Tur man inte är hemma idag - översvämning.

Ja som sagt, är glad att jag inte är hemma i Åker idag! Har aldrig hört talas om att det varit så mycket vatten som det är där nu. Har sätt bilder där det är helt översvämmat över alla vägar och ängar. Mariefred också, stackars bror och Sandra som har fått översvämning i källaren där soffa och en hel del grejer står. Typiskt att det ska hända. Men det är många som har drabbats idag.. I Åker är det flera hus som har drabbats.. Och brandkåren har fullt upp. Glad att mamma och pappa inte har fått någon översvämning i huset. Och hoppas det inte kommer mer regn där.


Bild från Aftonbladet. (Sthlm)



Nog om det iaf..
Regnar här med och har gjort det hela dagen.. Tråkigt men det det är skönt att ha en mysdag också.
Fredag i morgon, veckan har rusat i väg, vilket jag inte tycker om eftersom hösten närmar sig då, regn blåst regn blåst HELA tiden då.. Men en positiv sak är att det blir grymt fina kort när man är ute och fotar. Mycket fina färger=)
Men sommaren är ändå bäst, såklart!

Nu börjar friidrotten igen, ska kika ett tag. ( dock så finns inga roliga svenskar med )

Torsdag.

ja, redan Torsdag! Herregud vad veckan har gått fort.. skönt! Gick upp väldigt sent idag, kände mig så himla trött, men jag skyller på vädret ;) regn, blåsigt och kvavt! ;) Men men, man kan inte alltid få fint väder, tyvärr!
igår var vi in till Lindesberg igen. Handlade lite smått och gott. Mjukisbyxor till mig och Jimmy och en t-shirt till Jimmy också. Alltid hittar man något! Massor av sommar rea är det nu, ganska kul att kolla.

Svärmor bakar bullar och det luktar gott ända upp till rummet, finns det bättre lukt än nybakta bullar? nej!
Inte för att jag är en fantast av bullar men lukten gör ju susen.
Nehe, om man ska kika lite jobb kanske.. Några jäkla jobb måste ju finnas, men nej. Tyvärr inte :(


Men ska kolla nu iaf, alltid värt ett försök!


s

Ny kamera på G

Var och kikade lite idag, hittade min pärla! Förhoppningsvis ska jag köpa den så fort som möjligt. Khim kommer upp nästa vecka då hon ska köpa min D40.. och sedan ska D70s till svärföräldrarna. Sen kommer min:) Ska bli skoj..





Khimsan kommer upp nästa vecka på torsdag eller fredag, vilket ska bli super skoj! Så är hon här hela helgen, super mysigt! Men nu ska jag nog ta och ringa henne, :)



Morrn..

Klev upp vid halv 10 idag, jätte skönt!:)
Vaknade först vid 05:00, vem blev kronbusig då? Jo det finns ju bara en, Rocky.
Älsklingen började med sin första arbetsdag efter semestern, han hade en del att göra, men det är bra, för att då går tiden fort för han..
Vädret är skit som vanligt och det blir ännu en innesitta kväll, vilket är skönt de också. Blir nog en bra film och mys när älskling kommer hem, och lite tacos blir det idag, gud så gott!

Nehe, om man ska fortsätta att kolla efter jobb, men det finns inte ett smack här i närheten, snart måste jag börja söka andra ställen också:(

Men men, nu ska jag fortsätta med mitt..


2 veckor sedan..

jag skrev här, tog en längre paus. Jimmy haft haft semester i två veckor så jag har haft för mig en hel del saker. Vi har haft underbara två veckor med mycket sol.

Vi började semestern med att åka ut med några vänner på sjön, hur kul som helst! Skulle sovit i tält men vi la oss på bryggan och sov, eller ja alla förutom Patan och Kjelle.

Men kul hade vi. Och självklart ska jag lägga ut lite bilder från dessa dar.









Några bilder blev det iaf, tog ungefär 300 men det orkar jag dock inte lägga upp..


Mer av dem underbara 2 veckorna:

Badat, badat , solat ,solat och om igen:)
Umgåts mycket med världens bästa bror och sandra också..

efter första veckan så åkte vi till Hooks herrgård med svärföräldrarna och markus och evelina.. Svärföräldrarna var där på hundkurs m.m var hur kul som helst. Tack för en jätte bra helg!!
(har dock inte fört över bilderna från kameran)


Nu i helgen var det riddardagarna, vi åkte in på fredagen. Började med att jag, Jimmy och Ivan åkte in för att äta ute med mamma, pappa, bror och Sandra, mums.. Sedan kom kusin Malin, Tommy och lilla Maja. Och sedan kom kusin Tony! Tog några öl tillsammans och pratade en massa strunt, jätte trevligt! Malin stannade med oss på kvällen då det bar av till partayet som var utomhus vid viken.. Liveband och tält, var kanon kväll..
På lördagen åkte vi till Kopparberg för att vara kattvakt, jätte skön helg helt enkelt.. Nästa hemfärd är v 33 då jag ska på spa, längtar så mycket!



Men nu så är det dax för mig att mysa ner mig hos min älskling och världens bästa Rocky, min starka halva!

Natti natti.
.



hem färd

Älskling slutar klockan 14. Så vid 15 tiden åker vi här i från Kopparberg:) Och hjärtats semester har börjat, vilket betyder att det ska firas in ;) haha ne men några vänners semester börjar idag också så att lite öl blir det ikväll.
Lite släktingar kommer och hälsar på också, ska bli trevligt. Var ett tag man träffade dem.

Men nu måste jag fixa packning m.m

Du är allt!

Saknar..

Men imorgon så...:)




Onsdag.

Min dag började med morgon promenaden på en timma, jätte skönt men varmt!
Sedan blev det ner till stranden, badade och käkade lunch. Det blev ett snabb dopp i de blå, för det kändes som att vattnet blitt kallare, men skönt var det efter promenaden då vi var varma.





Fram mot dagen blev det till att lägga sig i solen för att vila upp sig (ja efter att man ansträngt sig hela dagen och slitit, NEJ!) Har bara tagit det lugnt efter promenixen:) Men de är skönt det med.
Men nu ska jag mysa ner mig med min underbart vackra kärlek:)
Det närmar sig fredag, saknar min andra halva. Rocky!

d



Tisdag.

Äntligen har jag köpt nya tränings skor. Jätte sköna verkligen, så jag invigde dem när vi kom hem från Lindesberg där jag köpte dem. Verkligen helmysig stad. Där skulle jag lätt kunna sätta min fot i framtiden:)
Men ialla fall så gick jag och svärmor på en långpromenad i riktigt skönt tempo, en timma gick vi och det var jätte skönt! I morgon blir det samma runda igen.

Redan onsdag i morgon, veckan har börjat snabbt, på fredag åker vi redan hem igen. Helgen efter den som kommer åker vi till Hook herrgård, ska bli skit skoj, hopppas bara på fint väder.
Det bästa är att Älskling börjar sin semester v 28, alltså på måndag, eller ja, hans ledighet börjar på fredag. två veckor.

Men nu ska jag kika klart på fotbollen.
Sussa gott!


hörre

Vilken helg!

Haft en kanon rolig helg! Fredags blev det partay och kubb, jätte trevligt!

Lördagen så blev det tältning, det var grymt kul, men lite mycket godsaker blev det allt. Söndag morgonen när man vaknade i tältet så kände jag mig helt väck, men det löste sig efter en pizza tillsammans med de bästa. Innan jag och Jimmy skulle åka mot Kopparberg så tog vi och Robban och sandra en sväng till mörtsjön för att bada och sola. Några timmar blev det där i solen, underbart!
Sen blev det till att åka hem och packa för att sedan sätta sig i bilen och åka.
Saknar lilla Rocky, han fick vara kvar hemma hos mamma och pappa eftersom vi ska ner på fredag igen så det skulle bara vara jobbigt att ha honom i bilen hela tiden, stackarn känner sig väl vilsen då.

Har sökt lite jobb idag, vilket har varit ganska skoj. Hittade en del som lockade lite faktiskt, hoppas bara på svar!

z

Imorgon imorgon imorgon..

åker vi till byhålan, ska bli kul! Träffa vänner & mamma och pappa:)
Älskling slutar vid 12 så vid 13 tiden lär vi åka, hemma vid 15 ungefär, jätteskönt! Då har man hela fredagen på sig hemma:) Försöker få tag i min mamma nu, men går det? NEJ, för att hon är kass på att svara i telefonen. Och sedan ungefär 2 timmar efter ringer hon upp och frågar om jag hade ringt, men ja då har man ju glömt bort vad man ska säga:) Bra va? nej. :P haha..

Lilla Rocky har mått dåligt i dag igen, samma som för 2 dagar sedan. Vet inte riktigt vad det kan vara, får hoppas att det inte fortsätter, då blir jag GALET orolig!!!


Träningsvärken efter min joggnings runda i morse börjar komma i benen. Längtar inte tills när jag vaknar då jag ska ta samma runda igen, men ännu värre i morgon, MED träningsvärk.


RSS 2.0
Fotobloggar