Pics

Lägger upp lite pics på de nya sakerna som piffar upp trädgråden ;) Allt är dock inte nytt!



Mina gullökar ;)

Lillstugan


Chiliplantan





och självklart lite Cider på det ;)





Flowerpower..

Halloj!
Gick upp skapligt idag och vid 10 åkte vi in till Ludvika och handla lite. Åkte senare och handlade krukor och blommor i massor :D Tack Mamms och papps ♥ Så nu är det mycket fint här ute!
Köpte också gullök att sätta. Alltså så att det blir Gullök, haha! Jag är galen i lök så det passar ju perfekt. Så det blev lite slantar på växter m tillbehör idag!
Om någon timma är det dax att tända grillen och ta sig ett glas rosé. NICE!
Trevlig Valborg, det ska jag ha ;)


Härliga fredag.

Vilket UNDERBART väder det har varit idag. Solat hela dagen! :D

Var uppe i 40,1 grader i solen på baksidan mot väggen där jag ligger & gassar! Kan bara inte vänta till sommarn! GE MIG! ;)


Morrn

God morgon!
Vaknade för ett tag sen men ligger fortfarande kvar i sängen =) Ser igenom persiennspringorna att det är blått på himlen ute, NAJS! Så då är det väl lika bra att man skuttar ut. Hoppas på att det kan bli liknande väder som det var igår. Dom lovar faktiskt på smhi.se så jääääklar om dom har fel ;) haha.
Nej men ha en bra dag, för det ska jag definitivt ha..


Hahah

Igår när jag höll på att tvätta så fick jag besök. Och självklart skulle han i maskin som var full med kläder. Haha. När han kom in helt så började själva grejen rulla vilket resulterade att alla kläder åkte över honom och han på rygg under alla kläder.. Knasboll!
Men nu är det dax för sängen. Ska sova som en prinsessa i natt för nu är jag trött!
Natti Natti!


Hackelihackhack...



Halloj Halloj!

Nu har jag precis kommit in. Knappt varit inne idag och det känns ;)
Var iväg och handlade jord och lite blommor. Skulle som sagt ha fixat det igår med jag gjorde det direkt när vi kom hem igen. Så nu är det gjort. Dock så ska vi handla mer blommor och så imorgon då vi ska iväg och storhandla. Bytte chiliplantan till en större kruka, så nu jävlar ska det komma massor. Chili i varje maträtt, haha MUMS..
Ska inte göra mycket mer nu.


Sitter ute och väntar på att Jimmy ska kom...

mms_img44096 (MMS)

Sitter ute och väntar på att Jimmy ska komma hem. Blir dock inge storhandla idag för Jimmy är krasslig så vi tar oss bara en sväng till blomsteraffären för att köpa lite jord så jag kan planta lite imorgon ;-) haha. Lika bra att gå in och dra på sig dojjsen nu. :-) Byeeee


Im so Happy!

Hög musik & sol, som sagt så kan det absolut inte bli bättre.
Ligger självklart ute och pressar :)


(Bild från förra sommaren)

Im so tired ...

Haha mina ögonlock håller på att falla ihop. Förstår inte att jag är så trött. Jaja, någon "tröttisdag" måste alla få ha någon gång =) Som ni då säkert förstår så sitter jag bänkad framför tvn & väntar på att BB ska börja. Men tiden går sååå sakta när man är trött. Haha.
Imorgon är det dags för storhandling. Så en sväng in till Ludvika blir det imorgon när Jimmy kommer hem från jobbet.
Hoppas på lite bättre väder imorgon. Idag hade vi bara ytterst lite sol i morse och sen så började det regna efter lunch.
Men nu måste jag bara ta pläden och krypa ner.
Sov gott alla underbaringar.


My day!

Glöm inte kika in Fotosidan för att se nya foton som kommer in snart!
----> http://NattasFoto.se <----





Annars så gör jag inte mycket alls nu. Har fixat ute idag. Dock ingen sol idag :( När älskling kommer hem så blir det ut & röra på sig en sväng :) Sen så när vi kommer hem ska vi moffa lite kött, sallad till det också såklart! Mer än så händer nog inte en dag som denna.



Påskhelgen i bilder

FREDAG
Vi var hemma hos Malin & Tommy. Åt gott och drack gott. En mycket trevlig kväll/natt eftersom det blev att vi sov över där :)



Jimmy & Tommy


Jag & Malin


Malin


Haha, är vi släkt eller vad? :)


Tommy & jimmy. Här börjar bilderna bli suddiga så att ni får nöja er med dessa :)




LÖRDAG

Mamma & Pappa hämtade oss på morgonen. Kom hem och bara tog det lugnt. Senare kom Robban & Sandra hem till mamms och papps. Vi åt god Påskmat & hade det så trevligt. Kubb osv på kvällen. Kanon mysig Påsk!


Jimmy, kubbdax

En glad bror

en glad Sandra


Glad Påsk


Mamma och Sandra


Pappa, Jimmy & Robban


En mysklädd liten jag :P


Jag & Sandra



Senare kom Thom!



Frågan är vad Robban & Jimmy gör? Men vi är vana hahaha:)


Japp.. haha Jimmy & Bror


Mamma & Pappa :)



Sådär, det var min helg :)


Strax - BB!

Sitter i soffan och gör absolut ingenting. Så skönt! Måste också göra er lite besvikna, haha.. Nej skämt o sido. Men bilderna från min Påskhelg kommer i morgon. Jag är så trött så att jag orkar inte ens resa mig upp från soffan & hämta kameran ;)
Väntar nu på att Malin ska skicka lite bilder från Fredags, då vi var fina & städade. Eller inte! Men kul & trevligt hade vi.
Jag hade dock inte med mig min kamera. Så några bilder från min kamera kommer ej.
Dax att lägga sig skönt för att kika på BB.

Uppdateringslös Påsk!

Haha har inte uppdaterat på hela helgen. Haft en så kanon bra helg! Kunde absolut inte ha blivit bättre. Härliga människor att umgås med, familj, sol, påskmiddag och mer underbara ting. Great!
Nu är vi hemma i vårt underbara hus och vår underbara rocky är med ♥ Har grillat och bara njutit i solen.
Ikväll ska jag slänga in en drös bilder från helgen :)
Så vi hörs då..



Glad Påsk!

Jag har hunnit med massor idag. Började dagen med en joggingtur, jätteskönt! Kom hem & duschade, fixade i ordning mig osv.. Packat lite, solat, packat lite till, solat osv. haha Låter bra va? Varför göra samma sak utan en solpaus ;)
Men nu är allting färdigt för att packas in i bilen. Dock har Jimmy bilen till jobbet så det får packas in när han kommer.
Vad jag ska göra nu, ja hmm.. Ganska dum fråga när det är sol ute. SJÄLVKLART blir det sola :D


Jag bjuder er på en Pink Lady, varsågoda ;)

Today is the day..

idag år det dax att åka ner :) So fun! Först ska vi åka till Kopparberg och lämna Rocky hos svärisarna. Åh min lille, kommer sakna honom. Haha. Mitt hjärta ju.. Dock så är det bara till söndag eller månag, haha :D Han får leka av sig med Akilles och Zeke ;)
Jaja. Nu ska jag upp & sätta på mig träningskläderna. Ut på en sväng sedan hem och duscha :D
Så vi hörs allt senare.


god natt

Rocky har kommit hem & vi ska sova.. Jäklar så skönt det ska bli att slumra till:-D Hoppas ni sover gott för det ska jag definitivt göra;-)

BB

Sitter & kikar på Big Brother. Reklam nu så att jag passar på att slänga in en snabbt och kort inlägg ;)
Efter bb blir det sängen. Måste dock invänta lilla Rocky som fortfarande är ute. Ute i mörkret :) Inte vet man när han kommer hem heller. Klockan är snart halv 11 så att snart tycker jag att det är dags, hahaha..
Jaja nu börjar BB igen. Sov Gott & dröm sött :)


Underbart!

Setat ute någon timma nu också. Solen är underbar! Tummen upp för den ;) Haha..
Nu har jag precis satt på en maskin med tvätt. Ska börja packa lite så behöver jag inte tänka på det imorgon. Vi åker ju som sagt ner imorgon. Idag när Jimmy kommer hem ska vi in till Ludvika för att handla lite smått på bolaget och jag ska in på Åhléns en sväng för att köpa en nu foundation. När vi kommer hem blir joggingturen :)


Tummen upp för den underbara solen!

'Onsdag



God Morgon god morgon..
Jag har dock inte vaknat till liv ännu, försöka väcka liv i mig med lite musik. Har sovit fruktansvärt bra med massor utav bra drömmar ;) Sovit riktigt djupt så att det är nog därför jag är helt slut nu. Blev väckt av att telefonen ringde vid halv 10. ÅÅÅÅh vad det ända jag hann tänka!
Ska väll klä på mig träningskläderna och ge mig ut på en sväng. Så skönt! Ska bara se så att det finns tillräckligt med batteri på mobilen. (musik)!

Ha det bra sålänge!


Kväller!

Är otroligt trött nu. Väntar på att BB ska börja, sen efter det så är det dax att hoppa i säng :)
Måste vara pigg imorgon också, som sagt en ny dag med massor utav nya möjligheter. Imorgon ska jag iallafall börja min morgon med en powerwalk. I med hörlurarna och sätta igång så att man vaknar till liv. & när Jimmy kommer hem blir det en joggingtur. Nice Nice.
Mer för mig ikväll blir det inte. Så sov gott & dröm sött :love:


Soon baby soon.

Obooooy Vilket vackert vääder...
Sitter ute i solen med datorn nu.. bara njuter. Dock så kan jag inte säga att det är varmare idag än igår. Lite svalare men ändå sol, det är ju huvudsaken. Och ja det är varmt ändå..
Någon powerwalk har det ej hunnits med. Kanske ska ta den nu? Kanske att det blir för tajt. Direkt när Jimmy kommer hem så ska vi ut & motionera, haha. Får se får se.
Hela veckan ska vara fin enligt vädret. Jag hoppas innerligt att det stämmer för att på tordag åker vi som sagt ner till mamma och pappa. Mys mys. Hoppas också på väldigt fint väder på Fredag då vi ska hem till Malin&Tommy för att dricka gott, spela spel & ha allmänt trevligt :)
Lördagen ska vi äta god påskmat & ha trevligt med mina päron, mums mums ;) haha.


God Morgon Tisdag!

Vaknade vid 8 då jimmys klocka ringde. Kunde inte somna om så jag håller mig vaken istället ;) Fint väder idag också, vilket betyder soooola & så får det bli en powerwalk på en timma tänkte jag. Jimmy kommer väll hem vid 17 tiden eller så. Han är iväg till.. hmm minns inte vart det var.. idag så att jag vet inte riktigt när han ploppar hem. Haha, men då blir det iaf ut och springa eller powerwalk? Inte riktigt bestämt där heller ;) haha..



Såhär mysigt ligger jag just nu. Jimmy tjuvtog några kort. ajaja Dock suddiga ;)



Jobba jobba joooobba...


Sådär, då var man redo!






Sunnnnnn





Nu har jag kommit in efter lite solande.. Dax att byta om till träningskläderna!

Varmt!

Hur varmt och skönt är det inte ute? Underbart! Legat ute och solat hela dagen och inte är jag färdig än. Tänk om det kunde vara sol och varmt jämt? Jag skulle inte ha något emot att ha sol jämt! Give me :)
Ska väl fortsätta pressa till jimmy kommer hem, då är det dags för denna dagens springtur. Kanske lite svalare ute idag vid 17 tiden än vad det var igår när vi tog vår springtur. Lunchtid och solen stekte på! Shit vad varmt det var, haha.


Helgen :)

FREDAG
Jimmy & jag myste till det hemma med grillning och soool!
Kyckling inlindat i Bacon. Majs på det också. Mummsi!





LÖRDAG
Hade svärmor, svärfar och Bagheera över på lite grillning!






Vilken söndag!

Gick ut och la mig i solen vid 10 tiden imorse. Legat ute hela dagen. Hur underbart som helst :) Klart varmaste dagen i år. Än sålänge haha. Varmare blir det! Hoppas på riktigt fint väder hela veckan.

Så ja, har legat ute och solat några timmar idag. Tog ett break vid lunch tid då jag & Jimmy tog en springtur i heta värmen! När vi kom hem så slängde jag mig i solen direkt :D Känns underbart med den färgen som satt sig på kroppen idag =) Ser iaf ut som en levande varelse ;)
Tänkte lägga ut lite bilder från gårdagen & idag. Dock så kommer dom in senare ikväll!



Lördag


Påsk -mys! :)
(Mobilkort)



www.NattasFoto.se

Glöm inte att kika in www.NattasFoto.se :)
Nya Foton har kommit in & läs också bloggen!


Fredag, underbara fredag!

Nu börjar kvällen närma sig. Har hunnit med massor idag. Vårstädat hela huset, fixat i "gäst stugan", fixat rabatterna m.m
Jimmy & jag var nyss iväg & handlade lite smått. Och ja, jag köpte påskfjädrar? Hahaha, jag fattar inte varför! Men eftersom jag köpte dom så var jag ju tvungen att sätta upp dom. Så nu sitter dom i syrenbuskarna. Dock inga gula fjädrar? Påsk - Gult? Men vem säger att man alltid måste följa det som det alltid har varit? Jag skiter it! ;)
Innan handlingen så grillade vi kyckling inlindat i bacon och till det- skivad potatis och sås. Kanon gott!
Nu ett kallt glas vitt till lite choklad, smakar gött! :D


♥♥

Freeedag..

God Morgon härliga fredag! Solen skiner & fredagen är kommen. Ska ut och sätta mig i solen nu och bara njuta =)
Vilket kommer vara undeeeeerbart.


Grillning

Jimmy & jag var iväg en sväng till gonäs och kika runt lite. Köpte lite smått & gott :) kom hem och grillade hamburgare. Skit gott!
Nu har vi bänkat oss framför tvn för att se Harry Potter :)





Innan vi slängt på burgarna på grillen :)





Sunshine

Fler som njuter utav solen.. Dock inte speciellt ren efter 10 minuters rullande i gruset ;)


(Mobilkort. Därför är det inte den bästa kvaliteten)


Efterlängtade

Jag vill ha en sommarkväll med underbara vänner & Älskling ofc, give me. Grilla, njuta av sommaren, musik på högsta volym, leva livet. Hur underbart skulle inte det vara? Sommar 2011 ska bli det bästa! Har jag bestämt;)



En sommarkväll 2010

Snart sovdax.

Sista kvarten utav BB är kvar. Efter det så får det bli sängen. Börjar bli lite trötter nu :) Hade lite svårt att somna i natt, somnade väl vid halv 2. Hade en katt som hoppa upp och ner i sängen, slickade mig i ansiktet m.m Så det var lite smått svårt att somna. Så bättre sömn i natt önskas :)
Hörs imorgon för nu ska jag kika klart på BB ;)

God Natt!


Dagens promenad.

Dagens promenad är avklarad och det var skönt :) Solen kom ju fram även denna kväll! Har haft så trist väder hela dagen, molnigt osv. Men tillslut kom solen fram och den är fortfarande framme =) Skönt skönt! Blir ett litet snabbt inlägg nu för Jimmy ska spela poker (såklart på min dator, haha) så att ni får nöja er med ett kort ;)
Uppdaterar senare!



♥♥♥

God morgon mina fina vänner..

Sovit gott?
Det har jag när jag väl somnade :) Vet inte vad klockan var när jag vaknade. Men jag ligger fortfarande i sängen och vill inte gå upp från det varma täcket. Dock så måste jag det efter att jag skrivit det här. Ska ju baka lite frallor/mackor eller vad det nu kallas.. Haha. Ska bli gott att ta en sen när dom är klara. :D
Det lär väl ta ett tag att göra dom där. Hade tänkt att jag ska göra 24 stycken. Bra att frysa ner :)

För min del är det väl lika bra att jag sätter igång, så vi hörs senare :D


Snart stängs...

.. mina ögon..
Jag gäspar ungefär hundra gånger i minuten. Nej inte riktigt.. Men jag är riktigt trött! Dock så börjar BB om 20 minuter så då kanske jag blir lite piggare, eller inte?
Ska sova ut imorgon, sedan upp och BAKA bröd. Ni hörde rätt, JAG ska baka bröd. Vilket jag gjorde i söndags också! Dock blev det inte så mycket då så att det tog slut ganska snabbt.. Idag tog det slut, så ja, det är bara göra nytt :) Det vart ju så fruktansvärt smaskens :D


Söndagsbaket ;)

Allt gjort!

Nu har vi kommit hem från stan. Allting gjort! & Subway smakade för bra, riktigt smaskens! Satt fint i magen med en halv Rostbiff baguett :)
Så nu har vi slagit ner oss i soffan. Brasan är tänd och vi bara myser och stoppar i oss lite Wiener Nougat, det var länge sedan!




13:46

Har bara slappat idag, vilket har varit skiiiit skönt ;)
Ska strax hoppa in i duschen och sedan fixa i ordning mig lite. Senare bär det som sagt av in till Ludvika för att handla och lämna in mitt cv m.m
Blir "middag" på Sub Way idag, haha. Mycket till middag va? ;) Haha, mer behöver man inte för det är så fruktansvärt gott, nam nam.
Men för min del är det lika bra att ta fram blocket och en penna för att skriva upp vad som ska handlas annars kommer vi hem med hälften av sakerna, så är det oftast! Nästan alltid, haha. Så ja, vad väntar jag på.



Promenix

Då var kvällens promenad avklarad. Jätte skönt.. och solen lyste på som bara den såklart ;) Haha.
Nu så blir det inte alls mycket gjort. Var i full fart hela dagen så att nu får det bli lugnt i några timmar sedan sova.
Imorgon ska vi in till Ludvika efter att Jimmy jobbat. Handla lite & så ska jag in med mitt cv till en butik också. Mer än så är inte planerat. Städning hann jag inte med idag så det får kanske bli på dan imorgon, får se får se :)
Beror på om det är sol ute..


Älskling på vår promenad.

Puuuh..

Har precis kommit ut ur duschen. Har varit ute sen klockan halv 10 i morse. Började med att lasta in ett helt släp fullt med ved. Det lastade jag in i vedbon. Sedan började jag med den stora rabatten och rensade bort en hel del ogräs i gruset. Så nu, är jag inne igen. Eller ja jag kom in för en timma sedan :) Ryggen värker lagom mycket nu, haha :D Men så kan det vara, fint blev det iallafall. Huvudsaken!
Ska föna håret nu och efter det ska jag sätta igång med maten. Kokt potatis,köttbullar, gräddsås med lingonsylt blir det idag :thumbup:

Ha det så bra sålänge så får ni se lite bilder efter att jag proppat i mig lite foood ;)


Söndag.

Sitter & kikar på BB. Snart slut, så får se vem det är som ryker ikväll? Rodde eller Patrik? :P
Sen blir det krypa ner under täcket i sängen & slå på någonting på datorn. Ska bli så skönt att sova i natt utan att vakna varannan timma. Förhoppningsvis blir det inte så ;) haha.
Imorgon är det dax för städning tror jag?! Det återstår att se.

Men nu är reklamen slut, så God Natt & Sov Gott :D


En otroligt galen (busig) katt som det är full fart på nu.

NattasFoto.se

http://www.nattasfoto.se/42096322 <--- Kika in www.NattasFoto.se också :D



Promenad

Har precis kommit in efter en promenad. Vi gick ner till sjön där vi aldrig varit förrut.. Svängde in på en grusväg och kom fram till en mycket fin plats där jag tog massvis med foton :) Började roligt men slutade med att hjärtat nästan slutade slå! När vi skulle vända såg Jimmy en stor äcklig LEVANDE orm som ja, var bakom oss ca 1 meter om ens det! Nu lixom? Vilken orm är ute nu? Jag hoppas innerligt att det var den första och sista ormen som jag ser i år. Två foton hann det bli på den, dock var jag ganska skakis ;) haha!










Mittersta ormbilden är dock ganska suddig.. Skyller på mig själv att jag var lite skakis ;)
MEN VIDRIGTTTTT!!!!!

Lördag

Jag & Jimmy har varit ute hela förmiddagen och donat i trädgården, ja menar det måste ju också göras ;) Super skönt! Värmde på bra och blåsten kom knappt in på baksidan. Läar riktigt bra på altan på baksidan :D Nu har vi kommit in och duschat.. Ett gott glas vitt och vi bara njuter av denna lördag. Ut & grilla om någon timma. Gott kött med skivad potatis i ugn, bäst av allt FETAOSTsallad.. Mmm.. Sallad är absolut det bästa till maten.

Lite bilder..
Jag har kanske inte ens lagt ut bilder på våra nya korg möbler.. jaja nu ser ni dom ;)







Fredagkväll

Blir en lugn och skön fredag hemma tillsammans med underbaringarna :) Väldigt skönt!
Köttet är lagt i marinad till imorgon och ikväll ska vi moffa lite god kladdkaka. Det är vi värda, haha =) Ska bli fruktansvärt gott iaf! :D
Så ja så ser min kväll ut, gotta, mys och en massa tv tittande.
Hoppas ni får en mysig, rolig, galen eller en riktigt vild fredag ;)


Härliga fredag!

Nu är det äntligen fredag. Jimmy slutar kl 15 så då ska vi iväg för att kika lite målarfärg m.m
Hem och stoppa i oss lite mat. Det blir bara rester från igår, haha. Latmaskar ;) Nej men imorgon ska vi grilla och ha det mysigt, fixa lite här hemma och bara må. Så skönt! Haft lite uppbokade helger innan så nu känns det skönt att få fixa lite hemma. Så ikväll slänger vi ner köttet i marinad och imorgon kommer det vara SUPER gott! :D
Ikväll blir det nog inte många handtag gjorda. Eller ja, ska inte säga för mkt för min energi som gömmer sig i kroppen kanske kommer till nytta idag också, förhoppningsvis :)


Promenad..

Jimmy & jag tog en promenad efter maten.. Blev en sväng till macken i Grangärde, köpte glass som vi smaska i oss på vägen hem :) Kameran följde med också.. Det var mycket skönt, men skönare skulle det ha varit om blåsten inte var så stark att man själv blåser bort :P Haha..





Torsdag

Då var det Torsdag. Har fixat tvätten, städat lite & setat ute i solen. Solen värmer på som bara den idag, underbart! Jimmy har varit hemma på lunch och nu ska jag kika på gårdagens BB avsnitt för det missade jag i går för älskling kikade på fotboll. Så nu ska jag krypa ner och titta på det :) Sen ska jag ställa mig och laga lite mat, spaghetti med köttfärssås blir det idag! En liten promenad efter det blir det troligtvis också..



Sandra

Titta så fint Sandra har ritat :) Hon har ritat mig & Jimmy. Så duktig hjärtat...



(fläckarna som är på bilden är ej där i verkligheten, säger Sandra. Dock förstår jag inte vilka fläckar?)

Tack så mycket Sandra för denna fina "avritning" :D


Vi...

Fåtal gamla/nya bilder på mig & den underbaraste som finns..
Jag älskar dig Jimmy Karlsson!











Den här sista bilden är bland dom första bilderna på oss..

Storhandla!

Dax att dra sig iväg till Ludvika för att storhandla..





VÅR

'
SÅ SKÖNT VÅRVÄDER IDAG =)

Hmm

Före du uttalar dig om mig - ska du känna mig.
Före du uttalar dig om mitt sätt - ska du veta något om det.
Före du uttalar dig om mina vänner - ska du känna dem.
Före du uttalar dig om mitt liv - ska du leva det.
Före du uttalar dig om något - ska du titta till din egen dörr!!


God Morgon Onsdag..

Är hur trött som helst..
Snälla ge mig lite energi någon!! Känner mig jämt seg osv. Skit tråkigt!! Skit sugen på att göra något, men vad? Kommer inte på ett smack att göra.. Suck..
Men men så kan det vara och jag få se vad jag gör.
Skulle kanske ta mig en promenad strax? Men till och med det suger att gå själv. :( ÅÅÅÅÅH!!!!!! ( Får flirta med Jimmy när han kommer hem från jobbet )

Aja som ni märker har jag en "panik dag" .. Haha..


Sotis, världens underbaraste "gammel" katt, 20 år.. :love:
Haft dig exakt hela mitt liv och längre blir det, helt otroligt! :D

Godkväll..

Sitter & kikar på BB, som varje kväll kl 22.. haha.
Nej men det ska bli skönt att sova efter det :)
Nu har lagt in lite mer nya bilder under FOTON på www.NattasFoto.se om ni är sugna att kika in :D
Fler bilder kommer såklart! Uppdateras imorgon, och sidan är långt ifrån klar så att ni får nöja er med så som den är nu ett liiiiitet tag till :) Eller så stannar ni och läser här, dock så kan ni ju missa något! Haha. ;)

Nej men nu ska jag glosa vidare på BB. SOV GOTT & DRÖM SÖTT!!




14:10

Sitter framför tvn, det är verkligen inte vanligt för mig såhär mitt på dagen. Brukar ALDRIG ha tvn på. Men nu orkar jag inte tänka och komma på något att göra. Tänker ligga här ett tag till!
Har sökt jobb idag, lite över allt, så hoppas att jag får svar på något av dom. Gör allt för ett härligt jobb ska klicka in nu ;) Då menar jag Allt! Man kan inte styra och vänta på att nya jobb ska komma ut just här. Nu jävlar kör jag all in och hoppas på det bästa :D

Skulle gärna vilja ha helg nu med en heldel sol och vårvärme. Som vädret visar nu så ska det vara sol hela helgen. Då blir det till att rensa lite ute i trädgården. Nu ser man ju allt skit som har legat under snön. (kvar från förra ägarna) Trasiga bollar, trasiga leksaker och massa annat! Allt ska rensas och plockas bort ;) Kanske kan det bli lite grillning om vädret blir som lovat? Hoppas på det!


If you can do it, I can do it ...
:D



Gomorrr

God Morgon!

Vaknade för ett tag sedan. Sovit som en stock i natt.. Skönt skönt!
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag, ska börja med att packa upp väskorna. Sen får det nog bli en promenix.. Dock ser det ut som att det ska börja regna, men det gjorde det igår med.. Slutade med varm och skön sol :D Så jag håller tummarna för det!



www.NattasFoto.se


:)

Har inte gjort ett smack ska jag säga. Legat i sängen och halv sovit hela dagen. Rocky också.. Men det har varit kanonskönt! Har ju varit lagom trött! Men imorgon ordnar det nog upp sig igen
Idag blir bara en lugn dag, inget mer än så. Jimmy kommer hem om ett tag och då ska vi moffa lite tacosallad som vi fick med oss imorse av mamma och pappa, MMMUUUMS!

Mer än så händer inte.. Kul dag? Helt okej ändå, är man trött så är man





www.NattasFoto.se

gäsp

Halloj!

Har precis kommit hem och jag är så trött! Vi gick upp 04:50 hemma hos mamma och pappa, åkte där ifrån vid 05:10 kanske. Så det jag är - ÄR TRÖTT!
Piggare blir jag, men nu har jag gosat ner mig i sängen och ska kika på Torsdagens & fredagens BB avsnitt som jag missade förra veckan. Kommer att somna gott efter det! Haha. Rocky är också hemma nu, han fick med sig sååå mycket gomat så nu kommer han växa (på magen) ännu mer ;) haha.. 

Dax att lägga sig till rätta. God morgon på er!





http://NattasFoto.se
<-- klicka här för att komma till NattasFoto.se









Är dom inte fina dessa två jätte underbaringarna :love:

Rocky & Sotis ♥


Halloj!

Nu är vi hemma hos mamma och pappa i Åker .. Har precis moffat Tacos och nu ligger vi i soffan och glor på film. Så trötta :P Men så blir det efter en hel dag i bil.. Imorgon åker vi hem igen, och lillen hänger med också :) Hehe nu är det färdig rest för honom, för denna gång alltså ;)

Förresten, kika gärna in www.NattasFoto.se och kika min blogg m.m på hemsidan..
I fortsättningen blir det mest bilder här på bloggen. Iaf ett tag framöver! Lite text på det, självklart! ;)


RSS 2.0
Fotobloggar