Inhandlat.

Kom hem från Kopparberg idag. Har lillkatten med också, såklart! glad varje sekund han är med;) haha.
Åkte sedan iväg med mamma och pappa när dom skulle lämna in bilen som någon idiot i härnösand repade och bröt av vindruntetorkarna. Mamma och jag gick sedan och kika på lite kläder medans Jimmy och pappa drog till bolaget m.m.
Hittade en klänning och ett skärp:)


Tänkte lägga in bild på iaf väskan och armbandet jag köpte igår, men blir tyvärr inte bilder på allt jag handlade.

.
.

Lite shopping..

s

Idag så blev det shopping, lite iallafall. Handlade en tjock kofta, skor, klänning, armband, väska och ett par trosor:P hehe det var nog det som kom med mig hem idag. Men mer blir det när vi kommer hem igen, dvs i morgon! Då bär det nog av till Eskilstuna och handla lite... Tuna Park i guess!
Sen så är jag och Jimmy kattvakt i ca 1 vecka åt en kisse på 10 v. Så JÄVLA söt!
Men nu så jag nog ta och hoppa in i duschen.



Lördag

Idag blir det lugn dag, ska bli så skönt! Ska kika på tomten är far till alla barn senare och så blir det en pizza till det=)
Vid sex börjar hästarna och sen jävlar är vi miljonärer;) haha.

Tror vi åker hem på Tisdag eller onsdag, så måste vi planera lite nyår också.. Så hör av er om vad som händer, OM det nu händer något:) Men hemma blir vi iallafall!
Men nu så, ska kika lite på tv och ta det lugnt!

Ännu en lilljulafton..

Hade en lilljulafton här i kopparberg i tisdags, och det blev också kanon bra.. Det passar ibland att ha det så man kan samlas samtidigt eftersom några jobbar på julafton så dagen och kvällen blev kanon kul, och en massa bra saker fick vi:)

Igår, onsdags, så hämtade vi en liten kattunge som svärpäronen ska vara kattvakt till. Sååååå söt, myser hela tiden med den.. Just nu ligger han här i famnen på mig och vill klicka på tangenterna, så lite besvärligt är det att skriva:) Men vad gör man inte för en sån här liten tös. Bilder kommer!


GOD JUL PÅ ER ALLA


jul

Allt..

Hade en kanonbra lilljulafton i lördags, massa god mat, alkohol, och bästa av allt var sällskaptet. Jag och sandra var Jultomtar hahahaha, inte ofta det är en packad tomte, men vafan klart man bjuder på sig själv lite. På söndagen åkte vi upp till Kopparberg, och nu sitter vi här:) Gjorde i orning den fina glittriga julgranen igår=) Imorgon blir det fira jul eftersom markus och evelina jobbar på julafton så firar vi med dom då. Dom kommer i morgon!
Tänkte lägga upp lite bilder från lilljulafton men har bilderna på min externa så får bli sen:)

Fick iaf en massa bra saker bla en extern hårdisk av min underbara pojkvän och smycken,pengar, saker till lägenheten, presentkort, smink m.m
Så nu blir det shopping i mellandagarna.. får bli en shoppingrunda i Ludvika!


berg

BASTU!

Har precis kommit ut ur bastun, var så himla skönt med värme och gott med en öl i de varma:)
Nu ligger Jimmy och vilar, han var lite trött och jag sitter här och kikar runt lite på datan.
Ikväll blir det riktigt lugnt, orkar inte med något annat idag. Imorgon är det ju lilljulafton så att då måste man ju vara pigg:) Kommer bli kanon kul hoppas jag :)

Nu ska jag nog också lägga mig och vila lite. Bonde sönker fru ikväll ;) hahah

Ha en kanon kväl!

kväller

Har precis kollat på bonde söker fru och nu går absolut ingenting bra på tv. Så det blir nog en film nu..
Blir nog ganska tidigt i säng idag, är hur trött som helst, men nu är det lov och det känns så himla underbart=)

GOD NATT alla:)

God morgon.

Har precis kommit hem från trafikskolan, har haft min näst sista körlektion. Nästa körning är det UBK. Alltså en utbildningskontroll!
Sen så har jag bara en mapp kvar att göra, så skönt för att dom är riktigt tråkiga:) Sen så är det dax att boka uppkörningen och skrivningen. Fast just nu är det en ganska lång väntetid, ganska tråkigt men jag överlever:P hahaha.
Ska åka in med Jimmy till Eskilstuna sen, han ska iväg till tuna park och jag ska till skolan för att hämta mina pengar från APUn:) plus att jag ska kika in på samhällskunskapen, kolla om dom gör något roligt:P

Men nu så ska jag plugga lite teori:/


Vill ha sommar hundra gånger om....
f

Äntligen ledighet snart!

Ja, fy fan vad skönt det ska bli med ledighet, känns som att det verkligen behövs.  Alla julklappar är köpta och det känns bra.
Varit i skolan idag, slapp historian för att jag är klar=) Känns så skönt att jag inte har ett smack som ligger och släpar:) Ska bara njuta av lovet och jag ska inte öppna en enda bok under alla dessa tre veckor! Gd så skönt.
I helgen så ska vi ha en liten "lill julafton" hemma med mamma,pappa,farmor,farfar,sandra och Robban, och såklart mig och Jimmy! Ska bli mysigt! Vi ska ha det eftersom jag och jimmy åker upp till Kopparberg den 20e eller 21a, och ska fira jul men hans mamma,pappa,bror och Evelina. Fast firandet blir den 22a, hehe.

ne men nu måste jag nog ta någonting att äta, skulle vara smaskens med Nacho tallrik..

Jimmy och jag gjorde en för några dagar sen, så GOD!

Såhär blev de:D
C

snööö.

Sitter nu uppe i Kopparberg, svärföräldrarna har nu flyttat hit och det är jättefint!

Har inte kunnat uppdatera pga att vi åkte vi, och det har ju inte funnits nät förren nu. Igår så ängnades hela dagen till att flytta in sakerna, och idag så blir det fotboll, cider och äta planka senare och gud så gott det ska bli. Det var så himla länge sen jag åt det så det ska bli så gott.

Men nu ni, första xidern öppen, klunk klunk..
Ha en bra lördagskväll alla:)


planka

Nästan halva veckan klar..

Men inte riktigt!
Ska bli skönt i morgon när man kommer hem:) Fast går bara från 12:00 till 13:35 imorgon så det är skönt! Älskar mina tider! Nu sitter jag och Jimmy och häckar i soffan, kikar på fotboll, men snart så är det nog dax att hoppa i säng. Känner mig lite trött faktiskt! Hoppas bara på att man kan somna. Har ju haft lite svårt att somna nu senaste veckan, men förhoppningsvis så vänder det:)
Snart är det Jul också, och jag har bara handlat en julklapp. Hittar ju ingenting könns det som. Svårt är det också. Men imorgon ska jag försöka hitta en Julklapp till min älskade bror! Men jag vet nog redan vad jag ska köpa. Till Sandra har jag också hittat, men måste bara köpa den!

Men nu ni, jag tror att sängen skriker efter mig!

v
Och vart är vår härliga snööö?

Kopps..

Yes, precis kollar på den.. Haha den är ju bara för bra. Så jävla soppiga:)
Vaknade vid kvart över 12 idag, börjar bli sjuk också, förkyld och hostig, så himla värdelöst.. Det är det här skit vädret, svin kallt och ruggit! Inte nå kul alls..

Har kollat igenom massor av gamla bilder bla festbilder! Har så många roliga bilder, minnen väcks verkligen till liv, både med gamla och nya vänner:)
Riktigt kul att se. Har massor av bilder från när jag och Jimmy träffades och dom ska jag nog som tavla.

Men nu så ska jag hoppa i duschen annars så kommer jag aldrig att bli klar idag, fast... de kanske man inte behöver bli ändå för jag ska inte gå ut en meter utanför dörren!

vi
2007
vi
2008
v
2009

Fika..

Var i skolan idag, började klockan 12 så det var dunder skönt! Men sen så skulle jag möta mamma inne i strängnäs vid 14:15, men slutade runt den tiden ändå så jag hann med 2 tåget iaf.. Så mamma och jag gick till Café prinsen i strängnäs och fikade lite. Jag tog en Nachotallrik och mamma en toast. Jag bara älskar Nachotallriken där, så GOD!
Sen kom pappa och Jimmy och hämtade oss vid halv 4. Men nu så börjar hungern komma lite så ska nog ta mig en toast med ost och skinka nu:) Mummmms....


.....

RSS 2.0
Fotobloggar