Underbart väder!!!

Kom hem från jobbet för en halvtimma sen. Nu har jag bänkat mig i solen på baksidan där mätarn står på 20,8 i solen!! Och det känns också.. Så jävla skönt!!!
Så jag ligger här i baden baden medans Rocky springer runt som en galning o försöker ta alla flugor mot väggen. Haha.


Då var tisdagen avklarad..

Kom hem vid halv 5 tiden. Fixade lite käk. Eller ja, vi åt gårdagens mat. Inbakat. Betalade "otroligt roliga" räkningar, tog en dusch o ja, inte mer än så.
Jobb imorgon och på torsdag åker jag till Falun på möte. På min egentligen lediga dag. Dock så gör det inget för att det ska bli trevligt!
Kommer inte håg senast jag var ledig på mina "vara ledig" - torsdagar.. Haha. Men allt flyter på och inte fan klagar jag över det :)

Ikväll blir det inte många handtag gjorda. Kommer nog mest att slappa i soffan tills det är dax att sova :)


Kväller

Då var det strax slut på denna födelsedag. Nu är det ett heeelt år tills man blir ett år äldre igen, haha.
Svärföräldrarna kom över en stund förut med lite fika & så. Fick jättefina vinglas i present. Tack tack :) En halv bkbulle slank ner också.. Och jag lovar.. Shit så stora de är. Plus fyllda med grädde!
Proppmätt nu efter att Jimmy & jag åt god inbakad filé mm oxå.

Nu har vi lagt oss i sängen alla tre. Har på BB 24/7 som bara får gå. Kommer ändå somna vilken sekund som helst. Sjukt trött. Imorgon väntas en ny arbetsdag..

Just nu:


Måndag -21 år..

Kom hem från jobbet för ett tag sedan. Handlat lite mat tills ikväll som älskling o jag ska moffa. Inbakad Nötytterfilé m klyftisar :) mums.. Och så var man 21 år då. Känns dock ingen skillnad. Det är ju ändå inget speciellt man fyller ;) Har fått otroligt fina presenter utav familj, släkt & vänner som jag är otroligt glad och tacksam över. LOVE you all..
Imorse fick jag frukost på sängen av min underbara älskling och Jeffrey Campbell skor =) TACK min underbara älskling! Love you.
Och miljoner kramar och tack till alla som har ringt och skrivit.

Nu ska jag slå på BB 24/7 och slappa till. Senare kommer svärföräldrarna över på fika :)

Puss & kram.



Förhoppningsvis har jag inte åldrats såhär mycket i facet.. ;)


Trevlig helg!

I fredags kom brorsan, Elina och Kjell till oss. Hade en trevlig kväll med massa prat, spel osv.. Kom i säng vid 4 på morgonen så det blev lite sent , haha. Men fruktansvärt kul hade vi :)
Igår (lördag) så åkte vi & handla lite kött och så för på kvällen blev det grillning :) Shit så gott det var!
Spelade spel och hade det trevligt. Blev en tidigare kväll vilket känns skönt idag.. Ganska pigg idag så det känns skönt. Älskling & jag beställde pizza förut som vi har moffat, gött! Det satt fint i magen idag.

Fick jätte fina blommor och fint armband utav Brorsan & Elina.
Fick goda viner utav Kjell som smakade jätte gott! Tusen tack till er alla tre. :)


Imorgon fyller man år.. Dock så har jag knappt tänkt på det för det känns redan som att jag har fyllt år.. Blivit firad och så :) fått jätte bra och fina saker oxå :) love you all..

Nu ska jag gosa ner mig i soffan.


Onsdag

Ja jag kan ju inte säga att jag har varit den bästa på att uppdatera de senaste dagarna. Men som sagt så är det fullt upp denna vecka på jobbet!
Idag kom jag hem... Ja, för en halvtomma sen. Halv 9! Installerat karamellkungen & parrot's idag. Bara eller aa inte "bara" det tog över 8 timmar. Innan det hade jag också 2 butiker.. Men jag klagar inte.. För jag älskar mitt jobb :)
Okej.. Jag tappade väl lite tålamod mot slutet när klockan var över 19.. Hungrig osv. Men vad gör det! Nu är det klart och det blev suuuuuper fint.. Är jätte nöjd & jätteglad över hjälpen av en kollega som är jätteduktig på att installera karamellkungen!

Älskling och jag köpte en pizza och dela på. Det satt fint i magen då jag inte ha stoppat i mig något under hela dagen.
Nu ska Jimmy och jag kika på fuskbyggarna sen sova för att vila upp sig inför en ny dag med installation utav parrots =)

God natt & sov gott..



En bild så vi precis fått upp allt.. Förutom godiset då ;)


Härlig helg!

Haft en jätte trevlig & bra helg. Som sagt har vi haft mina föräldrar här hela helgen.
I fredags tog vi det lugnt och spelade lite spel osv. I Lördags så åkte vi ut och pimpla & grillade vilket var jätte mysigt! Dock så var vädret inte det roligaste mot slutet.. Men kul var det! :) Fick också lite tidiga födelsedagspresenter. Plankor som jag önskade mig & självklart användes dom till middag på lördagskvällen. Plankstek, mums mums.
Idag åkte dom hem :( Men snart ses vi ju igen :)

Nu är det en arbetsvecka som skall göras och sen på fredag kommer Robban, Elina , edvin och Kjell hit :) ska bli otroligt trevligt!


Men nu-
Soffläge och Dax för BB!


städa städa varje fredag..

eller inte.. Men idag så blir det lite städa.. Redan börjat men idag så tröttnade jag ganska så fort.. Haha. Började istället leka lite med kameran. Men nu kanske det är dax att sätta igång med resten utav rummen. Puuuust!
Har redan jobbat klart min dag så det är skönt. Då hinner jag fixa lite som jag inte orkade fixa igår, haha.
Så det är väl lika bra att jag sätter igång NU. Annars blir jag sittandes här. Haha!

Liten bild på hur duktig jag är på att städa ;)


Waiting waiting and waiting..

God Natt! Dax att sussa..


Kikat igenom alla vårbilder från förra året.. Farligt hur mycket man längtar. Men snart drar nog vintern mot sitt slut. Hoppas jag!


Kväller kväller..

Sitter i soffan inlindad i vår härligt varma pläd :) känner mig lite trött så strax blir det till att bädda ner sig i sängen.
Ska först dra fram fåtöljen framför brasan och ta en kopp varm oboy. Mums.. Haha låter typ som att jag håller på att frysa ihjäl. Men det gör jag inte, gillar bara värme otroligt mycket :)
Imorgon är härliga fredagen här.. Jobba, hem & fixa lite och sen kommer mina päron som sagt! Ska bli riktigt mysig helg :)

NU- varm oboy framför brasan..

God natt


Torsdag

Då kom man hem oskadd idag med.. Haha :)
Installerade parrot's själv idag vilket gick kanon bra och det blev jättefint :)
Men nu är jag hemma & ska strax hämta Jimmy.
Imorgon kommer mina älskade föräldrar upp till oss. Och på lördag ska vi åka och upp till en sjö, grilla och pimpla lite. Hoppas vädret tillåter det bara. Sol skulle ju inte sitta fel!

Ska bli skönt med lite helg och kunna ladda upp för nästa vecka! Sen jäklar är det ladda upp till påsk! Det ska bli skit kul:)

Nu måste jag dra & hämta min kärlek.

Våren närmar sig.. Snart sommar ;)


Då var det onsdag

Eller ja, onsdagen är rättare sagt snart över.
Haft en bra dag som har rullat på hyfsat fort. Installation utav parrot's på Coop E idag med båda mina chefer. Som vanligt lika trevligt :)
Efter det så fortsatte jag vidare & jobbade på i vanlig ordning!
Mycket denna vecka men det har funkat bra.. Nästa vecka är dock dubbelt så mycket! Haha.. Men vafan, det är kul!

Kom hem och tog det lugnt, åkte i väg och postade ett paket, käkade och sen så blev inte många handtag gjorda. Helt slut efter varje dag, haha. Mycket att komma ihåg & mycket att fixa med :)

Älskling & jag bäddade ner oss i sängen och slog på en film. Och då var klockan bara 19:40!!! Haha.. Filmen har nu slutat så nu är det dax att försöka sova.
Ny dag imorgon och imorgon ska jag genomföra installation helt alone.. Oh, crap! ;)

Hörs imorgon! Sov gott & dröm sött..


hjärtkväll, haha.

Har lagt oss i soffan. Myser framför brasan och vår nya tv.. Kanon mysigt! Hela kvällen har varit jätte bra.
Strax ska vi slå på en flim & kika på. Får se vilken det blir :)
Har haft en super bra dag på jobbet idag också. Första installations dagen. Installation utav Parrot´s alltså. Kul att sätta upp och det gick bättre än väntat! Vilket alltid är skönare.. Imorgon är det dax för en till installation. Lite större än den som sattes upp idag men det ska nog inte vara några problem det heller :)

Dagens installation :)



Kom på att jag lovade att slänga ut bilder på det som är nytt / nygjort i vardagsrummet så här har ni lite bilder.



INNAN tvn och tvbänken kom på sin plats.



Och NU..



Alla hjärtans dag.

Hoppas att ni har haft/har en härlig och mysig alla ♥-dag.
Jag har i alla fall haft en kanon mysig kväll. När jag kom hem från jobbet så låg jättefina röda rosor & ett fint kort på köksbordet. Jag har världens underbaraste och snällaste pojkvän. Så glad att jag har honom. Varje dag tillsammans med Jimmy betyder massor.
Vi åt lite god mat och självklart chokladhjärtan som efterätt =)


Alla hjärtansdag

Jag älskar dig så mycket Jimmy Karlsson.
You are the greatest :)


Måndag

Lång dag på jobbet idag. Eller lång och lång .. Men väldigt intensiv!
När jag var klar åkte jag och köpte en tv bänk som nu står uppmonterad under tvn.. Vi har tvn på väggen och den står under. Blev kanon bra! Bild kommer imorgon :) Juste.. Ny tv också. Inhandlades igår!

Nu har jag lagt mig i sängen och ska slå på en film. Trött i huvudet så det ska bli skönt att sova. Upp tidigare imorgon för att möta upp bossen halv 8. Dax för första parrot's installationen. Ska bli skoj!

God natt & sov gott nu!


Home

Då var vi hemma igen efter en trevlig dag i grannbyn ;)
Dock väldigt trött, men vad gör det?
Nu har vi fixat en brasa, plockat fram lite gott & bänkat oss i soffan :) jätte mysigt!

Imorgon är en ny dag då vi ska sova ut, fixa lite & sen kanske iväg för att åka lite icecart :) kul kul.. Sliiiira lite, haha..


15:

Då har vi moffat lite tacos. Jätte gott och nu är jag super mätt!! Tröck i mig två stycken vilket resulterade att magen håller på att spricka.. Blev också super trött. Kanske inte så konstigt när jag varit helt vild i natt. Höll på & toka i sömnen! Vaknade och då låg jag ihopkurad som en boll nere vid fötterna med Rocky, haha! Plus att klockan ställdes på 06:10!!!! Tidigare än vad jag går upp på vardagarna.. Fick dock någon timma till med sömn när vi kom hit. Meeen en tidig lördag kväll blir det nog.. Haha :)
Gått bra att vara hundvakt iaf. No problemos =)


Lördag-hundvakt

Sitter i grangärde hos svärföräldrarna. Vi är hundvakt åt Bagge för dom är iväg i Örebro på en utställning med Mar:)
Vi har precis varit ute i skogen med bagge så att han fick springa av sig lite.
Ganska skönt ute idag för övrigt. Bara -4.
Nu har vi satt på bastun så strax ska vi hoppa in i den. Ska bli skönt! :)

Sen ikväll ska vi hem och bara mysa :)


18:09

Då var man mätt i magen också.
Nu ska jag vika lite kläder och slänga in lite nytt i maskin. Mer än så blir det inte idag.. Dock så är jag väldigt pigg idag. Kan ju bero på min härliga sovmorgon och hela min lediga dag. Jätte skönt att ha varit ledig idag. Dock så blir jag alltid liiiite rastlös ibland så ett tag funderade jag på om jag skulle åka och jobba lite, haha. Men så blev det icke! Kom upp lite andra saker som jag fixade med :)
Nuu... Vika tvätten.


Sommar och Trosa skärgård.

Åh vad jag längtar.. längtar efter sommaren och Trosa skärgård! Det är absolut det bästa jag vet. Finns INGET som är underbarare än att vara där ute och bara njuta. Men snart är det sommar och jag kommer snaaart ligga där på mina klippor och njuta som bara den!



Your words are nothing

När jag läser det du skriver så kräks jag, när jag ser vad du ljuger om så skakar jag av ilska, när du skriver ut saker som menas till att folk ska tycka synd om dig så är du ingenting, när du skriver ut att du har haft dåliga år så inser jag att du är en riktig vekling, när du bossat hela tiden och säger tvärtom så vill jag få dig att förstå att du är elak, när du är glad så bryr jag mig inte, när du är ledsen så bryr jag mig inte, när du skriver ut saker om om någon som betyder som inte stämmer... Då bryr jag mig!

I do not care about you and will never do.



 

 

 

My Lovely friends, family and Love

 

 

 

 

Då var klockan redan två snart. Sov så länge så dagen bara rusar förbi tycker jag. Imorgon är det fredag och jobbdax igen. Känns najs najs! Helgen blir otroligt lugn och skön. Ska bara ta det lugnt för helgerna efter så får vi massor utav härligt besök. Nästa helg kommer mina föräldrar hit och då har vi lite planer som skall göras, ska bli kanon mysigt! Helgen efter det kommer min Bror, Elli och Edvin upp plus kanske någon till.. Så då blir det som sagt lite firande. Ska verkligen bli kanon härliga och roliga helger. Därför är det ganska skönt att få denna helg lugn och skön. PLUS att jag har mina jobbigaste veckor framöver.. v7 och v8. Men fan så fint det komma bli =)

 

 

 

Älskar dig hjärtat mitt ♥



God morgon härliga torsdag!

Härligt att få sova ut.. Var tur att Rocky väckte mig halv 11 annars skulle jag ha sovit vidare, haha. Han psykar mig verkligen. Hela morgonen! Började med ett slick i ansiktet, sen så sitter han nedanför sängen & jamar och slutar med att han sitter i hallen & råstirrar på mig! Aah, det går inte att somna om då! Men men, upp för att göra lite nytta.. Vet inte riktigt vad jag ska börja min dag med :)
Så skönt att bara vara hemma och dona lite när jag är ledig som denna unnnnderbara torsdag.

Nu kom Rocky upp i sängen så nu kan jag nog ligga kvar ett tag till, haha..
Han är så go.. Han gör exakt likadant med sina tassar som jag gör med mina fingrar. ;)


Pömsig.

Halloj Onsdag!
Denna arbetsdag är över och det tackar jag för. Shit vilken dag! Men fick väldigt mycket gjort med ändringarna. Så det var ju bra :) Plus att såå många härliga människor gör verkligen mina dagar. Så trevliga, (de flesta!) Det gör verkligen mitt jobb extra kul :)
Har precis varit iväg och lämnat in några paket som ska skickas iväg. Så nu har äntligen slagit mig ner i soffan. Njuter framför kamin och mumsar i mig vindruvor. Kan verkligen äta HUR många som helst.. Dock så tycker min mage inte att det är lika bra som jag. Får alltid ont i magen när jag äter för många druvor.. haha. Men vad gör det? Det är ju över imorgon.. hahah muuumms.




Bilder från fredags




Mättare än mättast!

Då är man mätt också. Lite mat i magen gjorde susen. Fick bli tunnbrödsrulle idag vilket smakade kanoners!
Kvällen lär spenderas i soffan i vanlig ordning, haha. Har faktiskt varit trött hela dagen idag. Kände redan imorse att ögonlocken ville stängas igen direkt när jag öppnade dom, haha. Självklart så var det bara att kliva upp, ta en dusch och sedan dra sig till jobbet. Dock så har det gått bra idag.. Like always.. nästan.
Hoppas på att jag känner mig piggare imorgon för de är fullt upp då verkligen. Så hoppas att lite extra energi kan komma fram.








Tisdag

Sitter framför brasan och bara njuter!
Precis pratat med min älskade bror.. Bestämt också att dom kommer upp den 24e och då ska det firas lite. Fyller ju år den 27e.. 21 år.. Hmm nu är det bara att vänta tills 30. Inte speciellt "kul" eller vad man ska kalla det.. Att fylla 21 dvs.
Men det blir roligt att det firas med underbara människor. Blir lite god mat & gott o dricka :) trevligt trevligt..

Nu ska jag fortsätta min kväll framför denna härliga brasa ;)
Ge mig sommar nu så man kan sitta ute i solen istället.. Ge mig iaf vår .. Lite bara?


Soffläge

Vi har ätit och nu är vi super mätta & sega. Lagt oss i soffan och här lär vi stanna tills det är dags att sova.
Åt som sagt plankstek.. Satan vad gott det var!

Imorgon är det dags för jobb igen & från&med imorgon så har jag några tuffa veckor framför mig.. Mycket att göra & parrot's ska installeras på mina butiker. Så blir fullt upp med installationer för min del + det vanliga.. Men det ska nog gå finfint! :)


Söndag!!

Trött söndag idag.. I fredags kom Evelina och Markus hit. Vi åt & drack gott, spelade spel och hade det skit trevligt :) Eve & jag gick och la oss vi 4 på morgonen och jag lovar... Det kändes igår! Var helt död hela dagen igår. Vaknade till lite på kvällen.
Igår var vi hos svärföräldrarna och chillade, trevligt! Gick hem vid 1 tiden och när vi kommer hem såg vi att det var 27,5 minusgrader ute.. Förstå hur min näsa var.. ISKALL!!
Idag är det då en tröttis dag.. Jimmy väckte mig vid 9 tror jag den var. Då hade han fixat en brasa osv så det var kanon skönt inne :)
Har varit iväg & handlat lite till middagen idag.. Potatismos finns kvar sen i fredags så det blir plankstek idag med. Höhö söndagslyx...

Bilder i från fredags kommer ut senare..


Nu ska jag ge Rocky lite water från kran, såklart..


Torsdag

Då var det nääästan helg för min del.. Har bara en butik imorgon, grangärde.. Så det känns som en ledig dag! Tog fredagsbutikerna idag ist. Idag skulle jag egentligen varit ledig. Istället blev det lite sovmorgon och jobb:) Efter jobbet åkte vi och handlade på oss allt till imorgon då Evelina & Markus kommer till oss :)

Sitter & värmer mig vid brasan nu.. Ruskigt kallt ute på tal om annat! Tror vi har -15 nu. Burr!!!

Men strax dax att krypa ner under ett varmt täcke! Skönt..


RSS 2.0
Fotobloggar