Då var det kväller igen..

Dagarna bara rusar iväg, jätte tråkigt! Har inte alls lust med att börja skolan när jag har såhär ont.. Känns inge vidare.. Men det känns nog bättre då, förhoppningsvis ialla fall.
Nu har vi precis kommit hem till mamma och pappas place igen. Ska sova här i natt. Hoppas på att min natt blir mycket lugnare i natt och att jag inte kommer ha samma smärta. Och jag ber till gud att jag kan sova på sidan inatt och INTE på rygg. Okej, nej jag ber inte till gud men jag hoppas verkligen:)

Men nu så är det dax för mat:) ska äta mig propp mätt!

fc

varning för vidrig bild..

bläää
Såhär ser min härliga sydda hud ut just nu..

God morgon..

Kan bara säga att min natt har varit otroligt förjävlig!! Sovit på rygg hela natten och jag har så extremt ont i ryggen nu. Fick panik av att ligga så. Vaknade säkert 10-20 ggr under natten. Men men.. Har ont nu men men, vad ska man göra.

Idag så blir det körlektion klockan 14. Men funderar på att åka en timma innnan så att jag kan pröva en mapp.. Låter ju faktiskt som en bra idé;)
Men nu ska jag hoppa i duschen tror jag, måste få bort den där "blöjan" som sitter över de som är sytt. Ser verkligen ut som en blöja;) Men va fan, jag är glad ändå!

x


Nu har bedövningen släppt..

.. ja, och det gör ont! Känns inte bra alls. Vill man vara fin får man lida pin, eller hur?
Har kollat på några sidor nu efter någon snygg klänning men hittade så grymt många så har lite beslutsångest ;)
Skulle vilja ha allihopa, men det går icke.
Sen har jag letat efter skor också, men jag som har så gryyyymt mycket skor behöver igentligen inge mer, men det finns ju inge roligare än att handla skor..

Vilket par av dessa är snyggast?

fdds

Hm två av alla dessa jag kikat på, båda är fina, vad jag tycker.


Nu så har vi precis moffat marängsviss och nu är jag propp mätt och känner mig stor som ett hus:)

mumss

Min värsta dag på länge..

Började med att jag gick upp vid 7:20 i morse, hopp in i duschen och sen vid halv 9 kom pappa och hämtade mig. Övningskörde in till Södertälje för att jag skulle till läkarn..
Började med att jag kom in för bara en kontroll, men tillslut så sa dom att de skulle operera direkt, ahhhh!! snacka om panik jag fick.. Men det gick bra förutom att jag höll på att svimma och spy.. Men nu så.. fortfarande bedövad och jag längtar inte tills bedövningen går över!

Nu så blir det lugnt hela dagen.. Bara soffan. Får dock inte göra så mycket.
Så blev det ingen körlektion idag heller eftersom jag inte får köra pga tabletterna jag fick.. Men har tid imorgon, måndag,tisdag och onsdag också så jag är nöjd:)

......

Pluggdag

Har pluggat hela dagen på körkortet, har gått skit bra ialla fall:) imorgon ska jag köra en sväng till söndertälje och vid 14:40 så har jag körlektion. Ska bli skönt. Ska nog göra en mapp innan körlektionen också..
Vid 9:45 imorgon så ska jag träffa en doktor också.

Funderar på att ta mig en tripp till Eskilstuna någon dag för att inhandla lite saker och ting. Men nu så är det dax för postkodsmiljonären och sedan någon film, men vet dock inte vilken ännu!
Sov gott alla:)

Första dagen på höstlovet

Ja måndag, första lovdagen. Har varit riktigt skön. Sandra kom hit i morse vid 8 kanske. Då gick vi till ica för att handla lite saker, men sen blev det en sväng dit igen eftersom jag kom på att det fattades lite saker. Sen så blev det 2 filmer, båda är kanonbra, så då blev det lugnt i några timmar.
Bakade bröd och lagade spaghetti med köttfärsås hann vi med också innan älskling kom hem. Trevlig dag! Tack för idag Sandra:)


Men nu så blir det soffläge med älsklingen. Ska kika på Gran Torino, den är såå bra.

Måste kolla upp vem som åkte ut idol i fredags också, en annan kanske fick i sig lite mycket alkohol så att man somnade halv 10 ;) HAHA! så kan det gå!


n

Lördag.

Sitter hemma hos mamma och pappa. Jimmy och jag sitter och tittar på hästarna, men dom springer inte precis som dom ska, haha. 16 börjar fotbollen och det har vi också tippat på så vi får se hur det går då.
Har varit en ganska lugn dag idag iallafall, igår så blev det kanske lite för mycket haha, ( jag vet, vår vita helg sprack ). Somnade iallafall vid halv 10 på kvällen igår. Hahaa så trött var jag. Så sov vi ute i länna hos svärföräldrarna. Men i morse så åkte vi hem till mamma och pappa. Då hoppade jag i badet och det var sååå skönt, Relax relax...
Ska äta om en stund också, det blir potatis gratäng m casler, men jag tar köttbullar till istället. Haha, kräsen som man är! Det bästa är också att en mumsig sallad står och väntar på mig i kylskåpet.


ad

x

Fredag och looov!

Äntligen är det fredag! Och det bästa är ju att man inte behöver tänka på skolan en vecka framåt. Så sjukt skönt:)
Men denna helg blir vit, inte en droppe alkohol. Känns bra. Blir bara en massa mys. Ikväll så är det ju idol så då blir vi bänkade framför de såklart. + lite popcorn! Haha..
Veckan som kommer så har jag endel körlektioner iaf, äntligen!! De har haft så kasst med tider. Men nu har jag iaf 5-6 stycken i rad. Idag så blir det lite teoriplugg så jag kan fixa några mappar i veckan:)
Men nu ska jag lägga mig i soffan och gosa ner mig.

jacak

Då var torsdagen avklarad.

Kom hem för en timma ungefär. Har varit en helt ok skoldag, men gud så trött man blir nu när det börjar bli mörkare ute. Avskyr de! Mörkt när man åker till skolan, mörkt när man kommer hem. Nästan iaf. Gjorde mitt muntliga omprov på politiken idag, så nu klarade man det också. Har absolut ingenting som ligger och släpar nu och det känns som en stor lättnad.
V 47 o 48 ska vi ha praktik men då ska jag vara kvar i skolan för att bla fixa till min engelska från förra året. Sen så...
Projekt arbetet går frammåt och det känns bra, för att ha det släpandes bakom sig skulle nog inte vara någon höjdare.

Jag ska verkligen NJUTA av min lediga vecka nu och den kommer bli såå skön:)
Hoppas ni får ett skönt höstlov ni med, för er som går i skolan såklart! Ni som jobbar kan allt jobba på:P

lov

Myskväll.

Var ute i Länna på dagen sen åkte vi hem till oss.. Åkte och köpte pizza och moffa de, och det var så gott för det var så länge sen jag åt det. Efter det så åkte vi hem till mamma och pappa för att jag skulle hämta lite saker, sen for vi iväg till ica för att handla frukost, plus att det blev en film som vi hyrde. Stop-loss var namnet på den filmen, den var helt ok, men inte super! Gick och titta på i alla fall.

Men nu är det fotbolls kväll resten av kvällen. Har tippat lite och hoppas fan på att det rullar in lite pengar efter att matcherna är klara:)
Djurgården vann över Hv71 i hockeyn, och det var ju kanon bra!

Känns som att jag behöver ledighet nu, men det är ju bara tre skoldagarkvar sen ledig hela nästa vecka, och gud så jag ska njuta. Haha..

Nej nu får det vara nog med detta, dax att mysa med min underbara.


x

Ny vecka, nya möjligheter!

Sitter ute i Länna, har precis kollat på grannfejden. Idag så sover vi kvar här ute:)
Känns som att jag har setat hela kvällen med en historia uppsats. Men kanske lite överdrivet att säga hela kvällen, men några timmar har jag allt setat och skrivit om Gustav Vasa. Kul? Nja inte det minsta.

Hade jättemysig dag och kväll med hjärtat mitt igår. Black & White och bio blev det, och guuuud så gott det var med maten. Och filmen var bra. Men tycker nog att första filmen är bra. Tror dock att flickan som lekte med elden blir bättre när man sett den tredje, för det var slutet som var lite konstigt, men absolut inte dåligt:)

Men nu så ska jag nog fortsätta med uppsatsen som ska vara klar i morgon, åååh konstigt jag att vara ute i sista minuten, alltid och då menar jag alltid! Haha..

Ha en bra kväll och sov gott.
Ny dag imorgon som ska göras, skriva uppsats hela långa tisdagen också:(



schema

2 år med världens bästa...

Ja precis, 2 år mellan mig och Jimmy idag. Känns TOPPEN! Så idag blir det bio och mat. Blir nog en black & white, Mums.
Vi har precis fixat platser till flickan som lekte med elden, hoppas att den är bra :)
Filmen börjar vid 18 så att vi ska snart åka till heron så att vi hinner äta i lugn och ro också. Lite slitna är vi också efter att ha druckit 2 dagar irad. Men men, man får skylla sig själv. Trevligt har jag haft ialla fall.
Men nu så är det dax att fixa håret och byta om.
Ha en skön söndag för det ska definitivt jag ha.


ds

Lördag

Har precis ätit mat, så nu är jag proppmätt! Och då menar jag verkligen proppmätt.
Idag blev det inbakadfläskfilé med egna klyftpotatisar, mums. Godaste maten som finns.
Men nu så blir det soffan och fotboll. Börjat bra har det gjort, alla rätt än sålänge, men det började ju precis. Haha.
Hade en trevlig kväll igår, ganska lugn men trevlig.
Hoppas på att man kan vinna lite iallafall.
Imorgon så ska jag och Jimmy åka till Heron City för att fira vår 2 års dag:) Shit, tiden bara rusar iväg, och lika underbart kär är man ändå. (Går inte att vara något annat) Han är sååå underbar, helt enkelt bäst!
Men nu ni så är det dax för mig att kika på fotbollen så att jag hänger med lite, man vill ju se vinsterna rulla in, eller hur?



heron

Torsdag.

Just nu sitter jag här i soffan och väntar på att min grafkom lärare kan svara på mitt mail, för jag behöver några uppgifter som ska vara klara i morgon, men så klantig som man är så glömde man dom i skolan igår. Smart, icke sa nicke! Får jobba lite med historian istället.
Fick reda på att jag fick VG på mitt projekt och företags prov idag, kändes skönt för jag hade förväntat mig ett G eller inte ens det, för det kändes faktiskt inte så bra när jag gjorde det. Men men, det är ju bara bra. Nästa vecka ska jag göra om mitt samhällskunskaps prov, eller göra om o göra om ska jag väl inte. Men ska ha det muntligt, men hellre det än att göra ett omprov skriftligt! :)

Har iallafall blivit förkyld och det är inge vidare, eller börjar bli iallafall.
Jag som verkligen hatar att vara sjuk. Men nu var det ett tag sen:)

Men imorgon så blir det till att åka in till strängnäs och göra en mapp på trafikskolan, efter det så blir det möte kl 17...

Tog några höst bilder idag som jag tänkte lägga in. Men snart så är ju hösten över för att snön har redan kommit på flera håll. 

höst

hörre

hör


Gäsp gässssp....

Nu har vi äntligen kommit hem från Eskilstuna, inte i från skolan, men har varit inne hos lärkarn. Det gick bra, men nu så måste det vidare till Västerås. Får se får se vad det blir av ett:)

Nu så blir det bara soffan, ute är det kallt och blåsigt, verkligen höstväder ute nu, ganska så tråkigt! Men en annan inväntar vintern och snön. Det finns ju absolut inget mysigare än vintern. Men kylan ska vi inte prata om för den avskyr jag lika mycket som ni gör. (Antar att ni avskyr den)
Nu är det bara en ½ vecka kvar till lov, och gud så skönt det ska bli, känns att man behöver vara ledig lite..

Men nu så, nu är det tv och soffläge.

Bjuder på en väldigt söt bild på Akilles också:)

...

Projektarbete och tv..

Ja precis, sitter och håller på med projektarbetet och kikar mot tvn lite då och då. Det är något program som jag aldrig sätt förr, men lite kul är det. Vill veta om det kommer något bra på tv ikväll, säg till om ni vet något bra som kommer.

Har tyvärr inte hunnit med att skriva under denna helg, har haft fullt upp känns det som, men när jag tänker efter så har det inte varit speciellt fulltspäckat.  Men nu så, nu när veckan börjar så har man datorn på hela dagen lång känns det som. Men nu så ska jag fortsätta hålla på att trixa lite i InDesign:)


Äntligen så är det helg snart!

puuuh, äntligen så har jag gjort dessa tråkiga prov nu, men det som jag gjorde i idag (sveriges politik) gick dock inte så bra. Började med att vi fick provet och slutade med att jag lämnade in det med två besvarade frågor. Bra? NEJ!
Känns så skit att jag inte kunde, för det värsta som finns är att ha prov efter sig, isf så är det ju bara ett, men ska kolla med Madde (vår samh lärare) om jag får göra någon uppsats istället. Hoppas på det.

Nu är det i alla fall hockey tittande men för mitt käre lag går det sådär. 3-2 till Luleå. Men förhoppningsvis så tar dom de nu under sista perioden.

Men nu så ska jag ta mig ett glas juice och några popcorn.



m

PluggPlugg och åter igen plugg!

Nu har vi kommit ut till Länna och jag ska sätta igång med pluggandet, tror jag! Om ett tag ialla fall.
Sitter och tittar på poker after dark nu. Men är ganska trött så det blir väl vila ett tag innan jag ska plugga.. Okej det där menas -" jag ska vila, sen när jag vaknar så orkar jag inte plugga, tillslut blir det inge pluggande och jag kan ingenting"
Det känns som att det kommer att bli så när jag säger sådär, haha!
Men men, skulle vilja få reda på projekt&företagande provet. Men det kommer väl ut snart på schoolsoft;)
Men nu så är det dax för nya Johan Falk filmen. Johan Falk- national target.

höst

skolan..

Nu har jag iaf redovisat Grafkom, och det gick helt ok! Skönt att ha en sak mindre att göra. Nu sitter jag på min andra lektion, min sista för idag också. Jätteskönt! Min längsta dag i dag tror jag. Börjar 11:45 och slutar 14:35. Så skönt:)
Idag så ska jag ialla fall försöka plugga lite. dock kommer jag inte få in någonting, men ska försöka:) Men nu ska jag upp till tåget för jag slutar =)


ssss

Haha, Eller här har vi vår kärlek;)


You are pathetic!

Ja exakt, det är vad du är! Du kommer aldrig att lyckas.

En brud som är i din ålder och beteer sig som du gör är en skandal!
Jag tycker synd om dig för att det du gör är så patetiskt. Så snälla väx upp en dag och börja om ditt liv, bli en ärlig människa och du kommer aldrig att lyckas förstöra någonting för varken mig eller mina vänner!
Du vet absolut vem du är och du får börja passa dig lite, för att öppna din käft om fel saker blir inte bra i slutändan. Ärliga människor avskyr lögner! Så snälla du, snacka inte mer skit:)
Falska vänner är som stenar, dom finns över allt!


Men nu så alla glada blir det hockey. Djurgården ska ju absolut vinna, visst?:)



Jag vet att jag måste..

..plugga! Men jag har absolut ingen lust. Det tråkigaste som finns det är politik och det är de jag har prov i. Redan på Torsdag, och jag kan ingenting, duktigt va? NEJ! Känner mig så kass som inte kan ett smack om det. Men det är så ointressant. Men som sagt, de måste ju göras, komma undan gör jag ju inte!
Så nu så är det dax att slämma igen datorskärmen och börja plugga och försöka få in någonting om det absolut tråkigaste ämnet som finns!! - POLITIK!

Hoppas ni kommer få en rolig kväll ialla fall.

Lite bättre blir det om Djurgårn vinner, och resten av lagen som jag tippade på idag. Så att jag kan få vinna lite pengar!

Slut på denna helg också.

Japp men som sagt, känns inte helt förjävligt ändå, för att jag har haft en bra och trevlig helg.
Idag så har jag, mamma och Jimmy varit och handlat skor, hittade 2 par som var så otroligt sköna. Ni får se bilder på dom i morgon. Ett par vita med ull i (Jättevarma!) och ett par svarta som går över knäna. Jätte sköna.

Idag blev det potatismos, egna biffar och gräddsås till mat, och guuud så gott det blev:) Åt för ungefär en timma sedan så att nu sitter man här i soffan och är helt slut, haha. Men ikväll så blir det ensam mamma söker och lite annat bra, om det nu går något, men det tror jag!
Kanske någon bra nio film?

d

Idol och mys med bästa!

Sitter i soffan med ett glas vin och myser med älskling. Kikar på idol och ska strax fixa lite popcorn:) Mums.. Ikväll så blir det bara en lugn kväll med massor av mys:)
Underbart med fredag. I skolan så gjorde jag ett prov i projekt och företagande, men vet dock inte vad jag fick. Känns också som att det gick sådär. Men får se, hoppas på ett G iallafall.
Men nu ska jag fortsätta kolla på idol. Blev lite besviken på juryns kommentarer till erik, men han GÅR vidare ändå:) Haha, ha en bra kväll, för det ska jag.


x



Min lediga dag har varit..

den värsta!!
Usch vad denna lediga dag har varit usel! Haha.
Vid 10 så åkte vi in till akuten med Jimmys fot, han ville se om något var på tok! Och ja från halv 11 till kvart över 4... Så var denna dag borta. Och han fick kryckor och lindad fot, så nu har jag en hoppande älskling!
När vi kom hem så började jag plugga, och ja NU är jag klar! :( Fast de jag har prov på imorgon är jag inte speciellt haj på! Men men, det får vara.
Nu är jag så trött i huvudet, så nu blir det en kvällsmacka sen hopp i sängen. Börjar tidigt i morgon :( Men fredag iallafall, och det är jag så glad över.
Men nu ni så ska jag ta mig mackan och ett glas oboy:)


df

God morgon alla

Nu så har man orkat pallra sig upp ur sängen, eller för ett tag sen, har hunnit duscha och äta frukost:)
Men snart är det bara att sätta igång att plugga till provet i morgon:/ Usch kan inte det där. Men får hoppas att man kan klara ett godkänt iallafall.
Sen är det företagsekonomi, har grymt många uppgifter där, förstår inte hur dom tänkte när de gjorde den ultra stora uppgifen!
Skönt sen när det är klart.
Men nu är det dax för mig att byta om och och föna håret:)

RSS 2.0
Fotobloggar