GOD JUL!

G O D   J U L !



Äntligen:)

Då sitter man här hemma hos mamma och pappa, och julafton är det! :) Igår firade vi jul hemma hos jimmys mormor och morfar. Där jag,jimmy,mamma,pappa,svärmor,svärfar,markus och evelina och så självklart jimmys mormor och morfar var :) Jätte trevligt hade vi :)
Har inte direkt så starka julkänslor i år, vet inte varför. Men en mysig julhelg kommer det absolut att bli =)
Idag ska iaf jag och Jimmy bänka oss i bastun, så jäkla skönt!:)

Nu kan jag äntligen lägga in lite bilder från kameran. (Eftersom vi inte fått vårat internet så har jag bara kunnat lägga in från mobilen).
Men nu är vi som sagt hemma hos mamms och papps så nu kan jag lägga in bilderna :) Dock så är bilderna får inflyttningsdagen, så allt är inte riktigt i orning som det är nu :)



sovrummet :)


Vardagsrummet

Lite suddig, men man ser allt att det är hallen;)



Toalett på undervåningen




Övervåningen, allrum.


Badrum uppe. (dock ingenting iordning på bilden) Men nu är det såklart i ordning gjort!



Min walkin closet, dock funderar jag fortfarande på om alla mina kläder får plats ;)(Det som ligger och hänger på bilden är väl bara en tiondel eller något) haha tur att Jimmy har några garderober också;)



Bilder på köket, gästrummet och gymmet har jag inte tagit kort på än.. det kommer :)

bänkad..

I soffan är precis vad jag är.. Har inget Internet som sagt så här sitter jag med mobilen & ska skriva lite kort. Jobbat,handlat,lagat mat & slappat är det enda som har hunnits med idag.. Strax är det dax för sängen så jag kommer upp i morgon. Bilder kommer självklart när Internet är igång :-D Nu får det bli ett god natt!

kanon helg!

Sådär.. Nu är det mesta fixat .. Eller ja, vi har massor att fixa. Men alla möbler är inne iaf:-) haft en kanon helg då mina päron varit här, jätte mysigt!! Dom är bara för bäst. ;-) har hållt på hela helgen med packningen. Alla kartonger är upp plockade förutom en liten.. Nu är det väl dax att klä på sig och ta sig ut i snön, skotta bort allt. Sen blir det nog inte många handtag gjorda idag:-P

flyttdag..

Nu är vi på G..
Första lasset ska strax iväg. Lite nervös är man allt, men vet inte varför!;) Det kommer att kännas kanon så fort vi fått in våra möbler. Har tyvärr inte tid att skriva så mycket mer, men mer uppdatering vet jag inte om jag hinner med idag, kanske från mobilen!

Ha en kanon bra dag, för det ska fan jag ha!

Packat & klart!

Nu har vi packat allt! Eller ja, lite små saker som behövs innan vi åker i morgon är såklart uppe. Ska vara vid huset sen morgon, så att jag ska ställa klockan på 07.00. Det blir nog lagom.
Det kommer att bli en lång dag i alla fall, en hel del att packa och bära in & självklart fixa till det så som man vill ha det sålänge.
Kommer ej att ha något internet i morgon så att ni vet! Men på torsdag är det nog löst igen:)
Hinner kanske skriva något snabbt, om jag får någon minut över på dagen.

Men nu ska jag sova så att den underbara morgondagen kan komma.
God Natt!



God morgon..

Då var det dax för jobbet snart.
I morse var jag faktiskt liiiite trött när jag vakna. Var lite tungt att gå upp. Men vad gör det!?
Imorgon är det dax. Vet inte om jag måste åka in till Lindesberg först vid halv 9 för att hämta mitt pass. Sedan från Lindesberg till Nyhammar(
huset) som tar 1h 20 min ungefär. Jobbigt att åka så mycket bil på morgonen.. Suck! Jag som är TOK seg på morgonen.  Kommer väl att somna eller något, nej så grov ska jag inte vara. haha..
Ska ringa till polisen idag för att försöka lösa det på ett annat sätt.

Dax att åka om 20 minuter, hörs sen! Ciao!



Oj Oj oj..

Jag vet, har inte uppdaterat något! Men har haft fullt upp!
I helgen var vi ner till Åker. Träffade mina underbara föräldrar och våra underbara vänner, vilket var super trevligt:)
Förra veckan var min första arbetsvecka på jobbet, gick kanon bra och trivs super. Idag har jag jobbat och nu under kvällen har vi packat ner alla kläder och skor. HUR mycket som helst! Man inser inte hur mycket man har förren man packar ner det.
Imorgon kommer nog dagen att se ut som denna. Jobba och packa..
SEEEEN kommer den efterlängtade Onsdagen! Flytt!!! Så otroligt kul!
SEEEEN kommer mina underbara föräldrar till oss på fredag och åker hem söndag. Kan det bli en bättre vecka? Nej jag tror inte det.


Fredagen är välkommen..



Har precis satt mig i soffan. Ska kika på Robinson kl 20.00. Går inte så mycket annat på tv idag.
Har gått kanonbra på jobbet idag iallafall. Men, nu är jag trött trött och åter trött. Vad gör det? Det är ju fredag imorgon. Så underbart!! Som sagt åker vi till Åker direkt efter jobbet. Så det blir en annan väg denna gång, alltså den vägen som vi kommer att åka framöver, eftersom vi flyttar på onsdag. Känns som att tiden rusat iväg. Mindre än en vecka tills vi flyttar, har inte riktigt fattat det än ;) Ska bli SÅ kul!


God morgon Torsdag.

Imorgon är det frreeedag. Satan vad skönt =) Då åker vi hem till Åker, saknar mamms och papps nå ganska rejält faktiskt:)

Nu har jag i alla fall precis blivit klart, ska åka mot jobbet om en halvtimma. Veckan har gått hur fort som helst vilket är kanon skönt. Å det känns underbart att jobba på dagarna istället för att sitta hemma och ruttna :) Hahaa
Nej dax att kika. Ha en kanon torsdag!

Kram

Tisdag

Har precis kommit ut ur duschen. Kom hem vid 17:45 kanske.. Denna arbetsdag har också gått kanonbra. Nu är jag trött, men innan jag ens tänker på att lägga mig ner så måste jag fixa med några papper. Skicka iväg dom i morgon sen så är det gjort! Skönt :)
Sen så ska jag lägga mig också slappna av, å sen ska jag somna så underbart skönt! Upp samma tid i morgon, helt otroligt att man inte ens är speciellt trött på mornarna. Det kommer väl det men så småning om... när man börjar bli van.. hahah

Nej nu ska jag rota fram papprena sen så...


Hemma!

efter en otroligt rolig dag på Nordic Protection. Har jobbat på som bara den idag och det var kanonkul! :) Trivdes som fisken i vattnet ;) MEN, när jag och Jimmy skulle åka hem vid 5 snåret så kom vi en liten bit och sedan blev vi stilla i en kö i ca 1 timma, så jobbigt! Det var tydligen två bilar som hade krockat, så 5 ambulanser, brankår och polis m.m körde förbi titt som tätt. Där satt vi i bilen vrålhungriga och trötta.
Men nu är vi hemma och har stoppat i oss lite mat. Nu ska jag lägga mig i soffan och softa ;)



Söndag..

Då var det söndag och jag är riktigt trött.. Klockan är inte mycket alls men det känns som att den är massor.
Kan inte slumra till heller för att då kommer jag inte kunna somna senare. Klockan ska ställas på 05:30, för imorgon ska jag jobba! Ska bli OTROLIGT roligt ;)
Något annat speciellt som hänt denna söndag? Nej inte ett smack för min del. Vilket har varit kanonskönt!


Det var denna Lördag..

Imorse åkte jag och Jimmy in till Ludvika, till Jysk och betalade vår säng som är beställd tills 15e, då vi flyttar in!
Sedan in mot stan i Ludvika, knallade runt. Åkte sedan hem och stannade för att handla lite till middagen.
Haft hur skönt som helst hela kvällen. Haft en grym pokerkväll också om det nu intresserar ;) haha.
Nu ska vi kika på en film och sedan sova.
Hoppas ni haft en kanon lördag.


God Natt!



Fredag kväll

Nu är äntligen sprutan gjord. Känns knappt någonting, men efter när vi skulle sitta kvar ett tag så såg jag flammor och blev lite yr. Lock för öronen och så.. Men det gick över ganska snabbt! Nu mår jag kanoners ialla fall. Jag och älskling har precis ätit god mat, kött m.m Mums. Nu har jag tagit mig ett glas vitt och myser in oss i filten framför tvn. Väldigt skönt faktiskt!



Ojojoj..

Klockan tickar på snabbt idag, har inte gjort ett piss och ändå har klockan redan blivit 12. Skönt :)
Fick ett sms från polisen där det stod att mitt pass är klart för att hämtas ut. Dock så har jag ingen bil! :( Men får hämta det nästa vecka istället :) Tog bara 2 dagar sen var det klart! Härligt! nu är passet klart, snart är sprutan också klar.. sen är det bara en till hemsk nål i armen. ;) Sen så är det värmen :)



Då var man vaken..

Igen.. Haha! Tänkte direkt när jag vakna att jag skulle åka ner och sola, men vafan, jag har ju ingen bil hemma, Kul kul!! och gå ner vill jag inte eftersom det ÖSER ner snö. Jag får hitta på något annat. Vid 3 ska vi ju ta spruta=/ Säger inget mer om det, haha usch!

Nu ska jag ta mig upp ur sängen och hoppa in duschen!


Torsdag kväll

Sådär, har precis kikat på Robinson. Nu kikar jag på lyxfällan, ja, jag förstår bara inte hur dessa människor tänker. Hur kan man sätta sig i denna situation? Helt otroligt!

I alla fall, imorgon är det fredag, och vet ni vad som ska göras då?
Jo jag ska ta en fruktansvärd spruta:( Jag avskyr sprutor. Men vad ska man göra? Hellre det än att bli skit dålig i Thailand =) Sen så är det bara en till efter denna.
På lördag ska vi in till Jysk i Ludvika och betala vår säng som kommer när vi flyttar, so nice! Mer planer för helgen finns inte än, det kommer som det kommer.. Blir alltid bra med bästa..


Vinterbild






God morgon!

Precis vaknat. Helt underbart att vakna och veta att jag inte har ett piss att göra. Det är otroligt fint , men kallt väder ute. Skulle kunna bli fina foton.. Ja så får det nog bli. Få ta mig en sväng med kameran i minusgraderna (-22).
Men igår var det värsta! När jag hade duschat gick jag ut kanske 7 meter för att hämta Rocky, när jag kommer in så har mitt hår frusit till IS! Tog ju bara några sekunder! Helt otroligt.

Men nu så ska mössan och massvis med kläder på, sen är jag redo för att gå ut & fota lite :)


två två två

Idag är det bara två veckor kvar tills jag och min underbara flyttar, känns så, förlåt, jävla bra!!! Kommer att bli kanon!
Veckorna har bara rusat iväg kanske dags att börja packa ner lite saker nu, annars står man där i sista sekund. Typiskt mig, dagen innan eller samma dag. Men det finns det absolut ingen tid åt då.
Imorgon finns det nog en hel del krafter i mig som orkar med lite packning. När man ska flytta till hus är det ju helt annorlunda. Lägenhet trivdes vi absolut INTE i, så det här kommer nog att bli kanon bra. En lägenhet sätter vi nog oss aldrig mer i... i såfall om det är en riktigt fräsh,stor och snygg lägenhet! Men det händer nog aldrig.. som tur är...;)

God natt på er!

Kram


Hemma

Kom hem för ungefär en timma sedan. Allting gick kanoners, så nu är passet fixat så nu jävlar är det bara ut och resa. Kändes väl kanske lite jobbigt att åka till Lindesberg för att fixa pass som tog mig 2 minuter kanske. Men nu är det gjort! Skönt skönt!
Nu ska jag bara ta det lugnt!


åhh vill inte ut!

men måste, tyvärr.. Ska ta mig in till Lindesberg idag för att fixa pass. Känner mig inte speciellt sugen på att gå ut i 21 minusgrader. Det lockar inte så mycket faktiskt. Det finns verkligen inget positivt med kyla, allt blit bara jobbigt! Skotta, skrapa bilen, frysa och man vill absolut inte gå ut! Nu ska jag hoppa i duschen och ha högsta värmen på så att man inte fryser ihop efter första klivet man tar utanför dörren;)



RSS 2.0
Fotobloggar