En promenad genom parken.

 

Fotograferingstur med min tösa.

 

Dagens göra.

Som varje dag så gör vi något i renoveringsväg här i huset, haha. Jimmy har fixat med högskåpet i köket, jag har målat taket och lilla K kommer med sina glada tillrop och så :) 

Idag åkte vi hem till mamma och pappa och hämtade Rocky ❤️. Han har varit där några veckor då vi flyttat och haft oss. Han trivs bra och det fungerar superbra där så det känns skönt! Men nu är han hemma i nya huset. Han han snokat omkring och har nu verkligen slappnat av. Han sover som en stock i soffan :). 
Kelly är superglad och även Rocky. Bästa vänner, det är dom två det! ❤️Lördag.

Kl är 06:00 och jag vaknade kl 05.00. Var så länge sedan jag vaknade tidigt och inte kunnat somna om. Ligger här, i nya huset, och funderar över allt som komma skall:) 

Köket börjar verkligen arta sig, hallen är snart färdigmålad och vi ska börja med jimmys och mitt sovrum snart. Då kan vi flytta in dit så att vi kan inreda Phoenixs rum som vi sover i nu i dagsläget :).
Igår var vi även och hälsade på förskolan som vi sökt plats på till lilla K. Håller verkligen tummarna på att vi fåren plats där :)

Nu ska jag fortsätta lyssna på spellistan "mys" och vila lite tills min stora och lilla vaknar. Kellys hörlurar går i högvarv😄. RSS 2.0
Fotobloggar