Tisdag

Då var det tisdag.. Eller ja den är snart slut! Som i vanlig ordning har jag jobbat, kommit hem, fixat lite hemma, skickat iväg sålda saker från tradera, fixat käk.. Haha.. Eller ja, idag fick det bara bli en baguette med grönsaker & vitlökssås :) gött gött!

Nu så ska vi strax gå & lägga oss. Slå på en film att somna till.. Ny dag imorgon. Sen på torsdag är min härliga lediga dag! Ska bli skönt:)
Har en del att fixa då så det passar perfekt med en ledig dag då.
På fredag kommer Markus och Evelina till oss. Då blir det lite god mat och ha det trevligt! Ska bli trevlans.

Dax att dyka ner i sängen nu och få in den busiga katten.. Haha. Han hade ett rejält tokryck här förut och "försökte" gömma sig i min arbetsväska.. Lyckades inte så bra.


Åååååhhh... Gäsp

Då var måndagen gjord! Eller ja arbetsdagen iaf.. Trött som attas idag. Kommer väll efter den fullspäckade helgen, haha!
I morse var jag kanon trött men det lättade lite när jag såg att jag vunnit på topptipset igen. Gårdagens spel då.. Men sista matcherna Slutade så sent så orkade inte hålla mig vaken igår och se hur de matcher slutade. Men men.. Som sagt det var najs iaf:)

Ska absolut inte göra något speciellt idag.. Vila upp mig lite kanske, haha!


Helgen

Då sitter man i bilen på väg hem efter en grym helg! Haft fruktansvärt roligt.. Umgåtts med mamma,pappa och brorsan, träffat vänner och kört en grym krogrunda igår med Jimmy, brorsan och Malin (kusin).
Drog till Bk där dom hade "beachtema".
Så det var weet t-shirt tävling. Anmälde Malin (utan att hon visste det). Så efter några om och men så klev hon upp och fick vattnet över sig och tävlingen slutade med att hon kammade hem vinsten, haha! Klockrent..

Idag mår man dock inte lika bra. Men antar att jag förtjänar att må så som jag gör, haha. Men självklart ska en liknande kväll göras om snart!!

När vi kommer hem så blir det pladask ner i soffan och slå på en film eller nått.


Lördag. (17:52)

Har precis ätit god mat. Proppmätt nu!
Slagit oss ner i källaren hemma hos päronen. Kikar på fotboll och hoppas på att tipset ska sitta:)
Haft en skön dag. Bastat, tagit det lugnt och haft det trevligt & än så är lördagen inte slut, många timmar kvar!

Gårdagen var vi iväg en sväng & träffade lite vänner osv vilket var riktigt trevligt! Kom hem skapligt också så relativt utvilad är man :)
Får se vad denna kväll ska erbjuda också. Blir troligtvis en lugn skön lördag. Perfekt!


På väg..

(16:05)Då var vi på väg ner då.. Ganska mycket trafik men det går framåt iallafall :) Är i Fagersta nu så det är ju en bit kvar.
Så grått ute så man känner sig helt seg bara utav vädret! Meeeen det är ju fredag så det är ju bara att skaka på sig & vakna till liv :)


Ett glas Rosé sen kan kvällen börja ;)


Fredag!!

Så skönt med fredag! Kom hem vid 11 snåret. Då var jag klar med min arbetsdag, nice.
Nu ska jag slänga ner lite kläder m.m i väskan så allt är klart när Jimmy kommer hem. Då kan vi bara ta vårat pick o pack och börja vår tripp.
Får se vad vi ska hitta på ikväll. Blir nog ganska lugnt för vår del. Nooog.. haha. Ska aldrig säga aldrig!

Jag ska väll sätta igång med lite packning och sen kika ut och hämta posten som jag hörde kom nyss ;)


Love You!


Kväll

Då var det kväll och nästan slut på min lediga dag! Haft en väldigt skön dag iaf.. Har käkat lite middag och nu har vi slagit ner oss i soffan. Brasan är tänd och jag har legat framför den på pläden. Skit varmt och skönt!
Nu blir det bara slapp framför tvn. Får se om det går något bra annars får det nog bli en film :)

I morgon är det fredag och då är det dax för jobb igen :D Nice nice..
Förresten så ska Jimmy jobba med mig över påsk. Som tidigare skrivet så behöver man vara minst 2 st för att ens hinna med allt runt påsk då ALLA köper godis. Och jag har ju en del butiker.. Hehe.. Så det blir perfekt att Jimmy kunde jobba med mig då :) Han är ju annars ledig då eftersom det är röda dagar och helg. Men nu ska han få känna på hur det är att vara en "karamellkungare" för några dagar ;) hehe..
Ska bli kul!


God morgon lediga torsdag!

Sååå skönt att sova ut. Vaknade vid halv 11 tror jag.. Shit, känner mig utvilad vilket är kanon skönt!
Hunnit med att pratat med bossen i telefon också. Lite ang Påsk då jag ska hitta någon som vill jobba extra tillsammans med mig! Från Tors-mån. Det kommer självklart bli skit långa pass.. men vad gör det! Det ska bli kul!
Veckorna nu innan påsk är inte speciellt lugna. Full fart hela tiden. Dock är det bra för tiden rullar på snabbt då ;)

Men men, idag ska jag inte göra något speciellt. Bara ta det lugnt =)

Nu kommer Jimmy hem på lunch! Hörs sen

Onsdag!

Då har halva veckan gått. Haft en seg onsdag idag.. Kom hem vid halv 5 tiden. Verkligen kört på idag. Tog en extra butik också:) skönt skönt!
Meeen imorgon är jag ledig vilket ska bli kanon skönt! Och jag ska bara va hemma & ta det lugnt,fixa lite och så.
Först & främst ska jag sova ut & slappa som bara den :)

Slänger in en bild på Rocky från igår.. Han gillade nog oxå nya sängborden ;)


Tisdag!

Halloj!

Har blivit lite kass uppdatering idag. Men har jobbat och sen åkte Jimmy & jag iväg till Borlänge och köpte sängram/Sängbord. Supernöjd är jag verkligen! Så ikväll har vi satt ihop allt osv osv.. Men det gick bra!

Bjuder på lite bilder.. ska lägga mig nu så bättre uppdatering kommer imorgon!


Kasst..

Så nu är matchen slut & sverige förlorade. Suck! Dock var faktiskt domarna kassa. Och dömde väldigt orättvist!
Nu blir det till att hoppa in i sängen och slå på en film att somna till.
Skönt för jag börjar bli väldigt trött!

Vi har däremot en katt som är busig som bara den & leker med sin boll.. Låter som ett krig här inne när han röjer runt ;)





Och... så kom matte med den där jobbiga kameran med blixten...

Handboll

Kikar på handboll nu. Serbien - Sverige och sverige leder just nu. Men som sagt så kan det vända.. Glömmer inte förra fiasko matchen då sverige ledde med 11 bollar och slutade lika. Så kan det gå men jag hoppas att det går bättre idag!

I morgon har vi lite planer. Vi ska iväg och kika på sängram/stomme och sängbord. Troligtvis köpa också!
Men innan det är det självklart jobb som gäller. Denna dag har bara rusat iväg vilket är skönt för måndagar brukar annars gå sååå segt! Fast att jag oftast har ganska sköna "jobbmåndagar".

Nu ska jag fokusera lite på matchen som just nu står lika.



Måndag måndag måndag..

Första dagen på denna vecka avklarad. Lite seg idag med det har gått bra för de.
Nu sitter jag hemma och trixar lite med mitt schema till den veckan som vi ska installera Parrot´s ute i en del butiker. Försöker få ihop det så bra som möjligt. Dock svårt att veta hur länge allt tar. Men så kan det vara!


Jätte skönt nu när det börjar bli ljusare på kvällarna. Eller ja, iallafall på eftermiddagarna.. Känner mig genast mycket piggare när det är ljust en timma extra. Nästan mer än så? Har iaf varit super fint väder hela dagen idag. Klarblått, sol och någon enstaka minusgrad. Till och med solen värme lite idag. Våren närmar sig! Tror jag aldrig saknat vår/sommar såhär mycket? Förra vintern var absolut MYCKET värre.. men då tillbringade vi ändå 2 veckor i solen i Januari månad.
Denna vinter har varit mild och det tackar jag för... men saknar värme något fruktansvärt..




VS


Kväller

Då var det kväll! Vi har ätit glass med varma hallon, super gott. Var ett bra tag sen jag åt det. Vart så sugen på hallon så det satt fint i kistan (:
Nu ligger vi och kikar på hälsoresan med stig Helmer.. Haha ja dör.. Så jäkla rolig! Som alla dessa filmer. Riktiga klassiker.

Har som sagt bara haft en "slappsöndag" vilket har varit skit skönt!
Men imorgon är det dax för en ny arbetsvecka.. Känner mig väldigt utvilad nu så hoppas att jag är det imorgon också:)




When the snow falls..

Har precis kommit in igen. Inte gick det att klyva ved heller. Den hade fryst. Alltså i själva "motorn" hade det blivit is, haha. Men nu står den i värme och vi ska se om det funkar senare. Istället kastades det lite snöbollar åt Rocky som han älskar. Sprang, ja det gjorde han massor. Haha! Så roligt att se när han trögar sig...
Jimmy fick också några på sig. (Jag med, tillslut).
Jätteskönt ute iaf. Men nu blir det ännu skönare med en brasa tänd inne :)
Sen blir det lite tippning, fotboll på tv & laga lite mat. Idag får det bli Chilicon carne som jag velat ha några dagar nu. Mums.. (utan bönor ofc!)


God morgon söndag

God morgon!
Sovit såå gott i natt och vaknade halv 10. Skönt att få sova ut lite :)
Slappar i soffan i myskläder vilket jag kommer att göra nästan hela dagen. Ska bara fixa lite ved ute sen. Men annars blir det bara en mys söndag. Love it!
Haft en riktigt bra helg & än är den inte slut.


Slänger med en bild på mig och Viggo när vi myser lite! Saknar er så :)


:)

Sitter i soffan med mina killar & kikar på fotboll. Myser till det lite framför brasan!
Det roliga är att alltid när jag vill ligga ner i soffan så ska såklart alla tre trängas i den fast att vi har två fåtöljer också. Och en utav dom är som Rockys där han alltid ligger.. Men nu vill han såklart ligga i soffan och inom en timma så vet jag att han har tagit upp två platser så man får trängas järnet.. Haha!
Men vad gör man inte för den underbara! Han får som han vill, like always! Haha..

Strax börja med lite käk. Klyftisar + kött. Mums..


Lördag!

Sitter i bilen på väg hem från stan. Vi tog en snabb runda på stan. Åkte och handlade lite gott till ikväll osv..
Nu ska vi hem & bara må och ta det lugnt hela denna lördag. Gosgoooos.
Laga lite god mat på det också :)


Hade -15 imorse när vi klev upp. Fanns inte precis något sug till att gå utanför dörren då, haha. Men nu är det lite varmare så får se om vi har lust till att fixa lite ved sen. Står dock i garaget så där är det väl också någon grad varmare eftersom det inte blåser något där. Men får se, annars får det bli ett söndags"nöje".


Slänger in ett suddigt mobilkort på älskling när han stod ute & grillade i 15 minusgrader igår kväll :)


Fredag!

Så skönt med helg nu!

Jag jobbade på som den imorse så kom hem vid 12 snåret. Riktigt skönt! Så nu har min helg börjat..
Jimmy kom hem på lunch då jag kom hem. Vi lunchade lite sen startade jag en brasa. Så nu är det varmt och skönt :)

Vädret ute kan man inte klaga på iaf. Vi har super fint väder. Solen skiner!
Ikväll ska älskling och jag grilla ute. Blir Kött, skivad potatis och grillad majskolvis. Smaskens va? ;) Annars så har vi inga andra planer denna helg. Blir hemma iaf. Fixa och dona lite. Så skönt ibland när man inte har en massa måsten. Bara slappa, mysa och sova ut.


Handboll

Och Sverige har legat under hela matchen! Så jävla tråkigt..
Men försvarsspelet är väl kanske inte det bästa plus att vi har slarvat hela matchen.. Men men..

Har iallafall hängt upp lite tvätt för andra gången idag, hehe. Tänt en brasa också. Ställt tvättställningen framför så att det torkar extra snabbt ;)

Imorgon är det dax för jobb igen. Meeen, det är ju fredag!! Så skönt! Ska ha en kanon skön helg hemma & sova ut som en tok. Ska bli härligt (:


Mysss

Sitter i soffan och myser med Rocky som ligger här och har brett ut sig.. haha.
Brasan är självklart(!) tänd. Super skönt här inne nu. Ska kika om det går något bra på tvn. Jag som väldigt sällan kikar på tv när jag är hemma på dagarna. Men nu är det så att Jimmy har varit hemma på lunch & självklart åkte tvn på då, hehe.

Kunde inte somna om i morse efter att dom hade varit här. Blev pigg istället. Drog fram dammsugaren och efter det så skurades hela huset. Nu är det rent och luktar skiiiiiit gott (:
Så nu är jag trött men samtidigt vill jag göra något. Funderar på att fixa lite i förrådet under trappen men vet inte vart jag ska ställa alla delar till den j*kla tv/bokhyllan. Den har legat där isär i ett år nu. Vill definitivt inte ha upp den heller. Dax att åka iväg och slänga den. Onödigt att den bara ska ligga och ta plats. Plats till andra Nödvändiga saker!
Får se vad jag ska hitta på.


Ska mysa ett tag till framför brasan och med min älskade Rocky.




God Morgon.

Ställde klockan på 07:40 men snoozade till 08:10. Som sagt så kommer sotarn någon gång mellan 8-10.. Suck, där försvann min sovmorgon på min lediga dag! Dock så gör det inget. För efter att han varit här får vi äntligen börja elda i kaminen. Har redan varit ute och hämtat ved, så jag är redo. Haha.
DOCK så är det inte helt hundra att vi får börja elda idag.. Allt måste ju gå igenom besiktningen. Tror inte att det är några problems. Men man vet ju aldrig.

Vill att sotarn ska komma nuuu så jag får slumra en stund till ( framför brasan ).


-10 ute.. det hör inte till vanligheten denna vinter..





Gäsp..

Nu är jag trött!

Tänkte skriva att det ska bli skönt att sova ut i morgon.. Men icke icke! Sotarn kommer någon gång mellan 8-10. Alltid så konstiga tider.. Eller ja, iaf det här med att han kan komma när som helst under dessa timmar!
Men ska iallafall sova efter att han varit här och besiktat. Om man kan somna om då dvs.

Nu är det dax att krypa ner under täcket och slå på en film! Sååå pömsig.


Gamla och nya,

Här kommer lite bilder på kamin som lovat.
En före bild får ni också!

Före: Den otroligt fula gamla saken, haha. (samma dag som den skulle rivas ut)


Efter/Nu:




LEDIG!!

Åh så skönt!

Nu har jag gjort denna dag också. Tiden bara rusade iväg idag vilket jag tackar för. Imorgon är jag ledig och det ska bli super skönt!
Ska vara hemma och fixa lite. Städa, tvätta osv osv.. och självklart bara ta det lugnt. Lata mig som aldrig förr.. haha.
Ska strax börja med maten. Hemmagjord potatismos med egna biffar, mmmm så najs!
Och ikväll lovar jag att det kommer in bild på nya kaminen. Lite seg med att föra över bilderna, jag vet..
Ska kika om det har kommit ut några nya bra filmer. Har varit kasst med det nu ett tag. Finns absolut inget att titta på. Har ni något förslag på någon bra NY film?
Tell me then!


Ska sätta igång med maten.. Annars blir jag sittandes här i evigheter.



Saknar sommarn.


Handbollsdax!

Strax ska det tittas på handboll. Tjeckien-Sverige. Hoppas på en bättre match än den förra! Och hoppas att vi vinner..
Mer än så blir det inte. Som sagt så blir det bara soffläge denna kväll. Lite varm óboy på det sen..




Tisdag!

Sitter just nu i biltvätten.. Känner mig alltid så instängd här. Haha!
Men Bettan ska såklart vara ren & fin :)

Vi har varit en sväng på stan, handlat, käkat & lite så. Efter denna tvätt är det dax att åka hemåt igen. Krypa ner i soffan och hoppas på att det går något bra på tv. Annars får det bli någon film.

Haft en trevlig dag på jobbet då jag träffat bossen och det var som sagt ett tag sen. Så det var riktigt trevlans!

Onsdag imorgon & när den dagen är gjord så är jag ledig heela torsdagen. Plus att på torsdag kommer sotarn för att besikta kaminen. Är allt ok så ska jag brassa på uta h*lvete ;) haha.


Måndag kväll!

Legat i sängen sen kl halv 9.. Skit skönt!
Kikat på en Wallander film som precis slutade. Nu ska jag försöka slumra till. Ny arbetsdag imorgon & då ska jag träffa min tillfälliga boss. Ska bli trevligt! Var ett bra tag sen!

Målade klart bakom nya kamin idag som sagt. Blev kanoners (:
Imorgon ska ni få se bilder. För & efter bilder. Glömde totalt bort det idag efter att jag målat! Sorry..

Nu ska jag sova med mina mysiga grabbar. Ena glor på en film & den andra tar upp heeela min plats :)

Natti natti..


Måndag!

Då har man jobbat klart för denna måndag. Skönt med lite kortare dag!
Dock så är jag skapligt pigg för att det är måndag. Annars brukar jag vara skit trött!

Helgen var kanon bra i Åker hos mina föräldrar.
I fredags umgicks vi med lite spel och snack. Senare på kvällen drog vi vidare och träffade lite vänner och festade vidare. Kom hem vid halv 5 på morgonen så då var vi skapligt trötta! och jag som varit sjuk kände mig helt förstörd.. haha. Men det var fruktansvärt kul kväll och natt!
Hela Lördagen tillbringade vi hemma. Eller alltså hemma hos mina föräldrar. Tippade lite, åt god mat, surrade lite och hade det kanon trevligt. Så en skön myslördag med andra ord. Min bror var också med hela helgen vilket var skit kul!
Kunde absolut inte ha blivit en bättre helg. Känns skönt att vara riktigt utvilad :)

Men nu är det en ny vecka vilket innebär jobb jobb och mera jobb! Najs! Men nu när jag endå slutade så tidigt idag så ska jag passa på att dra fram rollern och pänseln för att måla bakom kamin. (Det som inte gick att komma åt när den gamla kamin stod där).
Nu är den nya fina kamin på plats som sagt och ni ska få se bilder. Vi får dock inte börja elda i den förren på torsdag då sotarn kommer för att besikta den.

Här är för och efter bild efter att jag hade målat om väggarna.

Innan. De hemska skitiga vitmönstrade tapeterna.


Nu. (Färgen är inte riktigt rättvis så som bilden visar. Det är cappuccino/strand nyans)


Lördag

Sitter nere i källaren hos mamma och pappa. Kikar på fotboll, pratar skit & har allmänt trevligt :) skit mysigt att bara sitta här med ett glas vin, tänd brasa & bara njuta!
Ska bara Mysa här ikväll med lite spel och god mat! Inbakad med egna klyftisar... Så jävla gott!! Min favorit rätt som sagt..

Nu är det V75 som gäller.

 

 


På väg!

Så, kamin sitter på sin plats och allt är klart! Så jävla nöjda. Otroligt fint vart det!

Nu sitter vi i bilen på väg ner. Ska bli skönt att komma ner & ha en mysig helg med familjen & nära&kära. "vila" upp sig lite efter en vecka utav sjukdom. Inte helt frisk nu heller. Förkylningen sitter i.. Som vanligt!
Men nu är det helg och jag ska bara njuuuuta..

Ska bli otroligt skönt:)


Fredag imorgon !

Jobbade mina fredagsbutiker idag istället för imorgon. Har dock en butik imorgon som jag inte kunde ta idag. Sen är jag ledig & vi åker ner till mamma & pappa imorgon kväll och stannar över helgen =)

Imorse vid 8 tiden kom kaminkillarna & började riva ut gamla kamin, rör & skorsten. När jag kom hem från jobbet & så så hade dom fått in vår nya fina kamin. Den sitter nu på plats med det är en hel del till som ska fixas & det gör dom imorgon! Så imorgon ska allt vars klart:) så jävla kul. Och den är otroligt snygg & stilig!
Blev helt annan yta i vardagsrummet när den gamla fula kaminen åkte ut o den nya in.
Jätte nöjda är vi iaf! Så imorgon ska skorsten och resten på plats.

Så vi börjar vår tripp ner till Åker på senare eftermiddag men det gör inget för då hinner lillskiten (Rocky) vara ute hela dagen imorgon och på lördag kommer svärföräldrarna förbi och kikar till honom :)

Nu - hopp in i sängen & slå på en film!

"före o efter" - bilder från kameran kommer när allt är klart! Imorgon dvs.


Tisdag

Kom hem en stund efter 2. Idag mår jag precis lika kasst som igår! Hatar att vara sjuk..
Hoppas jag blir frisk snart! Jobbade gjorde jag iallafall. Man dör ju inte ;) hehe..
Ska strax börja med maten. Blir thaimat idag:) gott gott!

Hörs sen


För ett år sedan...

..så var vi i Thailand nu...



Ge mig vår snart...

Längtar massor till våren. Så himla skönt när allt smälter bort! Ok, i år (än så länge) har det knappt kommit någon snö om man jämnför med förra året! Men ändå.. Vill komma närmare sommaren nu.. Så våren är mer än gärna välkommen exakt nu!





Måndag.

Och jag är fortfarande sjuk. Kände mig otroligt svag och trött imorse när klockan ringde. Huvudet ville explodera.. Och jag ville bara gräva ner mig själv och komma upp igen när jag är frisk. Men icke icke.. Det var bara och hoppa in i duschen och förbereda sig för arbetsdagen. Eller ja, en kort dag vart det (tack och lov). Tror jag slutade runt 12:30 tiden. Dessa 4-5 timmarna tog på krafterna! Men tacka för att mina måndagar är relativt sköna med två butiker. Dock så var det kampanj förra veckan och vinterkampanjen satt jag upp idag så det fanns och göra om jag säger så..
Imorgon är ny dag och jag hoppas verkligen att jag kan få må lite bättre då.

Som det känns nu så känns det .... förjävligt! Ögonen blanka, ögonlocken tunga, snuvig, hostig & febrig.. Jag säger bara - kom inte i närheten av mig nu! hahaha..

När jag kom hem blev det varm oboy och så som gjorde susen verkligen.. Det brinner i kamin nu och värmen sprutar ut. Skönt! Men snart så kommer vår nya kamin. Kanske inte nämt det? Iaf så är en ny kamin köpt och så snart som möjligt kommer dom(företaget) med den och installerar och fixar allt nytt. Skulle ta två dagar & sen är allt fixat! Det kommer bli så fint & skönt med en helt ny fin tälgstenskamin.



Bild på vår får ni se när den är på plats. Men det är en likadan som på bilen :)


Mätt! Strax film..

Har ätit & det var gott.. Iaf det jag kände smaken av. Haha.
Nu har jag bäddat ner mig i soffan igen. En god Loka päron, halstabletter & självklart älskling räddar min kväll ;)

Lite fotboll på tv nu då vi har tippat lite.. Hoppas det går vägen. Sen så blir det någon bra film som åker på.. Film kväll får det bli.

Har inte ens orkat med & tagit bort stakarna från fönstren idag så de får vara kvar någon dag till. Men vad gör det..

Ett till tråkigt mobilkort fick det bli i detta inlägg me..


Åååhhh

Ligger helt deckad i soffan medans älskling steker burgare till oss. Med lite pommes till!
Orkar verkligen knappt röra mig. Har bäddat ner mig med täcke, filt och kudde i soffan. Skönt! Dock frussen.. Fast att vi har eldat hela morgonen. En Alvedon kanske gör susen. Halstabletter & nässpray står bänkade framför mig.

Nu ska jag gå och titta om hjärtat vill ha hjälp :)


Söndag & jag är sjuk!

Ååh... jag har bara väntat på att jag också skulle bli sjuk! Det är så många som är eller har varit det nu/nyss. Trodde jag skulle klara mig och har inte känt mig de minsta sjuk. Igår kväll när vi skulle gå och lägga oss brändes halsen och så fick jag ont i öronen. Suck.. Självklart förstod jag vad som väntade.
Vaknar idag. Förkyld, ont i halsen, feber? och känner mig som en zombie. Inte ens orkat tagit mig upp ur sängen.
Tror dock att det kommer lite efter att vi gick hem i torsdags då det var svinkallt och blåste en hel del!
Men men, that´s life!

Imorgon är det nya tag ändå. Ställa klockan och upp å jobba! Ska vila massor idag så jag kanske förhoppningsvis känner mig liiiite bättre imorgon.
Avskyr att vara sjuk. Dock är jag det väldigt sällan!

Jag som hade så en del att göra idag. Bla rensa ut allt i förrådet under trappen & fixa in alla julsaker som ska ner idag. Men orkar jag? Fast det är dumt och jag bör vila en hel del idag för att bli frisk! Så Nix :)


Nu ska jag upp och dricka varm oboy och äta frukost framför brasan som min älskling har fixat ♥ Du är bäst!!




Lördagsmys

Lördagsmys med världens bästa! Lite fotboll, tippning osv.. :)


Härliga lördag!

Då var det lördag!
Älskling & jag sov ut till 10 i morse vilket var skit skönt. Fixade oss i ordning lite & tog sen en sväng till Ludvika och kikade runt lite. Hittade lite smått och roligt :)

Kom hem, gjorde en mysig brasa, fick upp hyllan och ljusen är på sin plats. Hängde också upp klockan i hallen :)

Nuuu står maten i ugnen, vi har bänkat och i soffan & väntar på att klockan ska bli 15 då det ska spelas en pokertunering. På internet alltså! Får hålla tummarna på att det går vägen ;)


Bättre bilder kommer! Har tagit med mobilen vilket blir kasst!


Grillningsdax

Älskling står ute och grillar i minusgraderna medans jag står inne och fixar med annat till maten. Ska bli så jäkla gott :D grillad majs, kött, pepparsås med kroketter. Mums!
Sen blir det glassa i soffan hela kvällen.. En skön myskväll med lite gotta (:

Nehe ni.. Nu ska jag dra igång med dukningen.

(skrivet 15:31. Fel med publicering)


Torsdag = ledighet

Då är man ledig!! Såå skönt.. Är hemma hos svärföräldrarna och hälsar på. Ätit och hälsat på Jimmys mormor och morfar dom är här och hälsar på :)
Ska gå hem senare så jag hoppas innerligt att det inte blir för många minus grader ;)

Vi har precis spelat sverige spelet. Damerna mot herrarna.. Vilka vann?? Jo damerna såklart... Med andra ord vi (:


Ha en bra kväll nu.. Och en härlig långhelg ni som har det ;)


God natt mina vänner!

Rocky & jag har gått & lagt oss medans hjärtat kikar på lite fotboll (: orkade inte hålla ögonen öppna så då hoppade jag in under täcket. Rocky med.. Fast denna kväll på täcket, haha.

Klockan ställd på 06:30 & efter imorgon så behöver jag inte ställa klockan på tre heeeela dagar!! Skönt!!

Sov gott nu för det ska definitivt jag göra:)


One day left..

Åhhh imorgon är sista arbetsdagen för den här veckan. Ser såå mycket fram emot en långhelg tillsammans med mitt hjärta. Ska bli så skönt att få sova ut, vila upp sig, mysa & bara va.. och att det är med min underbara Jimmy gör ju saker tusen gånger bättre. På fredag blir det grillning ute också.. Finns inget bättre än grillat. Så ja, det blir årets första grillning.

Sen om några veckor så blir det fullt ös på jobbet! Installationsdax på en drös butiker..
Ska faktiskt bli väldigt kul men troligtvis jobbigt.. men vad gör det? ;)




Bilder från en månad sedan. När vi grillade sista gången 2011, haha!



Gääääääsp!

Som rubriken säger.. Jag är så trött nu! Ska strax dra mig in till sängen. Komma sova som ett litet barn i natt. Haha..
Två arbetsdagar till sen är det långhelg. Så jäkla skönt! Älskling & jag ska ha en mysig fredag. Massa mys & så ska vi grilla.. Ska bli skönt att vara hemma och ta det lugnt efter två otroligt roliga helger med firanden.
Ska fixa upp nya hyllan i vardagsrummet o klockan i hallen på fredag också. Så det blir lite allt i allo som inte orkas göra på vardagarna :) haha.. "Latmask"varning.. iaf början på denna vecka ;)

Men men.. Ska krypa ner i sängen nu & slå på en film.
Sov gott & dröm sött (:


I'm Home

Jupps.. Kom precis hem från jobbet! Har hunnit bytt om till min härliga pyjamas.. Haha.. Ska ut & hämta ved och göra en mysig brasa. Så det blir varmt och gooosigt tills älsklingen kommer hem :)

Mer än så ska jag inte göra.. Förutom laga mat ja. Är piggare idag med känner mig fortfarande lite seg i hela kroppen.. Kommer väl efter allt :) Men imorgon börjar det nog ordna upp sig igen! Sov iaf skit gott i natt.. Rocky är såååå gossjuk så inatt låg han vid min mage & på min arm hela natten. Myyyyspyyyys! Lite pussar i ansiktet fick man självklart också.. Haha.

Nej, nu är det sax att hämta ved så jag slipper frysa ihjäl ;)


Sovtajm

Precis kikat på den svenska filmen "försvunnen".. Så.. Ursäkta men jävla dålig film! Verkligen kass.. Ingen som jag rekommenderar.

Har iaf fått på mig min favorit & skit mysiga pyjamas som jag fått av mamms & papps(: Så nu är det bara att lägga sig till rätta & slumra in (:
Ny dag med nya möjligheter imorgon. Hoppas att jag kan vara liiiite piggare imorgon än vad jag var på jobbet idag. Har varit en zombie exakt hela dagen!

Dags att sova om jag nu ska kunna vara piggare imorgon ;)

Gud natt!


NYÅR!

Här kommer som lovat bilder från nyårs helgen uppe hos våra underbara vänner (min kusin Viktoria & Micke) i Härnösand :)


Fredags

Jag & Viktoria♥



Älskling berättar något intressant, eller? (:



Tvspelsdags för oss alla.. Killarna mot tjejerna ;)



Beställde hem pizza runt 1 snåret på natten, gött!






NYÅR!!!!! GOTT NYTT ÅR! Lördag.



På morgonen mystes det en hel del med underbara lilla Viggo♥ innan han skulle iväg och fira nyår med sin farmor :)





När lilla Viggo hade åkt började vi med maten & självklart invigdes deras drinkfontän!










Sen dax för spel!


Sen en drink på det! ;)

Varför använda glas?


Biljard också såklart.. tjejerna mot killarna!


Redo för 12 SLAGET!!! 2012 HERE WE COME..


Hemma

Hemma är vi.. Kom hem för någon timma sedan. Det var verkligen kaos i trafiken när all snö öste ner. Tror vi körde i 50 km/h på E4an en bra stund. Kom aldrig någon vart kändes det som. Meeen... som sagt, nu är vi hemma och vi har hunnit äta, bänkat oss i soffan & skagit på en film.
Är super trött men det är det helt klart värt! Har haft det så kul i helgen så lite trött ska man nog allt vara :)
Bilderna tänker jag lägga ut i morgon för min ork ligger verkligen på Noll just nu. Haha. Och det är ju inte bara en bild som ska in utan massa bilder! Måste föra över dom på datorn också så det får faktiskt vänta tills imorgon.

Hoppas att er Nyår var kanon bra också. Vår kunde som sagt inte blivit så mkt bättre. Vi har alltid lika kul tillsammans.. Otroligt kul faktiskt! Vilket glädjer mig rejält!♥

Ha det bra & sov gott!



På väg hem

(detta inlägg skulle läggas in 16:14)


Ska börja med att säga Gott Nytt År!
2012 nu.. Shit känns konstigt! Haha..
Har iallafall haft den bästa nyår på väldigt länge.. Med älskling & underbaringarna :)
Kan inte haft det så mkt bättre. Kanon kul har vi haft. God mat, dryck, bästa sällskapet & helt perfekt helg!

Nu sitter vi i bilen på väg hem. Men snart så ses vi igen (: Inte så överdrivet långt mellan oss så nu ska vi se till att ses mer.
Gosat med lilla Viggo har vi också gjort såklart! Otroligt fin och gosig liten krabat :) jätte mysig verkligen.. Lika go som sina föräldrar (:

Nu är det bara ta nya tag för imorgon börjar vardagen igen med jobb osv.. Känner mig väll kanske inte så taggad på det men det gör väll knappt någon efter ett nyårsfirande? ;-)

Bilder från denna härliga helg med nyårsfirande osv kommer ikväll eller imorgon. Kika också in på http://missviktoriaa.blogg.se för att se lite mer bilder från vår helg tillsammans :)


Här har ni lite blandade mobilbilder från fredag & lördag :) (bilderna ligger inte i dag-ordning) bara lite huller om buller.


RSS 2.0
Fotobloggar