sol,sol åter sol.

Sitter ute i solen på balkongen nu, jätte varm och skönt! Vaknade vid kvart i tio så är inte riktigt vaken ännu, haha. Kunde knappt somna om efter att jimmy åkte till jobbet vid 7. Han skulle ju ha jobbat natt från igår till idag men det blev ändring på det så att han kom hem vid halv tio på kvällen igår och så ska han jobba dag till på Onsdag istället. Skönt skönt. Så igår kväll vid halv 10 så var vi ute och gick en bit, förbi mamma och pappa också och hämtade lite kläder m.m.
Vilka underbara veckor det har varit med vädret, man kan ju inte slita sig från solen.
Älskar verkligen detta väder.
Men ska fortsätta njuta av solen nu.
Gör det ni med!

.

Bordet

Sådär, nu har bordet kommit på plats! Så här ser det ut, fint va?


bord

fc

Tack tack och åter tack för det jätte fina köksbordet!

Lite blandat

Nu sitter jag och bara pustar ut, jag är så trött! Värmen tar dö på en. Idag har vi ialla fall varit på Bauhaus och där inhandlade vi 2 takfläktar, en hall lampa och en lite smått. Fläktar var verkligen någonting som var viktigt att ha, men när vi öppnar dom så ser vi att det ser jätte konstigt ut där man ska sätta upp som i taket, förstår ni?, men ialla fall så blev det ett problem, ska försöka fixa det i morgon. Jätte fina var dom ialla fall. Efter det så åkte vi och bada och sola. Sen skynda oss iväg för att handla på willy´s, gjorde mat, jätte god mat, bearnesås, klyftpotatis och grillad kycklingfilé. Mums! Efter det så var det dax för Jimmy att åka iväg till jobbet, vid 7.
Strax så kommer svärföräldrarna som har hittat ett jätte fint köksbord till oss, tack så mycket. Bild på det kommer sen när bordet kommer och har kommit på plats, men lite andra bilder får ni nu.

v
v
v
vardagsrummet ( inte fått i orning på allt men det kommer.)

k
Liten del av köket
k
Klädkammaren ( Kläderna har dock inte kommit upp ännu, haha bara de få på bilden)

b
Badrummet.

Sådär ja, det var lite, bild på sovrummet och resten av köket kommer:)

Mys med bästa.

Sitter i soffan men Jimmy och kikar på sunes jul, haha det var såå många år sen man såg dessa avsnitt. Har precis tagit mig en kvällsmacka och oboy, smaskens.
Gardiner och sånt är ialla fall uppe nu och det blev genast mycket bättre. Bilder får allt komma upp imorgon för idag orkar jag verkligen inte.
Har annars varit en jätte skön dag, har solat och badat. Jätte skönt i vattnet nu. Imorgon blir det lugnt för Jimmy börjar jobba imorgon klockan 19, så det blir jobba natt för hans del. Men han har 2 dagar kvar sen semester och det ska bli så skönt. Hoppas bara på bra väder, men veckan som kommer ska det ju vara lika fint som det har varit denna vecka så att det blir en massa sola och bada då med. 
Nu är det snart dax att hoppa i säng så god natt allihopa.


bada

Massor att göra.

Nu så har vi flyttat in de mesta av alla saker, detär bara gardiner i köket som ska upp och ett köksbord blir nog fixat idag. Har redan blivit fint ialla fall. Jätte kul att fixa och trixa lite, men inte lika kul att diska alla glas som man har med sig. Bilder kommer på hur det ser ut innuti, men inte nu för nu har jag fullt upp så det kommer ikväll! Sov där i natt, helt ok!:) Ska strax åka och inhandla lite saker.
Men ha det så bra och passa på att sola massor nu när vi har så underbart väder.

Ett glas vitt och sol!

Sitter i solen med ett glas vin och det är så skönt ute. Har varit i lägenheten och kikat och det var fint, har fixat dit lite av våra mattor, det blev fint så som vi hade planerat. Och lite små saker följde med också, som glas och köks saker. Men älskling kommer hem om ett tag så då blir det mer som ska dit. Mamma och pappa har nu åkt ut med båten så nu är det bara jag och katten hemma:) hehe. Radion är på, vinet i handen och solen som bränner,

det kan inte bli bättre!

cin

Vilken helg det kommer att bli!

Har solat hela dagen och det är så skönt! Fick reda på att vi får nyckeln till lägenheten idag ( om dom har städat bra i den ), så kul! Älsklingen jobbar till 7 så att jag ska iväg och hämta nycklarna sen när Jimmy ringer, vid 2-3 så att det är strax. Så idag blir det väl packa det sista. Älskling är ledig i morgon och söndag sen jobbar mån-tis sen så har han semester. Så helgen kommer nog att gå åt till att flytta:) Vi skulle igentligen följt med mamma och pappa ut på Östersjön över helgen med båten, men nu blev det dock inte så. Men härligt väder kommer de att få.
Men nu ska jag plocka ur disken.

Ha en jätte skön dag i solen.


två

Michael jackson


R.I.P michael Jackson!

 "king of pop"
Det blev verkligen en chock för de flesta, att höra en dag att Michael Jackson är död genom att han fått hjärtstillestånd är inte precis det man är beredd på.
Vila i frid!

Bilder från igår

MINIGOLFEN

<3
älskling
thom
Thom
Natta
Haha där står man, minigolf´s proffset.
 
Kom hem till thom/kvällen

öl
Så blev det grilla & kall öl


Grillmästarna

ivan
Ivan

<3
Älskling!




kanondagar!

Igår så var jag,Jimmy och Thom iväg till strängnäs och spelade minigolf, men inte gick det så bra för min del. Jimmy vann, thom tvåa och ja visst kom jag sist! Sen på kvällen blev det grilla och dricka lite öl hemma hos Thom, satt ute till 1 på natten, men då blev det lite kyligt så då gick jag och Jimmy hem. Bilder kommer på hur den dagen såg ut! Kunde inte skriva igår för hade inte tid och var inte ens hemma.
Idag så vaknade jag vid halv 9 och då åkte vi hem till Jimmy och sola och bada. Nu har vi precis satt oss inne för vi har legat i solen enda sen i morse, men färg har man fått ialla fall. Badat två gånger idag och det var såå skönt att svalka av sig efter att man legat i solen.

Men nu så ska Jimmy ha datorn för att han ska spela poker. Bilder på dessa dagar kommer ikväll!

Snart dax att sova.

Jag & Jimmy sitter nu och kollar på Poker stars, 3 stycken kvar, svensken kom på 4e plats, bra gjort! Har varit jätteskönt väder idag och jag har till och med badat, det var några veckor sedan. Vid 1 så åkte jag och Jimmy till Eskilstuna och inhandla lite kläder. Jag köpte mig ett par jeans shorts och två par leggings. De var det jag behövde. Ingen sommarklänning hittade jag, men jag får nöja mig en den mängden som hänger i min garderob hemma. Jimmy köpte jättesnygga chinos och ett linne. Haft en kanon dag idag och imorgon bär det av att grilla och så i sooolen=)

Men nu är det dax att sova, god natt!


byxir

Beck tittande..

Ligger i soffan och väntar på att Beck-hämdens pris ska börja igen, har varit nyheterna. Jag hatar verkligen reklam mitt i filmen, att nyheterna håller på i 25 minuter mitt i filmen, det förstör massor för att man hinner bli trött på den tiden.
Men jaja, jag ska mysa ner mig med älskling igen för att nu börjar filmen.
ha en bra kväll mina läsare.


Underbara sol!

Har precis kommit in, har varit ute och gått och det var kanon skönt. Solen värmer massor och det är så skönt, tänk om det kunde vara såhär fint väder hela tiden. Idag så har vi varit iväg och köpt en matta, gratängform och en skål som man ska ha till gräddfil:) Jättefina saker. Nu är det inte alls så jätte mycket saker som saknas, men man får köpa lite vartefter. Det blir nog bra. Imorgon så bär det av till Eskilstuna med hjärtat, där ska jag köpa en sommarklänning och leggings och så ska vi titta på några solglasögon till Jimmy.
Men ska kika lite saker nu..


x

Lejon kungen

Sitter uppe fortfarande, jag spelar med Jimmy så att han håller sig någorlunda vaken, och så lyssnar jag på lejon kungen, (engelska) ..Can you feel the love to night.. Åh den är så bra!! Haha har fastnat för den nu, lyssnar på lugna favoriter och då kom den där.
Jag börjar faktiskt bli hungrig och det är verkligen inte bra, får inte bli van att äta mitt i natten. Då kommer man tillslut ha skit tider som man äter på! Men tänkte gå upp och kolla i kylskåpet om det finns en actimel för det tycker jag om och de stoppar på suget lite.
Ja, det är väl lika bra att jag går nu då, annars gör jag inte de och då kommer jag ligga här och vara hungrig!
God natt på er.

x

Packat massor och då menar jag massor!

jimmy



Satan vad jag har packat idag, eller aa från 19 ialla fall, tills nu, fast har fortfarande lite skivor och sådär som ska packas ned. Saknar Jimmy massor ialla fall, fast nu är det hans sista natt så han kommer hem vid 7 i morgonbitti och sen när vi vaknar så vi åka och kika på lite små saker. Så det ska bli kul!
Somnade jätte sent igår natt, vid 04:30 ungefär, fast vad gör man inte för den bästa, sitta uppe och spela biljard på datorn. Så han håller sig vaken:) Haha men idag får man se, är så förbaskat trött!
Ska fixa och trixa med lite bilder nu.
Skriver lite senare

god morgon..

Nu har jag vaknat och ätit frukost. Nu är det bara ut och njuta av solen, denna vecka ska ju vädret vara underbart! Känns skönt att sommarn är påväg, för det behövs verkligen. Jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, hjärtatn ligger och sover nu, men när han vaknar så ska vi nog åka till Länna och hälsa på svärföräldrarna:) Snart är det dax att börja packa lite också, vi har inte packat ett smack och det är bara tio dagar kvar tills flytt. Men det blir nog bra:)
Men nu så ska jag ut och sätta mig i solen.


väder

Jimmy Karlsson

Du är absolut det bästa som finns.
Jag älskar dig så mycket
Jimmy.

v

Du är min bästa vän!

Inflyttningspressent.

Den här grillen fick jag och älskling som inflyttnings pressent (en vecka tidigt) av mamma och pappa! Så otroligt bra sak att få, speciellt för mig och Jimmy som verkligen älskar grillat. Det som är bra är att man kan ha den både inomhus och utomhus. Man får som sagt inte ha "vanliga" grillar på balkongerna, men denna får vi ha för det ryker inte mycket om den när man grillar!

Stort tack till mamma & pappa.

g

grill

Midsommar..

x

Hade verkligen en kanon midsommar. Först så var vi ute i Länna hos svärföräldrarna och sedan så åkte vi in till Åker och fortsatte festa. Åkte hem till kjelle, spelade kort och snacka lite gojja men sen så drog vi vidare där ifrån också. Men idag är det inte lika roligt för jag mår piss, jättetråkigt, men det får man ta om man vill roa sig. Men tycker verkligen synd om Jimmy som började jobba klockan 19 och ska jobba hela natten till 7 i morgon bitti, stackar´n! Jag tänkte ialla fall lägga in lite bilder från igår så ni får se lite av min midsommar=)



gubbar
Jordgubbar:)
x
Öl
<3
Jimmy & jag - midsommarpuss:)
s naos
Snaps, såklart!
x
Hjärtat serverar efterätt.
bv
Mums!
,OR
Svärmor:)
spelet
Så blev det sverige spelet som vi brudar vann båda gångerna.


x
Här satt vi och åt&drack gott.


senare i ÅKER


bb

fkjdf

s

x
 
Nej nu orkar jag inte lägga upp mer kort, men här har ni lite av min kväll!

Sluta ösa regn!

Så himla tråkigt med allt regn, förstör all sommarkänsla! Är det meningen att man måste åka utomlands varje sommar för att få lite sol?!

Har i alla fall precis ätit pizza och det var jättegott, jag var så hungrig. Nu så är jag jätte trött och mätt så det skriker om de.
Imorgon så blir det fullt upp och hoppas på att det blir en kanontrevlig kväll. Ska vara hemma hos Jimmy och ha det trevligt! Hoppas så mycket på vädret. Man vet ju inte vad man ska ha på sig för att vädret ändras ju hela tiden. Men jag tror att det blir min vita klänning från Gina, den som jag hade på mig på Majas dop. Får se får se.. Skulle behöva köpa lite nya klänningar, tröttnar så fort på de jag köper så vill ha nya hela tiden känns det som.. Men jag får köpa mig lite nya när jag ser att det ska vara bra väder, vad är det för mening annars, för är det pissväder så kommer jag inte att använda de.

Men nu ska jag titta innanför ögonlocken lite. Är så trött!

f

Storhandlat..

Vi har varit och stor handlat på willy´s nu.. Känns inte som att det är midsommar i morgon. Hoppas verkligen på vädret. När det är Midsommar så hör det ju till att det ska vara sol och varmt. Men får hoppas på uppehåll iaf.

Men nu ska vi åka iväg, men skriver sen när jag kommer tillbaks:)

Inne efter en låång båt-tur

Har precis kommit in i värmen igen, Jimmy och jag har varit ute med båten och fiskat lite och bara njutit av kvällsolen, jättevarmt var det ett tag men efter klockan 9 så blev det lite kyligt, inte riktigt riktiga sommarkvällar än. Men det kommer.  Jimmy fick en jättefin gös, sen fick vi gäddor och en abborre. Men nu ska jag spela lite poker för vinstpengarna som jag vann på dagen:)  Morgondagen blir att fixa lite till midsommar och sen ut och övningsköra lite tänkte jag, och denna gång så ska jag inte köra på en cyklist, nära var det ialla fall..
Men ni får ha en så bra kväll så skriver jag i morgon.

God natt!


(Inlägget var skrivet igår 23:27 men hamnade i utkorgen, det märkte jag nu! )

ff

Poker dax.

Nu är det dax för en andra poker tunering, kom två på förra. Men det är godkänt ;) Fint väder i dag också, jätte skönt! Grillat hamburgare idag också, jätte smaskens!
Men nu är det dax att spela nu! Skriver mer sernare:)

c

Sommar för en dag..

Nu så är det sol ute, men tyvärr så är det bara idag. Kommit fram till att jag inte gillar svensk sommar längre, vi har blivit som england, regn hela tiden! Så trisst! Man vill ju ha sol så man kan njuta av vädret, men nej nej. När det är regn finns det ju knappt något att göra. Men så är det, man får njuta när den väl är framme.
Idag har jag absolut inga planer, eller jo det enda är att jag ska gymma lite senare, men annars blir det slappa och njuta av sommarlovet. Men nu ska jag ut och lägga mig i solen igen.

soooommar

Bilder från Lofsdalen! (helgen)

När vi var och fiska bäcköring och grilla.

c

v

k

v

 bb

j

sen på lördagskvällen roade vi oss med spel och öl och annat smått o gott:)

mn



GOD NATT:)

Pannkakor med glass..

Sitter och tittar på Jerry springer, och ska alldeles strax äta pannkakor med glass, mums!
Har hunnit med en del saker idag ialla fall, har städat hela huset och tränade cirka en timma, och det var så skönt. Ikväll blir det nog en promenix också. Eller så blir det en myskväll med hjärtat som kommer hem om 20 minuter:)
Imorgon blir det träna igen!
Men nu så ska jag moffa lite pannkakor, skriver senare!


f

Vaken..

Nu så har man vaknat, jätte trött men ska hoppa in i duschen så blir jag nog piggare:) Älskling har åkt och jobba, jobbar dag idag, skönt för han:) Idag har jag faktiskt lite saker att göra. Ska städa, träna och tänkte packa ihop lite. Så det finns att göra. Så vill någon byta med mig och kom hit, haha nej men det går fort. Nu ska jag gå upp:)


Hemma från Lofsdalen!

Nu så är jag hemma igen och jag har haft en kanonhelg faktiskt! Men nu så ligger vi i soffan och är så himla trötta. Ska strax äta spaghetti m köttfärsås, så gott ska det bli. Vädret är ju verkligen inte det roligaste, regn regn och åter regn. Men det skulle ju bli bättre. Ett stort plus är ju att det ska vara fint på midsommar, hoppas verkligen att det blir så också. Men nu ska jag äta lite, men bilder från min helg kommer i nästa inlägg!

d

Inte mycket skrivande..

Har precis kikat klart på Poker after dark, så nu är det dax att hoppa i säng så att man får lite sömn ialla fall. Om ni undrar varför det blir dålig uppdatering i helgen så är det därför att vi är i Lofsdalen, som sagt. Men sen när jag är hemma igen så blir det full sprutta igen!
Hoppas ni får en kanon helg, och drick för mycket, haha!

Ändrade planer..

Nu så ska vi åka upp till stugan i morgon, (Lofsdalen). Ska bli så himla skönt. Åker klockan 5 på morgon, men det känns bra ändå, hellre kommer man upp tidigt så man har hela dagen att göra saker på. Kom precis hem i från mig, har varit hemma och hämtat lite kläder och så. Men nu så är det bara slappa som gäller, så sköönt! Blir en lång bilresa i morgon, eller aa cirka 6 timmar. Inge snö där uppe såklart, så att det blir till att fiska bäcköring och sådär, det ska bli kul! Sen ska jag utklassa svärföräldrarna i sverige spelet. Försöka ialla fall..
Men ska kika på tv nu!

ha en bra kväll=)


daln

Men nu, massssor av sol!

Nu så sitter man här ute i en stol och verkligen njuter av solen, det är blått med ytterst LITE moln, trodde verkligen inte att det skulle bli såhär bra väder. Så nu får man passa på att sola. Köpte nya solglasögon idag för mina andra har gått sönder lite, så köpte ett par som jag kan ha sålänge:) Fina faktiskt!
Imorgon så är det fredag och säkert så blir det lite partaya. Får se vad som händer, ska i alla fall ha en skön helg!
Men nu ska jag fortsätta njuta av solen, medans den är framme=)

sun

Ytterst lite sol..

Nu sitter jag ute i solen och njuter när den väl är framme, men det är väldigt mycket moln också. Men i alla fall, får vara glad sålänge man ser solen lite. När vi vaknade och kolla på klockan så var den 11:48, ååh herregud då var det bara att flyga upp ur sängen, kan ju inte sova bort hela dagen. Men vi satt uppe ett bra tag igår, så att förstår att vi kom upp sent idag.
Idag så har jag väl inga speciella planer, blir nog att bara njuta av ledigheten:)
Ska nog hoppa in i duschen nu..



Inne igen efter en fisketur.

Har precis kommit in, Jimmy och jag har varit ute på en liten fiske tur.. Fick två stycken gäddor, men inga enorma, men vi hade två napp som inte går att beskriva, måste ha varit nå skit stort! Men ialla fall så är vi inne nu och ska kika på tv och spela lite poker. Måste kolla om det börjar något roligt på tv nu, men sov så gott ikväll!

d

Vilket pissväder!

Sitter hemma hos älskling nu, kom hit för en timma sen kanske. Nu så är Jimmy ledig fem dagar, men hur kul är det när det är sånt här pissväder?! Åh det ska vara JUNI. Märks verkligen inte. Men men, det kanske kommer finare väder så småningom.
Men imorgon så ska vi sova ut och bara ha en mysdag, för som sagt så finns det inte mycket att göra när det är såhär tråkigt väder. Den 30 Juli hoppas jag att det är kanon väder ialla fall för då är det ju Tomas Ledin och det kommer bli så grymt kul, och roligt folk blir vi också!
Men nu så ska jag kolla när Jimmy spelar poker och ge han lite extra tur!


jimpa


Kikar runt..

ja, jag kikar runt på lite kläder på nätet, men hittar inte riktigt det jag letar efter, får nog ta att åka in till Eskilstuna och kika om dom har de jag vill ha på stan eller inne i Tuna park. Skulle gå in på Gina Tricot´s hemsida, men icke sa nicke, gick inte att komma in där nu. Alltid är det något;) Tänkte beställa ett skärp med nitar som jag ska ha till en klänning som jag har hemma. Det blir nog snyggt skulle jag tro. Annars så gör jag absolut ingenting. Bara slappar i sängen, men det är ganska skönt de också, man får ju passa på nu när man har sommarlov.
Pratade precis med Jimmy, han hade fullt upp på jobbet, men sista natten nu så att vaken håller han sig i alla fall. Ledigheten i 5 dagar har han ju att se fram emot, och dom 5 dagarna kommer att bli fulla av mys och trevligheter :) Ni förstår bara inte vilken underbar pojkvän jag har, jag är så stolt. Han är min bästa vän!
Men iaf, nu ska jag nog kika på en film, funderar om man ska se någon annan film än Troja, haha!


jag

Trött!!

Nu ligger jag och mitt hjärta i sängen och ska vila lite. Snart dax för Jimmy att jobba sista natten. Sen är han ledig 5 dagar, skönt! Jag ska nog bara ta det lugnt i kväll, är så himla trött! Somnade vid 3 i natt. Men sen så vaknade jag vid 12 idag så att jag ska nog inte klaga:) Känns fortfarande inte som att jag har sommarlov, men den känslan kommer nog efter att man har varit ledig ett tag. Känner i kroppen idag efter den långa promenaden igår, speciellt i fötterna. Men känns på ett sätt skönt!
Men nu ska jag kura i hop mig med hjärtat mitt!

x

Gått flera timmar..

Kom hem för cirka en timme sedan, har varit ute sen klockan halv 7 och gått, gått och gått. Undrar nästan hur långt man gått. Chantal och jag har varit hurtiga idag känns det som, haha! Men det var trevligt! Nu ligger jag här och ska kolla klart på Troja, filmen alltså. Den är så sjukt bra, men slutet är så sorligt så jag stänger alltid av innan slutet kommer.
Men nu skulle jag vilja ha mitt hjärta här för det är kallt och jävligt nere i mitt rum. Men stackarn jobbar natt! Men så är det. Men nu ska jag kika klart!



Jimmy Karlsson - du är bäst!
God natt mitt underbara hjärta♥

Underbart att sova!

Jag och Jimmy vaknade vid halv 12 idag, minns inte sist jag sov så länge, haha. Men nu har vi kommit upp och ätit frukost.
Idag blir det nog lugnt, jimmy ska jobba natt, börjar klockan 19 ikväll. Så har inte en aning om vad jag ska göra senare..
Men men.. igår kväll så köpte Jimmy "vi hade iallafall tur med vädret igen" och fy fan vad jag skrattade, den var så bra. Men nu ska jag kika på när hjärtat spelar poker.

d
Jimmy♥



Läste om världens mest egoistiska människa idag, usch jag tycker verkligen synd om en människa. Men men, vissa tänker ju bara på sig själva, och tyvärr kommer det alltid att finnas sånna som du!!





Shit vilken Lördag de blev!!

Hade jättetrevlig dag och kväll igår. Det blev massor av alkohol kan jag lova och god mat. Men idag mår man inte lika bra kan jag lova, herregud säger jag bara. Imorse så mådde inte Jimmy så bra, och nu börjar jag känna att jag inte mår så bra, men man får ta smällarna. Hade ju trotsallt en skit trevlig kväll.
Men nu ska jag lägga ut lite bilder från dopet och 50-års festen.


maja
Lilla Maja som döptes, gud så söt hon är!
tommy
Tommy & Maja
zs
Maja & Malin
,
Maja
älsk
Mitt hjärta påväg till dopet!
malin
Malin

50 ÅRS FIRANDE


berit
När vi kom hem så fick vi veta att svärmor klarade jägarexamen.. Grattis=)
martinoi
Dry martini blev det också, såklart!
d
Så var vi där. Hade jättekul!
c
Snaps blev det också..


jag dd v
d ste fc

Dopen klart, partay resten av kvällen!

Sådär nu är dopet klart och det var jättefint! Så fina. Men nu så är det partay, 50 årskalas, så hoppas på en jättetrevlig kväll. Men det tror jag. Har precis spelat en poker runda, men... åkte ut på KK! typiskt! Men det händer de också. Men nu ska jag gå  ut och fortsätta ha trevligt!
Hoppas ni har en trevlig kväll ni med.
Kort på dopet och festen kommer i morgon!

Dax för poker!

Har precis ätit klart, jätte mätt! Åt grillspätt med färskpotatis och pepparsås, så gott! Nu så ska vi spela poker. Kenneth och Eva är här hemma hos svärföräldrarna, det är då släktingar till Jimmy. Så vi ska köra en liten runda poker. Känns fortfarande underbart med lov, och nu har man tagit sig några öl och cider, och det känns så härligt när man vet att man inte ska upp tidigt någon dag framöver. Men i morgon så är det dop och 50 års fest så det blir en kanon dag! Det blir nog lugnt med alkoholen ikväll ( om det nu blir så...) för att imorgon blir det nog en del och jag hoppas verkligen på en trevlig kväll! Men nu ska jag kila ut och spela!
Ha en trevlig kväll!

f

Välkommen underbara sommarlov!

Kom hem med 12 tåget, Jimmy hämtade mig i Strängnäs. "skoldagen" var ok, sa hej då till alla och Peter som slutar, tråkigt nog! Men så är det. Nu har jag 11 hela veckors sommarlov och det känns så underbart. Ska bara njuta och ha så otroligt kul under sommaren. Sen så är det bara att ta nya tag och göra trean, sen jävlar är det arbetslivet som gäller.
Har nyss kommit hem från skjutbanan. Svärföräldrarna och Jimmy sköt, men jag vågade inte, haha. Det var sånt tryck och högt ljud, men nästa gång så ska jag ha samlat mod så att jag kan testa. Ikväll är det alkohol som gäller! Skååål för sommarlov:)

vi

Nu är det sovdax!

Nu känner jag att ögonlocken vill stängas så nu är det dax att sova, 2 timmars skoldag i morgon, sen så är det sommarlov. Antar att vi bara ska få betygen och säga hej då till Peter som tyvärr ska sluta, känns inte så bra, men fick dock inget att göra! Sen så blir det hem till älsklingen, hoppas på fint väder imorgon så att man kan vara ute lite. Sen för alla som tar studenten så är det väl roligare med fint väder. Men men, som tur är så är det inte jag som tar studenten för när jag tar den så hoppas jag verkligen på jättefint väder. Men nu ska jag hoppa i säng så att jag kan vara lite pigg i morgon:)
Sov så gott!

d

Bowling dag

Då har man varit i skolan idag då, eller vi har bowlat från 11 till 12, sen så blev det stan med Ellen. Köpte två hårband, jätte fina! Men nu så är jag hemma,  så skönt. Har inte förstått ännu att i morgon så börjar det efterlängtade sommarlovet. 11 hela veckor, kan det bli bättre eller? Nej! Dom har lagt ut betygen på internet också och G i allting, förutom Matte A och Engelska B, men engelskan är för att jag bara har haft ett halvår, så att jag har ett halvår kvar i 3an. Men det kommer gå bra. Matten har jag bara 1 prov kvar att göra, hann tyvärr inte göra det nu innan jag sluta för att det har varit så mycket annat i skolan. Men jag är nöjd! Så länge jag är godkänd i allting så är jag glad, och jag ska fan se till att allting ska vara godkänt innan jag slutar skolan, annars skulle jag inte vara lika nöjd!
Men nu så ska jag fixa lite saker.

blomma

Ute på vägarna!!!

Tur för er som var inne idag när jag var ute och körde!!!! Jag höll på att köra på en cyklist i Mariefred, det var så jävla nära! Hahaha.. Men annars gick det bra. Fast det var verkligen inte den gången som har gått bäst, allting gick tvärtemot kändes det som:( Men men.. Det kan inte alltid gå bra med allt! Men att cyklister får cykla på vägarna är helt sjukt, om dom blir påkörda så får dom skylla sig själva, tycker jag!

Men men nu ska jag äta, har inte ätit på hela dagen, jätte hungrig!


Till dopet och 50 års firandet!

Det här är klänningen som jag ska ha vid dessa två tillfällen. Shoppade klänningen samtidigt som skinnjackan och gladiatortofflerna, men hade tyvärr ingen bild på den då! Men här är den..

kl

Vad tycks?

Omröstning!

Det är en omröstnings-ruta över visningsbilden på min blogg som ni kan klicka i och rösta! Skulle vara kul att veta vad ny tycker, så gör det!

Då har man en sjukling, stackarn!

Sitter här hemma och kikar runt lite på internet, men hittar ingenting roligt att kika på, men så är det. Jimmy ringde precis från jobbet och han har gått och blivit sjuk. Imorse hade han mått jättedåligt på jobbet och mår fortfarande inge bra, men ingen kunde ta hans plats så han måste vara kvar! Hur konstigt låter det inte? Men men, hoppas det inte är magsjuka ialla fall. Han jobbar i morgon också så att hoppas verkligen att det blir bättre tills dess.
Men nu så är det bara 2 dagar kvar sen sommarlov! Gud så härligt det ska bli. Men undrar vart solen har tagit vägen? Nu pendlar det mellan spöregn, sol och moling, vädret är jättekonstigt!
Men nu ska jag kika in på SMHI och kolla hur vädret blir de kommande dagarna:)


ling

God morgon

Nu har jag vaknat och strax så blir det en tripp in till Eskilstuna för att gå till skolan och lämna mina böcker som jag har hemma. Lika bra att lämna dom, annars glömmer jag det! Glömsk som man är. Sen blir det nog att åka hem igen! Väntar på att Antonia ska vakna så jag vet om vi ska ta halv 12 tåget in eller inte. Men men lika bra att ringa och väcka henne, annars vaknar hon säkert inte!

Nu så, fixat och trixat klart!

Har fixat lite med bloggen mesta dels av denna dag, men nu blev jag nöjd:)
Strax så kommer älskling hem från jobbet, så blir det nog att åka till Länna en snabbis, sen så blir det en film och mys!



Jo juste...

Tomas Ledin biljetterna är beställda, den 30 Juli då jävlar! Så kul det ska bli. Och det blir absolut ett jättetrevligt gäng som åker, så då blir det extra kul.
Sen så blir det lite planer för göteborg i sommar och det kommer också bli kalaskul!

tledin

God morgon alla läsare..

Nu har jag klivit upp, funderar på hur jag kan ha sovit enda tills nu? Har inte gjort det på jättelänge, men tror att det är för att det är så dåligt väder. Eller vänta här, det var en liten jäkel som ringde och väckte mig, jimmy känn dig träffad :) Men det var väl lika bra, jag måste städa lite och så senare ska jag ut och köra. Men nu ska jag ta mig något gott till frukost och glo på tv lite.

God natt på er alla!

Nu är det dax att sova, är jätte trött nu! Tråkigt det ska bli att vakna upp i ruggit väder i morgon, men tänk om, OM det kunde ändra sig, men det får vi se i morgon:)
Sov gott alla och ha en bra kväll:)

Njuter av det sista.

Har tagit ett litet uppehåll med solandet nu, men bara tills jag skrivit klart! Det är så underbart ute. Sol, sol & sol. Inte ens ett moln på himlen. Men resten av veckan så ska det bli lite regn och kyligt, tyvärr! Men får hoppas på lite bättre väder tills helgen. Slutar på Fredag och det känns så skönt, sen ska jag bara slappa och sola massor.
Var i skolan idag, men dagen var så meningslös, gjorde absolut ingenting, såg en jätte dålig film på sista lektionen, första lektionen som är 2h40min så var vi ute och satt nere vid vattnet, jätteskönt!
Men nu ska jag ut i solen igen och njuta av den sista solen.

blomma

RSS 2.0
Fotobloggar