Nu så..

Har bytt lösenord och fixat lite mer säkerhet på bloggen nu, så det ser ut som att jag kommer fortsätta här ett tag till :)

Tyvärr!


Nu är det andra gången jag har fixat min blogg till rätta. Någon person som inte verkar ha något bättre för sig har hackat sig in på min blogg och förstört allt! TVÅ gånger idag. Tog bort alla mina tidigare inlägg och en del bilder och ändrat näst in till alla koder, då "personen" har kopierat och blandat ihop alla koder. Dock har jag sparat det jag har gjort, men det är inte det roligaste när man lagt ner lite enegi på det man tycker om! Fruktansvärt omoget och snacka om Noll respekt. Synd att det ens finns människor som ens orkar lägga ner energi på att förstöra för andra.
Avudsjuka jävlar!



Därför kommer jag nu att lägga ner bloggen framöver. Orka med patetiska människor som förstör!

Detta är ENBART till avundsjuka personer som förstör för andra! USCH...  :mad: 



Förhoppningsvis fixar jag en hemsida istället inom kort!


Tisdag.

Har precis kommit hem från affärn. Handlade allt förutom det som var viktigast! Balsam..
Blev tokig när jag kom hem och märkte att jag hade glömt det! Så jag började rota igenom alla tusen väskor och hittade en flaska med lite kvar i. Tur..
Skjutsade älskling till jobbet efter lunch bara för att han ska kunna ta en jobbarbil hem för imorgon ska vitafaran (haha) in på lite lagning. Så den får vi tillbaka på söndag när vi kommer hem från Lofsdalen. Lagad och fin, förhoppningsvis ;) Haha.
Nu ska jag slå på en film och gosa i soffan för att min mage mår inte så bra, då passar en film kanon :)


21:40 skulle detta vara inlagt!

Halloj :D

Nu har vi precis kommit innanför dörren och jag är redan framför datorn, haha nej men ska lägga över en film.
Har varit hos svärföräldrarna i Kopparberg. Fikade och gojade lite :) Men nu är vi hemma igen och väntar på att BB ska börja. Sen blir det sängen och titta på den nya serien som gick i söndags. Som är i stället för solsidan ;)
Efter det ska jag sussa så gott!
Tog igen några sömntimmar efter helgen, vaknade kl 10:50 idag, shit sov sjukt länge! Men skönt var det..

Nu ska jag stoppa i mig en knäckemacka sen gosa ner i soffan :)

God Natt!


Helgen i bilder

Fredag
Hamburger grillning!


Killarna står och grillar.. och så ser ni en del av de nya korgmöblerna som vi köpte :) Fina va?



:)



Kejll, Älsklingen och Freddan



Freddan & älsklingen inne i kryddningen :P


Jag & Freddan med bjönmutta, haha..


Freddan, kjell och min underbaring.


Hamburgare, nam nam..


Dags för kortspel, plump! (Måste tillägga att Jag var vinnare båda dagarna)


Hmm.. hur många stick ska jag ta ?? ;) Älskling!



LÖRDAG!



Kortspel o nöje.



Älskling ♥


Haha kör på stort! :P



Kejll och freddan, haha!


Kjelle..


Freddan, jimmy och Kjelle!


Så det blev några bilder :)

Bad bad bad..

Dålig uppdatering under helgen, ja vet. Men har som sagt haft besök och vi har varit i full fart hela tiden. Men nu så blir det extra. Helgen har varit kanon. Haft jätte trevligt med kjell, freddan och min älskling. Spelat kort, snackar blaja & massa trevligt:)
Nu är vardagen kommen igen och på Torsdag morgon åker vi upp till Lofsdalen. Ska bli helmysigt! och mina päron följer som sagt också med! Kul.

Har sovit som en stock i natt, sömnen i helgen har väl varit ganska lite. Men nu är jag pigg och glad =) Plockat undan lite osv. Tagit ut kycklingfilé som ligger på tining nu. Blir kycklingfilé i ugn med kokt potatis idag :D Mummmms...
Annars har jag inga planer för idag. Lägger ut lite bilder från helgen i nästa inlägg för att jag har inte fört över dom från kameran än ;)



Mitt hjärta, LOFSDALEN 09/10!

Sådär.

Nu har Jimmy precis varit hemma på lunch. Och om ca 2 timmar kommer han hem så då åker vi direkt till Ludvika & kikar in på bolaget & hämtar våra möbler. Blev en extra positiv sak ang möblerna idag också, så kunde inte bli så mkt bättre fredag ;) Ibland ska man ha tur också, eller hur? Sen ska vi in på jysk också för att jag ska köpa en lammskinns pläd eller vad man säger, och en ny duk till köksbordet. Sen är vi fit for fight och kan vänta in besöket :D


Åh min lilla sparvel, Saknar min tok ;)


Saknar!

Dessa saknar jag mycket! världens bästa farmor och farfar ♥




HÄRLIGA fredag!

Äntligen är fredagen här.. Vaknade upp pigg & glad. Musiken är på och jag är jävligt glad att fredagen är kommen :D
Vi ska som sagt hämta utemöblerna idag, wie! Och så får vi vänner på besök, jätte roligt :) Blir nog en bra fredag det här :thumbup:
Så klockan 15 drar vi in til Ludvika för att hälsa på bolaget & sedan hämta möblerna ;) Har lite att fixa med nu så att jag höjer musiken lite till & sätter igång;)

Ha en bra dag!


Imorgon är det fredag!

Så skönt :)
När Jimmy kom hem så åt vi lite, sen åkte vi iväg och fixa lite till grillningen i helgen.
Var ute ett tag och fixa bort lite "skräp" som de gamla ägarna lämnat! Men nu är det borta :) Gick in och fixade fast en klocka som jag fick när jag fyllde år.

Såhär ser den ut.


Så den gjorde vi ganska stor. Bilden är dock inte min! Så ni får se hur den ser ut på vår vägg senare ;)




Nu har vi lagt oss i soffan & här lär vi ligga hela kvällen.. iaf till klockan 23 då BB slutar ;) haha.
Hoppas ni får en bra kväll för det ska jag ha med min underbara snygging ;)


Blåst!

Ta bort den förbannade blåsten så är det jätte skönt ute. Blir det lite lugnare ska jag ge mig ut och fota lite tänkte jag.
Annars vet jag inte vad för roligt jag ska hitta på? Några förslag så släng in! ;)



Idag är en dö dag!

precis som det står på rubriken... Det är verkligen en dötrist dag idag. Jag kommer inte på ett smack att göra idag. Skulle kunna lasera om en bänk men har inte en aning om färgen som finns kvar räcker, så det sket sig!
Man vill ju inte precis slå ner baken och glo på tv hela dagen. Jag har ALDRIG på tvn på dagarna. Jag tycker inte om att titta på tv. Bara bra program på kvällarna :thumbup:

Men jag ska väl försöka överleva dagen med att hitta på någonting.
Jag är inte helt bitter faktiskt.. för imorgon hämtar vi utemöblerna & Kjelle+ Freddan kommer. ( kanske Patan )
Så denna torsdag får jag längta efter fredag, låter det bra? Ja..




I love you handsome..


Hemma!

Nu har vi kommit hem igen.
Storhandlat - Check!
Ätit - Check!
Beställt utemöbler - Check!

Japps Japps, utemöbler har vi beställt idag :D På fredag ska vi hämta dom. Passar perfekt! Hinner vi hämta det innan besöket kommer:) Vi kikade på ett möbelset i helgen som vi gärna vill ha då, men nu när vi åkte och kika på det så lockade det inte lika mycket så det blev helt enkelt ett annat möbelset. Mycket fint också. Svarta korg möbler!
Skoj skoj! Kommer bli så fint :)


Fint va? :thumbup:

14:32

Sitter & gör ingenting faktiskt! Ganska skönt, slut efter städningen;) Nej men trött blev jag!
Väntar på att Jimmy ska komma hem så att vi kan åka och handla.
Det är så fruktansvärt svårt att komma på saker att göra vissa dagar & andra dagar finns det massor som man kommer på att göra. Själv så tycker jag att det är enklare att göra saker eller komma på saker att göra när man har något som man ser fram emot. Då vill man göra något för att tiden ska gå fortare & det funkar verkligen, då gör man saker hela tiden och känner att man aldrig blir klar typ ;) haha. Tänk om det kunde vara så varje dag! Shit vad skönt..



Så tomt utan min galning också..



Början på halva veckan.. ;)

Upp och hoppa de är sol idaaag.
Kanon pigg, vaknade lite innan 9, och då brukar jag inte vara sådär dunder pigg. Men dessa dagar när det varit sol så har jag vaknat tidigt och varit kanon pigg ( Dock har jag somnat om vissa dagar ) Haha.. Denna morgon blev jag halft väckt av kjell och freddan som ringde och berättade att dom (Kanske Patan också) kommer på fredag =) Så trevligt!
Men nu ska jag slänga mig upp ur sängen och börja städa ( som inte blev av igår! ) .



Säng dax om en timma!

För att om några minuter börjar BB, och det kan man ju inte missa. Förhoppningsvis så slipper man höra den otroligt jobbiga Roza eller vad fan hon heter gnälla HELA programtiden! Som det var igår ;)
Men men, ska kika på det sen så är det dax för sängen så att jag är pigg & glad imorgon också. Hoppas på sol så att jag kan ta en skön promenad. Ingen blåst tack! Vill inte flyga fram, utan jag vill gå. Ok? ;) Skämt o sido.

God Natt underbara läsare :love:



Tisdag kväll på G

Då är snart denna tisdag passerad. Imorgon har halva veckan gått! Fort det går.
Troligtvis så får vi trevligt besök på fredag av vänner. Vilket blir super kul om det blir så :)
Hoppas på att det kan bli fint väder i helgen också. Så att man kan dra ut grillen & slänga på smaskiga köttbitar, mums.
Och veckan efter så är det Lofsdalen som gäller från Tors-Söndag. Mamma och pappa ska som sagt med så att dom kommer upp till oss på Onsdag kväll (nästa vecka) efter jobbet.
Så att det finns lite att se fram emot.

Nu ska jag bädda ner mig i soffan, tända brasan & glosa på tv. Låter som en bra idé :)


Ouuups, städningen...

Städningen gick bra till en början. Dock hann inte ens damsugarn fram, haha!
Gick ut och hämtade posten efter att jag plockat undan lite. Mina 100 foton hade ju kommit som jag framkallade i fredags. Och gissa om det blev någon mer städning efter det? Nej inte riktigt!
Fixade och trixade och satte in lite bilder i mitt fotoalbum, det tog ett tag eftersom jag skriver till varje foto också.
Men jag bara älskar att få hem mina foton, så städningen kan allt vänta tills i morgon eller torsdag, tycker jag ;)
Sålänge jag städar innan helgen. Inte så panik heller för det är inte speciellt dammit eller stökigt :D
Nu är jag ialla fall klara med mina foton, och det blev bra. Förutom att jag beställde i 11x format och albumet tar ju självklart vanliga 10x15 bilder. Vill ha lite större annars blir dom så himla små, så jag är nöjd ändå =)



Soliga tisdag!

Det är underbart väder ute!! So happy =) Nu ska jag börja storstäda på en gång så att jag är klar till lunch, då kan jag gå ut & sätta mig i solen ett tag. Myssssss :)
Igår blåste det lite så att det var inte speciellt jätte skönt, men idag verkar det vara lugnt & stilla :)
På med musiken och fram med snabeln ( Damsugarn )


Kan sommaren komma nu? :D

Nattinatti...

Nu är det dax att sova lite. Är jätte trött. Det kommer efter ;)
Min helg har iallafall varit kanon bra. Så trevligt & underbart att träffa familjen & vännerna.
Men nu så är det en helt ny vecka som börjar & nu får vi se vad denna vecka har att erbjuda.

God Natt & Sov Gott!


Flowerpower..





Soffläge, jupp!

Om nu förstår rubriken så förstår ni exakt vad jag gör ;)
Ligger under pläden med bästa underbaringen & kikar på 112 Poliser. Som vanligt så går det inget bra på måndagar, på tv alltså. Det blir bara lugnt ikväll. Imorgon är det storstädning som gäller, hela huset ska damsugas:) Lika bra att passa på nu när Rocky är hos mamma och pappa. Han är tokrädd för damsugaren, haha.
Annars har jag väl inga planer för morgondagen, packa upp lite från helgen kanske. Det är inte bara en sak vi fick med oss ;) Haha..


Trötta Måndag!

Kan man lugnt säga att det är.
Har ialla fall fixat och trixat lite här hemma hela dagen. Handlade och fick en hel drös saker i helgen vilket blev kanonfint när sakerna var på plats!
Ni ska få se lite bilder på det jag satt upp idag.
Sen så är det dax att åka och handla lite mat m.m
Idag får det bli en köttbit och potatis, Mums;)




Här är ett foto som jag tog i Thailand & sedan förstorat ganska så stort :)
Köpte ramen i helgen och nu är bilden äntligen uppe!
Den fick sin plats över soffan i vardagsrummet.


Så blev det, sjukt nöjd!



Denna krusidull köpte jag också :)

Carpe Diem saken är också ny.. Så, Såhär blev allt, tavlan, Carp Diem och bollsaken=) Fint va?
I like it!

lördag!

Hade jätte trevlig kväll igår! =) Kul att träffa alla igen.
Idag är det inte lika kul då man är lite bakis, men jag får nog skylla mig själv!
Ska grilla ute idag, mysigt! Sen blir det bara mys för hela slanten;)


En något suddig bild från igår;)


Älskling, soffläge!

Soffläge nu med godis skål och Bonaqua päron;)


Framme ;)

Nu har vi kommit fram för någon timma sedan. Ett glas vitt har gått ner ;) mums. Underbart att få träffa mina päron och Robban o Sandra :) nu ska vi moffa lite gått allihopa ;) ikväll är det lite party med nära o kära :) nu så är det mys. Ha en kul kväll!!!

Packar...

Packar det sista för resan ner idag. Kul väder att åka i? Icke! Kommit massor utav snö här.. och det ska komma där nere också, kul i jul! Vinter 2010/11 tar aldrig slut. Vi får ha vinter för jämnan ;) haha ne usch vad tråkigt! Så trött på den vita färgen efter denna snöiga vinter ;)
Vi drar oss väl här ifrån vid 3 eller något.. så nu ska jag börja fixa lite smått!


ååååh hur skönt ser inte detta ut att vara?? Ge Mig NUUUU!!


Fillmkväll!

När Jimmy kom hem åt vi lite mat, spelade kort & nu har vi strax kikat klart på grease. Jag bara älskar dessa filmer, haha!
Båda ligger helt utslagna i soffan framför brasan som är tänd, mys mys.. Men nu har jag myrr i benen. Jag klarar verkligen inte av att sitta stilla för länge. Så ja, vad ska jag hitt på nu då? Jo, packa väskan, annars så gör jag det i sista sekund imorgon & glömmer hälften av alla saker som ska med.. eller saker och saker.. hälften av kläderna som ska med ;) haha.
Ska bli så kul!
Kan vi inte bara spola tiden så att vi är framme nu? =)


=)

Nu är min träning för idag avklarad! Kört lite abs osv.. Skönt skönt!
Nu har jag satt mig ner. Kanske ska ta någon lunch? Eller ja för mig blir lunchen frukost, eftersom jag inte äter frukost på mornarna.. Smakar inte gott då! Förutom dagen efter då jag älskar frukost. Knäppt men sant! ;)
Imorgon åker vi hem till mina älskade föräldrar, ska bli så kul och skönt att komma dit :)
Rocky ska med också, så jag hoppas att det går bra i bilen med honom denna gång också! Han har varit kanon duktig dom senaste gångerna.
Han blir kvar hemma hos mamms och papps i två veckor eftersom vi åker till Lofsdalen v 13. Min bror och Sandra ska vara kattvakt. (Mamma & pappa ska som sagt med till Lofsdalen).. eller det kanske jag inte har skrivit i tidigare inlägg? Minns inte.. men det ska dom iaf, vilket ska bli kanonkul:) Hoppas på att vi får kanon fint väder när vi är där. Finns ju inget bättre i fjällen än när det är sol!! Skönt skönt..

Nu ska jag ta mig en knäckemacka till lunch, gött gött!




Vilken vecka..

helt otroligt att det har varit sol hela veckan nästan. (Om det är sol imorgon)
Ska strax kliva upp i sängen och klä på mig. Sen ska jag ta mig en power walk i solen. Så skönt!
Ska ta en sväng förbi macken tänkte jag, den vägen har jag aldrig gått så det kan vara roligare än att gå alla andra vägar som jag gått.
Macken ligger alltså i Grangärde. Visst låter det långt bara för att det inte är på samma ställe. Men nej, så långt är det inte, haha. Grangärde & Nyhammar ligger precis intill varandra ;)
Nu ska jag sätta fart så jag kommer iväg någon gång=)


Miss It!

Jag saknar härliga sommarkvällar med alla vänner och nära! Kan det bli sommar nu?








Suck!

Har inte gått att logga in på blogg.se, som vanligt! Alltid strul!
I alla fall, har inte gjort så mycket idag, setat ute i solen och myst.. så skönt :) Städat undan lite och fotat lite smått. Ska bli fruktansvärt roligt nu när det börjar bli lite färger ute, inte bara VITT! Blir mycket färg glada bilder & extremt fina porträtt bilder! I like :)
Ska väl sätta igång med maten nu, blir potatismos med köttbullar. Ska tajma in så att den är klar tills Jimmy kommer hem från jobbet.
Så ja, det är väl lika bra att sätta igång :thumbup:


God morgon god morgon

Nej jag har inte klivit upp ur sängen ännu, vilket är skit skönt! Jag älskar vår säng som sagt och skulle kunna bosätta mig i den ;) Nej jag skoja, nu överdrev jag.. Haha.
Ska strax klä på mig & hämta posten, se om vi har fått något roligt och inte bara räkningar? Haha.
Solen skiner ute vad jag ser iaf, hoppas att det blir lika varmt som det var igår vid lunch :thumbup:

Så kan jag passa på att säga Grattis till Micke som klarade körkortet, igen.. =) :thumbup:
Vi saknar er.


Bilder från helgen (folkrace)

Lite bilder från helgen då svärfar körde folkrace. Han fick det i 50 års present.
Mycket trevlig dag, och solen var uppe :) Stephan kom till A final, och kom två i Finalen. Great!



Dessa 4 bilar var dom som kördes hela tiden. Dem var 12 stycken som tävlade. Så när de fyra första hade kommit in så var det dax för nr 5,6,7,8 att köra.
:thumbup:






Evelina som inte ens var med i tävlingen vann bucklan;) Hur går det till?
Skämt o sido..





Svärmor "hänger" lite :thumbup:


Number 8 - svärfar på bana





Pust..

Har precis gymmat, det var så skönt! Kört Zumba en halvtimma också. Helt ok alltså, men det är inte direkt min tränings stil, lite lamt.. och ändå körte jag Zumba hard. Men det var kul att testa iallafall.. Vill att isen ska försvinna från vägarna helt så man kan ut & springa istället. Får nöja mig med power walk nu..
Nu ska jag ut & bära in lite ved, sen får det bli en dusch.
Ska hämta Jimmy när han slutat för jag har haft bilen idag, eller ja halva dagen, efter lunch ;) Sen ska vi grilla, ute i solen såklart! Det blir grillade kebabspett, grillad majs, pommes & vitlökssås. Alltså kebabtallrik nästan ;) haha..

/N



:D


Jag och min underbaring i Söndags,
nej men vadå, vi var väl inte trötta ;) Haha!
;)

gäsp gäsp..

Nu har jag vaknat upp, vår säng är så skön så jag skulle kunna sova i evigheter. Det är inte så att jag vaknar upp av mig själv inte, vår underbara katt hoppar upp och slickar en i ansiktet!! Hum.. Inte går det att vrida bort huvudet heller, då går han under täcket och bökar.
Idag blir det storstädning om jag hittar orken, haha. Efter lunch får det bli. Nu innan ska jag klä på mig & sätta mig i den underbara solen som är framme & värmer idag med :thumbup:


 


Sov gott =)

Älskling & jag gick & handlade förut, och det var såå skönt ute:)
Imorgon ska det bli lika fint, och jag hoppas verkligen att det stämmer!
Vilket som så ska jag storstäda.. =( Meeen, när det väl är klart så är det fruktansvärt skönt!
Nu ska jag bara kika på bb sen är det dax att sova :)


Se här.. sooool över allt, haha dock är detta just nu! alltså klockan 22 på kvällen. Ingen sol syns dock!



Härligt!

Min otroligt härliga solstund efter lunch ;)







Vår vår vår..

Har precis kommit in, har setat ute i den otroligt sköna solen i någon timma :)
Somnade nästan, solen värmde på riktigt idag. Tog med mig en kopp varm choklad och bara njöt!
Snart kommer Jimmy hem, då ska vi knata till affärn, hur skönt är inte bara det? Att kunna gå i soooooolen och inte snöstorm! Bilder kommer nästa inlägg!

God morgon..

Vaknade för ett tag sedan. Har sovit såå bra i natt, vilket har varit kanon skönt.
Har inte några planer för idag faktiskt. Kanske ska storstäda? Idag eller imorgon får det bli:)
Skulle beställa soltid till nu i veckan, men det proppfullt hela veckan. Fan jobbar inte folk? - Nej juste det finns inga jobb.
Sen så har jag som sagt funderingar på att göra något. Skulle vilja åka ner och umgås, fan nu får jag panik att att bara sitta, så lika bra att komma på saker att göra.  Det är som att gräva ner sig själv när det inte finns något att göra. När man inte kommer på något. Så nu tycker jag att min vecka lockar lite åtminstånde ;)



I thought it would be better, but No ..





Trött

Trött.. Det är bara förnamnet. Jag är OTROLIGT trött!
Så kan det vara. Helgen har bara rusat förbi. Imorgon är det måndag igen..
Ska strax luncha lite med hela gänget, mums. Och senare ska vi bege oss hemåt. Blir absolut bara en slökväll ikväll, det kan jag garantera;) haha.
Älskling önskade pizza till middag, så får se. Kanske blir en slisklig pizza?
Who knows ;) (Fast jag är sugen på Spaghetti m köttfärssås)
Nyttigare OCH godare!



Love is the answer..

Utan kärlek, ingen vänskap
Utan vänskap, ingen kärlek



Jag tycker att denna stämmer väldigt bra. Man har kärlek till alla sina vänner, eller ja, i alla fall jag. Mina bästa vänner betyder så mycket! Och jag saknar dom så jävla mycket! 
Finns det ingen vänskap i kärlek så är det absolut ingen kärlek.. ♥


Just nu så vill jag bara träffa mina underbaringar.. Jag har lite funderingar.. Jag funderar på att åka ner i veckan. Jag har ändå inget att göra denna vecka. Jag TÅL inte längre att bara sitta. Jag vill jobba igen..
I don´t know, but I'll take one step at a time..

Jag saknar er alla mina underbara vänner :(
Jag kommer soooooooon!





Yes!

Nu är jag något trött.. ska sova snart..


Så...Skål & God Natt!!



lördag

Nu är vi på väg hem från Stockholm. Vi har som sagt varit o kikat på när svärfar har kört folkrace. (fick det när han fyllde 50 år) :-) jätte kul att se! Han kom till A finalen och sedan riktiga finalen, en skit bra 2a plats ! Nu, champagne på väg hem! Riktigt rolig & solig dag :-D. Bilder kommer . Uppdaterar från mobilen o bilderna är på kameran;-) Puss & kram

Galen kisssssssseeeemisssss



Im Back!

Kom hem för någon timma sedan från stan. Dejtade svärmor & Evelina där :) Medans Eve gick på ansiktsmassage så knatade vi runt & kikade lite. Underkläder till mig och köpte kallsingar till Jimmy också:) När Eve var klar lunchade vi på subway... ÅÅÅÅÅÅ så jävla mumsigt ;) Haha, speciellt Rostbiffsmackan!
Bolaget efter det sen var vi klara. Mycket trevligt:)

Ska strax börja med lite mat. Tajma in tills jimmy kommer hem. Blir egen potatismos med falukorv i ugnen.. Helt ok! :)
Annars så händer inte mycket idag. Måste som sagt vara pigga tills imorgon. Klockan 7 på morgonen åker vi till Kopparberg och sen vidare till Norrtälje! Eller vart det nu var vi skulle.. :) Ska bli skoj! Kameran följer givetvis med!



Morning

Har vaknat till liv nu, dunder trött, men så kan det va!
Inte sovit speciellt bra i natt heller eftersom jag hostar hela nätterna, så typiskt!
Då är det tur att jag har Rocky som gosar in sig vid min sida från att man går & lägger sig tills när man vaknar. MysMys..
Jag ska strax upp och duscha, efter det ska jag känna efter om jag orkar åka in till Ludvika idag.

Så ligger det till..

Film, sova?

Nu ska jag försöka sova. Frågan är bara om det går. Min hals gör ont..
Ska nog sätta på en film och somna till den. Något bra ska man nog hitta på externa. Det tror jag.
Nu skulle jag vilja ha min älskling här och somna i hans famn, för det finns ju absolut inget bättre!
Men jag ska gosa med Rocky=)
God Natt och Dröm sött!



Jag Älskar Dig!

Jag har världens mysigaste..

katt :)
Han är på mig vart jag än går. Han ska vara med mig vad jag än gör. Han är för rar mig svarteman;)
Nu ligger han halvt på datorn och halvt på mig till och från. Så mysigt!



(Ser ut som en liten grävling, haha)


Myyyyspyyyyys ;) När husse inte är hemma får Rocky ha mig för sig själv, vilket han verkar gilla ;)

Tänker tänker tänker..

Sitter & kikar igenom vilket typsnitt jag vill ha på mitt visitkort.
Var som sagt hos frissan igår och dom tyckte att jag skulle komma dit med en bunt visitkort ang fotografering. Många som tydligen har frågat efter privatfotografer. Så det var väl en smart idé. Så nästa gång jag åker in till stan så ska jag kika in där och lämna en bunt. Eller ja, nästa gång blir det nog ej eftersom jag inte bestämt hur dom ska se ut än. Svåraste är typsnittet! åh, jag som hållt på med tusentals olika typsnitt i 3 år, men ändå har jag svårt att bestämma mig..


Snöhelve...

Mätt & belåten är vad jag är! Det var sååå gott med en köttbit och masssssa sallad:)
Nu är det tv som gäller, ut kan man ju inte gå. Det öser ner snö som aldrig förr. Det är så tråkigt!
Imorgon lär man väl få ut och skotta direkt på morgon, kul, Nej!
Nu ska jag tända massor med ljus och bara gosa ner mig i soffan.


Min goda middag som jag åt nyss:) Enkelt & gott!



och ja.. såhär snö "roligt" ser det ut utanför oss
... Försvinn snö, FÖRSVINN!



På dagen idag så skulle jag fixa in lite papper i min pärm, så jag öppnade skåpet för att ta ut pärmen, och jag gjorde det lixom fort! Efter ett tag så börjar jag fundera över vart Rocky hade tagit vägen. (Han är ALLTID med när man håller på med papper osv). Jag gick runt och kika och hittade inte lillen någonstans.. Ställde in pärmen och såg hans huvud sticka upp I skåpet från ett hål som är i "golvet" i skåpet! eller hur man ska förklara.. Ja ni ser ju på bilden hur jag menar. Men, hur snabb kan han ha varit? och inte ville han komma upp där ifrån heller;)



Check!

Kom precis hem igen, var iväg en snabbis & handlade.
Ska äta Ryggbiff med fetaost sallad ikväll, mums.. Skulle ha kycklingsallad med den härliga köttbiten kunde jag inte stå emot ;)
Nu när älskling är borta en natt så kan jag göra en god sallad, Mumsmumsmums! Han är inte en sallad fantast om man säger så;) Köpte mig också en liiiiiten kinderchoklad, det är jag värd =) Haha..
Så nu tänkte jag lägga mig framför tvn & hoppas att det går en bra film.




Snö snö & åter snö.

Trodde inte att jag skulle behöva ha en sådan rubrik igen. Men tydligen. Det snöar, men är jätte soligt! Det är åtminstånde varmt ute. Eller ja, alltså plusgrader ;) haha.
Satt utanför och kasta pinne med Bagheera. Han tyckte det var kanon kul! :) Så det var ju bra! Försöker komma på något lindrigt att göra, men nej.. orken finns inte idag heller. Ska ta mig till affärn och köpa mig något smaskens till ikväll, det är mina planer än så länge:)



Vaken och

ögonen är som jordglobar! Har inte sova särskilt bra inatt heller, vilket är lite jobbigt eftersom det förstör hela dagen..
Mår fortfandre lite halv krasslitgt. Usch. Men men, så kan det vara.
Just nu ligger jag i sängen & väntar på att svärmor ska komma med Bagheera som sagt. Han ska få lägga sig & tugga på sitt ben ett tag så att jag kan vila ett tag, annars kommer jag ej att orka med mig själv idag, haha. Baggelito kanske är lika trött som jag, som han var igår, haha han ville bara sova då, och jag lovar det är ovanligt för den gullisen ;)

Såhär trött var han de 4 timmarna jag hade honom igår, jag var likaså;)


God kväll!

Ligger i soffan fortfarande, trött fortfarande och ont i halsen fortfarande.. mycket fortfarande nu ;) Haha.
Ska bli skönt att få sova. Hoppas iaf på att få sova mer än 2-3 timmar i natt!
Imorgon ska jag vara hundvakt ett tag på dagen, efter det ska jag iväg & handla lite gott, vilket är Kyckling filé och sallad, mums! Och hela kvällen imorgon ska jag ligga i soffan och krya på mig. Måste ju känna mig bättre i helgen:)
Nu ska jag gosa ner mig under min pläd och vänta på att BB ska börja!



Förresten, när jag åkte in till stan idag så var det skönt ute och väldigt bra väglag. När jag kom ut från frissan så var det snöstorm.. Det bara öste ner verkligen. Vägarna var helt plötsligt K-A-T-A-S-T-R-O-F!
Jag som njöt flera dagar av den härliga solen, men nu kom det ner skit igen=(


ZZZzzzz

Nu ska jag lägga mig ett tag, ska göra varm oboy sedan snarka ett tag:)
Skriver när jag vaknat till liv igen..


/N









Sådär ja,

nu är jag hemma igen & har till och med hunnit stoppat i mig lite köttfärspaj & fetaostsallad från igår, smakade lika bra idag också:)
Frissan gick kanonbra. Slingade, toppade och handla en kanon bra spray! Så nu är jag nöjd..
Dock så känner jag mig hängig fortfarande:( Har lagt mig i soffan nu och ska sova en blund om ett tag. Förhoppningsvis dvs.. är fruktansvärt övertrött & då är det inte de lättaste att försöka sova, inte för mig iallafall;)


Nam nam..


Innan:



Efter:




Är verkligen supernöjd! Så skönt att den enorma utväxten är borta. Nästa gång blir det några slingor i ljusblont och i mörkare blond. Kommer nog att bli bra det med! :)

Fixad & klar.

Nu ska jag ta mig en knäckemacka sen är jag helt klar för att åka till frissan.. Dock så har jag tid kl 13.00, men jag ska in lite tidigare för att kika på lite ramar till mina senaste foton som jag framkallat.
Snart kommer svärmor och hämtar Bagheera. Han är pömsig idag, just like me. Han har nästan sovit hela tiden. Tog ut han så han skulle få springa av sig, men inte ens det ville han idag. Ville bara ut och kissa och gå in för att sova igen;) Så kan det vara. Rocky sover också, vad är det med djuren & mig idag? =) haha..
Jag vet iallafall att jag kommer somna som en stock när jag kommer hem. Ögonlocken är tyngre än bly.

Hörs sen!

Ingen ork..

God morgon! Gick upp precis efter att ha sovit 2-3 timmar i natt.. Är hostig på köpet!
Och ni undrar självklart varför jag är vaken nu. Jo för att jag ska vara hundvakt ett tag så jag väntar in Bagheera.
Dock så får han nöja sig utan en långpromenad utav mig idag, men han får springa lös på baksidan istället =) Det går nog bra ändå :)
Sen kl 13:00 ska jag till frissan för att slinga håret. Känns lite tungt att det var idag, måste lixom hitta orken, vart den nu är? Som sagt, det får gå ändå. Jag får slappa när jag kommer hem, då ska jag göra mig en kopp varm oboy & krypa ner framför tvn, mysfaktor! :) Undra om man somnar ? Haha..

BasillKram!


Jag är så trött på vintern, den gör mig sjuk!



Alla årstider har..

sin charm.. Men nu vill jag verkligen ha sommar!



Vår
Lite värme & sommaren är på G




Efterlängtade sommaren.
Flera dagar ute på en ö i östersjön (Finns INGET bättre), Sena sommarkvällar, grillkvällar, värmen & bara kunna ligga ute & njuta av allt!



Höst
Finns inte så mycket bra med hösten! Regn, regn & blåst.. När dagarna väl är fina är det systemkameran som ska fram, och det blir otroigt fina bilder med alla färger ute:)



Vinter

Den är jag så fruktansvärt trött på just nu. Det bästa med vintern är mysfaktorn. I början dvs, sen vill man bara att den ska försvinna så att våren & värmen kan komma.


=)

Här sitter jag & kikar på Halv åtta hos mig.
Precis tagit en skön dusch.. Var lite urrig, som sagt så känner jag mig lite halv dålig. Hoppas att det går över=)
Ska absolut inte göra ett smack ikväll, blir bara en massa mys i soffan med min underbaring ♥


Bjuder på en kvällsbild såhär när våren är på väääääg =)

Dag för dag..

Ibland är det fruktansvärt svårt att ta dagen som den kommer utan att tänka så mycket på framtiden. Jag är verkligen en människa som tänker, tänker & åter tänker. Ibland bra & ibland är det dåligt! Att tänka framåt är en stor del av spänningen i mitt liv. Jag älskar att planera men jag älskar också impuls. Att tillslut nå sina mål hur svårt det än är. Jag ger mig aldrig om jag verkligen bestämt mig för något.
Men just nu.. vad har jag för mål nu? Tycker att alla tankar bara exploderar mig!
Mitt största mål är att ha ett roligt liv. Man lever en gång, försök se det positiva.. Man kan klaga och gräva ner sig för såå himla mycket.. men, jag försöker se det bra i första hand..
Jag vill dit, & det ska jag!






Play Your Life With the Right Card






Jag kan hamna vart som helst

Så länge jag når mitt mål...

Tisdag 8;e

God morgon!
Lite halvsegt att komma upp ur sängen idag, känns som att jag börjar bli förkyld.. Inte kul!
Hoppas det inte blir så mycket värre, imorgon ska ju jag till frissan. Vill hellst inte sitta och snörvla där;)

Får ta det lugnt(lycka till) & vara hemma fram till helgen då vi ska iväg, så jag inte blir sjuk eller något sånt varjsing! Nä men det ska jag inte, har inte varit sjuk på år känns det som så varför skulle jag bli det nu? No chans..
Ska ha en trevlig helg hemma hos svärföräldrarna, kika igenom alla Thailandsbilder osv..

Vad ska man hitta på idag då? Tål att tänkas på!


Ändring:)

Har också möblerat om i sovrummet idag! Åh det blev kanon bra.. Tycker jag. Jimmy tyckte också att det vart kanonbra! Så det var ju tur de, haha..



Innan:

(Dock är bilden tagen i December, innan jag möblerade så stod ej garderoben i hörnet! + lite smått)


Efter/NU :


På kvällen & På dagen!

Dock ska byrån laseras, orkade ej idag! Haha..


(Lite suddig)




Nöjd!

Fint va?

Fullt upp!

Haft och göra hela dagen, vilket är skönt! Tiden rullar på lite då :) Har burit ner en byrå och plaserat ut den, bilder kommer senare idag. Plockat lite smått, bäddat rent i gästrummet & i vårat sovrum, damsugit sovrummen och plockat upp lite ur kartonger m.m. Så ja, nu har jag precis kommit ur duschen.. & är helt slut =)
Snart kommer hjärtat hem, då blir det moffa lite mat. Skivad potatis, ytterfilégryta och Majs. Så mumsigt!


God Morgon Måndag!

Nu är jag vaken. Sovit ganska gott utöver mig mardröm, shit! Skulle jag berättat den skulle det ta en evighet.. Känns som att jag drömde den halva natten?
Men jag hade iaf skrikit "PANG PANG PANG" i natt eller tidigt i morse så att Jimmy vaknade. Haha!
Vad ska man göra när man skjuter med pistol, haha måste ju leva sig in, det gjorde jag verkligen:)

Jaja, nog om mina konstiga drömmar. Jag är nog den värsta på drömmar, drömmer om allt konstigt som man inte ens kan tänka på.. haha.
Men nu så.. nu ska jag ut och vara lite nyttig efter denna helg =)

God Natt

Nu är det dax att stänga ihop de blå..
Hoppas på en solig morgondag så jag kan ta en lååång promenad=)
Sov gott och dröm sött !


Sååå mätt!

Vi har precis ätit! och ja, jag är så otroligt mätt, men det var så mumsigt! Haha känns som att jag ska sprängas!
Det blev skivad potatis & lök i ugn, ryggbiff, majs & Såklart Beasås. Haha ja ni ser ju själva..







Sådär blev resultatet! M-u-m-s!

Shoppingen

Detta inhandlades igår!


En ljuslykta:)


Ett vinställ :)



En ny köksklocka.


En svart ram som passade till ett foto som jag tagit & framkallat.. Fick hem fotot förra veckan så nu sitter det fint i nya ramen.. Splash upp i sovrummet!! ;)
Nu fattas bara en ännu större ram till det andra fotot som jag framkallat, De fotot tog jag i Thailand & blev kanonfint som förstoring.. Supernöjd, min favorit bild & kommer bli favorit tavla;)!

Denna bild är den jag menar!




Hej söndag!

Söndagen är här och det känns.. förutom att det är fint väder ;) hahah.
Är trött som bara den!
Klev upp vid 8 imorse, buhuu.. Imorgon ska jag sova ut :) haha.
Var som sagt in till ludvika igår. Jätte trevligt! Hittade lite smått & gott, ni får se bilder senare idag. Bokade tid hos frissan också. Ska slinga m.m håret på onsdag, ska bli så skönt!
Nu ska jag lägga mig ner i soffan & slumra till ett tag & sedan vakna till liv och laga god mat =)


En bild på mig & mamma 2009 tror jag;)

(datumet på bilden stämmer ej!)

Lördag

Ni får uppdatering om min Lördag imorgon med en hel del bilder.. eller ja iaf på det jag målade igår & det jag köpte idag :) hittade fin fina saker =) '

Hörs imorgon!


Nu är jag slut som målare ;)

Blev ingen promenad för att när jag klev upp ur sängen och tittade ut så regnade det.. SUCK! Så jag bestämde mig för att börja måla spegelramen i hallen, den blev kanon fin! Ni ska få se bilder när jag har hängt upp den igen.. Ligger på tork ;) haha..
Laserade också lite lister inne på toan nere, (eftersom dom som har FÖRSÖKT laserat listerna där har ej lyckats så bra). Nu är det fint:)
Får vi se när vi ska ge oss på trappstegen, vi måste vara båda som gör det eftersom vi har en katt som vi iaf måste ha två ögon på;) haha, han springer gärna upp så det får vi försöka hålla honom ifrån i ca 4 timmar! Det kommer när tiden räcker till!

Nu ska jag slänga mig i duschen, ser ut som att mina händer har drunknat i färgburken! Haha..


Morrrn..

God Morgon!

Vaknade för en timma sen. Seg idag, så jag ligger kvar ett litet tag innan promenaden.
Idag ska jag faktiskt måla en spegel och en bänk, de ni. Ska bli kul, om det blir bra dvs.
Annars har jag inte så stora planer för dagen, får se vad vi planerar in när Jimmy kommer hem från jobbet vid 15 :)



Pömsi

Såhär trötta är jag & Jimmy just nu, haha och har varit det exakt hela kvällen =) Imorgon är man förhoppningsvis  lite piggare. Det är ju fredag, då har man alltid lite extra energi.. Och är det lika fint väder som det har varit i 2 dagar nu så kommer ännu mera extra energi. Så är det alltid för mig. Fint väder, värsta energin. Dåligt väder, NERbäddad i soffan =) haha..



...inte bara vi som är trötta, Rocky är lika trött som han är på bilden;)
Vad har man gjort för att vara såhär slut idag? Inget vad jag kommer på!


Tired.

Efter att jag åt så blev jag kanon trött.. Så direkt efter hoppade jag ner i soffan & kikade på en film. Höll på att somna som både Jimmy Och Rocky lyckades göra. Här sitter jag vaken själv medans dom sover som stockar ;) Haha.. Hoppas på att det börjar något sevärt på tv idag? Kl 21 är det Svensk Maffia, vilket jag ska glosa på ;)
Imorgon är det fredag. Helgen blir lugn med lite shopping & fix i huset! Måste förbruka mitt prestentkort på Nova hem, eller ja måste och måste, men jag viiiiiiillll ;)



Dag 9 - Min Tro

Dag 9 - Min Tro

Okej, detta blir inte längre än... såhär.. nästan..

Jag har ingen tro, that´s it!

Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek

Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag

Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt Favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

Nu kan jag pusta ut,,

Började dagen med en promenad till Jimmy, sedan åkte vi hem & tog lite lunch. När han åkte tillbaka gick jag ut & satte mig i den UNDERBARA solen som värmer skit mycket nu.. och skit mycket va att ta i, fast det känns mkt när man är van med -20! Burr. Gick in & damsög hela nedervåningen, så nu är det frääääscht! :)
Mer har jag inte gjort. Nu ska jag fixa tunnbrödsrulle till mig och Jimmy som strax kommer hem :)


Vår härliga baksida =)


Proooommmis...

Nu ska jag fixa lite saker sen ska jag ge mig iväg på en promenad i den underbara solen som tittar fram idag också, skönt! Hälsa på Jimmy på jobbet får det bli, om han är på plats och har tid dvs :)
uppdaterar när jag är tillbaka!





Dags att sova snart =)

Nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna & sedan hoppa i säng =)

Hörs imorgon tröttisar!





Dag 8 - Ett ögonblick

Ja det är inte så lätt att komma på ett ögonblick.. som jag tycker är bra eller dåligt! Kommer inte på så jätte många dåliga iaf =) Så jag kör en standard!
Ett ögonblick var nog en kväll när vi var på fest hemma hos en vän, då jag träffade Jimmy, inte första gången, men han kom dit och vi flirtade lite under kvällen eller vad man ska säga, hahaha, och det slutade med att jag sov hemma hos honom.. Och på morgonen vaknade jag upp som ett troll i håret och ja, såg inte riktigt klok ut hela jag.. Då ropar Jimmy ner sin mamma, Berit ( min svärmor:) ) och ja det var så hon fick se sin blivande svärdotter (eller vad det heter) för första gången, då skämdes jag, så mycket! Hihi.. Det var kanske ett roligt ögonblick nu när jag tänker på det efteråt =)
Det var roligt men skämmande, haha... Dock var det över 3 år sedan ♥ =)


Denna bild är exakt från den morgonen!




Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek

Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag

Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt Favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

:)

Har inte kunnat skriva förren nu, sidan funkade inte alls. Men nu så är det som det ska.
Imorse tog jag min promenix, det är såå skönt i solen! Hoppas verkligen vädret håller i sig ett tag till framöver.
När jag kom tillbaka så släppte jag ut Rocky & satte mig på baksidan i solen ett tag, höll på att somna när jag satt där så att då kände jag mig tvungen att gå in, haha. Skulle sätt roligt ut om jag låg och slagga ute när Jimmy kom hem på lunch. Nja.
Nu ska jag inte göra så mycket, ta det lugnt tills Jimmy kommer hem, då ska vi iväg & storhandla som vi skulle ha gjort igår. Dock kom vi aldrig iväg!


Gooooood morning ;)

Hej! eller ja god morgon..

Har precis vaknat till liv, haha.. vakna upp & var fruktansvärt sugen på att göra något, men nej.. Juste, det går inte:/ Så jag får väl försöka komma på något som går att göra.
Det blir en promenad i solen! Det är iaf verkligen jättefint här idag, kanon, GE MIG VÅÅÅÅR! :)  Så det får en STOR tumme upp!!


Nej, nu måste jag klä på mig så att jag verkligen kommer ut, haha, men vet ju hur det där kan bli ibland, ouups.. ;)

bye!






Dag 7 - Min bästa vän

DAG 7 - MIN BÄSTA VÄN


Jimmy
, ofc!
Sen har jag otroligt många bra vänner som betyder massor, ni vet vilka ni är :)




Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek

Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag

Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt Favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

Haha..



Haha först otroligt lat till att bli riktigt irriterad på att bollen ligger i påsen, så pang på! =)

Dag-5 Vad är Kärlek / Dag-6 Min dag

Jag tycker att kärlek är olika för alla. Men för mig är det viktigt att man är två om en sak, inte bara tänker på sig själv hela tiden, det SPYR jag på!  Är man sur över något helt annat ska det absolut INTE gå ut över din partner. Då kan man lägga det på sig själv istället. Hellre mår man själv dåligt över något man är sur över än sin partner. Men alla tycker olika. Just me..
Ärlighet, respekt och bara älska varandra det är kärlek för mig :)

Det gäller både för sin partner och nära & kära! Kärlek är inte bara för sin partner...


Min Kärlek!



Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek

Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag
Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt Favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

Har som sagt missat några dagar





DAG -6 MIN DAG!


Ja, det kan man verkligen säga, att det var min dag;)
Det var som sagt min 20 års dag då jag skulle ha berättat om denna rubrik.
Min 20 års dag började med att jag klev upp, mådde inte så bra efter allt festande. Men jag hade kul! Det är de som räknas :) Vi åt lite frukost! slappade.. Kusin och grabbarna åkte hem:(.. Jag och Jimmy åkte till svärföräldrarna för att äta middag och umgås. Jag fick presenter, jätte fina. Ni kan se dom längre ner i bloggen.
Sen kom vi hem vid 7 på söndagskvällen.. soffläge sen sova.. Det hände på min 20 års dag ;)
Firade mig på Lördagen och hade festen då ist :)



Dag 01 - Presentera mig själv
Dag 02 - Min första kärlek

Dag 03 - Mina föräldrar
Dag 04 - Det här åt jag idag
Dag 05 - Vad är kärlek?
Dag 06 - Min dag

Dag 07 - Min bästa vän
Dag 08 - Ett ögonblick
Dag 09 - Min tro
Dag 10 - Det här hade jag på mig idag
Dag 11 - Mina syskon
Dag 12 - I min handväska
Dag 13 - Den här veckan
Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?
Dag 15 - Mina drömmar
Dag 16 - Min första kyss
Dag 17 - Mitt Favoritminne
Dag 18 - Min favoritfödelsedag
Dag 19 - Detta ångrar jag
Dag 20 - Den här månaden
Dag 21 - Ett annat ögonblick
Dag 22 - Det här upprör mig
Dag 23 - Det här får mig att må bättre
Dag 24 - Det här får mig att gråta
Dag 25 - En första
Dag 26 - Mina rädslor
Dag 27 - Min favoritplats
Dag 28 - Det här saknar jag
Dag 29 - Mina ambitioner
Dag 30 - Ett sista ögonblick

God morgon

Sovit skit dåligt i natt, känner det i mina ögon, locken vill ner igen. Men det får dom ej, för nu ska jag hoppa in i duschen, fräsha till mig lite och sedan fixa med lite papper. Ikväll ska vi in till Ludvika för att storhandla på Coop antar jag. Saken är bara den att när man ska storhandla så kommer man inte på så mycket saker som man behöver, men när man bara ska handla lite på den urdyra ICA här i grangärdet då kommer man på tusentals saker som behövs.. inte tusen.. men mycket! Men ska försöka skriva upp allt jag kommer på ;)
Nej dax för mig, annars rullar hela dagen åt skogen!


Kan jag inte alltid få vara såhär brun?

RSS 2.0
Fotobloggar