Trött..

Trött som bara den nu. klockan är 21 och det känns som att den är närmare tolv.. Jaja, BB vid tio sen är det sovdax.
Onsdag imorgon och vi åker till svärföäldrarna och sover där till på torsdag då vi ska åka ner :)
Har ialla fall solat nästan hela dagen. Varmt & skönt! Senare kom det åska och blixtrade som bara den.
Men nu är det fint igen, och denna underbara värme ska hålla i sig hela helgen, Najs! Trött på regn nu.
Imorgon är det dags för lite packning & så.. Ska försöka inte glömma något. Gör man det så är det oftast något som man verkligen inte ska glömma. Skriva lapp kanske?
Och..
Kanske i mitten av Juni så blir jag iväg 2 veckor, men har dock inte bestämt mig ännu. Återstår att se det med..


Nu ska jag lägga mig i soffan, bara glo på tv.. eller juste.. inte än.. Tvätten ska först hängas upp! Sen är det raka vägen mot soffan!




Kanske får hjälp med tvätten?

Tisdag.

Snart är det bara en dag kvar sen så är min snygging långledig. Så skönt! Helgen kommer att spenderas i Åker som sagt. Eller ja från Tordag-söndag :) På dagen på torsdag ska vi först se när Bagheera tävlar eller vad man säger, ska bli kul! Efter det åker vi ner! Ska bli så jävla kul då det ska vara fint väder också. Längtar! Och underbarare blir det då om vi ska ut på sjön med mamma och pappa. Skönt! Blir dock över dagen bara för Jimmy och jag har planer på kvällen iaf på fredagen. Det ska ialla fall bli skönt att få sola & luncha ute på en klippa i värmen, najs!
Kanske blir det årets första dopp i sjön? Det återstår att se..



Måndagen gjord.

Vilken härlig dag! Började dagen med att klippa gräsmattan och fixade upp det vita bordet. Solade självklart några timmar, 5 kanske? Nä men har verkligen varit i solen hela dagen. Måste ju passa på när den väl är framme :)
Satt ute och åt hemmagjorda burgare när Jimmy kom hem. Grill grill!

Jag sa ju i något inlägg att jag skulle lägga ut bild på vår nya bil. Såå nöjda =) Automat också, vilket är suuuper skönt!
Så här har ni en bild (
Dock är bilden tagen med mobilen så ursäkta kvaliteten)




Fin va?
:thumbup:

Men nu är det dax för BB.

Wiiiie

Jag säger bara en sak! På med bikinin och i med hörlurarna. Nu ska jag strax klippa gräset sen fixa ihop en litet bord. Hörs sen! Ut i soooooolen med er!



Filmdax!

Nu är det movietime med mitt hjärta! Resten utav vår kväll kommer att vara i soffan framför Step up 3 & Blood out! Check check! och självklart BB kl 21 ;)

Ha en härlig söndags kväll!




MORSDAG!

Vill bara säga att jag har absolut världens bästa mamma och Underbaraste. Hoppas hon får en kanonbra dag denna morsdag! Jag älskar dig så föralltid min underbara Mamma ♥

♥♥♥

♥♥♥

Lördag!

Varit nere hos mamma och pappa från igår till idag, jättemysigt! Vi skulle visa vår nya skönhet. I Onsdags kom en ny pärla in i vårat liv, haha. En ny fin bil :) Bild kommer imorgon för nu är det dags att slumra till! Trötta så att det skriker om det! Nästa helg håller vi tummarna för kanonväder. Vi åker ner på torsdag och blir det fint väder i helgen så åker vi ut på sjön. Något man verkligen saknar varje sekund under den kalla vintern! Så jag håller tummarna för fint väder! Mysigare kan det inte bli!

Puss & God Natt!



. . . . .

Funderar...



Fredag & skitväder!

Äntligen så är det fredag!
Mindre skoj att det är helgrått och regnigt ute :( Så jäkla tråkigt! Hoppas verkligen att det spricker upp & kommer fram lite sol. En gnutta sol kan väll ändå bjudas på?
Vaknade upp för en timma sen och har precis duschat. Skönt. Piggnade till lite. När det ser ut såhär ute så är tröttheten på en hela tiden, suck! Men ska in gräva ner mig för det. Det är ju fredag.



Natttti nattti

God natt. Nu ska jag försöka somna snabbt! Haha, har annars svårt att somna, men imorgon är det fredag & jag läääängtar. OCH så hoppas jag på lika fint väder som idag! När fan ska man kunna pressa en hel dag igen?
Fått ca 4 timmar i solen idag då det var riktigt varmt och gassade på riktigt fint, MER av det, Tack!


Sleep well sunshines..



Fågel, fisk eller mitt i mellan..

Ska väll börja med att säga att min morgon började med att jag höll på att få hjärtattack eller något liknade. Ligger ute & solar, kollar åt sidan och ser att Rocky har en fågel i munnen och springer in. Och där står jag och skriker Nej!
Ställer min i dörr öppningen och ser att Rocky ligger i hallen och kikar på fågeln som han lagt brevid sig på mattan.
Okej tänkte jag, den är död!'
Men icke, kliver in en meter och den börjar flaxa omkring och Rocky efter. Först flyger den in i magen på mig och sedan in i fönstret i köket då.. Rocky efter, röjer alla saker på HELA köksbordet.. Jag springer livrädd ut igen. Fågeln flyger upp över kylskåpet och frysen. Då passar jag på att skynda min in för att hämta min telefon och ringa Jimmy som skulle komma hem på lunch vilken sekund som helst. Han kom hem och fågeln var borta.
Vi trodde att den hade flugit ut. Halvtimma senare skulle jag in och hämta vatten och ja vad fan kommer upp brevid en? FÅGELN!!! Flaxande och jag skrikande.. Men tillslut fick Jimmy ut den, som tur var.
VILKEN MORGON!


Där sitter den lille..

Tororororsdag!

för första gången på ett tag så är det klarblått ute, kors i taket! Vädret har varit så märkligt senaste veckan. Regn, åska, molningt, sol... hm och då menar jag inom loppet av en timma ;) Helt otroligt, men nu hoppas jag verkligen att solen kan hålla sig framme och värma lite.

Har lite beslutsångest om jag ska ut på springtur eller sola? HARD!!!




Water...

Hade inte så mycket att göra så att kameran åkte upp, testade lite olika vinklar på vatten med den externa blixten. Jag säger bara en sak - extern blixt är absolut ett måste! Själv skulle jag absolut inte klara mig utan min underbaring ;)



Här har jag blixten Bakom!





Håller blixten precis över då vattnet reflekterar ifrån en del ljus vilket gör att den blir ett ganska "mjukt" ljus.



Från vänster sida och blixten ligger lågt.




Varje håll ger unikt ljus!

Beautiful day..



Tisdag!

Skitväder & blåsigt! Bäst att det blir bättre till helgen. Nu spelar det kanske inte så jättestor roll om det är skitväder. Men det kan ju vara liiite skönt iaf. Får hoppas solen kikar fram mot eftermiddagen så att det inte spöregnar när det är dax för promenix ;)
Nu ska jag kika lite om det finns lite snygga sommarkläder/skor som man kan kära ner sig i :)


Måndagen drar mot sitt slut..

Jag & Jimmy tog en promenad till vattnet för ett tag sedan. Kameran var också med, tog dock bara lite strö och skitbilder ;) Blåste något enormt, dock ganska sköna vindar. Kom hem & hoppa in i duschen. Nu är det soffläge!






Älskling!

Tråkmåndag..

Som vanligt är alltid måndagar tråkiga!
Har iallafall inte gjort någonting idag. Bara tagit det lugnt. Ska strax fixa tvätten. Sen städa undan lite, orkar inte dra en städning i hela huset idag, det får bli i veckan. Ser mycket fräsht ut i badrummet här nere nu efter det nya som kom upp igår. Nästa vända ska jag köpa nya gardiner till gästrummet, är så trött på dom som hänger nu!
(Bild kommer)



"soffsöndag"

Är vad denna söndagkväll vart. Ingen promenix blev det! Ganska skönt ändå. Det kommer iaf nog regn vilken minut som helst. Såå ja, kvällen blir framför BB som börjar strax och brasan och ljusen är tända. Mystajm med min älskade.
Hoppas ni får en lika mysig kväll.




Sunday..

Sitter aptrött i soffan. Funderar på att ta mig en promenad så att jag piggnar på mig lite.
Väntar ett tag iallafall :) Har ätit för en stund sedan.. premiär för färskpotatis också ;) Riktigt gott & efterlängtat! Grillat kött till det.
På dan har vi varit iväg till Ludisvika en sväng, skönt att bara knata runt och kika. Hittade lite smått. Gardin "kappa" till badrummet på nedervåningen och fin ljusstake dit in också:) Mkt nöjd!
Men nu måste jag ta och bestämma mig om jag ska ut i blåsten eller ej!


Today, sun sun sun...


Bilder

Tänkte bjuda på lite bilder då jag inte kommer på något vettigt att skriva om ;)Haha



Regnbågen i Torsdags.













Lalala..

God morgon fredag viiiiilken underbar dag med sol, INGEN blåst och  ganska varmt redan nu :)
Ser ut att bli en härlig dag. Hoppas det håller i sig. Vid 3 tiden åker vi som sagt till svärisarna över natten :)
Men nu så ska jag ta mitt beslut om jag ska ut på min morgonrunda, haha lite små virrig! Kanske tar mig en lång gångtur ist? Med kameran? Låter som en ganska skön idé.


God Natt

Dax för mig att sova. Sov gott & dröm sött :)



15:20

Nu har jag placerat mig i sängen ett tag. Lite små trött faktiskt. Eller ja kroppen är trött, blev en riktigt skön runda idag. Dock kände jag av lite i benen idag. Men men :) Ska ta och vila en timma sen är jag fit for fight igen! Imorgon ska vi iväg till svärföräldrarna och kommer hem på lördag igen, vid lunchtid eftersom Rocky får vara kvar hemma över natten. Det skall bli trevligt!! Hoppas på att solen kan kika fram lite. Inte sätt så mycket väder, men om jag minns rätt ska lördagen iaf bli fin. Hoppas det för då är det dax att klippa mattan igen ;)



God morgon,

Torsdag idag, skönt!!
Jag vaknade för ett tag sen & nu sitter jag och gäspar som en tok. Tränings grejorna ska strax på, blir samma runda som igår, måste bara gäspa klart ;) haha.
Vet inte vad det har varit med Rocky nu på morgonen, helt knäpp. Sedan Jimmy drog i morse så har han stampat runt på hela mig och slickat mig i ansiktet? Hahaha. Knäpp!
Men nu ska jag inte sitta & dra ut på det här.. Ut i de sköna..



Efterlyst..

Sitter & kikar på efterlyst nu, helt sjukt allt som händer över allt. Undrar hur det ser ut runt brottsligheten och allt annat skit om bara några år? Tycker bara nu att det händer skit precis över allt. Tråkigt men sant. Sen är det i alla fall dax för BB ;) Efter det ska jag krypa ner under täcket & sova som en stock =) Imorgon blir det upp skapligt och ta mig ut på en morgonrunda. Redan torsdag imorgon, shit veckorna bara flyger förbi.


:)

Strax kommer Jimmy hem så då blir det på med träningskläderna och ut på en sväng igen :) Solen är fortfarande framme, men bara lite. Ganska mycket moln. Men vad gör det, varm blir man när man rör på sig. Glad så länge jag slipper regn och så.
Sen ska vi iväg och handla :)


Måste kila byeee ...

Skönt..

Det var skönt..
Joggade till Norrbo och en bit bort & så körde jag powerwalk tillbaka, mycket skönt! :)
Snart kommer Jimmy hem på lunch och sen när han slutar blir det en vända till.
Så nu under dagen ska jag fixa och trixa lite på övervåningen. Byta gardiner osv.
Mycket skön dag då solen skiner också, ÄNTLIGEN!



God Morgon.

Dags för mig att slänga på mig träningskläderna för att sticka ut på en tur. På med musiken.. det viktigaste =)
Får bli en sväng ikväll med såklart.
Hörs sen!


PoK


Då var det kväller..

.. igen..

Vid halv fyra tiden blev det som sagt ganska fint väder ute, sol & ganska skön värme. Passade på med en power walk vid halv 6. Jätteskönt! Kom hem, duschade, fixa lite, soffläge & sedan tittade jag ut, vad såg jag då? Jo helt grått på hela himlen. Det passade bra, för nu ska jag inte ge mig ut. Det blir myskväll! Undra sa flundra när Åskan kommer?
Säkert snart.




16:00

Dax att tillaga lite mat nu. Idag får det bli pasta med wokgrönsaker och liten blandning i chilisås.. Men muuuuums :) Är dock inte speciellt hungrig, men lite går nog allt ner :)
Och förresten, som jag hoppades på i förra inlägget, att solen skulle kika igenom.. Japp så blev det såklart! Powerwalk ikväll. Skönt!


Tisdag

Pisstråkigt väder idag med. Därför har jag tänt massor utav ljus och myst ner mig i soffan. Skulle vilja ut på en power walk men det får bli ikväll. Eller ja, senare. Känner inte stor lust nu när det regnar som bara den ute. Håller tummarna för att det spricker upp lite och att lite sol kommer fram, precis som igår :)
Men nu får det faktiskt bli soffläge ett tag, förhoppningsvis får det en bra film!


Vädret?

Ena stunden är det sol ute & när man kollar ut 10 minuter senare så spöregnar det. Vill ha sol ju.
Hann iaf ut på en powerwalk innan regnet kom.. Tur det!
Nu ska jag knata upp för att byta gardiner i gästrummet :)


Bilder från helgen


FREDAG
Alla bilder är inte tagna med systemkameran därför kan kvaliteten vara lite sämre på en del bilder!










LÖRDAG


Efter shoppingen skulle allting nytt komma på plats.. Nya blommor, krukor, lyktor, ljus & ja allt!






Såhär helmysigt blev det på uteplatsen på baksidan när allt var uppe.



Har tyvärr inte bilder på resten av alla blommor som mamms och papps köpte till oss. Men det kommer. Massor av fint!!

Nu fortsätter lördagen i bilder.




En av fyra fiskar hamnade såklart också på grillen. TILL OCH MED jag och Jimmy smakade.. lite..

Grillmaster ;)



Senare blev det mys framför eurovision.






Tavlan och påfågelsakerna handlades också, till sovrummet! Mer bilder på de nya kommer senare, för nu orkar jag verkligen inte lägga in mer bilder =)

Måndag! - helgen.

Jag har varit kass på att uppdatera, men så kan det vara. Har haft en så otroligt bra helg så att tiden fanns inte till bloggning.
Som sagt var mina päron här i helgen. Kom i fredags vid 5 tiden? Tror jag. Käkade gott, spelade kubb & satt ute och hade det kanonbra. Skulle upp tidigt på Lördagen eftersom papps & Jimmy skulle iväg och fisk & vi girls iväg till stan för att shoppa. Gick kanon bra för killarna på fisket. Och ja, vad ska jag säga om min & mammas shopping, GAAAALEN. Vi kom hem med allt ifrån talvor till blommig sopkvast.. förstår ni då? haha.. Lunch på Subway blev det också. Kanonmysigt hade vi. Bilder på det som handlades kommer och det kommer blider från hela helgen också.
På lördagkvällen grillade vi grillspätt m klyftpotatis, sallad m.m Det var så smaskens! Spelade kubb, tog promenad till vattnet, drack gott och kikade på Eurovision finalen. Söndagen bestod av, långfrukost, tv och solsken.


Fredagskvällen.. Mer bilder kommer senare :)

Härligt

Helgen har varit helmysig & kanon bra :) Haft otroligt roligt!
Nu ska jag sova ett tag i soffan. Skriver senare igen.



Frreedag!

Så underbart! Äntligen är fredagen kommen, haha.
Jimmy slutar om en timma så då ska vi direkt iväg för att inhandla lite smått till maten ikväll. Blir lite lätt käk ikväll när mamma och pappa kommer. Tacogratäng. Efter det så blir det lite kubbspel om vädret tillåter. Har jag bestämt, haha!
Blir en tidig kväll idag eftersom Jimmy & pappa ska upp och fiska tidigt & mamma och jag ska iväg och kika lite smått på stan :)

Kikar igenom lite bilder från när vi hade flyttat in, eller ja någon vecka efter. Shit har nästan glömt att det såg ut som det gjorde då.. Titta här.

Sovrummet





Sovrummet NU


Det som fattas nu är bara fondväggen och sängram m tillbehör, sen så..





Vardagsrummet DÅ



Vardagsrummet NU
Det som skall göras är endast tapetsering





Trappen i hallen DÅ


Trappen i hallen NU

Enbart tapeter som skall bytas ut!




Vinter/sommar





Slut på det roliga

Kväller.

Imorgon är det fredag, åå så skönt! Plus att mina päron kommer till oss imorgon. Myspys..
Nu ligger jag i soffan och glor som vanligt på BB vid denna tid. Varit i full fart hela dagen & massor har blivit gjort. Vilket känns skit skönt! Imorgon finns det också lite smått att göra på dan. Hoppas också på lite sol som de har lovat på Smhi ;) Nöter verkligen den sidan varje dag. Vill bara ha fint väder =)

Sov gott & dröm sött!


Torsdag,

Sådär nu har en liten ny header klickats in.
Regnade som tusan i morse med nu är det soligt igen :) Många verkar haft åska i natt, inte vi. Skulle ha vaknat om det nu var så. Idag eller ja, de timmar som har gått utav denna Torsdag har jag städat, storsädat! Hela huset, så nu är det rent & fint igen. Ska dock skura köket imorgon, men idag är det ingen idé eftersom det är så skitit ute efter att det har regnat så när Rocky kommer in så är det lika skitit igen ;) haha..
Nej nu ska jag ut och sätta mig i solen..


Efterlyst.

Ligger helt slut i soffan & kikar på efterlyst :) Var iväg & handlade lite förrut. Jimmy köpte lite fiskesaker också till på lördag då han & pappa ska iväg & fiska. Medans jag & mamma åker in till Borlänge och kikar runt. Ska bli skoj. Hoppas bara på liiiite fint väder åtminstånde :thumbup: .
Sen så blir det lite kubbspel och god mat på kvällen, grillat såklart. Härligt härligt!



Luddisvika..

Nu drar vi in till stan. Ett stopp på Willys för att handla lite käk också.. Seeeee yoooou soooon!


Bye bye

Godmorgon Onsdag

Vaknade runt 9 snåret. Har inte klivit upp än men det ska jag göra nu eftersom det är sol ute. Då kanske man kan få lite sol på sig idag iaf. Tror inte det skulle bli superväder idag? Om jag minns rätt! Men blir det de så, Najs!!
Det blir en powerwalk senare också. Sen så har jag inte några speciella planer för dagen :)



Dags för sängen.. snart...

Kikar på BB som strax är slut. Kan dock inte lägga mig efter det eftersom Rocky är ute och vill inte komma in just nu. Haha. Men han brukar komma när det släcks ner här inne :)
Kommer att sova som en gud i natt för nu är jag riktigt trött!
Imorgon får jag se vad jag ska hitta på. Ska städa lite men får se om jag tar det på torsdag, beror på vädret, såklart! ;)


15:43

precis duschat. Kokhet var precis det jag var efter att legat i solen ett bra tag :)
Om någon timma kommer hjärtat hem så då är det dax för lite mat.. inte ens sugen på något men Jimmy lär vara ganska hungrig när han kommer hem efter 5 timmars bilresa. Gör lite potatismos med köttbullar, det blir nog bra :)
Nu ska jag kika runt om det kommit ut några snygga kläder på Nelly. Så vi hörs sen!



Tisdag.

Precis varit iväg och postat ett brev. Det är fruktansvärt kvavt ute. Nästan så att jag tuppar av ;) Haha nej nej. Legat och solat några timmar. Lite som har strulat i morse så har ringt runt över allt för att få tag på en person. Men det löste sig tillslut =) Så nu ska jag hoppa ut i solen och ta med mig en liten skål yoghurt :) Jag orkar knappt äta när det är varmt ute så yoghurt passar fin fint.. Vanilj yoghurt, såklart!



Thailandet.. ;)

Gäääääääsp..

BB är strax slut & då ska jag hoppa in i sängen för att sova. Är riktigt trött nu :)
Hoppas ni kommer att sova gott. Natti natti!




Trötter..

Känns att man har varit ute i solen exakt hela dagen. Trött som bara den. Solen tar på krafterna, men det är det värt!
Nu ska jag strax lägga mig i soffan för att kika lite på tv. Invänta BB sen så blir det sängen :)
Får se vad man ska hitta på imorgon då? Hmm.. Kanske får bli en sväng på stan. Skulle vara najs. Men det återstår att se. Nu ska jag kika i fall det börjar något vettigt på tv.


I love it!





och lite sallad,gurka,fetaost och kött till middag ;)

Underbart varmt ute & jag ligger såklart i...

mms_img69729 (MMS)

Underbart varmt ute & jag ligger såklart i solen :-) mer ska jag nog inte göra idag;-) måste ju passa på medans det är sol;-) haha. Lite middag om någon timma. Idag blir det en köttbit med sallad! Perfa! Gå ut & njut av värmen nu innesittare:D


Ser ni?

Ser ni mina inlägg? Jag gör då inte det. Det sista inlägget jag ser är från fredags? Inte alla efter det!


Explorer

För er som har Internet explorer kan min blogg ser lite konstig ut. Allt sitter inte precis på sin plats när man kikar in min blogg om man har explorer. Eller så är det bara fel på blogg.se.. som vanligt!! Eftersom vissa ser den normalt även fast dom använder explorer, men vissa andra ser annorlunda. Skumt..
Kan som sagt vara blogg.se också eftersom alla mina inlägg som skrivits idag har ej kommit ut..

Helgen har..

..varit underbart bra. I fredags åkte vi som sagt ner. Först var vi och hälsade på nyblivna föräldrarna (Markus och Evelina) och lilla fina Nova. Otroligt söt liten tös :)  Sen åkte vi hem till mamma och pappa. Åt god mat & hade det mysigt! Senare på kvällen gick vi över till Kjell och träffade grabbarna ett tag. Åkte sedan hem på Lördag morgon igen. Fixade i trädgårn och solade. Idag, ja samma, underbart väder så vi har varit ute och fixat hela dagen. Nu har vi precis ätit lite mat och nu bänkade framför tvn I SOLEN. ;) Najs..


Skönt..

Jag vinner på allt över killar. tjejer är...

mms_img51542 (MMS)

Jag vinner på allt över killar. tjejer är väll bäst?


Då var vi på väg ner. Startade dagen med e...

mms_img67848 (MMS)

Då var vi på väg ner. Startade dagen med en smarrig bonaqua päron, mums. Strax i Fagersta, så en bit på väg har vi kommit ;-) Blir ett stopp på Tunapark först. Sen så kan fredagen dra igång;-) Ha en fortsatt bra dag :-D


Morr´n!

Har fixat i ordning mig och så. Nu ska jag bara packa ner lite smått som ska med ner. Jimmy slutar 12 så att vi kommer iväg skapligt. Och vad är det för väder ute?? Grått & jävligt.. Katastof, vi som skulle ha fint väder idag, men icke :(
Får hoppas på fint i morgon & på söndag för då blir det grillning hemma med hjärtat!

Have a nice day!'


Imorgon är det fredag.

Vilket är kanon skönt. Åker direkt när Jimmy kommer hem från jobbet. Som sagt så ska vi ner till strängnäs och sedan till Åker. På lördag åker vi hem igen. Ska bli kul att komma ner en sväng iallafall :)
Ska upp tidigt imorgon så att lilla svarta faran får vara ute några timmar innan vi åker. Så strax ska jag hoppa i säng, ska bara se klart BB.
Hoppas på sol i helgen..



Green.

Lite bilder som jag tog idag :)








Torsdag

Vaknade halv 11, HALLÅ??? fick panik! Brukar aldrig vakna såhär sent. Men jag sov väll så djupt;) haha.
Jaja, nu när jag är så fruktansvärt utvilad så måste jag göra av min energi. Tänkte gå ut och fixa klart lite bakom garaget. Plocka in veden som de förra ägarna slängt där! Måste först ta mig upp & se vad det är för väder. Hoppas på upphåll! Regn = Inne...




Sleeptime

Nu är det dax att sova. Vakna upp i morgon och se vad torsdagen har att bjuda på! Längtar till nästa vecka.. eller ja redan till helgen då fina vädret ska komma. Vad det sägs i alla fall?
Och nästa helg kommer mamms & papps upp till oss ♥ Får se vad för skoj vi ska hitta på då. Grillning, kubb & mys blir det garanterat! Om vädret tillåter? Håller tummarna.
Men nu måste jag sova. God Natt & Dröm Sött =)



Kubbproffset? Nja!
Älskling♥

Halva veckan gått!

Då är onsdagen snart slut också. Ligger & kollar på Efterlyst med hjärtat!
Tog en sväng till coop och storhandlade förrut. Så nu är det gjort också. Åt på Sibylla innan vi åkte hem. En tunnbrödsrulle blev det för min del :) Mycket gotti!
Kika klart på Efterlyst och sedan glosa på BB, SEN så är det läggdax. 
På fredag åker vi ner till Strängnäs/Åker. Först till underbaringarna Evelina, Markus & lilla Nova som kom till världen igår. All lycka till er sötnosar! Så nu är ännu än fin ängel kommen till världen =) GRATTIS♥
Så strängnäs blir det först för att hälsa på dom sen så blir det hem till mamms och pappa. Vi blir kvar hemma hos dom över natten. Åker sedan hem på lördag för att Rocky får vara hemma medans vi är borta.


Onsdag

God morgon =) Sovit gott? Det har jag! Har precis vaknat till liv från min skönhetssömn ;) haha
Har inte riktigt några planer för idag. Tänkte att jag skulle fixa lite ute, men det beror helt på vädret & kylan.
Så det återstår att se.
Kan det inte vara så fint väder som det varit? över påsk osv.. det var härligt! Och så klart ska det ta slut :( Dock så lovade dom bättre eller iaf varmare väder till nästa vecka. Får hålla en tumme på det!
Nu skulle man ju nästan vilja plocka fram sin underbara vinterjacka igen, BUUUURR!!!


Nattinatti...

Dax att sova. Vi hörs imorgon!
Sov gott & dröm sött :)



Dax för käk!

Nu ska jag fixa lite käk. Idag blir det egna biffar med hackad chili i. Lägga det i pitabröd med massor utav sallad och vitlökssås + chilisås. Aldrig gjort det förr så jag hoppas att det kommer bli smaskens :) Kul att pröva på något nytt, för jag är nog sämst på att hitta på nya maträtter. Svårt att hitta recept också eftersom varken jag eller Jimmy äter så mycket. Alltså vi äter inte fisk, svamp, tomat osv osv.. Men detta passar oss nog perfekt ;)



Typ såhär. (bilden tagen från google)

Mys pys

Eftersom man inte vill gå ut i detta väder så får man mysa till det inne istället, men det går lika bra det :) Har precis tänt en brasa och lite ljus. Mysfaktor! Dock så blir det jag & Rocky som får mysa framför en film! Fick nästan en chock i morse när jag vakna och jag såg att det snöade lite ute. USCH! Nu haglar det MASSOR!!

Obs..
(Mobilbilder)




Visst har jag det mysigt? ;)
Nä ni ska få bättre bilder. Kvaliteten på bilderna suger när man tar med mobil, haha.







kul kul kuuul, eller inte!

Vaknade upp vid 9 tiden, gick upp, kolla ut & ja, vad ser man? S-N-Ö!
Detta kan inte vara sant. Okej om det är dåligt väder, men det ska inte snöa i MAJ. så är det bara.
BITTER!


16:18

Strax kommer Jimmy hem & då bär det av till ICA för att handla lite smått till maten. Blir till att laga spaghetti med köttfärsås idag. Gott!
Sen är det bara tända en härlig brasa och lägga sig i soffan & hoppas på att en bra film går :) Känner att det är det ända min kropp orkar med idag när jag känner mig lite hängig.
Men nu så ska jag hoppa i skorna & kila ut till älskling♥


Måndag

Har en riktig mysmånag idag. Är trött i kroppen och förkylningen kryper sig fram mer och mer :(
Lite energi finns allt & jag vill hitta på något. Men vad? Det regnar ute så jag kan inte måla det som var tänkt idag.
Dock så vill jag måla trappen inne idag, men färgen är slut. Suck..
Roligast av allt skulle ändå vara att måla om vardagsrummet.
Det finns massor som behövs göras men ändå kommer jag inte på något! Vill sysselsätta mig och förändra något men, nej!



Söndag

Mätt & belåten :)
Precis slagit ner mig i soffan. Började dagen med att åka ut och hälsa på svärföräldrarna. Hämtade en gräsklippare osv. Mycket trevligt :) Kom hem lite innan 15 tiden. Började direkt med att klippa gräsmattan och fixa lite annat ute. Trodde att det skulle ta en evighet att klippa eftersom tomten är ganska stor. Men nej nej, jag körde hela mattan på ca 1 timma, bra gjort NATTA! Haha, nej men nu är det fint och snyggt! Vi fixade lite ved som låg kvar (från förra ägarna) bakom garaget också.
Men nu har vi käkat lite och lagt oss i soffan. Skönt!

Mer blir det nog inte av idag ;)



Tänk när det var såhär? Inte länge sedan inte..
och ändå är detta inte mycket snö!



och nu... underbart!

RSS 2.0
Fotobloggar