäller, haha.
Det ända vi ändrade oss över var bilbarnstol. Det blir inte den vi tänkt oss först. Hon som jobbade där och hjälpte oss gjorde det enkelt för oss. Vi ändrade oss ganska fort :) Så det var skönt!
 
Imorgon är man ledig också. Ska bli jätteskönt! Ska sova såååå länge. Sen bara mysa hela dagen.
Det är skönt för nu kan jag sova liiiiiiiiiite längre igen. Nu vaknar jag inte kl 8 varje morgon som jag har gjort nästan varje helg i 1½ månad. Nu kan jag sova till 10 (om jag har tur) iaf.
 
 

In till stan.

På väg in till stan. Ska som sagt kika på barnvagn, bilbarnstol samt ISOfix grej till de :)
Sen ska vi runt och iväg för att handla lite. Lika bra att ta allt i en smäll.
Får se om vi tar en matbit ute, beror på hur snabba vi är.. Ingen större lust med matlagning när vi kommer hem.

Jaja, nu ska vi fortsätta vår färd! :)


Mystajm!

Har bäddat ner mig i soffan med världens bästa misse bredvid och en trött liten flicka i magen :)
Det är kvalitetstid det här! Bara vårt stora hjärta som fattas.

Så roligt nu när man pratar med lillhjärtat när hon sparkar tillbaka efter att man pratat. Känns så verkligt men samtidigt overkligt att hon reagerar så tydligt. Och det blir bara mer och mer för varje dag som går =) Åh, vad jag längtar efter dig! Blir tokig av att veta att det är så lång tid kvar. Hoppas den går fort <3
Exakt 129 dagar kvar till BF.



Halloj tisdag!

Nu har jag gjort den "tröttaste" dagen på hela veckan. Haha, Jimmy och jag är ALLTID trötta på tisdagar, konstigt men sant!
Åt god mat direkt när Jimmy kom hem. Klyftpotatisar, kött, egen tzatziki och rödlök! Shit vad gott det var..
Skulle först ha grillat köttet men sen var jag så trött när jag kom hem så det orkade jag inte med.
Vill ha sommar & äta grillat sååå ofta som det bara går!
Jaja, nu har vi bäddat ner oss i soffan, alla fyra. Jag, Jimmy, Rocky och lilltjejen i magen som sparkar för fullt :)
Här lär vi ligga hela kvällen och "göra ingenting". Kika på tvn och mysa.
Imorgon efter att vi har jobbat klart så ska vi iväg och kika på barnvagn och bilbarnstol samt ISOfix base :) Vi har nästan bestämt oss, men allt beror på hur leveranstiderna är på just det! Blir iaf Emmaljunga i både vagn och bilbarnstol.
Ska bli såååå kul =)


So True so true..


Ibland tar saknaden över <3


 
 
 
Saknar er hela tiden..
Längtar..

Då var det söndag!

Haft en kanonbra söndag tillsammans med min älskling!
Hunnit med en hel del idag också. Städat ut julen har vi gjort vilket var så skönt! Är verkligen jätte less på jul och allt vad det innebär nu :)
Nu är det ett helt år kvar till nästa. Och det bästa med det är att vi kommer ha vår prinsessa hos oss då. Vi kommer att vara en egen liten familj som startar våra egna traditioner och allt vad det innebär. Ska bli fantastiskt :)
Julen kommer att firas hemma hos oss då lilltjejen kommit. Ska bli kul att börja fixa och dona lite extra inför dessa högtider när man kommer att ha barn. Helt annat då :)

Men nu är det dax att sova så man orkar upp till jobbet imorgon. Sen ska vi till BM imorgon också :) intressant!

Sov gott!!




Fullkorns ostfrallor

Herregud vad goda dom blev =) riktigt nöjd!! Så nu har vi precis provsmakat med gräddost och gurka på och självklart med ett glas oboy!


Härlig lördag!

Vi har haft en helt underbar lördag!
En lugn lördag som vi båda behövde. En lugn helg huvudtaget! =)
Idag har vi städat, tvättat och bara tagit det lugnt och njutit utav ledigheten. Just nu väntar jag på att degen ska jäsa klart. Bakar ostfrallor vettni :) Får hoppas att de kommer smaka gott! Får bli ett smakprov när dom är klara och jag återkommer med svar. Om dom är goda eller ej.
 
På tal om mat osv så gjorde vi kalops igår och Shit så gott det blev. Vi har aldrig gjort det kom vi på, haha. Men vi lyckades få till en fantastisk smak och köttet blev så mört som det ska vara efter 2 timmar kokande. MUMS! Det blev så gott så vi åt det till middag idag med. Det vart kvar från igår så varför inte passa på när det blev så gott ;) haha.
Det var faktiskt Per Morbergs recept vi gick efter!
 
 
 
Nej ni, nu är det dags för mig att hoppa in i köket och fortsätta med ostfrallorna för nu har de jäst klart!
Hörs sen!

Välkommen fredag!

Har precis lagt mig i soffan.
Kom hem skapligt idag vilket var skönt.
Känner nu att det var ganska farligt att bädda ner sig i soffan, haha. Blev super trött!
Ligger och känner vilden i magen vilket är det mysigaste som finns :) Rör sig för fullt där inne.
Ska nog vila en stund innan Jimmy kommer hem. Sen är det dax att börja med maten. Blir smaskig kalops idag :)


Nyår 2012/13

Några bilder från Nyårsafton hemma hos mamma och pappa=)
 

V21 (20+4)


Jobbdagen avklarad!

Kom hem vid 4-halv5 snåret. Började laga maten direkt, fick bli thaimat. Så smaskens!
Både Jimmy och jag är jätte trötta så nu ligger vi i soffan och kikar på tv.
Går det något bra på onsdagar? Skulle vilja se en riktigt bra film men det kommer ju inte ut några bra! Boooring!
Får hoppas att det kommer något bra iaf :)

Har måndagsfeeling som bara den. Ganska skönt ändå. Bara två dagar kvar till helg =)
Blir en lugn helg tillsammans med min älskling. Så skönt att få ta det lugnt & fixa och dona hemma :)


Då var det 2013!

Hoppas nya året har börjat bra för er :)
Ni flesta ligger väll bakis skulle jag tro? En annan mår som vanligt bra eftersom det blir alkoholfritt såklart :)
Hade en mysig och lugn nyårsafton med familjen. God trerätters middag, mysig kväll och fina raketer.
Men idag åker vi hem igen. Jimmy är och hjälper sin bror med flytt. Så när han kommer tillbaka börjar vi fixa i ordning oss för resan hemåt.
Nu har mamma & Elina känt sparkar från lillflickan också, mysigt!

Här får ni en liten nyårstjockis på bild.


RSS 2.0
Fotobloggar