Hemma en sväng.

Åkte hem en sväng för när jag kom till Grangärde och skulle jobba så hade leveransen inte kommit än så jag tog en tripp hem. Väntar nu på ett samtal som gärna kan få komma just nuuuu.. Så jag kan åka tillbaka och jobba klart.
Lite små seg efter att ha gått upp 05:30 imorse. Vart inte klar i Ludvika/gonäs förren vid halv 12 tror jag att klockan var.
Dagen vart inte så hektisk som jag trodde (kan vara för att jag inte hade en butik som jag skulle haft). Men tar det imorgon. Kanske tur att den inte var så hektisk, för morgondagen vill jag inte ens tänka på hur den kommer att bli. Bläsh! Men men.. så kan det va :D
Nu ska jag fortsätta min väntan på samtalet!

Ha en fortsatt bra dag (:



Söndagkväll

Eller kväll & kväll.. Känns som att det är det.. Helt förvirrad i kolan efter klockomställningen! ;)

Är jättetrött fortfarande, vet inte varför.. Skyller på att det är söndag(: Vi har varit bänkade i soffan större delen utav dagen. Förutom imorse då vi var iväg och fiskade. Känner mig skit lat verkligen.. Tur att jag rör mig konstant under alla arbetsdagar;)
En springtur var planerad i helgen, både igår & idag men inte fan blev det av! Men men, imorgon är det måndag och då sätts träning & arbete igång igen ;) skönt skönt!



Någon som är Helfokuserad I datorn? Think so..


Söndag

Vaknade vid 7 eller 8.. Hade inte riktigt någon koll då en del klockor stod på 8 och en del andra på 7.. Haha, förvirrad när inte alla klockor är tillbaka ställda en timma. Men nu är det i sin ordning!

Åkte iväg & fiskade imorse. Någon timma blev det iaf. Var skönt att komma ut ett tag (: började dock regna vid 11 snåret så då åkte vi hem. Jimmy fick en firre.. En fin en. Så vi kom inte hem tomhänta i alla fall.

Nu ska jag kika om det går en bra film som jag kan slumra lite till :)


Lördagkväll!

Sitter och kikar på en film nu, ska strax stänga ner datorn och lägga mig under filten och mysa (:
Som sagt haft en kanon bra lördag med mitt hjärta!

Ännu bättre är att vi planerat Nyår i Härnösand. Kommer att bli härligt med trevligt sällskap, så vi bosätter oss troligtvis där över nyårshelgen. Det kommer att bli kanon! :) - med Viktoria, Micke & lillpojken!






16:10

Nu är det dags att börja med lite käk, grillspätt med klyftisar! Mums. Mys lördag så att det skriker om det & det är underbart. Hunnit med massor idag vilket känns kanon :)

Fotboll går på tv & jimmy&jag har tänkt att vi skulle vinna maaassor ;) haha det återstår att se!


Lördag

Vilken skön lördag. Iallafall så dagen har börjat. Vi har tvättat av sommardäcken, plockat undan utemöblerna, fixat bort resten utav uteblommorna.. Placerat om murgrönan som hängt ute. Den har fått en plats här inne i fönstret på övervåningen:) kanonfint blev det tillsammans med ett vinställ..

Nu ska älskling & jag slå oss ner för att kika på V75 ;) haha..


Här en bild på det som fixades i fönstret!


Fredagsmyys

Ligger & kikar på tv med Älskling & självklart Rocky (: Ska strax tända en mysig brasa i kamin. :)
Blir till att kika på Idol kväll & bara ha det mysigt.
Nu är det Dags för freeedagsmyyyyyys.. Lalala.

Skulle vilja se någon bra film ikväll. Vet bara inte vilken? Sätt så otroligt många.. Några förslag på bra filmer? Gamla som nya. Spelar ingen roll! :)


=)

Har precis stoppat i oss lite mat, tacogratäng.. Göttgött!
Nu blir det lite "efterrätt".. LysMelk! Favvogodisen såklart. När man väl äter godis, som inte är speciellt ofta, haha.
Fast att jag jobbar med godis. Blir dock inte det minsta sugen under jobbtid då man håller på med det så mycket.

Men idag fick en låda utav både min & Jimmys favoriter följa med hem. Det är trots allt fredag ;)


Frreeedag!

Då var min jobbardag slut. Känns som att jag jobbat skit länge, men har setat i bilen en hel del under min arbetsdag idag. Började i Borlänge i morse, vidare till Ludvika och sist till Smedjebacken och sen hem. Olika ställen hela dagen med andra ord. Men det har gått bra.
Meeen, det ska bli fruktansvärt skönt med helg nu & få tillbringa en hel helg med min underbaring. Ska inte röra mig en meter från älskade tomten.. ska inte åka bil en meter iallafall, haha för det är jag trött på nu, haha :) Eller jo, kanske.. beror på om jag behöver jobba något på lördag. Full ös nu runt halloween så jag är redo. För övrigt så ska det bli skönt att vara Hemma.

Juste, strax ska jag sätta mig i bilen för att hämta Jimmy.
Vi hörs.. Ha en super härlig fredag.. det ska i alla fall jag ha!






God natt

Då var det dags att lägga sig och titta på en film i sängen. Skönt att somna till (:

Blev otroligt sugen på sommaren nu när jag tittat på robinson, sol & värme. Snacka om att längta, meeen det är lååångt ifrån. Ska överleva den hemska vintern först! Bara dra på sig alla varma kläder och se framåt.. Fram mot sommaren!!


Torsdag

Jaha, då var det torsdag.
En härlig dag med jobb på min (egentligen) lediga dag. Men jag klagar inte ;) hehe. Började i morse med grangärde sen vidare till Borlänge där timmarna bara flög iväg. Kom hem & tog en tripp & handlade lite.. Matlagning efter det då vi gjorde ryggbiff, klyftisar & pepparsås.

Strax börjar Robinson som vi ska glo på. Lagom att titta på denna kväll (: slutar lagom till läggdax. Vet inte riktigt ännu hur min dag blir imorgon. Börjar iallafall i Ludvika med Jennie. En urtrevlig tjej som jag jobbar med på en del ställen. Dock kan det bli så att jag måste in o jobba i Borlänge imorgon med, om det behövs hjälp som idag! Det återstår att se :) vilket som så blir det bra!

Men nu börjar Robinson så nu ska jag kika lite på det.


Kväll

Fick precis samtal som ledde till att jag ska jobba massor imorgon. Ska hjälpa en tjej med butiker i Borlänge då en blev sjuk. Men jag tackar bara för det ;)
Blir först grangärde innan jag åker över till Borlänge.

Såå strax gosa ner under täcket & sedan göra det tråkiga - ställa klockan på 05:30.. That's life!

God natt!


Lite bilder från idag då jag & hjärtat var iväg på en liten fisketur.

 


mobilkort


Åh Galet!

Så trött på internet som vi har.. Det hakar upp sig och stängs av stup i ett, iallafall nu på senaste tiden.
Bredbandsbolaget, tummen ner! I alla fall här.

Vid 4 tiden åkte jag & älskling iväg för att fiska. Han ville ut en sväng så då följde jag med.
Var upp till jättefina och mysiga sjöar.
Kom hem vid 18 snåret. Ställde oss och lagade lite mat :)
Nu blir det soffan.

Rensade en hel drös med bilder på min externa och datorn igår, shit säger jag bara. Helt otroligt vad bilder man har. Nu har jag dock rensat bort några tusen. Har nu exakt "bara" 28 861 kvar på min externa. Nu är det bara föra över alla nya bilder från 2011 till den också. Från datorn alltså! Shit, undra hur många externa jag kommer att behöva i slutändan. Det blir nog en del om inte det kommer ut någon med "no stop" minne.. haha.


Kväller!

Sååå trötter kan jag lova. Har sovit en sväng i soffan, jätte skönt! Jimmy somnade också.
Är fortfarande trött så ska hoppa in till sängen & lägga mig. Vakna pigg imorgon och köra på en ny dag med nya möjligheter.
Hörde på vädret att vintern "skjuts upp", att det blir några varma dagar framöver.. eller ja varmare iallafall. 8-10 grader, bara tacka och ta emot.. Får gärna vara så mycket längre också. Så jag håller tummarna för lite sol imorgon, det skulle inte alls sitta fel. 
Jag ska starta morgondagen med en springtur, ska bli skönt! Sen så är det bara starta resten utav dagen..

Men nu är det dax för mig att dyka ner under mitt täcke.

God Natt!




Hemma

Hemma nu, varit lite halv seg hela dagen även jag fick sova 1 1/2 timma längre, men det har gått bra idag med:)
Ska strax hämta Jimmy sen blir det lite chili con carne till middag. UTAN bönor, haha.. Eller ja, iaf för mig ;)

Efter maten blir det matkoma & ta det lugnt i think. Ska bli skönt att bara ta det lugnt hemma ihelgen. Stoppa in utemöblerna i garaget & fixa in lite mer... Förbereder för den kalla vintern!!


Ojoj

Här var det dött som i graven ;-)

I helgen har vi haft mamma & pappa här. Haft super trevligt! Shopping, fiske, god mat & spel.. Kan ju inte bli så mkt bättre (:
& det kan väll vara anledningen till dålig uppdatering! Haha..

Idag är jag super trött.. Jobbat. Drog vid 06:30 imorse, skapligt trött, japp!! Men det är skönt att börja tidigt ändå .. Skönt att få välja själv ;) kom hem vid 17 snåret. Och då beställde vi pizza. Det var gott, extra gott när man inte ätit ett smack på hela dagen.

Ikväll ska jag baaara trötta mig i soffan.. Kör på lite sovmorgon imorgon. Halv 9 i Grängesberg låter bra ;)



Så ja..

Bilen är hämtad & vi är hemma :-)
Nu är det bara att invänta Robinson & efter det är det dax att sova för imorgon är det dax att kliva upp tidigt & dra sig iväg till jobbet.
Idag kom en liten present till Jimmy hem som jag köpt eftersom vi firade 4 år i tisdags. Dock drog leveransen ut lite så den kom idag! Han fick en Gucci parfym som luktar supergott ;) det är tur att jag får sniffa på honom varje dag.. ;-)

Nej, dags att tända lite ljus.. Köpte några skitljus så får se om dom duger, haha.


Myyys

Myser lite framför brasan. Nu blir det såå skönt här inne:-) varmt & gosigt!

Skulle ut & fixa lite men icke, har ingen större lust nu när det började regna. Så då blev det mys inne istället :-)

Mina ljus är dock slut så jag hoppas min käre mor & far har med sug något paket ljus när dom kommer imorgon ;-)
Det ska nämligen vara Ikea ljus, absolut dom bästa som brinner grymt länge! Alla andra skitljus håller ju knappt 3 timmar.. ;-) Ska det va så ska det.

Nej nu blir det en kopp varm choklad & mys!


Burr!!

Gick upp vid halv 7 imorse då vi skulle åka in med bilen till Ludvika, & Shit vad kallt det var! Höll på att frysa ihjäl..
Okej, riktigt så var det kanske inte. MEN, skrapa bilarna fick vi göra & jag insåg verkligen ( för femhundratolvfte gången ) hur boring det kommer att bli med vinter & snö. Putsa bort tio ton snö som kommit på bilen över natten & skrapa som en tok..

Eller ja, riktigt så illa blir det kanske inte heller eftersom då står den ju i garaget.. Haha! Men jag skulle kunna nämna hundra andra saker som är nackdelar med snö.... Bl.a. Skottning :(


Jaja, nu är jag hemma igen & har krypt ner under mitt varma täcke;-)


Onsdag.

Det är så tråkigt väder ute så jag håller mig inne idag på min lediga dag.
Igår vart det mycket jobb och det var skönt att få sova ut idag, dock vaknar jag alltid ganska tidigt, men det är skönt att få ligga kvar i sängen och dra sig bara.

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Ska fixa lite papper osv. Sätta in allt i pärmen. Dock så måste jag köpa en ny pärm för min är riktigt full nu, haha. Det måste jag lägga på minnet för det är verkligen en sak som man inte kommer ihåg att köpa när man väl är iväg & handlar. Inte för mig i allafall.
Annars så vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Ta det lungt bara. Nu när jag är ledig så kan man ju tycka att det skulle vara skönt men jag har energi upp till tusen idag, just nu iallafall! Haha..
Något kommer jag nog allt på ;-)

Nehe dags att börja med pappersarbetet!



LOVE


4 år!

Haft en Bra dag på jobbet idag men det bästa på dagen var när jag kom hem & den finaste är hemma. Och inte bara det utan han hade köpt fina rosor till mig. Såå fina & jag blev super glad:)
Vi firar nämligen 4 hela år tillsammans idag! Och det har varit helt underbara 4 år, kan bero på att jag har den bästa pojkvännen:-) För mig iallafall!


Jag älskar dig så mycket Jimmy Karlsson..


Hemma

Då var man hemma efter en härlig arbetsdag! Skapligt pigg också. Inte så konstigt kanske.. Fick ju sovmorgon i morse.
Imorgon kör jag på halv 9 i Grängesberg.

Käkat god mat & nu blir det lite tvtittande & mys framför brasan, varmt & gooosigt! :-)


God morgon.

Lite sovmorgon idag, skönt. Men dax att jobba om ett tag. Har CE i Ludvika idag så det ska bli intressant. 
Jag har sovit som en prinsessa så jag är väldigt utvilad. Konstigt för jag brukar vara trött oavsätt på måndagar?
Tisdagar är ändå värst. Jag avskyr tisdagar. Alltid som tröttast, segast och det är en dag som bara skulle kunnas plockas bort från veckan. Men men, den dagen tar jag itu med imorgon, haha.

Vet inte om jag orkar åka in till stan innan jobbet idag, ska som sagt köpa lite nytt smink. Men känner att jag inte har lust med det nu. Kanske orkar efter? Jag vet inte, annars får det bli senare i veckan.



Done.

Nu har jag precis städat klart, fixat all tvätt och plockat undan.. Helt slut. Men men det måste ju göras så då är det bara att gilla läget så jag satte igång!
Inte kan man sitta och slappa när saker och ting måste göras, nej nej.. Funkar inte för mig iallafall, hur skulle det isåfall se ut? bläsh!

Men nu ska jag sätta mig i soffan. För NU behövs ingenting göras! Är otroligt trött så jag skulle faktiskt kunna lägga huvudet på kudden och sova.
Imorgon får det nog bli en sväng på stan, behöver handla lite smink som börjar sina. Får dock se om jag hinner med det efter jobbet. Kanske hinner jag innan, men det beror helt på när jag ska börja ute i Gonäs.

Nehe, dags att slå ner huvudet på kudden.
Sov gott.




Söndag

Då var det söndag. Haft en trevlig helg. Kom hem skapligt i morse. Vid 11 snåret tror jag att det var.. Minns inte riktigt!
Har lite att fixa här hemma oxå så då är det skönt att ha lite tid till att fixa & dona :-)
Har fått i oss lite mat också.. Gott kött så det satt fint i magen ;)

Imorgon är det dags för jobb, ny arbetsvecka med nya möjligheter! :-)
Men nu är det dags att hänga upp tvätten, starta en ny maskin & dra fram dammsugaren. Nu ska det bli rent & fint ;-)


16:27

Nu är vi i Kopparberg! Ligger & kikar på tv & tar det lugnt nu :-)
Känner mig lite halv seg just nu men vaknar nog till liv om ett tag:-) Skönt att ta det lugnt ett tag iaf.

Nu är det iallafall lite finare väder ute, dock kallt fortfarande. Idag tog jag på mig vinterjackan för första gången. Brukar aldrig börja använda den så tidigt men nu är det ju bara så kallt:(
-6 imorse. Inte alls kul! Så nu är det bara att börja pälsa på sig. Suck...

Ge mig gärna sommar, en varm sommar! Kan mer än gärna hoppa över hela vintern.
Ser dock fram emot att jobba som en tok ;) !!




10:53

Tvättmaskin är på och jag är ny duschad och påpälsad.
Senare ska vi iväg till svärföräldrarna för att vara kvar där över natten. Markus, Evelina & Nova kommer också så det ska bli roligt att träffa dom också :)
Nu har jag också fixat så jag kan ha kvar båda mina jobb. Eftersom jag är ledig torsdagar på Pickalot, ÄN sålänge ska tilläggas, så la jag in mig på torsdagar hos Caliptus. Så det blir med andra ord massor utav jobb, vilket jag gillar :) Så det ska bli najs. Full rulle..




God morgon

Vaknade vid 9 snåret men ligger fortfarande i sängen. Jätteskönt.
Tittade ut och det är frost & kallt ute. Hoppas det blir varmare framåt dagen.
Ska strax ta mig i kragen & gå upp.. Måste slå på tvättmaskin & fixa med lite tvätt. Men först får det bli en varm dusch!


Här får ni en bild på svärföräldrarnas nykomling.. Mar!


Nattinatti..

Dags att slå på en Johan Falk film & somna till. Ska bli skönt för jag är super trött idag :) Ny dag i morgon, en skön dag! Freeedag med andra ord ;)

Sov så gott nu för det ska verkligen jag göra! God natt:-)


Katastrof..

Katastrof uppdatering. Nästan så tomt så att det ekar!

Nej men under dessa dagar har jag varit usel på att uppdatera. Jag har jobbat många timmar dessa tre dagar. Har gått upp 5 på morgonen och kommit hem 6-7 på kvällen. Har varit kanon trött när jag kommit hem. Ätit, kikat på tv, sovit.. osv.. Men jag har haft kanonbra dagar & haft kul och det är ju huvudsaken. Har varit ledig idag (förutom att jag åkte iväg & fixade en sak i Grangärde) och imorgon är jag också ledig. På måndag börjas det i Ludvika där jag ska vara hela tiden framöver. Dessa dagar har jag som sagt varit i Falun samt Borlänge och jobbat tillsammans med en annan.

Är faktiskt trött idag med! Kommer nog efter. Men så kan det vara. Jag är nöjd som bara den iallafall och det är väll huvudsaken! Right?




Måndag

Kom hem för en timma sedan. Har gått kanonbra på jobbet idag! Det var faktiskt riktigt roligt också. Men nu är jag trött! Har ätit en toast och nu har jag slagit ner baken i soffan.
Hämtade ut mina skor som hade kommit idag också. Allt passade perfekt så det var skönt! Alltid bra att ha lite fler vinterskor under vintern.



image description
image description
image description
Båda fodrade och varma, skönt!

och dessa sköna varma tofflor fick också följa med i klicket..
image description

Söndag.

Har inte kunnat uppdatera från mobilen, vet inte vad som är fel? Har inte fungerat på hela helgen.. Har inte heller setat vid datorn mycket. Men nu så..

Har precis bakat muffins, deni.. Är dock inte något fan utav större mängder sötsaker men en muffins med glasyr gick ner. Och gott var det! Speciellt när dom fortfarande är varma. Kalla muffins, nja - ingen favorit!
Söndagen i sig har varit som en vanlig söndag. Mys, film, halv seg osv..  Dock är det de bästa med söndagar.
Imorgon är det dags för jobb. Jobbar i Falun imorgon och på tisdag. Borlänge på Onsdag. Efter det så går jag in på mitt schema som gäller i ludvika & områderna runt omkring här :) Känns bra!



Fotbollskväll!

Vi sitter bänkade framför fotbollen  (och brasan), Finland - Sverige 0-1. Med glas Rosé och lite godis. Gott gott.
Mysig hemma kväll med andra ord.
Har självklart tippat också. Så hoppas på lite klirr i kassan ikväll.. -Igen!
Knappt tippat sedan jag vann sist. Men jag väntar till rätt läge, eller vad är det man säger? ;)
Nu när det är landskapskamper så tippar jag självklart. Det har gått bra för mig innan så varför inte pröva nu?

Nu är det dax att kika..


image description

Freedag!

Skönt med fredag!

Jimmy var lite halv krasslig igår och idag känner jag mig tjock i halsen. Det Får bara inte leda till något mer!!
Absolut Inte! Får hålla tummarna, men jag tror att det stannar såhär, känns som det iallafall.
Sålänge jag är hemma & tar det lugnt så :)
Ikväll blir det myskväll osv.
Imorgon är jag faktiskt lite sugen på att måla klart i vardagsrummet,hmm.. Kanske ska ta och börja spackla lite spikhål nu?
Det ska jag göra! Alltid skönt att ha "förarbetet" färdigt när man ska sätta igång med målningen. Då är det bara att börja rolla :)
Vi ska dock hitta en färg som vi vill ha först.. Fast vi vet ungefääär vad vi vill ha.



Trötter

Sitter & kikar på halv åtta hos mig just nu. Väntar på att Robinson ska börja. Förra veckan gick det inte om jag minns rätt? Tror att idol gick istället.
Imorgon är det fredag och helgen blir lugn & skön vilket jag ser fram emot. Sen drar allvaret igång & därför ska det bli skönt att pusta ut lite hemma i helgen. Ska fixa lite, städa, tvätta (eftersom det "glömdes" bort idag) haha.. Och bara mysa med min underbara pojkvän!

Förresten så klickades det hem vinterskor idag + mysiga tofflor som jag kan knata runt med inne nu när kalla hösten & vintern kommer:)



Torsdag.

Det är redan torsdag! Veckan har bara dragit iväg..

Det känns väll som det eftersom jag har varit iväg tis-ons. Dessa dagar rusade bara iväg.
Idag ska jag städa undan lite och tvätta. Bara ta det lugnt med andra ord. Måste ju passa på innan måndag då jag börjar jobba. Nej, jag tycker det ska bli fruktansvärt kul! Så det ser jag bara i fram emot.

Nu hade jag tänkt att klicka hem lite vinterskor. Lika bra att köpa hem nu.. annars är dom snygga slut när vintern kommer.Jag har fruktansvärt svårt att hitta och bestämma mig för vinterskor. Det är inte dom snyggaste skorna under året enligt mig. Kanske om man hittar rätt..

Usch vad jag inte vill ha vinter.. går in mot den sämsta årstiden.


Det här lockar väll ändå lite mer?


Lite bilder från Konferensen


Jag är helt slut..

Idag kom jag hem vid 13 tiden. Helt slut.. men haft det bra på kenferensen med arbetskollegor.

När vi kom dit igår vid halv 10 så började vi med fika. Klockan 10 började konferensen och höll på fram till 15:30. Så en hel del sitta blev det. Väldigt mycket nödvändigt samt intressant kom in i knoppen :) Lite aktiviteter efter det som höll på ett par timmar. Seeen så en timmas softa innan middagen som vi hade inne i Falun. Väldigt trevligt! Kanon människor som gjorde att jag kände mig väldigt välkommen!

På måndag kör jag igång med jobbtiderna. Känns kanon och jag är laddad upp till tusen.


Kväller

Myser i soffan framför brasan & tvn med älskling. Försöker komma på ifall det är någonting som jag har glömt att packa ner tills imorgon, men jag tror inte det?
Bara ett par jeans som ska slängas ner i väskan, men som hänger på tork just nu ;)

Nu ska jag dra på mig filten & gosa massor med min bästa :)


Måndag!

Sov ut till 10 idag, shit vad skönt det var =)

Har packat ner lite som ska med imorgon. Åker nog vid halv 8. Vet inte riktigt vägen dit jag ska så det är lika bra att åka i tid. Någon gång hittar jag nog rätt, haha.
Hoppas på fint väder imorgon, någon som sätt vädret? Håller tummarna på det eftersom vi ska ha lite roliga aktiviteter osv.


På tal om något helt annat så släppte jag ut Rocky för ett tag sedan efter att han bara varit inne och ätit. Släppte ut honom på framsidan och då ser jag en skata som sitter bakom ute möblerna där. Han "sitter" eller står emot vår husvägg och bara vinglar och ramlar framåt, det ser faktiskt ut som att han är full, haha. Ser jättekonstigt ut & han sitter fortfarande kvar och vinglar. Kan inte gå eller någonting.. vad gör man? Hatar dessa fåglar.




home.

Hallå!

Vi kom hem vid halv 4 så nu har vi bara legat i soffan och myst.
Haft en så bra helg. Men nu är den slut och imorgon är det måndag igen.
På tisdag ska jag iväg till Falun igen. Jag fick som sagt jobbet! (så glad!). Kom på att jag inte har skrivit ut det här. Men i fredags när jag jobbade ringde dom och sa att jag hade fått det. Skit kul!
Så på tisdag till onsdag ska jag på konferens i Falun med hela företaget. Så på tisdag kväll ska vi ha lite aktiviteter och middag inne i Falun. Ska bli roligt att träffa alla. (Har inte träffat någon) förutom damen som jag var på arbetsintervjun med som var kanon trevlig :) Då får jag veta bla när jag börjar jobba osv.

Men idag blir det soffhäng kvällen ut. Imorgon ska jag packa lite som ska med under konferensen.

I fredags efter jobbet fick jag också en väldigt fin överraskning utav mitt hjärta. Han hade köpt en Iphone4 till mig som en "nyttjobb present" & bara för att han är så snäll och bra. Han är bara för underbar! Jag har tur som har världens bästa :)


Söndag

Då var det söndag igen.
Har haft en otroligt rolig & mysig helg! Fredags lite party med vännerna & igår umgicks vi med mamma & pappa hela dagen o kvällen. Bio, god mat, skratt & flum. Skit trevligt med andra ord :D
Men idag bär det av hemåt, men vi ska först äta skiiiitgod lunch! Sen hem till Rocky & gosa :) Han kommer att bli super lycklig, haha!

 


Lördag

Har precis kommit hem från bion. Såg som sagt Jägarna2. Sjukt bra var den :) åt god mat & hade det suuuper trevligt! Köpte en ny kameraväska också, en större så fler objektiv ska få plats :) så jag är nöjd!
Ikväll ska vi ta det lugnt tror jag i alla fall..
Hade en otroligt bra & rolig kväll igår med nära & kära!


Nu dags att ta filten & gosa i soffan:)

 


RSS 2.0
Fotobloggar