PĂ„skpyssel🐣

Idag började Kelly och jag morgonen med frukost och film i sĂ€ngen. SĂ„ himla mysigt nĂ€r man Ă€r ledig & inte har nĂ„got planerat. Efter frukost tog vi oss upp den sĂ€ngen och plockade fram mĂ„larfĂ€rg, kritor, tuschpennor, Ă€gg, tomma toarullar och en massa annat. PĂ„skpyssel roade vi oss med nĂ„gra timmar innan det var dags för lunch. 
Det Ă€r sĂ„ himla kul att se hur kreativ & pĂ„hittig Kelly Ă€r. SĂ„ duktig! 

Efter lunch tog vi oss en dusch och sen satt vi oss och lĂ€ste Pippi LĂ„ngstrump, hennes favoritbok. Den Ă€r frĂ„n nĂ€r jag var liten. Alltid extra kul att lĂ€sa böckerna frĂ„n nĂ€r jag sjĂ€lv var liten. 

De ringde sen frĂ„n Colorama och sa att golvet hade kommit. SĂ„ vi vĂ€ntade in tills Jimmy slutade jobbet & mötte upp honom utanför Colorama. Han tog en bil frĂ„n jobbet i hopp om att vi skulle fĂ„ in i den. Men lĂ€ngden Ă€r 4 meter pĂ„ golvet sĂ„ det stack ut en del baktill Ă€ndĂ„, haha. 
Åkte hemĂ„t och Ă„t middag som idag fick bli hamburgare, stannade till pĂ„ pizzerian pĂ„ vĂ€gen hem dĂ„ klockan tickade pĂ„ & vi alla var sĂ„ hungriga. SĂ„ det var smarrigt! 



















Kommentarer

Kommentera inlÀgget hÀr:

Namn:
Kom ihÄg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Fotobloggar