Tusen saker ska fixas.. samtidigt..

När man är klar med de ena då ska man gå över till den andra och när den andra är klar så tar man den tredje och när man DÅ tror att man är klar så hämtar man in posten och där ligger 552123 kuvert med buntar utav papper i som ska fyllas i & skickas runt! öööh, less!
Jag som setat sen halv 9 imorgon och fixat med allt som ska skickas iväg och så kommer mer!
Har inte ens hunnit tänka på resten som ska packas ner för i helgen.
I alla fall så väntar jag på att min barnmorska ska ringa upp så hon kan hjälpa mig och fixa en tid med en bra specialistläkare till nästa vecka här i Ludvika. Hoppas att det fixar sig så att jag slipper åka till Falun för ett 5 minuters besök. Känns lite onödigt faktiskt. Men det är ju bara att gilla läget om det inte går att lösa :)
 
Nu ska jag sätta mig ner igen och kika igenom de papperna som kom med posten idag. SEEEN kanske jag har tid att ställa mig i duschen en stund :)
Fick också en AVI med posten idag, vet dock inte vad jag har beställt? haha.. det återstår att se när jag hämtar ut paketet ikväll. Alltid när jag beställer något så glömmer jag bort det innan de har kommit OM det inte är något väääldigt roligt eller så.. Så det är väll bara att räkna med något tråkigt som kommer nu, hahaha.. nej, skämt o sido!
 
Nu måste jag fortsätta. Hej!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Fotobloggar