Nu Nu Nuuuu!

Nu vill jag verkligen åka utomlands och komma bort från alla saker man gör i veckorna. Veckorna för mig ser exakt likadana ut och nu börjar man bli lite trött på de!
51 skoldagar kvar + praktik, sen så jävlar =) Studenten och iväg här i från!! Har man inte fått sig ett jobb då så får man väl plugga vidare. Bort kommer man ju iallafall. Det ända som är bra här är mina älskade päron och såklart Jimmy :)
Såg att dom sökte jobbare upp till sälen i sommar, och det skulle ju vara så kul!! (roligare på vintern) men ändå, jobb som jobb. Man måste ju alltid börja med något. Lika bra att söka, kommer ju aldrig komma arslet ur vagnen annars, från denna håla:) Och lika bra att söka redan nu, har man tur så kan det ju bli att man packar väskorna direkt efter studenten och det är ju exakt vad jag vill.. Ut och se mig runt lite i lilla SSSveeeerige =)


.

Snabba Cash

Nu bär det av till Heron för att se snabba cash med lovely!♥
Tror att den är grymt bra! Ska bli mysigt, speciellt när man har världens bästa, underbaraste med sig:)

Imorgon åker älskling tillbaka, och sen på Onsdag åker jag upp. Det ska bli så skönt. Underbart att man inte har någonting i skolan heller. Känns verkligen super bra. Sista uppgiften ska jag skicka in ikväll, sen så, då är det bara vänta på de nästa uppgifterna som kommer :P

Ha en bra dag...


a

Helt slut!

Jag är inte alls på humör idag..
För det första har det varit en lång dag, skolan gick så sakta som det kan gå! När vi äntligen slutade så gick jag upp till tåget, det går 5 över... MEN, när man väl kom in på tåget så var tåget proppat med folk! då menar jag verkligen fullt! Åkte inte där ifrån förren 16:17, + att man fick stå och trängas. Varmt som sjutton var det.. Visst om det är försenat eller dylikt någongång. Men det var samma som igår, då var det försenat en halv timma, och då missar man ju bussarna som går hem från strängnäs eller läggesta. Helst vill man inte stå en timma och vänta på nästa.


Har pluggat som en idiot i veckan, har gjort klart ALLT! Visst känns det skönt, men kanske tagit vissa saker lite för fort, bara för att bli klar! Vissa uppgifter ska lixom vara klara om 2-3 veckor. Men men, äntligen är allt klart!

Vill bara ta studenten nu så att man kan börja jobba och komma från den här helt otroliga jätte tråkiga håla som det inte finns något bra med! Ne, kanske ska sova nu.. Ursäkta om jag är så negativ, alla har sina dåliga dagar!
Har ialla fall min underbara Rocky här hemma, han gör mig iaf på gott humör:)

God natt på er:)

j



Festen!

Festen i fredags var ju bara så kanon bra. Bättre projekt arbete får man leta efter. Kunde absolut inte bli bättre. Det underbaraste folket, bästa musiken och alla var så himla glada och taggade! Tack alla för en så himla underbar kväll. Måste bara göras om:)

v
 n
v

Har massor med bilder, men dom kan ni se på facebook!:)


IDAG,
varit i skolan och haft två lektioner. Bytte bort en lektion som jag har som jag absolut inte kommer ha någon nytta med i framtiden. Och då valde jag till Organisiton och ledarskap på distans. Får se hur det går, hoppas bra!
Filmkunskap är inget för mig!
Är ledig på måndagar också, och det kan ju inte bli bättre, eftersom då kan jag arbeta det som jag ska göra på distans..
Men nu ni, nu ska jag kika klart på handbollen och sen sussa.
God natt!

Fest imorgon, så det smäller om det!

Imorgon har jag och Antonia vår Projektfest! Och gud så kul det ska bli. Men det är absolut inte det bästa som händer imorgon, det bästa är att min underbara älskling kommer hem:) Och jag ska njuta hela helgen med honom. Vi ska ha det underbart:)
Ska ställa klockan på 10 i morgon och vid halv 12 ska jag möta Antonia. Då bär det av till lokalen och fixa allting. Kommer bli så bra. Får inte glömma bort att ta med mig kameran så att jag kan ta lite bilder och lägga ut:)

Lilla rocky ligger här på min mage och sover, snarkar lite också måste jag tillägga:)

God natt mina vänner!!

.

Mätt och belåten..

Sitter nu och fixar lite till festen på fredag. Antonia är här och ska sova hos mig i natt, ska titta på film och moffa lite gott:) Lill kissen sover så gott halvt på antonias dator :) Han har varit kanon mysig idag och busig!
Har precis moffat spaghetti med köttfärssås, så GOTT!!!

r

r

r



Jimmy..

MISS U

Jag saknar & älskar dig mitt hjärta!
Du är bäst...

Vår nya familjemedlem:)

rocky

Ja här är vår såå fina Rocky. Hur go som helst:)

Gör så himla mycket att ha en liten knasig krabat som springer omkring här med en:)

 

Något mer som inte är lika kul är att Jimmy åkte idag för att jobba i veckan uppe i Kopparberg.

Känns inge vidare alls. Att vara utan varandra känns inte alls bra. Hoppas på att tiden går fort!

Jag älskar dig!


nyår m.m

Nyår, blev bara så bra! Kanoners, kvällen gick lite för snabbt men va fan, nöjd ändå. Går fort när man har roligt!:) Blev förfest hemma hos Kjelle, sen blev det hem till Mimmi och Edvin! Och där stannade vi hela kvällen. Kunde tyvärr inte ta några bilder eftersom min kamera är i Kopparberg hos svärpäronen. Glömde ju min väska när vi åkte hem sist. Typiskt. Men den får jag imorgon eftersom då kommer dom ner och hämtar kissen:( Usch, kommer bli så himla dött här. Han livar ju upp vardagen. Men men, vad ska man göra! Bilder på honom kommer också in när min kamera är tillbaka:)

Idag blir det lugnt, skulle jag tro. Älsklingen är på fotbollscup nu, så får se hur det går för åker, om de går vidare så ska det spela i morgon med. I nykvarn!

Ne nu är kissen helt galen så kanske dax att busa lite med pyret;) haha..

RSS 2.0
Fotobloggar