Fredag imorgon!

Sitter & kikar på Idol nu. Har faktiskt inte gjort ett smack ikväll! Har haft lite ont i huvudet som sagt och då passade det bra att bara ta det lugnt. Nu har huvudvärken gått över så nu är jag fit for fight igen!
Har iallafall packat ner lite kläder som ska med över helgen. Ska också plocka fram mina arbetskläder tills imorgon. Börjar inte förren 11.00, såå skönt! Dock slutar jag 19. Men det gör inte så mycket. Ska ändå bara sitta i bil efter det.



Hemma

Då var man hemma efter en tripp till Falun. Intervjun gick bra, tror jag? Haha.. Det återstår att se imorgon eller i början utav nästa vecka :-) Går det åt skogen så har jag iaf redan ett men detta verkar bra! Får se får se..
Nu ska jag faktiskt lägga mig och vila ett tag. Mitt huvud vill explodera känns det som. Glömde mina solglasögon imorse när jag åkte och såklart var det stråååålande sol ute och jag hade solen i ögonen hela tiden. Då shisar jag så mycket att jag får ont i skallen, haha. Och nu undrar ni varför jag inte drar ner den dära grejen som ska skydda mot solen, men nu är det så att jag är så KORT att den inte hjälper, haha!

Nej nu vila en stund.



Torsdag

God morgon!

Gick upp vid 06:45 imorse men är faktiskt pigg så det känns skönt. Ska åka iväg om ett tag, ska som sagt till Falun på arbetsitervju idag. Hoppas på att det går bra men det återstår att se.
Imorgon är det jobb 11-19 och efter jobbet åker vi ner till Åker, till mamma och pappa. Lördagen ska vi iväg och se Jägarna2 & äta lite god middag ute. Ska bli skönt :)
Svärmor och svärfar kunde komma och titta till Rocky på lördag, tack så mycket! :)
Så det var ju bra, slipper vi bara åka framåt & tillbaka.


Men nu ska jag fixa i ordning det sista och sedan bege mig mot Falun!



Onsdag kväll!

Vi kom hem från Ludvika vid 19 snåret. Jimmy köpte ny jacka och nya skor. Precis det som jag hade kikat ut tidigare idag när jag var inne. Och självklart gillade han det! ;-)
Kikade runt lite och sen gick vi till Akropolis & käkade god Sovlaki.
Hämtade sedan ut mitt paket med mitt smink som kom idag. Tur att jag inte köpte nytt i Ludvika idag, som jag skulle göra. Eller tur & tur, alltid bra att ha på lager annars, haha!


13:57

Halloj!

Kom hem för ungefär två timmar sedan. Allt gick bra & på stan hittade jag lite smått & gott! Lite dekorations prylar, en stekpanna och en stamp. Lite nytt som behövdes. Eller ja, behövdes och behövdes.. Men lite nytt är alltid trevligt :-) Tog med subway macka hem så Jimmy fick en halva till lunch ;) Det är ju bara så gott!
Vi ska dock in igen efter att Jimmy slutat jobbet. Ska kika på en jacka och ett par skor som jag hittade till Jimmy.
Handla lite käk osv också.



Min otroligt vackra nya stekpanna, haha!!

Morrn morrn..

Är helt klar för att åka in till stan, men klockan är bara halv 9. Ska inte vara där förren kl 10.00.
Men såklart var jag tvungen att skjutsa Jimmy till jobbet halv 8 eftersom jag ska ha bilen. Så med andra ord gick jag upp en timma tidigare. Imorgon blir det samma visa igen.
Som sagt blir det till att kika runt lite efter mötet, hoppas på att hitta något vettigt! Ska se om jag hittar något bra puder. Osäkert eftersom jag alltid beställer ett speciellt. Dock beställde jag ett annat i början av förra veckan (eller om det var slutet av förrförra) & självklart har det inte kommit ännu. Vissa butiker ska man bara inte beställa ifrån online. 
Men så kan det vara.



Mina fina killar lite halvtrötta?? :)



:-)

Nu har jag slagit mig ner i soffan framför en skön brasa :) Alla tre ligger och trängs i soffan, haha. 
Imorgon ska jag in till Ludvika på möte kl 10. Så efter det ska jag nog kika runt lite. Boka frissatid & leta efter en mössa som jag baaara vill ha! Får bli lite lunch på Subway! Det var länge sen.. Så gott!

På torsdag klockan 10.00 ska jag vara i Falun på intervju & fredag blir det jobba 11-19.00 .. Fullt upp med andra ord, skönt!


Puuuhh..

Har precis duschat. Har klippt gräsmattan och saaaaatan vad segt det gick.. Det var ju som jag sa Jätteblött i gräset så klipparn ville inte precis som jag ville. Men det gick bra.. Eller ja när det var klart så var det skönt, haha! Men nu är det gjort.

Ska ställa mig och laga lite mat nu, blir egna biffar med potatismos, gött!
Efter maten ska jag hänga upp tvätten och sen bara dö i soffan, tror jag?



Tisdag.

God morgon..


Eller ja, jag knatade upp halv 9. Slog på ett avsnitt på datorn och kikade på. Skönt att ligga kvar i sängen och bara slappa =) Tänkte ut och klippa grästet i dag, men än blir det inte eftersom det är dyngsurt! Regnat hela natten antar jag? Får bli senare eller i morgon. Beror på ;)
Finns mycket annat som ska fixas också. Får ta en sak i taget. Börjar nog med att trycka i lite tvätt i maskinen och dra på den, sen städa undan lite.
En springtur skulle jag vilja klämma in men får se om suget finns kvar sen, haha! Måste ju inviga nya träningskläderna..;)



Yesss..

Hämtat träningskläderna och allt passade perfekt, så det var ju kanon!


Flumbild

:-)

Har inte gjort speciellt mycket under denna dag faktiskt.. inte ännu iallafall. Fixar en del papper osv.. och det tog sin tid. Nu slog jag på ett program som jag ska se. Lagom till Jimmy kommer hem då vi ska proppa i oss lite tacogratäng med sallad. Gott!

Hoppades på att våra träningskläder skulle ha kommit idag så att vi skulle få hämta ut det. Men ingen SMS avisering har jag fått! Kan dock komma lite senare.. Hoppas verkligen! Sen ska ett till paket komma, borde också komma om någon dag.




Älskar dig!


Måndag måndag måndag!

Helgen har varit bra med fint väder! och dålig uppdatering.. som vanligt undet helgerna, haha!
I fredags jobbade jag och kom hem vid 7 snåret så då tog vi det bara lugnt. I lördags åkte vi till svärföräldrarna då svärmor fyllde år. Grattis igen! :-)
Igår var vi ute och fixade en drös med ved osv.

Och idag är det måndag igen, dock har min måndag börjat väldigt bra. Fick ett samtal, (samma som ringde i fredags). Från ett jobb. Så på torsdag kl 10:00 är det dax för ytterligare en arbetsintervju i Falun. Dock är inte jobbet där, bara kontoret! Jobbet är i Ludvika. Så skönt!

Så det är bara att vänta in Torsdagen och hålla tummarna :)



fredag kväll!

Kom hem vid ca halv 7.. Fick kanongod mat utav min underbaring. Soffläge efter det.. lite Idol & film.
Nu är jag kanontrött, ska sova efter att jag skrivit detta inlägg.
Men hela min första dag gick kanonbra. Det var faktiskt kul också! Så det kändes bra. Under dagen hade jag missade samtal.. kikade upp det när jag kom hem och det var i från ett annat jobb som jag sökt. 3 missade och tyvärr fick jag inte tag på personen efter att jag hade slutat, lämnade dock ett meddelande så på måndag får jag förhoppningsvis ett samtal igen, eller så får jag ringa upp.. Och det var ifrån ett väldigt roligt jobb det med!
Får se vad som händer och sker!

Nu ska jag sova! God natt =)


2008


Det går suveränt idag, skönt att det går b...

mms_img54303 (MMS)

Det går suveränt idag, skönt att det går bra första dagen redan :-) Lunchen är slut så jag ska kila tillbaks. 4 timmar kvar sen bär det av hemåt för att ta helg:-) ett glas vin framför tvn med världens bästa sitter inte fel! Myyyys.. Nej ni nu är det dax att återgå till det viktiga!


God morgon Fredag!

God morgon!
Nu är jag klar för att åka iväg till jobbet.. Eller ja jag åker vid halv 9. Skapligt pigg faktiskt. Knatade upp vid 06:45, så det var ju inte så farligt =) Sovit såå bra i natt!
Uppdaterar från mobilen under lunchen, endast då det finns tillfälle.
Sen när jag kommer hem så tar vi helg!

Ha en bra dag alla!


Sego..

Nu vart jag lite seg.. Rocky & jag ligger och vilar lite.. Men snart kommer Jimmy hem och då ska vi äta lite. Inte ätit ett smack idag, behövs nog om jag ska få tillbaks lite energi!
Vill att det ska vara nästa vecka nu så att jag får hämta ut mina nya träningskläder, och Jimmys skor & byxor.
Få inviga dom med en springtur på direkten såklart! ;-)

Nu ska jag gå ut och kika i fall tvätten är torr & om den ens hänger kvar, det är ju stoooorm ute! ;-) Haha!
Hoppas det är torrt för allt jag ska ha på mig i morgon är tvättat, smart jag är och inte tvättade det igår!
Jaja är det inte det så tar jag något annat från smarriga garderoberna!





Torsdag,

Har precis checkat av allting till imorgon då jag ska iväg och jobba första dagen för Caliptus. Nu ska jag bara plocka fram kläderna tills imorgon. Sen är jag fit for fight!

Idag ska jag städa lite tänkte jag. Har dock ont i ryggen, måste ha legat knasigt igår natt! Men det hindrar mig inte, haha. Här ska bli rent & fräscht. Inte för att det är speciellt smutsigt, men det kan ju bara bli renare, visst?
Men först slänga i lite tvätt i maskin och köra den, det är fint väder ute så att det passar perfekt då jag kan hänga ut tvätten. Torr på nolltid!

Såå det är väl lika bra att sätta igång.



Onsdag.

Lite sen uppdatering idag men har setat och fixat med en hel drös papper. Fick hem lite saker från jobbet som skulle skrivas på osv osv..
Men nu är det isatt i pärmen. Ordning & reda på fre.. nej onsdag!

Ska fixa till lite käk strax, chiliconcarne.. Mums.. Dock äter jag utan bönor. Vi får göra två olika för Jimmy vill ha med bönor i och inte jag. Jag vill istället ha en liter HOT chilisås i. Nej, överdrivet men mycket ska det vara. Måste ju vara smak på det man äter. Smaklöst = uueeek!


Bild från Thailand 2011..

Tisdagkväll!

Precis klickat hem lite smått & gott till mig och Jimmy. Tränings tights & träningstopp till mig, löparskor samt träningsbyxor till älskling! Förbereder oss med lite nytt & fräscht till all träning i vinter.
Och äntligen hittade jag såna tränings tights som jag ville ha, på pricken!
Dessa nedanför.

UNDER ARMOUR W CG DRAFT TIGHTS




Annars så har jag inte gjort så mycket. Stoppade i oss lite mat & tog en dusch och nu blir det soffläge. Skönt!

Fick ett samtal när jag stod och lagade mat som var ganska roligt. Som sagt så fick jag jobbet idag och skulle inte börja jobba förren 30/9 (alltså nästa fredag). Men så blev det inte. Jag fick frågan om jag ville börja jobba redan på fredag. Alltså nu på fredag. De behövdes och självklart var mitt svar Ja, of course! Så det kändes ju kanon! Så på fredag då jävlar! Vansbro here I come!





Musik och soffhäng..

Ja precis som rubriken säger. Myser i soffan och dunkar musik, bara njuter utav mina dagar som varit! Nu är det bara blicka framåt och inte se bakåt någonting.
Har faktiskt inte gjort ett smack efter arbetsintervjun idag, bara tagit det lugnt (med morgonrocken på HELA dagen, haha ) ! Ska börja med maten om en timma, slänga ihop lite kött, potatis i ugnen med pepparsås.. Gött!
Sen går jag tillbaka till soffhänget och ska klura fram något att hitta på imorgon? Ska nog kika med Jimmy om han behöver bilen imorgon, annars kanske jag kan ta en sväng in till Ludvika. Kika lite & se om jag hittar något skoj =)








Jaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag fick jobbet!!!! Så jävla glad, ursäkta språket, men så är det! Känns så underbart bra.
Kan med andra ord inte bli en bättre vecka. Så om 10 dagar börjar jag.



Jag tror att vinden har vänt.


Uppdaterar mer senare.



Jag kan bara inte tro det..

Fick ett roligt samtal idag.. Arbetsintervju imorgon! Har jag någon turperiod nu? Det verkar verkligen så.

Det ska bli intressant och roligt att se hur det går imorgon då. Det lät väldigt positivt bara idag när hon ringde. Jag håller alla min tummar och tår för att det går bra.

Är väldigt glad! väldigt....



Måndag!

God morgon. Då var det en ny vecka med nya möjligheter.

Då var det måndag igen också. Känner mig fortfarande väldigt glad över min lyckohelg så att säga.
Vet dock inte riktigt vad jag ska hitta på nu, det regnar massor ute och är helt grått så gräsmattan kan jag inte klippa. Det får bli i morgon om det är uppehåll.
Men nu kikar jag på lite olika inrednings sidor, lite tips osv, alltid hittar man något som är intressant!
Jag tror jag fortsätter med det, för idag känns det som en "slapparmåndag".
Dock lite sugen på att ta en tripp till Ludvika sen.. Får se vad jag bestämmer mig för :)



Lycko helg!!!

Helgen skulle vi tillbringa hemma. Men så blev det inte. Igår åkte vi ner till mina föräldrar och överraskade dom. Dom hade inte en aning om att vi skulle komma ner :)
Min älskade bror och sandra var där också så det var jättekul att vi kunde ha en lördag och halv söndag tillsammans! Så lördag kvällen blev verkligen toppen med allihopa!
Nu kommer vi till en ännu trevlig sak..

Jag gjorde en rad på topptipset i lördags innan vi åkte ner. Tänkte inte alls mer på den under kvällen.
Imorse när vi kikade på film med hemma hos mamma & pappa med hela gänget så kom tanken upp att jag skulle gå in och titta om raden satt eller inte.. trött och dann...
Stort jubel vart det när jag loggade in på mitt Svenskaspelkonto!  8500 kronor hade jag vunnit!! WIIIIIIHOOO!! Jag satte raden & min söndag blev en suuupersöndag!

Såå.. nu njuter jag här hemma i soffan. Mätt & belåten också.

Tack för denna söndag, haha!



Härlig fredag!

har målat färdigt utemöblerna idag, & så vitt och fint det blev (:
När Jimmy kom hem åkte vi & handla lite smått.. och nu är hackelbackspotatisen i ugnen & strax ska vi börja steka entrecot. God fredagsmat!
Eftermaten så skulle jag tro att det blir matkoma, haha nej då! Då ska vi börja och fixa ute lite. Veden ska fixas & rummet brevid garaget ska tömmas på kartonger så att vi får in utemöblerna där under vintern :)

Underbart väder iallafall, kanon skönt! Lika bra att passa på att vara ute då.. Veckan som varit har det verkligen regnat stup i ett & blåsten har varit ENORM!



God morgon Fredag!

Uppdaterade inte igår då jag var med svärmor i Hudiksvall, åkte klockan 8 och kom hem runt 19 tiden. Och då var jag trött! haha.
Var iallafall och kikade på hundvalpar. Svärföräldrarna ska köpa en till och igår bestämdes det vilken.
Alla var jättesöta och gulliga.
Sprang runt och lekte vilda westen och stutsa runt! haha.


Lite bilder på alla valpar.








Här är bilder på den "utvalde" ;)








Video på alla valparna.


God natt!

Nu är det snart dags att slumra.. Galet trött!
Ska kika klart på efterlyst först!
Någon mer än jag som tyckte bonde söker fru var ganska så pinsamt idag? Usch, kunde inte kolla på tvn när dom hade dessa 5 minuters "träffarna". Så skämmande, haha!
Förstår inte riktigt varför man ska vara med om man är så blyg? Dock roligt OCH pinsamt för alla tittare.

Så kan det vara. Nu slutar snart Efterlyst och jag ska gosa ner mig under mitt otroligt härliga täcke!

Natti Natti.


:)

Var ute & skojsa lite med Rocky när han var kanonbusig, haha. Men slutade med att han tog en handske och stack in i buskarna utanför tomten.. Han ville nog att en själv också skulle slänga sig in där, men nej nej.. så roligt ska vi inte ha det!








14e September

Åkte en sväng till Ludvika förrut, men nu har jag varit hemma ca en halvtimma.
Jätteskönt att det äntligen är sol ute, blåser dock. Men man får vara nöjd för det lilla sig.
Det är ganska varmt så jag klagar ej.
Funderar om jag ska sätta på mig målarkläderna och måla klart där ute? Känner mig dock ganska seg i huvudet.. Blåsten rensade hela hjärnan känns det som :)
Men men, vad gör det.. vill verkligen bli klar så klart att jag ska dona med det !



varm oboy ..

Lite varm oboy med grädde gör susen såhär framför Idol (:




(mobilkort)

As sure as night is dark and day is light ...

Ligger i soffan & kikar på tv och värmer mig med mitt sköna täcke & tänd brasa :) Det är väll det som är positivt med hösten.. Mysiga innekvällar.
Dock får det inte bli för ofta, för då tränger rastlösheten på mig :)
Men idag skulle jag kunna "begrava" mig här under!



...

Haft en otroligt boring dag idag då jag inte kunnat målat klart utemöblerna eller kommit på något annat att göra. Strax ska jag ställa mig framför spisen.. Idag får det bli potatismos.. muuums! 
Låter som att huset ska blåsa iväg ibland då det fortfarande är "storm" ute. Nästan så att man själv blåser bort ute..
Nej riktigt så illa är det inte ;)
Imorgon eller på Torsdag blir det en sväng in till Ludvika. Väntar på ett mail så därför vet jag inte riktigt vilken dag. Och.. jag hoppas innerligt att det blir fint väder imorgon (eller åtminstånde inge blåst & regn) så att jag kan fixa klart möblerna och det!
Så ja, så "rolig" dag har jag haft idag.. då jag enbart planerat vad jag ska göra kommande dagar!



Ge mig sol!

Storm!

Det har varit storm hela natten.. eller ja, kanske inte storm och storm. Blåsten är hårdare än sten och regnet slutar aldrig komma ner! Skit tråkigt med andra ord.
Jag skulle ju måla klart idag men det blåser en massa skit mot det jag målar så jag vet ej hur jag ska göra nu?
Hatar att inte göra färdigt det som är påbörjat, och det finns inget tråkigare än att bara sitta still & inte göra ett skit.
Antingen måste jag hitta på något annat att pyssla med eller så får jag se om blåsten avtar & sedan gå ut för att måla klart.
I am so bored!




Dagens göra

Började ta bort den gamla färgen på soffan till den vita utegruppen vi har på framsidan. stålbårste, skrapa, sandpapper, och målarfärg, sen var det fit for fight!
Fick gruppen igår utav svärföräldrarna, tack tack! (:
Soffan till det var det enda som behövde fräschas till lite extra.. dock ska allt målas.
Men idag fixade jag till soffan och en stol, imorgon blir resten.







Såhär ser det ut nu, men imorgon blir allt färdigmålat och då kommer ny bild!

Helgen i bilder





Helgen!

Helgen har varit kanon bra med fint väder, fiske, god mat & älskade mamma och pappa här.

Fisket förlorade jag & mamma mot killarna.. men vi "gjorde" oss ;) Vi ville inte spöa skiten ur dom med massor utav fisk så vinsten gav vi till dom.. haha eller inte.
Nej men vi har haft kanondagar.
Idag är det soffläge, har varit det mestadels av dagen. Mycket skönt faktiskt! Pissväder ute, riktigt höstväder. Vill inte ha höst..

Lite bilder kommer upp på bloggen i kväll eller imorgon..

Några mobilkort..


Fredag

God morgon fredag =)

Jag börjar morgonen med att slå på spotify. Tracy Chapman - fast car spelas. Den är så skönt såhär på morgonen :-)

Jag blir TOKIG på Jimmys klocka som han har brevid sängen. Ibland går den som den ska och vissa nätter går den mycket snabbare! Så det kan skilja en halvtimma eller upp mot två timmar. Så när den är 8 kan det stå 09:47 på den. Jimmy har dock inte gjort något åt det förutom att ställa om den på kvällen innan vi går & lägger oss. Men under natten hinner den ändras och klockan ringer tidigare på morgonen så vissa mornar har jimmy kommit mycket tidigare till jobbet för denna irreterande klocka. Haha..
Jag vaknade 10:15 (på Jimmys klocka) så då tänkte jag att jag självklart ska gå upp! Sätter på datorn för att kika lite, jo vad fan är klockan? 08:32!!!!!

Åh, blir ju bara less, hur kan den fungera ibland helt utan problem och nästan varannan dag går det för snabbt? Är det batteriet borde den knasa sig hela tiden ju ;)


God natt!

Hann gå in i köket & tillbaka och vilka hade då "tagit över" hela soffan?
Fick nöja mig med en fåtölj, men det passade så bra det med. Kanske för att vi gick och la oss 10 minuter efter :-)

Mina fina ♥

(mobilkort)

(:

Det som inte dödar en blir man starkare av.


En rubik som innehåller noll..

Fixat mig i ordning precis. Strax in till Ludvika för att handla och lite så. Fylla upp kylen lite :)
Idag har jag för det mesta bara tagit det lugnt och fixat här hemma, precis som planerna var.
Letat efter en speciell lampa som jag vill ha stående i ett hörn i vardagsrummet men hittar den verkligen Ingenstans.. Ska kika lite mer efter en sådan ikväll. Skulle vara sjukt snyggt mot den nymålade väggen. Det är en rottinglampa i ljusfärg, dock inte vit!

Tänk om man kunde inreda allt man vill på en gång.. Det bara kliiiiiiar i fingrarna, haha..



Torsdag

Det är redan Torsdag, veckan har bara rusat förbi!

Sitter och lyssnar på musik och bara tar det lugnt.. Ganska skönt faktiskt! Ska strax städa och tvätta lite. Senare ska vi iväg och handla lite osv.
Det känns verkligen att hösten har kommit, så kallt i luften ute nu och molnigt hela tiden, skit boring. I helgen har dom dock lovat lite finare och varmare vilket bara är bra eftersom vi ska ut och fiska hela lördagen. Sen ska man dock inte lite på vädret, lovar dom sol så blir det regn.. haha, negativ? nej nej.. Förstår verkligen att smhi har fått mycket klagomål denna sommar, mer fel än rätt har de lyckas skrapa ihop när det gäller vädret! Usch..



What we see is not always what we thought


Behöver lite hjälp tack!!

En del ser min blogg lite konstigt. De flesta som gör de använder sig utav Explorer. Själv använder jag Mozilla och där ser bloggen ut som den ska. Men inte för vissa som använder explorer som sagt!

Hur ser NI min blogg? Alt 1 eller 2 ?




1. Som det ska se ut med vita fältet på vänster sida.

2. Som en del ser med Explorer, FEL!




Hjälp gärna så att jag kan rätta till problemet! :)


You alw...

You always want to see the light ...




Onsdag

Då var det onsdag och halva veckan har gått.
Snart fredag & då kommer mamma och pappa upp till oss, very fun!
Lördagen blir en heldag med äldelfiske, ska bli mysigt om vädret tillåter.


Jag har inte riktigt kommit på något som jag kan göra idag. Fortsätta med målningen på verandan går ej, eftersom det regnar ute titt som tätt! Har inte lust att måla och sedan rinner skiten av.. Nej nej..
Kanske ska ta tag i det lilla bordet i vardagsrummet? Vet dock inte om jag ska måla det mörkt eller vitt? Hmm får klura ut något bra.



Filmtajm.

Har hoppat in till sängen för att slå på en film som man kan somna till. Är otroligt trött så kommer somna som en stock. Imorgon får vi se vad jag hittar på :) Något roligt lyckas jag nog hitta på, lite målande kanske?

God natt och sov gott nu :)

Vardagsrummet..

Idag har jag målat om i vardagsrummet, en fondvägg. Jättenöjd och det blev kanonfint :) Nöjd!

Så här kommer lite för- och efter bilder




FÖRE:



Måling pågår.





KLART!





Dock inte torkat riktigt på en del ställen så därför kan det se lite mörkt ut på vissa ställen :)
Men det är brun med lite vinrött i! Kanonsnygg!

Måla måla ...

Det är så skönt när man verkligen ser skillnad och allt blir så snyggt och fräscht!

Har precis tagit mig en dusch efter att ha målat massor på verandan på framsidan. Nu väntar jag på Jimmy som kommer hem vilken minut som helst. Ska in till Colorama för att köpa nytt spackel och målarfärg. Ska börja måla fondvägg i vardagsrummet. Blir mörk fondvägg och resten i någon matchande färg.
Så jag ska väll slänga på mig skorna och göra mig redo..


Måndag

God Morgon!
Har varit vaken ett tag.
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Är otroligt sugen på att måla fondvägg i vardagsrummet, men då måste jag antingen ta bilen när Jimmy har lunch, eller att vi åker när han slutat! Hittat jätte snygga färger till fondväggen och resternade väggar i v-rummet. Kommer att bli såå snyggt!
Då har jag något att göra, som också är kul att dona med :)

I helgen kommer mamma & pappa hit, so fun! Skulle ju vara kul om jag hann bli klar tills dess. Därför vill jag iväg och handla det idag. Men jag får se, se vad Jimmy tycker.


Söndag!

Haft en kanon söndag, eller ja, den är inte slut ännu men av de som gått utav denna dag. Målat en del på verandan (på framsidan), klippt gräset, tvättat, åkte och slängde lite saker som skulle iväg & nu är det matlagning som gäller. Vi har med andra ord fått massor gjort idag :) Skönt! Efter maten blir det faktiskt soffläge, tror jag iallafall? Man vet ju aldrig!

I fredags åkte vi hem till svärföräldrarna i fredags och sov över till lördagen. Det var trevligt! På lördagen åkte vi och tränade med Bagheera, eller ja Stephan & Jimmy gjorde.. medans jag tog lite bilder på Baggelito. Har dock inte fört över bilderna på datorn så kan inte lägga in några nu.
Kom hem igår och jag hade planerat att jag skulle målat lite ute men icke sa nicke.. Såg ut som att det skulle börja regna hela dagen så jag lät penslarna vila tills idag ;)




Kväll!

Det har varit något knas på blogg.se idag så att mitt tidigare inlägg har man inte kunnat se förren nu.

Vi har iallafall eldat och så i några timmar nu så nu fryser jag inte, vilket är kanonskönt! Har varit småkall hela dagen. Till Robinson får det bli en kopp varm oboy. Det gör susen =)
Känner mig fortfarande hängig och halsen har blivit värre. Har dock inte haft feber på hela dagen vad jag känt. Får se nu mot kvällen om det kryper fram igen, hoppas inte!

Ska gosa ner mig med Jimmy och bara kika på tv, känns som att det behövs.




Tors.

Min natt har varit katastrof, kokade i hela kroppen och sedan frös jag i omgångar.

Men så är det. Har varit ute och försökt sola, men det kanske inte är så smart när jag har feber? haha, eller nu har jag nog inte feber men känner i kroppen att det inte är som det ska. Hoppas verkligen att jag får sova i natt!
Skulle vilja ändra och trixa lite i min walk in closet men det får jag göra i helgen om jag känner mig bättre då. Har en hel drös att fixa i helgen så jag vill verkligen känna mig bättre.



RSS 2.0
Fotobloggar