Lördag.

Idag var vi som sagt in till Ludvika och kika runt lite.
Vi hittade lite smått och gott! Käkade lunch & mådde allmänt bra.
Kom hem vid 14 tiden tror jag. Då kom segheten fram krypande. Men vad gör det? Lediga & har det mysigt!
Nu ligger vi och kikar på fotbollen. Har tippat topptipset, får se hur det går! Just nu ser en match mörk ut.. Hehe.
Blir bara en massa mys denna kväll och det ser jag verkligen fram emot:)
Vad ska ni göra?
Blir det en utekväll eller hemma mys?


Kram.

Liten fotorunda..








Då var den underbara fredagen kommen:)

Visst är det skönt?=)

Klev upp skapligt idag, 9 snåret.
Ganska skönt, dagen går inte så fort då. Fixade i ordning mig och så tog vi oss en tripp till affärn. Nu har vi precis lunchat. Så nu ska jag vänta in min skönhet som kommer från jobbet om några timmar:)
Vet inte vad vi ska göra sen. Tacos blir det till middag i alla fall, och satan vad gott det ska bli. Ikväll blir det Idol skulle jag tro om inte någonting annat kommer upp! Imorgon ska vi som sagt till Ludvika, ska bli mysigt! Tycker faktiskt om den lille stan. Dock så är Lindesberg mysigare.

Kikar lite på kläder på några sidor, hittar lite, men förväntade mig att se lite mer snyggt;) Letar efter någon fin festklänning men hittar inte någon som jag fastnar för riktigt mycket. Dock så hittade jag en klänning som inte bara är till fest. Ganska fin faktiskt..
Ganska fin visst? Skulle dock vilja pröva innan för att se hur den ser ut på just mig.
Svårt svårt..


Nelly 499:-


Kvällen.

Ja, nu är det kväll och jag ska sova nu. Fredag imorgon... Så skönt!
Våra planer för helgen är iaf att vi ska till Ludvika på lördag, skutta runt där lite. Lär gå åt några timmar. Ska hitta något fint till min älskade mamma som fyller år nästa vecka:) Sen blir det kika runt & sen vill jag åka till Jysk, där kan man också bli kvar länge haha.. Men det som är så skönt är att vi har inte någon tid att passa eller någonting, så vi kan strosa omkring i timmar om det är så.. Bara för att få vara med varandra, ha kul och ingen tid att passa.
Finns inget värre än att ha tider att passa till hit och dit på helger!? Denna helg ska vi bara ha det lugnt och mysigt!
Jimmy, min fining som jag älskar så mycket

Dax för mig att sova :)
God natt sötnosar,

Förresten, ni får inte veta idag heller.. ;)


Denna bild är tagen i början av vårat förhållande, halv år kanske det var.
Vi var iväg och kollade på Aik-Djurgården. ♥

15:00

NUUU är klockan 15:00 och jag håller tummarna i högsta grad!!!


Vi hörs sen!!!!


Lalala..

Då var tordagen inne och jag har precis kommit ut från duschen:)
Har sovit som en ängel i natt.. inte vaknat en ända gång, tror jag? Hehe, pigg är jag i alla fall. Jätte skönt!
Om ett tag ska jag ta lite lunch, något lätt och gott:)
Vill att klockan kan gå fortare och passera 15 tiden.. Hur fördriver man tiden bäst? Sova? Tv? Ut? Ja, jag vet faktiskt inte. Vi har otroligt tråkigt väder här så att det är inte speciellt kul att gå ut.. jag vet.. det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder. Men om det är så, då säger jag att jag har dåliga kläder för att jag har inte ens lust att gå ut ;) Haha. Nej jag skoja bara, mina kläder är bäst, haha. Hur nu kläder kan vara det. Bra fråga.

Men jag ska nog ta lite lunch till och börja med sen ska jag nog koppla datorn till Tvn & se något program som jag missat eller någon film. Play alltså.


ZzZzZ..

För er som är morgonpigga och känner för att läsa en snutt så har jag nu gjort ett tidsinställt inlägg..
Klockan är 06:00 när detta läggs ut och jag ligger och sover hur djupt som helst:)
Känns det tungt för er som är uppe och ska jobba enormt tidigt, eller som redan börjat? Ne, det tror jag inte..
Jag ska sova en timma extra djupt åt er!

Somnade väl kanske inte direkt efter hells kitchen igår, men lång tid efter tog det inte. :)
Och vet ni vad?

Idag gäller det.


Förresten, vad tycker ni. Jag har en hel del läsare tidigt på morgonen.. Ska jag göra tidsinställda inlägg? Eller ni kanske inte hinner läsa mina sista som jag skriver på kvällen?





Hells kitchen..

Är såå bra. Därför ska jag nu slänga iväg mig datorn nu & glo klart på de!
Efter det ska jag sova så jag är pigg och glad imorgon.. fööör imorgon är det den spännande dagen..
Håller tummarna redan nu..=)

God Natt



17:30

Då var det kväller. Snart i alla fall.
Vi väntar in jimmy & svärfar, som är på väg hem från jobbet. När kom kommer så blir det middag. Chiliconcarne blir det idag. Jag äter dock utan bönor. Hehe, ja det kanske inte låter så gott men det är kalasgott! Ni bör prova, utan dessa bönor;) haha.  Efter maten blir det nog soffan för hela bunten! Det är som sagt onsdag, vilket är den bästa tvdagen. Haha.
Imorgon är den efterlängtade dagen. Men ni får inte veta ett smack! Kanske imorgon.. Nu är ni allt nyfikna!

Bjuder på en fågel idag, enbart för att jag inte viste vad för bild som jag skulle lägga ut:)

Äntligen tillbaka.

Jag klev upp klockan 07:50 i morse, ville inte gå upp för att jag viste att jag skulle till arbetsförmedlingen och inte till ett eget jobb. Men självklart klev jag upp och gjorde mig i ordning. Vid 9 snåret åkte jag iväg, tankade först. Kom fram i lagom tid. Mötet började 10:00 och jag var där 9:50 så jag tajmade ganska så bra :)
Nu är jag äntligen hemma igen. puuuust...
Snart ska jag och svärmor luncha lite, ska bli gott:)
Sen blir det en sväng till affärn för att handla lite gott till min underbaring till katt;) haha. Man måste skämma bort sina djur, tycker jag!
Efter det ska jag inte göra ett jota, kanske söka lite jobb, får se.. Det regnar ute så jag kommer att hålla mig inne idag:)

Lunch tajm!

och när min underbaring til pojkvän kommer hem så ska jag krama sönder honom:)


God natt..

Nu så är det dax för mig att sova, annars kommer inte jag upp i morgon:)
Klockan är ställd så nu ska jag in i min skönhets sömn:)


Kram


14:00

Nu pustar jag ut, slagit ner baken i soffan och kikar runt lite här. Har inte blivit av att jag kilat ut med kameran heller. Dåligt av mig ;) haha. Men dagen är inte slut och det hinner jag med. Klockan är bara 14 så jag får ta att hitta på något nu..

Imorgon ska jag på möte på arbetsförmedlingen i Lindesberg Kl 10:ºº . Något om jobbgaranti. Jag säger bara, GE MIG ETT JOBB! jag orkar verkligen hålla på med detta längre.. Idag när jag gick in på arbetsförmedlingens hemsida och skulle kika jobb så hade 7 jobb försvunnit idag och från i lördags har dom tagit bort 13 jobb. Och INGET nytt har kommit in.. Känns som att man måste plugga till djupt utbildad sjuksköterska för att få ett jädra jobb:) Hehe. Det känns inge kul =( Finns INGA jobb.. suck och blä.. Nu menar jag i Ludvika, smedjebacken och ställen runt om kring.
Jag vet, nu är jag riktigt negativ, men efter såhär pass lång tid blir man det! och pyton mår man.. Tur att jag har världens bästa pojkvän som håller hakan upp åt mig!

Men nog om det..
Nu ska jag försöka att hitta på någonting så att jag inte somnar sittandes.


Tur att jag har den underbaraste människan vid min sida alltid.
Han gör mig lycklig.

God morgon folk!

Har precis kommit in från promenad. Var ganska så skönt ute idag, några minusgrader men solen är framme, vilket gör att det blir kanon härligt! Ska strax hoppa in i duschen och fixa mig i ordning.
Sedan så vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Svårt att komma på saker varje dag man går hemma.. Men kanske drar med mig kameran och sticker ut och fotar lite.
Förresten, jag har fått hem resten av mina förstorade bilder. Eller ja dom har kommit hem till mamma och pappa eftersom jag fortfarande står skriven där:) Bilderna hade blivit stora, jätteklara och bra. Skit kul! Då vet jag vilken sida jag ska fortsätta förstora mina bilder på och beställa hem saker ifrån. =)

Men nu är det dax att hoppa in i duschen..

Hörs sen.


Nu är det dags..

att sluta mina blå igen.
Är trött och det ska bli kanon skönt att sova:)
Hoppas att ni kan sova gott så hörs vi i morgon!

NattiNatti..


20:17

Nu har Biggest Loser börjat. Ska kika på det för det är knappt någonting bra på tv nu. Förstår inte hur man kan vara så totalt oseriös när man sökt till programmet och sedan klaga när man väl får vara med. Haha.. Men det är roligt att se vilken inställning dom har ;) haha.

Är ganska trött så att jag tror att soffan blir min vän idag. Men idag känns det som att jag inte rört mig någonting. Men imorgon ska jag ta mig en promenad. Ska bli skönt. Funderade på en springtur i morse, men för det första var det lite kallt och förra veckan när jag sprang när det var -7 ute så kände jag i kroppen att det inte kändes så bra. Men en långpromenad i morgon gör susen:)

Nu ska jag fortsätta glo på tv och vara lika glad som jag varit hela dagen efter ett mycket bra besked=)


Otroligt glad:)

Har varit hemma ungefär en timma. Jag & svärmor var in till Lindesberg för att besikta hennes bil och sedan handla.
Så nu sitter vi i soffan och är jätte trötta:) Haha.
Imorse var en otroligt vidrig räv utanför, var full med skabb, usch så äcklig den var. Försökte självklart få in katterna snabbt som bara den. Tillslut kom dom in:) Avskyr verkligen dessa djur. Smitta runt deras äckliga sjukdomar, usch och blä på dom! Men tillslut stack den, men kommer förmodligen komma tillbaka. Pang!!!

Sen fick jag reda på en otroligt rolig sak, som jag dock inte kommer nämna.. Men därför är jag OTROLIGT jäkla glad:)


Jag säger bara,

God Natt!
Sov sött & dröm massor!
:)



Hahah.

Kan inte sluta att skratta åt gårdagen.. En kväll med mycket skratt och prat!
Ja ni ser ju bara på bilderna i förra inlägget. Nu vet jag varför jag har ont i benen idag.. försökte med spagat och splitt.. jo tjena, det kanske man inte skulle gjort när man är lite rund under fötterna;)

Men vilket som, kvällen var helmysig.
Min käre bror litar inte på mig så mkt när det gäller att bli bjuden på en shot.. inte kjelle heller för den delen..

Jag tog fram tre shot glas, fyllde två av dom men 1 cm av Tabasco. och några ml röd saft. Och ena glaset hällde jag bara i saft. Gav Robban och Kjelle dessa två glas med Tabasco. Dom kände att det var något lurt på gång så att jag visade dom genom att jag tog min "shot" med enbart saft. Direkt då tar Robban, min bror alltså, och sveper i sig allt sitt. Haha kjelle hann ta lite. Det tog knappt en sekund, Robbans ansikte, hans uttryck, hans rush från vardagsrummet till köket.. Ja ni kan förstå, att få i sig så mycket Tabasco. Stackarn.

Förlåt!


Nu sitter jag här med min Bonaqua Päron och kikar på tv. Har faktiskt tippat fotboll idag och håller på just nu! Hoppas på lite vinst. Ja hoppas kan man alltid göra.
Bror min och Sandra kommer hit i kväll också och blir kvar tills i morgon. Ska bli super mysigt!
Men nu är det nog dax för ett kallt glas med vitt!

Ha en trevligt kväll!


kvällen

blev kanon.

Vi sitter hemma hos mina föräldrar just nu. Haft/hr kanon trevligt!
Jag, sandra, Jimmy, Robban och Kjell sitter och gapar lite skit, finns det något bättre än arr ha dom bästa vid sin sida? det är det jag  saknar starkt...
Bjuder på bilder under kvällen.



Ursäkta, men sandra.... lägger ut den..


jag försökte i alla fall

Ja

Det är absolut inte som det ser ut. Finns en anlednin

Ändrade planer..

Troligtvis ska vi åka ner till Åker idag.
Ingenting bestämt ännu, men det lutar åt de hållet.
Vi har dock inga planer för helgen, men det kan vara skönt det också:) Hehe..
Nu när det är snö kan man nästan bara planera saker inomhus, för helst håller jag mig i från kylan ute:) Det är inte riktigt något som lockar mycket.

Vi får se vad som planeras, väntar på att Jimmy ska komma hem så att vi kan planera lite mer.


Trevlig helg!


Shit shit shit..

Jimmy gick upp klockan 6:30. Han gick ner för att släppa ut Rocky och jag låg självklart kvar och skulle somna om..
Då hörde jag Jimmy när han öppnade dörren.. " Men, det är ju massor med snö ute"..
åh shit, tänkte jag. Tittade ut, och ja visst var det så. Burr, tog några kort.. hopp ner i sängen med två täcken och tänkte att jag inte ska röra mig ur fläcken.
När jag gick upp vid halv 9 så drog det i kameratarmen, så på med kläder och kameran med. Tog lite fina "vinter" bilder på den första snön i år.
Men solen skiner & det är noll gradigt så, så farligt är det faktiskt inte. Fick väldigt mysiga bilder på katterna i snön:)


imorse när jag kollade ut vid halv 7.


Och detta vid halv 9.. BURRR!!!


Vinter och sommar.




















Natti natti

God natt på er alla natt människor,
hörs imorgon!
Puss



Ny kategori


hejhå


God natt..

Nu är det dax för mig att gosa ner mig & sova gott hela natten.
Ska förhoppningsvis inte göra en repris från i natt, jag är livsfarlig att sova med! Haha..
God natt hjärtan!


Tv onsdag

Idag är det som sagt onsdag, och vad betyder det?
Jo det är grymt bra grejer som går på tv ikväll!



Recept..

Hittade ett recept som jag gjorde om lite, låter det inte gott?
Filégratäng créam fraiche


15:50

Mitt förra inlägg la jag ut nu, såg att jag inte hade sparat det i morse, sorry, mitt fel!
Vaknade för ett tag sedan, somnade vid 14:15. Skulle vila en liten stund, ungefär en kvar.. Men ja, jag vaknade en timma efter. Väldigt skönt var det, var så himla seg. Så nu är jag skapligt pigg igen.

Vad har ni gjort en Onsdag som denna?
Jag har faktiskt inte gjort ett smack förutom morgon promenaden och turen till affären.
Jag och svärmor åt dock god lunch, mums.


Sådär ja. ( försenat inlägg..) Skulle ha kommit in vid 11:30

( försenat inlägg..) Skulle ha kommit in vid 11:30
Har precis kommit ut från duschen. Har varit ute på 1½ timmas promenad, skönt för kroppen, mindre skönt för ansiktet.. USCH vad kallt det är ute. Men ingen snö har det kommit och det är jag glad över. 2-3 grader är det bara nu, och det blåser massor, burr.. ut mer idag ska jag inte. Men promenaden är gjord.
Sökte precis ett jobb i ludvika, lät bra osv.. Men, man får börja efter 1 januari, och jag hoppas verkligen att jag har ett jobb innan de. Annars gräver jag min egen grav nu;)
Dom skulle ialla fall höra av sig, så det finns inget annat och göra än att hålla tummarna.
Ingen som har ett jobb att ge mig som lördagsgodis? Haha.. nej skämt å sido..

Nu ska jag bädda sängen och plocka undan lite kläder..

Vilken kväll..

Nu ligger Jimmy och sover och jag har precis kikat klart på Real Madrid - Milan matchen.
2-0. Självklart!
Ganska rolig match att se, Real spöade skiten ur Milan, synd Zlatan;)

Förra inlägget var jag inte så glad på Djurgården.. Men vet ni vad?
Brynäs, 0-3 i första, wips så slutade matchen 4-3 till Djurgården. Dessa poäng behöves!


Men nu är det nästan dags för mig också att sova, känner att mina ögonlock vill slå igen.
Hoppas innerligt att det blir OK väder imorgon så jag kan ta mig ut, finns inget värre än regn, eller ja snö.
Ska jag komma upp så är det nog lika bra att jag sluter mina blå.

God natt, nu ska jag drömma mig bort till sommaren...






tv tajm..

Sitter just nu & kikar på Djurgården - Brynäs. I första stod det 0-3, nu i andra har djurgården kommit igång och gjort två mål.. Tack och lov att dom bytte målvakt.
Men men.. dom spelar ändå katastrofalt dåligt.
Kommer absolut ingenting bra på tvn idag. Det är en dag som denna man ska ha en kanonbra film att se på. Regn, mörkt & trist..
Förhoppningsvis hinner jag ta en promenad eller springtur i morgon innan det kommer snö eller regn.. Är det skitväder när jag vaknar så blir det inge tur alls.
Tänk om sommaren kunde komma nu, istället för vintern:)


(Bild från sommaren 2009, Jimmy, när vi var ute i Trosa skärgård)

Tänk vad skönt det skulle varit med en skön sommarkväll!

15:44

Precis beställt lite förstoring av några bilder. Förhoppningsvis blir dom bra. Kommer om 2-5 dagar så då blir det till att se om dom blir som man ville.
Ska också göra canvas tavlor med några av mina bilder, blir att beställa om ett tag. Vill först se vad det blir för kvalitet på de jag beställt idag.
Tycker själv att det är väldigt läckert med canvas tavlor. Är det av sina egna bilder så är det självklart mycket snyggare och roligare. Eller ja snyggare, det beror ju helt på vad man tycker om själv.

Har annars inte gjort något speciellt, setat och hängt här framför datorn. Kikade lite jobb men ingenting nytt har kommit ut. Bara försvunnit jobb, som vanligt!

Några canvas tavlor



Dessa är från canvasfabriken.se

Vart är den fina hösten?

Det spöregnar ute och det är fruktansvärt tråkigt! Jag blir trött och seg av att bara titta ut.
Var precis till affären, ville knappt gå ut ur bilen, så mycket regnar det.
Ställde klockan på 8.30 för att jag skulle ut och gå med svärmor och Bagheera.. började med att titta ut för att se vad det var för väder, spöregn.. slutade med att jag gosade in mig under täcket igen. Kände att jag inte hade lust att gå ut i regnet, får ta igen det i morgon om det inte är samma väder då.
Men tyvärr, imorgon varnar dom för snö och 2 minusgrader.



Hela dagen mellan 8.00 - 14.00 ska det snöa. Hur roligt är det?
Nu kommer kylan och snön.. Usch, vill inte tänka tanken!

Nu ska jag fixa varm oboy för att värma upp min frusna lilla kropp..

Helgen..

Ursäkta min jättedåliga uppdatering i helgen..
Men har haft fullt upp faktiskt!
Fredag - Åkte ner till Åker. Tillbringade kvällen med mina päron & sedan med vänner.
Lördag - Nästan samma visa..
Söndag - Heron City med Jimmy. Kikade runt i affärer, bla mio,hemtex & Media markt. Åt fin mat, black and white. Inget ställe gör godare black and white;) Satt ett bra tag, myste i oss den goda maten och pratade om allt:) Senare blev det bio, Himlen är oskyldigt blå. Bra film! Kunde inte bli en bättre dag att fira vår 3 års dag på. (Visst 3 års dagen är idag) Men var lättare att fira den på helgen.
Jimmy är mitt hjärta, skulle aldrig önska mig något annat.. Han är den bästa prestent jag någonsin fått!
Jag älskar dig mer och mer för varje dag som går!


(Ej tagit denna bild & ej på vår mat)

Idag iallafall, så åkte vi tillbaka till Kopparberg.. Åkte vid 12 snåret från Åker, så vi kom fram skapligt. Inte gjort något speciellt annars. Lagat mat & tagit de lugnt. :) Känns som en skön dag, vilket det har varit.
3 år idag mellan oss och det känns super bra.
Men dax för mig att sova, för vi har precis kikat klart på idol programet som gick i fredags.. Pömsig nu:)

God natt!


lördag..

och vad betyder det?
Jo det är såklart att det betyder fest.. Jag sitter hemma hos kjell och finns det något bättre än dessa människor?
Har setat hemma hos mina föräldrar och haft skit skoj, jag älskar mina föräldrar=)
Gårdagen var kanon.. vi hade kanon kul! Kom hem sent, men vad fan gör det?




Puss nu ska vi vidare nu=)

Fredagen är kommen..

Såååå skönt!!!!
Har precis kommit innanför dörren efter att ha gått morgon promenaden. Idag kändes det i mina ben efter springturen och promenaden igår. Men jag överlever.. knappt.. Nä skoja, klart jag gör;)
Såg ganska kallt ut så att jag plockade på mig alldeles för många tröjor, såklart. Visst, bättre för mycket än för lite. Vill inte bli sjuk!
Strax ska jag hoppa in i duschen, sedan ska jag börja packa kläder och lite smått som ska med i helgen.
Rocky får stanna kvar i helgen, han ska inte behöva åka så mycket bil efter förra gångens bravader. Uscha.. men nästa gång så..

Ikväll ska vi nog träffa några av grabbarna bus, haha. Ska bli trevligt!
Vad har ni för planer?

Nej, nu dax för duschen..



Då var torsdagen slut..

Har precis kikat på Robinsson på tv4play. Missade när de gick tidigare ikväll.
Verkar helt Ok i år.
Men det är dags för mig att sova nu.
Nattinatti..

puuuhh..


Pustar ut!

Har precis kommit ut från duschen.
Gick upp vid 08:30. vid 9 snåret tog jag mig en lång springtur, det var fruktansvärt skönt & jobbigt.
Rensa lite tankar, då passade det perfekt med en springtur. Måste bara ladda min gamla Mp3 och lägga in lite nyare låtar, haha. Låtarna som är på den nu har väl legat där något år. Haha.

Imorgon åker jag & Jimmy hem till Åker. Blir en härlig myshelg. Träffa några vänner blir det nog också, men framför allt, mina älskade bästa päron! Saknar dom så att det gör ont, det samma med vännerna. Önskar att några av våra vänner & min familj kunde bo här nära oss:) Haha nu låter det som att det tar en evighet att åka i mellan, men så är det ej, skönt det! Längre skulle jag aldrig flytta mig:)
Känner på mig att det blir en riktigt bra helg i alla fall. Och tiden har gått extremt fort, Jimmy & jag, 3 år.. Shit.. Många fler år blir det allt!

Älskar er alla som jag håller tätt intill hjärtat!



Har dock inte bilder på alla. Men ni vet ju vilka ni är:)

Mina blå vill slå i hop.

Ja, det är precis vad dom vill & det ska dom få göra också.
Har kollat klart på alla bra program som gick ikväll. Hells kitchen är bara för bra! Till bonde söker fru dog jag av skratt, vilka fånar.. haha.. Tänk om dessa program inte skulle finnas, eller ja liknande, fy vad tråkigt att titta på Tv då. Glad att dom går.
Men nu ska jag fortsätta mysa med min underbara.
Kryp ner ni med, det är som sagt en ny dag i morgon.

God natt!


så ligger det till..


Haha, glömmer aldrig..

Kom in i rummet där S var. Hon sitter på sängen bakom min rygg.
Kollade mot hyllan och såg en ny rakhyvel. Hade planerat att inhandla en sån, så jag frågar:

N- är den bra?

S - Va?

N- Ja är denna bra?

S- svarar lågt.. eh ja det är den väl..

N- Är det en sån med vibrator?

S- eh va? Ja det är det.. (KNALL röd i ansiktet)

N- Fy fan det har jag aldrig testat, får jag testa?

S- *inget svar..*

Jag kollade bak på S och där satt hon knallröd i ansiktet & kollar på hyllan under..
Det var ingen rakhyvel, det var en annan sak..

Kommer aldrig glömma denna dag.. Fy fan vad vi hade kul efter.. Tror aldrig att jag sätt dig skämmas så mycket..
Ett minne för livet..
Du är för go tjejen.. och du vet ju vem du är:)

Hjälp


Morgonen gjord.

• En timmas promenad
• Varm oboy & knäckemacka i magen 
• Dusch

Kan inte bli bättre, nu kan dagen börja. Pigg & glad, så nu får vi se vad dagen har att erbjuda.
Har inte planerat in någonting denna onsdag. Det är väl alltid någonting som kommer upp och kan göras.
Vill att det ska bli helg nu, till helgen ska vi åka hem till mamma och pappa. På lördag kväll åker bara jag & älskling iväg för att äta god middag & kika på Bio. Vi firar 3 år på måndagen den 18e så att vi firar det i helgen i stället:)

Du är bäst, Jimmy. Jag älskar dig! ♥


Sådär ja,

nu var matchen avklarad, vi torska med 4-1.. Bra gjort, nej..
Men i alla fall så har ni en ny kategoriflik som ni kan kika in på. Har dock inte lagt in så mycket bilder nu. Det kommer, är så trött nu så orkar inte sitta & ladda upp fler nu..
Funderar också på att skaffa en egen hemsida ist för en blogg, vissa bilder blir katastrof här. Kan bara ladda upp 8 MB, that sucks! Alltså i taget.. Får se får se.. Vad tycker ni?
Men sålänge kan ni kika in på fliken FOTO-människor..  (under min header)

Kram & god natt på er gott folk!


Varför?

Ja.. Varför ska man kolla klart på denna match? PINSAMT Sverige, pinsamt!
Ett mål nu, men vad spelar det för roll, 4-1.. Men, inte ens värdiga vinnare, Holland är bättre, så är det bara.
Men, nu ska jag inte hänga läpp för de, lika bra att byta till en bra film istället, eller sova.
Fast lite sug finns kvar, det är trots allt lite kul, ändå;) haha.. Svårt att bestämma mig, ja!
70 minuter har gått..
Klockan går..


Mycket skönt

Precis kommit innanför dörren. Gått en promenix. Jätte skönt! Kall om näsan blev jag också, fruktansvärt kall! haha..
Imorgon blir det morgonpromenad på en timma med svärmor och Begheera. Kanske ska börja med att gå med dom på mornarna, men ett problem finns ju.. Morgon trött när jag vet att jag kan sova. Men lika bra att vänja sig=)

Snart kommer Jimmy hem & senare ska vi moffa i oss lite tacogratäng, mums så smaskens det ska bli.
Nu ska jag gå ner och sätta mig med resten av co.


10:54

God morgon, eller ja..
Vaknade vid 9 snåret kanske.. Kastade mig i duschen direkt! Nu föll jag tillbaka till sängen, ska kika igenom lite bilder och bara ta det lugnt.
Om ett tag ska jag bege mig till affären för att handla lite kattmat m.m. Rocky den lille blir ju ett år idag, då ska han få nå riktigt smaskigt, vilket blir skinka som han är förälskad i.

Ikväll är det Holland - Sverige som bara måste ses. Så missa inte den nu! 20:00 börjar sändningen 20:30 börjar matchen, så bänka ner er bak och njut.

Nu ska jag kika lite kläder, så vi hörs senare!

Always baby, always..

Du är bäst Jimmy! ♥
You make my day.. Älskar dig!
...

och...

imorgon blir min andra halva, 1 år:)


Taaadaaa Rocky,,

Precis kommit in..

ja, man får ju passa på att vara ute när det är så himla fint väder. Jätte skönt verkligen!
Tog lite mer kort & så satte vi jakt tornet på plats.
Har inte en aning om vad jag ska göra nu, men det blir nog att slå ner baken i soffan ett tag och sen får jag se vad som händer & sker. Just nu är jag lite trött i skallen så skönt att pusta ut ett tag.
Imorse vad det inte speciellt varmt, gick ut vid 8-9 snåret kanske & då var det endast 2-3 grader. Burr, men vad gör man inte för härliga bilder?
Såhär varmt och skönt såg det ut i morse.

Brr...

Bjuder på lite bilder som jag tog i morse:)










Kväller..

Till middag blev det Thai mat, mums så gott det var:)
Sen blev det soffläge för hela bunten, alla mätta och belåtna..
Klockan 20 kollade vi på Ensam mamma söker och nu när det har slutat så gick jag och min underbaring och la oss. Så nu är vi nergosade i sängen och kollar på Chuck and Larry.
Dax för mig att säga god natt.


Söndag..

Underbart väder idag. Började dagen med att sova ut, vilket var kanon skönt.
Åkte en sväng till Hörken, kom hem, lunchade och sedan gick jag och Jimmy ut för att tvätta bilen, så nu är den ren och fin innuti, utsidan får bli en annan solig dag :)
Nu, blir det en lugn och skön söndag. Blir säkert en sväng ut med kameran också, i det soliga höstvädret ;)
Man får passa på att vara ute nu när det är sol, början av denna höst har det enbart regnat & blåst.. Nu så nu kommer det fina.


Katastrof..

Hade en kanon trevlig fredag men god mat & dyck. Dock lite för mycket av det goda, drycken.
Men klart att man inte tänker på det när det är full rulle. Man får skylla sig själv. Såhär dagen efter önskar man att man aldrig tog dessa x antal sista glasen. Så ligger det till i alla fall, jag mår alltså pyton!
Imorse var det katastrof i mitt huvud, så vid 11 tiden gick jag och la mig igen, jätte skönt.. Kändes som att man mådde bättre.. Men jo tjena, efter en halvtimma mådde jag pyton igen:)
Nu mår jag dock bättre, men är väldigt trött.

Ska testa sova så jag vaknar nykter & pigg i morgon, haha skämt o sido!

God natt


Fredag, fredag, fredag..

Underbart!

Finns det något bättre än fredagar? Man har hela helgen framför sig. Även jag har fredag hela veckan så är det faktiskt underbart med helg.
Ikväll så kommer Markus, Evelina, hennes pappa med sambo.
Ska äta & dricka gott, så det kommer nog att bli trevligt.
Dax för mig att slå på sminket sedan åka ner till Ica,


PUSS



Höst snyggt

Hitta lite höst snyggt från Nelly. Gott & blandat!



229:- Nelly.com


499:- Nelly.com


Vanliga klackar från Nelly.com
endast 299:-


Rocky på span






Höst pics

Fruktansvärt ruggit ute. Skulle ut & fota lite, burr!! Men några fina höst bilder blev det allt!
Har varit samma väder hela dagen. Imorse blåste & regna det så mycket att stömmen gick, eller ja det kom & gick lite hur som:)
Vid 11 snåret tog jag & svärmor oss en tripp till Coop i Ludvika för att handla lite smått & gott.
Och nu.. ja nu sitter jag här, kikar igenom bilderna som jag tog när jag var ute en sväng. Ska rensa lite bilder och sen dra över några mappar på externa, den är snart full, dax att handla en till.. Kan inte radera bilderna, så måste bli en till ;) Bilder är ju det bästa man har, det är näst in till alla sina minnen. Speciellt om man fotar som jag gör. Tar på allt och ingenting! Men sen är det alltid roligt att gå tillbaka och kolla på dessa kort. Som sagt.. minnen..
Imorgon ska jag nog ta mig ner till Expert för att skicka efter några av mina foton. Har några som jag ska göra som tavlor. Det blir fin fint!








kanon på tv.

Ikväll är det massor med bra program på tvn. Nu, halv åtta hos mig, 20:00 bonde söker fru, 21.00 efterlyst & 22:00 Hells kitchen! Tummen upp för denna tv kväll:)

Nu är man i alla fall mätt & belåten, blev plättar som vi stoppade i oss idag, vilket var kanon gott, det var så länge sen man åt det känns det som:)
Vädret ute är otroligt tråkigt, blåser massor! Men därför passar det fint med en riktig Tv kväll. visst?

Nu ska jag gosa ner mig i soffan, gosgos...



Lunch

Precis lunchat lite Thai mat, så jäkla gott! Så nu mår magen toppen..
Nu ska vi fixa lite möblering i köket sen ska jag och svärmor ut & träna lite med Bagheera!

En liten video på världens bästa Rocky!

God morgon onsdag

Vaknde ungefär för 20 minuter sedan, vaknade av att huset vibrerade kändes det som:) Undrade, vad fan kan det vara?
Gick och kolla ut, jo det var den där som suger brunnen;) haha ne men ni fattar, vet ej vad det heter. Värt att gå nära var det inte, för det stack så jäkla mycket.
Men men.. idag har jag faktiskt inte en aning om vad jag ska göra. Ingen veterinär tur som igår!
Rocky mår bättre, han är pigg och gosig, äter och dricker, det är huvudsaken! Inget mer blod från näsan:)
Det känns bra, orolig blev man..
Idag blir det nog bara lugnt, kan vara skönt det med. Fredag hela veckan, FAST det hatar jag!

Dax för mig att duscha.
Puss


Veterinären..

Som sagt, ni vet dessa åksjuke tabletter som Rocky fick i fredags?
Dom var som sagt skit!
Han var trött hela helgen och hade ont. Vi skulle vänta och se om det blev bättre..
Det blev bättre, eller ja han vart piggare i alla fall. Han är nästan helt "sitt vanliga jag" nu. Lite trött och lite hängig, men han är ändå pigg. Han äter och dricker som han ska, så allt sånt är perfekt!

Imorse, han gick ut klockan halv 7 & när jag vaknade så kom han in vid 10 snåret, gav han mat & lite så. Såg sedan att han hade lite blod på nosen.. Torkat men ändå!
Ringde veterinären & dom sa att det var bäst att åka in med honom, helst direkt. Fick en tid klockan 14.00 i smedjebacken. ( 45 minuter från Kopparberg ). Så jag & svärmor åkte in..
Saken var den att världens bästa Rocky hade blivit förgiftad. Men allt är Ok, men om det är samma om en vecka måste han in igen. Hoppas verkligen att han repar sig.

Köp Aldrig dessa piller, Relax heter dom!


Världens bästa




11:08

Nu har jag precis kommit ut från duschen. Har sovit kanon bra i natt, skönt att få sova ut lite :)
Bilturen gick kanon bra igår, med Rocky också. jätte skönt! Utan dessa tabletter. Kommer aldrig mer använda dom.
Nu ska jag vänta på att mitt hår ska självtorka lite, sedan ska jag använda min nya kanon locktång som jag fick av mamma och pappa, verkligen kanon bra! Tack så mycket!
Välja kläder ska jag snart göra, eftersom vi ska in till Nyhammar om någon timma:) Sitter fortfarande i morgonrock, jätte skönt ;) Haha..

Nehe, det är väl lika bra att sätta igång. Annars sliter jag mig aldrig !



Söndag & hemfärd.

Haft en kanonbra helg, tyvärr så är den slut snart.
Vi kom vi 19 tiden i fredags, åt god mat med mamma & pappa. Kött med potatisgratäng m.m, så mumsigt! Vid 21:30 tiden gick vi till Kjelle, där många andra var. Jätte trevlig kväll. Dock väldigt sen, 03:30 tror jag att vi kom i säng.  Men vad gör det när man har haft en bra kväll:)
Upp tidigt på lördagen. Gick upp vid 9 snåret och sedan åkte vi till Skärholmen.


Jag & Lovisa

Jimmy, Andreas & Patrik

Jimmy, Andreas & Patrik

Hann inte ta så många bilder, batterierna tog slut! Men några blev det.

Från Lördagen har jag bilder på lite kläder och skor som jag köpte:)






lite mer smått & gott!
Hade helmysig shopping tur i alla fall :)
På kvällen blev det god mat med cider och kortspel!


Det var min trevliga helg! Nu ska jag längta tills nästa..

Stackars Rocky haltar & mår inge vidare. För det första så funkade inte tabletterna, han blev dålig av dom och har sovit hela helgen, nästan. Så dom var verkligen ingenting att ha! Varför han haltar vet jag inte.. Eller ja han haltade igår, inte idag, men höger benet fram har han ont i. Får hoppas att det går över, annars blir det vetrinären!

Rocky & sotis:) Rocky blir tvättad!




Vilka gudagåvor:)

Självklart måste ni få se lite svamp som vi plockade idag. (Detta är det som mamma och pappa plockade)
Jimmy & jag har ungefär 2 ICA kassar till!




Nu ska vi åka till Kopparberg, hörs senare!
Kram

Färdig..

Har packat färdigt nu.. Ingenting glömt heller:) Förhoppningsvis.
Ser ut som att vi ska vara borta en måndag eller liknade. En stor väska har jag packat nu med lite saker, Jimmy har en väska i bilen och en väska med kläder lämnade jag kvar hemma hos mamma och pappa i går. Shit, alla väskor fulla med kläder.. Nu förstår jag verkligen att en walk in closet behövs! För att få plats med alla kläder..

Jimmy hade pratat lite med Kejlle, och det blir en tripp dit ikväll, idag hinner vi umgås med våra vänner & imorgon och på söndag med mina bästa päron:) Blir perfekt!
Pratade nyss med Thom i telefonen också, han kommer nog ikväll också, ska bli trevligt att träffa mongosarna ikväll.. Nej det var taskigt! Men också ett skämt:)

Nu ska jag softa i soffan till Jimmy kommer hem, om ungefär två timmar.

Skål för fredag!!

Idag är det fredag,

vilket betyder att vi åker idag :) Ska bli så himla trevligt!
Har precis stoppat i Rocky en åksjuke tablett. Han ska få en till om några timmar! Sen håller jag bara tummarna.
Ikväll blir det nog en lugn kväll, vet inte riktigt ännu, så sent blir det i alla fall inte, eftersom vi åker till skärholmen tidigt i morgon.
Nu ska jag försöka packa ner det som ska med, bädda, duscha & sedan fixa i ordning mig lite.
Igår blev jag erbjuden jobb, när jag och svärmor var nere och luncha. Dock så vet jag inte hur det blir. Det är bara på helger, vilket passa inte mig så bra. Vill gärna kunna träffa min familj och mina vänner då. Eftersom det är enda gången vi kan åka ner. Plus att det är ett annat hinder i mellan. Men jag ska tänka på saker, och kanske kolla upp om det går och lösa på något sätt.


Saknar nästan skoltiden, kunde gärna gått ett år till nu när det är så dåligt med jobb!


RSS 2.0
Fotobloggar