Trötter

Nu är jag jättetrött! Började med att mamma ringde och väckte oss klockan 9 i morse, men var ganska skönt att komma upp endå. Så vi åkte hem till dom imorse sen övningskörde jag till nykvarn, till farmor och farfar, fikade lite och sen så hopp bakom ratten igen och åkte hem. Nu så har vi setat och spelat poker, och oj vilken poker dag det har varit, kan inte ha blivit bättre:) Strax så ska vi knata hem till mamma och pappa igen, bara ta det lugnt. Imorgon bär det av till Stockholm och jag ska shoppa som en tok! Sen så vid halv 8 bär det upp till skansen och se Tomas Ledin, det blir kul!


vi

Mätt och belåten.

Har precis kommit hem, har varit hos mamma och pappa, ätit tacos och så. Varit ute på en fisketur med pappa och Jimmy också, fick 13 stycken. Så det gick bra. haha.. Men strax så är det dax att sova för nu börjar mina ögon sjunka ihop. Men jag skriver i morgon igen, ska lägga mig ner och kolla på Discovery;) haha
God natt !

Städat och fint!

Stor städade lägenheten igår, blev kanonfint!
Nu har vi precis kommit hem, har varit på Karlssons och Jysk. Hittade bla en tavla till köket, lite köks knivar och ljus m.m.
Har sovit i Länna i natt, så kom hem nu och det var så skönt att komma hem när allt var rent och fint:) På Torsdag är det Tomas Ledin också, och det kommer att bli så kul, ska shoppa en hel del också, blir en hel dag i Stockholm. Hoppas på att jag hittar det som jag vill ha. En ny plånbok är ialla fall det viktigaste, för nu börjar min verkligen slitas ut!
Men nu ska vi åka tillbaka till Länna, svärföräldrarna är uppe i Lofsdalen så att vi är husvakt.

..
Saknar min lilla stumpa också:)

En hel historia om den mest tråkigaste resan.

vi åkte till Öland vid halv 2 i Torsdags, vi kom tillslut fram till den campingen där vi skulle bo, men det såg ut som skit så att vi bestämde oss för att åka till köpingsvik, men där var exakt alla campingar upptagna. Klockan blev 8-9 på kvällen och vi hade ingenstans och bo, och tillslut så var det bara hjärtat som kunde köra eftersom han var nykter. Men innan vi åkte någonstans så gick vi en jädra massa kilometer, skulle kolla om det var ledigt på ett vandrarhem, men icke sa nicke! Gick tillbaka. Vi var dock inte på det bästa humöret så tillslut åkte vi över till Kalmar, gick ut på harrys, men Jimmy och jag var så himla trötta för klockan var mitt i natten så vi gick till bilen, och sedan till tågstationen för att kolla upp tider! Jimmy och jag ville hem för vi ville definitivt inte sova i bilen, fanns ingen chans att vi ville sova fyra stycken i en bil. Vissa saker gick över gränsen så vi bestämde oss klockan 02.00 att vi skulle ta tåget hem som gick klockan 05:50. Jimmy och jag gick från bilen som var mitt i kalmar upp till stationen. Satt ute fram tills tåget gick, blundade inte ett smack! Hungriga var vi också! 3 timmar tog det fram till Lindköping, sen byte av tåg till södertälje, byte där till läggesta. Kom hem vid 12. Hade inte sovit på 27 timmar, men väl kom hem och tog bilen till Mariefred till systemet eftersom Niklas hade fest på kvällen. Sov några timmar sen kom några över på förkrök och sen taxi upp dit! Hade en kanonkul kväll där ialla fall. Men lite seg var man. Vi kom hem vid 04. Sen på Lördag blev det lite alkohol med bror och Sandra, vi hade så himla kul! Så vi hade iallafall kul 2 dagar, men att resan inte blev som tänkt , tråkigt. Men men, så kan det gå!

Hoppas att ni har haft en bra helg och att ni fått lite mer sömn än en annan :)

Hej då Åker, hej Öland!!

Nu har vi packat ihop allting, hehe det blev lite för mycket, men det brukar det alltid bli för min del, sen så använder man inte ens hälften av sakerna. Men ialla fall, bättre med för mycket än för lite.
När vi kommer fram så blir det definitiv en kall öl, fast en annan kan ju redan börja i bilen för jag ska inte köra ;)  Kommer iallafall bli en grym helg!
Blir en bra avslutning på älsklingens semester, han har möte på måndag, sen ledig tis,ons och torsdag, sen jobbar han hela helgen, stackarn. Och dagen innan så är det Tomas Ledin och det kommer också bli skit kul. Synd bara att Jimmy börjar jobba 7 på morgonen dagen efter. Men så är det. Jätteroliga veckor blir det ialla fall. Men nu ska jag kika på tv.
Ha det så bra under helgen och festa för mycket;)


Natta

imorgon smäller det!

Nu har jag iallafall hunnit packa en väska, har bara lite kvar nu. Har precis ätit god mat och nu är det dax för poker. Ikväll blir det lugnt iallafall för det är ju en bit att åka imorgon. Hoppas på lika fint väder som det har varit idag. Underbart att få se lite sol, det var ett tag sen!
Kommer tyvärr inte kunna skriva under helgen men jag skriver när jag kommer hem igen och lägger in bilder från ölands trippen:)
Ha det så bra.

Kattnäs nästa.

Ska strax åka till kattnäs, men det blir nog inge badande för min del för att vädret är inte det bästa precis. Sen så blir det hem direkt till päronen och tvätta en massa kläder. Vill att det ska vara torsdag idag så att vi kan åka till Öland. Kommer bli grymt mycket sola (om vädret tillåter) , massor med partay och bara ta det lugnt=)
Men nu ska jag fixa mig i ordning lite.


s

Öland på Torsdag!

Nu är allting planerat, det blir Öland från Tors-Sön. Kommer att bli grymt kul!
Kom hem för ett tag sen, älskling och jag var ut till Simon och Linda i Strängnäs, sen på vägen hem så stannade vi och åt lite gott, så nu ligger man här i soffan och är jätte seg och mätt. Imorgon så ska vi hem till mamma och pappa och tvätta lite kläder tills på torsdag. Måste packa lite också, för om jag packar dagen innan så glömmer jag alltid något. Så lika bra att ha en extra dag som man kan komma på lite saker som man glömt.
Men på dagen ska vi ut med Linda och Simon till Kattnäs och sola och bada, eller ja förhoppningvis, beror på vädret!

Men nu ska jag kika på Beck.

Sov gott.


sun

Äntligen internet.

Nu har vi äntligen fixat internet, så nu funkar det. Så nu kan jag skriva som vanligt igen:) Helgen har ialla fall varit kanon bra! Varit i Mariefred både fredag och lördag, massor av folk och träffat en del roliga där. Träffade Emelie också, båda dagarna. Har grymt kul när vi festar tillsammans! Så fick vi en låt för endast oss, haha. Men igår så var man helt slut. 
Nu ska vi ut till länna och hämta en kabel.
På Torsdag blir det förhoppningsvis Öland, kommer hem på Söndag då, kommer att bli så himla kul!

Men nu ska vi åka, skriver ikväll!


vi

Hemfärd imorgon.

Åker hem imorgon, har haft en kanon vecka här uppe, varit så skönt! Men sen så är det en vecka och några dagar kvar tills Jimmy börjar jobba igen så vet inte riktigt vart vi kommer ta vägen när vi kommer hem, åka bort någonstans blir det ialla fall:)  Imorgon när vi kommer hem så har vi äntligen internet, förhoppningsvis! Det kom under veckan, men sen så ringde de och sa att något var fel, men det löser sig nog. Men nu ska vi hoppa i säng. God natt:)


Lofsdalen

Nu är man här, jätte skönt! Så underbart att vara ifrån åker. Bra väder är det också. Nackdelen är väl alla mygg, men blåser det så försvinner dom och de är bra:) Kommer nog hem på fredag eller senare. Men vad som är planerat nu är fredag. Ska strax äta mat, kött med färskpotatis, ska bli så gott!
Jimmy, Stephan och jag var nere och bäckmeta men det gick inte så bra för mig och jimmy, hahah.. Gick helt åt fel håll i bäcken. Men så kan det vara.
Ikväll så ska vi ner och sätta oss vid lofssjön och grilla och ha det allmänt trevligt!
Nu ska jag fortsätta att smutta ur min iskalla öl!

Lofsdalen imorgon!

Ska iväg till Lofsdalen imorgon och har inte fått hem internet ännu så att det är därför det går segt med mina uppdateringar. Men skriver när jag kan :) Sitter hemma hos svärföräldrarna nu. Har precis kommit in efter en fisketur.
Vet inte riktigt hur många dagar vi blir borta men jag kommer såklart att skriva varje gång jag har chansen till de . Hoppas ni har haft en kanon helg..

Stukat tummen..

Japp, som sagt så har man stukat tummen, gör för jävligt ont rent ut sagt!
Igår blev det poker turnering först, kom igång lite och sen så blev det utgång på UB, hade faktiskt en riktigt rolig kväll. Träffade Chantal där också, och det gjorde kvällen ännu bättre för vi hade kanonkul! Sen blev det fyllekäk, tunnbrödrulle. Smaskens! Sen blev det taxi hem för hela gänget, somnade, haha men jag var så himla trött och lite för rund under fötterna, haha. När vi väl kom hem skulle vi fixa bodet men det gick inte som väntat, bords skivan under bordet föll jätte hårt ned på min hand, och stukade tummen, kan knappt röra den och försöker jag med det så gör det så ont! Så vi somnade kanske vid halv 6 och att kunna somna med den värk man hade i handen, usch säger jag bara.
Men men bandage är på nu:)
Men nu så är det dax att vinna miljonerna på hästarna!

Inget internet ännu..

Har fortfarande inte fått internet till lägenheten, de ringde idag och sa att vi får det i början av nästa vecka! Skulle ju igentligen ha fått de i början av denna vecka, men så blev det inte. Så jag får passa på att skriva när jag är hemma hos mina älskade föräldrar =) Men blir kanske bara ett inlägg om dagen, men det får bli så till internet kommer.
Dessa dagar har varit ganska lugna.
I tisdags var Jimmy och jag på bio på heron city, kikade på Johan Falk filmen. Rekomenderas verkligen! Kanon bra, mycket bättre än de andra. Vi kom i alla fall hem vid 12 på kvällen så det blev sovdax direkt då.
Igår så hade vi några vänner över och tog några cider och öl. Hade trevligt! Men idag så var det inte lika kul, vakna upp med jätte tråkigt väder och då kände vi direkt att det blev en film dag. Kollade på två filmer i morse och sedan i väg till ica för att inhandla lite mat och sådär. Blev spaghetti med köttfärssås idag, blev så gott! Och nu sitter vi hemma hos mamma och pappa men ska strax hem för att kolla på hooligans 2.
Men nu är det dax att kila, ha en bra kväll!

v

Måndag!

Har precis kommit ut till Länna , har inte kunnat skriva eftersom vi inte har något internet i lägenheten men nu är det beställt så det skulle komma under veckan. Vi lånade ett mobilt bredband men lämnade tillbaka det igår.
Utgången i lördags blev ju inte som väntat. Men men.. annars så har helgen varit kanon.
Igår så hade jag och Jimmy filmkväll, hyrde två jättebra filmer och pizza på det, super gott!  Så det var en riktig kanondag.
Jag skrev att bilderna som är tagna under helgen skulle komma, men det blir när vi får hem allt och har fixat internet. Men det är ialla fall några bilder som kommer=)

Tyvärr så är vädret inte det bästa, så idag blir det bara lugnt och skönt.

Utgång ikväll!

Har precis fixat mig i ordning, strax är det bara att ta en öl och börja kvällen. Snart kommer Coffa och hans brud och sen Sunkan, sen lite senare så bär det av till krogen, hoppas på en lyckad kväll. Är jättetrött men det går såklart ändå, Vid halv 6 i morse somnade vi. Hade Coffa och Sunkan här ända fram tills dess. Men trevligt hade vi.
Ni kommer att få se bilder från den här underbara helgen!

Ha en jättebra lördagskväll!


b

Öl-dax!

Nu sitter jag Jimmy och Thom och dricker några kalla öl, 30 grader varmt ute och det kan ju absolut inte bli bättre.
Har precis ätit baguette med potatis sallad, rostbiff och gurka. Är inte alls sugen på att äta något varm när det är sånt här väder, knappt hungrig på dagarna. Men så är det, men jag ska vara lite social nu och hoppas att ni får en härlig kväll!

ändrat!

Vissa som har internet explorer har inte sätt min blogg så som den ser ut, utan bara halva min header, men så ska det inte vara. Det blir så pga att jag har gjort allting i mozilla, och tydligen så blir det helt konstigt för de som läser min blogg från explorer. Men nu har jag fixat det så att efter ett tag så kommer ni se min blogg så som den ser ut!



f

Jag älskar verkligen vädret!

Så skönt att vakna upp när man ser att det är jättefint väder ute. Då vet man att det blir en riktigt skön dag med sol och bad. Idag ska jag ligga och steka som bara den =) Strax kommer svärfar som ska sätta upp fläktarna till oss. Ska bli så skönt. Sen när det är klart så åker vi nog hem till dom och solar och badar, men serare så har jag inte en aning om vad vi ska göra. Men någonting kommer vi alltid på.
Men nu ska jag fixa mig i ordning.
Ha en kanonbra dag och grattis till Khim som fyller 20 år idag♥


<3

Sängen fortfarande

Ligger fortfarande i sängen, men ska strax hoppa upp och slänga mig in i duschen och sedan gå till ica och handla lite saker. Men måste hinna med solen lite också:) Måste ju jobba på brännan, en sålänge ser den ut såhär:
brännan
Och massor med mer färg kommer det att bli under denna sommar. ( om vädret kommer vara så bra som det varit ).
Annars idag så vet jag inte vad jag ska göra, ska kanske träffa Khimsan och ta en promenix, träffade henne igår och visade henne lägenheten:)

Men nu ska jag ta och fixa mig i ordning.

Föresten, min mobil ha gått sönder så skicka gärna era telefon nummer. (jag har samma nr)

RSS 2.0
Fotobloggar