Kväller..


Då var det kväller, älskling sitter och kollar på Fotboll och jag sitter med min grafkom uppgift. Håller på med en foto tidning nu, går helt okej, men fastnar lite då & då. Men så kan det gå.
Känner mig fortfarade lite krasslig, blir ingen skola i morgon! Åker upp till Kopparberg imorgon och på torsdag bär det av till Lofsdalen, så vill gärna vara frisk då. Ska bli så kul! :)
Ska försöka ta mig upp från sängen och packa lite kläder, behövs ju lite nu..
Nu är det inte heller länge kvar till studenten, känns så JÄVLA bra, ursäkta språket men så är det! Har ungefär 13 skoldagar kvar.. Inte länge inte..

Måste bara lägga upp lite bilder från helgen, hade en riktigt rolig helg..


.,
Jag och Antonia
j
Pierre, Freddan och Patan
jimmy
Jimmy
fv
Jag, Antonia och Pierre
ki
Jag och Antonia
j
Antonia, pierre, jimmy, freddan och patrik
j
Jimmy och jag
s
skååål
dsf
Kjelle och jag


Orkar inte lägga inte fler, men gud vad bilder vi tog! Har en hel drös från denn helg!


Men nu ska jag fortsätta min kväll, ha en kanon kväll !

Tisdag..

På torsdag börjar mitt efterlängtade lov och då åker vi upp till Lofsdalen och har lite påskmys där:) Ska bli så härligt. Men nu mår man inte lika bra, igår kväll fick man feber och hostan har blivit värre.. Men vilar upp mig nu, så att jag kan bli frisk till på Torsdag. På söndag kommer vi hem och det som är bra då är att man har lov då. Då är man ledig i 8 dagar till. Tummen upp för det. Idag blir det bara lugnt. Har pluggat klart och gjort allting som ska vara gjort. Känns jätte skönt. =)

v

Djurgården.

Dem vann, så skönt! Underbart! Spännande..
Men nu är det dax för mig att hoppa i säng & sätta på en film.. och självklart mysa med världens bästa pojke! ♥


God natt sweethearts!

..

Då var torsdagen gjord.

Skönt! Nu är det bara fredagen kvar. Imorgon har jag mitt sista organisation och företagsprov. Känns skönt! Fick mitt studentmössa idag, kanon bra satt den och den var kanon fin! =) Fick mitt champangeglas också. Det är bara 86 dagar kvar till studenten, så UNDERBART!!!!

Jag har nu bytt header som ni säkert ser, hehe. Men det är så himla svårt att veta hur jag ska ha den eftersom det ser olika ut beroende på om man har explorer eller Mozilla. Så igår kväll la jag av, var så trött! Kankse fixar till det ikväll istället, eller i morgon.. Hehe..

Sitter nu här och håller tummarna för djurgården! Måste ju bara vinna idag.. 2-2 just nu, men tippar nog på 2-4 ;) hahah...


nya

Så skön dag

Jajamensan.. haft en kanondag med min älskling.
Lagat god mat, bakat, mys framför tv:n.. Har varit så skönt:) Blev ytterfilé, egna klyftpotatisar, bea sås och en massa sallad. Var så gott! Sen bakade vi hallon grottor, dem blev kanonbra.. Men nu är vi mätta och belåtna så nu är det softa framför tv:n.

Har funderat på att börja fiffla lite med min header och sådär.. Men vet inte riktigt hur jag vill ha den? Har ju en massa som jag har haft förrut, kanske ska slänga in en gammal. Får se. Men nu blir det allt Photoshop, blev sugen med att dra igång med det direkt:)

...

Sommarn är efterlängtad.

Nu när det är sol så längtar man efter sommarn mer och mer. Underbart att solen har varit framme nästan varje dag. Promenader har det blivit också.. Igår tog jag och Sandra en prmenix och idag gick jag och Jimmy ut en sväng. Jätteskönt!
Var ner till börsen en sväng nyss, 50% på allting, men fanns inget bra sådär, så det blev bara lite ljus, balsam & lite smått. Annars händer nog inte så mycket idag. Kanske drar fram historieboken och skriver lite. Lika bra att bli klar met.


På torsdag är det skola igen, ska bli så skönt att få lite ledigt nu dem närmaste dagarna. Behöver verkligen de. Förra veckan var rent ut sagt ett helvete. Haha massor att göra.. Men nu börjar det lugna sig lite..
Men dax att göra lite historia så den kan bli klar någongång.


<3

Kväller.

Har precis varit ute med Bagheera! Han är så fin och snäll! :)
Kikar lite på The Storm nu, ganska okej, men inte hängt med hela filmen, men verkar okej ialla fall.
Imorgon ska vi åka hem, får träffa min älskade halva då! Min lille halva.
Sen så är det dax för skola igen, eller inte i morgon eftersom jag är ledig på måndagar men sen då.. Veckan efter så går jag bara två dagar och det tackar man ju inte nej till..
Har ungefär 25 skoldagar eller något sånt kvar.. Sen praktik. sen STUDENTEN. Beställde en klänning i förrigår, fin faktiskt.. Ganska enkel men snygg:) Nu är det bara skor kvar, men det kommer man ju hitta ett X antal stycken. Det blir alltid att man inhandlar en massa skor precis innan sommar.. och under sommarn..

Men nu ska min stora halva få datorn så han kan spela lite poker.

...
Bagheera.

Promenad.

Yes, vi kom precis tillbaka från vår promenix. Gick några kilometer.. Jätte skönt i det här vädret :) Tog med mig kameran också för att jag skulle fixa några kort till min grafkom uppgift, men icke sa nicke. Blev vanliga foton bara, hittade inget roligt att fota så blev bara lite blandat:)
Är uppe i Kopparberg ialla fall, Svärföräldrarna är på väg hem från Göteborg nu, har varit och hämtat lill valpen:) Så söt.
d
Här har vi Bagheera som han heter:) Vilken sötnos!

Mammsen och pappsen är kattvakt åt vår lille, Rocky! Han har det bra, blir bortskämd med kokt regnbåge. Men det är bra det!:)

v
cf
<3
fc
..och så min andra hälft, o Jimmy den andra..Tur jag har som har dem båda...

28 dagar kvar..

Ja exakt! 28 dagar kvar till studenten!!! 28 dagar kvar på NTI gymasiet. Sen blir det ut i världen. Skulle vilja jobba utomlands också, vill massor nu:) Längtar bara tills man jobbat ett tag, fått in pengar och sedan ut och resa och se sig runt om i världen:)

Har praktik i en månad också, måste hitta någon plats som man kanske kan flörta in sig i, skulle ju vara kanon. Men funderar också på att plugga några ämnen när jag slutat skolan. Har några ämnen som lockar mig och som är välbehövliga framöver.

Har inte skrivit i bloggen på länge, men det ska bli ändring!! Men har så himla mycket i skolan nu, men nu börjar det ordna upp sig=)

....


RSS 2.0
Fotobloggar