Helgen.

I fredags åkte vi ner till mina föräldrar. När vi kom ner så packade vi in alla våra saker, babblade & åt mat med mamma och pappa. Efter det så kom Markus och Nova förbi, så vi gick tillsammans hem till Jimmys farbror m familj. Fikade lite "halloween-fika" eller vad man ska säga. Hade det trevligt o så :) 
Sen gick vi hemåt igen och hade det mys med mamma & pappa hela kvällen. 

På lördagen gick vi upp & åt god frukost och tog det lugnt innan vi åkte in till Strängnäs för att handla middag och så :) Hämtade upp Bror och Elina också som följde med hem till mamma o pappa. 
En lugn och skön förmiddag. Kelly fick mysas med Robban & Elina innan dom åkte hemåt igen. Efter lunch någongång kom Markus & Nova för att tillbringa lördagen med oss :) 
Killarna satt nere i gillestugan och kikade på trav & fotboll. Nova myste på som vanligt och pendlade mellan nedervåningen och övervåningen där mamma & jag fixade lite inför middagen :) Kelly tyckte det var spännande med allt som hände runt om så på kvällen var hon helt slut ❤️

Jag lagade iaf sen middagen som blev Pasta Umami. Muuums! 

Markus fyller ju år idag & mamma på tisdag så det passade bra att vi var samlade då vi kunde gratta båda i en smäll :) 


En MYCKET mysig och trevlig helg!



Bilder från i fredags (hos jimmys farbror m familj). Halloweenfika med "bajskorvar", "hjärnor" & "fingrar". 





Fredagskväll (Kelly myser med mormor o morfar) 



LÖRDAG














I morse. 








Så lite bilder från mobilen fick det bli :) 
Vi har haft en mycket bra helg & Kelly har fått myst & lekt med mormor & morfar massor! Hon älskar verkligen det.. Skrattar massor med Mommo o Moffa :) Lillskrutten vår.. 

På väg hem.. Tröttis❤️

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Fotobloggar