Måndag!

Ja i helgen har det inte varit någon uppdatering, men så kan det gå:)
Haft en dunder bra helg, festhelg! Ja. Krogrundan var så super kul och efterfesten också. Tack alla för super kvällen. Grymt mycket dans och sång så halsen är väl inte på topp nu, men vad gör man inte för att ha kul.
Söndagen ska vi inte tala om.
Men men, imorgon är det dax för halkan och det ska bli så himla kul!! Bara längtar... Haha.
Nu ska jag lägga mig och vila ett tag..


bl

Torsdag kväller.

Har precis kollat på det där programmet som heter kniven mot strupen och jävlar, han var inte lite hetsig! haha men lite roligt var det iaf:)
Nu går ju ingenting på tv så det är väl lika bra att gå och sova strax. Imorgon är det äntligen fredag och det känns så himla underbart! Får se vad vi hittar på denna helg. Kanske blir utgång på Lördag, beror på om många ska ut! Får se får se..

Hade körning idag med, nu har jag väl bara 2 körlektioner kvar. Gjorde mapp 4 idag också så nu är det 2 kvar. Kännnns skönt=)


Halkan på tisdag, FAAN vad kul!


halkbana

Grattis Älskling!

Har precis haft några av Jimmys släkningar här som har grattat honom. Och mamma och pappa kom också förbi för ett tag sen.. Han har fått massor av fina saker av allihopa.
Av mig så fick han whiskey/drink glas, 4 stycken.. Mammsen och pappsen köpte ett presentkort på Carlings.
Nu sitter vi iaf i soffan och kikar på oskyldigt dömd:)

Har också haft körning idag och gjorde en mapp på en gång, det gick kanoners iallafall. Bokade halkan gjorde jag också, så nästa tisdag blir det halkan för min del:)

Men nu, mys med den födelsedags barnet, eller barn och barn, gamlingen;)

GRATTIS PÅ 22 ÅRS DAGEN ÄLSKLINGEN MIN!

S

Tisdag!

Sitter med älskling och kikar på 8 Mile. Det var ett tag sen..
Har varit inne i Eskilstuna nästan hela dagen idag. Åkte in med Antonia vid 13 tiden. Gick upp till skolan och fixade lite biljetter och så. Efter det så blev det stan. Handlade presenter till äslklingen som fyller år i morgon och så handlade jag en klänning till mig. La undan en också som jag ska hämta i morgon. Skiiiiit snygg var den:)
Men känns som att jag har en del att göra i morgon.
Först Eskilstuna, sen hem till pappa och göra in-utvändig kontroll på bilen för det ska jag göra på min körnings tid sen.. Sen blir det att fira Jimmy med hans släkt och sådär. Shit kommer att vara helt död på kvällen.. Men så får det bli..

Strax ska jag och jimmy gå och sova, hoppas ni sover gott i natt för det ska Jag:)

Så fort gick den helgen..

ja söndag redan, helgen har bara flygit iväg, men det gör ingenting. Sista veckan med praktik nu, sen så är det ju bara tre veckor till Jullovet. Gud så skönt det ska bli:)
Idag så kommer Malin (kusin) med deras underbart söta dotter Maja. Ska fota Maja lite, så att dom får lite nya fina bilder på henne :) Så det ska bli riktigt kul.
Resten av dagen kommer nog att bestå av film tittande. Skulle verkligen vilja se ännu mer Johan Falk filmer, men har ju redan sett dom, om jag minns rätt så skulle det komma ut några stycker i mars nästa år. Men hoppas på att det kommer några tidigare också.
Har i alla fall bestämt mig för att Frank Wagner ( Joel Kinnaman) är en av mina fovoriter, iaf bland dom svenska skådespelarna. Så jag MÅSTE se Snabba Cash snart. Vill se så grymt många filmer som går på bio nu. Twilight new moon är ju ett måste och snabba Cash, sen finns det ett dussin till känns det som :)
Dax att fixa sig i ordning nu!

x

Äntligen helg!

Japps, då var man där igen, de man längtar efter hela veckan, helgen ;) Haha. Så skönt. Ikväll så har jag inte riktigt planerat kvällen, men känner på mig att den blir super ändå. Kan en helg bli sämre än en vecka i skolan, NIX!
Och imorgon 9:30 ska jag vara inne i strängnäs på Risk ettan. Känns lite väl tidigt men va fan, orkar inte vänta till den 5 december. Så lika bra att ta den så tidigt som möjligt. Håller på i 3 timmar och det känns väl lite överdrivet. Ska ju bara prata om droger och alkohol, det står ju i teriboken.. Jaja, dom vill bara få in pengar, så är det.

Men nu ska jag ta mig lite frukost sen hopp in i duschen:)


x

Mörkt mörkt möörkt.

Verkligen jätte tråkigt när det blir så mörkt fort ute. Känns som att man är vaken mitt i natten. Trött är man hela tiden.. När man åker till skolan är det mörkt och när man kommer hem är det mörkt, värdelöst! Men men, var i skolan idag och skulle jobba med det som vi har kvar att göra, men jag började på matten men tillslut förstog jag ingenting (ekvationer är det jag har kvar att göra). Men hjälp, nä det fick man inte. Eller jo i 3 minuter på sex timmar. Nästa vecka har jag bestämt mig för att praktisera, tänker inte sitta i skolan när man inte ens får hjälp!


Ikväll är det bonde söker fru, det får man ju inte missa.



mörkt

Nästan slut på denna dag med..

Har precis kommit ut till Länna, har varit och fikat hemma hos Jimmys Mormor och morfar:)
Ikväll så blir det att kika på det där nya programet "Mamma till en mördare". Får hoppas på att det är ett bra program så att man har någonting att kika på på Måndagskvällar.
Går ju inte ett smack bra på tv längre. Tråkigt men sant. En annan är ju inte så speciellt intreserad av alla dessa hundra miljoner serier som går dygnet runt på nästan alla kanaler:P Föredrar filmer...
Men nu så är det dax för kortspel:)


c

Söndag.

Jajamensan, söndag nu då.. Haft en kanonbra helg, och slut är den inte ännu. Har kollar på reprisen från idol och nu kikar vi på körslaget, men det är kanske inte det roligaste som man kan titta på. Men men, ikväll så blir det lugn kväll med lite god mat. Ytterfilé, klyftpotatis, bea-sås och sallad. Sen så självklart blir det grillad majs. MUMS. Sen börjar veckan med praktik, men ska inte ha någon praktik varken den kommande veckan eller den efter den.
Nä ni, snart dax att åka och inhandla maten.


ad

Hockey...

Har precis kommit hem från Södertälje.. Har varit och kollat på SSK-Djurgården men mitt hjärta:) Hade kanon kul och extra kul var det när Djurgården vann, helt underbart! Första perioden 1-1 andra 1-1 tredje 1-3. KÄNDER SÅ BRA!
Men nu så blir det lugnt, ska kolla på Twilight klockan 20.00. Kommer på Tv1000 om ni ska kika.
Igår så blev det en riktig partay kväll, förkrök hemma hos Kjelle och sedan blev det utgång. Kvällen blev verkligen inte dyr, haha. Kjelle beställde in en champagne när vi kom dit, och det var så gott:) Fyllekäket blev tunnbrödsrulle, både för mig och Jimmy. Så där stog vi och njöt av maten och inväntade taxin.
Men ikväll blir det inte en enda droppe alkohol, bara chips med dipp och Twilight.


Dif

Veckan har bara rusat iväg..

Ja och det känns kanon bra. Redan Fredag imorgon.. Har bara en lektion imorgon som vanligt, men det är skönt. Sen är det 2 veckor praktik men jag ska spendera dessa två veckor i skolan istället och göra klart allting som ska göras. Då när vi drar igång skolveckorna igen så vet man att man inte har någonting som släpar efter.. Fast iofs så är det bara Matten som jag ska fixa till och kanske lite på engelskan, vet inte riktigt ännu.. Men matten är redan spikad att jag ska göra klart.

Men nu så, nu orkar jag inte tänka på skolan, ikväll så blir det bara mys. Älsklingen ligger nu och sover här i soffan. Vi blir kvar hemma hos mamma och pappa i natt.
Nu ska jag ta mig en skön filt och mysa ner mig breved älsklingen och slå på något bra på tvn!
Ha en mysig kväll, för det ska jag!

c

stygnen borta

Har varit ledig idag eftersom jag skulle ta bort stygnen. Så äntligen är dom borta. Känns skönt.
Älsklingen kommer hem om 20 minuter och då ska vi se den nyaste Johan Falk! I love it:)
Imorgon är det redan torsdag och det känns så underbart, bara två dagar och sen helg och då har vi iaf någonting som är inbokat. Hockey på lördag, SSK- Djurgården.. Och jag hoppas verkligen att djurgårn spöar skiten ur dom :) Haha.. Men nu så är det dax att äta lite.

Måste plugga också och det hade jag totalt glömt bort. Inte för att det är så mkt men ändå. Kanske inte ska kalla det plugga eftersom jag ska bara skriva rent en text som är färdig:)



Djuuuuuuurgården!

sjugrrggvel




Så jävla underbart! Dom utklassade AFF=) Nu känner jag mig lugn igen, men topptipset sprack! Men det gör verkligen ingenting:D

Usccccch.

Finns inte så mycket att säga förutom att jag är bakis och att jag har ångest för att det redan är söndag!
Men men, får skylla mig själv :)


Älsklingen är iväg och spelar lite fotboll nu och sen när han kommer hem så ska vi ut till Länna, och resten av kvällen ska jag bara ligga bänkad framför tvn!

sl

Dålig uppdatering..

Men så kan det vara.. Har varit så trött. Och varje dag efter jag har varit i skolan och kutat upp och ner för dessa trappor så får jag ont.. Känns inge vidare så att då tyckte jag att det var lika bra att jobba hemifrån idag.. Dock så har jag ingenting att jobba med för jag är klar med allt.. Men kanske kan fin slipa uppsatsen om brott och straff! Skit kul ämne faktikt..


Idag fyller min älskade mamma år!! Grattis Mamma, man kan inte önska sig bättre mamma än dig!♥
Älskar dig!


s

Då var det slut på det sköna..

Ja exakt, slut på lovet! Usch imorse var jag såå trött. Kändes som man skulle ramla ihop i duschen, och då är man trött. Men nu så funderar jag på om jag ska lägga mig och vila en timma. Har körning 16:20 idag så att skulle verkligen behöva vila en stund. Efter körningen ska jag och Jimmy ut till Länna för att gratta Markus som fyller år i morgon. (Jimmys bror).

Men nu så är det dax att ta det lite lugnt..


härlig helg!

Fredags:

Bowling. Vi åkte ett gäng till Strängnäs och bowla.. Skulle först inte med eftersom jag har opererats, men det gick bra ändå.. Eller rättare sagt kanon;) Är ganska så stolt att jag vann, och då ska vi ta med att jag var ensam tjej och med så var 7 killar, men ja, jag vann=) haha.. Men men det var en kanon kväll med trevligt sällskap.
Kom hem vid halv 12 och då drog vi hem till Freddan och fortsatta dricka.. Efter ett tag så blev det efter fest hos oss, och ja de var kul men vissa saker spårade ur, men men, hade kanon kul iaf.. vid 5 på morgonen kom vi i säng.

Lördags:


Jag, Jimmy, Brorsan och Sandra var hemma hos oss. Vi tippade och drack en massa. Hade kanon kul! Sandra var på lyset vid halv 6 redan, hahh så kul! Senare kom det förbi lite folk, trevligt det med. Men sen så någongång sent så gick vi frya hem till mamma och pappa. Tog en varm oboy, gud så gott det var..

Men idag, söndag, så mår man kanske inte lika bra. Känner mig lite seg i skallen men de går över. Älskling är på fotbolls träning nu och jag ligger i soffan och mår som jag förtjänar.
När Jimmy kommer hem så blir det nog att åka till tuna park för att handla present och jag ska nog handla en klänning.
Men nu så är det dax för mig att vila ett tag och sen hoppa in i duschen så att man blir lite piggare, förhoppningsvis i allafall.


bl

RSS 2.0
Fotobloggar