Fredagsmys

Familjemyskväll ❤

Jag älskar min familj så mycket!


Mina hjärtan

Mys i soffan efter middagen. Hela familjen är trötta så det blir till att slumra lite i soffan :)


Present från Antonia & Pierre :)

Detta fick vi hem på posten här om dagen :) Body & nalle till Kelly!
Jag bara älskar bodyn❤ och nallen är såå mjuk och mysig!

Tusen tack Antonia & Pierre❤


Tröttis

Har en pömsig liten tjej idag. Hon vill gärna ha sovmorgon varje dag. Haha.
Jag och Jimmy vaknade vid 7 och Kelly vaknade för en kvart sen (09:45).
Hon har nu fått lite mat och direkt efter så slocknade hon igen :)
Min lilla sömntuta ❤

Fredag idag och vi har inte planerat in någonting. Jätte skönt! Känns bra att vara hemma :) Kanske tar oss till en sjö ikväll och fiskar lite.


Lycka!

Jag vet att man inte ska behöva bry sig om sin vikt osv osv så tätt efter en förlossning. Man har ju genomgått något helt otroligt och haft något i magen som töjt och töjt och töjt i 9 månader!
MEN, för mig är det faktiskt väldigt viktigt. Mår inte kroppen bra, mår inte jag bra. Och jag mår bra just när jag ser samt känner hur min mage dragit ihop sig fantastiskt bra!
Så ja, jag bryr mig väldigt mycket faktiskt & är så sjukt nöjd!!
Några enstaka kilon kvar å sen är jag o mål.
Sen är det bara att sätta igång med träningen när kroppen tillåter det:)

Vågen idag: 54.3 Kg


Dags för sängen.

Vi har bäddat ner oss i sängen nu slagit på en film. Har också kikat på filmen Ego nu på kvällen. Tycker den var bra faktiskt. Jimmy & jag älskar ju svenska filmer så det passade perfekt med en ny film ikväll :)
Kelly har legat & sovit på mig exakt hela kvällen & nu har som somnat på mig igen. Vill inte ta bort henne då jag smälter varje gång jag tittar på henne eller känner hennes underbara doft ❤
Hon får mer än gärna ligga tätt intill mig hela natten. Vårt hjärta ❤



Kelly idag

Kellys fina outfit idag. Skulle ju göra stan så då måste man ju vara liiiite extra fin :)
 

Jag Älskar Dig!

Dagen då du föddes förändrades mitt liv. Det förändrades till något mycket bättre. Du är mitt liv.
 

Svar på kommentarer.


Stan

Precis kommit hem igen efter att ha gjort stan. Mysigt med en liten runda på stan med familjen:)
Kelly är så duktig & lugn hela tiden. Bara ligger & är riktigt mysig och söt vad vi än gör :)
Nu är vi iaf hemma igen & lilltjejen har precis ätit och Jimmy är ute och klipper gräset.
Nu ska jag bädda ner Kelly i vagnen och köra ut henne så hon får lite frisk luft. Sen ska jag hänga ut tvätten så att den hinner torka tills ikväll :) Det gör den dock på två timmar max, så det är lugnt!


Godmorgon


Nerbäddade.

Vi kom hem för någon timma sedan & direkt när vi kom hem så la vi oss i soffan. Nu har vi flyttat in oss till sängen. Kelly har precis ätit & snart lär hon somna.
Själv så är jag fortfarande super trött! Skulle kunna slockna på en gång men vill att hon somnar först :)

Hoppas på en natt med skön sömn så man kan känna sig lite pigg imorgon :) Livet som förälder. Men skulle aldrig i mitt liv önska mig det livet vi hade innan vårt hjärta kom framför det här ❤
Även fast det var helt underbart & fantastiskt så är detta ändå snäppet bättre. Vi har ju en till med vårt blod att ta hand om & älska ❤ Det är obeskrivligt hur mycket jag älskar Jimmy, Kelly & Rocky. Min underbara familj ❤

Här är en liten bild på Jimmy från idag när vi var och hälsade på svärföräldrarna.


Trött onsdag

Åh, jag kan bara säga gäsp åt denna dag!
Är svin trött. Kelly vaknade bara en gång i natt men var vaken i 2 timmar. Så mellan 4-6 låg vi och myste.. Eller myste kanske vi inte gjorde så mkt. Ammade ( det är dock mysigt ) , bytte blöja, ammade, bytte blöja, ammade osv.. Men jo, allt är ju mysigt när det gäller mitt lillhjärta ❤
Nu är vi på väg till svärföräldrarna en sväng. Hann vila en 45 minuter innan iaf. Det kändes skönt!
Känner mig dock fortfarande som ett lik så om lilltösa tillåter så blir det en tidig kväll ikväll.. ZzZz!
Hon är så otroligt snäll hela tiden. Gråter väldigt sällan. Bara när det är matdags. Fast det är inte gråt varje gång då heller faktiskt.
Lilla hjärtat!

Ikväll kommer även bild på presenter som hon fick på posten idag utav min barndomsvän och hennes sambo. Så otroligt fint & vi blev otroligt glada. Tusen pussar & kramar till Antonia & Pierre som är så gulliga ❤


Första badet!

Idag badade Kelly för första gången. Läskigt till en början men sen så var det mysigt och skönt ♥
 
Har haft en super mysig dag men min familj. Vi har gosat, gått promenad, fixat och donat & gosat ännu mer.
Nu ska vi strax hoppa i säng då vi alla ligger i soffan och är trötta. Kelly sover, Rocky sover, Jimmy halvt vaken och samma för mig. Är faktiskt väldigt trött!
Får hoppas på bra sömn i natt med. Varje natt har vi fått det faktiskt. I morse gick vi upp kl 10, haha så skönt!
Två vakna perioder i natt. Helt godkänt! :)
 
 
 
 

Förlossningsberättelse

 Ni ville att jag skulle skriva en liten förlossningsberättelse och visst kan jag göra det.
 
 
Det började den 22 maj vid klockan 06.00 på morgonen. Jag vaknar av att jag har mensliknade smärta i hela magen. Försöker att inte tänka så mycket på det eftersom jag hade haft lite utav den känslan några dagar innan också. Men jag känner att det gör ondare och ondare för varje timma som gick.
Jag laddade ner en app för att kunna klocka värkarna. Klockade dom och jag hade värkar med 7-10 minuters mellanrum. Smärtsamma sånna också, usch!
Vid 13 tiden hade värkar var 6-7 minut och det höll sig så några timmar fram.
Jimmy kom hem från jobbet vid 16 tiden och såg att jag hade väldigt ont och tyckte att vi skulle åka in. Jag tvekade lite åt det och ville vänta ett tag till. Jag ringde dock förlossningen för att höra lite. Dom tyckte att jag skulle bestämma själv om jag ville komma in nu eller vänta.
Jag ville vänta ett tag till men Jimmy tyckte att vi skulle åka in så jag gav mig och vi åkte in. Jag hade då värkar var 5e minut. Hade fruktansvärt ont och det var en pina att sitta i bilen då en värk dundrade på.
Vi blev inskrivna på förlossningen kl 18:36.
Satte på CTG övervakningen och allt visar bra. Hade högt blodtryck, men det hade jag under hela förlossningen. Dock aldrig under graviditeten.
Undersökning gjordes och allt var igång.
De frågade om jag ville bada och ja, det ville jag. Täntke att det kunde vara skönt mot värkarna. Jag tyckte det var skönt men för mig så var det obehagligt när värkarna kom. Så efter bara 3 värkar ville jag gå upp.
Barnmorskan undrade om jag ville ha Epidural eftersom jag hade så ont och ja, det ville jag.
Väntade på doktorn i ca en timma. Fick 4ml/h Epidural vid 22:50 och det var helt underbart.
Kunde nästan vila för att det tog bort så mycket smärta.
Tar bara fem minuter och sen gick vattnet. Jaha, då var det igång.
Lustgasen var fantastisk också. Jag trodde inte att jag skulle tycka om lustgasen, men visst gjorde jag det.
Jag fick väldigt smärtsamma värkar och vid 02:55 ville jag ha mer smärtlindring och då fick jag EDA bolusdos. Alltså jag fick 4ml direkt in ist för delat på en timma. Detta ville jag ha återigen vid 05:00.
Timmarna gick och dessa timmar var absolut de värsta. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen.
Vid 06:45 var det byte utav barnmorska m.m.
Tyckte hon var okej. Jag hade så ont så jag var väl lite ilsken utav mig. Haha. Hon ville att jag skulle stå på knä, upp och gå osv osv.. Det ville ju absolut inte jag för jag hade så jävla ont.. Jag lyssnade inte alls på henne så Jimmy fick upprepa allt hon sa till mig. Jag gjorde det när Jimmy sa sakerna, men annars "var jag döv".
Lite envis och fruktansvärt irreterande. Hon var min värsta fiende just då. Ända från att hon byttes in tills allt var över.
Jag vet ju att hon hade rätt, men vem ville inse det då när man mår som man gör? Inte jag i alla fall!
Vid 08:50 var jag riktigt less och ville få detta klart och jag var ju "klar att föda", men lilltjejen ville inte riktigt som jag. Provkrystar jag men det ger inget resultat. Jag är slut som människa.
Jag ville ha en till bolusdos kl 10:00 men barnmorskan säger nej och förklarar att värkarna kan avta då. Jag visste att det var så men jag var alldeles för irreterad på henne för att hålla med. Jag ville ju bara ha den där dosen för smärtan var olidlig. Jag lyssnar fortfarande ingenting på henne och Jimmy får upprepa allting för att han är den ända jag lyssnar på. Jag var ganska borta för jag slet mig aldrig från lustgasen. Den fick Jimmy också ta bort från mig då jag andades helt fel i den i slutet. Jag bara andades och andades hela tiden.. och bara från munnen. Det ger ju ingen vidare effekt.
10:20 drar krystvärkarna igång. Äntligen kan jag göra något åt saken. Äntligen kan jag göra något som visar resultat. Inte bara genomlida dessa hemska värkar som man haft så länge.
 
10:50, 23 maj. Det var då, det var då vår prinsessa tittade ut. Världens vackraste människa. Bästa ögonblicket i mitt liv. Det var då jag fick upp dig på mitt bröst och vi fick fälla lyckotårar för att vi hade fått världens underbaraste dotter. Det var du, Kelly.
 

Efter en stund med mys så ska ju moderkakan ut. Det ville inte min. Inte ens efter att doktorn hade tryckt massor på min mage. Det var absolut det värsta jag har varit med om.
Precis fött barn och sen ska dom på min mage som gör så fruktanvärt ont. Hon trycker och trycker men ger inget resultat. Jag skulle förberedas inför operation.
De ringde men kunde inte ta ned mig direkt.
Helt plötsligt fick jag flimmer för ögonen, lock för öronen och blev knallvit.
Då vart det lite fart i det hela och jag fick åka till opsal. Kommer inte ihåg mer än det eftersom jag blev sövd.
Det skulle ta 10 minuter men jag vaknade upp efter 2 timmar. Första jag frågar är efter Jimmy och Kelly. Började gråta. Dom körde mig till dom och där låg dom & myste.
Mina älsklingar!!
 
Vi fick in bricka med mackor, varm oboy och sånt gott. Vi myste till det och hade vår fantastiske dotter hos oss♥
 
 
Det var den bästa dagen i hela mitt liv.
 
 

Svar på kommentarer.


Grilldags

Då var det matdags för mig och Jimmy också. Känns som att vi oftast får maten klar lagom till Kelly brukar vakna & vill ha mat, men idag lyckas vi bättre, haha. Hon sover så sött i vagnen :)

Haft en bra dag idag. Mår bättre i kroppen & jag hoppas det håller sig så. Brukar dock vara lite olika från dag till dag. Strax ska vi ta oss en promenad & sen hem igen & mysa till det.
Annars har vi tagit det lugnt idag. Vaknade vid 10 tiden alla tre. Så skönt:)
Varit ute och fixat & donat lite. Varit skönt väder idag.. Så det passar med lite grillning & så :)


Myspys

Vi har haft lite kellymys i soffan efter maten. Nu har vi slagit på en film som vi ska kika på. Kelly sover på mig och älskling bredvid. Kan man önska sig något annat än detta? Nix!
Har varit på första promenaden efter förlossningen idag också. Hon verkligen älskar att ligga i sin vagn. Sov & njöt hela tiden :)
Jag själv känner mig inte så fit for fight i kroppen idag. Ont överallt & så är jag trött! Ska försöka slumra till ett tag till filmen tänkte jag ;)

Förlåt för lite dålig uppdatering idag men tiden har bara runnit iväg. Men häng med för snart kommer flberättelse, bilder och lite annat som ni hade kommenterat om att vi ville ha :) Ska försöka fixa det imorgon.


Här är några halvt suddiga mobilbilder :)


Vi har tur vi..

Kelly & jag fick blommor utav pappa Jimmy ❤ sååå fina!
Tur att just vi har den bästa ❤


Morr'n

Här är det mys och pussar i mängder såhär på morgonen ❤
En matpaus i natt annars har vi sovit heeela natten :)


Hemgång.

Idag fick vi åka hem. Äntligen komma hem! Komma hem till Rocky, komma hem till sitt hus där allt man har saknat finns.. säng, TV, soffa, sin egna dusch, toa, ALLT!!
Vi ville verkligen hem så det var skönt :)
 
Kelly sov i bilen hela vägen hem + en stund till när vi kom hem, haha. Vi visade henne för Rocky & han blev nyfiken på en gång. Så underbart snäll och försiktig och ville kika hela tiden.
Sen fick hon lite mat och efter det somnade vi alla tre i 2 timmar ungefär. Helt slut!
Nu har vi kikat på CL finalen.. Kellys första fotbollsmatch ;) Både Jimmy och Kelly somnade.. En annan kan ligga och kolla på dom två i evigheter. Det är precis vad jag har gjort! Njutit av att se mina älsklingar ♥
 
 

Mitt allt! 2013-05-23

Här får ni några enstaka bilder från dagarna på förlossningen ♥ Resten är självklart privata.. Men några tycker jag allt att ni ska få se :)
 
 
 

Svar


Andra natten

Andra natten har gått bra. Hon ville inte riktigt sova som vi igår kväll men när hon kom upp på bröstet mitt så somnade hon direkt.. Rörde vi henne så ville hon inte sova riktigt så det var bara låta henne ligga där hela natten. Så mysigt att få vakna till flera gånger om och pussa henne & känna hennes närhet!
Kanske max 2 1/2 timmar sömn för mig så jag är lite mör efter att ha haft feber igår kväll också, men vad gör det?! Idag får vi åka hem och jag ska bädda ner mig i sängen direkt. Måste vila upp mig och samla tillbaka mina krafter som försvann när jag förlorade mycket blod.
Så länge jag får mysa med mina älsklingar. Kramas med min fantastiska Jimmy och min fantastiska Kelly ❤
Ni är mitt liv!

Men nu ska jag vara lite jävlig och väcka dom.. Dom har haft en mystimma på Jimmys madrass på golvet :)
Men nu är det dags för frukost!


Då var vår prinsessa hos oss ❤

Igår den 23 maj klockan 10:50 kom världens vackraste flicka till världen. 50 cm & vägde 3480g, allt i bara kärlek ❤
Skulle aldrig gått utan min underbara Jimmy som stöttade & hjälpte till med exakt allt. Världens bästa pappa åt Kelly och världens bästa sambo!

Ni får några mobilbilder eftersom de andra finns på kameran.


Ticktackticktack

Sitter i soffan som en knäpp människa! Allvarligt.. Sitter och stirrar in i tv som är av.. Har helt släckt.. Ja, jag bara sitter!
Men! Har fått lite smärtsamma sammandragningar så jäääävlar om det klingar av nu!! Fortsätt fortsätt fortsätt!! De försvann inte i duschen iaf & det är ju bra iaf ;)
Får se vad det leder till men blir tokig om det slutar upp bara.. Haha!

Desperat? Jupp!


V41, bf+3

Varje kväll så önskar jag att jag inte får sova natten ut. Jag vill vakna av att allt har dragit igång och att du vill komma ut till oss.
Men nej, här är man dag 3 på övertid. Du vill inte komma ut & det som jag känner av är molande värk, ilningar ner mot ljumsken och så kissar jag nu 10 ggr per natt ist för 5-6 ggr. Inget mer än så.. Dock väldigt svårt att veta hur mycket som ska kännas.. Ingen kan ju säga " du kommer att känna si eller så " eftersom alla graviditeter är helt olika samt att alla har olika smärtgränser. Jag har inte en blekaste hur jag kommer att känna.
Det ända jag vet är jag kommer att vara den lyckligaste människan på jorden när du har kommit ut till oss.

Jag & din pappa sover som två påsar jordnötter om nätterna, just för att du, vår prinsessa, sitter fast i våra hjärnor. Dig är det ända vi tänker på nu.. Och väntar på! ❤

Det är så många som väntar på dig här ute.. Din mormor,farmor,morfar,farfar,morbror,farbror,gudmor,gudfar,gammel farmor, gammel farfar, alla nära&kära osv osv osv..



Lilla hjärtat, kom nu ❤


Hmmmrr

Några minuter till +3, suck!


Hemma

Nu har vi kommit hem från kupolen. Vi fick med oss en trimmer/röjsåg eller vad det nu heter, olja & tråd(? Haha) till den, en ny vattenkanna.. Och så fick det bli en snabb sväng in på Babyproffsen. Köpte en body och en hängleksak som vibrerar och prasslar, till vagnen.

Men nu är vi hemma & är trötta som bara den. Sov som sagt inte så bra i natt. Så blev inte många timmars sömn.

Nu -tvtittande!


Grått & trist!

Eftersom det är så otroligt tråkigt väder ute så håller jag mig inne med myskläder på :)
Det regnar inte eller så men det är fruktansvärt grått och trist! Kommer säkert regn senare..

Ska strax börja med maten hade jag tänkt. Då är den klar lagom till att Jimmy kommer hem :) Efter maten tar vi oss en sväng till Borlänge för att köpa en trimmer. Så less när man inte kommer åt allt med gräsklipparen. Typ mot husväggen och vid staketen & sådär. Man vill ju ha det snyggt på trädgården. Viktigt viktigt ;) haha.. Nej men när man har hus och tomt så ska det hållas snyggt också, tycker jag.
Inte som när vi flyttade in.. Då var det ju snö på hela tomten så vi såg ju inte hur det såg ut under, men det var ca 2-3 dm långt gräs & leksaker exakt över allt! Detta såg vi på våren när snön hade smällt bort osv.. Dom hade med andra ord inte brytt sig ett smack om att klippa gräs eller plocka bort alla miljoner leksaker som låg utspridda över allt. Det var då bara att sätta igång att leka trädgårdstomte;) Tog hela våren och sommaren innan vi vart nöjda!
Åh nu älskar jag vår tomt ❤

Jaja, en massa babbel.. Nu ska jag ställa mig och laga mat :)


V41 bf+2

En dag till som knatar iväg UTAN bebis!
Man ska ju inte tänka på det så mycket MEN(!) det är en omöjlighet att inte göra det. Man vill ju känna efter hela tiden..
Vet jag inte vad jag ska hitta på så bestämde mig för att jag ska dra fram skurmoppen & skura lite..
Jaja, då blir det något vettigt gjort iaf ;)
Ska bara ta mig upp från min sköna plats i soffan.


God morgon

Har vaknat en gång i timmen i natt. Väldigt jobbigt men jag har överlevt, haha!
Sen vaknade både jag Jimmy vid 05:50. Vi startade en film som vi hann se 25 minuter på innan det var dags för Jimmy att kliva upp :) Vi åt lite frukost & sen åkte Jimmy iväg till jobbet & jag hoppade ner i sängen igen. Slog på Nyhetsmorgon & ska se om jag kan blunda en timma eller så. Skulle vara skönt!

Inga planer för dagen. Ska nog bara ha en mysdag idag :)


Sovdax

Ska försöka somna nu tänkte jag.
Får se hur jag får sova denna natt. Hoppas på en lååång natt med mycket sömn =)
Om inte det så är det bara en bättre sak som kan hända och det är att det drar igång =) heja heja!!



För övrigt så har jag kikat igenom Greklandsbilderna från förra året, och jäklar vad den resan var underbar! ❤


Jordgubbar är kärlek!

Vi har precis kommit hem . Var in till Ludvika en sväng. Åkte till fiskeaffärn där Jimmy köpte lite nytt & så. Sen vidare upp till Coop extra för att handla lite inför veckan. Dock väldigt svårt att veta vad man skulle handla eftersom vi inte har en blekaste aning om någonting sker någon dag i veckan :) Men det fick åka ner allt möjligt ändå.. Haha!
Var bara tvungen att köpa ett paket jordgubbar också.
Ligger nu framför tvn och trycker lite jordgubbar, haha =) Så gott så att jag skulle kunna äta upp allihopa, men det blir nog en aning knasigt i magen då.
Jordgubbar är kärlek de!


V41 bf+1

Då var jag här.. Här på övertiden!
Hit jag INTE ville komma.
Jaja, jag drar väl ett litet smile åt det & fortsätter vänta =)
Både jag & Jimmy bara väntar & väntar här hemma. Dock så går det bra ändå eftersom vi hittar på saker som vi kan syssla med. Det är skönt att vi får tiden att gå i relativt snabb takt trots all väntan som sitter långt in i hjärnan och pressar på. Vi har så kul tillsammans och det gör saken såå mycket lättare!

Men vi längtar, längtar mer än någonsin på vår prinsessa. Vår dotter som vi redan älskar så otroligt mycket ❤



Härliga måndag!

Det är inte ofta man säger att en måndag är härlig, visst?
Men solen är ju framme och då är man ju glad :)
Trots att ingen prinsessa har kommit & natten har varit halvt sömnlös så känns det okej. Får försöka ta dagen som den kommer som sagt!
Mindre roligt då det kommer en regnig heldag.. Då kommer jag att sova bort hela dagen. Om jag nu kan det dvs. Haha.

Sitter i alla fall ute i solen nu och väntar på Jimmy som kommer hem på lunch strax.
Men nu ska jag dra mig en runda runt huset och vattna alla mina blommor så dom inte dör :)


VM-GULD!!!!!

Ni är helt fantastiska! Guldet är vååååååårt :) VMguld VMguld VMguld!!!!



VM final!

Nu gäller det och nu jävlar håller vi alla tummar & tår för att Sverige tar hem det här :) 1-1 i nuläget efter en ganska skakig början utav Sverige. Men nu är vi på g & nu tar VI DOM!!!


GO GO GO!


Bf idag!

Idag är det datumet som man har väntat på i 9(!!!) månader. Nio hela månader!
Men fortfarande så har ingen prinsessa valt att komma ut. Hon verkar trivas där inne i värmen. Försöker tala om för henne att det är väldigt härligt väder här ute också ;) Men det verkar hon dock inte vilja lyssna på *skämt o sido*.

Imorgon när man vaknar så har man gått över tiden. Blää.. Men som sagt, hon kommer när hon är redo och det är väl bra det :) Skulle dock velat att hon var redo liiiiite tidigare, haha. Inte sådär jättesugen på att knata över tiden.



Promenad, check!

Älskling och jag tog en promenad & sen kände vi oss värda att lägga oss i soffan och slå på en bra film :)
Nu känner jag mig lite småtrött så det får nog bli en liten vilostund i soffan.. Jimmys ögonlock har redan slutit sig :)


Lördag!

Härligt & varmt väder idag också. Underbart att det kan vara såhär fint flera dagar i rad.
Jimmy klippte gräsmattan direkt efter frukost och sen tog vi det lugnt ute i solen bara.
Strax ska vi slå på hockeyn såklart. Tändvätskan är sprutad på kolen och strax ska det tändas! Blir grillat idag också.. Grillad majs med, såklart! Haha, vi har alltid grillad majs när vi kör på grillat här hemma. Det är något som alltid finns i frysen på sommarn.
 
Åh ingen bebis vill ut heller. Idag var ju första bf datumet som vi fick, innan vi var på ul. På ultraljudet i v20 ändrades det till 19e (imorgon). Såå snälla lilla tös kom i natt eller imorgon =) Skulle ju vara underbart!
 
 


Fredag

När Jimmy kom hem så fixade vi med lite plattor på ett ställe ute i trädgårn. Blev bra det =) Sen startade vi med lite käk. Grillade i detta härliga väder såklart . Medans Jimmy var grillmaster så planterade jag de nya blommorna som vi var & handlade. Så nu har jag ännu mer men är ändå ej klar. Tobaksplantor & några murgrönor fattas.
Tycker om när det är mycket.. Ger sommarkänsla samt myskänsla. Känner sig hemma lixom ;) Plus att det är extra kul att fixa med massa blommor och så när man har en stooor tomt och två verandor, en stor balkong samt golv runt halva kåken :) I love it!

Men nu är det dax att sova. Känner mig lite halvseg fortfarande.. Hoppas att jag inte börjar bli sjuk eller så. Det skulle ju inte kunna bli värre än att vara sjuk om det var dax att åka in till förlossningen.
Hoppas & håller alla tummar för att det bara är pollen som spökar :)


Besök hos barnmorskan.

Halv 12 var vi hos barnmorskan som sagt. Allt såg kanon ut & fortfarande ligger mina värden fruktansvärt bra. Hon är lite chockad över att jag har så bra järnvärde.. Haft ungefär samma under hela graviditeten och det var inte så jättevanligt :)
Men jag klagar inte.. Skönt att allt är i sin ordning =)
Vägde mig också och jag har gått upp 12,5 kg vilket jag känner mig riktigt nöjd med. Går ändå in i v41 på söndag.

Nu sitter jag ute och väntar på Jimmy som slutar halv 3. Ska iväg & köpa blommor och jord. Måste ju få upp meeeer blommor. Tror att Jimmy skulle klippa gräset så då kan jag dona med det. Sen blir det grillning i solen :)
Känner mig dock lite småseg i kroppen så jag ska försöka hålla mig lite i skuggan också ;)
Varit täppt i näsan (som vanligt) hela natten, dock har det varit lite extra jobbigt i natt & så har jag lite ont i huvudet även fast att jag dricker vatten som en tok och blodtrycket var ju som sagt perfekt! Tittade ju det hos bm idag :)

Jaja, det går väll över.. Kan möjligt vara solen som är orsaken ;)


Underbara Sverige!

Herregud, nu kan man andas igen!
Shit vad spännande det var! Så jävla underbart. Detta gjorde att man kan somna gott :)
Så, nu lyssna på lite eftersnack sen blir det hopp i säng & sova.


Skön dag!

Det har varit en kanon härlig dag i solen :) Varit ute hela dagen & faktiskt så har den rullat på i bra fart! Sen hade vi svärföräldrarna på besök. Åt lite mat och så :)
Imorgon ska det också bli fint och då tänkte jag åka iväg & köpa lite mer blommor som ska upp utomhus.
Men först har vi tid hos barnmorskan. Man kan ju hoppas att detta blir sista besöket där :) Inte för att vi är missnöjda, utan mer att jag vill att lilltjejen ska komma ut. Vi är & har varit så himla nöjda med vår barnmorska. Hon är riktigt trevlig och mysig! Så dit ska en fin bukett blommor skickas efter sista besöket :)

Nu ska jag krypa ner hos älskling & kika klart på hockeyn.


Min stjärna ❤

Mitt hjärta, min stjärna, mattes favvograbb ❤


Härligt!

Vilken tokhärlig dag det är idag!
Sol och jättevarmt :)
Sitter & njuter med en tidning och ett glas iskall saft.
Idag kommer iaf inte lilltösa eftersom jag har beställt regn eller mulet väder den dagen hon föds ;) Eller vem vet... Kanske kommer regn ikväll.. Dock ej lovat men vädret ska man väll aldrig lita på ;) Skämt o sido...


Inbokat! :)

Ska ha en mysig midsommar med de bästa❤ Våra bästa vänner & Kellys blivande gudföräldrar. Viktoria, Micke & älskade Viggo kommer.
Så midsommarstång och hela rasket ska upp på tomten i år =) Måste ju vara kul för lilla Viggo som självklart ska dansa runt en midsommarstång. Kelly är som sagt då väldigt liten så hon får vänta några år innan hon och Viggo kan dansa runt tillsammans ;)

Ska bli fantastiskt underbart att ha en mysig midsommar med familjen underbar ❤


Kvällsmys :)

Vi kom hem från vid 18 tiden skulle jag tro att den var.
Satt på en film som kikade på & nu tittar vi på Efterlyst. Dock reklam just nu..
Jag bara älskar Efterlyst, speciellt när dom berättar att dom fått fast dessa osmarta människor som begår alla idiotiska brott. Samtidigt som jag älskar programmet så blir jag så irriterad varje gång jag tittar på det! Så sjukt less på sånna människor.

Jaja, nu ska vi se klart det här sen ska vi nog hoppa in i sängen och slumra lite.. Låta en till natt passera.. Eller?
Jo troligtvis!
Hoppas inte där emot.


Onsdag.

Ska strax börja med lite mat.
Kokt potatis, egna biffar, gräddsås och stekt lök! Hur gott är inte det då? Skiiiit smaskens :)
Först ska jag fixa med tvätten så att den hängs upp annars glömmer jag bara bort det och måste tvätta om det. Typiskt mig att glömma bort det faktiskt!

När Jimmy kommer hem ska vi äta & sedan ta en tripp in till Ludvika och köpa hem allt som behövs hemma. Det är skönt att slippa åka iväg & handla direkt när lilltjejen kommit. Tror inte att man är så sugen på det då. Då vill jag bara vara hemma, lära känna vårt knyte & komma in i vardagen med min lilla familj❤
Slippa ha tusen saker som behöver handlas just då kan ju vara skönt :)

Åh, vad vi vill att du ska komma nu lillhjärtat ❤ Kom ut till mamms och papps :)




Sängdax :)

Har hoppat in i sovrummet och lagt mig i sängen. Ska sova strax, eller försöka i alla fall. Dagen idag har rullat på fast att jag inte har gjort något vettigt.. Förutom att jag dammsugit övervåningen o något mer smått.
Idag har jag haft sammandragningar exakt var 10e minut i ett par timmar innan det avtog. Men sedan kom det tillbaka osv osv.. Skönt att något händer iaf! Det kan gärna få dra igång i fullt ös nu, haha. Men det kommer de med, som sagt =)
Har mest legat framför tvn idag. Behövdes nog ett par lugna dagar för min del :)
Får se vad jag ska hitta på imorgon. Har inga direkta planer förutom att jag ska städa lite på nedre plan.. Haha, låter som att jag är världens städnarkoman, men det är jag inte. Men vem vill inte ha rent & fint i hemmet när sin lille kan komma vilken dag som helst? Vill gärna inte ta hem Kelly till ett halvt ostädat hem.
Plus att jag avskyr när det är skitit omkring mig. Och när det är det hemma & man inte orkar fixa det just den dagen så känns det inte riktigt bra, haha!
Nä smuts är inget för mig ;)

Nu får det bli ett god natt från mig!
Good night :) ❤


Nappisar.

Idag kom Kellys fina nappar som jag beställde i fredags :)
Dom var riktigt söta & så tycker jag att det är roligare med en egen text på.
Rosa & fina ❤


Från v36-v40 :)

Här är några bilder som är tagna från v36-V40. Det är nu man verkligen ser hur mycket magen har sjunkit på slutet.
Igår sjönk det ner något enormt och det kändes i natt då jag inte sovit bra alls. Trycket är skit jobbigt! Haha..


Kväller.

Då var en till dag gjord och det känns skönt. Nu ska vi lägga oss i sovrummet och kika på film. Ska kika på Hobbit. Vi såg den ett tag efter att den kom ut på bio och sen har vi inte sett den någon mer gång så det kan väll funka som kvällsfilm :)
Kommer somna ändå om jag känner mig själv rätt, haha!
 
Ikväll har vi faktiskt inte gjort så mycket. När Jimmy kom hem så åt vi mat och ett tag efter det så tog vi oss en promenad innan vi dök ner i soffan =)
Hoppas jag får en lika bra natt i natt, skulle mer än gärna sova så gott en natt till!
 
En ny dag väntar imorgon. Det bästa nu är att man vet aldrig hur sin morgondag kommer att se ut. Antingen är man hemma eller så är man på förlossningen, antingen så mår man bra eller så mår man dåligt osv osv..
Men mitt knatande in och ut i hennes rum börjar göra att jag dör av längtan. Det finns ingenting att fixa där inne för allt är redan i ordning och så fint som det kan bli. Och ändå så springer jag in och ut där... Längtar efter hjärtat! ♥
 
 

En tråkig dag.

Ja, precis som rubriken lyder. Idag har faktiskt varit en "tråkdag". Har faktiskt inte gjort så mycket. Vilket var mina planer.. Att inte göra så mycket alltså. Men ändå så går man runt och letar något som måste göras.
Jaja, ska strax börja med maten. Idag blir det spaghetti med köttfärssås, mumsmums. Sen ska jag nog se till att få övervåningen dammsugad. Och efter det kanske få med Jimmy på en liten promenad. Får se om han orkar, han var lite trött när han kom hem på lunch.. Måndagstrött, vem är inte det?
 
Den här bilden kan nog förklara min "tråkdag".

Vecka 40 bilder :)


En ny vecka påbörjad!

Blir det någon bebis denna vecka tro?

Jag har i alla fall haft den bästa natten under hela min graviditet. Sovit såå hårt och varit vaken ca 2 gånger bara. Hörde inte ens när Jimmys klocka ringde! Då sover jag hårt för i vanliga fall brukar jag vakna för minsta lilla ljud.
Jag vaknade tillslut vid 8 tiden o nu har jag precis ätit lite frukost ute i solen :) Skulle vara skönt om det håller sig fint idag men just nu kommer det in lite moln tycker jag. Får se får se..
Jag har ju sagt att jag vill att det ska vara regn eller mulet väder när det är dags att åka in till förlossningen (vet inte varför jag vill det, men det känns bara bra), haha. Men hon får såklart komma precis vilken dag som helst, och när det passar för damen där inne så gör hon det =)

Nu ska jag hoppa upp i duschen för att sedan åka & handla lite smått.


Välkommen vecka 40!!

Nu jäklar är jag inne på slutspurten!
Så jävl* skönt att vecka 40 är kommen. Om en vecka är BF och det känns som målet. Men hon får mer än gärna komma innan. Mig gör det absolut INGENTING.
Är självklart väldigt less nu, men ändå så, nu vet man ju att inom max två veckor så är hon hos oss.
Något jag inte alls känner av är att det är jobbigt att många frågar typ "är det dax nu", "kommer hon snart eller", "har hon kommit" osv osv.. Jag själv trodde att jag skulle bli tokig på det, men nej.. Jag tycker det är nästan lite mysigt! Det gör mig glad då det påminner mig hela tiden att •Snart är hon verkligen här :)
Alla är vi olika men det jag tycker är jobbigt är tyngden utav magen & längtan :)

Snart är jag i mål!


Mycket gäspande nu..

Både Jimmy och jag är helt slut!
Jimmy har somnat men jag kände mig tvungen att fixa tvätten.. Haha tvungen, japp där har ni mig.. Den som sällan kan slappna av när hon väl ska.
Jag känner ju hur trött jag är, jag är helt väck och ögonen håller på att ploppa ut känns det som! Nu måste jag verkligen slumra till. Åtminstone slå på en film och bara ta det lugnt :)
Kanske ska väcka Jimmy så vi kan hoppa in i sovrummet & slå på en film där ist.
Imorgon har jag bestämt att jag ska ha en "göra ingenting-dag". Måste vila mig så jag laddas upp med massa ny energi. Eller ja, lite ny energi behövs iaf :)
Haha, undra om det blir en sån dag? Det visar sig imorgon.


Tujahäck!

Imorse satt vi och kikade på tv bara & då bestämde vi oss bara helt plötsligt för att åka och kika på tujahäck som vi vill ha på framsidan vid sidan av parkeringen och så. Svårt att förklara för er som aldrig varit här men iaf :)
Ska göra ända bort till lillstugan under denna sommar så staketet ska bort! Äntligen ;)

Här är några bilder. Dom ser väldigt korta ut men dom är ändå ca 80-90cm höga :)
Såå nöjda!


Middagen :)

Fick som sagt bli grillat idag. Grillat kött, grillad majs, beasås med potatisgratäng :) Riktigt gott!
Får se om det blir en liten promenad sen. Vi ligger i matkoma framför hockeyn så får se vad som orkas med senare. Haha, har varit full rulle hela dagen. Imorse åkte vi ju iväg och slängde lite skit som vi hade i garaget. Efter det så packade vi ner lite fika & våra fiskegrejor för att ta oss en fiskerunda. Haft jättemysigt! Först så åkte vi till ett kanonfint ställe vid malingarna och efter det åkte vi vidare till en mysig tjärn långt upp i skogen =)


Fiskemys

Ute på lite fiskeäventyr med hjärtat!


Morrn lördag!

Vaknade ganska skapligt idag. Åt lite frukost och nu är vi på väg till björnhyttan, tippen.. Ska slänga lite skit som stått i garaget. Skönt att bli av med det :) Skönt att vara igång direkt på morgonen så har man sånt gjort. Då kan man njuta hela dagen sen :)
Fint väder är ju lovat på dagen & kvällen. Det gillas eftersom vi ska grilla senare =)


Fixar & donar.

Jimmy håller på att olja in det nya golvet och jag sitter & vilar mig lite. Har varit i full gång hela dagen så känner mig lite trött i kroppen. Njuter i solen ist :)
Får ändå inte hålla på med oljan som används så kan inte hjälpa till med det.

Någon grillning blir det inte för Jimmy hade ätit senare lunch på jobbet och var inte så hungrig och då bestämde vi att jag skulle beställa något ist. Känns onödigt att grilla till bara mig så det får bli grillning imorgon ist =)


Sommarfint.

Har precis planterat lite nya blommor & kryddväxterna som vi köpte här om dagen. Lite paprika, chili, persilja och gräslök :)
Kan lika gärna passa på att fixa och dona nu för det kanske jag inte har lust med första tiden när Kelly har kommit ut :)
Hoppas bara inte att det blir minusgrader på någon natt nu för jag orkar inte bära in de blommor som inte tål frost, haha!

Jaja, nu ska jag njuta i solen och vänta på att Jimmy ska komma hemåt för då ska vi grilla ☀😃


I väntan på barnmorskan.

Hade tid halv 11 men har fortfarande inte kommit in.. Verkar vara full fart här men 40 minuter väntan är lite väl länge tycker jag allt. Lite småleeeeess!


Dax att sova.

Då var det dax att bädda ner sig under dunet. Är jättetrött!
Hoppas att det blir en bra natt i natt.. En med mycket sömn och få toabesök (önskedröm). Haha, kissnödig stup i ett och det börjar verkligen göra mig galen! Jaja, snart är det slut med det också.. Då är det upp och hoppa för andra anledningar som gäller :)
 
Nu är det snart bara en vecka kvar till Bf. Känns helt sjukt, helt overkligt. Snart så är denna tunga mage borta och det ska bli så himla skönt. Så att värken i ryggen försvinner. Hoppas innerligt att jag slipper gå över allt förlänge iaf.. Några dagar är helt ok! Men det som känns skönt är att veta om att inom (som längst) någon vecka så har vi vår prinsessa hos oss :)
 
 
Nu måste jag sluta mina blå.. Sov gott och dröm sött!
 
 

Bilder från i tisdags.

Tänkte lägga upp några vårbilder på Bagheera och Segra (svärföräldrarnas hundar) från i tisdags då vi var hundvakt :)
 

Baktajm!

Efter maten så somnade som sagt Jimmy en liten stund och jag kunde inte slappna av så jag åkte till Ica och handlade lite ingredienser till Hallongrottor, Jimmys favoriter som han inte har ätit på år och dar.
Tänkte då göra dessa så han fick smaska i sig några när han vaknade ♥
Smakade också och dom blev riktigt goda!
 
 
 
Dax att slängas in i ugnen.
 
 
Färdiga! Någon är på hugget direkt ;)
 

Mätta och trötta

Har precis ätit mat. Idag fick det bli ris, currysås och kyckling som tillagades i lergrytan. Det är ju bara för sjuuuukt gott :)
Men nu är det verkligen matkoma. Jimmy slumrar lite, Rocky med & lilltösa i magen är lugn som bara den efter maten :) Alla nöjda med andra ord!
Så nu får det bli vila en stund innan en promenad ska tas.
Har tagit det lugnt hela dagen idag faktiskt. Inte gjort ett smack och det känns så skönt. Bara myst och haft det bra :)


Svar på kommentarer.


Godmorgon torsdag!

Bara jag och lillhjärtat i magen som är vakna. Båda killarna ligger och toksover. Trötta som bara den ;)
Jimmy är ju ledig idag så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Ska dona här hemma bara iaf :)
Hoppas dagen går i raketfart idag med. Vill bara att dagarna ska springa förbi.
Vill ju ha henne bredvid mig nu och inte i magen. Längtar så att jag spricker! Kommer inte släppa taget när hon kommer ut. Då ska hon allt få mysa med mamma sin masssssor ❤ Känns otroligt.
Vill att dagen ska vara här nu. Det ända jag är nervös över det är att det kan hända när som helst.. Man vet inte riktigt när, och det är ju det som är charmen samtidigt som det gör allt lite jobbigt, haha. Vill ju helst vara hemma i hemmet när det drar igång lite.. Inte borta, på Ica eller liknande. Haha det skulle vara något va! Hahah!

Nä nu ska jag hämta lite frukost och slå på en film. Frukost i sängen idag ❤


Godmorgon torsdag!


Ons 8 maj

Då var snart denna dagen också slut.
Vaknade ganska skaplig tid efter att ha sovit ganska bra i natt :)
Kikade på några avsnitt Skilda världar när jag vaknade & efter det så gick jag ut i finvädret och njöt. Pysslade med lite allt möjligt.
Startade grillen och slängde på några korvar så att det var klart lagom tills Jimmy kom hem.
Åt lite innan vi stack in till Ludvika och handlade olja osv till nya golvet ute & så köpte vi lite kryddväxter bl.a. Persilja, gräslök, paprika & chili som ska planteras ner i en fin träkruka som också köptes :)
Mammas speciale så hon tyckte vi skulle plocka ihop något blandat så tack så mycket! ❤

Så imorgon ska jag se om blomsteraffärn har öppet för jag måste köpa bra jord så jag kan plantera ner alla kryddväxter. Dock tveksam till att dom har öppet då det är röd dag. Men det återstår att se =)


Grillningsdax.

Nu ska vi strax äta lite grillat med svärföräldrarna. Köttet ligger på grillen och klyftisarna är i ugnen. Ska bli smaskens!
Vilket otroligt fint och härligt väder det har varit idag.
Så skönt att kunna vara ute i värmen! Efter en sån här dag med sommarvärme så längtar man ännu mer till "riktiga" sommaren. Men den är ju snart här så det är skönt :)
Efter maten och så, så blir det hemfärd till lilla Rocky som säkert vill in. Han har varit ute hela dagen i finvädret..


Solig dag :)

Underbart väder!
Många timmar spenderas ute när det är dagar som denna :) Har knatat i skogen med hundarna och så har jag fotat hundarna när dom legat bland alla vitsippor. Ska kika på bilderna när vi kommer hem ikväll :) Lättare att gå igenom alla bilder på datorn.




God morgon.

Nu är vi på väg till svärföräldrarnas place. Ska ju som sagt vara hundvakt :)
Om jag är trött? Nja, jag vet inte riktigt.. Är ju van att vara vaken då och då på nätterna så. Men det kommer nog en liten extra blink snart, haha.

Ska bli kanonväder idag så då kan vi vara ute mycket vilket är kanonskönt =)
Igår var det ju fantastiskt väder så hoppas på liknande idag.



Kvällsfika

Lite kvällsfika med ost & kex framför hockeyn. Smarrigt!
Haft en bra måndag faktiskt. Den har gått fort och det är ju det som är huvudsaken nu för tiden. Vill att dagarna ska flyga förbi såklart!
Imorgon ska vi vara hundvakt till lilla Segra och Bagheera så klockan ställs på 05:45 imorgon. Vi åker ut till svärföräldrarna och är där tills dom kommer hem igen. Jimmy är ledig imorgon:)




Totalglömt!

Kom på att jag glömt visa er de nya snygga möblerna vi har där uppe. Är otroligt "kär!" i dessa och att det är vitt & snyggt gör allt bara ännu snyggare ;)
Love it!

Bättre bilder kommer. Dessa tog jag med mobilen samma dag.
Ska självklart ta snygga och klara med systemkameran!


Rensning ..

Undra hur många omgångar vila jag kommer att vara uppe i innan jag är klar med hela rabatten.. Har "bara" mer än hälften kvar.. Suck! Men måste ha det gjort innan liten vill kika fram. Eller måste o måste.. Jag vill ha det klart :)
Ser så fult ut med massa ogräs.


Godmorgon måndag!

Har sovit ganska ok i natt men jag hade jobbig stund igår kväll innan jag kunde somna. Fruuuuktansvärt ont i ländryggen & lite smått ont i magen. Gick över lite efter ett tag så det var skönt iaf.
Skulle verkligen vilja att allt drar igång lite snart. Så lite pain är väll vara positivt :)

Iallafall så ligger jag i sängen nu och kikar på skilda världar. Fler avsnitt kom ut igår & det var på tiden ;) väntat i en månad på flera, haha.
Har en mysig Rocky som gosar på som vanligt. Min fina!


v39 bilder

 

Helgen i bilder.

Kommer lite bilder från igår när vi var uppe vid en tjärn och fiskade. Eller Jimmy fiskade och jag fotade lite :)
 
Idag har vi haft en kanondag i solen. Shit så varmt det är!
Tog det lugnt imorse innan vi fixade i ordning oss för att dra ut på lite äventyr. Tog bilen och handlade lite först och sen vidare ner mot ett fint ställe som Jimmy visade mig :)
Jimmy tog fram fiskespöt och kastade lite medans jag fotade. Sen åkte vi hem och fixade i trädgård, grillade korv till middag och solade.
Avslutade vår dag ute med en promenad ner till sjön. Jätteskönt!
 
Bilder från igår. LÖRDAG.
 
 
 
 
 
 
Från idag. Söndag.

 
 
 

Lördag.

Hade en mysig morgon med "långfrukost" framför tvn.
Gjorde oss i ordning för att vi skulle åka till Ica och köpa lite som glömdes igår. Efter det åkte vi iväg till en tjärn och fiskade lite. Eller Jimmy fiskade och jag hade med mig kameran så jag fotade lite :) Bilder kommer in senare då jag fört över dom till datorn.
Var skönt att vara ute några timmar innan det var dags att åka hem & laga lite mat. Fläskfilégryta med klyftpotatis fick det bli idag. Jätte smarrigt var det iaf :)
Åh så nu ligger vi nerbäddade i soffan framför fotbollen. Tipset ser jävligt mörkt ut.. Eller!?;) hahaha...


Min fredag!

När kom hem idag så åkte vi in till stan för att handla lite. Köpte ett par skor som jag kikade på när jag och mamma var på stan i helgen. Lite mer sängkläder till lilltösas spjälsäng och sen tre filtar till nya soffan & fåtöljen på övervåningen. Lite annat smått & gott blev det också. Middag på Subway fick det bli också, muuuums. En 15cm'are rostbiff med vitlökssås, inte mycket som slår det va?;)
Storhandling blev också gjort. Ganska skönt för då slipper vi åka iväg i veckan :)

Vi kom hem runt halv 5 tiden & då tog vi oss en promenad ner till vattnet. Blåste som bara den men det var skönt att gå en bit.
Vi bestämde oss för en filmkväll & det är vad vi har haft också, eller vi har :)



Jordgubbar & grädde.

Sitter & smaskar i mig jordgubbar med grädde. SÅ gott!
Var så sugen på jordgubbar igår så idag när jag såg gubben som sålde bubbar på coop, var jag bara tvungen att köpa ett paket.
 

<3


Besök =)

Fick besök utav svärföräldrarna och hundARNA.. Japp, svärmor har sin lilla tik vid namn Segra nu :) Urgullig!
Och Bagheera lika söt som vanligt såklart.
 
Här kommer några bilder på de små fröna.
 

Torsdag - soligt

.. Men blåsigt!

Vaknade vid halv 8 imorse & har inte sovit så bra i natt. Gått i & ur sängen hela natten vilket är skit jobbigt.
Kan inte böja mig ner längre heller.. Så nu är jag så jävl* less!! Kan ju inte göra någonting utan att det är jobbigt. Inte ens sova?!

Jaja, får ta det lugnt och det ska vi göra i helgen. Endast bara vara hemma.
Vill inte åka någonstans heller :)
Man vet ju inte hur många helger framöver som vi bara är två tvåbenta i detta hus? Iiiih längtar! Men därför är det skönt att hinna fixa i ordning allt så att allt är i ordning här hemma när prinsessan kommer till sitt hem för första gången ❤
Kan inte förstå att i helgen går vi in i v39! Nu kan det verkligen hända när som helst.. Och det känns skönt :)


Förresten! Imorse såg jag att nå jävla djur har varit inne på tomten och käkat upp mina penseer på baksidan.. Eller ja, allt som blommade så fint.. Nu är det bara en grön klump kvar.
Kan ju köpa nya såklart men hur kul är det om det upprepas?
Har inte hänt så länge vi bott här.


Vecka 38 bild.

v38 (37+3)
 

Välkommen Maj, speciella Maj!

Vår, vår, vår ♥
 
 
Och så har vi en bild på den vackraste sötnosen, mitt hjärta, min underbara som förgyller mina dagar till något extra ♥
 
 
 

Ledig dag för min underbara.

Och vi har fixat en massa ute i trädgården. Planterat lite nya blommor och Jimmy har tvättat och fixat med bilen :)
Har åkt iväg & slängt två gamla bord som vi hade på övervåningen och så har vi ställt gamla sofforna som vi hade där uppe, i garaget. Så nu är det bara fina vita möblerna som står kvar.
Förresten så kom soffan på plats i går också. Bilder kommer!

Men nu har vi iaf precis slängt oss i soffan. Kom in från en promenad nyss. Vi gick ner till sjön och njöt i solen:)
Och mina nya löpskor sitter som gjutet på fötterna. Så det var ett bra köp!
Nu blir det nog slå på en bra film :)


Igår.

Igår var vi hos svärföräldrarna och åt middag och hade det trevligt! Åt grillad med egna klyftisar :) gott gott!

Ni får några mobilbilder. Kameran ligger nerpackad i BBväskan, så den fick stanna hemma :)


RSS 2.0
Fotobloggar