MIDSOMMAR HELGEN.

Här kommer lite bilder från midsommarhelgen.
 
På torsdagen kom som sagt Viktoria,Micke & Viggo till oss.
Då tog vi det lugnt och babblade en massa, öppna paket, grillade korv och hade det riktigt mysigt!
 
fredagen/midsommar vaknade vi, åt lite frukost & fixade i ordning oss för lite midsommarlunch hos svärföräldrarna. Vi åkte ut till dom där Viggo och Nova fick leka av sig lite, vi lekte med dom, babblade, åkte lite fyrhjuling och hade det trevligt. Blev lite fika och sedan lite lunch.
Åkte sen hemåt för att göra midsommarstång, midsommarkransar och middag. Fira midsommar helt enkelt :)
Mycket att göra när en liten 1 månaders bebis ska matas och tas hand om och en liten kille på 1 1/2 år ska lekas och busas med PLUS att maten ska fixas & allt annat runt om :) Men det gick toppen och vi hade det frukansvärt trevligt & mysigt med våra små och tillsammans såklart. På kvällen spelade vi "lapp i pannan" när barna hade somnat och efter det var vi alla helt slut och hoppade också i säng för lite sömn :)
Lördagen vaknade vi upp och la oss i soffan nästan direkt. Tog det lungt ett par timmar innan vi skulle ut till Gåltjärn och leka i skogen, fiska lite & grilla hamburgare.
Vädret var inte sådär jättekul men det var helt ok när vi fick på oss lite myskläder och så. Startade en eld inne i stugan när vi kom dit och en utomhus där vi grillade hamburgarna. Lekte en massa och hade det såå mysigt. Var ute i flera timmar och det märktes när vi kom hem. Vi var ganska trötta då, men inte allt för trötta.. Bestämde oss i alla fall för en filmkväll med lite gotta till :)
Söndag så åkte våra underbara hem :(
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
och mobilbilder...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Fotobloggar