Kan inte sova..

Känns som att febern har tagit över.. Kvällarna är alltid värst! Fruktansvärt jobbigt:( Älskling sover, men harklar. Han har haft oturen, blivit smittad av mig stackarn. Jag är så varm så att det känns som att jag ska explodera vilken sekund som helst. Halsen bränner och näsan rinner. USCH!!
Men sova måste jag. Hoppas bara att jag inte får en likadan natt som som jag hade igår natt. Jobbigt så inåt ...
Måste ner & ta mig lite vatten och sedan snyta mig.
Inte blev jag bättre av att jag sprang runt i skogen i regnet idag, illa att man inte själv förstår bättre:)

Sen skulle jag kunna tro att det blir sängen:) (o m   j a g   k a n   s o m n a   d v s)

Tänk om sommarn skulle vara här, då är man aldrig sjuk!!



Soool

faktiskt.. så har vi sol=) Så skönt. Dock så känner man av det ruggiga också. Lite kalla vindar. Men, man får vara glad att solen visar sig, som sagt så är det inte varje dag den är framme länge.
Har iaf varit ute och hjälpt svärmor med ved. Det var lagom, känns som att man blir trött för minsta lilla nu när man är förkyld. Blev inget plåtande, men dagen är inte slut. Några kort bli det allt!

Strax ska jag till affärn, ska väl inhandla lite smått & gott:)



Sjuk tider..

En hel drös är sjuka. Förkylning, feber, ont i halsen, massor... Måste vara årstiden. Ligger i sängen nu. Det var lika jobbigt att öppna ögonen idag som det var i går. Näsan är täppt och halsen svider så att det känns dom att någon drar en kniv i halsen. Fruktansvärt jobbigt! Hoppas jag bli bätte så fort som möjligt.
Rocky ligger också här brevid mig, sover, vad är fel?? Han måste också vara sjuk, aldrig har knosen sovit såhär länge.
Idag har jag inga planer och jag tänker inte planera heller, när jag mår såhär så blir det mjukisbyxor och softa:)
Lite plåtning idag med kanske, det lockar!

Vädret ser dock lika tråkigt ut som igår..



dags att sova.

Är jätte trött, förkyld och det är dunder varmt, lyckat! Har precis kikat i genom lite bilder som jag plåtade i morse. Känns som att jag bör ta fram min externa och föra över lite bilder. Börjar bli mycket nu. Skönt att ha så lite som möjligt på datorn. På externa har jag väll 68 mappar med foton, så där ska jag klämma in en drös till..
Har tittat igenom alla bilder från helgen igen, kan bara längta mer & ännu mer. Fy fasen vilken helg alltså! Tummen upp för den såklart:)


Ny vecka..

Ny vecka efter en grymt rolig helg. Nästa helg blir vi kvar i Kopparberg, blir en lugn helg med shopping i Örebro. Älskling & jag åker in dit på lördag. Inhandla lite höstnytt.. Bla ett par skor jag sätt och så ska jag köpa på mig lite mysiga höst tröjor.

När jag vaknade i morse var jag helt förstörd. Ont i halsen och förkyld. Jättejobbigt. Jag som inte har varit sjuk på så länge. Nu bara small det till. Men jag förstår, tunna kläder och kallt ute. Man inser bara inte själv att det har börjat blivit kallt ute. Nu ligger jag i soffan med sköna mjukiskläder och tittar på tv. Somnar vilken sekund som helst! Kanske är bra och vila sig lite. Låter som ett vettigt beslut.


Vilken helg, ojojoj..

Haft en otroligt bra helg. Kunde inte blivit bättre. En hel drös med bilder också. Tror att det blev runt 300 bilder i fredags.. Micke & Viktoria åkte som sagt hem redan i går pga körkortet. Tråkigt men vi hade så jäkla kul hela kvällen & natten. Sen natt som sagt! Nästa gång tar dom tåget ner, vilket kommer att vara så snart som möjligt. Då ska vi ha en grym "hel" - helg. Haha.. Bilder bjuder jag på..

























Häll upp lite underbart i mitt glas så är du snäll....

skönt med fredag, Men....

Att man kan längta så mycket tills en dag ska komma.. planerat en rolig helg, och såklart kommer det ett MEN imellan.. just som idag! Viktoria och Micke kommer som sagt ner från Härnösand. Fick senare ett sms från Viktoria, ja och det var dock inte roligt! Snuten som är exakt över allt nu för tiden. Tog självklart dem, stackars Micke! Bort med körkortet & böter! 48 timmar kvar att få köra. Suck! Tråkigt. blev förbannad själv. Att dom finns dom rackarna.. bra men ibland önskar man tvärtom.
Tråkigt nog.. Men dem bestämde sig för att åka ner till oss ändå. Dock måste dom åka söndag morgon för att hinna hem inom 48 timmar. Så jävla typiskt. Ursäkta, men så är det.

I allafall så är väskorna packade och jag är redo. Inväntar min älskling som är på jobbet. Vet inte när han kommer men det spelar ingen roll:) Han kommer när han kommer.=)
Ikväll får det bli partay så det skriker om det!



F-R-E-D-A-A-A-G

Äntligen är dagen här som jag längtat efter heela vecka lång! Jag är uppe, har redan duschat också, det ni! Musiken i första hugg, fixa sig i ordning & sist men inte minst det tråkigaste... Packa:(
Jaja, idag spelar det ingen roll, men vet inte riktigt vad jag ska packa ner..
Det komiska när det gäller packa (då man inte packad upp från gången innan) är att man har ju kläder sen förra gången, men ändå ska man ha mer? Jag skulle behöva en enormt stor väska till mina klöder, det syns verkligen!
Och för EN helg! Jag blir tokig, haha. Bättre för mycket än för lite brukar jag svara till Jimmy när han frågar varför jag har packat så mycket och varför jag har 6 par skor med mig.
Men saken är den att det är bra att ha med sig 6 par skor. Först ett par som man åker i, ett par som man kan ha om det är lite skit väder ute(det gör inget om dom blir förstörda då), ett par som man kan ha när det är fint väder ute, ett par "sätt" i skor. ( I dom, sen är det klart ),  ett par svarta tyg skor, om dom andra är vita så kan man variera!, sist men inte minst! Mina ögonstenar! Festklackarna!
Så där fick ni svar på mina 6 par. Nu bör ni förstå hur jag tänker med dessa par.

Klar för mig, kommer strax tillbaka, men nu fixa mig i ordning!

VI ÄR PÅ GPÅNG, VI ÄR LADDADE VI ÄR TÄNDA!!!



Filmen slut..

och dax för mig att sova. Har kikat på den nya karate kid. Helt OK film faktiskt! Hade förväntat mig att den skulle vara mycket sämre faktiskt. Det är bra att det kan gå åt andra hållet ibland.
I alla fall imorgon, eller ja idag blir det ju, är det hem färd. Jag tror att det får bli jag som kör hem så Jimmy kan snarka lite i bilen. Beror helt och hållet på hur trött eller pigg han är.
Vi kommer i alla fall tajma Viktoria & Micke ganska bra. Imorgon kommer vår galna helg igång! Kommer ha så skoj, förhoppningsvis ialla fall;) Haha.
Det är väl dax för mig att knoppa nu också, låter fruktansvärt skönt när Jimmy sover så djupt som han gör just nu:) Nu ska jag sova lika djupt!

Äntligen får jag träffa min andra halva imorgon, en vecka ifrån, ILLA!


Soffläge..

Precis ätit några plättar, gott som tusan var det. Nu sitter jag & Jimmy i soffan, tvn på, varsin dator, nu jävlar ska jag vinna mot honom på World battle. Det är faktiskt grymt kul :)
Ialla fall, packa har jag inte gjort idag.. Slöfock, japp!
Strax ska jag klippa älsklingen också. Lika bra att göra det nu, annars blir det inte av.



Imorgon kommer...



Micke & Kusin


Har inte börjat packat än, typiskt mig, jag vet;)
Men har hela dagen på mig så varför stressa? Hehe.
Har proppat i mig lite lunch, kräm, gott gott! Men nu kanske det skulle passa bra med en dusch. Låter härligt!
I men hår inpackningen och sen så är det dax att börja packa, tråkigt nog.. Fast hellre det än att packa upp sedan, det är så tråkigt!;) ( Oftast så blir det inte upp packat )

Imorgon imorgon i morgon..

åker vi hem. Ser fram emot denna helg så grymt mycket.
Idag ska jag packa och se till så att jag inte glömmer någonting. För oftast så gör jag det, smart jag. Kameran är som vanligt nerpackad först & sedan är det skorna som är viktigast, right?
Efter helgen får ni nog en hel drös med bilder om ni är sugna att se. Blir nog på måndag det får bli en bild bomb, eller kanske redan i helgen.

Men nu ska jag skutta upp & ta mig some water:) Törstig..




... & satan vad jag saknar studenten, ge mig den en gång till!!!
(bilder är från mösspåtagningen)

23.16

Precis vad klockan är nu. Jag ligger i sängen & tittar på någon film om tsunamin i Thailand.. Helt ok faktiskt!
Men känner att jag strax ska slå igen skärmen och försöka sova lite. Men som sagt så är filmen duglig och jag fastnar för den. Vilket betyder att jag inte kommer kunna somna.
Jimmy ligger & sover som en stock, låter hur skönt som helst. Efter alla mina jobbiga nätter så kan jag inte somna så tidigt, eftersom jag vaknat mitt i natten och sovit länge på mornarna. Jätte jobbigt!
Imorgon ska jag föröska komma upp skapligt. Måste ut & springa eller gå långpromenad också, får se om det känns bättre i snoken i morgon;)





Men nu ska jag små kika på filmen & sedan sova.
God natt på er!



Rocky måste självklar också vara med!

Tv tajm..

Sitter bänkad framför tvn. Popcorn och vatten, mums! Och på tv går såklart Fångarna på fortet. Hoppas på att det börjar en bra film efter det så man kan somna till något. Hoppas verkligen på att jag får en lugn natt. Nysit och stökat 2 nätter irad har jag gjort! Fruktansvärt jobbigt. Men känner mig dock mycket piggare idag än vad jag gjorde igår. Får absolut inte vara sjuk i helgen. Men det kommer jag inte att vara. Har inte varit sjuk på hur länge som helst. Jätte skönt.
Helgen kommer att bli as grym, hoppas jag.
Viktoria & Micke kommer ner vid 4-5 tiden. Sen jävlar bli det några glas på kvällen & på lördagen blir det nog utgång, vilket kommer att bli kalas. Fast vi har dock inte bestämt om det bli beachen på fredagen eller om det blir UB på lördagen.

Men nu är det slut på pausen, fångarna på fortet nästa!



Pics.





Som vanligt..

regn..
Så himla tråkigt!
Har varit in till Kopparberg, vi postade ett kuvert & sedan inhandlade vi lite från ica. Nu sitter jag här, igen :) Bagheera & jag slöar lite nu.. Men jag tror att han har lite mer energi än jag just nu.

Därför passar jag på att kolla efter lite höstnytt, igen.. Det är ju bara för fruktansvärt kul=)




Finfint:)


God morgon..

Eller vad man ska säga.. Jag har varit uppe i en timma redan. Men har bara legat framför datorn, jag orkar verkligen inte resa mig. Nysit hela natten igen. Så himla jobbigt! Sover som en kratta. Då blir det automatiskt att man vaknar så himla sent. Vilket jag tycker är jätte jobbigt. Dagen rusar ju bara i väg då.
Men men.. jag hoppas att det är någorlunda fint väder ute så att man kan vara ute utan att frysa eller bli urrig.
Snart måste höst kläderna på. Redan börjat använda min höstjacka. Det är ju fruktansvärt kallt när det blåser & regnar, så då passar det perfekt!!

Nej nu är det duschen som väntar, och magen är ytterst lite hungrig på frukost.. Märkligt. Händer ju aldrig !;)


Tiden går, helgen närmar sig..

sakta men säkert. Men snart är den här!
Känner på mig att det blir en ruggit bra helg. Har dock inte bestämt vilken dag det blir utgång. Beachen är på fredag, men undra om det inte är roligare att ta utgången på lördagen då vi alla är pigga. Viktoria och Micke ska sitta i en bil i 6 timmar och Jimmy jobbar och sedan ska vi åka 2 timmar i bil. Nja, lördag lockar mer tror jag:)
Men vi får se. Jimmy & jag får alltid våra knäppa idéer;)

På hela dagen har jag inte gjort ett smack. Nästan så att man saknar skolan lite. Dock inte vilken skola som helst. Längtar inte efter skobänken om man säger så. Men alla vänner, alla fika studer, allt struntprat & de underbara skrattstunderna.
På tvn ikväll gick Fångarna på fortet vilket jag tycker är bra. Tur att dom inte ändrat på allt för mycket. Det är se dugligt iaf. Den 7e börjar Idol också, då får man skratta åt alla nördar som tros sig kan sjunga. Haha. Tänk om jag skulle vara med, då skulle jag vara en av topp 10 - sämsta alltså.. Min sångröst skulle kunna döda en flock elefanter skulle jag kunna tro. Men som sagt, inte bara jag som låter så, vilket är tur. Idol skulle inte vara något utan dessa "elefant skrämmare".

Men dax för mig att tvätta bort sminket & sedan sussa.
En nya dag med nya möjligheter väntar!





rusar iväg..

Sitter här och kikar runt på lite skor. Hittar en hel drös med skor.. Mycket man vill ha. Men två har jag fastnat djupt för. Dom skulle sitta som pricket över i´t.

En fest kväll med dessa änglar! Ojojoj, I´m in LOVE!


Och dessa änglar i höst! Mycket snyggt!



Får ta att inhandla. I helgen hinner jag dock inte. Men förhoppningsvis finns dom kvar.

Att leta skor & kläder en dag som denna, när det öser ner regn är perfekt! Finns mycket smått&gott. Känns som att jag har två datorskärmar som ögon. Setat framför denna hela dagen verkligen. Men det finns ju absolut ingenting att göra. Går inte ens att vara ute i vårat svenska vöder som vi har just nu. Gårdagen bjöd ju på sol hela dagen & kvällen. Så fort man blir nöjd ska det ändras! Men är dock nöjd över vår svenska sommar vi haft, men nu är det slut på den. Hösten rullar på ingång. Så jag tänker inte förvänta mig mer än bara en massa regn. Så brukar våra svenska höstar se ut. (får invänta sommaren 2011).

I alla fall så pratade jag precis med mamma, Rocky har det bra. Busig & sprallig som vanligt! Längtar inte tills när vi ska ha honom i bilen på söndag, stackarn. Åk sjuk! Var inte alls kul i fredags när vi åkte ner. Men får hoppas att det går bättre denna gång. Saknar min lilla grabb. Men när man vet att han har det bra & blir bortskämd med all god mat så är jag inte orolig:) Han njuter verkligen med mamma och pappa, skinka hit skinka dit.. Perfekt! Så ska vår goding tas.

Men dax för mig att sluta, skriva en uppsats var inte det jag skulle göra ;)





gomorr..

Ligger fortfarande kvar i sängen. Nyser hela tiden vilket är otroligt tråkigt!!:( Hoppas det känns bättre till helgen för då kommer Viktoria och Micke ner, fastställt blev det nyss. Dom åker fredag morgon så sen jävlar blir det en grym helg!
Hem till lilla Rocky också, ska bli underbart :)
Utgång på Lördag blir det iallafall.

Hittade lite weedend resor igår.. Jag som vill till Irland, bara för att se stället.. Mmm.. Låt mig fundera ;)

Filmen är slut, och jag ska sova..

Twilight Eclipse har jag precis sätt, vilken underbar film, bra slut också.. Vilket jag inte trodde att det skulle vara.
Men nu är jag jätte trött och bör sova.

Min dag har varit bra, lång har den varit. Min frukost blev champagne och sedan blev det en tur till herrgårn för att äta lunch, gott gott! Haha.
Är nu grymt sugen på att hitta en grym weekend resa. Ska kika lite mer, har kollat lite nu. Det får bli en impuls trip kanske? Behöver det, skönt att rensa tankarna och så:)
- förresten, ANTONIA FRISKYTT!! jag har försökt att få tag på dig. Hör av dig när du ser detta:) Har lite planer, nananaa, nu sitter du där och är otroligt nyfiken;)

Men nu ska jag kika runt lite innan jag ska sova,

Good night


Dålig uppdatering under helgen!

Jag vet, den har varit katastrof..
Men jag har haft så enormt kul helg hemma och jag har bara kopplat bort datorn då. Men nu är det full rulle igen:)
Nästa helg åker vi hem igen, på fredag alltså. Det är då som Viktoria och micke kommer ner från Härnösand. Skulle vara kul.
Helgen har ialla fall bestårr av mycket trevligheter. Umgåts med mamma och pappa, vänner , festat och sist men inte minst så var ju jag på Spa! Åh herregud vad underbart det var. Måste jag gör flera gånger. Ett tips, gå till Må Bra i Strängnäs och beställ er lite massage, helt underbart!
Det var min studentpressent som jag fick utav svärföräldrarna & mitt hjärta.

Men nu kanske det är dax för mig att kliva upp ur sängen och hoppa in i duschen:)



Hemfärd idag..

Älsklingen kommer hem runt 17 tiden, lite över kanske. Då böär vi av till lilla Åker. Ska bli kul att komma hem. Längtar något enormt efter spa, men på lördag då jäklar. Ska bli så skönt så.
Måste börja packa snart, sagt det i 2 timmar nu så att jag tror att det är dax, annars så glömmer jag något. så är det alltid. Men men, som sagt så är det bara över helgen & då behövs inte så mycket :) Så länge kameran är nerpackad så är jag nöjd!


Före
Efter


Börjar vänja mig nu, trivs bättre & bättre med färgen jag valde!

snabbt & kort inlägg..

Sängen kallar! Därför blir det någon rad bara.
Min dag har varit kanon. Var som sagt in till Ludvika. Mycket trevligt. Handlade lite smått till smycken jag ska göra. Slängde ihop två halsband idag när vi kom hem, riktigt nöjd! Imorgon blir det allt några örhängen.. Måste inhandla lite mer kejor,fjädrar och "pärlor" bara. Sen så sitter dem som en smäck!
Imorgon åker vi hem ju, efter att Jimmy kommit hem från jobbet. Men det blir perfekt!
Sängen skriker efter mig nu, god natt sötnosar!



God morgggggon..

Precis fixat mig i ordning. Ska strax in till Ludvika. Tråkigt väder idag med. Så det är skönt att ta en tripp någonstans. I helgen åker vi hem till Åker och då hoppas jag på kanon väder. Lördagen blir det spa i 2 ½ timma, gud så skönt det ska bli. Underbart! Blir en lugn & skönt helg, inge party denna helg vad vi bestämt. V 34 kommer kusin m kille ner förhoppningsvis, då blir det nog utgång för vår del. Ska bli roligt om det blir så:)
Men nu är det dax för mig att slå på sig jackan och skorna för färden till Ludvika.


Vet inte vad jag ska säga om denna dag..

.. en del saker kanon, men en HEL morgon förstörd! Jag var som sagt hos frissan i morse. Vilken katastrof! Utskälld blev hon. Och ja, ni undrar nog allt vad hon gjorde för fel. Allt blev fel! Usch.. Men vad gör man inte. Efter många om och men och timmar blev det godkänt. Men aldrig mer där. Ska fortsätta med blonda slingor i håret, men kan dock inte göra allt på en och samma gång. Då slits håret på tok för mycket.



Ser dock inte resultatet så bra..


Dax att gosa ner hos mina killar nu, både rocky och Jimmy är trötta och håller på att somna!
God natt

Frissan..

Ja precis, imorgon blir det frissan, klockan 10 ska jag vara där. Får se hur man ser ut när man är tillbaka igen, mörk,blond,ljusbrun, slingad.. Ja, det vet man aldrig!! Hahaha. Det blir nog bra skulle jag tro. Annars betalar jag inte ett öre.. Lite skeptiskt, men vafan, blir det fel går det att färga tillbaka. Right?

Men ialla fall så är det dax att sova nu, så jag kommer upp i morgon, vill helst inte somna hos frissan;)





Vad ska man säga?

vidrigt!





Ryser bara av att tänka på att en som han är lös!

12:24

Har precis kommit ur duschen.. Nu kikar jag efter någon snygg hårfärg, ska bli av med det blonda.. Eller jag ska sätta i lite mörkare blonda slingor. Så av med det blir jag ej. Men är så satans trött på att färga hela tiden. Otroligt jobbigt varje gång ;) Så jag ska hitta något fint för att sedan bege mig till frissan. Får se om jag hittar någon bild på den färgen jag vill ha så kan jag lägga ut.
Fortfarande mulet och trist ute, kallt är det också! Hösten är på väg. Kanske ska man kika lite efter höstkläder på nätet. Finns det något roligare än sommar och höst kläder? Nej!


Men nu så är det dax för lunch.



God morgon, igen.

Ligger än kvar i sängen. Både jag och Rocky. Han är så himla gossjuk. Mysigt!
Det är mulet och trist ute och jag känner mig lite förkyld, så någon springtur blir det ej, promenad får det bli:)
Idag ska jag kolla jobb lite runt om, här får jag inga. Det får bli som det blir:) Jag kanske får vara bort några dagar i veckan om jag får jobb. Jag orkar verkligen inte vänta mer. Skickade en förfrågan till ett jobb hemmavid eller ja i Eskilstuna, fick napp direkt. Här har jag inte fått ett enda napp, märkligt! Känns tråkigt.
Jaja, Rocky vaknade till liv nu och gick upp, så det får jag nog också göra :)
Äta sig lite frukost kankse..

Pok







Kvällen gjord..

Då var kvällen gjord. Älsklingen & jag ligger i sängen framför tvn och glor på fotboll!
Har kollat lite jobb också.. Hittade några som man kunde söka iaf, fast då får jag räkna med att åka långt för att jobba, men det skiter jag i :) Jag får hålla tummarna.. Söker verkligen alla jobb nu, förutom Mc Donalds. Haha.
Tydligen ska min tur dag vara i morgon, enligt ett horoskåp som jag läste idag, så ja får se, tänk om.. tänk om..
Men det ser vi ju i morgon..
Har som vanligt inga planer för morgondagen, får hoppas på att det blir fint väder så man kan vara ute. Promenad eller springtur blir det iaf. Fast det blir nog när älsklingen kommer hem från jobbet. ...eller innan.. Beror på:)
Men nu ska jag gosas med Älskling.

NattiNatti!!






Bilder från helgen..


Skål

Morbror,Micke,Jimmy, Viktoria och Carina

Kusin Jonathan

Lapin

Viktoria och jag

En liten snutt av släkten,,

Morbror, Carina, Micke, Jimmy Jag,Viktoria och pappa

Mum ♥

Micke och viktoria

Viktoria

Älskling håller koll på sina ögonstenar ;)

Kusin Viktoria och jag

Jag och Kusin Viktoria

Älsklingen

Kusin Joakim

Bröderna Karlsson..

Åkte vid 11 tiden i morse från Härnösand. Kom hem lite efter 17 tiden. Haft en grymt bra helg, och det har varit underbart att få träffa alla släktingar och vänner. Otroligt kul!
Nu så är det vanligt igen, inge svar från något jobb på hotmailen, nehe, bara söka fler tänker man sig... Men om man sökt varje jobb som finns här uppe (Inte alla, men det känns som det) , vad gör man då? Jo fortsätter som vanligt!
Vill också kliva upp tidigt på morgonen.. vill också tjäna pengar och spara.. Men men.. min dag kommer också, tålamod, eller vad säger man?;) Till slut har jag ett jobb som klickar!!
Tur att jag har svärmor hemma som man kan umgås med. Skulle jag vara själv varje dag skulle jag gått under redan nu;) Haha! Så jobbigt att vara en rastlös människa, måste ALLTID göra något, (lik far min). Jobb skulle nog vara räddare i nöden.. Haha.. Nej nu ska jag inte dränka mig i det. Jag tar dagen som den kommer & njuter av det.

Älsklingen & jag har precis kollat på Bröderna Karlsson (filmen), JÄTTEBRA! Otroligt. haha, nog att man får skämmas lite, men annars så. Rekomenderar den verkligen. För er som inte tycker om svenska filmer, så ja.. ni tycker om denna :)
Men nu ska jag stänga av datorn & försöka blunda.
God natt på er ..



Movie time..

Ligger laddad med dricka & chips.. kikar på en relativt bra film på 4an. Väldigt trött idag vilket har varit skönt. Var ner till stan en sväng i morse. Ett par skor följde med hem. I Fredags följde ett linne, ett par leggings, fondation och en kavaj med i påsen:) Så nu har jag bunkrat upp med lite mer kläder. Känns kanon:)
Haft en kanon helg här uppe, kvällen var ju så himla bra igår. Men alla bilder kommer ut i morgon, orkar inte lägga in nu.. Men vid 03 tiden kom vi i säng, så det är förståligt att man är trött!
Imorgon är det hemfärd. Ska bli underbart att få krama om min Rocky. Att man saknar han så bara efter en helg..

Men nu börjar filmen igen.
Nattinatti.


Sitter i bilen..

Nu har vi kommit iväg.. Fikade först hos svärisarna. Goda bakelser, mums! Men sen for vi iväg. Nu har vi 16 mil kvar till gävle. Där ska vi stanna för att äta något. Vet dock inte om det blir Sibylla. Illa Illa.. Men vilket fall så blir det sibylla på hem vägen. 
Jimmy somnade nästan dirket vi satte oss i bilen.. Lite smått trött:) Men nu är han på hugget igen.. Korsordet i hand och tänker så mycket att fdet luktar bränt ;) haha.. Nej nu är jag taskig;) Han är faktiskt väldigt duktig på korsord, vilket jag är värdelös på.

Nehe, nu ska jag ta lite cola och sedan försöka somna..

Skriver förhoppningsvis när vi kommer fram, eller tidigare, eller ingenting alls, det visar sig allt ;)



Packat & klart in i minsta detalj!

Äntligen! Väskorna är packade.. Försökte komma på allt som ska med.. Det som inte kommer med det kommer inte med. That´s it! Jag tror vi överlever ändå;) haha.. Mamma & Pappa är på väg hit nu.. Är väl här vid 4 snåret skulle jag tro.
Kameran är nerpackad, såklart! Datorn & kameran är viktigast. Skulle gärna packa ned Rocky också.. Men han blir åksjuk så det är inte så kul! Men kommer att sakna sparveln.. Men han får det bra här hon svärpäronen. Så länge han får fräsht vatten så klagar han aldrig, vatten är hans liv.. ;)

Nu är det bara sängen som ska bäddas.. vad kommer next?:)


Skriver när jag är framme eller när jag är i bilen.


TRÖTT ROCKY!

Nästa: Härnösand!

Nu har jag,svärmos och Bagheera gått långpromenad. Skönt var det. Den är gjord, nu är det bara det tråkigaste kvar, PACKA! usch usch usch.. Kommer bli svårt att hitta alla saker, en ända stor röra med kläder.. Jimmy & jag lyckas alltid. Massor av kläder har vi som vi knappt håller koll på, men ändå ska vi ha mera:) Men finns det något bättre än att shoppa nya kläder? Nej!
Imorgon måste jag handla lite nytt smink och då brukar alltid något klädsplagg få hänga med i köpet.

Men ja, nu ska jag slå på Spotify och köra i gång med packningen!







I Morgon i morgon:)

Tittar på en kanonbra film på 6an, verkligen super bra. Strax är den nog slut. Efter filmen måste jag sova, annars kommer jag aldrig upp imorgon ;) haha.. Och dessa jävla pauser! Blir tokig:) Jimmy sover som en stock, vilket är kanon bra, han börjar 7 imorgon ist och slutar kl 16.00. Kommer iväg skapligare, eller ja, det beror ju på när mamma och pappa kommer upp hit till Kopparberg.. Skönt att kunna få sova lite i bilen.
Och stanna för att käka gör vi på vägen, Måste bli Sibylla, finns inget godare ju!


Men nu alla sömntutor, dax för sängen:)



Regn..

Nu öser det ner här i Kopparberg.. Såå trist med regn. Mörkt & dystert! Hoppas på finare väder i helgen, då blir det ju super trevligt:)
Det positiva med att det är mörkt och dystern är att man oftast får en grymt mysig film kväll :) Får se om det blir någon film ikväll. Nu går V64 på tv, men 14 miljonerna är redan spräckta!;) haha



Love is the answer..


Hun ♥


Ligger uppe i sängen och lyssnar på musik, ska strax börja packa lite, orken finns inte, men det måste göras.. Men packar inte allt nu, imorgon ska jag också packa lite.. Haha låter som att vi ska vara borta en månad;) Men så är det inte... Men det är alltid skönt att ha med sig lite extra. Måste städa lite också imorgon, så man kommer tillbaka och allt är fint och fixat :)
Har haft fint väder hela morgonen, men nu har det molnat på sig. Hoppas det inte kommer någe regn nu, då blir svärmor dyngsur som sitter på gräsklipparen utanför!
Lite kvavt är det också, undra om Åskan är på G?


Svärmor på vrål åket!


Good Morning...

Pigga och glada??Det är ialla fall jag! Vaknade skapligt idag, känns bra:) Ska inte alltid sova bort hela dagarna, det går ju inte. Planer för idag, ja, vet fortfarande inte. Vet iaf att jag ska börja med att slänga mig i duschen.
Har haft en otroligt märklig dröm i natt. Minns inte alla detaljer men någon gjorde sig illa ialla fall.
Imorgon åker vi, i morgon vid 18 tiden åker vi här i från Kopparberg.. Mamma & pappa vet ej när dem kommer upp hit och hämtar oss men dom kommer iaf så att det passar när jimmy kommer hem från jobbet.
Ska bli skoj, nog med att vi kommer upp på natten men då har man iallafall två hela dagar istället för att bara ha hela lördagen. Grillning och god dricka blir det på fredagen, ska bli mysigt för att en klump av resten av släkten kommer då också:)


Men nu måste jag hoppa in i duschen annars kommer jag aldrig in;P




Good Night..

Nu kan jag knappt hålla ögonen öppna. Dem vill stängas, och ja det ska dem få..
Problemet är bara det att när jag stänger av datorn och tv´n så är jag inte lika trött längre. Då ligger jag där och vrider och väder på mig! Alltid är det nått;)

Har i alla fall mina älsklingar brevid mig, Jimmy på ena sidan & Rocky på andra. Här ligger man, i en dubbelsäng, men ändå ligger alla på min sida? Hur kan det komma sig? Haha mina sötnosar!
Men dax för mig att blunda nu, hoppas att jag kan vakna upp till soligt och fint väder imorgon som jag verkligen inte gjorde i morse...



Film dax..

Sitter & kikar på någon film, verkar helt okej faktiskt. Är ganska pigg idag också, vilket känns jätteskönt! Har iaf varit en kanondag, tillbringat min tid med kameran och fått till några riktigt fina bilder som jag gillar starkt.
Morgondagen har jag absolut inga planer för. Får se får se..
Något brukar man alltid hitta på.
Men nu har jag verkligen hjärnsläpp och orkar inte skriva mer.. Filmen lockar!!



Pics..

Jag och svärmor var in till Kopparberg, kameran i topp! Kollade in kopparberg kyrkan också, som vi inte gjort under de halvåret som vi bott här. haha. Sveriges finaste kyrka, och ja det kan jag säga dirket, jättefin verkligen! Men ja, finare bilder blev det allt när vi åkte vidare..














Morrn..

Inte klivit upp ur sängen än.. Men känner mig relativt pigg idag, vilket känns underbart! Tråkigaste är när man tittar ut, då vill jag bara somna om igen... Vart fasen har sensommaren tagit vägen?? Nu är det höst, eller börjar ialla fall bli. Tråkigt..
Men men... idag ska jag ta mig ut och fota, känns som en riktigt bra idé. Så kan jag lägga ut dem senare:)
Men det är väl lika bra att man kliver upp  nu, har en katt som står och jamar och klänger på mig.

Kram




God natt..

Nu är det dax att sova, annars kommer jag inte upp i morgon.
Haft en skön dag och rullat på har den gjort. Imorgon blir det nog en spring eller gångtur på morgonen..
Men lova för mycket ska jag inte göra ;)
Har precis kollat på en bra film som man fick bli lite trött till så somna kommer jag definitivt att göra.
Jimmy ska upp och jobba så han ligger och sover så sött, mitt hjärta.
På torsdag kommer mams och paps upp & hämtar oss, saknar dem så att det gör ont! Alldeles för länge sen man var hemma nu. Men nu blir det ändring. Helgen härnösand, here we come! V 33, hem, spa. Underbart!
Fattas bara ett jobb, blir TOKIG!!!!!!!!


Natti Natti..


Kikar foton och video...

Kikar på video och bilder som svärföräldrarna tog när dem åkte hurtigruten. Jätte kul att se videon, strax ska vi se bilderna som dem tagit med deras nya kamera som dem köpte av mig! Säkert jättefina
Ikväll blir det nog sängen tidigt, det ska bli skönt, är så himla trött idag, och har varit det hela dagen..
Tre dagar kvar tills vi åker till Härnösand, ska bli kul!




P-p-p-photo..

Vaknade rätt så sent idag, halv 11.. Men det blev sent igår kväll!
Har kikat igenom helgens bilder som jag tagit med nya kameran. Jag bara älskar den!
Nedanför ser ni några.







Bilder


ROCKY


BAGHEERA

BAGHEERA

JIMMY

JIMMT OCH BAGHEERA

GÄSP, ROCKY

Börjar bli trött nu..

Sitter & pratar med kusin Viktoria! Var jätte länge sedan.
Men v 32 åker vi upp till Härnösand och då blir det till att träffa hela gänget. Vinkväll såklart! Måste bara få na att lära sig dricka vin, hur kan man inte? Det är en gåta! Men det ska nog inte bli några problem, visst?;)
Ska bli kul! Jimmy har lagt in om ledigt på fredagen så att mamma och pappa hämtar upp oss här i kopparberg vid 6-7 tiden så att vi är väl uppe mot natten. Men hellre det än att sitta i bilen på fredagen.. Nu får vi ju hela fredag och lördag.

Men nu hjärtan, nu ska jag sova! Hundvakt i morgon, svärföräldrarna åker ju.. Kommer hem på söndag.
Men bäst av allt är att Khim kommer torsdag förmiddag. Och åker hem Lördag. Och fredag blir det till att kamma hem nya kameran;)




RSS 2.0
Fotobloggar