Kväll:)

Har precis kommit ut ur duschen. Jätte skönt att duscha efter en låång dag i solen och när man badat i sjön. I morgon ska det bli lika fint väder och det känns ju underbart, även man ska gå i skolan:/ men men, nu ska jag strax sova för att orka komma upp i morgon.

Nu så, vilken dag!!

Så himla underbar dag! Tyvärr så kunde jag inte blogga igår, var inte hemma på hela dagen. Idag så har vi varit ute i Länna hela dagen, hos svärföräldrarna :) Solat och badat enda sen 8 i morse. Har fått en del färg idag:) Känns skönt! Men nu så är vi här hemma igen. Haft en jättetrevlig dag. Imorgon börjar ny vecka igen, men det känns inte ett dugg jobbigt, för det är sista veckan! Så är det ju morsdag idag också, mamma fick en orchidé av mig och Jimmy, jättrefin! Men nu så ska jag lägga in lite bilder ifrån denna härliga dag.


ling
Älskling
d
Jimmy♥
...
Markus. ( Jimmys bror )
svärmor
Svärmor i värmen:)
min
Jimmy♥
ev
Evelina
.
Svärfar ( fokuserar på den kommande bollen:)
a
Sen blev det en pizza, och det kvar ett bra tag sen man åt så det var sååå gott!

Fest!!

Sitter hemma hos Zigge och har jätte trevligt! Precis kommit in, har spelat kubb, jätte trevligt! Men nu ska jag fortsätta att ha en kul kväll=) Hoppas ni har en trevlig kväll och forsätt roa er massor!

sovdax

Nu är det nog sovdax, lite trött så får se om man lyckas somna. Har inte gjort ett smack annars idag, tråkigt nog! Men ska försöka ha satans kul i helgen, släppa loss lite:) Känns som att det behövs. Så himla skoltrött, trött på dåligt väder och trött på att hela tiden vänta på saker & ting! Nu ska det flyta på bara.. Inga tider som behöver passas eller känns nå tidspress att någonting ska bli klart, nada.
Börjar tröttna som attan på den här lilla byn också, finns absolut ingenting att göra! Äsch får åka iväg och roa mig nästa vecka någondag isället;)

Men nu så ska jag sova, ska bli så skönt! god natt på er alla!

 


vv

That´s true!

You can close your eyes to the things you don´t want to see, but you can´t close your heart ...
to the things you dont want to feel..


That´s love!


This time all I want is you

There is no one else
Who can take your place
This time you burned me with your eyes
You see past all the lies
You take it all away


J

Färdigt!!

Såhär blev resultatet!
Vad tycks?


blond

Hemma!

Åkte hem med 11 tåget idag, det enda jag gjorde i skolan i dag var bara att sitta och inte göra ett smack. Hur kul är det? Så jag fick åka hem. Förstår inte varför man måste komma till skolan de sista dagarna när man är klar med allt, men men snart är det slut, nice. Sen är det bara 1 år kvar, och jag hoppas de går snabbt.
Har iaf satt i blonderingsmedel i håret, så strax får jag se hur det blir. Bild kommer sen så ni får se resultatet:)
Älsklingen ligger nere och sover nu, han var så trött! Men det förstår jag efter att ha jobbat i ca 16 timmar! Nu har han ställt klockan på 16:30 sen klockan 19 så ska han iväg och jobba en natt till. Som tur är så är han ledig i helgen, skönt för han! Men nu ska jag skölja ur håret!


Då börjar det närma sig helg!

Redan Torsdag och det känns ju jätte bra, för snart är det helg, sitter i skolan nu, men jag har absolut ingenting att göra så det är väl inte det roligaste att sitta här och bara tråka, kunde lika gärna vara hemma. Men jag får väl hitta någonting som roar mig ett tag. Slutar tidigt idag så det är skönt! Men kolla ut och se vädret!!? Hur glad blir man, man blir jätteseg. Men i helgen ska det bli riktigt fint och varm, då blir det solstolen och en kall cider som gäller! Underbart.
Men nu ska jag kolla upp någonting, kanske hittar något roligt spel jag kan spela, haha.
Ha en bra dag!


h

Always!

viyvå



Börjar bli trött!

Ligger i vardagsrummet och kikar på MTV, ska strax gå ner till mig och sova lite. Pratade precis med hjärtat, stackarn jobbar natt! Så får krypa ner i sängen själv ikväll, men stackarn var trött redan nu och han har ca 13 timmar kvar. Usch vad jobbigt! Men nu ska jag nog kila ner för annars kommer jag inte upp i morgon. Känns jobbigt att veta att klockan komma ringa 05:22 :'( Otroligt trött på skolan nu, men bara 7 dagar kvar! Gogoo..

God natt på er, och speciellt dig min älskling!

f


Haha en gammal bild på Jimmy och mig!

Jimmy Karlsson
Du är absolut det bästa som finns, du gör mig till världens lyckligaste människa. Att vi alltid har så kul tillsammans, det betyder massor:)  Jag älskar dig med hela mitt hjärta älskling!
God natt honey!

Gäsp...

Kan inte sova, är jätte trött, men så är det. Sitter här i soffan med en tjock morgonrock och en filt på mig, och tittar på Tv.
Ingen skola idag inte. Blir nog bara en jätte mysdag idag, inge fint väder ute heller, så kan ju inte ligga i solen, men i helgen skulle solen komma igen:) Gud så skönt! Men nu ska jag ta och kika lite på tv, kanske slumra till lite också;)


woohoo vilket vackert väder..

Riktigt fint väder har det varit idag! Har solat massor!! nu sitter jag inne med en stor skön filt och bara myser. Älskling spelar lite poker och jag kikar lite på Äntligen hemma, inte det bästa men finns inget bättre vid den här tiden. Handlat en skinn jacka, skor och en klänning idag också, kommer bild på skorna och jackan men tyvärr inte på klänningen idag för den har jag inte här hemma hos Jimmy, men bild på den kommer imorgon!
Tänkte lägga in lite bilder som är tagna för två helgen sen också, på Simon och Linda:) Har totalt glömt bort att lägga upp dom tidigare, men igår på fick jag en påminnelse av Simon, så nu simon kommer dom upp!!

soool
Så blev resultatet efter att man solat hela dagen, Haha.

skorna
skorna

askinn
Skinnjackan







....simonlindalssl
Simon och Linda

SOOOL, underbara sool!

Jätte skönt väder ute, har bara legat ute och slappat i solen! Äntligen är det bra väder. Sitter hemma hos älsklingen nu, ska strax ut i solen, igen. Imorgon ska det också bli fint väder. Ska om ett tag hem till mig och träna lite, ska bli skönt! Sen så till Länna igen för att sova här. Blir så himla seg av solen så kommer somna som en stock ikväll.
Men nu ska jag ut i solen.


Måndag!

Sitter i skolan nu, har precis redovisat! Det gick ganska bra ialla fall. Skönt det! Ingenting kvar att göra nu iaf. Plus att det är underbart fint väder ute idag, och jag slutar tidigt så man kan hem till älsklingen och sola, hur underbart är det inte? Kanske ska ta en badtur idag, vågar man det? Hehe, men så kallt i vattnet är det faktiskt inte. Var ute med båten igår med Bror och Sandra, tillslut blev det lite vattenkrig mellan mig och sandra, så dyngsur var man när man kom hem. Solen sken ett tag ialla fall så man torkade ju i solen.
Men nu ska jag sitta här och vänta på att man får gå på lunch, sen är det mediekommunikation, har absolut ingenting att göra där! Men men, så är det! Det känns att skolan börjar dra mot sitt slut:)

Internet är knas!

Har inget internet hemma, det håller på att krångla! Så nu sitter vi i Länna. Måste få ner lite från nätet till min redovisning i morgon, så himla typiskt att internet ska lägga av när man väl har något viktigt att göra.
Gårdagen var iaf trevlig när vi firade kusin. 30 år! Jätte trevligt var det. Inte ofta man träffar alla som var där så fdå blir det extra trevligt.
Men nu ska jag göra mig klar sen ska vi åka hem till mig igen så jag kan fortsätta med mitt arbete:)
Ha en jättebra kväll, skriver i morgon då jag kommer åt internet!

Jahapp, dax att kliva upp!

Har precis vaknat till lite men jag orkar verklingen inte gå upp! Vill bara ligga kvar, men jag måste upp. Vi ska åka och fira min kusin som fyller 30. Jag ska köra dit, så passa er på vägen! Haha, nej jag skoja bara, ni kan vara lugna, för jag är duktig på att köra :) Men nu ska jag ta och äta lite frukost. Skriver när jag kommer hem,
Lägger in en skön gammal låt som väcker minnen för mig:) haha!



Fredagkväll med gamla minnen.

En lugn och skön fredagskväll blev det, jätteskönt! När Jimmy kom hem från jobbet så åt vi lite och sedan åkte vi till länna, skulle säga hej till Markus & Evelina, men icke sa nicke var dom hemma. Sen blev det tillbaka igen och då kikade vi på gamla kort, haha ojojoj säger jag bara! Hittade ett gammalt kort på Chantal när hon håller i en blombukett som vi hade snott vid lägenheterna, vi var såå små, kul att se. Vi hade så mycket fuffels för oss när vi var små, små gangstrar;) hahah! Men roligt hade vi, kan absolut inte önska mig en bättre ungdomstid än den vi hade tillsammans. Skulle de vara något som man fick ändra på så skulle jag ändå inte ändra på något. Synd att saker & ting förändras, men så är det. Men det är aldrig omöjligt att ändra.
Men nu så ligger mitt hjärta här brevid mig och sover, och jag börjar också bli lite pömsig. Har funderat lite på hur sommarn kommer se ut. Direkt när Jimmy går på semester så är det inflyttning, så där går tiden åt lite, sen 30.e Juli är det Tomas Ledin, och Göteborg funderar vi på också, får se hur det blir, allting är inte gratis. Men hoppas på en kanonsommar med fint väder.

Har precis tittat färdigt på Nyckeln till frihet. Så jävla bra! Rekomenderas.

..

Inte alls mycket som hänt..

Idag.. Har bara leat och glassat, låg i sängen fram till 2 tror jag att klockan var. Men det spelar ingen roll, vädret har ju inte varit nå bra ändå! Men imorgon skulle det bli skapligt bra i alla fall, hoppas att det stämmer! Ska strax pallra mig upp och äta lite mat. Spelade precis Yatzy men bror och Sandra, men det gick inge vidare för mig så då tappade jag lusten för att spela, haha. Strax så kommer hjärtat hem också, han slutar 19:15, efter 12 timmars jobb så lär han vara så trött!
Men nu ska jag knata upp och äta lite.


Känns inte som fredag..

Ligger fortfarande i sängen och slöar, det är ju så himla dåligt väder ute. Trött på regn och moln hela tiden, vart tog det fina vädret vägen? Nu är jag lite trött på vår vädret, vill ha riktigt sommar väder. Tycker verkligen inte om vissa dagar på våren, gråa och trista!
Älskling jobbar idag och resten av helgen, kommer hem vid 19 idag, stackarn, men sånt är livet. Jag ska bara ta det lugnt idag, orkar inte med något annat, eller jo jag ska fixa lite på powerpoint pressentationen, ska ju ha föredrag 20 minuter på måndag, så jag hoppas att det går bra.
Men nu ska jag gå upp och hjälpa min käre mamma med hennes dator. Hon har ett virusskydd som är sååå kasst!

regn

Känns inte som torsdag!

Har precis spelat en poker runda, kul var det, för det var ett tag sen.
Har varit ute hela dagen känns det som. Sitter iaf nu hemma hos Jimmy och har ätit god mat och sådär. Åkte hem till mig en snabbis förut och hälsade på mamma och pappa, sen så såg vi simon och linda på deras balkong så då drog vi upp till dom en stund och babblade lite skit. Nu ska vi åka hem till mig igen för älskligen ska jobba imorgon, och resten av helgen, så det är bättre att vi sover hos mig för då slipper han gå upp så tidigt:) Resten av helgen så ska jag fixa till mitt föredrag som jag ska ha på måndag i 20 minuter. Det ska handla om L.O smith och Absolut Vodka, det blir svårt men ändå ganska kul! Men efter det så har jag ingenting som ska vara inlänmat, så det ska bli riktigt skönt! Men nu så måste jag fixa i ordning lite saker innan vi ska åka hem till mig!

Grattis ännu en gång till Antonia som blir 18 år idag!!

dd

Inne igen!

Kom in för ett tag sen! Var ute nästan 3 timmar. Skönt var det i alla fall. Men strax så ska vi lägga oss i sängen och mysa ihop och sova :) Ledig nu ju, känns underbart! Får se vad man ska hitta på i helgen när hjärtat jobbar. Några förslag?
Ska passa på att gratta Antonia som fyller 18 år idag!(klockan är över 24) GRATTIS Bruden!! Hoppas du får en kanondag!
Men nu ska vi sova, god natt på er alla!

GRATTIS!
18

Fint väder i morgon!!

Nu har det precis regnat! Men i morgon blir det sol som vädret sagt, så hoppas att dom har rätt. Men nu så ska jag och Jimmy hoppa i båten. Får passa på nu när det inte regnar och det blir nog kvällsfiske, så länge jag får en större än Jimmy så blir jag glad. Känns underbart att jag inte har någonting kvar i skolan, kan slappna av ett tag nu framöver.
Men nu så ska jag gå ut. Men ha en bra kväll, och jag uppdaterar lite senare om jag orkar, dvs om det inte blir för sent!

jj

HELT färdig!

Nu är jag äntligen färdig med allting i skolan! Känns som en lättnad, nu behöver man inte plugga varje gång man egentligen skulle ha haft fritid. Bara 10 skoldagar kvar också, kan inte bli bättre!
Lång helg är det nu också, men älskling jobbar i helgen så får hoppas på att det blir sol ute så att man kan ligga och sola hela dagarna:) Denna morgon började ju med sol men nu verkar molnen ta över. Men nu ska jag fixa och trixa lite så jag skriver lite senare igen!


Inne för att plugga, ÄNNU mera!

Precis kommit in, jag, Jimmy & Markus har varit ute med båten och fiskat lite, men vem tror  ni var den ändå som fick fisk? Jo jag! Haha. Men annars så var det helt dött. Men nu så blir det plugga klart ALLT! Ska bli så skönt sen när allting är klart och betygen är satta! Ledig i morgon och resten av veckan, sen så är det bara 2 veckor kvar i skolan. Sommarn är på väg, det känns nu!
Nu ska jag ta mig en ballerinakaka oxh skriva lite psykologi!

<3

Det sista ska bli klart!

Nu har jag precis ätit lite mat, hann träna lite efter skolan, det var riktigt skönt! Men nu så ska jag göra klart en engelska uppgift och en psykologi komlitering. Sen så, sen är jag klar med allt! Gud så skönt. Jätte tråkigt väder idag så att varför inte plugga klart, finns ändå ingenting att göra :) Fast vid 19 så ska jag och älsklingen gå ner och kolla på Åkers fotbollsmatch.
Men nu ska jag fixa klart lite så att jag blir klar någongång.

....

Inte långt kvar nu..

Sitter ute i solen och bara njuter, till och med bättre väder idag än igår, solat hela dagen. Skönt med lite färg:) Har gjort klart en ljuduppgift också, som skulle varit inne i fredags men var dock inte i skolan då. Så får lämnas in i morgon.
Nu är det inte länge kvar tills vi slutar, ska bli så underbart med ledighet! Bara 13 skoldagar kvar. Inte alls mycket och det kommer bli så skönt att slippa tänka på skolan, (ett tag) men sen är det bara 3an kvar och jag verkligen hoppas på att de året går lika fort som det här har gjort.
Men nu ska jag äta, spaghetti & köttfärsås. Mums!

Vilken kväll!

På vädret sa dom att det skulle bli molningt och lite kallare till kvällen, men det är ju hur fint som helst och varmt fortfarande, så himla skönt! Snart så är maten klar också, älskar grillat! Det är absolut det godaste på sommaren.
Snart så kommer min underbara hem också, han lär vara så trött. Ska nog också åka till Länna och hälsa på och snacka lite gojja :)
Imorgon ska det också bli fint väder och då ska jag ut och springa, sen ut och köra. Så akta er från vägen;) haha Nej nej, det är lugnt!
Men nu ska jag äta mig propp mätt.

...


Underbart väder.

Sitter ute i solen för det är ju så himla underbart väder ute nu. Stackars älskling som behöver jobba när det är så himla fint väder, Men men sånt är livet! Hade jättetrevligt igår, kom hem tidigt också så det var skönt. Idag blir det grilla, åh gud vad gott det ska bli, blir fläskfilé,klyftpotatis med pepparsås.
Men nu ska jag hoppa ut i solstolen igen! Passa på och njuta av solen nu när den äntligen är framme :)

(Bilder från igår kommer!)

Sommar

Hos zigge och Linda.

Sitter hemma hos zigge och Linda. Mycket trevligt. :) Älsklingen ska upp och jobba i morgon så att det blir lugnt idag, men jag tar några öl :) Hehe. Riktigt skönt med fredag nu. Men nu ska jag fortsätta ha trevligt, bilder kommer i morgon!

Ha en kanon kväll!

Äntligen SOL!

Precis varit ute och solat, ska strax ut igen. Vart hos tandläkarn och det gick bra. Nu är det ett helt år kvar tills jag ska tillbaka, känns tryggt :P Akilles kom precis fram med en orm i munnen, haha dom är så himla vidriga. Men som sagt det är ju en katt. Ska nog strax hem till mig och träna lite, trejde dagen i rad och det känns kanon bra. Måste träna lite in för sommarn såklart!
Men nu ska jag ut och lägga mig i solen igen, och så har vi höjt musiken med härliga Gyllene Tider, äkta sommar!

sommar2009

Riktigt skön dag!

Har hunnit med massor idag! Jätte skönt, kom ju hem tidigt så kanske därför. Tränat idag och det var kanon skönt, fast jag har träningsvärk, speciellt i magen och ryggen. Har pysslat lite med en hemsida jag håller på med, men det går väl sådär.
Orkar inte plugga nå mer nu, har nog aldrig pluggat såhär mycket i hela mitt liv, känns det som. Men är ledig i morgon, det känns bra för då kan jag göra klart lite då . Ska träna också. Men först så ska man till den där obehagliga tandläkaren.
Sen så jobbar Jimmy lördag och söndag så då blir det plugga. Ska bli så himla underbart med sommar och få vara ledig.

Sitter och kollar på granfejden, men det här var absolut det sämsta avsnittet jag sätt, tråkigt nog, eftersom vi försökte leta fram någonting att titta på. Icke sa nicke, inte ens det här kunde vara någorlunda bra. Finns ju ingenting bra att kolla på längre. Får ta och inhandla lite filmer tror jag. Om ni har nå filmtips så ge mig!

vi
Nu ska jag ta och mysa med hjärtat!

Kort dag!

natta


Skönt med en hel dag idag. Tog 11 tåget hem idag, så himla skönt! Gjort klart allting i psykologi nu, därför fick jag skippa lektionen, så himla skönt! Strax så ska jag och älsklingen iväg och gymma. Sen så tillbax till Länna för att sova här i natt. Ledig i morgon för jag ska till tandläkarn, och ser verkligen inte fram emot de. Ska göra min tidning idag, håller på med de på medieproduktion. Ganska så kul faktiskt! Skulle först göra en film, men det verkar ju inte bli något av. Ska vara klart nästa vecka så att det är bara att rappa på.
Men nu ska jag kolla på extrem home makeover.

Denna dag avklarad!

Så har halva veckan gått! Jätteskönt:)
Varit i skolan idag, sen kom älskling och hämtade mig i strängnäs. Åkte sedan hem till mig och gymmade och lagade sen mat till mamma och pappa. Hemmagjort Pizza, gud så gott det blev! Efter maten tog Jimmy och jag en promenix i solen:)
Nu så, nu sitter man här med det tråkiga pluggandet:/
Men ska göra klart det här så att man slipper det sen.

Ledig dag, men massa plugg!

Studiedag idag som sagt, men MASSOR av plugg! Allting ska vara klart på fredag, men känns som att jag aldrig kommer hinna. Står still i huvet. Imorgon är det iaf skola igen och jag känner bara att jag inte orkar, men måste. Man får mer gjort hemma när man pluggar än i skolan, sen när man kommer hem så är man så himla trött så då orkar man inte heller med någonting. Längtar så himla mycket till ledigheten.
Men nu ska jag gosa ner mig hos Jimmy och titta på tv, för plugga orkar jag inte med nu, gjort det i två hela dagar nu så nu måste jag vila :)

absolut bara min
Jimmy Karlsson, den bästa♥

Bilder från helgen:)

Krogenbilder

f
Jag & Jimmy

.
Jag,jimmy & Patan

kf
Kjell & Freddan

p
Patan

ff
Slutligen två fylleas;)  Jag och hjärtat!

Bara en massa mys med absolut den bästa

Ligger i soffan hemma hos älskling och tittar på tv. Har bara slappat hela dagen, grillat hamburgare och bara tagit det lugnt. Pluggat lite också, men de gjorde jag på dan. Huvudvärken har gått över så det är ju skönt. Studiedag imorgon och det kunde inte bli bättre. Snart är det sommarlov, och det känns så bra, fast har ganska mycket att göra nu på slutet. Men det rullar på:) Imorgon ska jag göra klart det mesta, sen kanske de skulle vara bra att öppna mediekommunikations boken för det har jag prov på, på onsdag. Så hoppas jag har den hemma. Men nu ska jag nog också slumra till lite som älsklingen har gjort.

jimmy

Soffläge.

Ligger i soffan nu och har ont i huvudet, men känns bättre nu än i morse. Har pluggat, ska göra klart psykologi idag. Har precis blivit klar med en uppgift. Två uppgifter kvar nu, men det går fort :)
Pratar med Ellen i telefonen nu. Skulle ha ringt och väckt henne vid två, men glömde de. Hehe. Bättre sent än aldrig;)
Snart så kommer älsklng hem så jag ska väl hoppa in i duschen strax. Måste städa idag också, men har inte alls något sug på de, men det måste göras.

<3

vad gör man när man är såhär trött?

Klockan är redan över 21, jätte jobbigt, ialla fall när man vet att man ska upp tidigt och åka in till skolan:/
Mår inte ett dugg bättre nu, men man får ta smällarna om man ska ha en rolig utekväll! Det var inte så kul när man vaknade i morse och märkte att jag tappat min mobil i taxin när vi åkte hem.. Så konstigt, brukar alltid va så noga med vart jag har den, men tydligen inte denna gång ;) haha.
Men nu ska jag och älsklingen gå ner och titta på filip och fredrik. Men sov så gott!

fc

Kanonkul kväll igår!

Usch, ni ska bara veta min huvudvärk! Känns inte alls bra. Men hade en kanonkul kväll/natt igår. Satt först hemma hos Patan och sedan blev det utgång. Trevligt folk också.
Har varit i Länna hela dagen och bara tagit det lugnt. Riktigt skönt. Känner dock inte för skola imorgon, men som tur är så är vi lediga på Tisdag. På fredag så måste jag också vara ledig, för då är det tandläkar dax. Tycker verkligen inte om tandläkarn. Men men bara gå dit så man har det gjort.
Men nu ska jag plugga :/

memmme

Ja då är det redan kväller.

Tiden den går så jävla fort, inte så roligt faktikst. Klockan är redan över halv 8!
Men men, ska inte klaga, är ju ledig i alla fall:) Engelska nationella gick väl inte nå höjdare idag, men gjorde mitt bästa. Det var väldigt svårt faktiskt. Men men, så kan det gå.
Blir nog en slappar kväll idag, både jag och Jimmy är lite sega. Vi skulle ha tagit en promenad förrut, men då kom regnet. Så himla typiskt. Men imorgon ska det bli fint väder ialla fall. Blir att gå upp tidigt imorgon för vi ska iväg och fiska regnbåge. Hoppas på sol så att man kan sola lite också;)
Men nu ska jag kika lite på Jerry Springer.


vi

Det finns inga ord för dessa människor!

usch

Att man själv har haft den här läraren känns så konstigt! Men hur idiotiskt är inte detta? En liten 15 åring som blir utsatt av en gubbe på ca 60 år!! Alltid har det funnits snack och funderingar om denna lärare. Men inte trodde man att det verkligen skulle hända. Alltid pratades det om att han kollade på alla tjejer i skolan. Finns ingenting att säga om dessa människor, in med dom bara!
Vad tycker ni?

Torsdagen avklarad!

Kom precis hem, hunnit smällt i mig lite makaroner med korv. Gott var det för jag har knappt ätit någonting idag, var inte hungrig på lunchen idag men åt lite potatis gratäng med kycklingfilé, det var min lunch de!
Ska nog fixa klart lite psykologi uppgifter idag också. Har bara tre saker att göra så det går fort hoppas jag. Gjorde klart en uppgift idag när vi hade Psykologi, skrev om spelberoende. Ganska kul och skriva om, så sjukt många svenskar som är spelberoende och under 2008 ökade det med massor.

Men i alla fall, imorgon är det fredag och det känns underbart, för att i helgen ska det bli fint väder och det behövs nu efter dessa dagar som har varit så himla tråkiga! Regn regn regn och blåst. Inte någe skönt alls. Imorgon har jag iaf engelska nationellt hela dagen. reading and listening. Känns inte så himla bra för att jag hör absolut ingenting av vad dom pratar om på sånt där band + att dom pratar brittiska, väldigt snabbt! Men men, går inte att göra mer än sitt bästa. Sen så, sen är det helg. Hela helgen ska jag bara ta det lugnt och ha det allmänt skönt. Känns som att en sån helg behövs. Måste endå plugga ytterst lite. Snart kommer älsklingen hem så nu ska jag vänta in honom:)

regn

Torsdagen avklarad!

Kom precis hem, hunnit smällt i mig lite makaroner med korv. Gott var det för jag har knappt ätit någonting idag, var inte hungrig på lunchen idag men åt lite potatis gratäng med kycklingfilé, det var min lunch de!
Ska nog fixa klart lite psykologi uppgifter idag också. Har bara tre saker att göra så det går fort hoppas jag. Gjorde klart en uppgift idag när vi hade Psykologi, skrev om spelberoende. Ganska kul och skriva om, så sjukt många svenskar som är spelberoende och under 2008 ökade det med massor.

Men i alla fall, imorgon är det fredag och det känns underbart, för att i helgen ska det bli fint väder och det behövs nu efter dessa dagar som har varit så himla tråkiga! Regn regn regn och blåst. Inte någe skönt alls. Imorgon har jag iaf engelska nationellt hela dagen. reading and listening. Känns inte så himla bra för att jag hör absolut ingenting av vad dom pratar om på sånt där band + att dom pratar brittiska, väldigt snabbt! Men men, går inte att göra mer än sitt bästa. Sen så, sen är det helg. Hela helgen ska jag bara ta det lugnt och ha det allmänt skönt. Känns som att en sån helg behövs. Måste endå plugga ytterst lite. Snart kommer älsklingen hem så nu ska jag vänta in honom:)

regn

Hopp i säng!

Nu har älskling & jag gosat ner oss i sängen för båda är så otroligt trötta idag, men känns skönt att det bara är två dagar kvar :) Har varit en lång dag idag, kom till läggesta vid halv 5 och då hämtade älsklingen mig, sedan åkte vi hem till svärföräldrarna och åt god paj:)
Kom hem till mig sen och då somnade vi direkt på soffan, haha. Men hur trött jag än är nu så ska jag göra klart min sista svenska uppgift. Skönt att ha den klar, för nästa vecka är det deadline på alla gamla uppgifter. Så hoppas verkligen att det går bra på provet på onsdag så man slipper ha det släpandes..
Nej nu är det svenska dax.


absolut mitt allt!
Jimmy, du betyder så himla mycket för mig!
Du är absolut det bästa. Jag älskar dig hjärtat♥

x

Onsdag, halva veckan gått!

Fick ytterst lite sovmorgon idag eftersom vi sov i Länna idag. Men var ganska pigg ändå:)  Så det var ju no problemo! Nu sitter jag i skolan och har medieproduktion. Är knappt några i klassen, verkar som att många är sjuka! En annan har ju varit förkyld nu i säkert 5 veckor! Så himla värdelöst.
Men känner mig lite bättre ialla fall. Kan inte vara sjuk nu, måste vara i skolan massor nu, har så himla mycket att göra nu.
I helgen ska jag göra klart alla mina psykologi uppgifter, så har jag det gjort. Måste plugga på ett prov som vi har på Onsdag också, i mediekomkmunikation:/
Imorgon tänkte jag att jag ska på stan och kika lite, tänkte köpa lite nya örhängen och något halsband kanske. Pengarna bara rullar bort:P Så ska jag beställa biljetterna till tomas ledin också.
Någon som vill med? :)


hhaha

Tråkigt väder!

Så himla trött på blåst och regn nu, räcker med skit väder en dag, inte längre! Man blir så trött och seg i kroppen. Inte kul alls. Men får hoppas på att det blir fint väder i helgen istället. Som tur är så går man i skolan på veckodagarna så då spelar det inte så jätte stor roll, förutom tröttheten som sagt! Men när värmen kommer så är man inte trött en sekund känns det som :)
Känner på mig att denna sommar kommer bli den bästa. Hoppas att det blir fint väder och massor att göra, roliga saker dvs.

Men äntligen så har man gjort Tisdagen, och den är så tråkig! Har först en lektion tidigt på morgonen sen rast från 9:40 till 12:00, engelska sen Idrott! Inge vidare kul dag. Men idrotten var riktigt kul idag. Fotboll hade och det gick faktiskt kanon bra.
Imorgon har jag sovmorgon, eller aa jag kan åtminstånde ta 8 bussen. Men sen är dagen alldeles för lång, slutar vid 16:05. Men det får gå! Snart ledig i ca 11 veckor, och det ska blir så himla skönt! Bara längtar.

Men nu ska jag fixa en mediekommunikations uppgift!

Sov gott!

d

Mätt och belåten!

Nu ligger jag och älsklingen i soffan. Har precis ätit god mat så är proppmätt!! Vi ska ner och kolla på fotbollsmatch vid 19, så vi passar på att vila lite nu:) Sen när vi kommer hem så är det upslider och sen hopp i säng. Ganska lång dag imorgon, fast bara 3 lektioner, men så himla långa raster i mellan.
Ska ta och köpa mig en ny parfym i morgon, har någonting att göra på den långa rasten:P
Men nu ska jag byta lite kläder och sen ska vi nog kila ner.


..

En dag gjord..

Så är måndagen klar, gick ganska fort idag i skolan. Har bara två lektioner på Måndagar så det är ju skönt!
Tog 2 tåget hem och nu är klockan redan 4. Tiden går så himla snabbt när man är hemma.
Snart kommer älsklingen hem från jobbet också. Kanske tar en tripp till Länna då, får se vad vi orkar :) Måste fixa lite uppgifter idag också. Förstår inte, allting kommer på en och samma gång, massor att göra i skolan nu. Skönt att lite av filmen blev filmat i helgen, och hoppas på att det blir relativt bra.
Nu är det inte alls länge kvar tills jag är ledig, c:a 20 skoldagar kvar :)



cx

slut i hela kroppen!

Nu har jag och älsklingen bäddat ner oss, och jag är så himla trött!
Träningsvärk i benen och ont i nacken. Jag sträckte nacken igår när jag skulle hoppa studsmatta, hur smart är man är man har fått i sig några glas;) haha.. Men men,
Har ialla fall filmat klart våran IQ informations film! Hoppas den blir Ok. Inte klippt och färdig ännu, men det blir nog bra:)
Idag så har jag och jimmy varit ute och fiskat. Jag fick 5 st, hur duktig är man inte? haha nej men det var skönt att vara ute hela dagen, frisk luft skadar faktiskt aldrig!
Men nu så ska jag kolla om Jimmy vinner någonting på poker:P
Ha en kanonkväll! God natt:)


f


Var ett tag sen..

Det var faktiskt ett tag sen jag skrev, men jag har absolut inte haft tid, för jag har knappt haft med mig min dator. Men iaf så var min Valborg ganska bra! Vi var hemma hos Simon och spelade kubb, drack och hade allmänt trevligt. Sen så blev det en lugn Fredag för mig och jimmy. Solade hela dagen, så lite färg har man allt fått:)
Igår så var vi hemma hos Antonia och grillade och åt god mat och hade trevligt! Men nu ska jag hoppa i duschen.
Ha en jätte bra dag, även det inte är riktigt mycket sol ute idag :)

jag och antonia

RSS 2.0
Fotobloggar