Idag

Vaknade pigga & glada i morse:) 
Solen skiner och det är varmt ute, riktig vårkänsla idag ♡
Packade allt som vi skulle ha med oss, och det var absolut inte det lättaste! Två vilda småttingar i huset (Kelly och Rocky). Så jag sprang runt för att hämta alla saker som skulle packas ner, Rocky gick runt och jamade konstant för att han ville ut & Kelly jagade Rocky plus att hon rev upp allt från väskorna. 

Det lät typ såhär hemma "nej" mjjjjaaauu "NEJ" mjjjjjaaauuu , "nej Rocky du får inte gå ut", maaammmmaaa "Nej Kelly sakerna ska ligga där" mjaaaaauuuuu, mammmmaa  "Nej Kelly, Rocky vill inte leka nu", maaaaammmmaaa!! Osvosv.. 

Japp, jag var helt slut och huvudvärken smög sig på! Jaja, mellan all packning så lagade jag lunch till Kelly, gav henne lunch och sen packa vidare.. 
Det är inte ens mycket som ska packas med denna gång tog det hela dagen! 
Allt skulle in i bilen också.. 
Jaja, nu är det gjort och vid 14 tiden åkte vi in till stan. Eller vi åkte till Jimmys jobb. Åkte direkt där ifrån så strax är vi i Eskilstuna :) Skönt skönt! 

Nu ser vi fram emot en härlig kväll med mamma och pappa & imorgon blir det till att roa oss! Vi ska som sagt till Golden Hits med Ida och Simon. Ska bli riktigt trevligt! :) 
Så imorgon vid 12 tiden tar vi tåget in till Sthlm och bara kööör :D 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Fotobloggar